ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
+22
Coleman10
Teoscooter
dimitris08
uphercules
kostakis
Hurricane
iraklis_athens
Big bad wolf
mos
Γαλαζιος Ηρωας
lll
Margasv10
AntiGrinias
Iraklaras07
xibalba
ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
rafkyr
3φ
Knack
Bezyr
garba
teo
26 απαντήσεις
FORUM :: ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ :: Διοίκηση
Σελίδα 12 από 21
Σελίδα 12 από 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Απ: ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
δημοσίευμα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/url]
ψηφίστηκε χθες το βράδυ, θα μάθουμε σήμερα τι σημαίνει
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/url]
ψηφίστηκε χθες το βράδυ, θα μάθουμε σήμερα τι σημαίνει
Τόπος : Salonica
Εχει ιδρυθεί.
Παραχωρουνται τα ακίνητα στον νέο.
Εχουμε 10 χρονια να τα αξιοποιήσουμε αλλιώς επιστρέφουν (τελευταία παράγραφος αν κατάλαβα καλά)
Ότι υπάρχει σαν χρέος παγώνει για να μεταβιβαστει η περιουσία και τα χρεη μένουν στον παλιό ερασιτέχνη
Γι αυτό τις προηγούμενες ημέρες έγραψα ότι ίσως έχει πρόβλημα το μπάσκετ, αλλά θα ξεπεραστεί και αυτό (αν υπάρξει) πιστεύω.
Εγω αυτά κατάλαβα (για να έχει και νόημα η κίνηση).
Παραχωρουνται τα ακίνητα στον νέο.
Εχουμε 10 χρονια να τα αξιοποιήσουμε αλλιώς επιστρέφουν (τελευταία παράγραφος αν κατάλαβα καλά)
Ότι υπάρχει σαν χρέος παγώνει για να μεταβιβαστει η περιουσία και τα χρεη μένουν στον παλιό ερασιτέχνη
Γι αυτό τις προηγούμενες ημέρες έγραψα ότι ίσως έχει πρόβλημα το μπάσκετ, αλλά θα ξεπεραστεί και αυτό (αν υπάρξει) πιστεύω.
Εγω αυτά κατάλαβα (για να έχει και νόημα η κίνηση).
Με λίγα λόγια, θετικό πρόσημο;
Δεν κατάλαβα τι θα πει να εκμεταλλευτεί τα ακίνητα αλλιώς επιστρέφουν.
Και γιατί τα παραχωρεί το δημόσιο κ όχι ο Γ.Σ; Μήπως μας τα έχουν φάει κ δεν πήραμε χαμπάρι;
Και γιατί τα παραχωρεί το δημόσιο κ όχι ο Γ.Σ; Μήπως μας τα έχουν φάει κ δεν πήραμε χαμπάρι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hurricane στις 27/1/2021, 09:49, 1 φορά
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
μάλλον επένδυση > ανάδοχος > γήπεδα
τωρα πως θα διαχειριστούμε όλα αυτά χωρίς να βγούμε μακροπρόθεσμα η βραχυπρόθεσμα χαμένοι ένας θεός ξέρει (ή θέος )
τωρα πως θα διαχειριστούμε όλα αυτά χωρίς να βγούμε μακροπρόθεσμα η βραχυπρόθεσμα χαμένοι ένας θεός ξέρει (ή θέος )
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μικρό καλάθι μάγκες. Όταν χαίρονται μετροτουρκ κ πετρουλακης δεν είμαστε για πολλά.
Μικρό καλάθι μάγκες. Όταν χαίρονται μετροτουρκ κ πετρουλακης δεν είμαστε για πολλά.
άρα είτε μας θέλουν να είμαστε κάθε 10 χρόνια να τους παρακαλάμε είτε θέλουν να μας τα φαν στην 10ετία. 10 χρόνια είναι λίγα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
επίσης αν κατάλαβα καλά τα άρθρα λένε οτι ψηφίστηκε. Άρα τελειώσαμε ;
Μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρουν καθόλου τα sites μας μήπως δεν έχει ψηφισθεί ακόμα και θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους;
επίσης αν κατάλαβα καλά τα άρθρα λένε οτι ψηφίστηκε. Άρα τελειώσαμε ;
Μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρουν καθόλου τα sites μας μήπως δεν έχει ψηφισθεί ακόμα και θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους;
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αν ισχύει ότι ψηφίστηκε αυτό χθες τότε πρόκειται για την καλύτερη εξέλιξη στον Ηρακλή εδώ και τουλάχιστον 10-12 χρόνια, από τότε που αρχίσαμε δηλαδή να συνειδητοποιούμε ότι ο ΓΣ Ηρακλής και τα ακίνητά του έχουν μπλέξει για τα καλά και απειλούνται.
Δεν βλέπω τίποτε το αρνητικό απ' όσα διάβασα και φαντάζομαι πως ο σκοπός της παραχώρησης και το χρονοδιάγραμμα της 10ετίας αφορά το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να τα αξιοποιήσει πια ο Νέος ΓΣ Ηρακλής 1908. Μιλάμε για εξαιρετικά νέα! Θερμά συγχαρητήρια και τεράστιο ευχαριστώ στον Καράογλου, τον Σταϊκούρα, τον Τζιτζικώστα και τον Κυριάκο.
Οι δημοσιογράφοι μας κοιμούνται ύπνον βαθύ...
Δεν βλέπω τίποτε το αρνητικό απ' όσα διάβασα και φαντάζομαι πως ο σκοπός της παραχώρησης και το χρονοδιάγραμμα της 10ετίας αφορά το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να τα αξιοποιήσει πια ο Νέος ΓΣ Ηρακλής 1908. Μιλάμε για εξαιρετικά νέα! Θερμά συγχαρητήρια και τεράστιο ευχαριστώ στον Καράογλου, τον Σταϊκούρα, τον Τζιτζικώστα και τον Κυριάκο.
Οι δημοσιογράφοι μας κοιμούνται ύπνον βαθύ...
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Hurricane έγραψε:Με λίγα λόγια, θετικό πρόσημο;
Γιατι τα ακίνητα δεν μεταβιβαζονται από τον ένα ΓΣ στον άλλο αλλα επιστρέφουν στο κράτος και στα ξαναδινει στα καπάκια.
Αν τελειώσει ολο αυτο θετικά, έχουμε πολύ χρόνο να βρούμε αναδοχη εταιρία
Αμα διαβάσεις το ίδιο το σχέδιο της τροπολογιας (στο άρθρο) λέει παραχωρείται (από το κράτος) και τα χρεη παγώνουν.
Δηλαδή τα χρεη του τωρινού ερασιτέχνη παγώνουν, αναστέλλουν διαταγές πληρωμών κτλ, επιστρέφουν τυπικά στην γ.γ.α. (κράτος) κ το κράτος με αυτή την τροπολογια σου παραχωρεί τα ίδια κτήρια στον νέο ερασιτέχνη ΧΩΡΙΣ το χρέος.
Οποτε ο παλιός ΓΣ Ηρακλής μένει ένα χαρτί με χρεη και τίποτα αλλο
Δηλαδή τα χρεη του τωρινού ερασιτέχνη παγώνουν, αναστέλλουν διαταγές πληρωμών κτλ, επιστρέφουν τυπικά στην γ.γ.α. (κράτος) κ το κράτος με αυτή την τροπολογια σου παραχωρεί τα ίδια κτήρια στον νέο ερασιτέχνη ΧΩΡΙΣ το χρέος.
Οποτε ο παλιός ΓΣ Ηρακλής μένει ένα χαρτί με χρεη και τίποτα αλλο
Αρέσει στους χρήστες Margasv10 και Hurricane
Kι εγώ αυτό που λες κατάλαβα Τέο. Ακριβώς αυτό που θέλαμε εδώ και τόσα χρόνια δηλαδή!!!
Ετσι ήταν το σχέδιο και ετσι πήγε.
Αφού έφτασε μέχρι εκεί θεωρώ απίθανο να κοπεί, ξέρουμε πως λειτουργεί η βουλη.
Απλά καλό θα ήταν να περιμένουμε να τελειώσει πριν ξεκινήσουμε το πάρτι ή να το αναπαράγουμε στα σοσιαλ μίντια.
Μετά, ακολουθούν καλύτερα πράγματα.
Αφού έφτασε μέχρι εκεί θεωρώ απίθανο να κοπεί, ξέρουμε πως λειτουργεί η βουλη.
Απλά καλό θα ήταν να περιμένουμε να τελειώσει πριν ξεκινήσουμε το πάρτι ή να το αναπαράγουμε στα σοσιαλ μίντια.
Μετά, ακολουθούν καλύτερα πράγματα.
Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μάθω περισσότερα για το θέμα. Πχ πως προχωράμε, έχουμε βρει επενδυτές; Επανέναρξη σε βόλεϋ κ μπάλα κτλ.
Αν ισχύουν όσα μαθαίνουμε μιλάμε για τεράστια εξέλιξη.
Αν ισχύουν όσα μαθαίνουμε μιλάμε για τεράστια εξέλιξη.
τεο εννοείς ότι το μπάσκετ επειδή είναι ακόμα στον υπάρχοντα ΓΣ θα έχει κάποιο πρόβλημα; Νομίζω από τη στιγμή που είναι ΚΑΕ είναι όλα καλά.
Πρόβλημα σε σχέση με τα χρέη του ΓΣ αποκλείεται να έχει η ΚΑΕ, γιατί είναι ΑΕ, άρα ξεχωριστό ΑΦΜ κτλ. Ωστόσο αν δεν κάνω λάθος έχει παραχώρηση σήματος, ονόματος κτλ από τον ΓΣ στην ΚΑΕ αλλά και παραχώρηση του γηπέδου. Νομίζω πως είναι απλά διαδικαστικά νομικά θέματα αυτά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Λεω μην δημιουργηθεί θέμα με το μπάσκετ διότι δεν μπορεί αυτό το άθλημα να μεταφερθεί στον νέο ερασιτέχνη και να βρίσκεται και στην Α1.
Γι αυτό είπα πρόβλημα.
Στην ουσία στον νέο ερασιτέχνη παίρνανε και όλα μας τα αθλήματα εκτός λογικα του μπάσκετ.
Μπαλα δεν έχουμε ομαδα, βολει το ίδιο οποτε εκει δεν επηρεάζει.
Για επενδυτές κτλ , θα έλεγα να περιμένουμε να περάσει ο νόμος που για να έφτασε μέχρι εκεί δε νομίζω να υπάρχει θέμα (αλλα Ηρακλής είσαι) και μετά βλέπουμε και τι θα προτείνει και ο ΓΣ φυσικά για επενδυτές γηπεδο κτλ.
Μπράβο φυσικα στην διοίκηση του ΓΣ και σε όσους βοήθησαν (δεν γνωρίζω τι και πως) και για την λύση, και που κατάφεραν μέχρι τελευταία στιγμή να μην διαρρεύσει
Γι αυτό είπα πρόβλημα.
Στην ουσία στον νέο ερασιτέχνη παίρνανε και όλα μας τα αθλήματα εκτός λογικα του μπάσκετ.
Μπαλα δεν έχουμε ομαδα, βολει το ίδιο οποτε εκει δεν επηρεάζει.
Για επενδυτές κτλ , θα έλεγα να περιμένουμε να περάσει ο νόμος που για να έφτασε μέχρι εκεί δε νομίζω να υπάρχει θέμα (αλλα Ηρακλής είσαι) και μετά βλέπουμε και τι θα προτείνει και ο ΓΣ φυσικά για επενδυτές γηπεδο κτλ.
Μπράβο φυσικα στην διοίκηση του ΓΣ και σε όσους βοήθησαν (δεν γνωρίζω τι και πως) και για την λύση, και που κατάφεραν μέχρι τελευταία στιγμή να μην διαρρεύσει
δεν έχει περάσει ακόμα. Μέχρι να περάσει ας μην λέμε πολλά. Ξέρει κανείς για πότε περίπου πάει;
Γι αυτό είπα ας περιμένουμε να περασει
Νομίζω αύριο το απόγευμα στις 18:00
Νομίζω αύριο το απόγευμα στις 18:00
νόμιζα απο τα αρθρα που διάβασα οτι είχε περάσει απο βουλή, εφόσον δε πέρασε ακόμη ας περιμένουμε γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά και μπορεί κάποιος καλοθελητής πολιτικός να "αντιδράσει" βαλλόμενος φυσικά απο το επιχειρηματικό λόμπι
Ας περιμένουμε. Πότε περνάει ξέρει κανείς?
εντιτ οκ τεο θενκς
Ας περιμένουμε. Πότε περνάει ξέρει κανείς?
εντιτ οκ τεο θενκς
Δε νομίζω να μπορει να το σταματήσει κάνεις, διότι δεν περιμένουν τα σαιτ όλοι αυτοί για να ενημερωθούν για τοσο σοβαρα θέματα.
Παρ όλα αυτά κ εγώ λέω χαμηλά την μπάλα.
Παρ όλα αυτά κ εγώ λέω χαμηλά την μπάλα.
Μικρό καλάθι μάγκες. Όλα φαίνονται ιδανικά αλλά με εμάς όλα μπορούν να πάνε στραβά. Ίσως ίσως κ αυτή η λύση να κρύβει παγίδες που τώρα δεν φαίνονται αλλά στην πορεία.
Το ζητούμενο για μένα είναι αν υπάρχει κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον από πίσω και έγινε αυτή η τροπολογία για να μας βοηθήσει.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Αυτό που έλεγαν στον ΓΣ είναι ότι δεν υπάρχει κάτι για το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύουν πως με το ξεπαγωμα θα γίνουν όλα πιο εύκολα.
λέτε να ακούσουμε ξανά για τον πετράν (τον σνιφάκια) να ψήνεται να ασχοληθεί με σοβαρή επενδυτική μπιζνα ??
Δεν ξέρω πάντως είχα ακούσει ότι ο Ηρακλής έχει έναν παράγοντα αθηναιζο στο πλευρό του. Έχει καιρο όμως. Το θυμάστε και εσείς; Γιατί το είχαμε γράψει και εδώ μέσα νομίζω.
Όχι δεν μου λέει κάτι φιλε μου, αλλά αν όλα πάνε καλά, θα ενδιαφερθούν πολλοί.
Ετσι όπως πάει να γίνει, χωρίς χρεη δηλαδή, έχουμε και πλεονέκτημα μην μας πιάσουν μαλακες.
Ετσι όπως πάει να γίνει, χωρίς χρεη δηλαδή, έχουμε και πλεονέκτημα μην μας πιάσουν μαλακες.
Σελίδα 12 από 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Παρόμοια θέματα
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΑΕ
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2014-2015
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2013-2014
» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2015-2016
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2014-2015
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2013-2014
» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2015-2016
FORUM :: ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ :: Διοίκηση