ΡΟΣΤΕΡ 2015 2016
+22
Hood
Bezyr
Iraklaras07
Γαλαζιος Ηρωας
teo
natsinas75
milano
bluedevil
Coleman10
mos
sakoulas74
rafael nadal
3φ
tolaras10
Timetraveler
luxus
Behind the curtain
maglin
antonievic
Mirlas1908
κατακρεουργημενος
dr. drake ramore
26 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 15 από 22
Σελίδα 15 από 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2015 2016
Τραυματίας στα 35 του για ποιον ακριβώς λόγο θα δεχόταν να αποχωρήσει;
Όσο για τον ανιψιό, λόγω έλλειψης παικτών στη θέση του θα πάρει παιχνίδια και σε μας, ο τσότρας κι ο αμαραντίδης ας δοθούν σε κανέναν αγροτικό να πάρουν παιχνίδια, είναι καλά παικτάκια...
Όσο για τον ανιψιό, λόγω έλλειψης παικτών στη θέση του θα πάρει παιχνίδια και σε μας, ο τσότρας κι ο αμαραντίδης ας δοθούν σε κανέναν αγροτικό να πάρουν παιχνίδια, είναι καλά παικτάκια...
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Έχουν πάρει τίποτα τα αυτιά σας για ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κάσσο;
Πάντως μετά το παιχνίδι με την Βέροια πιστεύω πως αμα δεν ενισχυθούμε στα εξτρέμ έχει μια θέση όταν λείπει ο Μπουλούτ είναι τιμωρημένος κτλ κτλ.
Πάντως μετά το παιχνίδι με την Βέροια πιστεύω πως αμα δεν ενισχυθούμε στα εξτρέμ έχει μια θέση όταν λείπει ο Μπουλούτ είναι τιμωρημένος κτλ κτλ.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Δε χρειαζεται να τον παραχωρήσουν, ας δουλέψουν μαζι του και το παιδί μπορει να δώσει λύσεις τοσο εαν μπακαπ του μπουκου(εαν δουλέψουν πανω σε αυτο βεβαια) αφετερου μπροστα γραμμή οταν θα θες να κλέψεις παιχνιδι ειναι ο πιο γρήγορος παίκτης στο ρόστερ μας να τους πετάξεις 30ρα μπαλιά να φύγει στην κόντρα για να κανει φαση.
Συνηθίζεται οταν δανείζεται παίκτης να μη επιστρεφει ποτε ξανά πισω κανει δε κανει
Συνηθίζεται οταν δανείζεται παίκτης να μη επιστρεφει ποτε ξανά πισω κανει δε κανει
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Συνεχιζω εδω γιατι το αλλο τοπικ το σκισαμε.
Το ποιντ μου δεν ειναι το ποσοστο επιτυχιας των μεταγραφων, που σαφως περυσι ηταν >80% αλλα τεσπα,αλλα ο τροπος που εγιναν.Εκει εστιαζω εγω.
Και, απαντωντας και στον Μιλανο, ναι μπορει να κανει τις μεταγραφες ακομη και ο προεδρος μονο.
Θα ειχε κανενας προβλημα σημερα αν ο Παπασακης εδινε την εντυπωση ποδοσφαιρανθρωπου, ή καποιου που ξερει την αγορα?Εμενα δεν μου δινει αυτην την εντυπωση.
Αρα το θεμα ειναι αν εκανε σωστα που διελυσε το περυσινο μοντελο.Και απο τα αποτελεσματα, (αλλα ιδιως απο την επιλογη Μπουλουτ που την πηρε επανω του), φαινεται οτι το νεο μοντελακι δεν περπατα.
ΑΥΤΟ ειναι το ζουμι που εστιαζω.Πώς θα περπατησουμε.
Εγω θελω οργανωμενο τμημα σκαουτιγκ, και οχι οτι καυλωσει στον προεδρο.Αυτος πληρωνει φυσικα, αλλα οταν οι ομαδες λειτουργουν επαγγελματικα αλλιως, θεωρω το μοντελο του αποφασιζω γιατι πληρωνω, αποτυχημενο.
Φυσικα ξερω οτι οσοι πιστευουν τις περυσινες μεταγραφες το ιδιο πετυχημενες με τις φετινες, πιθανον δεν θα συμφωνησουμε, αλλα ο χρονος μπροστα θα δειξει αν το μοντελο της ασπρης ραχουλας ή η συγχρονη οργανωσης περπατα καλυτερα.
Το ποιντ μου δεν ειναι το ποσοστο επιτυχιας των μεταγραφων, που σαφως περυσι ηταν >80% αλλα τεσπα,αλλα ο τροπος που εγιναν.Εκει εστιαζω εγω.
Και, απαντωντας και στον Μιλανο, ναι μπορει να κανει τις μεταγραφες ακομη και ο προεδρος μονο.
Θα ειχε κανενας προβλημα σημερα αν ο Παπασακης εδινε την εντυπωση ποδοσφαιρανθρωπου, ή καποιου που ξερει την αγορα?Εμενα δεν μου δινει αυτην την εντυπωση.
Αρα το θεμα ειναι αν εκανε σωστα που διελυσε το περυσινο μοντελο.Και απο τα αποτελεσματα, (αλλα ιδιως απο την επιλογη Μπουλουτ που την πηρε επανω του), φαινεται οτι το νεο μοντελακι δεν περπατα.
ΑΥΤΟ ειναι το ζουμι που εστιαζω.Πώς θα περπατησουμε.
Εγω θελω οργανωμενο τμημα σκαουτιγκ, και οχι οτι καυλωσει στον προεδρο.Αυτος πληρωνει φυσικα, αλλα οταν οι ομαδες λειτουργουν επαγγελματικα αλλιως, θεωρω το μοντελο του αποφασιζω γιατι πληρωνω, αποτυχημενο.
Φυσικα ξερω οτι οσοι πιστευουν τις περυσινες μεταγραφες το ιδιο πετυχημενες με τις φετινες, πιθανον δεν θα συμφωνησουμε, αλλα ο χρονος μπροστα θα δειξει αν το μοντελο της ασπρης ραχουλας ή η συγχρονη οργανωσης περπατα καλυτερα.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Καταρχήν το>80% από που προκύπτει; Εγώ επιμενω στο +-50%. Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Πέρσι έκανες 17-18 μετεγγραφές, αυτό ήθελες και για φέτος; Τότε απεχουμε παρασάγγας. Φέτος ήθελες 4-5.Και αφού δεν δεν μπορούσες ή δεν ήθελες να πάρεις καμία δεκαριά για να σου βγουνε οι μισοί, έπρεπε να κανείς πιο προσεκτικές κινήσεις. Κάτι που δεν έγινε και φαίνεται ξεκάθαρα. Εκ των πραγμάτων το μοντέλο θα ήταν διαφορετικό φέτος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το περσινό μοντέλο απαγορευόταν δια ροπάλου να γίνει και φέτος. Το φετινό, έπρεπε να είναι η συνέχεια του. Αυτό προσπάθησαν να κάνουν. Και δεν τους βγήκε στίς επιλογές ή ακόμη και στις εκτιμήσεις για κάποιους από το περσινό ρόστερ.
papin- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2015
Παπεν εσυ εστιαζεις στον αριθμο των μεταγραφων.Αλλα σε αυτο εχουμε συμφωνησει.Θελαμε τον περυσινο κορμο και 4 παικτες, αλλα πρωτοκλασσατους.Εγω εστιαζω στο ΠΩΣ εγιναν οι μεταγραφες.Και πιστευω οτι αν οι φετινες 4 γινοταν με τον Παπασακη, εναν νεο τεχν διευθυντη που νιωθει, τον κοουτς, και ενα οργανωμενο τμημα σκαουτιγκ, επειδη οι φετινες μας μεταγραφες εγινεν χωρις περιορισμο, θα βρισκαμε τους παικτες που θελαμε.
Να διαφωνουμε αλλα οταν πρεπει , οχι και οταν συμφωνουμε.Εκτος και αν δεν συμφωνεις με τμημα σκαουτιγκ, τεχν διευθυντη , καθε ενας στην αρμοδιοτητα του και ο προεδρος να αποφασιζει αλλα οχι μονο στο τι θελει αυτος ασχετως σωστου ή λαθους...
Να διαφωνουμε αλλα οταν πρεπει , οχι και οταν συμφωνουμε.Εκτος και αν δεν συμφωνεις με τμημα σκαουτιγκ, τεχν διευθυντη , καθε ενας στην αρμοδιοτητα του και ο προεδρος να αποφασιζει αλλα οχι μονο στο τι θελει αυτος ασχετως σωστου ή λαθους...
Όπως έγινε η μετεγγραφή του Τσιλιγγιρη από τον σούπερ ντουπερ τεχνικό διευθυντή. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, το αντίθετο μάλιστα, θεώρησα λάθος την απομάκρυνση του. Αλλά ρε γιατρε, με ξέρεις, δεν μπορώ το άσπρο-μαυρο.....Φυσικά και θέλω πλαισίωση στις θέσεις που λες αλλά μη γίνω και σαν τους γιουφτους....
Αν δεν τραυματιζόταν ο Λάζαρ, ο Μακρής γυμναζόταν στο διάστημα που έκανε μπάνια στο Ηράκλειο και ο χαντί έκανε κάτι από πέρσι, άλλα θα συζητούσαμε...
Ααα...και αν κάποια πουλάκια στα χαφ άρπαζαν την ευκαιρία.......
Με τα αν και τα ίσως όμως δεν........αλλά σε κάτι τέτοια διαφέρει ή επιτυχία απο την αποτυχία.
Σε αυτό διαφωνουμε, στο μέγεθος των λαθών, όχι στο αποτέλεσμα.
Αν δεν τραυματιζόταν ο Λάζαρ, ο Μακρής γυμναζόταν στο διάστημα που έκανε μπάνια στο Ηράκλειο και ο χαντί έκανε κάτι από πέρσι, άλλα θα συζητούσαμε...
Ααα...και αν κάποια πουλάκια στα χαφ άρπαζαν την ευκαιρία.......
Με τα αν και τα ίσως όμως δεν........αλλά σε κάτι τέτοια διαφέρει ή επιτυχία απο την αποτυχία.
Σε αυτό διαφωνουμε, στο μέγεθος των λαθών, όχι στο αποτέλεσμα.
papin- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2015
Λεπον, στην παρακατω φωτογραφια, μου εκανε κατι εντυπωση, για πειτε βλεπετε κατι που αλλαξε απο το καλοκαιρι προς το ΘΕΤΙΚΟ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
για πε για πε.
η φωτο πάντως είναι περσινή
η φωτο πάντως είναι περσινή
Αμα ειναι περυσινη, τοτε κατι αλλαξε προς το αρνητικο Ειδα ταν κοντομανικα αλλα λεω μην και κανουν ΚΑΙ χειμωνα προπονηση με κοντα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δες εδώ.
Τι είναι αυτό το κάτι δεν μπορώ να σκεφτώ
Τι είναι αυτό το κάτι δεν μπορώ να σκεφτώ
1,5 μηνα εξω ο Πασας
Ξερουμε ποιος μας σβερκωθηκε ε?-
Αντε να δουμε τωρα αν ο κοουτς
θα εχει τα αντερα να μην τον βαλει
Καλα, θα σφαξουμε γλαρο.
Ξερουμε ποιος μας σβερκωθηκε ε?-
Αντε να δουμε τωρα αν ο κοουτς
θα εχει τα αντερα να μην τον βαλει
Καλα, θα σφαξουμε γλαρο.
Ο Μπουλούτ είναι ταμάμ για το τσαντήρι. Μπορεί να είναι άμπαλος αλλά γατάκι δεν είναι. Και δεν με νοιάζει αν θα χάσουμε, θέλω όμως να δω παίκτες με αρχίδια.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Εγω Θελω να τους κανουμε μια κηδεια.
Στόχους δεν εχουμε και με χ ακομα αυτοί θα κλαίνε μέχρι τον Αύγουστο
Στόχους δεν εχουμε και με χ ακομα αυτοί θα κλαίνε μέχρι τον Αύγουστο
Ηρακλής: Τους έκλεισε την πόρτα ο Χουάντερσον
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αλανι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αλανι
Μπραβο σε αυτον που εφερε τον περνις και μπραβο στον χουαν που φετος δουλευει πολυ!
tolaras10- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2015
Να μην ξεχναμε τον Γιαννικογλου παιδια, περυσι οποτε χρειαστηκε ηταν κερβερος.Μην χαθει τσαμπα.
Βασικά μακάρι να παίξει ο γιαννικογλου
Γιατι ο περνις ειναι επικίνδυνος
Οτι παει μεσα γράφει
Γιατι ο περνις ειναι επικίνδυνος
Οτι παει μεσα γράφει
Hood- Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2015
Bezyr έγραψε:Να μην ξεχναμε τον Γιαννικογλου παιδια, περυσι οποτε χρειαστηκε ηταν κερβερος.Μην χαθει τσαμπα.
ενα απο τα πολλα λαθη του καλοκαιρινου σχεδιασμου το οτι δεν δωθηκε δανεικος το καλοκαιρι
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
οι εκτιμησεις λενε εκτος 5-6 μηνες ο Λουκι
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
Όχι ρε πούστη
Hood- Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2015
Καλη ανάρρωσή λουκινα..
Απ όσο διάβασα, και απο τα ελάχιστα που ξέρω, δεν θα κανει χιαστους που νομιζω είναι απο τις πιο ζορικες επεμβάσεις στο γονατο για τους παιχτες, θα διορθώσει το καπάκι που λέμε?
Γιατρε ρίξε καμια γνώμη, σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα απο εμας.
Απ όσο διάβασα, και απο τα ελάχιστα που ξέρω, δεν θα κανει χιαστους που νομιζω είναι απο τις πιο ζορικες επεμβάσεις στο γονατο για τους παιχτες, θα διορθώσει το καπάκι που λέμε?
Γιατρε ρίξε καμια γνώμη, σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα απο εμας.
Τί επαθε ο Λουκυ ρε παιδια?
Τωρα γυρισα απ τη δουλεια, δεν διαβασα τιποτε..
Τωρα γυρισα απ τη δουλεια, δεν διαβασα τιποτε..
Τραυματισμός αρθρικου χόνδρου στο γονατο.
Κουδουνισε λογικά.
Τραυματισμός αρθρικου χόνδρου στο γονατο.
Κουδουνισε λογικά.
Δεν μας λεει και πολλα αλλα για να ναι 5μηνο, δεν ειναι μηνισκοι, αρα μαλλον σοβαρος τραυματισμος-καταστροφη του ιδιου του χονδρου της αρθρωσης....
Δεν το ξερω το θεμα αλλα θα μαθω.
Αν ημουν Λουκινας θα την εψαχνα και με εξειδικευμενους ιατρους εκτος
Εδω παιζεται η καριερα του
Ακου 5 μηνες....
Δεν το ξερω το θεμα αλλα θα μαθω.
Αν ημουν Λουκινας θα την εψαχνα και με εξειδικευμενους ιατρους εκτος
Εδω παιζεται η καριερα του
Ακου 5 μηνες....
Σελίδα 15 από 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ