ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 20 από 27
Σελίδα 20 από 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
κλείνει ο Ιντζόγλου γράφει η φαρίνα.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αν δε φτιαχτεί κλιμα αποδυτήρια και οργανωμένη κατάσταση, ο jesus christ να έρθει βελτίωση μη περιμένετε
Τόπος : Salonica
απο αυτά που βγάζει σήμερα η μπλούφαρίνα για περόνε κλέιτον εαν επαληθευθεί και γίνει πραγματικότητα γουί γουιλ μπι φορ δε ντογκς ονλι
Για τον Κλέιτον δεν ξέρω αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε ζητήσει ο Ροκά, και το είχα γράψει εδώ και καιρό, ηταν καλύτερος φορ από τον Περόνε. Δεν τον πιστεύει καθόλου.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Τώρα σε σημερινό δημοσίευμα η μπλου αρένα γράφει ότι υπάρχει διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν.
Οπότε ο Περόνε λογικά μένει.
Ο ριζογιαννης απ' όσο διάβασα δεν θα έρθει, αν και νομίζω θα ήταν καλύτερη λύση από τον Ιντζόγλου τεσπά.
Καμμένη χρόνια.
Οπότε ο Περόνε λογικά μένει.
Ο ριζογιαννης απ' όσο διάβασα δεν θα έρθει, αν και νομίζω θα ήταν καλύτερη λύση από τον Ιντζόγλου τεσπά.
Καμμένη χρόνια.
εγώ έγραφα εδώ ότι τα ονόματα που ακούγονται είναι σούπερ. Αυτοί που ήρθαν όμως είναι επιπέδου Γ εθνικής.Αυτή είναι η αλήθεια.
Ο Γιαγκόζης είναι αυτός ο τερματοφύλακας που οι κακές οι γλώσσες λένε ότι δεν ξαναέπαιξε στον Αιγινιακό επειδή δεν κάθισε να φάει δεύτερο γκολ στο καύτα. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά λογικά δεν θα δώσει ούτε σιγουριά ούτε ασφάλεια στην ομάδα. Αν ξεκινάει αντί του Βοσνιάδη δηλαδή.
Τον Βιτλή δεν τον γνωρίζω αλλά έχει παίξει δύο παιχνίδια μόλις στην δόξα. Αν ήρθε για βασικός -μάλλον- είναι κακή μεταγραφή.
Με απογοητεύουν οι ως τώρα κινήσεις. Δεν νομίζω αυτά τα παιδιά να είναι επιλογές του Ρόκα.Φαίνεται ότι η διοίκηση τα παρατάει αν και ακόμα στο -7 από Κέρκυρα είμαστε.Εντάξει εν μέρει το καταλαβαίνω αλλά αν τους ξανακούσω να λένε ότι δεν χάθηκε τίποτα και ότι θα το παλέψουμε τότε θα τους βάλω στην ίδια κατηγορία με τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο.
Ο Γιαγκόζης είναι αυτός ο τερματοφύλακας που οι κακές οι γλώσσες λένε ότι δεν ξαναέπαιξε στον Αιγινιακό επειδή δεν κάθισε να φάει δεύτερο γκολ στο καύτα. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά λογικά δεν θα δώσει ούτε σιγουριά ούτε ασφάλεια στην ομάδα. Αν ξεκινάει αντί του Βοσνιάδη δηλαδή.
Τον Βιτλή δεν τον γνωρίζω αλλά έχει παίξει δύο παιχνίδια μόλις στην δόξα. Αν ήρθε για βασικός -μάλλον- είναι κακή μεταγραφή.
Με απογοητεύουν οι ως τώρα κινήσεις. Δεν νομίζω αυτά τα παιδιά να είναι επιλογές του Ρόκα.Φαίνεται ότι η διοίκηση τα παρατάει αν και ακόμα στο -7 από Κέρκυρα είμαστε.Εντάξει εν μέρει το καταλαβαίνω αλλά αν τους ξανακούσω να λένε ότι δεν χάθηκε τίποτα και ότι θα το παλέψουμε τότε θα τους βάλω στην ίδια κατηγορία με τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] στα φανάρια τον βρήκαν; Φοβερές μεταγραφές μπράβο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Ο Αφρικανός ήταν συμπαίκτης του γαμπρού στη Φιλανδία. Ελπίζω να μην την έχει δει μάνατζερ και τεχνικος διευθυντής τώρα.
Αυτό δεν το λες ούτε χτίσιμο για την επόμενη χρονιά όπως το βλέπω.
Μαλλον δεν εχεις ενημερωση από μεσα , αδερφε, αλλα το παραδέχομαι εχεις το κληρονομικο χαρισμα. Όχι απλως μανατζερ, αλλα ΕΙΝΑΙ ο νεος τεχνικος διευθυντης στον ΗΡΑΚΛΗ. Κατσε τωρα στην πολυθρονα , και ανεπνεε κανονικα,,,,,,,, περισοτερα δεν γραφω, γιατι θα κοψω τα φτερα σε καποια πουλεν μου εδώ μεσα,,,,,,,,,,, που γραφουν για ανοδους και για ευρωπες.
Με τον βιτλη,,,,,,,,,,,,εισαι για κορφη,,,,,,,,,,,,,,χαχαχα!
Σορρυ αλλα αν δεν το γυρισω στο χαβαλέ,,,,,,θα κανω κακο στον εαυτο μου.
Με τον βιτλη,,,,,,,,,,,,εισαι για κορφη,,,,,,,,,,,,,,χαχαχα!
Σορρυ αλλα αν δεν το γυρισω στο χαβαλέ,,,,,,θα κανω κακο στον εαυτο μου.
santater- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ημερομηνία εγγραφής : 21/08/2018
Ωχ την γαμησαμε.
Να πάω και εγώ να παίξω δεκαρι που το είχα άχτι από μικρός;
Να πάω και εγώ να παίξω δεκαρι που το είχα άχτι από μικρός;
Φτάσαμε ο Αλέκος Αλέκου να φαντάζει άπιαστο όνειρο για την ΠΑΕ Ηρακλής..
Αυτός ο μαύρος, παίζει και αμυντικό χαφ και στα άκρα της επίθεσης και Δευτέρα και Τετάρτη καθαρίζει τα γραφεία της ΠΑΕ και Τρίτη και Πέμπτη ντελιβερι στα Μικέλ;;;
Αυτός ο μαύρος, παίζει και αμυντικό χαφ και στα άκρα της επίθεσης και Δευτέρα και Τετάρτη καθαρίζει τα γραφεία της ΠΑΕ και Τρίτη και Πέμπτη ντελιβερι στα Μικέλ;;;
γαμησε μας μαλάκες απίστευτη απογοήτευση
Παμε για Ακαδημία των Ρωσοποντιων και για γ Εθνική ταυτόχρονα..?
juri- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2015
Δηλαδή απο το Σακισεβιτς πέσαμε στον Κανακούδοβιτς!
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Όλοι στο χορτάρι θα δείξουν την αξία τους. Προσωπικά δεν έχω δει κανέναν τους, οπότε θα περιμένω. Αλλά και άμπαλοι να είναι, δεν έχει σημασία πλέον γιατί η χρονιά είναι χαμένη.
Μια κάποια βελτίωση στο αγωνιστικό και μια σοβαρή πρόοδο στην οργάνωση - στελέχωση της παε να δούμε, αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλιώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κράζουμε τα πάντα μέχρι διώξουμε τον Τομ και φτου ξανά απ' την αρχή.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Μια κάποια βελτίωση στο αγωνιστικό και μια σοβαρή πρόοδο στην οργάνωση - στελέχωση της παε να δούμε, αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλιώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κράζουμε τα πάντα μέχρι διώξουμε τον Τομ και φτου ξανά απ' την αρχή.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
οι δικοί μας γράφουν πληρώθηκε ο κλειτον, η μετρούλα σήμερα αναφέρει περι διαζυγίου......
WTF Tom??
WTF Tom??
Πληρώθηκε και θα φύγει λογικά. Στην αποστολή δεν είναι πάντως σήμερα
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αναλυτικά την αποστολή συνθέτουν οι Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Κούσας, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Στάμου, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Πτηνόπουλος.
ρε μκλες έλεος φάγανε τον κλέιτον για να παιζουμε με 10ρι τον 22χρονο ορφανίδη.......απο την αλλη τα πουλιά κούσας-χασομέρης μέσα....
εγώ λέω ήδη μυροφορίδη και κλαίω.......κλαψψψψψψ
τα ξεφωνητά προς το αγωνιστικό τελειώσανε τομ, αν δεν φέρεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα ανα αγώνα έρχεται η σειρά σου και δε είμαι ο κάλχας
ρε μκλες έλεος φάγανε τον κλέιτον για να παιζουμε με 10ρι τον 22χρονο ορφανίδη.......απο την αλλη τα πουλιά κούσας-χασομέρης μέσα....
εγώ λέω ήδη μυροφορίδη και κλαίω.......κλαψψψψψψ
τα ξεφωνητά προς το αγωνιστικό τελειώσανε τομ, αν δεν φέρεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα ανα αγώνα έρχεται η σειρά σου και δε είμαι ο κάλχας
3 εβδομάδες maximum δίνω στον Ροκά.
Big bad wolf έγραψε:Ροκά.
ροκάς είναι ο κοφίδης
αυτός είναι ρόκας και παίζει να γίνει παρμεζάνας
από τους 6 που φέραμε ο Ορφανίδης πιστεύω θα μπορούσε να παίξει σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Ο Βιτλής και οι Γιαγκόζης στις ομάδες που παλεύουν για σωτηρία. Οι άλλοι 3 δεν παίζουν αλλαγή ούτε στην Σπάρτη.
Άσε που από ότι κατάλαβα αυτός ο Γκιντιμπαγί ήρθε στην θέση του Τόρες για τον οποίο δεν μάθαμε ποτέ τι απάντησε.
Άσε που από ότι κατάλαβα αυτός ο Γκιντιμπαγί ήρθε στην θέση του Τόρες για τον οποίο δεν μάθαμε ποτέ τι απάντησε.
Εγώ βλέπω να φευγει και ο Τομ αν δεν έχει μπλέξει βαθειά με το θέμα των χρεών της ΠΑΕ
Σελίδα 20 από 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 20 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης