ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 7 από 27
Σελίδα 7 από 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Iraklaras07 έγραψε:που το ειδες αυτο αδερφε;;;
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
Ok το βρηκα. Η αλήθεια είναι οτι ήταν πολύ μέτριος στα play offs.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Κρίμα για Β.Παπαδόπουλο, πιστεύω άξιζε να μείνει γιατί έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι, βρίσκονταν με κλειστά μάτια με Ρόβα και Πτηνόπουλο, ενώ λόγω ηλικίας έχει προοπτικές βελτίωσης. Κρίμα.
Για Καραντασιάδη και Μεντί ήταν αναμενόμενο με τόσους παίκτες που πήραμε και θα πάρουμε, όπως και για Αμαραντίδη. Για Νικολακάκη δεν το περίμενα, αλλά δεν έβγαζε και νόημα να έχουμε 3 δεξιά μπακ.
Για Καραντασιάδη και Μεντί ήταν αναμενόμενο με τόσους παίκτες που πήραμε και θα πάρουμε, όπως και για Αμαραντίδη. Για Νικολακάκη δεν το περίμενα, αλλά δεν έβγαζε και νόημα να έχουμε 3 δεξιά μπακ.
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Ο καραντασιαδης πουλησε τον αγροτικό αστερα περσι για να ερθει σε εμας ενω ηταν επάξια ο αρχηγός της άμυνας θα επρεπε βάση της αποδοσης του να μείνει ενω παράλληλα εχει κανει την φετινη προετοιμασία για να παρει την θεση του ο ζιαμπαρης με τα σκαμπανεβάσματα και χωρις προετοιμασία.
Ο σιατραβανης σημερα που θελει να φερει πόσο καλύτερος θα ηταν απο τον νεοτερο αμαραντιδη? Για μενα καθολου. Ο Β.Παπαδοπουλος εργατης δουλεταρας αλλα για φορ η εξτρεμ στην 'β απαιτούνται περισσότερα και ο μεντι καλος ψηλά σε γιομες αλλα ως εκεί.
Ευχομαι αυτα τα παιδια που θα αποδεσμευτουν αφενός να τα αποπληρώσουν κανονικά και στην ωρα τους και αφετερου να τα βοηθήσει ο ποντιος να βρουν ομαδα
Ο σιατραβανης σημερα που θελει να φερει πόσο καλύτερος θα ηταν απο τον νεοτερο αμαραντιδη? Για μενα καθολου. Ο Β.Παπαδοπουλος εργατης δουλεταρας αλλα για φορ η εξτρεμ στην 'β απαιτούνται περισσότερα και ο μεντι καλος ψηλά σε γιομες αλλα ως εκεί.
Ευχομαι αυτα τα παιδια που θα αποδεσμευτουν αφενός να τα αποπληρώσουν κανονικά και στην ωρα τους και αφετερου να τα βοηθήσει ο ποντιος να βρουν ομαδα
Τόπος : Salonica
Ο Καραντασιάδης θα ήθελα να μείνει γιατί ζούσε κάθε παιχνίδι.
Ο Β. Παπαδόπουλος γιατί συνεργαζόταν θαυμάσια χωρίς εγωισμούς. Και είναι παιδί με προσωπικότητα. Ακόμα, μου άρεσε το επίπεδό του στον τρόπο που μιλούσε.
Ωστόσο, αυτά δεν φτάνουν για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και ταυτόχρονα, δεν είμαι τεχνικός διευθυντής!
Πάντως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο.
Ο Β. Παπαδόπουλος γιατί συνεργαζόταν θαυμάσια χωρίς εγωισμούς. Και είναι παιδί με προσωπικότητα. Ακόμα, μου άρεσε το επίπεδό του στον τρόπο που μιλούσε.
Ωστόσο, αυτά δεν φτάνουν για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και ταυτόχρονα, δεν είμαι τεχνικός διευθυντής!
Πάντως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Μάρκος ντουνης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είμαι ο μεγαλύτερος hater του Πασά στον πλανήτη αλλά πιστεύω στην Γ εθνική θα έκανε χαλαρά 20 γκολ και 10 ασίστ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου.
Τι είναι αυτό το Ντούνη;
Για έναν παίκτη της Β' θα γούσταρα τρελά: Πλατέλα
Για έναν παίκτη της Β' θα γούσταρα τρελά: Πλατέλα
Εχει κλεισει οφη.
Ntounis
Ntounis
Καλός παίκτης ο Ντούνης. Δεν τρελαινόμουν και τόσο να τον πάρουμε γιατί έπαιζε στο λίκι 3 χρόνια*, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πολύ καλός για την Β', μία επιλογή που σίγουρα θα σου κάνει 5+ γκολ στην σεζόν και κάποιες ασίστ, είναι και διεισδυτικός στην περιοχή. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Β.Παπαδό αλλά ο Ντούνης την δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερος και κυρίως πιο έμπειρος αφού έχει 3 ανόδους τα τελευταία 4 χρόνια (τις 2 από β' στην α').
*παλιότερα θυμάμαι ξενερώναμε αν ήταν να πάρουμε παίκτη που έπαιζε πιο πριν σε κάποιον απ τους 2 συμπολίτες. τόσο εμείς όσο κι αυτοί αντίστοιχα. τελευταία χρόνια ειδικά εμείς κ το λίκι το έχουμε συνηθίσει πάρα πολύ, είτε να παίρνει παίκτες ο ένας μας από τον άλλον είτε κι από τον 'φιλοξενούμενο'. έχουν αλλάξει οι εποχές πολύ. το συνηθίσαμε. δεν λέω ότι είναι κακό, το επισημαίνω.
*παλιότερα θυμάμαι ξενερώναμε αν ήταν να πάρουμε παίκτη που έπαιζε πιο πριν σε κάποιον απ τους 2 συμπολίτες. τόσο εμείς όσο κι αυτοί αντίστοιχα. τελευταία χρόνια ειδικά εμείς κ το λίκι το έχουμε συνηθίσει πάρα πολύ, είτε να παίρνει παίκτες ο ένας μας από τον άλλον είτε κι από τον 'φιλοξενούμενο'. έχουν αλλάξει οι εποχές πολύ. το συνηθίσαμε. δεν λέω ότι είναι κακό, το επισημαίνω.
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Η δουλειά μας να γίνει και δεν τους παντρευτηκαμε κιόλας..
Εγώ θα ήθελα να δοκιμαστεί ο Ρόβας σαν δεξί εξτρέμ γιατί αλλιώς θα φάει πολύ πάγκο.
Επίσης ένα επιθετικό ακόμα, όχι γιατί δεν πιστεύω στην ποιότητα του Περόνε αλλά φοβάμαι μήπως κρεμάσει μέσα στη σεζον.
Και για το 10ρι το ίδιο, γιατί καλός ο Τάι αλλά αν πάθει κάτι, η ακόμα και αν κρεμάσει από τους αγώνες δεν έχουμε τόσο δυνατή αλλαγή
Τεσπά το πλάνο το ξέρει καλύτερα ο μυροφοριδης δε νομίζω να ρισκάρει την άνοδο για 1-2-3 παίχτες.
Εγώ θα ήθελα να δοκιμαστεί ο Ρόβας σαν δεξί εξτρέμ γιατί αλλιώς θα φάει πολύ πάγκο.
Επίσης ένα επιθετικό ακόμα, όχι γιατί δεν πιστεύω στην ποιότητα του Περόνε αλλά φοβάμαι μήπως κρεμάσει μέσα στη σεζον.
Και για το 10ρι το ίδιο, γιατί καλός ο Τάι αλλά αν πάθει κάτι, η ακόμα και αν κρεμάσει από τους αγώνες δεν έχουμε τόσο δυνατή αλλαγή
Τεσπά το πλάνο το ξέρει καλύτερα ο μυροφοριδης δε νομίζω να ρισκάρει την άνοδο για 1-2-3 παίχτες.
Ανιετε και Κλέιτον παραμένουν ελεύθεροι.
Ας έρθει αυτός ο γαμωαιγυπτιος να φέρει αυτούς τους δύο μόνο.
Ας έρθει αυτός ο γαμωαιγυπτιος να φέρει αυτούς τους δύο μόνο.
εγω ακουσα φευγει ο ελνενυ απο αρσεναλ.
Ας αδυνατισουμε τον μιντο να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Θέλει προσοχή το ρόστερ έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Εννοώ το πώς θα το διαχειριστεί ο Μυροφορίδης και ο Μπαξεβάνος.
Την προηγούμενη φορά φαινόταν ότι υπήρχε συνεργασία Μύρου - Παπ, ενώ τώρα ο Μύρος φαίνεται να αποφασίζει μόνος του. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και χωρίς αυτά, δύσκολα γίνεται πρωταθλητισμός.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Την προηγούμενη φορά φαινόταν ότι υπήρχε συνεργασία Μύρου - Παπ, ενώ τώρα ο Μύρος φαίνεται να αποφασίζει μόνος του. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και χωρίς αυτά, δύσκολα γίνεται πρωταθλητισμός.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Χωρίς να ξέρω κάτι δίνω ίσα με 0% πιθανότητα να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον Μπαξεβάνο. Και ακόμα και να ξεκινήσει ο Μπαξεβάνος στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα θα φύγει.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Συμφωνώ με τον κακό λύκο...
Και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει ο βοσνιαδης.
Ούτε άκουσα ούτε έχω πληροφορία ούτε τίποτα.
Διαισθηση κωλογριας έχω
Και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει ο βοσνιαδης.
Ούτε άκουσα ούτε έχω πληροφορία ούτε τίποτα.
Διαισθηση κωλογριας έχω
Εγώ θα πω τίποτα αν τον αλλάξει τώρα.
Μην έχουμε πουστιές στην μέση της χρονιάς όμως.
Μην έχουμε πουστιές στην μέση της χρονιάς όμως.
Καλλυτερη επιλογη απο Κανακουδη παντως.
Καλλυτερη επιλογη απο Κανακουδη παντως.
Εμένα μου άρεσε παλιά ο Χιντζίδης.
Πολύ επιθετικός μπακ.
Πολύ επιθετικός μπακ.
Οι επιλογες του Μυρο στην αμυνα ειναι καλες.Μεσοεπιθετικα ειναι που με χαλαει και θα προτιμουσα αλλη διαχειρηση.Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να κρατησει Αμαραντιδη και Παπαδοπουλο και να κανει προσθηκη 5 ποιοτικων παικτων σε καιριες θεσεις(8,10,Αριστερο Εξτρεμ,επιθετικος,Περονε).Αντι αυτου φορτωσε πολλους παικτες σε 6 και εξτρεμ και οι προσθηκες του στο 8,10 ειναι αμφιβολο εαν θα βοηθησουν.
GK: Βοσνιαδης,Γρηγοριαδης,Αμπαρης
LB: Χιντζιδης(?),Κανακουδης(?)
RB: Κουτρουμάνος,Καζναφέρης
CB: Ζιαμπάρης,Κουκόλης,Κούσας,Γιαννίτσης
DM: Καλτσάς,Κωστούλας,Στάμου,Μουμίν(?)
CM: Παπαδόπουλος,Παναγιωτούδης,Ται,Μενδρινός,Πουρτουλίδης
LW: Πασάς,Χασομέρης,Σιατραβάνης(?),
RW: Πτηνόπουλος,Γεωργίου, Ντούνης (?),
FW: Περόνε,Ρόβας,Καπετάνος (?)
Αν προχωρήσουν όλες οι περιπτώσεις που ακούγονται κλεισμένες ή κοντά μιλάμε για ένα ρόστερ 28 παικτων.Κατα τη γνώμη μου είναι αχρείαστα μεγάλο..στα μάτια μου και η περίπτωση του Μουμίν αλλά και η περίπτωση του 1 απτους 2 εξτρέμ που είναι να αποκτηθούν (για να μη πω και οι 2) είναι αχρείαστες.Θα φτάσουμε σε σημείο να έχουμε 4 κόφτες(για να παίζει ο ένας) και 6 εξτρέμ (για να παιζουν οι 2).Κατα τα άλλα το υλικό είναι καλύτερο από κάθε ομάδα που πήρε μέρος στη Β εθνική τα τελευταια πολλα χρόνια.Γεμάτο με εμπείρια και παικτές με το know how όπως ακριβώς χρειάζεται.Αν το οικονομικό σκέλος της ομάδος εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο (κάτι για το οποίο παραμένω ακόμα απαισιόδοξος) θα γίνει ακριβώς αυτό που είπε ο Μυρο στην συνέντευξη τύπου: Και μισός να ανέβει από την Β στην Α αυτοί θα είμαστε εμείς
Αν προχωρήσουν όλες οι περιπτώσεις που ακούγονται κλεισμένες ή κοντά μιλάμε για ένα ρόστερ 28 παικτων.Κατα τη γνώμη μου είναι αχρείαστα μεγάλο..στα μάτια μου και η περίπτωση του Μουμίν αλλά και η περίπτωση του 1 απτους 2 εξτρέμ που είναι να αποκτηθούν (για να μη πω και οι 2) είναι αχρείαστες.Θα φτάσουμε σε σημείο να έχουμε 4 κόφτες(για να παίζει ο ένας) και 6 εξτρέμ (για να παιζουν οι 2).Κατα τα άλλα το υλικό είναι καλύτερο από κάθε ομάδα που πήρε μέρος στη Β εθνική τα τελευταια πολλα χρόνια.Γεμάτο με εμπείρια και παικτές με το know how όπως ακριβώς χρειάζεται.Αν το οικονομικό σκέλος της ομάδος εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο (κάτι για το οποίο παραμένω ακόμα απαισιόδοξος) θα γίνει ακριβώς αυτό που είπε ο Μυρο στην συνέντευξη τύπου: Και μισός να ανέβει από την Β στην Α αυτοί θα είμαστε εμείς
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
Συμφωνώ μαζί σου θα ήθελα στο 10 ο Τάι να έρχεται από πάγκο(αν και ο Μπαξεβάνος δεν παίζει με κλασικό δεκάρι) αλλά φαίνεται πάει για βασικός.
Ίσως πάλι παίξουμε σύστημα με δύο φορ. Δηλαδή περόνε -ρόβα ή περόνε - καπετάνο.
Πάντως από ότι κατάλαβα θα έρθει ή Σιατραβάνης ή Ντούνης .Όχι και οι δύο.
Ίσως πάλι παίξουμε σύστημα με δύο φορ. Δηλαδή περόνε -ρόβα ή περόνε - καπετάνο.
Πάντως από ότι κατάλαβα θα έρθει ή Σιατραβάνης ή Ντούνης .Όχι και οι δύο.
Θα έρθει Διαμαντόπουλος για σέντερ φορ.
Αλλιώς Καπετάνος.
Οι κόουτς λένε ότι η άνοδος από τη Β' έρχεται μεσοαμυντικά.
Αυτό το ξέρει καλά ο Μύρο.
Αλλιώς Καπετάνος.
Οι κόουτς λένε ότι η άνοδος από τη Β' έρχεται μεσοαμυντικά.
Αυτό το ξέρει καλά ο Μύρο.
Tώρα που το βλέπω το ρόστερ γραμμένο, αν έρθουν αυτοί τότε το ρόστερ είναι υπερπλήρες.rafael nadal έγραψε:GK: Βοσνιαδης,Γρηγοριαδης,Αμπαρης
Στο 6 έχεις βασικό Μουμίν(ο καλύτερος στην θέση του την περσινή χρονιά) και δεύτερο τον Καλτσά. Πόσες ομάδες το έχουν αυτό; Ή καλύτερα πόσες ομάδες το είχαν αυτό γενικά στην ιστορία της Β εθνικής.
Στα εξτρέμ δεν το συζητάμε πάρα πολλές επιλογές. Από τους χρήσιμους και μετρ των ανόδων Πασά και Ντούνη στον πολύπειρο από σουπερ λιγκ φώτη γεωργίου και τον νεαρό και ταλαντούχο πτηνόπουλο.
Οι 5αδα τον σέντερ μπακ σίγουρα είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτή την κατηγορία.
Εντάξει στο σέντερ φορ δεν έχεις το εύκολο γκολ και περιμένεις ο ρόβας να συνεχίσει ως έναν βαθμό τα περσινά.
Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτό το ρόστερ νομίζω θα κοστίσει αρκετά χρήματα,παραπάνω (πιστεύω) από αυτά που γράφονται.Aν και πως θα πληρωθει ειναι σαφως ενα ερωτηματικό.
Ο Χιντζίδης διαβάζω είναι επιθετικό μπακ με αδυναμίες στην άμυνα αλλά θα είναι οκ γιατί θα καλύπτει ο Πασάς.
Σελίδα 7 από 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 7 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης