Μεταγραφικές Επιθυμίες 2011
+4
herculas
Bezyr
κατακρεουργημενος
3φ
8 απαντήσεις
FORUM :: ΤΟ FORUM ΜΑΣ :: FORUM
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μεταγραφικές Επιθυμίες 2011
Μιας και το διαφαινομενο Deal φαινεται να καθεται και ως Ηρακλειδεις ειμαστε ενας κατεξοχην ποδοσφαιρικος (και επειτα πετοσφαιρικος) λαος
καλο θα ηταν να μην φαμε το υπολοιπο του καλοκαιριου σε ρητρες και νομικα θεματα και να μιλησουμε λιγο για μπαλιτσα!
Πηρα λοιπον την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το τοπικ και να γραψω καποιες επιθυμιες μου.
Bastia
Fernandez Dani
Πετροπουλος
Μητρογλου
Ειναι καποιες απο αυτες.
Ξεσαλωστε forumιτες
καλο θα ηταν να μην φαμε το υπολοιπο του καλοκαιριου σε ρητρες και νομικα θεματα και να μιλησουμε λιγο για μπαλιτσα!
Πηρα λοιπον την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το τοπικ και να γραψω καποιες επιθυμιες μου.
Bastia
Fernandez Dani
Πετροπουλος
Μητρογλου
Ειναι καποιες απο αυτες.
Ξεσαλωστε forumιτες
Απ: Μεταγραφικές Επιθυμίες 2011
συμφωνω και στις 4 σου επιλογες!
επισης μου αρεσει ο Λεαλ του εργοτελη
επισης μου αρεσει ο Λεαλ του εργοτελη
κατακρεουργημενος- Αριθμός μηνυμάτων : 804
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Τόπος : bluehookahland
Ο καλος θεος, ευχομαι να κανει πραγματικοτητα αυτο που μου ειπε εκλεκτο μελος του αλλου φορουμ και ελπιζω γρηγορα ΚΑΙ αυτου.
Μολις κανει εγγραφη, θα τον "ρουφιανεψω" να του την πεσετε να μας πει
Μολις κανει εγγραφη, θα τον "ρουφιανεψω" να του την πεσετε να μας πει
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
συγνωμη που ξεκιναω το πρωτο οφ τοπικ(τιμη μου επισης ) αλλα θα πιστευα οτι αναφορες σε μη παροντες και σε μελη αλλων φορουμ δεν θα επρεπε να γινεται! ειναι σαν να κουτσομπολευουμε! και ξανα σορρζ για το Νο1 οφ τοπικ στο νεο μας φορουμ!
Ο Leal μισο εξαμηνο εκανε ρε στον Εργοτελη και αυτο οταν εμεις ειχαμε τον Bosniak να θελει αλλαγες λαδιων στα ημιαξονια για να στριψει εντος γηπεδου.
Απο τοτε μαπας ειναι ρε...
Απο τοτε μαπας ειναι ρε...
Εγώ θέλω τον Γκσμπουρνινγκ της Ξάνθης. Πάντα τον πίστευα, αυτόν και τον Δασκαλάκη. Τον δασκαλάκη τον πήραν άλλοι έμεινε ο πρώτος
herculas- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
ο δασκαλακης και μενα μου αρεσε! αλλα δεν ειναι για πρωτος! δεν εχει την θεληση το παλικαρι! 28 χρονων εφτασε! τωρα θα αναδειχθει?
σπουρνινγκ ειναι καλος επειδη ειναι ψηλος! αν θυμαμαι καλα στα σουτ απο μακρυα ειναι μαπας! αλλα με μια σωστη αμυνα απο μπροστα δεν νιωθει μια το παλικαρι!
σπουρνινγκ ειναι καλος επειδη ειναι ψηλος! αν θυμαμαι καλα στα σουτ απο μακρυα ειναι μαπας! αλλα με μια σωστη αμυνα απο μπροστα δεν νιωθει μια το παλικαρι!
Εγω θα ηθελα blanco η campora
dani fernandez
μητρογλου
zairi
dani fernandez
μητρογλου
zairi
XristosG10- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Τόπος : blueAno_poli
τον μπλανκο ποτε δεν τον θεωρησα ποδοσφαιρηστη!
ηταν απλα κολωφαρδος και επαιζε σε ενα πρωταθλημα που ειχε βγει πρωτος σκορερ πρωταθληματος ο φοφονκα με 11 γκολ!
ο καμπορα για μενα ειναι παικταρα και περυσι τετοια εποχη δεν κοιμομουν γιατι περιμενα να ακουσω αν θα πει ναι η οχι!
επισης εκεινος ο ψυχογιος που ειχαμε δανεικο στον ολυμπιακο βολου με αρεσε σε καποια ματσιδια που τον ειδα!
λογικα ειναι ο μονος παικτης μας που δεν επιτρεπεται να κανει προσφυγη
ηταν απλα κολωφαρδος και επαιζε σε ενα πρωταθλημα που ειχε βγει πρωτος σκορερ πρωταθληματος ο φοφονκα με 11 γκολ!
ο καμπορα για μενα ειναι παικταρα και περυσι τετοια εποχη δεν κοιμομουν γιατι περιμενα να ακουσω αν θα πει ναι η οχι!
επισης εκεινος ο ψυχογιος που ειχαμε δανεικο στον ολυμπιακο βολου με αρεσε σε καποια ματσιδια που τον ειδα!
λογικα ειναι ο μονος παικτης μας που δεν επιτρεπεται να κανει προσφυγη
Javier Portillo απο ΗΡΑΚΛΗ ισπανιας.τον ειχα δει σε κανα 2 ματς και μου φανηκε καλος...
Για μητρογλου συμφωνω αλλα μονο αγοραστος..
Για μητρογλου συμφωνω αλλα μονο αγοραστος..
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
εδω και 2 χρονια στη σουπερ λιγκ μου αρεσει πολυ ο Leonel Ríos
tsoukou- Αριθμός μηνυμάτων : 3
ο σανκαρε του ολυμπιακου μπεου..ωραιος αμυντικος..
συμφωνω φιλε πολυ καλος αμυντικοςteo1908 έγραψε:ο σανκαρε του ολυμπιακου μπεου..ωραιος αμυντικος..
σε αυτα ο μπεος ειναι γατωνι . σε εμας που περασε ενα φεγγαρι αυτος νομιζω ειχε φερει το μαλαγκενιο .
tsoukou- Αριθμός μηνυμάτων : 3
tsoukou έγραψε:συμφωνω φιλε πολυ καλος αμυντικοςteo1908 έγραψε:ο σανκαρε του ολυμπιακου μπεου..ωραιος αμυντικος..
σε αυτα ο μπεος ειναι γατωνι . σε εμας που περασε ενα φεγγαρι αυτος νομιζω ειχε φερει το μαλαγκενιο .
ναι νομιζω με εκεινη την καραβια ηρθε.και εκεινος ωραιος αμυντικος.αν θυμαμαι καλα εβαλε το 2ο γκολ στο κουλα44-ΗΡΑΚΛΑΡΑ 1-2.
1ο εμερσον,2ο μαλαγκενιο απο στημενη φαση.και μετα πηγε τιγκρες νομιζω(μεξικο)
το 2ο με την αεκ το εβαλε ο ροντριγκο τοσι απο κεφαλια και αντε γεια!
εφερε καλους παικτες εκεινη την σεζον ο μπεος αλλα εφερε και παλτα
τυπου: μπινιο, χοσε μπενκο , τσινιγκε , ζμποντσακ κτλ
απο τους καλους ηταν ο μαλαγκενιο , ο εμερσον , ροντριγκο τοσι
εφερε καλους παικτες εκεινη την σεζον ο μπεος αλλα εφερε και παλτα
τυπου: μπινιο, χοσε μπενκο , τσινιγκε , ζμποντσακ κτλ
απο τους καλους ηταν ο μαλαγκενιο , ο εμερσον , ροντριγκο τοσι
οριστε μια φημη(που ειναι και μεγαλη επιθυμια μου) που εαν ειναι αληθεια θα τραβηξει πολυ κοσμο στο γηπεδο!
Μιχαλάκη είσαι τρέλα, με την κυανόλευκη φανέλα;
Υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι με το που αναλάβει τον Ηρακλή ο Παντελή θα προσπαθήσει να φέρει παίκτες-ονόματα.
Ένα απ' αυτούς, λοιπόν, μπορεί να είναι και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.
Λέτε να γίνει η μεγάλη επιστροφή στον Ηρακλή; Πάντως, ο Κύπριος δεν "πολυψήνεται" να γυρίσει στην Ελλάδα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
πως αλλαζει το κλιμα σε 1 μερα...ρε τους αρδ...μιχαλακη λενε...
δε με χαλαει παντως...αλλα ειναι και πολυ αλητες...
δε με χαλαει παντως...αλλα ειναι και πολυ αλητες...
Οπως και στο αλλο φορουμ ποτε δεν εγραφα για μεταγραφικες επιθυμιες, το ιδιο θα κανω και εδω.Οχι γιατι δεν γουσταρω καποια παικτακια.Αλλα γιατι συνηθως τα οσα ακουγονται ειναι παπας.
Απο κει και περα θα δω τις πρωτες κινησεις του Τσιπριου και θα αρχισουμε να βγαζουμε τα πρωτα συμπερασματα μας για το τι σκεφτεται να κανει.
Απο την επιλογη Κατσαβακη βεβαια, φαινεται οτι δεν θα παει σε νεανικη ομαδα αλλα σε εμπειρους.Ειδωμεν.
Απο κει και περα θα δω τις πρωτες κινησεις του Τσιπριου και θα αρχισουμε να βγαζουμε τα πρωτα συμπερασματα μας για το τι σκεφτεται να κανει.
Απο την επιλογη Κατσαβακη βεβαια, φαινεται οτι δεν θα παει σε νεανικη ομαδα αλλα σε εμπειρους.Ειδωμεν.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
οι μεταγραφες που θα κανει η ομαδα θα ειναι σιγουρα στα προτυπα κατσαβακη που σημαινει σωνω την κατηγορια για φετος.οποτε δεν ειναι να περιμενεις και πολλα πολλα στο αγωνιστικο και ειναι και λογικο, παλι σε φαση εξυγιανσης μπαινουμε.
το λεει αλλωστε και ο παντελη σε δηλωσεις του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
''Ο Ηρακλής χρειάζεται ένα μακροχρόνια και υγιές πλάνο και χρειάζεται από όλους προσπάθεια''
το λεει αλλωστε και ο παντελη σε δηλωσεις του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
''Ο Ηρακλής χρειάζεται ένα μακροχρόνια και υγιές πλάνο και χρειάζεται από όλους προσπάθεια''
Εγώ πάντος θέλω τον Βραζιλιάνο lulinha υπερβολικά πολυ καλος παικτης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κυανομηχανικός- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : blueSTATE
αν εν τελει ξεκαθαρισει το πραμα (παραμονη στην κατηγορια και ξεκαθαρισμα διοικητικα)
με τον υποβιβασμο του βολου και καβαλας υπαρχουν καποιοι παιχτες που ισως να βοηθουσαν αγωνιστηκα εστω για 1 χρονια.(αρκει να μην ηταν ντοπαρισμενοι ολο το χρονο περσυ )
με τον υποβιβασμο του βολου και καβαλας υπαρχουν καποιοι παιχτες που ισως να βοηθουσαν αγωνιστηκα εστω για 1 χρονια.(αρκει να μην ηταν ντοπαρισμενοι ολο το χρονο περσυ )
σημερα επεσε το ματι μου πανω σε ενα δημοσιευμα περι πανιωνιου και διαβασα οτι σιτο ριερα δεν ειναι σιγουρο αν θα συνεχεισει στην ομαδα της πλατειας!
εμενα ειναι μια απο τις επιθυμιες μου απο τοτε που επαιζε στον πανθραξ!
αμα παιχτει καμια καλη φαση απο τον κυπριο θα μου αρεσε!
εμενα ειναι μια απο τις επιθυμιες μου απο τοτε που επαιζε στον πανθραξ!
αμα παιχτει καμια καλη φαση απο τον κυπριο θα μου αρεσε!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Μεταγραφικες επιθυμιες 2012
» Μεταγραφικές επιθυμίες -καλοκαιρινή περίοδος 2015
» οι πιτσιρικαδες του 2011
» Formula 1 (2011)
» Rugby 2011-2012
» Μεταγραφικές επιθυμίες -καλοκαιρινή περίοδος 2015
» οι πιτσιρικαδες του 2011