FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019

+13
santater
lll
iraklis-Kamara
Big bad wolf
mos
uphercules
Behind the curtain
milano
teo
AntiGrinias
juri
Iraklaras07
iraklis_athens
17 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019 - Σελίδα 6 Empty Απ: Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019

Δημοσίευση από Iraklaras07 Κυρ Μαρ 17, 2019 3:54 pm

Πιστεύω ένα γκολ ακόμα θα φάμε.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019 - Σελίδα 6 Empty Απ: Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019

Δημοσίευση από Iraklaras07 Κυρ Μαρ 17, 2019 5:02 pm

νίκησε ο Καραϊσκάκης σήμερα. Πολύ μεγάλο ματς την άλλη Κυριακή.  Αν χάσουμε μένουμε 11οι αφού η δόξα υποδέχεται την Λάρισα και λογικά θα την κερδίσει.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από AntiGrinias Κυρ Μαρ 17, 2019 5:42 pm

Κερδαμε ειναι αναγκαίο σλλα και σημαντικό. Στα εκτός θα παμε καλύτερα, ειμαι θετικός για νίκη με τον καραιταβλι. Στο κατω αυτοι "πηραν" (η τους δωσαν) ανέλπιστη νίκη, στο επόμενο θα το δώσουν με την σειρα τους να βγάλουν και τα απαραίτητα φραγκακια

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από teo Κυρ Μαρ 17, 2019 8:54 pm

3 βαθμοί και πάμε παρακάτω να βγει η χρόνια.

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τον σημερινό αγώνα που αν και μπήκαμε δυνατά, η ομάδα εμένα και πάλι μου φάνηκε τσίρκο, παρόλο που έπαιζε δυνατά.
Δεν ξέρω ίσως είμαι περίεργος, ίσως περιμένω περισσότερα ενω δεν πρέπει.
Πάντως Ρόκα γίνεσαι βασιλιάς καρνάβαλος με πανηγύρια με την νίκη μας, όσο και αν συμφωνώ με το κομμάτι της δήλωσης σου ότι η εποχή Χατζηπαναγή πέρασε.

Τεσπά, τρίποντο κολυριο ωραία ημέρα για μπάλα ήταν σήμερα και πάμε παρακάτω

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Iraklaras07 Δευ Μαρ 18, 2019 10:36 pm

Ο Ρόκα καλύτερα να προσπαθήσει  να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να το βουλώσει. Γιατί πολλά λέει  και η ομάδα ακόμα τα ίδια χάλια έχει. Και όχι, εγώ δεν δέχομαι ότι το ρόστερ της ομάδας είναι για 10η θέση. Ναι δεν είναι ποιοτικό ρόστερ αλλά 5-6 μπορούσαμε να ήμασταν άνετα.Βέβαια αυτός ο τσαρλατάνος μπορεί και να πιστεύει ότι θα τον αποθεώσουμε αν μας βγάλει ένατους. Ευτυχώς του έκοψε(με καθυστέρηση ενός μηνός)  και άλλαξε το 3-5-2.

Τέο αφού πήγες γήπεδο πες μας ,αν θες, πως σου φάνηκαν οι μπορικό και ορφανίδης.

Σε άλλα νέα της κατηγορίας, η Κέρκυρα από τότε που έχει τον Πασά βασικό δεν έχει πάρει  νίκη. Μόνο δύο ισοπαλίες.Βέβαια μπράβο στο παιδί γιατί έβαλε το γκολ στην Άρτα και μας βοήθησε στην μάχη για την 10η θέση.Επίσης , ακούγεται έντονα ότι το Βόλος-Σπάρτη ήταν στημένο 2-0 στο ημίχρονο. Μπορεί και πάλι να έχουμε παρέμβαση από το εξωτερικό.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Iraklaras07 Κυρ Μαρ 24, 2019 5:27 pm

Αν μηδενιστούν τα σπάτα και εμείς δεν κερδίσουμε την δράμα εδώ μέσα την πέμπτη  πάμε στο -7 (αν χάσουμε στο -5 αν φέρουμε χ) από την δράμα και στο -4 από τον καραϊσκάκη. 
Εγώ εχω πει  εδω και καιρό την άποψη μου  ότι αν δεν φύγει ο προπονητής θα πέσουμε.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από AntiGrinias Κυρ Μαρ 24, 2019 5:36 pm

Και εγω πλεον το πιστεύω δεν εχουμε κακο ροστερ ο προπονητής καικε τοτε με θεοδωριδη χαθηκαν τα αποδυτήρια και δεν μπορει να εμπνεύσει, αφετερου δεν μπορεσε να στήσει μια ομαδα που θα παίρνει βαθμούς η τουλάχιστο οταν δεν μπορει να μην χάνει και ολα αυτα σε μια κατηγορία με ομαδες της πλακας.

Απο την αλλη είπαν να κάνουν δωράκι στο καραισκακη λογο της αυριανής τιμητικής εορτής του.

Δημοσίευση από Iraklaras07 Κυρ Μαρ 24, 2019 6:50 pm

προσωπικά το θεωρώ ύποπτο ότι τον έχουν κρατήσει μέχρι τώρα.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo Κυρ Μαρ 24, 2019 7:56 pm

ειναι να αλλαξουν τωρα τον ροκα λενε. αναγκαστηκα, δεν μπορει.

η διοικηση πιστευω δεν ειχε σκοπο να τον αλλαξει διοτι απο ενα σημειο και μετα ουτε την ανοδο κυνηγουσε (ασχετα τι λεγαμε εμεις) ουτε εχουν τα λεφτα για αλλαγη.

εμενα συνεχιζει να με προβληματιζει το διοικητικο. η παε δειχνει αφραγκη απλα. στασιμοτητα, ο θεοδωριδης την εκανε, και ο τομ παπας αν υποθεσουμε οτι εχει βαλει τα χρηματα για το μετοχικο κεφαλαιο 320.000 ευρω τα χανει.
τωρα να εβγαλε τοσα πολλα απο διαφορες αλλες μεριες, και να μην τον νοιαζει, προσωπικα δε νομιζω ρε παιδια να γινεται κατι τετοιο, αλλα και ουτε εχω σκοπο να μπω ξανα σε αναλυσεις τετοιου ειδους.
κραταω την αδυναμια και το οτι μαλλον παμε για ακομα ενα ρισταρτ.

Δημοσίευση από milano Κυρ Μαρ 24, 2019 8:17 pm

Ρε παιδιά τι να λέμε. Από τότε που ήρθε ο Ρόκα και παρά τις κάποιες καλές προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ, η ομάδα χειροτερεύει αγωνιστικά και πάμε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα. Η πλάκα είναι ότι με 2 νίκες παραπάνω θα ήμασταν στους 4 βαθμούς από το μπαράζ... Είμαι πεπεισμένος ότι ακόμη και με Ελευθερόπουλο 6-8 βαθμούς παραπάνω τους είχαμε για πλάκα. Μιλάμε ότι τέτοιο έγκλημα στην ιστορία του Ηρακλή δεν έχει ξαναγίνει, με απόλυτη αυτομπουρδελοποίηση της ομάδας (με ευθύνη και των οπαδών) και παράδοση στόχων χωρίς κανέναν λόγο...

milano

Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015

Δημοσίευση από Knack Κυρ Μαρ 24, 2019 8:36 pm

Φχχχχχχχχχχχχχχχχχχιουουου
Ορε φουστη μου τι θα παθαιναμεεεεεε...........
Ευτυχως σουταραμε εγκαιρως το μπαγλαμα.
Αντε ρε Χαριλαε ενα ντου να παρει ποδι αυτη η κοπρια του μπασκετ να ερθει στα ισα του το μπασκετακι.
Ευτχως που υπαρχει και το βολλευ που υπαρχει διοικητικη σταθεροτητα λαοπροβλητος ηγετης και προοπτικη.

Αριθμός μηνυμάτων : 757

Δημοσίευση από AntiGrinias Κυρ Μαρ 24, 2019 9:13 pm

ο κόουτς "γάζωσε" και πάλι, πολύ τον γουστάρω τον τύπο. Παίζει οι διοικούντες να τον διώχνουν για το πολλαπλό ξεβράκωμα και όχι για το αποτέλεσμα-τα   

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

«Τομ και Θεοδωρίδης μου ζήτησαν παραμονή, όταν ήλθα»
«Όταν ήλθα στην ομάδα ο στόχος ήταν να σώσουμε την παρτίδα. Αυτό μου ζήτησαν ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Θεοδωρίδης. Μου είπαν χαρακτηριστικά να πάρω έναν βαθμό στον Κισσαμικό, γιατί έχουμε βαθμολογικό πρόβλημα.
Μετά τη νίκη στο Βόλο, χωρίς να έχουμε προϋποθέσεις ο στόχος άλλαξε. Η ομάδα δεν είχε τις προσωπικότητες για να διεκδικήσει την άνοδο.
Δεν είμαι “loser” και θέλω με τα παιδιά να λέμε ότι κοιτάμε ψηλά, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική».

Δημοσίευση από iraklis-Kamara Δευ Μαρ 25, 2019 2:07 am

Σκάσε, ρε Ρόκα, επιτέλους! Βαρεθήκαμε να ακούμε τις παπαριές σου μετά από κάθε αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εσωτερικού ή εξωτερικού, και μόνο για τέτοιες δηλώσεις θα είχαν απολύσει -χτες- τέτοιους ανίκανους προπονητές τύπου Ρόκα. Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει για να προετοιμάσει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας ούτε πως θα νικήσει, αλλά, όπως φαίνεται, ολόκληρη εβδομάδα προετοιμάζει τις απολογητικές δηλώσεις για κάθε νέα ήττα (που πιθανόν ο ίδιος και να αναμένει....!) Δηλώσεις, δηλώσεις, δηλώσεις. Μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό. Αντί να σκύβει το κεφάλι και να κρύβεται στα αποδυτήρια από ντροπή. Σκάσε επιτέλους, ρε φαιδρέ τύπε! Χάνεις που χάνεις με κάτω τα χέρια κάθε φορά, τουλάχιστον μη μιλάς μετά από αγώνες όπου δεν έχεις μπει καν στο γήπεδο!  Προσπαθεί ο μάπας να εντυπωσιάσει με δηλώσεις, δεν ξέρω ποιους και γιατί. Πάντως μου δίνει γενικά την εντύπωση ενός ανθρώπου που πλέον δεν ξέρει τι του γίνεται, που δεν ξέρει τι φταίει για τα χάλια της ομάδας, προφανώς τάχει ο άνθρωπος χαμένα. Οι δηλώσεις του είναι ένα παραλήρημα του απολύτως τίποτε! Κανείς από τα λόγια του, λόγια κάθε φορά του μισάωρου, δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει και χάνουμε κάθε φορά με τον ίδιο πάντοτε τρόπο, από ανύπαρκτες ομαδούλες και με μια φάση του κώλου που κάνουν. Δικαιολογεί κάθε φορά τους παίκτες, ζητάει συγνώμη από τον κόσμο, παίρνει ο ίδιος (δήθεν) την ευθύνη επάνω του, μιλάει για το μεγάλο ρόστερ, ή την αδυναμία αντίδρασης αν δεχθεί η ομάδα πρώτη γκολ ή για την πίεση που νιώθουν οι παίκτες από τον στόχο της ανόδου ή για την έλλειψη χημείας μεταξύ των παικτών -θαρρείς και δεν είναι δουλειά του να ταιριάξει αυτός την χημεία της ομάδας. Και την επόμενη βδομάδα, τα ίδια και τα ίδια λόγια, η ίδια κασέτα σε ανιαρή επανάληψη. 
Χώρια  που τα σπαστά και ακαταλαβίστικα ελληνικά του σε εκνευρίζουν τρομερά. Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος στην ομάδα, να του απαγορεύσει τέτοιες ανούσιες δηλώσεις, ιδίως μάλιστα έπειτα από ντροπιαστικές πίπες; 
Ο Ηρακλής έχει ήδη μικρύνει αρκετά από τέτοιες πίπες, δεν χρειάζονται δικαιολογίες και δηλώσεις από..... ρόκες, που ταιριάζουν να τις βάλει κάποιος, μόνον εκεί όπου φτιάχνουν.... σαλάτες!
Βέβαια τέτοιο μπουρδέλο που έγιναν τα πάντα στην ομάδα τη φετινή χρονιά, διοίκηση, παίκτες, ανοργανωσιά, έλλειψη χρημάτων, ασυνεννοησία διοικούντων, αλλαγές προπονητών, γενικού αρχηγού, παραιτήσεις - αντικαταστάσεις μελών διοίκησης κλπ, δύσκολο να κατηγορήσεις σοβαρά μονάχα αυτόν για το φετινό τσίρκο που βλέπουμε ως θεατές.
Αλλά, πάνω σε όλα αυτά, προστίθενται κάθε φορά και οι αμετροεπείς δηλώσεις του μετά το τέλος των αγώνων, που ούτε εξηγούν τίποτε για τις ήττες αλλ' ούτε παρέχουν την αίσθηση σε κάποιον καλόπιστο τρίτο ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εντοπίσει ποιο είναι το πρόβλημα ούτε -πολύ περισσότερο- ξέρει πως θα το διορθώσει....
Των φρονίμων ολίγα, συμβουλεύανε σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, Ρόκα.

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Δημοσίευση από ira east Δευ Μαρ 25, 2019 4:12 am

Ο ροκα μπορει να ειναι κακιστος προπονητης και λουζερ, γιατι ο γουινερ δεν τρελαινεται με τη νικη στις Σπαρτες, αλλα θεωρω οτι καποια απο αυτα που λεει εχουν βαση. τελοσπαντων χαρης χαρηκα φιλε. δεν πιστευω οτι καποιος προπονητης απο τους ελευθερους θα αλλαξουν και κατι. η ψυχολογια ολων μας ειναι στο ναδιρ, αυτο πρεπει να αλλάξει.. εγώ πάντως γελάω. πες και οτι ειναι μηχανισμός άμυνας. πιο πάτο δεν έχει, είναι σίγουρο πλέον. οπότε ας ηρεμήσουμε και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. ας ηρεμήσουν και οι παίκτες, μπας και αλλάξει κάτι. δεν είμαι των εκκλησιων, αλλά όσοι είστε βάλτε τα μεγάλα μέσα γιατί απλά φτάνει. και από το καλοκαίρι τα ίδια, εξωαγωνιστικά (σε όποια κατηγορία και να μαστε), προβληματα με χαρτουρες και ελεος δηλαδη ποτε θα παμε γηπεδακι να γουσταρουμε, να μη φοβομαστε οτι θα χασουμε απο ομαδες της γ; να βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα;

ira east

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2018

Δημοσίευση από AntiGrinias Τρι Μαρ 26, 2019 6:36 pm

Στην φάση που θα είναι οι ποδοσφαιριστές ψυχολογικά όσοι πάνε στο γήπεδο τουμπεκί και υποστήριξη όσοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν ας μη πάνε στο γήπεδο είναι απλά τα πράματα, λαικά δικαστήρια κλπ μεγαλύτερο κακό θα κάνουν.     
Είναι 7 οι εναπομείναντα αγωνιστικές μη πνιγούμε σε μια κουταλιά νερό και μιλάω για το αγωνιστικό 

εάν ρίξουν την ομάδα λόγο αδειοδότησης είναι αλλουνού "Παπάχχχχχχχχ" ευαγγέλιο

Δημοσίευση από Iraklaras07 Πεμ Μαρ 28, 2019 3:26 pm

απίστευτα χάλια
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Iraklaras07 Πεμ Μαρ 28, 2019 4:53 pm

τελείωσε η 10άδα σήμερα.  Ευτυχώς το πιθανότερο είναι να μην γίνει αναδιάρθρωση.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Behind the curtain Πεμ Μαρ 28, 2019 4:59 pm

Που πάμε χωρίς σέντερ φορ???????
Behind the curtain
Behind the curtain

Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015

Δημοσίευση από iraklis-Kamara Πεμ Μαρ 28, 2019 6:40 pm

Ομάδα χειρότερη από μπορντέλο, τι να λέμε τώρα. Φοβάμαι δηλαδή μην προσβάλω και τα μπορντέλα, που όπως και νάχει επιτελούν κάποια κοινωνική υπηρεσία. Αν μπορεί να "περηφανεύονται" (εντός εισαγωγικών) όλοι τους, διοίκηση, μυροφορίδης, προπονητές, όλοι αυτοί οι απίστευτοι τύποι που ήλθαν (ή και απήλθαν τη φετινή περίοδο) για κάτι, είναι ότι.... δημιουργήσανε την μακράν χειρότερη ομάδα, τον χειρότερο Ηρακλή όλων των πρωταθλημάτων, α΄, β΄και γ΄εθνικής ever, από καταβολής ποδοσφαίρου Ηρακλή. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοιον άθλιο Ηρακλή άλλη σεζόν. 
Το μόνο που δεν ξέρω, είναι αν υπάρχει χειρότερη ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα -και αυτό μόνο και μόνο γιατί δεν τα παρακολουθώ. Η ομάδα αυτή δεν μπορεί να παράξει ευκαιρία ούτε 10 ημίχρονα να την βάλουν να παίζει, και μπροστά σε άδεια εστία.... Θα βγάλουν το τόπι άουτ από τα δυο μέτρα! Αυτοί οι μπουζουκοκέφαλοι δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό παλαιμάχων. Απορώ γιατί μας φοβήθηκε η Δράμα και στο τέλος έκανε καθυστερήσεις, αντί να βγουν όλοι τους μπροστά και να μας ρίξουν στο άνετο τρία γκολάκια, τότε που είχαμε ανοιχτεί όλοι μπροστά για παιχνίδι τουρλουμπούκι. 
Θα ήθελα κάποιος από εμάς στο σάϊτ να βγάλει φωτογραφίες τους παίκτες του φετινού Ηρακλή έναν-έναν και να τις αναρτήσει με μεγέθυνση στο σάϊτ, να τους δείχνουμε σε όλο τον κόσμο σαν αντιπρότυπα. Να θυμούνται όλοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σαν ποιους παίκτες πρέπει να απαξιώνει να παίρνει κάθε ομάδα, ελληνική ή ξένη, παντού στον πλανήτη Γη..!
Στο εξής, λόγου χάριν, να λένε είτε σε Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, αυτός ο παίκτης μας παίζει πχ σαν τον... Ντούνη, ή αυτός ο παίκτης μας κάνει κεφαλιές σαν τον.... Κουκόλη, ή ο δείνα πασσάρει σαν... τον Κωστούλα ή ο τάδε σουτάρει σαν τον.... Ορφανίδη ή αυτός χάνει ευκαιρίες (με το τσουβάλι) σαν... τον Ρόβα, του Ηρακλή της περιόδου 2018-2019! Για τέτοιους παίκτες-αντιπρότυπα πρέπει να θεσπίσει η Ουέφα να απονέμει μαύρα βατόμουρα για κάθε χρονιά, σε σχήμα τεράστιας-διπλής μούντζας. 
Τέτοιοι αντι-ποδοσφαιριστές μας καταντήσανε να περιμένουμε για το επόμενο παιχνίδι σαν μεσσίες της ενδεκάδας:1) ένα 40χρονο υπερήλικα Αργεντινό, που ήρθε να συμπληρώσει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα φουμάροντας 3 πούρα την ώρα στο χαβαλέ και βολτάροντας καθημερινά με την πόρσε του από και προς το Θερμαϊκό (για καμμιά ουκρανή κρεβατιού ευκολίας) και 2) άλλον ένα αλλοδαπό "σωτήρα" ονόματι... Μπόρικο, που στην πατρίδα του τον είχανε για να καθαρίζει τον πάγκο των αναπληρωματικών της κάθε ομάδας που τον είχε. 
Και μετά λέμε τι φταίει και γιατί μικραίνει ο Ηρακλής κάθε χρονιά και περισσότερο.
Στην Ιαπωνία, αν πάθαινε τέτοιο συνεχόμενο κάζο από τέτοιους ανύπαρκτους παίκτες μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα είχαν αυτοκτονήσει με τελετουργική, ιεραρχική σειρά όλοι τους: Mεγαλομέτοχος, μέλη και μη μέλη διοίκησης, γενικοί διευθυντές, προπονητές, μέλη προπονητικού τιμ, φυσιοθεραπευτές, ιατροί ομάδας κλπ: Το καλύτερο τελετουργικό τέλος θα το έκαναν οι ίδιοι οι ανίκανοι και ανάξιοι παίκτες: θα φόραγαν την παραδοσιακή κόκκινη εορταστική στολή και στο μέτωπο το "χακιμάκι", δηλαδή τη γνωστή λευκή ταινία της περισυλλογής και της θυσίας, θα γυμνώνανε μέσα στο γήπεδο το επάνω μέρος του σώματός τους, θα γονάτιζαν σκυφτοί στο χορτάρι και με το "ταντό", το πιο κοντό σπαθί των σαμουράϊ (που θα τους το δώσουν εξίσου τελετουργικά οι οπαδοί της Θύρας 10  εκπροσωπώντας το σύνολο των Ηρακλειδέων φιλάθλων) θα βύθιζαν από ντροπή τη λάμα του βαθειά μέσα στην κοιλιά τους, ο ένας μετά τον άλλο, μηδενός εξαιρουμένου, σύμφωνα με το περίφημο παραδοσιακό τελετουργικό σεπούκου (χαρακίρι). 
Τουλάχιστον με μια τέτοια αξιοπρεπή τελευτή θα θυμόμασταν όλους αυτούς τους άχρηστους ρεμπεσκέδες με κάποιου είδους συγκίνηση όταν θα μιλάγαμε για το τέλος τους, πριν φυσικά χρειαστεί να χώσουμε εμείς το ξίφος στην κοιλιά τους ή... σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός τους που θα έτσουζε και πιο πολύ..΄Η καμμιά βρεγμένη σανίδα με ταβανόπροκες πάνω της....

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Δημοσίευση από milano Πεμ Μαρ 28, 2019 9:17 pm

Κάποιοι από αυτούς για τους οποίους πάντως λέγαμε τα ίδια, βλέπε Μουμίν, βλέπε κόουτς Βοσνιάδη και λοιπά, μας προσπέρασαν με τον Κισσαμικό... 

Οταν καταλάβουμε ότι η κατηγορία είναι κατηγορία ψυχολογίας και διαχείρισης των κακών αποτελεσμάτων, τότε μπορεί να ανέβουμε. Εμείς νομίζαμε από την 1η αγωνιστική ότι θα κάνουμε 30 σερί νίκες και την 4η αρχίσαμε την απαξίωση και τους μπούλους. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών και φυσικά των κακών επιλογών του Μύρο. Δείτε τις ενδεκάδες των ομάδων που είναι από πάνω μας και θα καταλάβετε ότι δεν είναι το ρόστερ το πρόβλημα μας

milano

Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015

Δημοσίευση από teo Κυρ Μαρ 31, 2019 3:34 pm

Σήμερα το πιστεύω το διπλό

Δημοσίευση από AntiGrinias Κυρ Μαρ 31, 2019 4:00 pm

Τροιζι θα χρησιμοποιησει τον Καχριμάν , δεξια Κουτρουμάνος, αριστερά Βιτλής,στόπερ Μουνιόθ με Κουκόλη. Στα αμυντικά χαφ θα ειναι ο Κωστούλας με Γιάννη Παπαδόπουλο. Λίγο πιο μπροστά ο Παναγιωτούδης, δεξιά ο Ρόβας και αριστερά ο Μπορίκο και κορυφή ο Περόνε

Δημοσίευση από teo Κυρ Μαρ 31, 2019 5:16 pm

Ένα γκολακι ρε μουνιααααααα

Δημοσίευση από teo Κυρ Μαρ 31, 2019 5:26 pm

Άντε ρε γαμηστε τους!!!!

Δημοσίευση από lll Κυρ Μαρ 31, 2019 5:42 pm

Για  τον τεο  Γκοοοοολλλλλλλ

lll

Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015

Σελίδα 6 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης