Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
+17
Bezyr
Γαλαζιος Ηρωας
Knack
milano
Surgeon
iraklis_athens
santater
natsinas75
Behind the curtain
antonievic
lll
Big bad wolf
Margasv10
mos
teo
Iraklaras07
AntiGrinias
21 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 40
Σελίδα 12 από 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Απ: Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
Εγώ που είπα ότι έχουμε λίγες πιθανότητες ανόδου, το λέω με δεδομένο ότι η ψυχολογία είναι χάλια, και δεν ξέρω πόσο θα πάρει να στρώσει.
Επίσης σήμερα μιλάμε και δεν έχουμε προπονητη, αλλά και ο τοπ να έρθει με βάση τα δεδομένα μας (πχ Παντελίδης) οκ θα χρειαστεί χρόνο δεν είναι μάγος.
Όποιος και να έρθει αγωνιστικά χρειαζόμαστε 2-3 απλά πράγματα για να πιάσει απόδοση η ομαδα.
Επίσης δεν έχουμε τόσες διάφορες αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά, πχ αυτό το οφ σαιντ γκολ που ακυρώθηκε όπως και την πρώτη αγωνιστική που γαμηθηκε ο γιος του τρομπετίστα κωλοτουρκου στο μέλλον πολυ πιθανό να κοστίσουν 3 ποντα.
Επίσης σήμερα μιλάμε και δεν έχουμε προπονητη, αλλά και ο τοπ να έρθει με βάση τα δεδομένα μας (πχ Παντελίδης) οκ θα χρειαστεί χρόνο δεν είναι μάγος.
Όποιος και να έρθει αγωνιστικά χρειαζόμαστε 2-3 απλά πράγματα για να πιάσει απόδοση η ομαδα.
Επίσης δεν έχουμε τόσες διάφορες αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά, πχ αυτό το οφ σαιντ γκολ που ακυρώθηκε όπως και την πρώτη αγωνιστική που γαμηθηκε ο γιος του τρομπετίστα κωλοτουρκου στο μέλλον πολυ πιθανό να κοστίσουν 3 ποντα.
Αν έρθει ο Αντωνίου έχει να πέσει απίστευτο κράξιμο
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Ο Παντελίδης έκλεισε στον αρη.
Θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ας ελπίσουμε Παπαδόπουλο ή Μάντζιο
Θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ας ελπίσουμε Παπαδόπουλο ή Μάντζιο
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
τον παπαδόπουλο πάντως οι οφιτζήδες τον βρίζουν. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να θέλει να φύγει αλλά το κακό είναι ότι έχει οικογένεια και δεν μπορεί να πάρει τόσο εύκολα τόσο σημαντικές αποφάσεις...
Ο μπαγλαμάς μάλλον θα κάνει γαργάρα τις απειλές του και θα μείνει μέχρι να μας αποτελειώσει. Ο τύπος θέλει να φέρει κάποιον απλώς για να δίνει το παρών στην προπόνηση και στον πάγκο και κουμάντο να κάνει ο ίδιος.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Sotiris Antoniou
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μου κάνει εντύπωση της ίδια ώρα που μιλάμε για έμπειρο προπονητή εγνωσμένης αξίας και μιλούσαμε εδω περι παπαδοπουλου και παντελίδη (για να βγάλεις το ενδεχόμενο ευθύνης του προπονητή), μιας και οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδος πέραν της ψυχολογίας είναι εμφανέστατες.... οι προτάσεις του μυρο περιορίζονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα
δεν ξέρω μου φαίνεται οτι κάποιος μας φτύνει στα μούτρα
μακάρι το εύχομαι ο αντωνίου να είναι ταλεντάρα που σε εμάς θα αναδειχθεί, αν ήμουν μυρο όμως θα πήγαινα σε μικρότερα ρίσκα δεδομένων συνθηκών στο πρωτάθλημα και μυρλιάρικης κερκίδας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μου κάνει εντύπωση της ίδια ώρα που μιλάμε για έμπειρο προπονητή εγνωσμένης αξίας και μιλούσαμε εδω περι παπαδοπουλου και παντελίδη (για να βγάλεις το ενδεχόμενο ευθύνης του προπονητή), μιας και οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδος πέραν της ψυχολογίας είναι εμφανέστατες.... οι προτάσεις του μυρο περιορίζονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα
δεν ξέρω μου φαίνεται οτι κάποιος μας φτύνει στα μούτρα
μακάρι το εύχομαι ο αντωνίου να είναι ταλεντάρα που σε εμάς θα αναδειχθεί, αν ήμουν μυρο όμως θα πήγαινα σε μικρότερα ρίσκα δεδομένων συνθηκών στο πρωτάθλημα και μυρλιάρικης κερκίδας
Τόπος : Salonica
Καμία ομάδα από αυτές που ήταν ανέβασε ή φιλική συμμετοχή ήταν;
εντιτ: τωρα ειδα τις συμμετοχες του.
παπαρια, ηταν απλα για να ειναι.
αν κινουμασταν νωριτερα ηταν ελευθερος ο Αναστασιου που ειχε προπονησει τον βαζελο
ο τακαρος ο lemonpie ειναι ελευθερος, μπορει λετε?
αν και λογο μυροφοριδη δεν θα μπορουσαν οι δυο παραπανω να προπονησουν την ομαδα.
θα μαλωναν ολη μερα.
εντιτ: τωρα ειδα τις συμμετοχες του.
παπαρια, ηταν απλα για να ειναι.
αν κινουμασταν νωριτερα ηταν ελευθερος ο Αναστασιου που ειχε προπονησει τον βαζελο
ο τακαρος ο lemonpie ειναι ελευθερος, μπορει λετε?
αν και λογο μυροφοριδη δεν θα μπορουσαν οι δυο παραπανω να προπονησουν την ομαδα.
θα μαλωναν ολη μερα.
Η απίστευτη έπαρση μυροφοριδη θα μας κοστισει την ανοδο. Εγω παντως αν ημουν ο τομ παπ δεν θα δεχόμουν την εισήγηση μυρο και θα τον έδιωχνα κιόλας. Ολα εχουν τα ορια τους.
Για τον Αντωνίου δεν εχω ακουσει τιποτα καλο απο κανέναν
Για τον Αντωνίου δεν εχω ακουσει τιποτα καλο απο κανέναν
Εγώ όχι μόνο δεν άκουσα καλό, άκουσα τα χειρότερα.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι προπονητές όχι μόνο αυτοί οι δύο που έχουν γραφτεί.
Αλλά απ' όσο κατάλαβα δεν υπάρχει καμία πρόθεση για κάτι διαφορετικό
Αλλά απ' όσο κατάλαβα δεν υπάρχει καμία πρόθεση για κάτι διαφορετικό
αρα πάλι την ίδια 11αδα θα βλέπουμε
παντως τώρα που είδα το γκολ του αιγινιακού ένας σωστός τερματοφύλακας για ομάδα ανόδου το έβγαζε. Επίσης το γκολ του Ηρακλή είναι πολύ περίεργο.
Ξέρεις σίγουρα αν συμβαίνει αυτό και γιατί?teo έγραψε:αν και λογο μυροφοριδη δεν θα μπορουσαν οι δυο παραπανω να προπονησουν την ομαδα.
θα μαλωναν ολη μερα.
γιατί εάν συμβαίνει έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι.. και γιατί να μπερδεύονται και ποιος μπαίνει σε ρόλο άλλου?
ΑΝ ξεναλεω συμβαίνει, τότε θα πρέπει να απαντηθούν όλα αυτά στον κόσμο από τον οποίο απαιτούν εισπράξεις
Με την επιλογη αντωνιου χάνεται κάθε πιθανότητα ανόδου
Ελπίζω στη συνάντηση που ξεκινάει σε λίγο να πρυτανεύσει η λογική και αυτός που πληρώνει να πει στον Μυροφορίδη ότι ο Ηρακλής δεν είναι χωριό για να φέρει προπονητή τον Αντωνίου. Έχει χαθεί η μπάλα νομίζω.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
AntiGrinias έγραψε:Ξέρεις σίγουρα αν συμβαίνει αυτό και γιατί?teo έγραψε:αν και λογο μυροφοριδη δεν θα μπορουσαν οι δυο παραπανω να προπονησουν την ομαδα.
θα μαλωναν ολη μερα.
γιατί εάν συμβαίνει έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι.. και γιατί να μπερδεύονται και ποιος μπαίνει σε ρόλο άλλου?
ΑΝ ξεναλεω συμβαίνει, τότε θα πρέπει να απαντηθούν όλα αυτά στον κόσμο από τον οποίο απαιτούν εισπράξεις
Όχι δεν το ξέρω σίγουρα, απλά ο ρόλος του μυροφοριδη σαν τεχνικού διευθυντή σίγουρα δεν περιορίζεται μόνο στο πόστο του, αυτό έχω αντιληφθεί τουλάχιστον.
Ίσως κάνω λάθος, ξέρεις ότι με την Μίκρα δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις.
Ο Αντωνίου σημαίνει αντίο άνοδος.
Πάμε στοίχημα;
Πάμε στοίχημα;
με την πρόταση Αντωνίου φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο Μυροφορίδης δεν θέλει να ανέβει η ομάδα. Ελπίζω να ακούσει τις πιο λογικές φωνές ο Τομ Πάπας όπως π.χ. ο Χατζόγλου( χαχα απίστευτο αν μου έλεγες ότι θα το έγραφα αυτό 2 μήνες πρίν ).
εμ δεν ειναι μονο ο χατζογλου στην παε, ειναι και αλλοι, που εχουν επαφη με το τοπι, ελπιζω να ακουσει καποιον απο αυτους.
λύκε εσύ που έχεις πηγές θεωρείς οτι ο μυρο έχει ξεφύγει? ο μυρο ο οποίος υποτίθεται ξέρει την καλύτερη μπάλα β' εθνικής....Big bad wolf έγραψε:Ελπίζω στη συνάντηση που ξεκινάει σε λίγο να πρυτανεύσει η λογική και αυτός που πληρώνει να πει στον Μυροφορίδη ότι ο Ηρακλής δεν είναι χωριό για να φέρει προπονητή τον Αντωνίου. Έχει χαθεί η μπάλα νομίζω.
Θα ήταν πονηρός κάποιος φίλαθλος εάν σκεφτεί οτι παίζει να μας δουλεύει?
Πανε βρε διοίκηση και φέρτε τον οτσαλάν να σώσουμε την παρτίδα
ομαδα που θελει να ανεβει δεν παιρνει προπονητες που εχουν χαμηλες πιθανοτητες να βοηθησουν.
κανενας δεν εχει το μαγικο ραβδι, αλλα ολα εχουν να κανουν ΚΑΙ με βαση πιθανοτητων.
εγω οταν μιλαμε για ανοδο, ξεκαθαρα χωρις οπαδικα κτλ, και το αν ο Χ κοουτς ειναι ταδε ομαδα ΔΕΝ μπορω να ακουω για αλλαγη προπονητη ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ με πρωτο φαβορι τον αντωνιου ΠΟΥ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ και αυτο ΠΟΤΕ? 12 μαρτιου με 22 σεπτεμβριου ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ,
οταν ειναι ελευθεροι προπονητες ΠΙΟ εμπειροι οπως: (ειπαμε χωρις οπαδικα ε?)
μαντζιος, γρηγοριου, τακης λεμονης, σακης τσιολης.
μποροι καποιοι να προπονησαν τον γαυρο, αλλοι να επιναν τσιπουρα με τον κομποτη τον φαρμακοποιο, αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι ΠΙΟ εμπειροι.
ακομα και ο ελευθεροπουλος ειναι ΠΙΟ εμπειρος.
αυτο το ποστ μου δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να ερθει καποιος απο αυτους
ΑΛΛΑ, αφου φευγει ο βοσνιαδης και ΠΡΩΤΟΣ στην λιστα ειναι ο γρηγοριου εμενα αυτο δεν με δειχνει ανοδο, παραμονη μου δειχνει, μην επεκταθω κιολας γιατι με πιανουν τα φοβικα συνδρομα της γριας.
αυτα και καλα κολλυρια.
κανενας δεν εχει το μαγικο ραβδι, αλλα ολα εχουν να κανουν ΚΑΙ με βαση πιθανοτητων.
εγω οταν μιλαμε για ανοδο, ξεκαθαρα χωρις οπαδικα κτλ, και το αν ο Χ κοουτς ειναι ταδε ομαδα ΔΕΝ μπορω να ακουω για αλλαγη προπονητη ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ με πρωτο φαβορι τον αντωνιου ΠΟΥ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ και αυτο ΠΟΤΕ? 12 μαρτιου με 22 σεπτεμβριου ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ,
οταν ειναι ελευθεροι προπονητες ΠΙΟ εμπειροι οπως: (ειπαμε χωρις οπαδικα ε?)
μαντζιος, γρηγοριου, τακης λεμονης, σακης τσιολης.
μποροι καποιοι να προπονησαν τον γαυρο, αλλοι να επιναν τσιπουρα με τον κομποτη τον φαρμακοποιο, αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι ΠΙΟ εμπειροι.
ακομα και ο ελευθεροπουλος ειναι ΠΙΟ εμπειρος.
αυτο το ποστ μου δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να ερθει καποιος απο αυτους
ΑΛΛΑ, αφου φευγει ο βοσνιαδης και ΠΡΩΤΟΣ στην λιστα ειναι ο γρηγοριου εμενα αυτο δεν με δειχνει ανοδο, παραμονη μου δειχνει, μην επεκταθω κιολας γιατι με πιανουν τα φοβικα συνδρομα της γριας.
αυτα και καλα κολλυρια.
τον μπουμπενκο να φερναμε θα τους επαιρνε τα πτυχια και τους παγκους στην Β εθνικη.
ταγαρια.
ταγαρια.
κοουτσαρω δωρεαν, δεν παιρνω χαρτακι, δεν στηνω αποτελεσματα, δεν ξερω πολλα, εχω κονε σε φαρμακειο για κολλιριο,
πληροφοριες με π.μ.
ευχαριστω.
πληροφοριες με π.μ.
ευχαριστω.
τεο νομίζω σαν δίδυμο κάτι βοσνιάδηδες σπανούς και αντωνίου τους έχουμε για χαβαλέ.
Σελίδα 12 από 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» Aγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-2018
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» Aγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-2018