Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
+7
Behind the curtain
Bobiras1908
Hurricane
teo
Big bad wolf
Iraklaras07
AntiGrinias
11 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
Και ποιος θα βάλει τα λεφτα;
Στο παρακάτω αρθρο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αναφέρει συγκεκριμένα...
εγώ προσωπικά αλλά και με πολλούς συνοπαδούς που συζητάω ευχόμαστε ακριβώς το αντίθετο,άσε που έτσι πως κατάντησε η ιστορία με το ρωσο και το χοντρο δεν εχω καμια ορεξη να παρω μερος στο μπουρδελάκι τους!
Στο παρακάτω αρθρο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αναφέρει συγκεκριμένα...
εξασφαλίστηκε βαθμολογικά η άνοδός του, αν και όλη η “κυανόλευκη” οικογένεια εύχεται να μην την αξιοποιήσει…
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Μπα δε νομίζω.
Ποιος από τον Ηρακλή μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον μπεο;
Μπορεί να είναι λερα να τον βρίζουμε να τον ακουμπάς και να λερώνεσαι αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος του βεληνεκούς του να μιλήσει μαζί του.
Εκτός και αν έχουν βρει επιχειρηματία να βάλει λεφτά.
Αλλά και πάλι αυτή η ιδέα δεν είναι σωστή για εμένα.
Ποιος από τον Ηρακλή μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον μπεο;
Μπορεί να είναι λερα να τον βρίζουμε να τον ακουμπάς και να λερώνεσαι αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος του βεληνεκούς του να μιλήσει μαζί του.
Εκτός και αν έχουν βρει επιχειρηματία να βάλει λεφτά.
Αλλά και πάλι αυτή η ιδέα δεν είναι σωστή για εμένα.
δεν ξέρω. Μαλακίες γράφω επειδή το πόσταρε ο Μάκης.
Φέτος παιδιά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει Ηρακλής στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λες από την μία το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη το βρίσκω εγωϊστικό. Ο Ηρακλής δεν ήταν και δεν είναι ομάδα για 200 άτομα. Αν καταλαβαίνεις πως το λέω.
Φέτος παιδιά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει Ηρακλής στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λες από την μία το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη το βρίσκω εγωϊστικό. Ο Ηρακλής δεν ήταν και δεν είναι ομάδα για 200 άτομα. Αν καταλαβαίνεις πως το λέω.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6068
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Όχι με παρεξηγησες φίλε.
Δεν λέω όχι διότι η ομάδα είναι ο Βόλος τώρα η ότι είναι του μπεου.
Λέω απλά ότι επειδή νομικά δεν θα είναι του Ηρακλή, δλδ δεν θα μπορεί να μπει ούτε κάτω από τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ούτε από του ΑΣ Ηρακλή και θα είναι μια αλλαγή έδρας χρώματος ονόματος κτλ (όπως με ΑΕΠ) για αυτό λέω ότι είναι λάθος.
Είναι πάνω σε λάθος βάση, που έχει αποτύχει, όταν τα πράγματα σφίξουν.
Ούτε εγωιστικά ούτε οπαδικα. Καθαρά και μόνο πρακτικά.
Δεν λέω όχι διότι η ομάδα είναι ο Βόλος τώρα η ότι είναι του μπεου.
Λέω απλά ότι επειδή νομικά δεν θα είναι του Ηρακλή, δλδ δεν θα μπορεί να μπει ούτε κάτω από τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ούτε από του ΑΣ Ηρακλή και θα είναι μια αλλαγή έδρας χρώματος ονόματος κτλ (όπως με ΑΕΠ) για αυτό λέω ότι είναι λάθος.
Είναι πάνω σε λάθος βάση, που έχει αποτύχει, όταν τα πράγματα σφίξουν.
Ούτε εγωιστικά ούτε οπαδικα. Καθαρά και μόνο πρακτικά.
Δεν νομίζω ότι ο λόγος που απέτυχε το αεπ είναι ότι δεν είχε σχέση με τον ερασιτέχνη. Ότι πήραν την ομάδα παλιάτσοι είναι το πρόβλημα. Το 10% είναι μια από της μεγαλύτερες μαλακίες που πιπιλάν οι δημοσιογράφοι μας. Σε μια παε κουμάντο κάνει ο μεγαλομέτοχος και τέλος.
Το θέμα είναι αν γίνει κάτι να γίνει με σωστούς ανθρώπους μπροστά.
Το θέμα είναι αν γίνει κάτι να γίνει με σωστούς ανθρώπους μπροστά.
Συμφωνώ εν μέρη όμως.
Το θέμα του ονόματος το τρώγαμε στην μάπα για χρόνια, και στην πρώτη στραβή, όσοι δεν πολυγουσταραν βγήκε στην επιφάνεια. Εννοώ ότι το θέμα ονόματος και μόνο και η σκέψη ότι υπάρχει ο "ξένος" ερασιτέχνης οδήγησε την ομάδα εν τέλη να θεωρηθεί ακόμα και ξένο σώμα (παρατραβηγμενα).
Στα εύκολα όλα καλά, στα ζόρια όμως όλοι θυμούνται διάφορα. Επίσης ρε φίλε αυτό που εσένα ή εμένα μου φαίνεται αστείο είναι σημαντικό για άλλους και πρέπει να το σεβόμαστε. Πχ το θέμα του ονόματος ή το που έχει έδρα η ομάδα ή το 10% που το απαξιώνεις και εσύ και όλοι όσοι το περνάνε στο ντουκου πρέπει να είναι σεβαστά και όχι αδιάφορα. Δλδ να υπάρχει λόγος ενότητας και όχι διχασμού.
Το θέμα του ονόματος το τρώγαμε στην μάπα για χρόνια, και στην πρώτη στραβή, όσοι δεν πολυγουσταραν βγήκε στην επιφάνεια. Εννοώ ότι το θέμα ονόματος και μόνο και η σκέψη ότι υπάρχει ο "ξένος" ερασιτέχνης οδήγησε την ομάδα εν τέλη να θεωρηθεί ακόμα και ξένο σώμα (παρατραβηγμενα).
Στα εύκολα όλα καλά, στα ζόρια όμως όλοι θυμούνται διάφορα. Επίσης ρε φίλε αυτό που εσένα ή εμένα μου φαίνεται αστείο είναι σημαντικό για άλλους και πρέπει να το σεβόμαστε. Πχ το θέμα του ονόματος ή το που έχει έδρα η ομάδα ή το 10% που το απαξιώνεις και εσύ και όλοι όσοι το περνάνε στο ντουκου πρέπει να είναι σεβαστά και όχι αδιάφορα. Δλδ να υπάρχει λόγος ενότητας και όχι διχασμού.
Ξεκίνησαν και οι ιστορίες. Η πρώτη είναι ότι ο γιος του κόκκαλη θέλει τον βολο για να τον φέρει εδώ. Νωρίς ξεκίνησε το καλοκαίρι φέτο.Κάθε χρόνο και πιο νωρίς .
Που τα διαβάζεις αυτά ρε συ;
Αν μπορούμε να πάρουμε τον Βόλο, να τον πάρουμε οπωσδήποτε.
Ταυτόχρονα, μπορούμε να έχουμε μια ομάδα φυτώριο από την τελευταία κατηγορία, να την προσέχουμε και να ανεβαίνει τις κατηγορίες αέρας.
Αν όλα πάνε καλά, θα είναι Ηρακλής Β' για δοκιμές παικτών. Κάτι σαν φυτώριο.
Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, θα έχεις κάπου να κρατηθείς.
Ταυτόχρονα, μπορούμε να έχουμε μια ομάδα φυτώριο από την τελευταία κατηγορία, να την προσέχουμε και να ανεβαίνει τις κατηγορίες αέρας.
Αν όλα πάνε καλά, θα είναι Ηρακλής Β' για δοκιμές παικτών. Κάτι σαν φυτώριο.
Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, θα έχεις κάπου να κρατηθείς.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Εγώ διάβασα σε σχόλια στο φβ ότι ο Βόλος θα πωληθεί και θα καταλήξει στην Βέροια, και υπάρχει εμπλοκή του καπνεργάτη.
Ούτε ξερω που παίζει η Βέροια ούτε τίποτα. Μαύρα μεσάνυχτα.
Πάντως για εμπλοκή δικιά μας δεν έχω διαβάσει τίποτα.
Ούτε ξερω που παίζει η Βέροια ούτε τίποτα. Μαύρα μεσάνυχτα.
Πάντως για εμπλοκή δικιά μας δεν έχω διαβάσει τίποτα.
Aπλά γράφω κάτι που άκουσα χθες το βράδυ.Το γράφω εδώ μήπως γνωρίζει κανείς αν όντως υπάρχει θέμα.
Πάντως αυτό που λέτε για βέροια δεν θα μου έκανε εντύπωση γιατί αυτοί έχουν ιδιοκτήτες με λεφτά... Και σίγουρα τους προτιμάει ο ιβαν .Και σίγουρα ο μπεος δεν θα θέλει να του χαλάσει το χατίρι.
Πάντως αυτό που λέτε για βέροια δεν θα μου έκανε εντύπωση γιατί αυτοί έχουν ιδιοκτήτες με λεφτά... Και σίγουρα τους προτιμάει ο ιβαν .Και σίγουρα ο μπεος δεν θα θέλει να του χαλάσει το χατίρι.
Εγώ δεν άκουσα κάτι, ξέρω όμως ότι η λύση θα παρουσιαστεί σαν μονόδρομος στο παρά πέντε. Αρχές Σεπτέμβρη, κανένα δεκαήμερο πριν την πρώτη αγωνιστική...
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
το στόρι είναι οτι ο κοκκαλης ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή μόνο αν υπάρχει πακέτο και η περιουσία του γσ. Πιο λογικό μου ακούγεται από το να ενδιαφέρονται "αμερικάνικα funds".
Οπως και να έχει είναι νωρίς να ξεκινήσουμε από τώρα αυτά γιατί θα τρελαθούμε μέχρι να έρθει το καλοκαίρι.
Μπράβο στα παιδιά που συνέχισαν να νικάν εύκολα χωρίς τα παππούδια και μπράβο και στον Κανακούδη που δεν έχει χάσει παιχνίδι σε αντίθεση με τάι.
Οπως και να έχει είναι νωρίς να ξεκινήσουμε από τώρα αυτά γιατί θα τρελαθούμε μέχρι να έρθει το καλοκαίρι.
Μπράβο στα παιδιά που συνέχισαν να νικάν εύκολα χωρίς τα παππούδια και μπράβο και στον Κανακούδη που δεν έχει χάσει παιχνίδι σε αντίθεση με τάι.
Αυτό το στορυ που λες, το έχω ακούσει όταν ακόμα ο μπαμπάς Κόκκαλης ήταν στον γαυρο και το στορυ αφορούσε τον γιό του.
Δεν είναι ένα νέο ας πούμε σενάριο.
Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα κερδίζει, γίνεται δουλειά, έστω σαν ομάδα υποδομών και πιστεύω ότι οι μνηστήρες και οι σωτήρες θα εμφανιστούν αν με ένα μαγικό τρόπο βρεθεί κάποια φόρμουλα για τα ακίνητα.
Όλα τα άλλα, έχουν υψηλότερο ρίσκο να πέσουμε σε παπατζη επενδυτή και δεν το έχουμε στο να κόβουμε φάτσες ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει..
Η Βέροια τι κατηγορία παίζει και γιατί να άλλαζε το ΑΦΜ της;
Δεν είναι ένα νέο ας πούμε σενάριο.
Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα κερδίζει, γίνεται δουλειά, έστω σαν ομάδα υποδομών και πιστεύω ότι οι μνηστήρες και οι σωτήρες θα εμφανιστούν αν με ένα μαγικό τρόπο βρεθεί κάποια φόρμουλα για τα ακίνητα.
Όλα τα άλλα, έχουν υψηλότερο ρίσκο να πέσουμε σε παπατζη επενδυτή και δεν το έχουμε στο να κόβουμε φάτσες ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει..
Η Βέροια τι κατηγορία παίζει και γιατί να άλλαζε το ΑΦΜ της;
Ναι για τον γιο του λένε. Τώρα αν το ξέθαψαν από τότε δεν ξέρω. Αλλά εγώ το άκουσα για τώρα . Whatever φήμη είναι έτσι και αλλιώς. Πάντως συμφωνώ ότι η μόνη περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο είναι να ξεμπλοκαρει ο ΓΣ και να πάνε πακέτο με το ποδόσφαιρο. Διαφορετικά το πολύ πολύ κανένας παπατζης τύπου τομ παπα να έρθει. Btw, προβλέπω comeback Καραντώνη τομ για τσίπουρα και 10 λεπτά δημοσιότητας.
Άντε βρε καλώς τους δεχτηκαμε.
Θα πάρουν λένε το αφμπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαψαχαχαχαχαχαχα
Βρε άι στο διάολο
Θα πάρουν λένε το αφμπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαψαχαχαχαχαχαχα
Βρε άι στο διάολο
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι θα μπορουσε ακομη και με ξεκλειδωμενο αφμ ΓΣ να υπαρχει σοβαρο προτζεκτ για την αναταση της ομάδας.
Θεωρώ πως οποιος επιφανης μεγαλοεπιχειρηματιας να ερθει ακομη και αν ο ιβαν αναλάμβανε αντι του μπαογκ, το πεπρωμένο αυτης της ομαδας θα ηταν να φαγωθουν οσο δυνατο περισσότερα παρέχοντας προς τον κοσμο οσο δυνατο λιγοτερα..
Οι ομαδες που κάνουν πλυντήριο ειναι 2 αντε 3(ιστορικα) που μαλιστα τους δινουν και 20k διαρκειας, αυτο οσο αναφορα τον έλεγχο των "μαζών".
Εμεις ημαστε αναμενόμενα ανύπαρκτοι σε ολα τα επίπεδα.
Περίπτωση να ξαναζήσουμε παλιές δοξες μονο αν το πλαισιο του ποδοσφαιρου θεσμικά και νομικά γυρίσει στα 80ties.
Σορυ για την πεσιμιτζιδικο σχόλιο, αυτο πιστευω παρατηρώντας τα δρώμενα
Θεωρώ πως οποιος επιφανης μεγαλοεπιχειρηματιας να ερθει ακομη και αν ο ιβαν αναλάμβανε αντι του μπαογκ, το πεπρωμένο αυτης της ομαδας θα ηταν να φαγωθουν οσο δυνατο περισσότερα παρέχοντας προς τον κοσμο οσο δυνατο λιγοτερα..
Οι ομαδες που κάνουν πλυντήριο ειναι 2 αντε 3(ιστορικα) που μαλιστα τους δινουν και 20k διαρκειας, αυτο οσο αναφορα τον έλεγχο των "μαζών".
Εμεις ημαστε αναμενόμενα ανύπαρκτοι σε ολα τα επίπεδα.
Περίπτωση να ξαναζήσουμε παλιές δοξες μονο αν το πλαισιο του ποδοσφαιρου θεσμικά και νομικά γυρίσει στα 80ties.
Σορυ για την πεσιμιτζιδικο σχόλιο, αυτο πιστευω παρατηρώντας τα δρώμενα
Τόπος : Salonica
Φίλε δεν διαφωνώ σ αυτά που λες, απλά και εγώ προσπαθώ να πιαστώ από κάπου..
Εμάς ρε γαμωτο η μοίρα μας είναι οι τομτανασηδες από το αμερικα..
Εμάς ρε γαμωτο η μοίρα μας είναι οι τομτανασηδες από το αμερικα..
Σε περίπτωση που καταφέρει, ο δεύτερος απατεώνας από Αμερική , να αγοράσει κάποιο αφμ κ δημιουργήσει τον ΝΠΣ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗ κτλ εγώ προσωπικά δεν θα υποστηρίξω την ομάδα. Ακόμα κ αν η ΑΘ 10 βγάλει ανακοίνωση του τύπου ακολουθάμε το σήμα του ήρα κτλ. Αν έρθει κάποιος σοβαρός ( λέμε τώρα) κ αγοράσει αφμ το οποίο όμως συγχωνέψει με τον ΑΣ Ηρακλή ( όχι δανείσει το σήμα χρώματα κτλ) τότε είμαι μαζί του. Βαρέθηκα τους γελοίους που περιφέρονται εδώ κ χρόνια γύρω από την ομάδα.Βαρεθηκα πραγματικά. Πλέον είμαι σε φάση που νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία για να με κρατήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, αν αποτύχει κ αυτή μένει μόνο το μπάσκετ για να ασχολούμαι.
Άσχετο αλλά ρε μάγκες αλλά κακά τα ψέματα αν μια ομάδα έχει το δικό της γήπεδο δεν κινδυνεύει με αφανισμό, υπάρχει πάντα αυτός ο πυρήνας που όλα περιστρέφονται γύρω του. Υπάρχει αυτό το σημείο αναφοράς που λατρεύουν όλοι οι οπαδοί κ εμείς δεν είχαμε την τύχη να έχουμε ποτέ κ ούτε υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε δυστυχώς(ας είμαστε ρεαλιστές) .Βλέπω πχ τους γείτονες πως μιλάνε για τα χάμω γήπεδα τους η ακόμα κ αυτούς που τώρα φτιάχνουν κ τους καταλαβαίνω/ζηλεύω.
Άσχετο αλλά ρε μάγκες αλλά κακά τα ψέματα αν μια ομάδα έχει το δικό της γήπεδο δεν κινδυνεύει με αφανισμό, υπάρχει πάντα αυτός ο πυρήνας που όλα περιστρέφονται γύρω του. Υπάρχει αυτό το σημείο αναφοράς που λατρεύουν όλοι οι οπαδοί κ εμείς δεν είχαμε την τύχη να έχουμε ποτέ κ ούτε υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε δυστυχώς(ας είμαστε ρεαλιστές) .Βλέπω πχ τους γείτονες πως μιλάνε για τα χάμω γήπεδα τους η ακόμα κ αυτούς που τώρα φτιάχνουν κ τους καταλαβαίνω/ζηλεύω.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Φίλε ακριβώς όπως τα λες.
Οι τρόποι είναι δύο , ο ένας είναι τοπικό και άνοδος και ο άλλος η συγχώνευση και όχι ο δανεισμός με τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΉ και τίποτα αλλο.
Και φυσικά ΟΧΙ ούτε με τον τρόπο που πήγαν να το κάνουν (Βαφειάδης) ούτε με τον Τομ που εξαφανίστηκε στα ζόρια , ξεφτυλισε την ομάδα και τώρα έρχεται ως ΤΙ; ΣΩΤΉΡΑΣ; ουστ ρε κοπροι.
Ποιος εξουσιοδοτεί τον κάθε ένα να λέει αγοράζω ΑΦΜ; Πεινασμένοι δεν είμαστε. Να πάνε στον διάολο που θα παίζουν με τον πόνο μας.
Δεν θέλω λαμόγια και δεν δανείζω κανένα σήμα και κανένα χρώμα και δεν στηρίζω κανένα Τομ που με θυμήθηκε τώρα και κανένα λαμόγιο.
Οι τρόποι είναι συγκεκριμένοι και οι τύποι έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν ούτε χλεπα.
Όσο για τα γήπεδα που λες συμφωνώ 1908%
Ένα γήπεδο, ανεβάζει τον σύλλογο ακόμα και αν βρεθεί στο τοπικό. Μιλάμε για χρήμα. Αν το καταφέρεις ποτέ, εδραιώνεται η ομάδα σε άλλο στάτους, βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο αυτόματα.
Οι τρόποι είναι δύο , ο ένας είναι τοπικό και άνοδος και ο άλλος η συγχώνευση και όχι ο δανεισμός με τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΉ και τίποτα αλλο.
Και φυσικά ΟΧΙ ούτε με τον τρόπο που πήγαν να το κάνουν (Βαφειάδης) ούτε με τον Τομ που εξαφανίστηκε στα ζόρια , ξεφτυλισε την ομάδα και τώρα έρχεται ως ΤΙ; ΣΩΤΉΡΑΣ; ουστ ρε κοπροι.
Ποιος εξουσιοδοτεί τον κάθε ένα να λέει αγοράζω ΑΦΜ; Πεινασμένοι δεν είμαστε. Να πάνε στον διάολο που θα παίζουν με τον πόνο μας.
Δεν θέλω λαμόγια και δεν δανείζω κανένα σήμα και κανένα χρώμα και δεν στηρίζω κανένα Τομ που με θυμήθηκε τώρα και κανένα λαμόγιο.
Οι τρόποι είναι συγκεκριμένοι και οι τύποι έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν ούτε χλεπα.
Όσο για τα γήπεδα που λες συμφωνώ 1908%
Ένα γήπεδο, ανεβάζει τον σύλλογο ακόμα και αν βρεθεί στο τοπικό. Μιλάμε για χρήμα. Αν το καταφέρεις ποτέ, εδραιώνεται η ομάδα σε άλλο στάτους, βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο αυτόματα.
Άμα θέλει, οποίος θέλει, φέρνει το βιβλιάριο καταθέσεων του στον Ηρακλή αιτείται ραντεβού, αφού κοπτεται για τον Ηρακλή, παίρνει τον ποδοσφαιρικό χάρτη, βρίσκει ομάδα/ΑΦΜ της περιφέρειας, αναλαμβάνει τα έξοδα του ΑΣ ΗΡΑΚΛΉ και της ομάδας που βρήκε και ξεκινάει το πρότζεκτ του ΑΦΟΥ πάρει έγκριση από τον ερασιτέχνη και έχει τους οικονομικούς πόρους να στηρίξει την ομάδα και το έμβλημα του Ηρακλή.
Κάποιος, πριν λίγες μέρες επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι του, ΉΡΩΑΣ, αθλητής του συλλόγου.
Δεν γίνεται αυτό το έμβλημα να το κάνει κουρελοχαρτο ο κάθε Τομ.
Κάποιος, πριν λίγες μέρες επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι του, ΉΡΩΑΣ, αθλητής του συλλόγου.
Δεν γίνεται αυτό το έμβλημα να το κάνει κουρελοχαρτο ο κάθε Τομ.
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
καλά αυτοί ήρθαν για 10 λεπτά δημοσιότητας. Οι δικοί μας που δεν έχουν βρει τίποτα ενώ υποτίθεται ψάχνουν ενα χρόνο είναι χειρότεροι.
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Αγωνιστική Περίοδος 2018-2019
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021