FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

αγροτικος αστερας-Ηρακλης 28/3/15 15:00

+5
sakoulas74
Bezyr
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ
κατακρεουργημενος
teo
9 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

αγροτικος αστερας-Ηρακλης 28/3/15 15:00 - Σελίδα 2 Empty Απ: αγροτικος αστερας-Ηρακλης 28/3/15 15:00

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 29/3/2015, 13:47

σωστος ο βεζυρ! και συν αυτο αφου ειναι μεσα στην πολη μπορει οποιαδηποτε στιγμη να πεταχτει ο προπονητης να ριξει ενα βλεφαρο τι παιζει!!

Αριθμός μηνυμάτων : 804
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Τόπος : bluehookahland

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

αγροτικος αστερας-Ηρακλης 28/3/15 15:00 - Σελίδα 2 Empty Απ: αγροτικος αστερας-Ηρακλης 28/3/15 15:00

Δημοσίευση από teo 29/3/2015, 13:54

σωστη η τοποθετηση του Βεζυρη οσο αναφορα το ψησιμο παιχτων. αυτο βεβαια προυποθετει οτι θα ανεβουμε, θα ασχοληθουμε αρκετα σοβαρα με τις ακαδημιες μας και οτι δεν ειναι λαμογια στον αγροτικο (ο ραβιογλου πως τον ελεγαν εφυγε ε?).
κατα τα αλλα μια ομαδα σαν τον τωρινο αγροτικο στην Β δε νομιζω να τους χαλαει ιδιαιτερα να εχουν παρε δωσε με εμας. για το τωρα καλο ειναι.
γενικα ομως ειναι μια μεσοβεζικη κακη και προχειρη λυση. αν ο κοντονης ηθελε να παταξει την διαφθορα και την βια στο ποδοσφαιρο (ανατριχιαζω τωρα στις πατουσες) θα ειχαμε Ηρακλη Β, τουρκο Β, γαυρο Β μια κατηγορια μονιμα κατω απ αυτην που ειναι η μεγαλη ομαδα και θα γινοταν ψησιμο παιχτων χωρις πολυ στησιμο στην Α κατηγορια.
θα μου πεις μετα τι θα κανει ο νιονιος, η βεροια κτλ? κλεφτες θα γινουν?

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 29/3/2015, 14:14

για να φτασουμε να παιζουν οι Β ομαδες μια κατηγορια κατω κιολας απο εμας θα πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον 50 χρονια 
ξερω ωραιο ακουγετε αλλα δυστυχως εδω την πρωτη ομαδα και τα εξοδα τις δεν μπορουνε α συντιρισουνε στο ελληνικο ποδοσφαιρο (παρε παραδειγμα νικη βολου και οφη που αποχωρησαν ) και οσες καταφερνουν να μενουν και να παιζουν χρωστανε τον κωλο τους 
αρα ποιος μπορει να συντιρει και τα εξοδα μιας δευτερης ομαδας??

Αριθμός μηνυμάτων : 804
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Τόπος : bluehookahland

Δημοσίευση από mos 29/3/2015, 14:16

Οι ομάδες Β αν επιτραπεί να αγωνίζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θα ρημάξουν αυτόματα το επαρχιακό ποδόσφαιρο και την Β και Γ εθνική. Υπάρχουν οι δομές για να βγαίνουν νέοι παίκτες, το μεγάλο πρόβλημα είναι η μανατζερίστικη (με την κακή έννοια του όρου) λειτουργία των ομάδων σε τέτοια θέματα. Π.χ., δεν μπορεί στον Ηρακλή να αγωνίζονταν τόσα χρόνια, από τις μικρές ομάδες, παίκτες σαν τον Παπαζαχαρία και τον Παπαστεριανό, και να μην υπήρχαν καλύτεροι τους σε κάποια μικρή ομάδα της πόλης. Κάτι άλλο έπαιζε και δεν ήταν ο σκύλος που μάθαινε ξένες γλώσσες.Το ίδιο ισχύει και σήμερα όχι μόνο στον Ηρακλή, αλλά σε όλες τις ομάδες.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 15:16

Γιατρέ δεν τίθεται θεμα διαχωρισμού αλλα προσωπικών προτιμήσεων και μονο,
απο την αλλη η καλαμαρια ειναι παραδοσιακή ομάδα στη πόλη και Τετάρτη τοπική σε δυναμική ο ευοσμος ανέβηκε πρώτη φορά στη β πριν επι εποχης νυφουλας, ειχε έναν σκυλο λαμόγιο πρόεδρο και "έσπαγε" την μοιρασιά του στοιχήματος....τότε ήταν και ομάδα με φιλοτουρκικες προτιμήσεις
Η καλαμαρια σήμερα ειναι ΗΡΑ Β εχει την μισή περσινή ομάδα μας
Η καλαμαρια ειναι μονη ομάδα απο την μεγάλες της πόλης που χρήζει σεβασμού, η διοίκηση της ποτέ δε πήγε να μας παίξει στιαπου και οι οπαδοί τους ο πυρήνας τους ειναι ανεξάρτητος απο τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης και όχι μονο, αυτό εγω το σέβομαι
Με Τον ευοσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε είχαμε και ούτε θέλουμε να εχουμε, αυτό με τις ομάδες ' Β και 'Γ ειναι οτι πιο αιδιαστικο φουλ καπιταλιστικό και γαυροτρεντικο, ο ΗΡΑΚΛΗΣ εχει β και γ ομάδα, των υποδομών του και μονο, εμεις δε θα γίνουνε "νεόπλουτοι" Τούρκοι, μακάρι να υπαρχουν και να ανασύνταχθουν ομάδες αλλα με κριτήρια πραγματικά την αξία και ανάδειξη του υγιούς ανταγωνισμού του αθλήματος και όχι την λαμόγια, αρπαχτή το εύκολο χρήμα και επαγγελματίες οπαδούς

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Bezyr 29/3/2015, 15:46

Για τους Καλαμαριωτες δεν ξερω πώς εχεις αυτην την αποψη.Ξερεις απο πού βγηκε το συνθημα "πουτανες κοτες Καλαμαριωτες"?Ξερεις πώς μας φωναζαν εν χωρο μετα την συγχωνευση?Τους πετροπολεμους εντος γηπεδου?Ενταξει, οτι ειναι τουρκοι οι καλαμαριωτες δεν χρειαζεται να το πω εγω...
Απο κει και περα, το να εχεις σχεσεις με μια ομαδα αλλης κατηγοριας δεν εχει τιποτε το επιληψιμο, ουτε σημαινει οτι οι σχεσεις αυτες ειναι εξαρτησης.Συμφωνια ανταλλαγης παικτων κανεις.Και αυτο γινεται γιατι οι μικροτερες ομαδες σου ΔΕΝ μπορουν να ψησουν παικτες λογω της φυσης των πρωταθληματων τους.Που ειναι της πλακας.Εκτος αυτου, ποιο το κακο να δανειζεις παικτες εκει που ξερεις οτι θα ωφεληθουν και οχι οτι θα υπαρξει αργοτερα προβλημα?
Εν πασει περιπτωσει, μην μπλεκεις το θεμα με πολιτικα κριτηρια, η ομαδα οπως ολες οι ομαδες που μπορουν σε ολον τον κοσμο, χρειαζεται να ειναι ανοιχτη σε συνεργασιες που θα ειναι επωφελεις γι αυτην και τον συνεργαζομενο.Δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει μια καλη συνεργασια μας με τους Ευοσμιτες με ο,τι κανει ο φουστογαυρος....

εντιτ: (για να ειμαι δικαιος ξαναδιαβασα το προηγουμενο ποστ μου και ομολογω καταλαβα που εγινε το λαθος, να διορθωσω λοιπον,οτι με τη σχεση παοκ-αιγινιακου ΔΕΝ αναφερομαι στην πιθανη εξαγορα του Αιγινιακου απο τον τουρκο,(δεν ξερω καν αν εγινε τελικα) αλλα μονο σε συμφωνια αγωνιστικης συνεργασιας) που οπως προανεφερα εχουν ολες οι μεγαλες ομαδες.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bezyr στις 29/3/2015, 16:07, 1 φορά
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 16:06

Πως δε τα ξέρω, ειναι μεσα στα ομαδικά πλαίσια, ξέρεις πόσες φορές τους μαμησαμε την μάνα και εντός και εκτος; Οι γνήσιοι ποντιοι απολλωνιστες οπαδοί που ακολουθούν δε ειναι αλλη ομάδα, οτι η περιοχή έχει τουρκους φιλάθλους... εχει τι να κανουμε...και οταν πανε γήπεδο θα κανουν κερκίδα με τους καλαμαριωτες και καζούρα σε επίπεδα χλευασμού σε εμάς, που δε γίνεται αυτό; Και ειναι λογικό ειναι η τεταρτη δύναμη τοπικά στη θεσσαλονικη...αλλα ξέρουν τοσο αυτοί άλλο τοσο και εμεις οτι ειναι ως εκει δε τους παίρνει για τίποτε παραπάνω....

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Bezyr 29/3/2015, 16:10

παντως στο θεμα για συνεργασια ηδη σου εγραψα πανω, αλλα μαλλον η διορθωση επεσε οσο μου απαντουσες  Very Happy Very Happy
τεσπα, για τους καλαμαριωτες, εγω δεν τους παω με τιποτε, εχω βρεθει πολλες φορες στα εκτος εδρα μας, και δεν θα ξεχασω ημουν με τον μικρο και ηταν μερικα αρχιδια που βριζανε χυδαια και μου την πεσανε ενω ειχα το παιδι μαζι μου, τεσπα...
Bezyr
Bezyr

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 16:29

Καλα αυτός ειναι καλός λόγος να τους απεχθάνεσαι αλλα απο την την αλλη θα μπορούσε να είχε συνβει και στον οικονονο τσαριτσανη
Τεσπα το παιδί πρέπει να προσεχείς που και ποτέ το παίρνεις μαζι σου δε ειναι αγγλια φαση το ποδόσφαιρο εδώ, ειμαστε κατσαπλιαδες  

Κατα τα αλλα ναι θα μπορούσε να γίνει αλλα γ@μιεται με καραγκιοζιλίκια τύπου να μη παίζουν οι δανικοι εναντίων μας και αλλα ηλίθια προνόμια απο την ομάδα που πρωταγωνιστεί
Βασικά εγω ειμαι αντίθετος πλήρως εκτος απο την αγάπη μου στον ΗΡΑΚΛΗ θέλω να καταστραφεί το "επαγγελματικό" ποδόσφαιρο εύχομαι να γίνει ερασιτεχνικό χώρις ΠΑΕ φράγκα και στοιχήματα  αλλα με διοικήσεις εφόρων οπως στα υπόλοιπα τμήματα του κάθε ερασιτέχνη

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από teo 29/3/2015, 16:37

δεν ξερω για τα οικονομικα πως παει, αλλα το θεμα δανεικων ειναι τεραστιο.
η Β ομαδα μας που παιζει με τις αλλες ταξιδευει στις αλλες πολεις? ερχονται οι αλλοι εδω? πως παιζεται το σκηνικο τους?
νομιζω αν το κρατος ηθελε να εφτιαχνε της Β ομαδες εστω μια κατηγορια κατω αλλα με καποια αλλη μεταχειριση να μην ειναι ας πουμε κανονικες παε, να ειναι πιο Lite αλλα με τον περιορισμο να μην "τρωνε" θεσεις ανοδου.
οι επαρχιακες ομαδες δεν θα εσβηναν πιστευω μ αυτο τον τροπο, αλλα θα επρεπε να ηταν πιο ανταγωνιστικες.
τεσπα το θεμα μου δεν ηταν καθαρα τι κανει ο Ηρακλης και που ψηνει τους παιχτες του, το θεμα μου ειναι και τι κανουν οι αλλοι και που ψηνουν τους παιχτες τους.
δηλαδη οκ, να μην γινει αυτο που λεω ποτε γιατι ειναι πολυ σουπερ-ντουπερ μπορει ομως να γινει το εξης. να υπαρχει νομος που να μην επιτρεπει να δινει ομαδα δανεικο σε αλλη ομαδα ιδιας κατηγοριας.
ουτε ενα.

οσο για τους καλαμαριωτες, και τους υπολοιπους μικρουληδες.
η απουσια μας απο την Α τοσα χρονια τους εδωσε το δικαιωμα να σε πιασουν στο στομα τους. φυσικα ειναι τουρκομαγαζο και οταν π.χ. επεσε ο ρουλης διπλα διπλα καθονταν. οι τουρκοι δε εκραζαν οταν προηγηθηκαν και μετα στηθηκαν να πεσει το ερπετο.
ποιος τους γαμαει ολους ρε.
ΗΡΑ εισαι.

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 16:41

Ξερω οτι τελευταια εχω γινει λιγο κακος με τους συμφορουμιτες και ζηταω συγνωμη γιαυτο, αλλα δεν μπορω να ανεχτω να διαβαζω ο ο αγροτικος αναιβηκε πρωτη φορα στη Β πριν λιγα χρονια. Συγνωμη δοκτορα, αλλα μαθε πρωτα και μετα γραψε. Σας το ειπα και πριν τον πρωτο αγωνα. Ο αστερας ηταν ο Ηρακλης Β καποτε και δεν ανεβηκε στη Α γιατι δεν το ηθελε ο τοτε προεδρος του, συνονοματος του τωρινου του αλλα και του περουκα. Χατζηελευθεριου, Ζαρκος, Καλαιτζιδης, Ζηφκας, Τασος Παπαδοπουλος (Θεος σχωρεστον) Καλαμπακας και δεν ξερω αν εχω ξεχασει καπιον. Οταν δεν ξερουμε, φροντιζουμε να μαθαινουμε.....

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 16:45

Ο παλιος ευοσμος, πριν να τον καταλαβουν οι βαρβαροι ηταν γεματος ηρακλακια, κι ενας λογος ηταν και αυτος

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Bezyr 29/3/2015, 18:05

Οντως ο παλιος Ευοσμος ειχε πολλες γριες.Το ξερω απο πρωτο χερι καθως ο πατερας μου ειχε δουλει εκει απο το '60 και υπηρχε πιατσα.
Οι σχεσεις μας ηταν καλες ανεκαθεν.Προσφυγικη ομαδα και αυτη αλλα καμμια σχεση με τους αλλους.
Τεσπα, ειπαμε μια κουβεντα για συνεργασια κοινου ωφελους.Ολοι οι μεγαλοι εχουν.Και οι πρωτοι που ωφελουνται ειναι οι μικρες ομαδες Αν σε 10 χρονια σου δωσουν και 2-3 καλα ταλεντα στα ιδια χρονια θα παρουν τριπλασιους ετοιμους απο μας.
Bezyr
Bezyr

Δημοσίευση από Επισκέπτης 29/3/2015, 18:21

Ηταν η προσφυγες απο τις περιοχες της Σμυρνης η σαρακατσανοι και βλαχοι. Κι εγω προσφυγας τριτης γενιας ειμαι, αλλα το πραμυθι του χουντοσωματιου δεν το εφαγα ουτε εγω ουτε ο πατερας μου. Οι προσφυγες της Πολης ηταν οι λιγοτεροι απο ολους. Οι ποντιοι, οι μικρασιατες των παραλιων και της ενδοχωρας ηταν πολλαπλασιοι. Οι αποστασεις των περιοχων που αναφερω τεραστιες απο την Πολη. Απολλων, Πανιωνιος, Απολλων καλαμαριας οι ομαδες που αντιπροσωπευουν το προσφυγικο στοιχειο. Ο παοκ και η αεκ δεν εχουν καμια σχεση με την πλειοψηφια των προσφυγων, για εναν ακομη λογο, οτι ποτε δεν ηταν κατατρεγμενες ομαδες. Ο σανος ηταν παντα νοστιμη τροφη για τα προβατα

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης