FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

+22
Coleman10
Teoscooter
dimitris08
uphercules
kostakis
Hurricane
iraklis_athens
Big bad wolf
mos
Γαλαζιος Ηρωας
lll
Margasv10
AntiGrinias
Iraklaras07
xibalba
ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
rafkyr
Knack
Bezyr
garba
teo
26 απαντήσεις

Σελίδα 17 από 21 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ - Σελίδα 17 Empty Απ: ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Δημοσίευση από mos 16/4/2021, 16:05

Τώρα δεν θα τα χαλάσουμε στα συγχαρητήρια. Ας γίνει κάποιο καλό κονέ να έρθει άνθρωπος σοβαρός που θα επαναφέρει τον σύλλογο στο αυτονόητο για εμάς επίπεδο και του κάνουμε και άγαλμα και το όνομα του δίνουμε στο γήπεδο και κορνίζα στο σπίτι μας θα τον έχουμε.
Καλά φαίνεται ότι κινείται, να δούμε και το αποτέλεσμα και μετά τα υπόλοιπα.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από kostakis 16/4/2021, 20:53

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Πρώην αθλητής του Ηρακλή χάρισε όλη την περιουσία του στον σύλλογο

Σε μια σπάνια πρωτοβουλία... αφοσίωσης ο πρώην αθλητής του Γ.Σ Ηρακλής, Κωνσταντίνος Έξαρχος, άφησε την περιουσία του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος, αγωνίσθηκε με την φανέλα του Ηρακλή ως αθλητή δισκοβολίας, κάνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.

Ο πρώην αθλητής του Γηραιού, έφυγε από την ζωή ωστόσο προχώρησε σε μια σπάνια πρωτοβουλία, κάνοντας πράξη την αγάπη του για την ομάδα. Όρισε ως μοναδικό κληρονόμο της διαθήκης του το τμήμα στίβου του ΓΣ Ηρακλής, προσφέροντας όλη την ακίνητη περιουσία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλής:

Η Διοίκηση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ νιώθει βαθιά την ανάγκη να  εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της, στο θανοντα Κωνσταντίνο Έξαρχο για την ευεργετική του πράξη  να ορίσει ως μοναδικό κληρονόμο της διαθήκης του, το τμήμα στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε όλη την ακίνητη περιούσια του επί της οδού Καυτανζόγλου.

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου στο αγώνισμα της δισκοβολίας και ήταν αγαπητός από όλους τους αθλητές της γενιάς του, ανεξαρτήτως ομάδας. Το παρατσούκλι του ήταν  Μπαμπίνος και επί χρόνια πέρα της αγωνιστικής του δράσης, βοηθούσε όλους τους αθλητές στην αίθουσα βαρών.

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος μπορεί να μην ήταν από τους αθλητές που ξεχώριζαν πάντα για τις διακρίσεις τους στο αγώνισμα, ωστόσο με το παράδειγμα του θα ξεχωρίζει για πάντα στις καρδιές της κυανόλευκης οικογένειας.

Συγκινητικά και τα τελευταία λόγια της διαθήκης, όπου χαρακτηριστικά αναφέρει :

Εύχομαι να γίνει σεβαστή η διαθήκη μου και πάντα νίκες στον στίβο.

Αντίο σε έναν αγνό Ηρακληδέα

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ !

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Αρέσει στους χρήστες Bezyr, AntiGrinias και Teoscooter

Δημοσίευση από dimitris08 16/4/2021, 22:47

Όσον αφορά στον Καράογλου, προσωπικά θεωρώ ότι όλο το βάρος είχε πέσει πάνω του δικαιολογημένα, γιατί ο ίδιος επέλεγε να προβάλλεται και να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κίνηση γινόταν για εξεύρεση μιας λύσης στον σύλλογο. Επομένως, είναι λογικό ο κόσμος να περίμενε αποτελέσματα απ' αυτόν, πόσο μάλλον όταν είχαμε καταλήξει στο ότι η πολιτική λύση για τον ερασιτέχνη ήταν μονόδρομος (κι ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι πολλοί τον ψήφιζαν γι' αυτόν τον λόγο).

Με αυτό το δεδομένο, πιστεύω ότι με το να φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό και τελικά να πετύχει τον αντικειμενικό στόχο της "απελευθέρωσης" του ΓΣ από τα χρέη, εκπλήρωσε όποια "απαίτηση" μπορεί να είχε ο κόσμος απ' αυτόν και με το παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι υπουργό για να βρεις έναν επενδυτή της προκοπής να πάρει ένα χωριό και να το ανεβάσει Α' εθνική. Αν όμως παρ' όλα αυτά δώσει λύση και σ' αυτό το θέμα, τότε σίγουρα θα αξίζει όλα τα credits.

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από uphercules 18/4/2021, 07:56

Το πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο νέο της εβδομάδας ήταν η προσφορά του συνοπαδού μας με την διαθήκη τού. Πραγματικά όσο υπάρχουν τέτοια παραδείγματα μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι ο Σύλλογος θα ζήσει άλλα χίλια χρόνια.

Σε ότι αφορά τα νέα (που δεν υπάρχουν) εύχομαι ο Καράογλου να βρει τον πολυπόθητο επενδυτή. Προσωπικά τάσσομαι με την λύση Δρακόπουλου επειδή πιστεύω είναι η πιο εφικτή.
Φυσικά και αν έρθει ένας άνθρωπος με χρήματα, σοβαρός και με όρεξη να βοηθήσει,ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
Δεν με ενδιαφέρει η αυτοδικαίωσή μου αλλά το καλό της ομάδας.
Ωστόσο όπως ανέφερε και άλλος συνοπαδός, και εγώ κρατάω μικρό καλάθι.
Ο Καράογλου προσπαθεί αλλά το έργο του είναι δύσκολο. Γράφτηκε και στον Γ.Σ και προσπαθεί ο Γ.Σ να μαζέψει μέλη για να έχει να δώσει "κεφάλια" στον επενδυτή αλλά δύσκολα τα πράγματα.

Εμένα μου φαίνεται δύσκολο να βρεθεί ΤΩΡΑ ένας σοβαρός άνθρωπος , ενώ 18 χρόνια ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!
Και φτάνουμε στην ερώτηση που είναι όλα τα λεφτά: Γιατί δεν βρέθηκε τόσα χρόνια;;;
Γιατί, όπως είπαν και άλλα παιδιά πιο πάνω, έχει πάρει διαζύγιο ο ΗΡΑΚΛΗΣ από τους λεφτάδες ακόμα και τους Ηρακληδείς λεφτάδες;

Για εμένα η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί στο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ οπαδικό κίνημα.
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει ένας ασφικτικός εναγκαλιασμός των οργανωμένων με την ομάδα.
Στις άλλες ομάδες τί γίνεται; (προσωπική άποψη εκφράζεται)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μαρινάκης αλλά και πιο πριν ο Κόκκαλης τους έχει έμμισθους. Τους μπουκώνει και όλοι τουμπεκί.
ΠΑΟΚ: Επί Σαββίδη ένα από τα ίδια. Μπουκωμένοι οι πάντες. Και παραπάνω από όσους χρειάζεται...
ΠΑΟ: Αυτοί άρχισαν να έχουν προβλήματα όταν οι οργανωμένοι βρίζανε τον Βαρδινογιάννη, τον Πατέρα, τον Βγενόπουλο, τον Αλαφούζο και από τότε δεν ορθοπόδησαν. Κακή σχέση διοίκησης-οργανωμένων
Άρης: όσο έκανε ότι ήθελε ο Super 3 δεν είδαν άσπρη μέρα.

Σε εμάς βλέπεις πολλές φορές ανθρώπους του οργανωμένου κινήματος σε θέσεις στις διάφορες ομάδες μας. Για εμένα είναι λάθος. Μία ομάδα πρέπει να λειτουργεί σαν εταιρία και οι οπαδοί να υποστηρίζουν. Δεν πρέπει να μπλέκουμε τα εσωτερικά της ομάδας με τους οπαδούς.
Για να κάνει ένας άνθρωπος δουλειά είτε θα πρέπει να είναι λεφτάς και να μπουκώνει στόματα, είτε να έχει τα αυτιά του κλειστά (βλέπε Δρακόπουλος), που και πάλι σου δημιουργούν προβλήματα.
Και νέος επενδυτής να έρθει αν στην πρώτη τεσσάρα που θα φάμε αρχίζουν να τον βρίζουν, θα σηκωθεί να φύγει. Αν φτάσει την ομάδα στη SL, και είναι από τις τελευταίες θα αρχίζουν να τον βρίζουν.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αν δεν ήταν άνθρωποι του οργανωμένου οπαδικού και δεν έκαναν εράνους και δεν βοηθούσαν στις δύσκολες στιγμές θα ήμασταν ακόμα χειρότερα.
Η απάντησή μου είναι σαφής:
ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ! ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΨΗΛΑ!
Ας κάνουμε λοιπόν πρώτα την αυτοκριτική μας,γιατί ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Αρέσει στους χρήστες Knack, lll και Hurricane

Δημοσίευση από Teoscooter 18/4/2021, 11:33

Κραταμε μικρό καλάθι για όλους , και για τον Δράκο που τον έχουμε δει και σε δράση.
Ποδόσφαιρο είναι , προφανώς και έχει γκρίνια στις τέσσαρες, πλάκα με κανείς? Το ίδιο και στο μπάσκετ με τις 30αρες! Να χειροκροταμε την αδιαφορία? Μπράβο παιδιά στον άλλο αγώνα φάτε
6 να σας αποθεώσουμε!
Όλοι οι οπαδοί χειροκροτούν την προσπάθεια και τις καλές προθέσεις,. Κουτοπόνηριες, ψέματα , και τους δήθεν μάγκες δεν μπορώ είτε διοίκησης είτε οργανωμένων.
Κι εγώ βλέπω εχθρούς εντός, αλλά όχι στην πλευρά που αναφέρεται προηγουμένως, αλλά των διοικήσεων στα επαγγελματικά τμήματα!

Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από teo 18/4/2021, 11:50

Teoscooter έγραψε:Κραταμε μικρό καλάθι για όλους , και για τον Δράκο που τον έχουμε δει και σε δράση.
Ποδόσφαιρο είναι , προφανώς και έχει γκρίνια στις τέσσαρες, πλάκα με κανείς?  Το ίδιο και στο μπάσκετ με τις 30αρες! Να χειροκροταμε την αδιαφορία? Μπράβο παιδιά στον άλλο αγώνα φάτε
6 να σας αποθεώσουμε!  
Όλοι οι οπαδοί χειροκροτούν την προσπάθεια και τις καλές προθέσεις,. Κουτοπόνηριες, ψέματα , και τους δήθεν μάγκες δεν μπορώ είτε διοίκησης είτε οργανωμένων.
Κι εγώ βλέπω εχθρούς εντός, αλλά όχι στην πλευρά που αναφέρεται προηγουμένως, αλλά των διοικήσεων στα επαγγελματικά τμήματα!

ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ συμφωνώ 1908% φιλε!

Κακοί οπαδοι, κακοί φίλαθλοι δεν είστε καλά προβατακια!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Hurricane 20/4/2021, 11:39

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έτσι γίνονται οι συνεντεύξεις. Ερωτήσεις με στόχο και όχι αρλούμπες. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που είπε ο θεος αλλά διαφωνώ ως προς τα του ποδοσφαίρου. Λέει ότι κανείς δεν συμφωνεί με επανέναρξη από τα ερασιτεχνικά. Νομίζω έχει μεγάλο λάθος. Αυτό αποδείχθηκε με τον κόσμο που παρακολούθησε την ομάδα πέρσι στο βοηθητικό του καυτα και γενικά με τον λίγο κόσμο που μιλάω όλοι είναι θετικοί στην επανεκκίνηση από το μηδέν. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τις ανόδους (αναδιαρθρώσεις, αδυναμία άλλων ομάδων κτλ)

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από teo 20/4/2021, 11:40

Πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη!
Και δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες.
Όταν υπάρχουν λύσεις ακόμα και για υπόγεια πάρκινγκ και άλλες μελέτες που καλα κάνει και δεν δίνει ειδησεις, μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ στημένο το έργο του Δρακοπουλου (προσωπική άποψη).

Βάλτε τα κάτω με λογική και θα δείτε τι συμφέρει τον Ηρακλή με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν και γιατί ο Δρακοπουλος κολλησε όχι στο ιδιοκτησιακό της παε αλλά ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.

Δημοσίευση από Bezyr 24/4/2021, 22:29

Υπαρχει ενα λεπτο σημειο, στα λεγομενα του Θεου

Το όνειρο των χιλιάδων φίλων του Ηρακλή είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η τεράστια ακίνητη περιουσία του συλλόγου μας δίνει πλέον την ιδανική ευκαιρία για να συμβεί αυτό. Θα είναι ολέθριο λάθος να μην την αξιοποιήσουμε και να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αυτή την στιγμή ο ΓΣ Ηρακλής δεν χρωστάει πουθενά ούτε ένα ευρώ, έχει στην κατοχή του τροπολογίες για οικοδόμηση υπόγειου πάρκινγκ στους Χορτατζήδες και λοιπές εμπορικές χρήσεις. Αυτές τις αποφάσεις που έχουμε στην κατοχή μας πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και μόνο ο Ηρακλής στο 80-90% θα είναι αυτόνομος οικονομικά».

Ελπιζω να μην ξεπουλησετε τη Μικρα Φωτη για κλουβι στους Χορτατζηδες...
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Αρέσει στους χρήστες Hurricane και Teoscooter

Δημοσίευση από uphercules 25/4/2021, 15:55

Να γράψω και εγώ ένα τελευταίο σεντόνι γιατί επαναλαμβάνομαι και δεν νομίζω ότι αν δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις έχω κάτι παραπάνω να πω ή να αναθεωρήσω την άποψή μου.

1) Να απαντήσω στο Τεο για το αν είμαι ο Δρακόπουλος.

Αν ήμουν ο Δρακόπουλος
α) Θα είχα μια μικρή ομάδα συμβούλων στο μπάσκετ και δεν θα άκουγα τον κάθε άσχετο τι λέει (όπως και κάνει)
β) Θα είχα κάνει πέρα τους τύπους του Γ.Σ γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τους οργανωμένους και αυτούς τους ανθρώπους τους ανεπάγγελτους, τους ενδιαφέρει να τους ταίζεις για να μην προκαλούν φασαρία. (όπως και κάνει)

ΑΛΛΑ δεν θα ξεκατινιαζόμουν στο fb (όπως και κάνει).
Και δεν θα το έκανα όχι λόγω ευγένειας και ήθους. Θα το έκανα γιατί δεν θα ήθελα να βάζω τα χρήματά μου και να μου λέει ο κάθε ένας ότι μαλακία του κατέβει στον εγκέφαλο.
Το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε στη ζωή είναι ο χρόνος και δεν θα τον σπαταλούσα να συνομιλώ με ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρει η άποψή τους.

2) Μία επιχείρηση όταν πάει να επενδύσει σε μία χώρα ΤΟ ΠΡΩΤΟ που την ενδιαφέρει είναι να υπάρχει σταθερότητα. Δηλαδή να μην υπάρχουν συνδικάτα και ξεσηκώνουν τους εργαζόμενους, να λειτουργούν οι νόμοι, να αποδίδεται δικαιοσύνη , να υπάρχει κοινωνική ειρήνη. (δεν τα λέω με πολιτική χροιά τα παραπάνω. έτσι είναι στον καπιταλισμό).
(Για αυτό και οι επενδυτές προτιμούν π.χ την Σουηδία από την Ελλάδα. Ξέρουν ποιό θα είναι το φορολογικό πλαίσιο για τα επόμενα 20 χρόνια, ξέρουν ότι θα υπάρχει κοινωνική ειρήνη για τα επόμενα 10 χρόνια. Και το κάνουν ακόμα και αν πληρώνουν τους εργαζομένους τους 5 φορές περισσότερο από την Ελλάδα και αν έχουν περισσότερους φόρους)

Αντίστοιχα εμείς ψάχνουμε έναν επενδυτή. Ο επενδυτής για να επενδύσει θέλει μια σταθερότητα.
Δεν θέλει να του κυνηγάνε και να του βρίζουν τους εργαζόμενους (βλέπε παίκτες) γιατί δεν θα αποδώσουν, δεν θέλει να τον βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του, θέλει να τον μεταχειρίζεται η διαιτησία σαν ίσο και το κυριότερο δεν θέλει να εμπλέκονται άσχετοι στο business plan.
Για αυτό και εμείς δεν πρόκειται να δούμε επενδυτή.

3) Βρίσκω και εγώ ανάρμοστο από την πλευρά του Δρακόπουλου να κάνει τέτοιες επιθέσεις στο fb, ανεξαρτήτως που πιστεύω ότι έχει δίκιο σε αυτά που λέει.
Αν ήμουν ο Κούσης και έλεγε δημοσίως οτι καταχράστηκα χρήματα θα του έκανα μήνυση. Ο Κούσης γιατί δεν το κάνει;

4) Ο Δρακόπουλος σαν πρόεδρος έχει όλο το team τακτοποιημένο οικονομικά. Αυτό που του καταμαρτυρούν είναι ανοργανωσιά. Και εγώ μαζί τους!
Αντί να πάρει τον Χαιγκινς με 9000 ευρώ το μήνα  , θα έδινε 3000 ευρώ το μήνα για 2 υπαλλήλους (για να κωλοβαράνε βέβαια, γιατί πόση δουλειά έχει το γραφείο τύπου μιας ομάδας μπάσκετ) και τα υπόλοιπα για το ενοίκιο της Αριστοτέλους και 2-3 μισθούς στα πρωτοπαλίκαρα των οργανωμένων και θα ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα.
Τί να κάνουμε που είναι συγκρουσιακό άτομο και δεν θέλει να πληρώνει κυφήνες...
Δεν κοιτάει τον Ιβάν που είναι κιμπάρης. Όποιον είναι μέσα στην Τούμπα τον πληρώνει: μανατζαραίους, οργανωμένους, παρατρεχάμενους, ακόμα και τους μπάτσους. Αυτοί είναι πρόεδροι...

5) Τον κακομοίρη τον Καράογλου σκέφτομαι, που προσπαθεί να βρει επενδυτή. Κορόϊδο ψάχνουμε είναι η σωστή λέξη αλλά αυτοί που έχουν λεφτά δεν είναι κορόϊδα. (αν δεν τα έχουν κληρονομήσει και επομένως ξέρουν πως βγαίνουν)  
Το target group πρέπει να το μεγαλώσει ώστε να περιλαμβάνονται και μη σοβαροί άνθρωποι. Στοιχηματζήδες, τοκογλύφοι, μαφιόζοι, έμποροι που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα είναι καλοί υποψήφιοι.

6) Πολύ λόγος γίνεται για το ήθος του Δρακόπουλου. Στην ιστορία έχει δείξει ότι οι περισσότεροι μεγάλοι επιστήμονες, καλλιτέχνες κλπ ήταν κωλοχαρακτήρες. Σε ελάχιστες περιπτώσεις υπήρχε συνταίριασμα ήθους και έργου. Και εσύ περιμένεις ήθος από έναν επιχειρηματία. Ας κάνει τουλάχιστον έργο.

7) Ο Μαρινάκης που είναι Ολυμπιακός από τα γενοφάσκια, για το νέο Καραϊσκάκη, δεν πλήρωνε ενοίκιο για 15 χρόνια και θα το εκμεταλλεύεται για 50 χρόνια. Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο παίρνει κάτι δεκάδες εκκατομύρια από το Champions League, από πώληση παικτών, από διαρκείας και από τηλεοπτικά.
Πάρε και κατάλαβε, αν βρεθεί ποτέ επενδυτής για το γήπεδο, τί ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ σύμβαση θα ζητήσει από τον Γ.Σ...
Και στον Γ.Σ πιστεύουν ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά...
Και στο Γ.Σ πιστεύουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τα @ρχι....
Και στο Γ.Σ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ότι θα ανακηρυχθούν ήρωες του Ηρακλή και συγχρόνως θα τρώνε άκοπα για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Sorry... there is no such thing as a free lunch...

Η μόνη λύση που φαίνεται να πλασάρουν είναι το ξεπούλημα της Μίκρας. (56 στρέμματα εντός σχεδίου... ποιό είναι η τιμή πώλησηςWink
Οπότε μπορεί να γίνει και μια σύγκριση: Ξεπούλημα της Μίκρας για κλουβί στους Χορτατζήδες ή γήπεδο στο Καλοχώρι και διατήρηση της περιουσίας;

Cool Τέλος επειδή δεν στροφάρω και πολύ, κάποιος αν έχει όρεξη να μου εξηγήσει την φράση "Με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και μόνο ο Ηρακλής στο 80-90% θα είναι αυτόνομος οικονομικά". Τί θέλει να πεί; Ο Γ.Σ με την αξιοποίηση θα είναι οικονομικά αυτόνομος, ενώ μέχρι τώρα τι; Τα έξοδα ήταν περισσότερα από τα έσοδα; Οι συνδρομές των αθλητών δεν φτάνουν για τα έξοδα του Γ.Σ; Περιλαμβάνονται στην ανεξάρτησία και το μπάσκετ και το βόλλευ; Δεν καταλαβαίνω την έννοια της αυτονομίας.

Τέλος... εύχομαι την καλύτερη λύση!
uphercules
uphercules

Αρέσει στον χρήστη Teoscooter

Δημοσίευση από teo 25/4/2021, 16:41

Δρακοπουλιαδα vol 2048838329.

Έχει δίκιο ο Δρακοπουλος που βρίζει τον κόσμο τον ΓΣ και τον κουση λες με πολύ λίγα λόγια.

Δεν το περίμενα ειλικρινά και λυπάμαι για οπαδούς/ φιλάθλους μας να είναι πρώτα απ όλα πρόεδρος και μετά ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Καλή σου συνέχεια και δεν θα επεκταθώ παραπάνω με κάποιον που δικαιολογεί μανιωδώς τα βρισίδια του Δρακοπουλου. 

Προσωπικά σαν τεο τον έχω γραμμένο στα ×£4828# μου.

Τέλος επειδή δεν στροφάρω και πολύ, κάποιος αν έχει όρεξη να μου εξηγήσει την φράση "Με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και μόνο ο Ηρακλής στο 80-90% θα είναι αυτόνομος οικονομικά"

Αμα θες εξήγηση σε αυτό τι να σου πω τψρα ..

Καλύτερα γράψου στους Αμπελόκηπους

Δημοσίευση από teo 25/4/2021, 16:54

*** φιλε έχεις κάνει 500 ποστ να υπερασπιζεσαι τον τύπο που βρίζει όλο τον Ηρακλή. 
Και του λες και μπράβο στην ουσία που βρίζει τον ΓΣ Ηρακλή. 

Και δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αξιοποίηση ακινήτων στο κέντρο αλλά μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αξιοποίηση γηπέδου στο Καλοχώρι. 

Και εσύ θες να με πείσεις να κουβεντιασω σοβαρά μαζί σου για το καλό του Ηρακλή. 

Λοιπόν εν ταχυ δύο πραγματάκια.
Αμα δεις συμφωνία των 2 πλευρών πάει να πει ότι η πλευρά του Ηρακλή ικανοποιηθηκε και η συμφωνία ήρθε στα μέτρα του Ηρακλή. 

Αμα δεν δεις, πάει να πει ότι αυτοί που αυτοπροσδιοριζονται ως Ηρακλής Θεσσαλονίκης καπηλευονται τον σύλλογο ΜΑΣ και (λογικά παντα) θα κινηθεί το νομικό τμήμα του ΓΣ Ηρακλή να τους αλλάξει τα πετρέλαια. 

Τα φιλιά μου στον Δρακοπουλο

Δημοσίευση από Teoscooter 25/4/2021, 17:28

Να τα και τα σεντόνια. Πάρτε και το δικό μου.
Όλοι θέλουμε σοβαρούς επενδυτές στα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου ο ΓΣ , οι οπαδοί, ο teo. ο up, ο λύκος, εγώ ,ακόμα και η αυτόνομη. Τώρα τι τι θεωρεί ο καθένας επενδυτή σοβαρό φαίνεται πως διαφέρει!
Όταν λέμε ο Ηρακλής να είναι αυτόνομος, νομίζω εννοούμε ο ΓΣ κι όχι τα επαγγελματικά τμήματα!(προφανώς δεν φτάνουν οι συνδρομές των αθλητών)
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με αξιοποίηση κι όχι πώληση της περιουσίας, και με την προϋπόθεση ότι οι επαγγελματικές ομάδες θα υπάρχουν!
Όσο αναφορά το business plan , νομίζω βασικός στόχος κάθε εταιρίας είναι να έχει ευχαριστημένους τους πελάτες της, οι πελάτες πχ της ΚΑΕ είμαστε εμείς αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Αυτά τα 70 διάρκειας ,αν όντως ενδιαφέρεσαι, πρέπει να προσπαθήσεις να τα κάνεις 100, 200 όσο παραπάνω μπορείς, το να βρίζεις τους πελάτες σου είναι σαν να πυροβολεί ς τα πόδια σου.
Είναι σα να ανοίξω ένα γυραδικο ,να κάνω μάπα γύρο και να διαμαρτυρομαι που δεν έχω πελατες!
Αναφέρω τα παραπάνω όχι γιατί θεωρώ πως είμαστε γυραδικο αλλά ότι ακόμα κι αν τα δούμε όλα στυγνά γραφειοκρατικά και καπιταλιστικά η στάση του δράκο δεν στέκει!

Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από dimitris08 26/4/2021, 00:50

Ανέκαθεν θεωρούσα ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ηρακλή είναι δύο:
Πρώτον, πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικά ξεχωριστοί από τους υπόλοιπους, και δεύτερον, προσπαθούμε να λύσουμε θεμελιώδη προβλήματα μόνοι μας, χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι διπλανοί μας. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί αυτά τα 2 και να συνδέονται.

Δεν είναι δυνατόν να έχει φτάσει 2021, να έχει διαλυθεί στην κυριολεξία ο σύλλογος, κι εμείς ακόμα να θεωρούμε ότι οι οπαδοί είναι μόνο καλοί ή μόνο κακοί και οι επενδυτές/παράγοντες μόνο καλοί ή μόνο κακοί. Όλοι είναι και καλοί και κακοί, γιατί είναι άνθρωποι και οι άνθρωποι έτσι είναι. Αν τους βάλεις σε ένα μπουρδέλο σε καθεστώς διάλυσης είναι κακοί και αν τους βάλεις σε ένα περιβάλλον με οργάνωση και κανόνες είναι καλοί.

Και για να εξηγήσω την εισαγωγή μου, δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι που προσπαθούμε να βγούμε από αυτόν τον λάκο που έχουμε πέσει εδώ και κάτι χρόνια. Αναλογικά όλες οι ομάδες έχουν περάσει από αυτό το στάδιο και οι περισσότερες (αυτές που έπρεπε να δικαιολογήσουν τον τίτλο "μεγάλες") στρώσανε τον κώλο τους και βρήκανε μια λύση.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εγώ αν ήμουν ΓΣ και ήξερα ότι δεν έχω χρέη, όπως και ότι εκπροσωπώ έναν γυμναστικό σύλλογο με εκατοντάδες αθλητές και όχι απλά ποδόσφαιρο, θα πήγαινα και θα έπιανα παράγοντες/προπονητές/υπαλλήλους άλλων συλλόγων που έχουν δείξει έργο σε ανάλογες συνθήκες και θα τους πρόσφερα ένα μεγαλύτερο challenge σε ένα καλύτερο "εργασιακό περιβάλλον". Με λίγα λόγια θα έφερνα όση περισσότερη τεχνογνωσία μπορούσα απ' έξω, ώστε να έχω όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Ούτε εθελοντές, ούτε οπαδοί-παράγοντες, ούτε ψευτοδιλήμματα "αν φύγει ο τάδε, ποιος".

Κάντο για 1-2 χρόνια και μετά βλέπουμε αν ακόμα ψάχνουμε επενδυτή ή μας ψάχνουν αυτοί.

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από uphercules 26/4/2021, 12:13

Δυστυχώς πρέπει να χάσω λίγο χρόνο να αναφέρω και κάποια ακόμα πραγματάκια

α) Την τελευταία φορά (2010) που ο επίσημος Ηρακλής έκανε λόγο για Χορτατζήδες ούτε καν διανοούνταν για ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μιλούσαν για κλειστό (μπάσκετ, βόλλευ, 6000 θέσεων) που θα στοίχιζε 25εκ γιατί έπρεπε ΜΟΝΟ το 65% των συνολικών χώρων να είναι αθλητική χρήση.
Νομίζω δεν χρειάζεται παραπάνω λόγια για να γίνει φανερό ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν πολύ και γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

β) Στη Μίκρα αν δεν γίνουν απαλλοτροιώσεις γαι διάνοιξη της όδου Πόντου, γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Ο Δήμος Καλαμαριάς πρέπει να δώσει 12εκ γα ινα προχωρήσει η διάνοιξη. Την τελευταία φορά πάντως που μίλησαν για Μίκρα το project ήταν στα 55εκ. Βέβαια τώρα η Μίκρα ούτε καν που αναφέρεται, οπότε μάλλον προωθούν το ξεπούλημά της.

γ) Αντιγράφω από μια παλιά ανάρτηση σε σύνδεσμο που δεν ήταν αρεστός στην ΑΘ10 και στο περίγυρω της (Γ.Σ) και μετά από ξύλο που τους έδωσαν αναγκάστηκαν να κλείσουν. Λέγαν λοιπόν για τον Θέο λίγο πριν κλείσουν:
Προς αποκατάσταση αυτής της εικόνας του τον κάνανε και ''αγωνιστή''. Του παραχώρησαν δικαστικές νίκες χωρίς αντίκτυπο , για να μπορεί να τις επιδεικνύει ως παράσημα ''αγωνιστικότητας'' και άρα να παρουσιάζεται στον κόσμο ως ''δικός του''. Μιλάμε για δίκες παρωδία, καθώς ουσιαστικά το ίδιο το Κράτος ζητώντας την κατάσχεση της περιουσίας του Συλλόγου έκανε μήνυση στον εαυτό του. Το Κράτος ήταν αυτό που παραχώρησε τα χωράφια στον Ηρακλή προς αθλητική χρήση και σ' αυτό ανήκουν. Έχουν δοθεί προς αθλητική χρήση στον Ηρακλή και όχι προς ιδιοκτησία ανεξέλεγκτα. Κατ' επέκταση δεν γίνεται να επιστρέψουν πίσω στο Κράτος αν δεν διαλυθεί ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, όσες δίκες και αν κερδίσουν, όσα χρέη και αν έχει αυτός. Επειδή αυτό αφορά όλες τις αθλητικές ομάδες με περιουσία που τους παραχωρήθηκε από το Κράτος , ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να αλλάξει μόνο εις βάρος του Ηρακλή. Άρα; Όλες αυτές οι δίκες που ''κέρδισε'' ο Θέος, αποσκοπούσαν απλά στην ''παρασημοφόρηση'' του ως Ηρακλάρχης.

δ) Έχω γραφτεί από τον Φεβρουάριο στο Γ.Σ και κάρτα μέλους δεν έχω λάβει.

Πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 14:32

18 στρεμματα είναι η επιφάνεια γηπέδου της λεωφόρου (ολο το κτήριο μαζί).

Ενδεικτικά η επιφάνεια των οικοπεδων που έχουμε είναι 18 και 37 στρεμματα.

Τα λεφτά που βρεχουν και εσύ προτείνεις να μην ασχοληθούμε (να κρατάμε ομπρέλα δηλαδή) ή θα χρησιμοποιηθούν ή θα επιστραφούν στην Ε.Ε.

Προτείνεις να μην κάνουμε τίποτα λοιπόν "γιατί δεν γίνεται " ενώ αλλού γίνεται έτσι και να οδηγήθουμε χωρίς καν να προσπαθήσουμε στο Καλοχώρι!!!!!!!!
Αν είναι δυνατόν.

ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. 
Και εμείς θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι γιατί δεν γίνεται το χατήρι του Δρακοπουλου. 

Για το Γ.
ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αρέσει στους χρήστες Teoscooter και Thomas Ele

Δημοσίευση από uphercules 26/4/2021, 17:55

1) Η Λεωφόρος χτίστηκε πριν από μισό αιώνα με άλλα specs (δηλαδή τίποτα). Τώρα τα γήπεδα πρέπει να έχουν συγκεκριμένα standard και συγκεκριμένες ανέσεις για να εγκριθούν από την UEFA.

2) Δεν έχω δει πουθενά ούτε στο Αναπτυξιακό ούτε σε ΕΣΠΑ ούτε πουθενά χρήματα για γήπεδα (εκτός και αν εννοείς τα 5χ5 ή 7χ7). Στείλε ένα link γιατί δεν είναι σοβαρό να ρίχνουμε πυροτεχνήματα στον αέρα. Και το link πρέπει να είναι σοβαρό,όχι του στυλ ο ΠΑΣ κάνει γήπεδο.
Πάντως την προσέγγιση σου την βρίσκω πολύ απλοϊκή, σχεδόν παιδιάστικη. Ξέρεις ο επενδυτής θέλει και κάποια στρέμματα για τις δραστηρότητές του, ξέρεις η πολεοδομία θέλει και κάποιον "αέρα" γύρω από το γήπεδο, ξέρεις η Ε.Ε δεν πετάει χρήματα στον αέρα.

Ο κάθε ένας στο τέλος κρίνεται από αυτά που γράφει...

3) Μίλησα για Δρακόπουλο; Εσύ έχεις εμμονή με τον Δρακόπουλο. Εγώ για τον Θέο μίλησα

4) Κοίτα για να μην κρυβόμαστε άλλο υπάρχει μια μαφία μέσα στον Ηρακλή που τον έφερε ως εδώ και εξακολουθεί και είναι έδω. Για αυτό και οι περισσότεροι έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα. 

5) Από το 1970 όλες οι διοικήσεις ήταν άχρηστες και τώρα ήρθαν οι μόνοι έξυπνοι που ξέρουν πως θα κάνουν το γήπεδο...
Ξέρεις πριν το 2005 ο Γ.Σ δεν είχε χρέη, ξέρεις τις δεκαετίες 80,90,00 έβρεχε πράγματι χρήματα και δεν έγινε γήπεδο. Τώρα, μέσα στην οικονομική κρίση και τον COVID εμφανίστηκαν κάποιοι πολύ έξυπνοι, που ξέρουν να κάνουν όσα δεν κάνανε οι άλλοι σε 50 χρόνια.
Αν μιλήσεις με οποιοδήποτε Ηρακλειδεά άνω των 50 και του πεις την λέξη γήπεδο θα σου γελάσει με κατανόηση. DejaVu... ήταν νέοι και γέρασαν, το έχουν δει πολλές φορές το έργο.
Με τις ευλογίες μου αλλά οι συγκεκριμένοι που υποστηρίζεις είναι κοινοί απατεώνες.
uphercules
uphercules

Αρέσει στον χρήστη Hurricane

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 18:38

1 και 3 μαζι. Καμια εμμονή με τον Δρακοπουλο. 
Απλά, εσύ λες δεν μπορούμε εδώ,  δεν μπορούμε εκεί, ενώ οι άλλοι ΜΠΟΡΟΎΝ! 
Ίσα ίσα να μας πεις μετά " α ορίστε ο δρακοπουλος έχει την λύση ". 
4. Μίλα με ονόματα αλλιώς πετάς απλά σκατα στον ανεμιστήρα. 
2. Αναπτυξιακό πρόγραμμα με λεφτά της Ε.Ε.

Παρτο για να μην μου λες μπούρδες σε μόνιμη βάση
Και των Ζωσιμάδων απ το ίδιο ταμείο θα πέσει το χρήμα.

Σε χαλάει που ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει προοπτικές. 
Τσούζει και ο δρακοπουλος που βρίζει τους πάντες 

Τα φιλιά μου στο Καλοχώρι
Razz

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση πάρε ένα τηλέφωνο ΕΣΥ στον δήμο Θεσσαλονίκης να σου αναλύσει τι σημαίνει συντελεστής δόμησης και τι σημαίνει χρηματοδότηση. 

Και μην διαβάζεις μόνο τις παπαριες του στελέχους της Χ.α. ετσι;
Αντε όμορφα με τον φασίστα που μου θύμησες.

Αρέσει στους χρήστες Teoscooter και Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 18:56

Α και μην ξεχάσω.
ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Αρέσει στους χρήστες Hurricane, Teoscooter και Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 19:15

1. Όποιος πιστεύει/νομίζει ότι ο ΓΣ Ηρακλής δεν διοικείται σωστα (επειδή πχ δεν κάνει γήπεδο στο Καλοχώρι) μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα στις εκλογές που θα γίνουν και να διοικησει αυτός.

2. Οι ακίνητοι χώροι του ερασιτέχνη είναι ιδιόκτητοι και ο λόγος ύπαρξης τους είναι η άθληση των αθλητών του και η εκμετάλλευση των χώρων για την λειτουργία του ίδιου του ερασιτέχνη είτε αυτό λέγεται γήπεδο είτε εμπορικοί χώροι είτε ο συνδυασμός τους.

3. Ο ΓΣ Ηρακλής κακοδιαχειριστηκε για σειρά ετών, και με πείσμα και επιμονή διοίκησης, κόσμου και πολιτικών Ηρακληδεων κατάφεραν να καθαρίσουν οικονομικά τον σύλλογο και σήμερα λειτουργεί κανονικά και μπορεί να εκμεταλλευτει και τους χώρους του (ασχετα αν χαλάει πολλούς αυτό).

4. Ο ΓΣ Ηρακλής φυσικα και θα συναντήσει εμπόδια στην υλοποίηση της αξιοποίησης των χώρων του και είναι πολύ καλύτερα ενήμερος από εμένα για τα εμπόδια που θα συναντήσει εντός και εκτός συλλόγου.

5. Ο ΓΣ Ηρακλής όταν και αμα συνάψει συμφωνία μεταξύ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (οποίος σύλλογος και να είναι αυτός) τοτε θα υπάρχει ισχη της Χ περίπτωσης (θέμα ποδοσφαίρου).

Όποιος δεν κατανοεί αυτά που σε απλά ελληνικά είναι και αυτονόητα για τον Ηρακλή (αλλά και για κάθε άλλο σύλλογο) είτε βρίσκεται σε πλάνη και άγνοια είτε έχει άλλους αλλοτριους σκοπούς στα λεγόμενα του.

Εν κατακλείδι ο σκοπός της ύπαρξης των οικοπεδων είναι να υπάρχει ζωή και μέλλον στον σύλλογο. 

Τα ταμεία που δίνουν τα λεφτά,  είναι ευρωπαϊκά κονδύλια, όποιος κάνει ότι δεν γνωρίζει, προσπαθεί να παρασύρει σε άγνοια φίλαθλο κόσμο. 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι υπεύθυνος για τον συντελεστή δόμησης και ότι άλλο τεχνικό θέμα προκύψει και αυτός θα το λύσει .

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ακόμα χρονιά μέχρι τις εκλογές, ΟΜΩΣ μέσα σε 2 χρόνια αν ανακοινώσει 2 έργα γηπέδων κερδίζει το μεγάλο κομμάτι της πίτας της επόμενης τετραετίας. 

Τα χρήματα που δεν απορροφηθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, επιστρέφουν πίσω, οπότε για τον Δήμο συγκεκριμένα μόνο θετικά έχει να καταφέρει και ο ίδιος να βοηθήσει.

Συνεχής προσπάθεια του συλλόγου ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκμετάλλευση των χώρων του και αν και μόνο δεν γίνεται αυτό (πράγμα αδύνατο) τοτε και μόνο τότε ίσως βρεθούν άλλες λύσεις.

Οι χώροι της Μικρας και του κέντρου είναι αθλητικοί χώροι, ιδιοκτησίας του ΓΣ Ηρακλή και ούτε πωλούνται ούτε αλλάζουν χρήση.

Καλό απόγευμα σε όλους.

Αρέσει στους χρήστες Hurricane, Teoscooter και Thomas Ele

Δημοσίευση από uphercules 26/4/2021, 21:52

1) Το link που έστειλες λέει "Τα χρήματα αυτά θα εκταμιευτούν από το Πρόγραμμα Επενδύσεων του Υπουργείο Ενέργειας. Το ποσό αυτό αφορά αποκλειστικά την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Τριφυλλιού"
Εσύ από το παραπάνω πες μου που βλέπεις τα Ευρωπαϊκά κονδύλια;
Μήπως είσαι λειτουργικά αναλφάβητος; Καταλαβαίνεις τί διαβάζεις;

"Τα περιφερειακά έργα, που θα κοστίσουν περί τα 75 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης"

Αυτά είναι από Ευρώπη.

Και γράφεις...
"Τα ταμεία που δίνουν τα λεφτά,  είναι ευρωπαϊκά κονδύλια, όποιος κάνει ότι δεν γνωρίζει, προσπαθεί να παρασύρει σε άγνοια φίλαθλο κόσμο. "
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!

Να στο κάνω λιανά γιατί ----------------. Το γήπεδο θα γίνει με εθνικούς πόρους, ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ. Τα περιφερειακά έργα θα γίνουν με Ευρωπαϊκους(π.χ αναπλάσεις, δρόμοι).

Εγώ σου ζήτησα κανένα τεχνικό κείμενο και εσύ έστειλες άρθρο του "ΕΘΝΟΥΣ". ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!

Επίσης ο ΠΑΟ θα δώσει στο κράτος τη Λεωφόρο. Δεν θα του το κάνει τζάμπα.
Κατάλαβες ρε ---------!!!;;; θα δώσει το φιλέτο της Λεωφόρου. Γκεγκε;;;

2) Για το ξύλο δεν θα σχολιάσω. φασίστας δεν είμαι αλλά βλέπω πως οι πρακτικές σου είναι πρακτικές φασίστα. Πολύ πολιτισμένα ξέρεις να λύνεις τις διαφορές σου.

3) "Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι υπεύθυνος για τον συντελεστή δόμησης και ότι άλλο τεχνικό θέμα προκύψει και αυτός θα το λύσει ."
Η πολεοδομία ανήκει στον Δήμο αλλά ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
Σιγά να μην όριζε ο κάθε δήμος το συντελεστή δόμησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κάθε δήμαρχος θα έκανε τα ρουσφέτια του και θα έβλεπες χτισμένο ότι ναναι!!!

4) Ρε---------------σου μιλάω ονομαστικά για τον Θέο και εσύ μου λες "Πετάς σκατά στον ανεμιστήρα";
Ποιό---------- ...πεθαίνεις!!!

5) "Σε χαλάει που ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει προοπτικές. 
Τσούζει και ο δρακοπουλος που βρίζει τους πάντες"

Ρε----------- σου λέω απλά να πάρεις ένα κατσαβίδι και να το βιδώσεις καλά στο μυαλό σου για να μην απογοητευτείς: Υπάρχουν χίλες δυσκολίες για το γήπεδο και για αυτό δεν θα γίνει. Αλλά είσαι ο κλασικός εξυπνάκιας, ξερόλας και κολλημένος που ξέρει όλες τις συνομωσίες και ξεσκεπάζει τα ύπουλα σχέδια του Δρακόπουλου και όλων των εχθρών και είναι οπιο έξυπνος απόόλους και θα δικαιωθεί.

Έτσι,πήγαινε με θετική αύρα και θα σου πέσει το γήπεδο στο κεφάλι ένα ωραίο πρωϊνό.

Τελικά είσαι -------------- και τα παραπάνω που έγραψες σίγουρα σου τα υπαγόρεψε κάποιος άλλος.

“Το να είσαι φτωχός σήμερα δεν είναι πρόβλημα. Λύνεται.
Το να είσαι φτωχός στο μυαλό… Ναι αυτό είναι πρόβλημα.
Και δεν λύνεται!”

Αριστοτέλης Ωνάσης

ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 22:06

Ωχ ωχ ωχ τώρα με τις βρισιές σου τσουτσουριασα.

Τι έγινε ζοριστικαμε και βριζουμε;
Από το ίντερνετ βρε 12χρονο;;;;;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχα 

Δεν μπαίνω στον κόπο να νευριασω καν. 

Και μόνο που με έβρισες εδώ μου αρκεί να φανεί το ποσό χαλιέσαι που θα αξιοποιηθούν οι εκτασεις του ΓΣ Ηρακλή. 

Καλή συνέχεια στο Καλοχώρι παρέα με σημαία Μαλαισίας!!!!!

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από Iraklaras07 26/4/2021, 22:15

uphercules έγραψε:

γ) Αντιγράφω από μια παλιά ανάρτηση σε σύνδεσμο που δεν ήταν αρεστός στην ΑΘ10 και στο περίγυρω της (Γ.Σ) και μετά από ξύλο που τους έδωσαν αναγκάστηκαν να κλείσουν. Λέγαν λοιπόν για τον Θέο λίγο πριν κλείσουν:
Προς αποκατάσταση αυτής της εικόνας του τον κάνανε και ''αγωνιστή''. Του παραχώρησαν δικαστικές νίκες χωρίς αντίκτυπο , για να μπορεί να τις επιδεικνύει ως παράσημα ''αγωνιστικότητας'' και άρα να παρουσιάζεται στον κόσμο ως ''δικός του''. Μιλάμε για δίκες παρωδία, καθώς ουσιαστικά το ίδιο το Κράτος ζητώντας την κατάσχεση της περιουσίας του Συλλόγου έκανε μήνυση στον εαυτό του. Το Κράτος ήταν αυτό που παραχώρησε τα χωράφια στον Ηρακλή προς αθλητική χρήση και σ' αυτό ανήκουν. Έχουν δοθεί προς αθλητική χρήση στον Ηρακλή και όχι προς ιδιοκτησία ανεξέλεγκτα. Κατ' επέκταση δεν γίνεται να επιστρέψουν πίσω στο Κράτος αν δεν διαλυθεί ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, όσες δίκες και αν κερδίσουν, όσα χρέη και αν έχει αυτός. Επειδή αυτό αφορά όλες τις αθλητικές ομάδες με περιουσία που τους παραχωρήθηκε από το Κράτος , ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να αλλάξει μόνο εις βάρος του Ηρακλή. Άρα; Όλες αυτές οι δίκες που ''κέρδισε'' ο Θέος, αποσκοπούσαν απλά στην ''παρασημοφόρηση'' του ως Ηρακλάρχης.
Οι εσωγήινοι τα ενορχήστρωσαν  όλα αυτά;
Η μεγαλύτερη μαλακία που έχω διαβάσει ποτέ και έχουμε διαβάσει πολλά.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 26/4/2021, 22:27

Τωρα από 12χρονο που βρίζει στο ίντερνετ περιμένεις να γράψει κάτι φυσιολογικό;

Από κοντά κοκοκοκο κοταρες

Δημοσίευση από lll 26/4/2021, 23:53

Όποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον Δρακόπουλο ή τον Θέο μάλλον είναι πολύ ρομαντικός.Επισης είναι ονειροπόλος όποιος νομίζει ότι τα γήπεδα γίνονται έτσι στο φτερό... είτε είναι στους χορτατζηδες είτε στο Καλοχώρι.
Από αρχαιοτάτων χρόνων το μόνο που εκανε κουμάντο ήταν το χρήμα.Οποιος δείξει το χρήμα κάνει κουμάντο.
Η κόντρα που υπάρχει στο φόρουμ το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να βάλει και να διαχειριστεί το χρήμα.Εγω προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Θέος μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ακόμη και αν ο Καραογλου τον πάρει από το χέρι...Μόνο φυτευτος επιχειρηματίας της κυβέρνησης μπορεί να λειτουργήσει το όλο project κι αυτό για να κονομησουν οι ημέτεροι...Ο Δρακόπουλος προτιμάται από μερίδα κόσμου γιατί απλώς είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιχειρήματιας.Αν θα έρθει ο Μυτιληναίος αύριο είναι σίγουρο ότι ο Δρακόπουλος θα πέσει στης λήθης το πηγάδι.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το γιατί είναι παράνομοι στοιχηματζιδες οι μεν και δεν είναι οι δεν...Αν ο ΓΣ είναι τόσο. old school ας ξεκινήσουν ομάδα απο τα ερασιτεχνικά και πρώτος εγώ θα στηρίξω.Οπως και να χει όμως και ς χαλιεστε για το μπουρδελακι γιατί κανείς δεν είναι άγιος.
Και οι διαγραφή των χρεών του ΓΣ δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για αυτούς που είναι στο τιμόνι της διοίκησης τόσα χρόνια.Τσαμπα σκάτε...

lll

Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015

Αρέσει στους χρήστες natsinas75, Hurricane, Teoscooter και Thomas Ele

Σελίδα 17 από 21 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης