ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24
+12
Teoscooter
kostakis
AntiGrinias
Surgeon
mos
milano
teo
Knack
Big bad wolf
dimitris08
milito10
Iraklaras07
16 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 18
Σελίδα 4 από 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24
Συμφωνα με τα δικα μας σαιτ, βρισκονται σε συζητησεις με γαυρο για τον Τσαμη(πολυ καλη επιλογη), Ταχυριδης και Ζορμπας με βαση τα περσινα, 5-10 λεπτα θα παιζουν!!Iraklaras07 έγραψε:Σύμφωνα με Μπεϊνά έχουν υπογράψει Σοκ, Σαρικοπουλος, Ταχυρίδης, Πουλιανίτης, Αλτίνης, Ζορμπάς.
Σύμφωνα με πατρινά σάιτ ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος είναι πάρα πολύ κοντά στον Ηρακλή.
Σοκ, Σαρικόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος καλές μεταγραφές. Ο Πουλιανίτης ίσως μπορεί να δώσει κάποια λεπτά ως μπακ απ άσσος, οι υπόλοιποι είναι χαμηλού επιπέδου.
Ο ματαλιωτακης περιμενει μηπως βρει συμβολαιο στην αεκ και θα αργησει να αποφασισει!
Μαλλον κλεινουμε και τον κουφοπουλο απο τριτων, οντας βασικο γκαρντ περυσι με πολυ καλα ποσοστα!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 973
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Αν έρθει ο Τσάμης έχουμε κλείσει στο 5, οπότε προφανώς τέλος ο Ματαλιωτάκης.
Ο Κουφόπουλος είναι άσσος ή δύο; Τον θυμάμαι πέρυσι περισσότερο για σκόρερ και λιγότερο για δημιουργό. Έχει πέσει το sportstats.gr και δεν μπορώ να δω τα στατιστικά του την περασμένη σεζόν.
Ο Ταχυρίδης είχε 5π μ.ο. στην περσινή καβάλα οπότε- χωρίς φυσικά να το έχω δει το παιδί- φαντάζομαι δεν μπορεί να βοηθήσει.
Ο Αλτίνης είχε 5π μ.ο σε μέτρια ομάδα Β εθνικής οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει.
Ο Ζορμπάς έχει σημαντικές ελλείψεις ως παίκτης. Αλλά εντάξει αν είναι για 3ος ψηλός, είναι ΟΚ.
Παίζει να ξέρεις ποιος πληρώνει τις προκαταβολές τελικά; Εντύπωση μου κάνει, δεν περίμενα να βρεθεί λύση!
Επίσης ξέρουμε τελικά με πολυτάρχου αν προχαράει;
Ο Κουφόπουλος είναι άσσος ή δύο; Τον θυμάμαι πέρυσι περισσότερο για σκόρερ και λιγότερο για δημιουργό. Έχει πέσει το sportstats.gr και δεν μπορώ να δω τα στατιστικά του την περασμένη σεζόν.
Ο Ταχυρίδης είχε 5π μ.ο. στην περσινή καβάλα οπότε- χωρίς φυσικά να το έχω δει το παιδί- φαντάζομαι δεν μπορεί να βοηθήσει.
Ο Αλτίνης είχε 5π μ.ο σε μέτρια ομάδα Β εθνικής οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει.
Ο Ζορμπάς έχει σημαντικές ελλείψεις ως παίκτης. Αλλά εντάξει αν είναι για 3ος ψηλός, είναι ΟΚ.
Παίζει να ξέρεις ποιος πληρώνει τις προκαταβολές τελικά; Εντύπωση μου κάνει, δεν περίμενα να βρεθεί λύση!
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Οχι δεν γνωριζω τι ακριβως εχει γινει!! Παντως με βαση τα ροστερ των αλλων ομαδων ο βαθμος δυσκολιας του φετινους πρωταθληματος θα ειναι αρκετα μεγαλος!! Τουλαχιστον αρχισε κατι να κινειται!!Iraklaras07 έγραψε:Αν έρθει ο Τσάμης έχουμε κλείσει στο 5, οπότε προφανώς τέλος ο Ματαλιωτάκης.
Σημερα υπεγραψα 7 συμβόλαια παικτών για να κατεβει η ομάδα τουλάχιστον στην Α2.
Σαρικόπουλος Ζήσης
Στεν Σοκ
Μαριος Πουλιανίτης
Κωστας Αλτινης
Θωμάς Ζορμπας
Στεργιος Πράπας
Προδρομος Ταχυρίδης
Έπονται και άλλοι
Μπήκα παλι μπροστά να κατεβει στο πρωτάθλημα η ομάδα, μιας και οι εξ Θεσσαλονικης Ηρακλοπατέρες ουτε προεδρο δεν μπορουν να βρουν απο το Μάϊο μήνα.
Μονο οι σπαθάτοι βγαίνουν μπροστα,τα ποντικια λουφάζουν
ΧΧΗ Adonis Beinas
Σαρικόπουλος Ζήσης
Στεν Σοκ
Μαριος Πουλιανίτης
Κωστας Αλτινης
Θωμάς Ζορμπας
Στεργιος Πράπας
Προδρομος Ταχυρίδης
Έπονται και άλλοι
Μπήκα παλι μπροστά να κατεβει στο πρωτάθλημα η ομάδα, μιας και οι εξ Θεσσαλονικης Ηρακλοπατέρες ουτε προεδρο δεν μπορουν να βρουν απο το Μάϊο μήνα.
Μονο οι σπαθάτοι βγαίνουν μπροστα,τα ποντικια λουφάζουν
ΧΧΗ Adonis Beinas
Αν αυτοί είναι 7/12 δύσκολα πας για άνοδο. Αν είναι 7/14 τότε κάτι μπορεί να γίνει!
7/12 λογικα, με 2 αμερικανους και εαν ερθουν μαστρογιανοπουλος τσαμης και κουφοπουλος!!Iraklaras07 έγραψε:Αν αυτοί είναι 7/12 δύσκολα πας για άνοδο. Αν είναι 7/14 τότε κάτι μπορεί να γίνει!
Αν είναι έτσι δύσκολα πας για άνοδο.
Για ξένους από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν καν κάνει πρόταση στον Κεβιόν Τέιλορ, στον καλύτερο παίκτη την περσινής Ελίτ Λιγκ. Θα βρουν καλύτερο; Ή ζητάει πολλά;
Για ξένους από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν καν κάνει πρόταση στον Κεβιόν Τέιλορ, στον καλύτερο παίκτη την περσινής Ελίτ Λιγκ. Θα βρουν καλύτερο; Ή ζητάει πολλά;
Έχει πρόταση από τουλάχιστον 2 ομάδες Α1.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Επειδή η ανακοίνωση της καε γράφει ότι νάναι, οι πραγματικοί μέσοι όροι του Ταχυρίδη.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επίσης πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ανεβάζεις τις ανακοινώσεις παικτών σε facebook και ίνστα ταυτόχρονα; Ή τουλάχιστον με διαφορά μερικών λεπτών;
Επίσης πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ανεβάζεις τις ανακοινώσεις παικτών σε facebook και ίνστα ταυτόχρονα; Ή τουλάχιστον με διαφορά μερικών λεπτών;
Iraklaras07 έγραψε:Επειδή η ανακοίνωση της καε γράφει ότι νάναι, οι πραγματικοί μέσοι όροι του Ταχυρίδη.
Και εγω επαθα πλακα που διαβασα για τετοιο μ.ο ποντων!! Κουφοπουλος μαστρογιαννοπουλος μαλλον για αθηνα μερια πανε!! Ο γαυρος δυσκολα να δωσει παιχτη σε θεσσαλονικη μερια!! Οποτε 7 ειναι οι σιγουροι + 2 οι αμερικανοι, οποτε μενουν αλλοι 3 παικτες!
Νομίζω έχουμε κλείσει 9 δηλαδή ακόμα δυο έλληνες. Δεν ξέρω ποιοι είναι όμως. Αυτό που λες που το διάβασες; Δεν το έχω δει σε κάποιο site!
Τελικα εκλεισε ο μαστρογιαννοπουλος, λαθος ενημερωση απο σαιτ των αθηνων οπως εγραψαν οτι ο κουφοπουλος παει ερυθραια! Πλεον 8 παιχτες στο ροστερ και βλεπουμε για 2 αμερικανους!!
O Σάρας πραγματικά δυνατή μεταγραφή. Ευτυχώς δεν χάλασε. Για Τσάμη συμφωνώ ότι μου φαίνεται δύσκολο με 2πλο δελτίο αλλά ίσως τον έχουν αφήσει ελεύθερο.
Ο Κουφόπουλος δεν είναι αρκετά καλός για να καλύψει το 1 μαζί με τον Σοκ, αν πηγαίνουμε για άνοδο. Το θέμα είναι αν υπάρχει όμως κάποιος Έλληνας καλύτερος διαθέσιμος. Οι ξένοι θα είναι εκτός απροόπτου στο 3 και στο 4 γιατί εκεί δεν μπορούμε να βρούμε Έλληνα με τίποτα.
Ο Κούσης λέει πάντως πως η ομάδα έχει κλείσει, οπότε αναμένουμε.
Ο Κουφόπουλος δεν είναι αρκετά καλός για να καλύψει το 1 μαζί με τον Σοκ, αν πηγαίνουμε για άνοδο. Το θέμα είναι αν υπάρχει όμως κάποιος Έλληνας καλύτερος διαθέσιμος. Οι ξένοι θα είναι εκτός απροόπτου στο 3 και στο 4 γιατί εκεί δεν μπορούμε να βρούμε Έλληνα με τίποτα.
Ο Κούσης λέει πάντως πως η ομάδα έχει κλείσει, οπότε αναμένουμε.
O ξένος που φέραμε.
9.7 πόντους, 2.4 ασίστ, 5 ριμπάουντ.
50% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και όλα αυτά στην εξαιρετικά ανταγωνιστική ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ της Ιαπωνίας.
Για τίποτα δεν είμαστε δυστυχώς
9.7 πόντους, 2.4 ασίστ, 5 ριμπάουντ.
50% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και όλα αυτά στην εξαιρετικά ανταγωνιστική ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ της Ιαπωνίας.
Για τίποτα δεν είμαστε δυστυχώς
Η Β3 νομίζω είναι 5η κατηγορία. Πρέπει να έχει Α1 και Α2 και μετά Β1, Β2, Β3.
Αλλά πέρσι έπαιξε φουλ σεζόν Α1 Ρουμανίας που είναι μια χαρά πρωτάθλημα.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αυτός είναι ο δεύτερος ξένος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Άσσος!
Άσσος!
Η Β3 ειναι η 3η κατηγορια στην Ιαπωνια!! Πντως απο τα βιντεακια εχει διαφορα στο σωμα του απο την μια χρονια στην αλλη(Ρουμανια-Ιαπωνια)!!Big bad wolf έγραψε:Η Β3 νομίζω είναι 5η κατηγορία. Πρέπει να έχει Α1 και Α2 και μετά Β1, Β2, Β3.
Οποτε για βασικο 3αρι μαστρογιαννοπουλος!Iraklaras07 έγραψε:Αυτός είναι ο δεύτερος ξένος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Άσσος!
Επειδή βλέπω τις επιλογές και των άλλων ομάδων στους ξένους, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει φέρει τόσο χαμηλού επιπέδου παίκτες. Πρέπει η ΚΑΕ οπωσδήποτε να επαναφέρει τους φιλάθλους στην πραγματικότητα για να μην έχουμε άσχημα σκηνικά μέσα στη χρονιά, η ομάδα όχι μόνο δεν πάει για άνοδο αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου θα είναι 2η-3η-4η από το τέλος!
Στενάχωρο μεν, πραγματικότητα δε.
Χωρις καποιο ειδος γκρινιας και μιζεριας, απλα εδω μεσα τουλαχιστον λεμε τα πραγματα ως εχουν!! Εγω θεωρω εαν η ομαδα βρισκεται σε καλη βαθμολογικη θεση στον 1ο γυρο θα αλλαχτει το 4αρι!! Eαν ειναι εκτος στοχου θα συνεχισει ως εχει!! Ο Κουσης παντως σε καθε ποστ αναφερει, πολυ χαμηλα την μπαλα, παμε και οπου βγει. και τετοια!! Π.χ για 4αρι θα μπορουσε να ερθει ο βικτορ απο ψυχικο που πηγε αια ευοσμου!!Iraklaras07 έγραψε:Επειδή βλέπω τις επιλογές και των άλλων ομάδων στους ξένους, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει φέρει τόσο χαμηλού επιπέδου παίκτες. Πρέπει η ΚΑΕ οπωσδήποτε να επαναφέρει τους φιλάθλους στην πραγματικότητα για να μην έχουμε άσχημα σκηνικά μέσα στη χρονιά, η ομάδα όχι μόνο δεν πάει για άνοδο αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου θα είναι 2η-3η-4η από το τέλος!
Θεωρητικα παντα, πανιωνιος μυκονος μεγαριδα, δυσκολα να αντιμετωπιστουν, μετα λευκαδα, σχηματαρι, λαμια πολυ καλες ομαδες με βαση το ροστερ, και τι ομαδα θα κανει η ερυθραια και το ψυχικο!! Ειναι και η ελευθερουπολη και ο τρικουπης που δεν γνωριζω τι ομαδα εκαναν!!
Και ο κοντός που φέραμε ας πούμε, μπορεί να ξεγελάν οι πόντοι αλλά τα ποσοστά είναι πάρα πολύ κακά. 40% fg 30% 3p 50% βολές. Αυτό σημαίνει ότι για να βάλει 17 πόντους έπαιρνε πάρα πολλές προσπάθειες.
Έχει κλείσει μάλλον και ο Πολυτάρχου.
Πιστεύω Πολυτάρχου-Σοκ-Σαράντης-Σαρικό είναι αρκετοί για να μην κινδυνέψουμε σοβαρά.
Έχει κλείσει μάλλον και ο Πολυτάρχου.
Πιστεύω Πολυτάρχου-Σοκ-Σαράντης-Σαρικό είναι αρκετοί για να μην κινδυνέψουμε σοβαρά.
Αυτην την στιγμη θελουμε 5αρι και 3αρι!! Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο!!
Η ομαδα με το υπάρχον υλικο δεν θα κινδυνεψει να πεσει. Φυσικα για ανοδο ουτε για αστειο. Θεωρω οτι θα προσπαθησουν να παρουν δυο δανεικους ακομη χωρις να δαπανησουν χρηματα κ τελος το ροστερ.
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 208
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Συμφωνα με Κουση, ο πολυταρχου δεν θελει να ερθει τελικα,ο κουφοπουλος παει ερυθραια, πηραμε για βασικο 3αρι τον Μερμιγκη με 2,0 ποντους μ.ο περυσι γιατι δεν υπαρχουν αλλοι! Ο 12ος παιχτης, γκαρντ-φοργουορντ θα ειναι!! Ο μπεικερ εαν ερθει με παραπανω κιλα θα παει στο 5 και στο 4 θα παιξουμε με ταχυριδη! Οπως ειχαμε πει εχουμε, το 7ο η 8ο μπατζετ φετος!
Τουλαχιστον η μπαλα ειναι αρκετα χαμηλα, γιατι θα ειχαμε διαφορα!!
Τουλαχιστον η μπαλα ειναι αρκετα χαμηλα, γιατι θα ειχαμε διαφορα!!
Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί στο μπάσκετ υπογράφονται συμβόλαια πριν τα εργομετρικά. Λογικά χοντρός θα έρθει, το θέμα είναι αν θα έχει διάθεση να το διορθώσει.
Κρίμα για τον Πολυτάρχου. Θα έδινε σημαντικές βοήθειες για 15-20 λεπτά με την εμπειρία και την κλάση του.
Τελικά ίσως το ρόστερ δεν έχει μόνο 12 παίκτες.
Κρίμα για τον Πολυτάρχου. Θα έδινε σημαντικές βοήθειες για 15-20 λεπτά με την εμπειρία και την κλάση του.
Τελικά ίσως το ρόστερ δεν έχει μόνο 12 παίκτες.
Σελίδα 4 από 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Παρόμοια θέματα
» Αγωνιστική Περίοδος 2016-17
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24
» Αγωνιστική περίοδος 2015-16
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24