FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗ 2016

+16
mos
bluedevil
Knack
Big bad wolf
rafael nadal
luxus
Mirlas1908
milano
Iraklaras07
Bezyr
Γαλαζιος Ηρωας
natsinas75
xibalba
Hood
draco71
Coleman10
20 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗ 2016 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗ 2016

Δημοσίευση από teo 22/4/2016, 23:42

Bezyr έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα επενδυτη αν δεν εκδηλωσεις σοβαρες προθεσεις πωλησης.
Εγω λεω οτι το πιθανοτερο, αν αυριο βγει και πει πουλαω να εμφανιστουν αγοραστες.
Το γηπεδο πλεον ΕΙΝΑΙ εκκλησια.
Μακαρι να ηταν το προβλημα το γηπεδο..

Αλλα οι δικαιολογιες για τον κακο κοσμο τελειωσαν πλεον εδω.και πολυ.καιρο.

Η αδυναμια της καθε διοικησης πλεον δεν κρυβεται πισω απο τον κακο κοσμο...

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από milano 23/4/2016, 00:18

Δηλαδή πως γίνεται η Βέροια να βρίσκει επενδυτές και να μην μπορούμε εμείς;
Οι "επενδυτές" στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο πάνε εκεί που μπορούν εύκολα να "επενδύσουν" σε στοίχημα και σχέσεις-παραρτήματος πάλι με γνώμονα κυρίως το στοίχημα. Στον Ηρακλή δεν μπορούν να το κάνουν ή τουλάχιστον όχι εύκολα, ενώ στη Βέροια μπορούν...

milano

Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 13:11

Ολα αυτα που γραψατε εκφραζουν εναν οπαδικο ρομαντισμο και την αγαπη σας για τον Ηρακλη.Δυστυχως εχουν χαωδη διαφορα απο την πραγματικοτητα που θα δει η κυνικη ματια του επενδυτη που θεωρει για την ωρα την ομαδα βαρελι διχως πατο,γιαυτο και δεν επενδυει.Θυμηθειτε οταν ο Ποντιος ειπε πουλαω ο μεν Χαιτογλου ετρεξε να κρυφτει και οι λοιποι Ηρακληδεις επιχειρηματιες της πολης σφυριζαν αδιαφορα κανωντας οτι δεν ακουσαν.Θα σας δειξω με στοιχεια την πραγματικοτητα οχι για να σας απογοητευσω αλλα για να δειτε τι πρεπει να ανατρεψουμε σαν κατασταση για να γινει η ομαδα γωνιακο μαγαζι για επενδυτες.
Κατα την γνωμη μου η ομαδα τωρα χρειαζεται εναν καλο διαχειρηστη για 4-5 χρονια με οραμα και σχεδιο ωστε να ανεβασει την ομαδα σε καποιο επιπεδο βιωσιμοτητας.Η αλλαγη διοικηση καθε δυο χρονια που λεει ο τεο θα ειναι η ταφοπλακα για τον Ηρακλη και η μετατροπη του σε Εθνικο.
Ξεκιναω με δυο παραδοχες που δεν σηκωνω αμφισβητηση.
1.Ο επενδυτης θελει κερδος το συντομοτερο δυνατο απο την ομαδα.
2.Στην Ελλαδα επενδυτες ποδοσφαιρου θεωρουντε μονο οι μεγαλομετοχοι των 4 ομαδων(Παο-Παοκ-Αεκ-Οσφπ).Οι υπολοιποι ειναι αφραγκοι κουμαρτζηδες που εχουν της ομαδες για να κονομανε απο το στοιχημα.Δεν δεχομαι αλλο να συγκρινετε τον Ηρακλη με αυτα τα μπουρδελα.Επιθυμια μου ειναι ο Ηρακλης να γινει ενα συγχρονο ευρωπαικο ποδοσφαιρικο σωματειο.Οποτε τα παραδειγματα μου ειναι απο την Ευρωπη και οχι απο την Ελλαδα.

Γαλαζιος Ηρωας

Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 13:34

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εδω μια δημοσκοπηση οπου ο Ηρακλης δεν υπαρχει καν στον χαρτη με ενα καποιο ποσοστο.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
1993 δημοσκοπηση ο Ηρακλης εβδομος.

1997 ο Ηρακλης στην Θεσσαλονικη εκφραζει το 15% του πλυθησμου της.

1998 Παλι εβδομος ο Ηρακλης στις οπαδικες προτιμησεις.

2003 Παλι εβδομος με τα ποσοστα να μειωνοντε.

2006 Εκτοι στην Θεσσαλονικη με 5%

2007 Ενατοι

2014 Ογδοι με ποσοστο κατω απο 1%

Ο επενδυτης βλεπει τους οπαδους σαν πελατες του και με αυτα τα ποσοστα και αυτην την εκφυλιστικη πορεια ουσιαστικα απωθειτε να επενδυσει στον Ηρακλη.
Γιαυτο τωρα χρειαζετε ενας καλος διαχειριστης ωστε να συσπειρωσει τον κοσμο του Ηρακλη και να εμφανισει μια δυναμικη αυξησης των οπαδω ωστε να προσελκυσει επενδυτες η ομαδα.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/4/2016, 13:37

Ο Παπαθανασάκης γιατί να μείνει 4 χρόνια στον Ηρακλή; Για την ψυχή της μάνας του;
Είτε καταστρέφει την ΠΑΕ χρεώνοντας τα πάντα σε αυτή  είτε παίζει στοίχημα. 

Εγώ πλέον δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη και θα ήθελα να γνωρίζω αν αυξήθηκε το χρέος επί των ημερών του...

Τώρα βέβαια πως νομίζουν μερικοί πως ο Ηρακλής θα γίνει σύγχρονο ποδοσφαιρικό σωματείο άμα για 4-5 χρόνια σώζεται με την ψυχή στο στόμα και κάθε χρονιά τα οικονομικά πάνε και χειρότερα είναι άλλο θέμα...
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/4/2016, 13:42

Άμα εσύ θεωρείς ότι ο Ηρακλής είναι η 6η ομάδα στη Θεσσαλονίκη  φίλε μου κάτι πάει στραβά...
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 13:49

Γαλαζιε Ηρωα διαχειριστης μπορω να ειμαι κ εγω
Ο αλλλος το παιζει επενδυτης.

Η θεση του προεδρου στην παε αφορα
Επενδυτη τιποτα διαφορετικο.
Αν δεν ειναι μπουλο.

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 13:52

Δεν εγραψα πουθενα να μεινει ο Παπαθανασακης για 4 χρονια.Αλλα να αξιολογηθει εαν κανει σαν διαχειρηστης για 4 χρονια.Για μενα εαν δεν μου παρουσιασει πλανο ολοκληρωμενο 4 ετιας δεν παει πουθενα.
Επισης δεν εγραψα τιποτα περι αγωνιστικου στοχου που πρεπει να εχει η ομαδα για τα 4 χρονια,αλλα θετω οικονομικους στοχους.Ειναι δυσκολο να οριοθετησω αγωνιστικους στοχους.Η ομαδα για 4 χρονια πρεπει να κανει πολλη προσεχτικες μεταγραφικες κινησεις και πολλη σκληρη δουλεια τοσο σε επιπεδο ακαδημιων οσο σε επιπεδο ομαδας.Δεν μπορω να σου πω ποτε θα αποδοσει αυτη η δουλεια καρπους.Αλλα οι λογικες των μεταγραφων αεροδρομιων,των ολοκληροτικων αλλαγων ομαδας να τελειωνουν οριστικα.

Υ.Γ.Εαν μπορουμε τεο να ειμαστε καλλυτεροι διαχειρηστες απο τον Καναδο τοτε να παμε σε μια ομαδα λαικης βασης.Δεν την απορριπτω σαν ιδεα παντως

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από Bezyr 23/4/2016, 13:59

Εγω δεν δεχομαι οτι ολοι οι μικροι ειναι κουμαρτζηδες ή οτι ολοι οι μεγαλοι ειναι επενδυτες.Ειναι ενας αφορισμος που γενικοποιει χωρις στοιχεια.
Για την σουπερ λιγκα, σαν γενικο συνολο τα στοιχεια ειναι εκεινα που μιλανε.Ειανι βρωμικη.Αλλα δεν μπορω να βαλω τον προεδρο του Παναιτωλικου του Πλατανια της Ξανθης(?) των Ιωαννινων με τον Κομποτιακο, τον Αστερα κλπ κλπ.
Αν μια ομαδα εγινε παραρτημα του γαυρου, του τουρκου ή του βαζελου, ειναι πολυ διαφορετικο απο το να στηνει ο προεδρος του παιχνιδια.
Αν δεν μπορει να κρατηθει αλλιως, γινεται παραρτημα.
Τί σημαινει παραρτημα.Οτι ο,τι καλο παικτη βγαζει τον δινει π.χ στον γαυρο και αντιστοιχα οταν κινδυνευει δανειζεται απο αυτον, ή καθεται στα μεταξυ τους παιχνιδια και χανει ή στηνει για παρτη του?
Ειναι λιγο συνθετα τα πραγματα και αν βαλεις οτι παντα θα λειπουν και οι αποδειξεις, θα μπλεκουμε μια ζωη σε συζητησεις χωρις τελος.
Γι αυτο Γαλαζιε Ηρωα, επειδη στο κομματι της πραξης, οντως τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτο που πολλοι ρομαντικοι εχουν στη γκλαβα τους, εγω θα συμφωνησω οτι πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι.
Αρα, καταληγουμε σε μερικα απλα συμπερασματα.
Το πρωτο ειναι τί ειδους ατομο θελουμε να ηγειται της ομαδος.
Εδω πανω ο καθενας θελει και διαφορετικο.Ολοι τον Αμπραμοβιτς, αλλα επειδη μιλαμε για Ελλαδα, για μενα ισχυουν ορισμενα και εχω καταληξει εδω και χρονια.
Δεν θελω Αμπραμοβιτς αλλα δεν θελω και μπατιρη.
Αν ηταν να κανουμε παλι μια επιτροπη να παρουμε εμεις τον Ηρακλη.Δεν γινονται αυτα.
Επισης, δεν θελω αγνη παρθενα αλλα δεν θελω και μπλεξιματα με το νομο.
Απο πού θα φερνει λεφτα στα φρυδια μου.(Ο Καναδος ξερουμε απο πού τα φερνει?
Να γουσταρει την ομαδα αλλα με πραξεις, οχι με λογια μονο, απο αυτα χορτασαμε
Να μην με στηνει ρε σεις, και ας παιζει στοιχημα μεχρι τί καιρο θα κανει αυριο...
Τελος να ξερει απο μπαλιτσα και να ειναι συνεπης στις δεσμευσεις του.
Ποσο δυσκολο ειναι αυτο δηλαδη?Αντε και ειναι δυσκολο, αν και το αποκλειω αλλα για οικονομια συζητησης.
Ειναι κακο να θελω εναν τετοιον και οχι εναν που με παραμυθιαζει οπως ο τωρινος?
Και επενδυτης να μην ειναι, και λεφτα να μην χωνει, μπορει να εχει μια αξιοπρεπη ομαδα ισολογισμενη.
Ισως δεν πρωταγωνιστει.Αυτο δεν γινεται?
Αλλα 12ος και 13ος ΔΕΝ θα ειναι.
Ο περουκας ρε σεις με ειχε μια ζωη στο 7. Εβαζε χρηματα?
Τον διωξαμε γιατι ειχαμε δυναμικη για παραπανω.
Το αν ηρθαν ψευτες και λαμογια, δεν σημαινει οτι ο Ηρακλης δεν μπορει παραπανω.Ο Ντοκτορας τα ανεφερε μια χαρα.Εχει τον λαο τις εγκαταστασεις την ιστορια και ειναι ξεχρεωμενος για να μπαινει τουλαχιστον πλαιη ωφ.Αν δεν μπαινει σημαινει οτι φταιει αυτος που ειναι στο τιμονι.
Καταληγοντας, στα φρυδια μου τί θελει να κανει ο Καναδος.
Ο Ηρακλης εχει την δυναμικη, αρα θα ψαχνω αυτον που θα με παει εκει που μπορω.
Αν το κανει αυτος, κανενα προβλημα, το καλοκαιρι ειναι κοντα να δουμε, αν οχι τί να περιμενω, αποτελεσμα απο τα παραμυθια του?
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 14:00

Αν δεν καταλαβες τα δυο χρονια εγιναν τεσσερα.

Απο που προκυπτει οτι θελουμε διαχειριστη δεν καταλαβα και πρεπει να μας κατσικωθει ο καναδος;
Διαχειριστη ΔΕΝ θελουμε επενδυτη θελουμε.

Και πλανο 4 ετιας κτλ κτλ δεν χρειαζονται για χρεος οσο ενας παιχτης μας.

Απλα πραγματα.

Διαχειριστες σε οικοδομες

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 14:02

Ρε ειδε κανεις πλανο απο τον καναδο για τα επομενα δυο χρονια που εγιναν τεσσερα;
Οχι λογια πλανο.
Ειδε κανεις;

Ειδε κανεις για την ευκαρπια που ελεγε κατι; μια προχειρατζα εστω.

Αρχιδια.

Τι να συζητησουμε παραπανω.
Ο τυπος απλα δεν υπαρχει.

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 14:13

Αυτο ειναι το ζητημα που θετω για τον Καναδο οτι δεν εχει πλανο.Αλλα δεν εχω αυταπατες οτι εαν φυγει θα ερθει επενδυτης.Το πολυ να ερθει κανενας Καρυπιδης να μας κατσικωθει και να αρχιζει να αμαυρωνει το ονομα της ομαδας.Γιαυτο θετω ζητημα το τι θελουμε στον Ηρακλη.Αποψη μου ειναι οτι θελουμε διαχειρηστη με οραμα και οργανωμενο σχεδιο.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από Bezyr 23/4/2016, 14:39

Τί σημαινει διαχειριστης και πώς θα διασφαλισουμε οτι δεν ειναι λαμογιο που θα μας αφησει παλι χρεη? Εκει ειναι το ζητημα.
Και γιατι να κανει καποιος τον διαχειριστη αν δεν κερδιζει απο αυτο?
Κοινως ατοπο.
Δεν υπαρχει η εννοια του διαχειριστη σε μια ομαδα που ειναι καθαρη.
Υπαρχει του καλου ή του κακου επενδυτη.
Καλος αυτος που οικονομαει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την προοδο τη ομαδος, κακος αυτος που κοιταει ΜΟΝΟ Ή ΠΡΩΤΑ την τσεπη του..
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 15:48

Εαν δεν καταλαβαινεις Βεζυρη οτι τωρα τα εσοδα του Ηρακλη δεν καλυπτουν ουτε καν το τωρινο μπατζετ της ομαδας και ζητατε απο εναν επενδυτη να χωνει χρηματα με μηδαμινες πιθανοτητες να κανει αποσβεση.Τοτε απλα παρακολουθηστε την ομαδα να γινετε Εθνικος.
Γιαυτο χρειαζεται τωρα ο "διαχειρηστης" που θα οδηγησει την ομαδα σε εναν κανονικο δρομο ωστε να ερθει ο επενδυτης να εκτιναξει την ομαδα στα υψη.
Εσεις πχ βλεπετε εναν υπερβαρο που μολις εχει αναρωσει απο πολλαπλα καταγματα και απαιτειτε απο τους χορηγους να τον χρηματοδοτησουν να παει στους Ολυμπιακους να συμμετασχει στην ενοργανη γυμναστικη χωρις καμια προετοιμασια.
Χωρις δουλεια δεν εχεις αποτελεσμα.Και το αποτελεσμα της σκληρης δουλειας χρειαζεται χρονο να φανει.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από Επισκέπτης 23/4/2016, 15:55

Γαλάζιε ειναι ντροπή να ειςαι Γρια και για την αντιπαραθεςη Του λόγου να μας παραθέτεις αυτές τις γελοίες δημοσκοπήσεις.. Προςθεςε Πλάι σε αυτές τις δημοσκοπήσεις και την εντολή του κωλοχοντρου ΝΔ Περιφεριάρχη που μας προωθησε το χαρτι της κυβερνήσεως για κερδοσκοπικη εταιρία τον ερασιτέχνη για να περάσουν τα κτήματα στο ταυπεδ και βρες μου απο αυτές τις στημένες δημοσκοπήσεις κάτι αντίστοιχο σε ομάδα στην Ελλάδα.
Επειδή το γαμοπασοκ έκανε δουλειές με τους κρητικούς μας παραθέτεις δηλαδη οτι ειναι λαοφιλέστεροι απο έμας με 8000 θεσεων γηπεδο; Που ηταν το '87 οι οπαδοί του φιδιού στο ΟΑΚΑ; Η τοτε ηταν λιγότεροι; Η ιστορια γράφει

το 76 πήρε ο τούρκος το πρωτο πρωτάθλημα, εμεις το κύπελλο και απο το αεροδρόμιο στο δρόμο με ντοκουμέντα ειχε 100000 να ζητωκραυγάζουν υπέρ μας.

Ο καθρέπτης ειναι το γηπεδο στο ξαναλέω τελευταία φορά οταν η ομάδα πηγαίνει οπως πήγαινε με Σάββα το '06 στα ντέρμπι ειχε 18-20 χιλιάρικα με ντοκουμέντα φωτογραφίες και βιντεα βρες μου αλλη ομάδα απο έκαναν παραπανω προσέλευση στα φορτε τους.
Περσι μετα τοςες Σφαλιάρες έδειξε τοσο με ξανθη οσο και με αεκ οτι ο μη μίζερος αγωνιςτικα ΗΡΑΚΛΗΣ φέρνει πολυ κόσμο στο γηπεδο αυτο ειναι τουλάχιστο το νούμερο 6 εμπορικά πανελλαδικά brand οποιος απαξιώνει αυτο το δεδομένο ειναι εχθρός του ΗΡΑ

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 16:38

Την Δευτερα βγαινει η αποφαση ντοκτορα για την αδειοδοτηση του Ηρακλη.Ειναι η μερα που για μενα τελειωνουν τα αλοθι για ολους.Και για την διοικηση αλλα και για τους επικριτες της διοικησης.
Εαν η διοικηση δεν μου παρουσιασει σχεδιο για την επομενη σεζον τουλαχιστον τον πουλο.
Εαν ομως και οι οπαδοι που θα απαιτησουν να φυγει η διοικηση δεν μου φερουν εκεινη την στιγμη επενδυτη-χοσαδα και αυτοι τον πουλο.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 16:45

Γαλαζιε Ηρωα το εγραψα για πλακα τωρα θα στο γραψω και σοβαρα.
Διαχειριστη δεν χρειαζομαστε.
Και αν θελουμε διαχειριστη που δεν κανει ουτε καν μια υποτυπωδη ταμειακη διευκολυνση τοτε εγω προτεινω να παμε στην παε 10 ατομα του φορουμ.

Μεγαλυτερη εμπιστοσυνη θα υπαρχει.

Αλλα απ οτι καταλαβα καποιοι εχουν σκοπο να συρρικνωσουν τοσο πολυ την ομαδα που ουτε ο καρυπιδης θα ασχολιοταν.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ χρειαζεται επενδυτη οσο και να υπερασπιζεστε τον καναδο...

Πολυ θα θελες να φυγουν οι οπαδοι...

Αλλον βλεπω να παιρνει τον μπουλο....

Οχι θα φορτωσεις εσυ.με το ετσι θελω την αποτυχια της παε στους οπαδους που στοχοποιεις εδω και ποσες σελιδες..

Αλλαξε πλευρο αδερφε.

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 16:56

Ρε τεο ασε την καραμελα των κακων φιλαθλων που αναμασουν μερικοι για να πεταξουν την μπαλα στην κερκιδα και δες την πραγματικοτητα.Σε μια ομαδα που ο επενδυτης χρειαζεται να χωνει εκατομμυρια χωρις αντικρισμα δεν θα ερθει ποτε.Τζαμπα περιμενεις.
Εαν θες να διωξουμε τον Καναδο καμια αντιρρηση.Ελα να κανουμε μια ομαδα λαικης βασης τοτε.Αλλα αρνειστε αυτην την προταση διοτι φοβαστε την ευθυνη που πρεπει να αναλαβετε.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 17:07

Πρωτον το μπαλακι στους κακους οπαδους το εριξες εσυ αρκετες φορες ειτε μεσω κουλαλη ειτε μεσω αλλων ποστ που σκοπο ειχαν να ριξουν απλα ευθυνη στον κοσμο.
Δευτερον ψαξε στο φορουμ επειδη ολα μενουν γραμμενα ποιοι και εαν θελουν / ηθελαν λαικη βαση κτλ πριν βγαλεις συμπερασματα.

Μετα αν κανεις τον κοπο κ τ διαβασεις εδω ειμαστε να συζητησουμε οτι θες.

Δημοσίευση από Επισκέπτης 23/4/2016, 17:27

Γαλαζιος Ηρωας έγραψε:Την Δευτερα βγαινει η αποφαση ντοκτορα για την αδειοδοτηση του Ηρακλη.Ειναι η μερα που για μενα τελειωνουν τα αλοθι για ολους.Και για την διοικηση αλλα και για τους επικριτες της διοικησης.
Εαν η διοικηση δεν μου παρουσιασει σχεδιο για την επομενη σεζον τουλαχιστον τον πουλο.
Εαν ομως και οι οπαδοι που θα απαιτησουν να φυγει η διοικηση δεν μου φερουν εκεινη την στιγμη επενδυτη-χοσαδα και αυτοι τον πουλο.

εισαι αξεπέραστος, δε ξέρω εαν φαντάζεσαι έστω οτι αυτη η πρόταση ειναι ολισθηροτατη...δημοκρατία εχουμε ακομη φίλε, ήρθε ακομη ένας γαμπρός που αποδέχθηκε λίγος κυρίως γιατι δεν μας ενημερωςε εκ των προτέρων οτι δεν θα μπορουςε να ρυθμίσει τελικα τις οφειλές της ομάδας.. Και αντι να πάρει τον μπουλο αυτός να τον πάρουν οι οπαδοί; Ποιοι όλοι; Άσε..κατάλαβα με το πέταλο τα εχεις

Συνεχίστε

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/4/2016, 17:31

Εντάξει βέβαια η επιλογή διαχειριστή πρέπει να γίνει πιο προσεκτικά από την άλλη φορά. Εκτός αν θέλουμε δεύτερο Τάκη.

Πάντως λαϊκή βάση με 3 χιλιάδες δεν υπάρχει. Αν καταφέρουμε να συσπειρωθούμε κάπως τότε το συζητάμε...
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/4/2016, 19:34

TO  GAZZETA λέει για νέα αναβολή και ότι μάλλον πάει μετά το Πάσχα...
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 19:56

Φυσικα και τα εχουν με το πεταλο.

Οσο αναφορα για την λαικη βαση κτλ που γραφτηκαν ολα πρεπει να εχουν και το καταλληλο timing.
Οχι οποτε αποτυγχανει η καθε διοικηση θα θυμομαστε τους κακους οπαδους που ναι μεν δεν βοηθανε ειναι λιγοι κτλ κτλ ειναι και αναρχοκουμμουνιστες αλλα να κανουμε λαικη βαση.
Με τους αναρχοκουμμουνιστες η οχι; γιατι αυτοι ειναι οι πιο πολλοι στο γηπεδο ε. (καλα στις ταμπελες παιρνετε μαστερ).

Και μιας και που με το θυμησατε ο καναδος θα εκανε για ενα πλανο συνυπσρξης λαικης βασης-μικροεπενδυτη αλλα πλεον ειναι αργα διοτι εμεις δεν καναμε λαικη βαση οταν επρεπε και αυτος εχασε το παιχνιδι.
Αντε να δουμε θα κανουμε πασχα..;

Δημοσίευση από Γαλαζιος Ηρωας 23/4/2016, 19:58

Θα το πω ποιο απλα να γινω κατανοητος.Εαν τα εσοδα του Ηρακλη δεν φτασουν να ειναι σταθερα καθε χρονο 5-8 εκατομυρια ωστε να μπορει απλα να συντηρειτε στην ΣΛ δεν θα ερθει κανενας επενδυτης να καλυψει αυτα τα χρηματα.
Γιαυτο χρειαζεται ενας διαχειρηστης με οραμα και σχεδιο να φτασει εκει τον Ηρακλη ωστε να ερθει μετα ο επενδυτης να ριξει 15-20 εκατομυρια ωστε να βγουμε στο ΤΛ και να διεκδικουμε τιτλους.
Μην περιμενετε να ερθει κανενας επενδυτης ωστε να ριξει χρηματα για να καλυψει τα λειτουργικα εξοδα της ομαδας.Τα θεωρουν χαμενα χρηματα και δεν προκειτε να τα δωσουν.

Γαλαζιος Ηρωας

Δημοσίευση από teo 23/4/2016, 20:10

Φιλε εχεις μπλεχτει εντελως.
Εχεις βαλει ισολογισμους αλλων παε εχεις βαλει τον δικο μας ισολογισμο βλεπεις πανω κατω τι εσοδα εχει η καθε παε (πιο σωστα τι εμφανιζει) και θες να με πεις οτι πρεπει να εχω ενα διαχειριστη που δεν θα με κανει ομαδα δεν θα παιρνει αδεια αλλα θα κανω υπομονη και θα αυξηθει η συμμετοχη του κοσμου ωστε να πενταπλασιαστουν η οχταπλασιαστουν τα εσοδα της παε ωστε να κανουμε ομαδα.
Και μετα βγαινουμε απο το μνημονιο.

Ειναι η ορθη σκεψη του μεσου επενδυτη αυτη να υποθεσω ε;

Ανελυσε μου πως θα οχταπλασιασουμε τα εσοδα  με.αντιστροφως αναλογη πορεια της ομαδας αγωνιστικα.

Σελίδα 7 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης