ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 40 από 40
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
η ομάδα σε επίπεδο πρώτης πεντάδας δεν έχει παίξει άσχημα. Απλά όταν μπήκαν βεργίνηδες και σία έγινε η ζημία.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
oι διαιτητές και ο σκηνοθέτης είναι γτπ
Αρέσει στον χρήστη AntiGrinias
Βασικά νομίζω... προπονητής μας λείπει. Αυτή η ομάδα εμε΄να μου φαίνεται πιο ατάλαντη και από εμάς. θα το θεωρήσω τρελή αποτυχία να χάσουμε.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Για τον π@... Όλοι βάζουν τρίποντα εκτός από εμάς. Χθες αφού προηγήθηκαν με 10 πόντους και οι άλλοι τους χάζευαν τα βάζανε. Σε αγώνα που καίει τα γ....
Μπράβο ρε ΗΡΑΚΛΑΡΑ μου!
natsinas75- Αριθμός μηνυμάτων : 339
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
Τρελό γέλιο!!!
Μία περίοδο παίξαμε ΑΜΥΝΑ και δεν βάλανε καλάθι.
Ο Μποουλιν προσπάθησε να τα γαμήσει αλλά οι άλλοι είχαν ψυχολογία μηδέν.
Ο σκηνοθέτης πρέπει να ήταν στα πρόθυρα ύπνου. Ότι να ναι έδειχνε.
Εγώ απόρώ γιατί οι ομάδες κάνουν τόσες αλλαγές. Οι πριμαντόνες κουράζονται τόσο εύκολα; Εγώ θυμάμαι παλιά η ίδια ομάδα έπαιζε 40 λεπτά. Δηλαδή κάτι Σχίζες, Βεργίνιδες δεν είναι για πολλά πολλά.
Οι Ιταλοί είχαν από την αρχή μια φάτσα looser.
Από φυσιολογική ομάδα θα είχαμε χάσει. Θα κατεβάιναμε 4η περίοδο απλα για να παίξουμε.
Τεσπα από το να παίζαμε φιλικά στη Σαλόνικα καλύτερα στο Ντε Μπος.
Τρελό γέλιο!!!
Μία περίοδο παίξαμε ΑΜΥΝΑ και δεν βάλανε καλάθι.
Ο Μποουλιν προσπάθησε να τα γαμήσει αλλά οι άλλοι είχαν ψυχολογία μηδέν.
Ο σκηνοθέτης πρέπει να ήταν στα πρόθυρα ύπνου. Ότι να ναι έδειχνε.
Εγώ απόρώ γιατί οι ομάδες κάνουν τόσες αλλαγές. Οι πριμαντόνες κουράζονται τόσο εύκολα; Εγώ θυμάμαι παλιά η ίδια ομάδα έπαιζε 40 λεπτά. Δηλαδή κάτι Σχίζες, Βεργίνιδες δεν είναι για πολλά πολλά.
Οι Ιταλοί είχαν από την αρχή μια φάτσα looser.
Από φυσιολογική ομάδα θα είχαμε χάσει. Θα κατεβάιναμε 4η περίοδο απλα για να παίξουμε.
Τεσπα από το να παίζαμε φιλικά στη Σαλόνικα καλύτερα στο Ντε Μπος.
Όσο να'ναι ο Καλύβας πήρε την ταυτότητα του Ιταλού όταν αλλαξε την άμυνα.
Αν αυτός ο παπάρας ο Μπόουλινγκ μπορούσε να σκοράρει συστηματικά και χωρίς να κολλάει το μυαλό του (εκτός ότι θα επαιζε στην Ευρωλίγκα γιατί παίζει απίστευτη άμυνα) θα ήμασταν πολύ καλή ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο πολύ ο Χάτσερ που επίσης κολλάει το μυαλό του.
Γενικά καιρό είχα να σηκωθώ από τον καναπέ για να πανηγυρίσω.
ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν αυτός ο παπάρας ο Μπόουλινγκ μπορούσε να σκοράρει συστηματικά και χωρίς να κολλάει το μυαλό του (εκτός ότι θα επαιζε στην Ευρωλίγκα γιατί παίζει απίστευτη άμυνα) θα ήμασταν πολύ καλή ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο πολύ ο Χάτσερ που επίσης κολλάει το μυαλό του.
Γενικά καιρό είχα να σηκωθώ από τον καναπέ για να πανηγυρίσω.
ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Όντως ο μπόουλινγκ πήγε να μας κρεμάσει.
Παίξαμε πολύ άμυνα στο τέλος.
Μήπως καλύτερα να παίζουμε μόνο Ευρώπη
Παίξαμε πολύ άμυνα στο τέλος.
Μήπως καλύτερα να παίζουμε μόνο Ευρώπη
και εγώ καιρό είχα να χαρώ έτσι με νίκη του Ηρακλή σε οποιοδήποτε άθλημα.
Οι Ιταλοί δεν είναι καθόλου κακή ομάδα. Στην Ιταλία νομίζω προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν ομάδα που παίζει eurocup. Απλά δεν έχουν καθοδήγηση ούτε από τον πάγκο ούτε μέσα στον αγώνα (όπως οι περισσότερες ομάδες σε γερμανίες γαλλίες ιταλίες κτλ) και τα χάσανε στα δύσκολα.
Mπράβο στον Καλύβα που το κατάλαβε και τους πίεσε σωστά.Μπράβο στο Χάνλαν που επιστρέφει στο κλασικό του παιχνίδι και μας δείχνει ότι δεν ξέχασε το μπάσκετ. Μπράβο και στον Όμπι για την ψυχραιμία.
Μπράβο σε όλους εκτός από Τσαϊρέλη, Σχίζα,Βεργίνη που όποτε παίζουν μας μαυρίζουν την ψυχή.
Οι Ιταλοί δεν είναι καθόλου κακή ομάδα. Στην Ιταλία νομίζω προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν ομάδα που παίζει eurocup. Απλά δεν έχουν καθοδήγηση ούτε από τον πάγκο ούτε μέσα στον αγώνα (όπως οι περισσότερες ομάδες σε γερμανίες γαλλίες ιταλίες κτλ) και τα χάσανε στα δύσκολα.
Mπράβο στον Καλύβα που το κατάλαβε και τους πίεσε σωστά.Μπράβο στο Χάνλαν που επιστρέφει στο κλασικό του παιχνίδι και μας δείχνει ότι δεν ξέχασε το μπάσκετ. Μπράβο και στον Όμπι για την ψυχραιμία.
Μπράβο σε όλους εκτός από Τσαϊρέλη, Σχίζα,Βεργίνη που όποτε παίζουν μας μαυρίζουν την ψυχή.
Ο Χανλαν χθες ήταν MVP οπότε αποφάσισε σήμερα να ξεκουραστεί μετά την πρώτη περίοδο για να δώσει την χαρά του MVP και σε κανένα άλλο.
Ο Καββαδάς εγγύηση.
Οι διαιτητές για να βλέπουν το χρονόμετρο αν λειτουργεί καλοί ήταν. Για τα υπόλοιπα άστα.
Η μόνιμη πεντάδα πρέπει να είναι Σαγκς, Μπόουλινγκ, Χάνλαν, Καββαδάς και το κρύο αίμα.
Εγώ περιμένω πολλά περισσότερα απότο Σάγκς. Πιστέυω ότι αυτός ο παίκτης το έχει.
Ο Μούρ τι είχε πάθει σήμερα και δεν έπαιξε;
Ο Καββαδάς εγγύηση.
Οι διαιτητές για να βλέπουν το χρονόμετρο αν λειτουργεί καλοί ήταν. Για τα υπόλοιπα άστα.
Η μόνιμη πεντάδα πρέπει να είναι Σαγκς, Μπόουλινγκ, Χάνλαν, Καββαδάς και το κρύο αίμα.
Εγώ περιμένω πολλά περισσότερα απότο Σάγκς. Πιστέυω ότι αυτός ο παίκτης το έχει.
Ο Μούρ τι είχε πάθει σήμερα και δεν έπαιξε;
O Mουρ δεν παίζει για να παίζει ο Γκιουζέλης που είναι και καλύτερος και θα μείνει στην ομάδα.
πάντως για να καταλάβεις το μέγεθος της νίκης , αυτή η ομάδα είναι το 3ο φαβορί για την κατάκτηση.
πάντως για να καταλάβεις το μέγεθος της νίκης , αυτή η ομάδα είναι το 3ο φαβορί για την κατάκτηση.
Iraklaras07 έγραψε:O Mουρ δεν παίζει για να παίζει ο Γκιουζέλης που είναι και καλύτερος και θα μείνει στην ομάδα.
Συμφωνώ για τον Γκιουζέλη.
3ο φαβορί;;; Αυτοί είναι χεσμένοι πάνω τους. Με το που περάσαμε μπροστά λες και πέταξαν πετσέτα. Γεννημένοι νικητές!!!
Δηλαδή κάτσε ρε φίλε. Αν αυτοί είναι 3ο φαβορί, τότε μια ομάδα π.χ σαν τον Προμηθέα θα το έπαιρνε το κύπελο με σβηστές μηχανές.
ναι ρε.
Οι καλές ομάδες του τουρνουά πάνω κάτω σαν εμάς είναι. Μερικές είναι σαν τους Ούγγρους τελείως άμπαλοι.
Και είναι όλες ομάδες σαν αυτή. Δηλαδή από πρωταθλήματα τσίρκα,που δεν μπορούν να παίξουν λίγο στρωτό μπάσκετ και να πατήσουν το φρένο όταν χρειάζεται. Αυτή η ρέτζιο ,στην Ελλάδα με Έλληνα προπονητή θα έβγαινε από 3 μέχρι 5.
Οι καλές ομάδες του τουρνουά πάνω κάτω σαν εμάς είναι. Μερικές είναι σαν τους Ούγγρους τελείως άμπαλοι.
Και είναι όλες ομάδες σαν αυτή. Δηλαδή από πρωταθλήματα τσίρκα,που δεν μπορούν να παίξουν λίγο στρωτό μπάσκετ και να πατήσουν το φρένο όταν χρειάζεται. Αυτή η ρέτζιο ,στην Ελλάδα με Έλληνα προπονητή θα έβγαινε από 3 μέχρι 5.
Στην ομάδα, όταν ξεκίνησε το τουρνουά, πίστευαν ότι πρώτο φαβορί είναι η Μπεσίκτας. Και η Μπεσίκτας στο πρώτο ματς έχασε από κάτι ρουμάνους καμιά δεκαριά πόντους (οι ρουμάνοι βέβαια έβαλαν καμια 15αριά 3ποντα με 60% ευστοχία).
-------
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
-------
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022