ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΟΛΛΕΫ 2018-2019
+10
iraklis_athens
Behind the curtain
santater
teo
AntiGrinias
lll
Iraklaras07
juri
Margasv10
Knack
14 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΟΛΛΕΫ 2018-2019
Έχω την εντύπωση ότι αν στον τελικό δεν περίμενε ο γύφτος, δεν θα κάναμε την ανατροπή. Νομίζω ότι όλοι μας θα θέλαμε να ξαναπαίξουμε μαζί τους.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
γενικά είμαι εντελώς άσχετος από βόλευ αλλά νομίζω η ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο από ότι ήταν πέρυσι τέτοιον καιρό.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Μακάρι μακάρι παιδιά. Το έχουμε ανάγκη
Και πέρσι πάντως ήμασταν εξουθενωμένοι και με τραυματία Αρμενάκη στον τελικό που έβαζε 30άρες στα άλλα ματς.
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αυτο ακριβως εννοώmilano έγραψε:Και πέρσι πάντως ήμασταν εξουθενωμένοι και με τραυματία Αρμενάκη στον τελικό που έβαζε 30άρες στα άλλα ματς.
Θελω παθος και απόδοση και ας το παρει ο καλυτερος..Σιγα την υπερομαδα των τουρκς με τρελαθούμε ο γκει βολλευκα αλλα και σε μοναδες ειναι μακραν καλύτερος
Αν δε δω αυτα τα στοιχεια υποψιάζομαι οτι αλλα λενε στο κοσμο και αλλα κονε κανουν με τα αφεντικα της πολης
Ειναι πολλα τα 3-0 λευκης πετσετας
Τόπος : Salonica
Και για του λογου το αληθές τι λεει ο άνθρωπος της διοίκησης....και μετα μας φταιει ο δρακακοπουλος...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τόπος : Salonica
Αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχουν κονέ με τους τούρκους για να χάνουμε, τότε δεν θα πρέπει να περιμένεις να δεις μόνο πάθος αλλά και τη νίκη. Γιατί ο στημένος μπορεί να το πάει στο 5ο σετ και εκεί να αρχίσει να καρφώνει άουτ και να το χάσει. Το ίδιο αποτέλεσμα είναι με το 3-0.
Εγώ πιστεύω ότι οι ήττες μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν εξήγηση και είναι επειδή οι άλλοι πολύ απλά έχουν ρίξει ρούβλια ενώ εμείς το παλεύουμε με τη φανέλα μόνο και τα ψέματα.
Και επειδή συμφωνώ ότι παρά το μπάτζετ τους δεν έχουν καμιά υπερομάδα, αλλά αντίθετα εμείς έχουμε τόνους πιο βαριά φανέλα και θέλω να πιστεύω και εγωισμό πληγωμένο, πιστεύω σήμερα θα τα δώσουμε όλα και ακόμα και αν δεν το σηκώσουμε, σίγουρα δεν θα τους το κάνουμε δώρο.
Εγώ πιστεύω ότι οι ήττες μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν εξήγηση και είναι επειδή οι άλλοι πολύ απλά έχουν ρίξει ρούβλια ενώ εμείς το παλεύουμε με τη φανέλα μόνο και τα ψέματα.
Και επειδή συμφωνώ ότι παρά το μπάτζετ τους δεν έχουν καμιά υπερομάδα, αλλά αντίθετα εμείς έχουμε τόνους πιο βαριά φανέλα και θέλω να πιστεύω και εγωισμό πληγωμένο, πιστεύω σήμερα θα τα δώσουμε όλα και ακόμα και αν δεν το σηκώσουμε, σίγουρα δεν θα τους το κάνουμε δώρο.
Αν μπορούσαμε να έχουμε 2 παίκτες επιπέδου Κουμεντάκη, όχι δλδ κάτι εκπληκτικό, και έναν βασικό κεντρικό πραγματικά καλό (ούτε εδώ εξαιρετικό), τότε με το βάρος που έχει η φανέλα κτυπούσαμε τα πάντα. Τώρα κάνουμε μεμονωμένες υπερβάσεις, όπως με τον Φοίνικα.
Γιατί για να φτάσουμε στο φάιναλ4 έπαιξε ρόλο μόνο η κλήρωση.
Δυστυχώς είμαστε τόσο χάλια στα άλλα τμήματα, που η μετριότητα μάς φαίνεται σημαντική.
μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο.
Ωστόσο, η θέση μου δεν αλλάζει.
Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ακόμα παίζουν ο Πετρέας, ο Τακουρίδης και ο Γκόρτσιανουκ και ο Ανδρεάδης είναι πρωταγωνιστής.
Αστεία πράγματα.
Γιατί για να φτάσουμε στο φάιναλ4 έπαιξε ρόλο μόνο η κλήρωση.
Δυστυχώς είμαστε τόσο χάλια στα άλλα τμήματα, που η μετριότητα μάς φαίνεται σημαντική.
μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο.
Ωστόσο, η θέση μου δεν αλλάζει.
Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ακόμα παίζουν ο Πετρέας, ο Τακουρίδης και ο Γκόρτσιανουκ και ο Ανδρεάδης είναι πρωταγωνιστής.
Αστεία πράγματα.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Αν και δεν ασχολούμαι με το βόλλευ, πάλι καλά που υπάρχει και αυτό να ακουγόμαστε λίγο.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
έχεις δίκιο. Και εγώ δεν ασχολούμαι και δεν γουστάρω αυτούς της δίοικησης(τους βρίσκω εξαιρετικά γραφικούς) αλλά πλέον μόνο στο βόλευ ακούγεται ο Ηρακλής πανελληνίως.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Με εξαίρεση το 2ο που το κάναμε δώρο, το πάλεψε η ομάδα αλλά υπάρχει διαφορά μεγάλη στο μπάτζετ και αυτό στο βόλεϊ φαίνεται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σπορ.
Μπράβο στην ομάδα, ο τελικός έστω και χαμένος είναι όαση για τον ηρακληδέα, δύο μέρες τώρα ξεχαστήκαμε και ονειρευτήκαμε.
Μπράβο στην ομάδα, ο τελικός έστω και χαμένος είναι όαση για τον ηρακληδέα, δύο μέρες τώρα ξεχαστήκαμε και ονειρευτήκαμε.
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Aγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-2018
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» Aγωνιστική Περίοδος 2018-2019