ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από DIMSAV Την / Το 25/7/2013, 04:14

Το αποτέλεσμα της συνέλευσης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24/07/13    22:31     Επιμέλεια: BLUEARENA

 

 

 

 

Στην δημιουργία μίας πενταμελoύς επιτροπής που θα αναζητήσει τον άνθρωπο που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία για να αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου, κατέληξε η δεύτερη, κατά σειρά, ανοιχτή συνέλευση των φίλων του Ηρακλή.

 

Στην επιτροπή θα μετέχουν οι Νίκος Υψηλάντης, Γιώργος Πεταλωτίδης, Γιώργος Παπαντωνίου, καθώς και δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής του Ερασιτέχνη.

 

Παράλληλα, αναζητείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής με γνώσεις επί των οικονομικών, το οποίο θα ελέγχει το ταμείο της ΠΑΕ. 

 

Η επιτροπή πιάνει άμεσα δουλειά και μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει βρει τα κατάλληλα πρόσωπα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στο... τραπέζι, ήταν του Άκη Στολτίδη. Η αποδοχή ήταν καθολική, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι βετεράνος άσος θέλει και μπορεί να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

-Κώστας Τσιργογιάννης: Φαίνεται ότι τέλος Ιουλίου είναι μια δύσκολη εποχή. Πιστεύω όμως ότι το μήνυμα εστάλη την περασμένη Τετάρτη. Και να είστε σίγουροι ότι αυτοί που δεν ήρθαν σήμερα (παράγοντες, βετεράνοι) μας έλεγαν ότι είναι κοντά στην προσπάθεια.

 

Είπαμε να μπει το νερό στο αυλάκι και ο κόσμος θα συστρατευθεί. Σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής έχει πενταμελές συμβούλιο. Αν το συμβούλιο παραμείνει πενταμελές θα προτείνουμε έναν άνθρωπο. Αν θέλουμε επταμελές πρέπει να προτείνουμε περισσότερα. Από εκεί και πέρα εστιάσαμε στο οργανόγραμμα. Είχαμε πει ότι σημαντικό κομμάτι είναι η διαχείριση, για να μην φτάσουμε σε δύσκολο σημείο.

 

Στόχος είναι η πορεία πρωταθλητισμού με όσο το δυνατό λιγότερες οικονομικές απώλειες. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ δεν έχει λογιστή. Ζητήθηκε ένας λογιστής που θα είναι έμμισθος, με κανονική εργασία. Άρα θέλουμε ένα λογιστή. Δεύτερη θέση είναι το μάρκετιγκ. Έναν άνθρωπο που έχει πολύ δουλειά, γιατί τα περσινά έσοδα ήταν πενιχρά. Θα πρέπει αυτός που θα μπει να τρέξει αρκετά. Τρίτη θέση έχουμε την θέση των γραφείων. Άρα έχουμε τρεις θέσεις που θα είναι έμμισθοι. Μέσα από την δουλειά τους θα βγάζουν και τον μισθό τους. 

Δίπλα στον λογιστή, υπάρχει μια εθελοντική θέση που είναι η διαχείριση. Κάποιος που θα έχει την ελευθερία του προέδρου για να παρακολουθεί τα βιβλία. Από εκεί και πέρα τέθηκε ένα θέμα για το αν υπάρχει πρόταση από εμάς σχετικά με τη θέση του γενικού αρχηγού, που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Τσαλίκη – Καραΐσκου. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε.

 

Εκπρόσωπος Αυτόνομης Θύρας 10: Κατ' αρχήν είμαστε λιγότεροι σήμερα, γι' αυτό και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους δημοσιογράφους που το αγνόησαν το γεγονός. Στην προηγούμενη συνέλευση αυτό που αντιληφθήκαμε είναι μια διάθεση να διατηρηθεί ο Παπαδόπουλος στον προεδρικό θώκο και να στελεχωθεί η διοίκηση με νέα πρόσωπα. Γι' αυτό το πράγμα δεν θα πούμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αλλά είναι αυτό που αποφασίστηκε.

 

Αν μπούμε σε μια διαδικασία ονομάτων, τότε κινδυνεύουν οι συνελεύσεις να χαρακτηριστούν γελοίες. Το νόημα της συνέλευσης ωστόσο είναι κάτι βαθύτερο. Αυτό που θεωρούμε εμείς πιο κοντινό σ' αυτό που σκεφτόμαστε, είναι το εξής. Από την στιγμή που λέμε ότι ο Παπαδόπουλος διατηρείται στη διοίκηση το βασικό για εμάς οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν την ΠΑΕ, να προστατέψουν τον Ηρακλή από τους χειρισμούς του Παπαδόπουλος και από κέντρα.

 

Να φέρουν έναν αέρα μεγάλης ομάδας στους ποδοσφαιριστές και τρίτο και πιο βασικό, να αλλάξει η εικόνα που έχει το ποδοσφαιρικό κατεστημένο που έχουν τα κέντρα για τον Ηρακλη.

 

-Από τον Σταύρο τον Ποιμενίδη, προτάθηκε να μπει στην διοίκηση ο Νίκος Υψηλαντης.

 

-Νίκος Υψηλάντης: Πάλι λέμε τα ίδια. Εγώ μπορεί να είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά για τη γυναίκα μου. Εδώ πέρα μπορούμε να έχουμε όλοι καλές προθέσεις. Αλλά αυτό που πάμε να κάνουμε θέλει ή λεφτά ή να σε ξέρουν όλοι. Δε νομίζω ότι η λύση μπορεί να έρθει από εδώ μέσα.

 

Η μόνη λύση που μπορεί να φανταστεί κάποιος είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα μπουν στην διοίκηση να πείσουν τον Παπαδόπουλο να τους δώσει τα εχέγγυα για να υπερασπίσει με την προσωπικότητα του Ηρακλή που ενδεχομένως θα εμφανιστεί. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί αυτό το άτομο σ’ αυτή τη συνέλευση.

 

Γνώμη μου είναι ότι για τα έμμισθα κομμάτια της διοίκησης θα βρεθούν ικανοί και έντιμοι άνθρωποι. Αλλά η μόνη λύση γι’ αυτούς που θα πλαισιώσουν την διοίκηση και σε συνεννόηση με τον Παπαδόπουλο είναι να βρουν μαζί μια προσωπικότητα που θα εμπνεύσει. Και κάποια τέτοια προσωπικότητα πιστεύω ότι μπορεί να είναι κυρίως ποδοσφαιρική και όχι παραγοντική.

 

-Φίλος του Ηρακλή: Παίρνω το θάρρος να προτείνω τον Τάκη τον Νικολουδη.

 

 -Φίλος του Ηρακλή: Πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτοί που θα μπουν θα στηριχτούν, γιατί υπάρχει φόβος. Όχι για το τώρα, αλλά στο μέλλον.

 

-Κώστας Τσιργογιάννης: Σχετικά με το αν υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν αυτά τα άτομα που είχαμε ήταν με ενημέρωση και ζητούσαν βοήθεια όποτε χρειάστηκε τότε θα είχαν την στήριξή μας, αν είναι όμως να μην μιλάνε και στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι άσχημο ασφαλώς και δεν θα στηριχτούν μέχρι τέλους. Όποιος φοβάται, απλά κάθεται σπίτι του.

 

-Νίκος Ποντίκης: Αισθάνομαι άσχημα με τον τρόπο που γίνεται αυτή η συζήτηση. Βέβαια γνωριζόμαστε και μας ενώνει η Ηρακληδοσύνη.

 

Όλοι έχουν δει το τι έχει συμβεί στον Ηρακλή, ζήσαμε τα τελευταία χρόνια μια κακή κατάσταση και φτάσαμε σε σημείο απαξίωσης. Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από όλους. Εγώ θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για οπουδήποτε μπορώ να βοηθήσω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους όμως που θα τρέξω. Διότι το θέμα είναι να σε φωνάξουν για να βοηθήσεις.

 

Βέβαια το θετικό στην όλη συζήτηση εδώ είναι ότι ειπώθηκε ότι οι βετεράνοι μπορούν να βοηθήσουν. Η άποψη μου ήταν πάντα ότι οι βετεράνοι δεν είναι μόνο για να διοργανώνουν εκδρομές και φιλικά. Είναι και για να συμμετέχουν στα κοινά και να βοηθούν οπουδήποτε τους ζητηθεί και να έχουν λόγο.

 

-Φίλος του Ηρακλή: Προτείνω τον Νίκο Υψηλάντη, τον Γιώργο τον Πεταλωτίδη, τον Τζότζο που είναι άνθρωπος του κέντρου. Που έχει ματώσει η τσέπη του για τον Ηρακλή. Επίσης προτείνω και τον Φάνη του Τουτζιάρη, αν θελήσει να βοηθήσει και αυτός. Και τον Παγώνη Βακαλόπουλο, μην τον αφήσουμε έτσι. Δεν θέλει; Να τον ψήσουμε…

 

-Εκπρόσωπος της Αυτονόμης: Λοιπόν όταν μιλάμε για ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, και για βετεράνους, εννοούμε ανθρώπους που θα μπουν και θα γνωρίζουν από σύγχρονο ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλουμε να ακυρώσουμε όσους αναφέρθηκαν προηγουμένως, στην προηγούμενη συνέλευση προτάθηκε ένα όνομα που για εμάς πληροί κάποια κριτήρια. Και μιλάμε για τον Άκη τον Στολτίδη, που γνωρίζει πέντε δέκα ανθρώπους στην Αθήνα.

 

Εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του και να δείτε εάν θέλει να είναι μαζί με τον Παπαδόπουλο, εμείς τέτοιους ανθρώπους θέλουμε χωρίς βέβαια να ακυρώνουμε αυτούς που ακούστηκαν.

 

-Κώστας Τσιργογιάννης; Μέσα σε όλα τα τηλέφωνα που κάναμε ήταν και αυτό στον Ακη (σ.σ. Στολτίδη). Την περασμένη εβδομάδα είχε υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε. Μας ξαναμίλησε σήμερα και μας επανέλαβε ότι αυτό το διάστημα είναι πνιγμένος και δεν μπορεί να ασχοληθεί. Εγώ προτείνω, τουλάχιστον σήμερα να γίνει μια ομάδα και να πάμε να χτυπήσουμε τις πόρτες.

 

Ο Παγώνης Βακαλόπουλος μπορεί να ψήσει τον Άκη. Άμα του μιλήσει ο Ιωακειμίδης, μπορεί να δεχτεί. Πρέπει όμως να έρθετε να βοηθήσετε. Αν δεν μπορέσουμε σήμερα να βγάλουμε κάποια άτομα που εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξουν κάποια ονόματα γιατί όσο καθυστερούμε δεν είναι καλό, τότε πρέπει να βρεθούμε ξανά μέσα στην εβδομάδα.

 

-Νίκος Ποντίκης: Λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Έχω την αίσθηση ότι το άτομο που θα αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου δεν μπορεί να βρεθεί μέσα από τους βετεράνους. Μάλλον πρέπει να είναι μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, παραγοντική, αυτή την οποία πρέπει να αναζητήσουμε.

 

Οι βετεράνοι μπορούν να βοηθήσουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί είναι το βασικό. Κατά την άποψη μου μια τεχνική επιτροπή από βετεράνους που ξέρουν το αντικείμενο που θα έχουν ρόλο να οργανώσει το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ηρακλής πιάστηκε ανοργάνωτος σε πολλά θέματα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τμήμα σκάουτερ. Και εδώ οι βετεράνοι μπορούν να βοηθήσουν.

 

Κώστας Τσιργογιάννης: Συμφωνούμε ότι υπάρχει σήμερα μια επιτροπή τεσσάρων πέντε ανθρώπων μαζί με δύο άτομα από τον ΓΣ οι οποίοι θα βρουν και θα αποφασίσουν για τις προσωπικότητες ευρείας αποδοχής; Συμφωνούμε ότι έτσι θα πάμε; Ωραια.

 

Εγώ είμαι αυστηρός με το χρόνο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Πρέπει πολύ γρήγορα να μπουν άτομα. Μέχρι τέλος του μήνα, πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει το ποιοι θα είναι εκεί. Γιατί οι θέσεις του αντιπροέδρου και της διαχείρισης είναι πολύ βασικά. Αυτοί που θα πάνε να είναι τα αυτιά και τα μάτια μας. Μέχρι τέλος του μήνα να έχουμε αποφασίσει.

 

-Η συνεύλευση ολοκληρώθηκε

 
DIMSAV
DIMSAV

Αριθμός μηνυμάτων : 814
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 25/7/2013, 08:16

ρε παιδια καλα ξεκιναει αλλα λεμε με γνωσεις οικονομικων και στα καπακια για στολτιδη? τελειωσε και λογιστης?

καλη η κινηση αλλα για γενικη βοηθεια στην παε σαν βετερανος, σαν ποδοσφαιρανθρωπος με 5-10 κονε κιολας.

μακαρι να βοηθησει απο καποιο γενικο ποστο, αγωνιστικο ποστο καλυτερα.

καλα στην παε δεν εχουν λογιστη????
wtf??

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από DIMSAV Την / Το 26/7/2013, 03:51

teo1908 έγραψε:ρε παιδια καλα ξεκιναει αλλα λεμε με γνωσεις οικονομικων και στα καπακια για στολτιδη? τελειωσε και λογιστης?

καλη η κινηση αλλα για γενικη βοηθεια στην παε σαν βετερανος, σαν ποδοσφαιρανθρωπος με 5-10 κονε κιολας.

μακαρι να βοηθησει απο καποιο γενικο ποστο, αγωνιστικο ποστο καλυτερα.

καλα στην παε δεν εχουν λογιστη????
wtf??
Tεο ο οικονομολογος προοριζεται για διαχειριστης. ο λογιστης για το λογιστηριο για καθημερινο ελεγχο και παρακολουθηση και τηρηση σωστα των βιβλιων..εχουν λογιστη αλλα ειναι εξωτερικος συνεργατης θελουν εναν ΗΡΑΚΛΑΚΟ πληρους απασχολησης..και αν δεν ειναι λογιστης α θα εχει την καθοδηγηση απο τον εξωτερικο και αυτος Θα καθοδηγει το τμημα. θελουν εναν υπευθυνο μαρκετινγκ ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ επισης στην θεση του παστιανιδη που ουτως η αλλως θα εφευγε ο παστιανιδης σε ενα μηνα..εναν υπευθυνο γραφειων για να καθοριζει την λειτουργια των γραφειων και εναν αντιπροεδρο για το συνολο των επαφων με επο κλπ..γι'αυτο στην θεση του αντιπροεδρου ακουστηκαν ονοματα οπως του ακη κλπ δηλαδη ζητανε παλιο ποδοσφαιριστη με κυρος για την θεση αυτη.για να λειτουργησει η ομαδα σαν ΗΡΑΚΛΗΣ.
DIMSAV
DIMSAV

Αριθμός μηνυμάτων : 814
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 7/8/2013, 05:09

καλα ολα αυτα αν και καπως εμειναν πισω. ισψς και λογο καλοκαιριου.
το χειροτερο ομως ειναι να κατακρινουν την οποια προσπαθεια οι ιδιοι μας οι συνοπαδοι.
αυτο μας εχει φαει απο μεσα να το ξερεις.
καθετε ο αλλος απο τον καναπε και κατακρινει την προσπαθεια συνοπαδου του που και λαθος να κανει και μαλακιακαι τρυπα στο νερο να κανει η κινηση της συνελευσης και μονο δειχει οτι καποιοι εμπρακτα και οψι μονο απο φορουμ καιγονται για την ομαδα και ειναι ΕΚΕΙ και οτι η διοικηση καλοκαιριατικα καταφερε να οχι να ξενερωσει τον κοσμο αλλα να τον φερει σε απογνωση.

αυτα βεβαια μονο αστεια δεν ειναι..
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 21/10/2013, 23:37

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Παρουσία ελάχιστων φίλων του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε η ανοικτή Γενική Συνέλευση στο Κατσάνειο με αποκλειστικό θέμα την ΠΑΕ.
Η πενταμελής Επιτροπή που συστήθηκε ενημέρωσε τον κόσμο για τις μέχρι τώρα κινήσεις της.
Μεταξύ άλλων, ανέφεραν τα νέα άτομα που μπήκαν στην ΠΑΕ, σε διάφορα πόστα. Ανέφεραν επίσης, ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μπει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ στη θέση του αντιπρόεδρου.
Επίσης, οι παρευρισκόμενοι στο Κατσάνειο, ενημερώθηκαν ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει καθήκοντα ο νέος λογιστής, ο οποίος είναι επιλογή της Επιτροπής.
Μάλιστα, λίαν συντόμως θα υπάρξει και η ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής, όπως και το ακριβές άνοιγμα της περσινής σεζόν.
Πάντως η γενικότερη αβεβαιότητα και ο έντονος προβληματισμός για το διαφαινόμενο από το καλοκαιρί οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα παρέμεινε, ενώ συνδυάζεται και με την προβληματική εικόνα που δείχνει η ομάδα εντός του γηπέδου, αυτό το διάστημα.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε πως όταν υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά θα γίνει νέα συγκέντρωση για πλήρη ενημέρωση του κόσμου και τότε ίσως ζητηθεί να υπάρχει εκπρόσωπος από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Μαλιστα.

Κοινως, μας εχουν πρηξει τ @ρχ@@@@ με το μπλα μπλα για ομαδαρες και πρασινα αλογα, αλλα για την μαρμιτα, το ανοιγμα, τουμπεκα!

Εγω θα το πω απο τωρα.

Οταν κανεις μια επενδυση ρε Μπατιροσπορο (ναι εσενα λεω βρε που θελεις να το παιξεις και προεδρος του Ηρακλη) φροντιζεις να εχεις να καλυψεις το ανοιγμα.Γιατι αν δεν εχεις, φροντισε να βαλεις ζωνη ασφαλειας.Καποιοι ειναι πολυ τρελλαμενοι.


Δεν θελω να πω τι μου ψιθυριζουν, αλλα ενα σας λεω.Ολα παιζονται στην ανοδο.Αν δεν ανεβουμε να παρουμε το εξτρα εσοδο....

Λοιπον τσακιστειτε εκει στην ΠΑΕ και κατεβαστε μια κωλοομαδα που να κανει τα αυτονοητα.

Κι εσυ Τσαλικη που μας βγαινεις σαν παρθενα και μας λες"δεν ξερουμε τι συμβαινει, δεν ξερουμε τι συμβαινει" κανονισε να παιξουν τα γατια αυτο που μπορουν γιατι παλι θα εχουμε ΝΤΟΥ αλλα διαφορετικο απο αυτο απο περυσι, ετσι μου ειπαν.Και μετα παλι θα μου λεει ο καλος μου φιλος ο Κνακ οτι ετσι δεν θα ερθει κανενας σοβαρος επενδυτης.


Τελικα, μονο μια φυσιολογικη ομαδα δεν ειμαστε....
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Knack Την / Το 22/10/2013, 09:20

Για να πλησιασουν σοβαροι και φραγκατοι πρεπει να αλλαξουν πολλα στην ΠΑΕ και στο συλλογο γενικωτερα.
Αυτη τη στιγμη το θεωρω πολυ δυσκολο διοτι ο συλλογος ειναι ομηρος συμμοριων με μοναδες κρουσεως που αποτρεπουν καθε προσπαθεια προς τη σωστη κατευθυνση για να μη χαθει το χαρτζηλικακι.
Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε λοιπον, αλλα μαλλον και ο γιαλος ειναι θεοστραβος κι εμεις παμε χωρις πυξιδα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.
Η κοινωνια εχει πλεον εκφασιστει (τα χρυσαυγουλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου) και η μη ανοχη στη διαφορετικοτητα ειναι πλεον ο κανονας.
Δεν θα μπορουσε να ειναι κατι διαφορετικο και ο δικος μας μικροκοσμος των Ηρακληδεων.
Δυστυχως υπαρχει χουντα και αυτο φαινεται απο τις κατα καιρους συνελευσεις οπου για να εκφρασεις διαφορετικη αποψη απο τα λαμογια πρεπει να εχεις προστατη διπλα σου.
Ο μικρος αριθμος παροντων ο οποιος συνεχως μικραινει δεν ειναι μονον προϊον της κακης πορειας των αγωνιστικων αλλα οφειλεται κυριως στην επιβολη φιμωματος των διαφορετικων φωνων με απειλη βιας.
Συνεχιστε να μιλατε για ντου για μπουλους για ξυλο και λοιπα δημοκρατικα και στο τελος θα μεινουν μονον τα δοκαρια και οι μπασκετες.
Ακομα και τα λαμογια θα φυγουν οταν το χαρτζηλικι δεν θα βγαινει.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα εκφασισμου ειναι και οι διπλα οπου καθε τρεις και μια βγαινει και ενα καινουριο φυντανι να κραξει να βρισει να απειλησει και γενικα να βγαλει τα κομπλεξ που του προκαλει η πολλη παντοφλα.
Δεν ειμαι αισιοδοξος για φετος καθοτι στο νοτιο  ομιλο καραδοκουν κατι γυπες σαν το Μπεο σαν τον Κουγια το Γκαγκατση Επισκοπες Γλυφαδες Ψαχνα κτλ που στο παρασκηνιο κανουν μια χαψια τον "μπατιροσπορο" (κατα γιατρον ευαγγελιον).
Δυστυχως φτασαμε στο ελεεινο σημειο να μας κανουν μια χαψια τα κολοχωρια και οι απατεωνες που ειναι πισω τους.
Σκεφτειτε καλα πριν προχωρησετε σε μπουλους και ντου κλπ κλπ κλπ.
Ξερετε οτι τον πορτοφολα δεν τον παω γιατι ειναι καθαρα πιονι μανατζαραιων και του συστηματος αλλα αφηστε τον να βγαλει τη χρονια.
Αν υπαρχει μια ελπιδα να ανεβουμε ειναι αυτος.
Η μεγαλη μου ανησυχια ειναι οτι αν ανεβουμε και δεν υπαρξει αλλαγη γενικωτερη στο συλλογο η ΠΑΕ θα παθει οτι επαθε το μπασκετ με το Σαρλη.
Θα παμε απατοι για υποβιβασμο η ΠΑΕ θα υπερχρεωθει και παλι και θα ξαναπαμε Γ Εθνικη με αποτελεσμα για χρονια να παλευουμε να σωθουμε σε αυτες τις κατηγοριες (οτι κανει το μπασκετ φετος)
Γιαυτο γιατρε και οι υπολοιποι: Η ΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣ και οχι απο την ΠΑΕ.
Και οσο στο ΓΣ υπαρχουν συμμοριες που λυμαινονται με την ανοχη της ..."διοικουσας" μην περιμενετε αναστασεις και τα τοιαυτα.
Ο Ηρακλης ειναι κλινικα νεκρος και για αυτο ευθυνονται συγκεκριμενα προσωπα που ειναι στο απυροβλητο εδω και χρονια.
Και δεν αναφερομαι ΜΟΝΟΝ στους Παναγοπουλοαρταβανιδες αλλα  και σε αρκετους που ειναι πισω απο την κουρτινα και κινουν νηματα για εξυπηρετηση προσωπικων συμφεροντων.
ΑΥΤΑ!

_________________
AGAINST THE ODDS I' FIGHT FOR MY SURVIVAL
Knack
Knack

Αριθμός μηνυμάτων : 719
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 22/10/2013, 21:53

Εκτος απο καμμια επισκεψη στα αποδυτηρια για εξηγησεις οσων καθονται στα συμβολαια τους και μας πουλανε τρελλα,δεν διαφωνω με τα υπολοιπα....
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Knack Την / Το 22/10/2013, 23:20

Ο οπαδος και ειδικοτερα ο ανεξελεγκτος οπαδος, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ εκτος κερκιδας, ποσω μαλλον στα αποδυτηρια.

_________________
AGAINST THE ODDS I' FIGHT FOR MY SURVIVAL
Knack
Knack

Αριθμός μηνυμάτων : 719
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 23/10/2013, 15:50

δεν θα συζητουσαμε αυτα αν η κωλοπαε εριχνε ενα προστιμο εστω για τα ματια του κοσμου.

αλλα αυτοι ειναι πελαγωμενοι και κοιτανε ξανα , οπως περσυ, κοντα στον νοεμβριο να απαλλαχθουν απο τα βαρια συμβολαια. τωρα ειναι του κοουτς, ειναι του κυριακου, δνε ξερω αλλα δειχνουν οτι αυτο  θα ξανακανουν.

προσεξε ομως το κωλοπρωταθλημα, αυτο το μπουρδελο, φετος εχει πιο λιγους αγωνες και καθε ΜΗ νικη ειναι σαν αφαιρεση βαθμων και οχι απλα "δεν πηραμε το 3ποντο".

ειναι ενα μικρο πρωταθλημα με ψιλοκαφενεια/ομαδουλες που ανετα τις εχεις αν κατεβεις λιγο σοβαρος αγωνιστικα ΚΑΙ διοικητικα.

2 χρονια τωρα αυτοι στην μικρα καθε μερα -εκτο του μαρκετιγκ για να μην τους αδικω- δειχνουν οτι ειναι για ομαδες ΕΠΣΜ και πολυ λεω..

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 23/10/2013, 16:03

Στην προπονηση ηθελα να πω, οχι στα αποδυτηρια, αλλα και ετσι, να δικαιολογησω τι θελω να πω.
Εν ολιγοις, σε οποιαδηποτε χωρα της δυσης οπου απλα θα ισχυαν τα αυτονοητα, δηλ ισονομια απεναντι στην ομαδα απο την ΕΠΟ, διοικησεις ΜΗ δοτές οπου δεν ερχονται να καταστρεψουν επι τουτου (Τακης) αλλα να δημιουργησουν,παικτες που παιζουν σχετικα αξιοκρατικα στην ομαδα, χωρις στησιματα που βγαζουν ματια και αλλα πολλα, ΝΑΙ, ενα ντου στους παικτες, στη διοικηση, δεν θα δικαιολογουνταν αφου θα υπηρχαν θεσμοι για να λογοδοτουν οι υπευθυνοι, και κανονες για μινιμουμ διακαιοσυνη, και στην ομαδα και στην ενωση.
Στην Ελλαδα, και ακομη περισσοτερο στον Ηρακλη, η ομαδα με τα περισσοτερα περιουσιακα στοιχεια οχι μονο εκμεταλλευτηκε αλλα και καταστραφηκε απο ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
Ο τελευταιος τροχος της αμαξας, ο παικτης, που τον πληρωνει, ποιος στον Ηρακλη, ο προεδρος??, οχι, που τον πληρωνει ο φιλαθλος και μαλιστα απο το υστερημα του, λειτουργωντας σε ενα τετοιο περιβαλλον, βρισκει την ευκαιρια και πουλαει και αυτος τρελλα.Ποιος? Το καθε τσουτσεκι που δεν μπορει να ανοιξει το στομα του, και οικονομαει, και σε κοροϊδευει.
Ο οπαδος, αδυνατωντας να επεμβει ουσιαστικα περαν του παικτη, αντε και του προπονητη, περναει απο την προπονηση και σπικαρει μερικες κουβεντες στα καλα παιδια.
Ποια παιδια?
Αυτα που αποδεδειγμενα, οχι μονο κοροϊδευουν την κοινωνια, αλλα σε ΣΤΗΝΟΥΝ κι ολας!!!
Το περυσινο ντου, εγινε σε συγκεκριμενους παικτες για συγκεκριμενους λογους.
Τελικα.
Ναι, οι οπαδοι, ειναι ΜΟΝΟ γαι την κερκιδα.
Αλλα οχι γι αυτο το ποδοσφαιρο, αυτην την ομαδα, αυτην την διοικηση και αυτους τους παικτες.
Απεχθανομαι την βια σε υπερτατο βαθμο.Αλλα την κοροϊδια και το δουλεμα σε ακομη μεγαλυτερο.
Τα ντου και οι ιστοριες, γινονται στην Ελλαδα σε καθε ομαδα.Και οχι αδικαιολογητα.Εγιναν και στον Ηρακλη, ενα θυμαμαι, τεσπα, αλλα εγινε.Νομιζω δικαιολογημενα.
Εν τελει, αν τα ντου φταινε για ενα 5% γιατι ο Ηρακλης ειναι εδω που ειναι, μαλλον το υπολοιπο 95% υποεκτιμαται.Οταν το 95 εξαλειφτει, να καταδικασουμε και οποια υπερμετρη ενεργεια γινεται απο πλευρας των οπαδων.
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Knack Την / Το 23/10/2013, 16:48

Οταν δεν εξαλειφεται η γενεσιουργος αιτια μιας καταστασης τοτε η κατασταση διαιωνιζεται και φουντωνει με γεωμετρικη προοδο και σε οδηγει στην πληρη καταστροφη.
Και για να το σπασω σε κερματα θα ρωτησω το εξης:
Επειδη περσι εδειρες το Βαγγελο φετος εισαι σιγουρος πως δεν θα σε στησει ο Μπριλακης;
Φυσικα και θα σε στησει οταν θα του δοθει η ευκαιρια.
Αρα το ξυλο στο Βαγγελο δεν απεδωσε οπως καμια πραξη βιας δεν εξαλειφει τη γενεσιουργο αιτια της κρισης που βιωνουμε σαν συλλογος.
Αλλες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να γινουν  και θα πρεπει να ψαχτουμε μεταξυ μας (οι Ηρακλειδεις εννοω) για να βρεθει η λυση.
Τωρα αν ειναι 5 η 10 η 15%  το ποσοστο ευθυνης των ντου δεν εχει καμια μα καμια σημασια.
Το συνολο των αιτιων και φυσικα και τα ντου και οι ακραιες συμπεριφορες οπαδων πρεπει να αντιμετωπιστουν συνολικα και οχι μεμονωμενα Καθαγιαζοντας και δικαιολογωντας πολλες φορες συμπεριφορες "αγανακτισμενων οπαδων" παραβλεπουμε οτι τις περισσοτερες φορες οι "αγανακτισμενοι οπαδοι" (ο πυρηνας τους τουλαχιστον) ειναι κατευθυνομενοι και ελεγχομενοι απο καποιους, που κατι αλλο εχουν στο μυαλο τους, το οποίο σιγουρα  δεν είναι το καλο της ομαδας.

_________________
AGAINST THE ODDS I' FIGHT FOR MY SURVIVAL
Knack
Knack

Αριθμός μηνυμάτων : 719
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 29/5/2014, 12:33

Πιστευω οτι χρειαζεται παλι μια συνελευση εν οψη του τι εγινε και τι πρεπει να γινει απο δω και περα.Δεν πειραζει ας ειμαστε παλι 150 ατομα.Οι υπολοιποι ας περιμενουν να ξαναρθει ο Μυτιληναιος.Eγω παντως θα το εισηγηθω στους οργανωμενους.Ποιοι αλλοι απεμειναν?


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bezyr στις 29/5/2014, 12:57, 1 φορά
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 29/5/2014, 12:50

Καλο θα ειναι να γινει συνελευση.  Εχουμε κατι καλητερο να κανουμε μηπως;
Για τον μετκα, το οτι μπλεχτηκε στην παε θα το θεωρουσα αρκετα απιθανο ΑΛΛΑ εμπιστευομαι 1908% τον ανθρωπο που το ειπε. 
Πολυ ασχημη πληροφορια για τον Συλλογο αυτη, οχι μονο για την παε.

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 29/5/2014, 12:59

Ο Παπ οντως πηγε στον Μετκα αλλα επιμενω πιο πιθανο ειναι απο πισω να ειναι το αφεντικο της Καβαλας.Anyway, σιγουρα καποιος ειναι απο πισω.
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 29/5/2014, 13:02

Το θεμα ειναι οτι ο απο πισω δεν εχει καλο σκοπο για την ομαδα. 
Το πολυ πολυ να φερει ενα νεο παπ ακομα. 
Αν ειναι ο μετκα (που ειναι πολυ πιθανο) τοτε οσο υπαρχει αυτο το μπλεξιμο δεν θα βγαλουμε ακρη. Ο σκοπος νομιζω δεν θελει αναλυση. 
Ακομα και ο καβαλιωτης να ειναι και παλι ισχυει το ιδιο ομως.

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Bezyr Την / Το 29/5/2014, 15:43

Οποιος και να ειναι απο πισω, τα δεδομενα αλλαζουν βεβαια αφου θελει αλλη τακτικη.
Στην χρηματιστηριακη που δουλευα παλια, εμαθα αρκετα για την νοοτροπια οσων εχουν χρημα.Μιλαμε για χοντρο χρημα.Αν λοιπον ο δικος μας απο πισω εχει χοντρο χρημα, δεν ξερω, επειδη γενικα προκειται για εξυπνα ατομα που βαζουν το συμφερον πανω απο το συναισθημα, χωρις πολιτικη αναμιξη το βλεπω δυσκολο να ξεμπερδευουμε.Το αλλο ειναι να απεμπλακει για αναληψη επικερδοτερων ασχολιων.
Σε καθε περιπτωση, εγω δεν θα σταματαω να πιστευω οτι, ο,τι και να γινει, αν μπορεσεις καποτε να μαζεψεις 20 30 χιλιαδες γριες, δηλωμενες γριες, η οποια πολιτικη επιδιωξη αλλαζει βαση.
Τωρα ποιος θα παει να διεκδικησει παρεμβαση, η Θ10?
Μα αυτην την κυνηγουν οι Καραογλου και σια.
Οχι βεβαια οτι θα ασχοληθεις με τον Καραογλου μονο αλλα λεμε τωρα...
Θα καταλαβουν μια μερα, ακομη και οι γνωστοι ειρωνες διπλα, οτι η οργανωση του κοσμου ειναι μια πολυ μεγαλη υποθεση, αλλα εν τω μεταξυ δεν ξερω αν τοτ υπαρχει Ηρακλης, ή ποσα λαμογια θα περασουν απο πανω μας μεχρι να κανουμε την πρωτη κινηση...
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 4738
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 29/5/2014, 15:52

παιρνω πασα απ τον καραογλου που ειπες. εχθες ειπαμε να ενωσουμε ενα παζλ.

ο καραογλου τι ρολο μπορει να παιξει στο παζλ? θετικο ή αρνητικο? ας το σκεφτουμε πριν ξαναπουμε η γρια υπουργος.
ανθρωπος που κυνηγαει τους οπαδους, δεν μιλαω για την Α.Θ.10 μονο, αλλα τους οπαδους σε πορειες και οπουδηποτε αλλου εμμεσα, αμεσα κτλ ειναι εχθρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, εκμεταλλευται το οτι ειναι γρια αλλα κινειται ειτε για ιδιο οφελος ειτε για οφελος αλλων, παντως ΟΧΙ του ΗΡΑΚΛΗ.

διπλα παρατηρειται το φαινομενο του νεου αδερφου του τακη, μιλαμε με τον υποτιθεμενο υπαλληλο που παει να μας εξηγησει τα ανεξηγητα. το εργο το εχω ξαναδει.

οσο για την ομαδα θα φτασουμε στο σημειο που και τα ΖΩΑ θα πιστεψουν, αλλα να το ξερεις θα ειναι αργα. η ομαδα ειναι τεχνητα (και επιβεβαιωμενα πλεον) σκατα, γιατι το θελουν αυτοι.
σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ο μονος τροπος να απαιτησεις να μην γινει το δικο τους, μιας και το χρημα διοικει ειναι ειτε να ερθεις σε συμφωνια μ αυτους, αρα να κανεις καποιες υποχωρησεις (παντα μιλαω υποθετικα και γενικα, μην αρπαχτειτε) και ενδεχομενως να χασεις κιολας ή να σε τρυπισουν ΞΑΝΑ, ειτε να ερθεις σε μετωπικη κοντρα μ αυτους χρησιμοποιωντας οτι μεσο εχεις διαθεσιμο.
κοσμος, ατομα συγκεκριμενα κτλ θεμιτα και αθεμιτα μεσα, παρανομες και νομιμες ενεργειες.
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 30/5/2014, 15:52

σημερα θυμηθηκαν οι ΑΡΔ να δημοσιευσουν αρθρο απ το μετροσπορ οσο αναφορα το χρεος.
για μια ακομη φορα θα τους ξανακραξω, ως ανικανους ή/και στημενους που δεν ασχολουνται με τιποτα παραπανω απο 1-2 likes στο φβ και κανενα κωλο βραζιλιανικο.

η ουσια ειναι οτι παρουσιαζεται ενα χρεος περιπου 1.3 
μεσα σ αυτα εχουμε ανοιγματα σε κρατος και ιδιωτες. το ποσο δεν ξερω αν ειναι πραγματικο, αλλα δεν δικαιολογειται με τιποτα.

αν αρχισουν παλι το ποιος ειναι βιωσιμος και ποιος οχι τον ηπιαμε.

αν ειμασταν σε μια πιο νορμαλ κατασταση σε ΓΣ θα μπορουσαμε να κανουμε κατι ομως δεν ειμαστε και περιμενουμε οπως λεει και η μπλε παρθενα, να μας κοιταξει στα ματια ο κλαψας και να μας πει, οτι δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.

η κινηση να αναλαβει καποιος την ομαδα και να προσπαθησει να την βαλει στο αρθρο 99 ακουγεται λογικη, και αν γινει κατι τετοιο επηρεαζει την ομαδα στην λειτουργια της οπως π.χ. μεταγραφες?

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το 30/5/2014, 16:07

Δεν καταλαβαίνω τι στον μπουτσο γίνεται.....
ακόμη και με διπλάσιο χρέος απο αυτό που αναφέρουν οι μπασταρδοΑΡΔ μπορεί να σταθεί εμπόδιο για να μη συνεχίσει μια νέα ομάδα αγωνιστικά μια νεα προσπάθεια για την επόμενη χρονιά...?

Δηλαδή τι γίνεται υποθέτουμε (ενώ δεν έχουμε απάντηση από τον νυν πρόεδρο) οτι δεν θέλει να κατεβάσει ομάδα για την επόμενη χρονιά?
γιατί είμαστε απαισιόδοξοι για τίτλους τέλους και λοιπές καταστροφολογίες που ακούω δεξια-αριστερά?

ή το άλλο, θα έχουμε εξελίξεις και διοικητικές αλλαγές μέσα στον μήνα..??από που αντλούνται όλα αυτά ενώ δεν τρέχει κάστανο....

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 30/5/2014, 16:24

κατ αρχην πρεπει να κλωτσοπατιναρουμε ολους τους αρδ. να τρωνε πεσιματα εξω απ το γηπεδο, εξω απ τις δουλειες τους.οχι για να διορθωθουν. αλλα για να μην ξανα ασχοληθουν.
οχι πουτανακια αρδ, δεν θα βγαζετε τα τσιγαρα σας απο τον πονο και την καψουρα του κοσμου και θα κανετε τουμπεκα στην διαλυση της ομαδας για να βγαζετε χρημα.

σουτια σ αυτους ανελεητα.ΣΟΥΤΙΑ μονο ετσι θα φυγουν.ΣΟΥΤΙΑ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. δεν τους εχουμε αναγκη, μονο κακο κανουν.

για την ομαδα, δεν περιμενω καμια διοικητικη εξελιξη σοβαρη απο τη στιγμη που εχει γινει συναντηση κλαψα-μετκα.
μονοδρομηθηκε τελικα η αναληψη του συλλογου απο τον κοσμο. μονο ετσι.
και στην μπαλα και στον ΓΣ και παντου.
εκτος και αν βρεθει συμβιβαστηκη λυση με τον ελβο που δε νομιζω να βγαινει καποιος κερδισμενος οταν κανει συμφωνιες με τον διαολο.

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το 30/5/2014, 19:11

Υπάρχει τέτοια εξέλιξη; Γιατί δεν έμαθα τίποτα, 
όσο δεν υπάρχει κάποιος πραγματικός επενδυτής ο οποίος να θέλει να ξεπλένει και για μας να φέρει επιτυχίες, με διοίκησης πουθενάδων οπως ο νυν οδηγούμαστε σε αναγκαστική ενεργοποίηση απλού κόσμου...το θέμα ειναι ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πας στην κλασική διοίκηση πρωτοδικείου, Θα απαιτηθούν λεφτά για ρόστερ, λεφτά για αποπληρωμή του ποντιοχρεους, και αυτά ολα απο τα δειαρκειας και εισιτήρια..μακάρι να υπάρξει καμία εφικτοτερη λύση..
Όσο για τον ελβο θα πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή με βεβαιοτητα εαν όντως  παίζει "μπάλα" οπως και τις πραγματικές προθέσεις του, διαφορετικα ειναι φάντασμα

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 30/5/2014, 21:46

οχι κατι προς τον μονοδρομο που λεω δεν υπαρχει.
ομως (ετσι το βλεπω εγω) οταν σε εχουν περικυκλωσει τοσο τα λαμογια βλεπεις καποια αλλη λυση?
δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ο ελβο δεν ειναι φαντασμα και εχει βγει κατι απ την συναντηση με τον κλαψα (αρνητικο για την ομαδα προφανως) ποιος ειναι ο τροπος να διασφαλισεις οτι ο επομενος που θα ερθει μετα τον κλαψα δεν θα ειναι ενας αλλος κλαψας που θα ερθει φυτευτος.

**μιας και καναμε λογο πριν για τις δημοσιογραφαρες μας η μπλου αρενα λυγισε απο καποια σχολια μου και με εκανε ρυθμιση να μην μπορω να σχολιασω...
ειναι για γελια οι τυποι. μονο κραξιμο!

_________________
El Patron
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το 30/5/2014, 22:13

Ναι ξανάβγαλανε στην επιφάνεια τους "αναγέννηση" οι οποίοι μπορεί να λένε το κλασσικό  ότι ο Πόντιος δεν πουλάει... "Αυτοί" αγοράζουν ομως; Γιατί εγω βλέπω φθηνό λαϊκισμό "ειμαστε ηρακληδεις (αλλα δεν αναφέρουμε ποιοι) και θελουμε το καλό της ομάδος"...
Έχεις φράγκα δώσε στο λοιμοποντιο τα ρέστα που θέλει για τον "κόπο"του και ανέλαβε...αλλα κατα πάσα πιθανότητα φτιαχτοι πρέπει να ειναι και αυτοί ακριβώς οπως και οι Ηρανοι..

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Empty Απ: ΓΕΝ,ΣΥΝΕΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Δημοσίευση από teo Την / Το 30/5/2014, 22:34

φιλε οποιος θελει να αγορασει (και οποιος θελει να φυγει και να εχει 1% πιθανοτητα ο επομενος να πληρωσει τις μαλακιες του) ερχετε με μια εγγυητικη αναλογη των χρεων.
ποσα χρωσταμε? 1,3? 1 μυρριο για τα χρεη ΜΟΝΟ εγγυτικη και παρε τα κλειδια τς μικρας.
οταν θες να μπεις καπου και θες να εχεις κερδος και οχι δαγκωμα, βαζεις κατω τα εξοδα ππου τωρα ξεκιναμε με -1,3+οτι χρειαστει για μια νεα ομαδα το '14-'15 και αν εχεις τα λεφτα μπαινεις.
το να ερθω εγω και εσυ και οχι ειμαστε ΗΡΑ και οχι ποσο ΗΡΑ ειμαστε και ολα θα πανε καλα δεν μου λεει κατι. καλη καρδια εχουμε ολοι, ολοι αγαπαμε τον ΗΡΑ, ολοι ομως δεν εχουμε τα λεφτα για την δουλεια αυτη.
εγω τουλαχιστο αν ηθελα να μπω σε μια δουλεια καπως ετσι θα σκεφτομουν.

οι Ιρανοι δεν ξερω αν ηταν φτιαχτοι αλλα Ιρανοι ηρθαν. τωρα αν ηταν του χενταγιατι (που δεν πηρε αλλη ομαδα στην ευρωπη νομιζω btw) του χεσμπολαχ ή κανενος αλλου δεν ξερω.

αυτοι της αναγεννησης δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν. οταν ηταν να μπουν εφυγαν, μεχρι τοτε μας ζαλιζαν με αρθρα.
τωρα παλι ειναι λεει ΗΡΑ. και εμεις ΗΡΑ ειμαστε ο κωλος μας ομως δεν εκατσε στην καρεκλα της μικρας και καλα εκανε.
αυτοι εμφανιζονται για να εχει κατι να γραψει το μπλου αρενα τις νεκρες μερες.
απο εμας (εσας πλεον) ζουν.
teo
teo

Αριθμός μηνυμάτων : 10263
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης