ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 40
Σελίδα 12 από 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Καλησπέρα φίλε!Thomas Ele έγραψε:Καλησπέρα μάγκες. Είπα να γράψω πρώτη φορά παρότι παραλουθω το forum εδώ και καιρό. Είμαι ο antifagate10 στο Instagram. Πρώτον είχα στείλει προσωπικό στον Bowlin και του είπα να μείνει γιατί εκτιμώ το πάθος και την άμυνα του παρότι υστερεί τεχνικα. Πιστεύω ότι το μήνυμα μου ήταν πολύ καλό. Του είπα ότι τον εκτιμώ και ότι ελπίζω να ξαναβρεί τον καλό του ευατο στο σουτ και στο playmaking που δεν είχε εδώ. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια στην καριέρα. Αν δεν είχα όνομα antifagate10 ούτε θα σχολιάζες. Επίσης η απάντηση του suggs είναι τραγική. Δεν ξέρω πως να στείλω screenshot από την συνομιλία με τον Bowlin για να στο αποδείξω επειδή πρώτη φορά γράφω και είμαι από κινητό. Για να τελειώσω, φτάνει το μένος που για όλα η Αθ10 φταίει. Ναι έχει κάνει λάθη αλλά πονάει για τον Ηρακλή
Και εγώ αυτά που λες καταλαβα από το μήνυμα , ήταν ξεκάθαρο άλλωστε και συμφωνώ σε οσα λες.
Και φυσικά αν είχες ένα άλλο nickname δεν θα γινόταν το σχολείο στο φόρουμ.
Το ίδιο μοτίβο θα υπάρχει και στα θέματα του ΓΣ, επειδή στην συνέντευξη αναφέρθηκε ότι μεταξύ όλων βοήθησε πολύ και η ΑΘ10.
Κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι η ΑΘ10 και ο κάθε σύνδεσμος και λέσχη δηλαδή (να τους βάλω όλους μαζί μέσα) θα γίνουν εισοδηματίες στην Μικρα (που εκει δεν θα γίνει γήπεδο).
Και επιμένω ότι ο sugs και ο καθε παίχτης, από την στιγμή που ο δρακοπουλος τους έχει πληγωμένους θα έπρεπε ήδη να αρπάξει ένα περιποιημένο πρόστιμο, ειδικά όταν σχολιάζουν και δημόσια ετσι στα σοσιαλ μίντια.
Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele
Μόλις άκουσα τη συνένετυξη του Δρακόπουλου. Πρώτη φορά τον άκουγα να μιλάει και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα.
Μακάρι να είχαμε 5 σαν αυτόν.
Ο άνθρωπος πατάει γερά στα πόδια του, ξέρει ποιός είναι, ξέρει τις δυνάμεις του.
Έχει οπτική όλου του θέματος ΗΡΑΚΛΗΣ.
Οι απόψεις του και η συγκρότησή του με άφησε άφωνο.
Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε μια αντιπαράθεση εύχομαι κάποια στιγμή να μιλήσουν σε αντιπαραβολή με τους ανθρώπους του Γ.Σ και να πει ο Δρακό και αυτά που δεν μπορύσε στο ραδιόφωνο και φυσικά να πούνε και από το Γ.Σ την αλήθεια τους.
Μακάρι να είχαμε 5 σαν αυτόν.
Ο άνθρωπος πατάει γερά στα πόδια του, ξέρει ποιός είναι, ξέρει τις δυνάμεις του.
Έχει οπτική όλου του θέματος ΗΡΑΚΛΗΣ.
Οι απόψεις του και η συγκρότησή του με άφησε άφωνο.
Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε μια αντιπαράθεση εύχομαι κάποια στιγμή να μιλήσουν σε αντιπαραβολή με τους ανθρώπους του Γ.Σ και να πει ο Δρακό και αυτά που δεν μπορύσε στο ραδιόφωνο και φυσικά να πούνε και από το Γ.Σ την αλήθεια τους.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Στο ραδιο όλα αυτά να τα πουν;
το αννίτα κοίτα ταιριάζει καλύτερα για την πάρτυ μας.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6068
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Στο ραδιο και γενικά "προς τα εξω " η εικόνα πρέπει να είναι τέλεια. Να μην τσιμπάνε ουτε δικοι μας, ούτε να δίνεται πάτημα σε σδνα κ λοιπούς καλοθελητες να μας κάνουν άνω κάτω με το παραμικρό.Iraklaras07 έγραψε:το αννίτα κοίτα ταιριάζει καλύτερα για την πάρτυ μας.
Η λύση του προβλήματος του Ηρακλή πρωτοσελιδο δεν έγινε πουθενά, και πρώτη είδηση εγινε μια παπαρια του σδνα . Ουτε η ανακοίνωση του μπάσκετ μετά το περιστατικό έγινε πρώτη είδηση όπως το αρχικό πυροτέχνημα του σδνα γιατι η δουλειά τους είχε γίνει.
Ότι έχει να πει ο καθε ένας επενδυτής, μεγαλομετοχος, θεσμικό πρόσωπο, ενδιαφερόμενος κτλ με τον ΓΣ, πάει εκεί, τα λέμε, δεν χρειάζεται ούτε εμείς να το μάθουμε και τελειώνει εκεί. Και αμα βγούνε στο ράδιο, αγαπημένοι όμορφα ωραία, και ας διαφωνούσαν πιο πριν.
Δλδ όλοι, σε όλες τις άλλες ομάδες είναι μια χαρά, δεν μαλώνουν δεν διαφωνούν, μόνο εμείς διαφωνούμε δλδ.
Αμα τα μαθαίναμε όλα, πριν καν γίνουν ούτε η λύση στον ΓΣ θα ερχόταν γιατι θα την έκαιγε κανένα σδνα στην καλύτερη θα είχαμε σκοτωθεί μεταξύ μας.
Και για τα επόμενα το μοτίβο θα είναι έτσι πιστεύω
Πρωτα θα τελειώνει κατι, και μετά θα ανακοινωνεται και πολύ σωστά για μένα.
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Φυσικά και όχι στο ραδιόφωνο. Σε μια συνέλευση. off the record.
Όπως φαίνεται εδώ και καιρό για το ποδόσφαιρο υπάρχει διαφορετική οπτική και σύντομα θα κληθούν οι φίλαθλοι να γνωρίζουν τα σχέδια του καθενός για να ακολουθήσουν. Το ακόμα χειρότερο σενάριο από αυτό που μας συμβαίνει ήδη είναι μια διάσπαση του κόσμου σε 2 Ηρακλής.
Κοίτα τεο, όπως έλεγε και ένας παλιός πολιτικός "Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται".
Καταλαβαίνω ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει εχεμύθεια αλλά κάποια άλλα πρέπει να τα μαθαίνεις από πρώτο χέρι γιατί από δεύτερο (δηλαδή δημοσιογράφους κλπ) μπορεί να μεταφερθούν λάθος.
Εμένα το βασικό μου θέμα στο ποδόσφαιρό είναι αυτό που υπονοεί και άλλες φορές λέει καθαρά ο Δρακό ότι Ηρακλής όπως ακριβώς ήταν δεν γίνεται γιατί σε περιμένουν στη γωνία. Τί έχει να πει για αυτό ο Γ.Σ. ποια περιθώρια έχουμε; Αυτό με καίει προσωπικά. Από τη μια τα σύμβολα, το χρώμα είναι η ψυχή μας. Από την άλλη είναι εφικτό και σε αν όχι τι μπορύμε να κρατήσουμε.
και να έχουμε υπόψη ότι ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ δεν χωράνε. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ΗΡΑΚΛΗΣ κάτω των 30 ετών! Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλα 10 χρόνια την πολιτεία! Σε 5 χρόνια το πολύ πρέπει να είμαιστε Α' εθνική.
Κοίτα τεο, όπως έλεγε και ένας παλιός πολιτικός "Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται".
Καταλαβαίνω ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει εχεμύθεια αλλά κάποια άλλα πρέπει να τα μαθαίνεις από πρώτο χέρι γιατί από δεύτερο (δηλαδή δημοσιογράφους κλπ) μπορεί να μεταφερθούν λάθος.
Εμένα το βασικό μου θέμα στο ποδόσφαιρό είναι αυτό που υπονοεί και άλλες φορές λέει καθαρά ο Δρακό ότι Ηρακλής όπως ακριβώς ήταν δεν γίνεται γιατί σε περιμένουν στη γωνία. Τί έχει να πει για αυτό ο Γ.Σ. ποια περιθώρια έχουμε; Αυτό με καίει προσωπικά. Από τη μια τα σύμβολα, το χρώμα είναι η ψυχή μας. Από την άλλη είναι εφικτό και σε αν όχι τι μπορύμε να κρατήσουμε.
και να έχουμε υπόψη ότι ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ δεν χωράνε. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ΗΡΑΚΛΗΣ κάτω των 30 ετών! Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλα 10 χρόνια την πολιτεία! Σε 5 χρόνια το πολύ πρέπει να είμαιστε Α' εθνική.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την uphercules στις 18/2/2021, 22:35, 1 φορά
Στο ποδόσφαιρο αν και βγήκαμε εκτός θέματος τωρα ισχυουν κάποια πράγματα και κάποια πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν (νομικά) οσο αναφορά τωρα και τον νέο ερασιτέχνη.
Αν πχ ο νέος ερασιτέχνης ιδρύσει τμήμα ποδοσφαίρου, αν συνδέεται βάση ΟΥΕΦΑ με τα παλιά χρέη είτε Ρέμου είτε αεπ είναι ένα απ τα σοβαρά ερωτήματα το οποίο μόνο κάποιος νομικός και η επο ταυτόχρονα μπορει να το ξεκαθαρισει.
Τα δεδομένα είναι ότι ο δρακοπουλος (οχι ο ΓΣ Ηρακλής) αποφασισε (με όλη την καλή διάθεση θα προσθέσω για να μη με νομίζεις κολλημένο) να συνεργαστεί ο ίδιος, να παρέμβει, με τον Η.Α. για την μπάλα.
Υπήρξε μια συμφωνία μεταξύ Δρακοπουλου και Η.Α. (απ όσο έχω καταλάβει) η οποία εδώ και μήνες δεν ανακοινώθηκε επίσημα στον ΓΣ, ουτε στον κόσμο του Ηρακλή (αφού μιλάμε για διάσπαση) ώστε να δει, να ενημερωθεί έστω και να αποφασίσει και ο ΓΣ και ο κόσμος κατ επέκταση.
Αυτή η ενημέρωση δεν θα έπρεπε να είχε γίνει; γιατι ειλικρινά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Ειδικότερα για την συμφωνία, ας μην προτρεχουμε, ας ανακοινωθεί και την συζητάμε.
Και σκοπός είναι να υπάρξει ενότητα όχι διάσπαση.
Αν πχ ο νέος ερασιτέχνης ιδρύσει τμήμα ποδοσφαίρου, αν συνδέεται βάση ΟΥΕΦΑ με τα παλιά χρέη είτε Ρέμου είτε αεπ είναι ένα απ τα σοβαρά ερωτήματα το οποίο μόνο κάποιος νομικός και η επο ταυτόχρονα μπορει να το ξεκαθαρισει.
Τα δεδομένα είναι ότι ο δρακοπουλος (οχι ο ΓΣ Ηρακλής) αποφασισε (με όλη την καλή διάθεση θα προσθέσω για να μη με νομίζεις κολλημένο) να συνεργαστεί ο ίδιος, να παρέμβει, με τον Η.Α. για την μπάλα.
Υπήρξε μια συμφωνία μεταξύ Δρακοπουλου και Η.Α. (απ όσο έχω καταλάβει) η οποία εδώ και μήνες δεν ανακοινώθηκε επίσημα στον ΓΣ, ουτε στον κόσμο του Ηρακλή (αφού μιλάμε για διάσπαση) ώστε να δει, να ενημερωθεί έστω και να αποφασίσει και ο ΓΣ και ο κόσμος κατ επέκταση.
Αυτή η ενημέρωση δεν θα έπρεπε να είχε γίνει; γιατι ειλικρινά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Ειδικότερα για την συμφωνία, ας μην προτρεχουμε, ας ανακοινωθεί και την συζητάμε.
Και σκοπός είναι να υπάρξει ενότητα όχι διάσπαση.
Πρώτον - και Περούκα13 να σε λέγανε το ίδιο θα έγραφα. Τραγικό σχόλιο, καμιά σχέση με την πραγματικότητα, ο Μπόουλιν αύριο ανακοινώνεται από ομάδα Eurocup και εμείς δεν θα βγούμε ούτε 10οι. Ο Μπόουλιν ήταν το πρόβλημα.
Δεύτερον -Ο Σαγκς και λίγα έγραψε. Όχι, θα κάθονται οι παίκτες να ακούνε ότι κατεβαίνει στου καθενος το κεφάλι.
Τρίτον - Πώς θα τους βάλεις πρόστιμο; Παράνομο είναι
Μη λέτε ότι να'ναι
Δεύτερον -Ο Σαγκς και λίγα έγραψε. Όχι, θα κάθονται οι παίκτες να ακούνε ότι κατεβαίνει στου καθενος το κεφάλι.
Τρίτον - Πώς θα τους βάλεις πρόστιμο; Παράνομο είναι
Μη λέτε ότι να'ναι
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Πόσο πολύπλοκο έχει γίνει πλέον να είσαι οπαδός του Ηρακλή;Εγώ (όπως και οι υπόλοιποι φαντάζομαι),λίγη διασκέδαση ήθελα ,να βλέπω μπαλιτσα ,μπασκετακι άντε και λίγο βόλεϊ και να ξεφεύγω από τη καθημερινότητα.Αυτο το πράγμα πλέον αγγιζει τα όρια του μαζοχισμού και δεν βλέπω και γιατρειά.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Πρώτα από όλα δεν σε θεωρώ κολλημένο. Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε διαφορετικά ένα θέμα. Αλλά αυτό που δεν αμφισβητώ είναι ότι και οι 2 θέλουμε είναι το καλό της ομάδας.
Στη συνέντευξη του ο Δρακό όταν ρωτήθηκε για τους Αμπελόκηπουε είπε δεν θα πω για το καλό της ομάδας. Δεδομένου ότι δεν μου φαίνεται για θύμα ο Δρακό πιστεύω ότι έχει κάνει μια συμφωνία μέχρι να ανέβει ως π΄χ Β να είναι έτσι και σταδιακά και αθόρυβα να φύγει το Αμπελοκήπων. Θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι έχει το σενάριο. Ε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ανακοινωθεί προς τα έξω.
Για το γήπεδο των Λύκων πάλι δεν απάντησε για το καλό της ομάδας.
Νομίζω ότι πρέπει να τον στηρίξουμε εκτός και αν ο Γ.Σ έχει καλύτερο σενάριο (που μπορεί να πει). Στην τελική ας κάνει ο καθένας το project του και όποιος τα καταφέρει...
Στη συνέντευξη του ο Δρακό όταν ρωτήθηκε για τους Αμπελόκηπουε είπε δεν θα πω για το καλό της ομάδας. Δεδομένου ότι δεν μου φαίνεται για θύμα ο Δρακό πιστεύω ότι έχει κάνει μια συμφωνία μέχρι να ανέβει ως π΄χ Β να είναι έτσι και σταδιακά και αθόρυβα να φύγει το Αμπελοκήπων. Θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι έχει το σενάριο. Ε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ανακοινωθεί προς τα έξω.
Για το γήπεδο των Λύκων πάλι δεν απάντησε για το καλό της ομάδας.
Νομίζω ότι πρέπει να τον στηρίξουμε εκτός και αν ο Γ.Σ έχει καλύτερο σενάριο (που μπορεί να πει). Στην τελική ας κάνει ο καθένας το project του και όποιος τα καταφέρει...
Δηλαδή σε ένα άνθρωπο που ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ του είπε ότι ήταν καλός αμυντικά αλλα υστερούσε καπου και καλή τύχη στο τέλος τι κακό βλεπεις;
Τον έβρισε μήπως; μήπως τον μειωσε την προσωπικότητα ή τον ειπε αμπαλο;
Ειπε την αποψη του και του ευχηθηκε καλή τύχη.
Πιο ευγενικός δεν γίνεται.
Ο sugs από κάτω, ένα γμτχ του (και ας μην το καταλάβαινε) θα του ήταν κουτί.
Πρόστιμο γιατι Ευρώπη έπαιζαν και Ελλάδα τον έπαιζαν και εν πάση περιπτωση, αμα θέλει να τους σφίξει τα λουριά υπάρχουν τρόποι.
Τον έβρισε μήπως; μήπως τον μειωσε την προσωπικότητα ή τον ειπε αμπαλο;
Ειπε την αποψη του και του ευχηθηκε καλή τύχη.
Πιο ευγενικός δεν γίνεται.
Ο sugs από κάτω, ένα γμτχ του (και ας μην το καταλάβαινε) θα του ήταν κουτί.
Πρόστιμο γιατι Ευρώπη έπαιζαν και Ελλάδα τον έπαιζαν και εν πάση περιπτωση, αμα θέλει να τους σφίξει τα λουριά υπάρχουν τρόποι.
uphercules χαίρομαι που δε με θεωρείς κολλημένο φιλε μου.
Εγω δεν έχω κανένα θέμα με τον Δρακοπουλο απλά μην ξεκατινιαζομαστε στα ράδια, αυτά δεν μου αρέσουν και εν πάση περιπτωση σχέση ΓΣ Δρακοπουλου πρέπει να υπάρχει αφού διοικεί το μπάσκετ και είναι στην οικογένεια του Ηρακλή ενεργό μέλος.
Δεν Χρειάζεται να φαγωνομαστε με το παραμικρό (το βλέπω στο φβ πολυ) ή να μας βάζουν να μαλώνουμε.
Για το θέμα των Αμπελοκήπων θεωρώ το πρόβλημα δεν είναι το όνομα ή αν θα λέει 2021 κτλ, αν κάποια πράγματα δεν αποφεύγονται δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς εννοείται, όπως με την αεπ φυσικά που είχε γίνει.
Αλλου θα υπάρχει το θέμα.
Εγω δεν έχω κανένα θέμα με τον Δρακοπουλο απλά μην ξεκατινιαζομαστε στα ράδια, αυτά δεν μου αρέσουν και εν πάση περιπτωση σχέση ΓΣ Δρακοπουλου πρέπει να υπάρχει αφού διοικεί το μπάσκετ και είναι στην οικογένεια του Ηρακλή ενεργό μέλος.
Δεν Χρειάζεται να φαγωνομαστε με το παραμικρό (το βλέπω στο φβ πολυ) ή να μας βάζουν να μαλώνουμε.
Για το θέμα των Αμπελοκήπων θεωρώ το πρόβλημα δεν είναι το όνομα ή αν θα λέει 2021 κτλ, αν κάποια πράγματα δεν αποφεύγονται δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς εννοείται, όπως με την αεπ φυσικά που είχε γίνει.
Αλλου θα υπάρχει το θέμα.
Καλημέρα παιδιά
Άκουσα την συνέντευξη, στο θέμα καντζούρη με κάλυψε (πες το ρε φίλε απ το καλοκαίρι), ανέλαβε ευθύνες , δεν καταδίκασε συνάδελφους, αναγνώρισε λάθη, ωραίος.
Στα θέματα του γιατρού, κουση, φυσιοθεραπευτή κτλ η στάση του φαίνεται να είναι ουδείς αναντικατάστατος, θεμιτό.
Όσο αναφορά το μήνυμα του παιδιού στο μποουλιν, ευπρεπέστατο. Κι απ τη μεριά του ο Σαγκς καλά έκανε και κάλυψε τον κολλητό, μια κανονικότατη συζήτηση δλδ.
Για την μπάλα, ότι και να κάνουμε σκαλώνουμε στα παλιά χρέη, πάντα θα υπάρχει κάτι να σε συνδέσει με την παλιά παε, ΠΑΝΤΑ(κι μόνο που θα μαστέ εμείς στο φόρουμ εδώ και θα γράφουμε , υπάρχει σύνδεση)
Αυτό πρέπει να το κατανοήσει όποιος θέλει να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άκουσα την συνέντευξη, στο θέμα καντζούρη με κάλυψε (πες το ρε φίλε απ το καλοκαίρι), ανέλαβε ευθύνες , δεν καταδίκασε συνάδελφους, αναγνώρισε λάθη, ωραίος.
Στα θέματα του γιατρού, κουση, φυσιοθεραπευτή κτλ η στάση του φαίνεται να είναι ουδείς αναντικατάστατος, θεμιτό.
Όσο αναφορά το μήνυμα του παιδιού στο μποουλιν, ευπρεπέστατο. Κι απ τη μεριά του ο Σαγκς καλά έκανε και κάλυψε τον κολλητό, μια κανονικότατη συζήτηση δλδ.
Για την μπάλα, ότι και να κάνουμε σκαλώνουμε στα παλιά χρέη, πάντα θα υπάρχει κάτι να σε συνδέσει με την παλιά παε, ΠΑΝΤΑ(κι μόνο που θα μαστέ εμείς στο φόρουμ εδώ και θα γράφουμε , υπάρχει σύνδεση)
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
Καλησπέρα μάγκες. Έχετε γνώμη για τον χαγκινς που πήραμε? Από τα λίγα που είδα είναι ένας παίκτης που είναι στο στυλ του Χάτσερ με εκρηκτικοτητα. Θυμίζει και λίγο Ken brown της Λάρισας. Εσείς τι λέτε?
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
το ανησυχητικό είναι αυτό που είπε ο κύπριος τεχνικός
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αθλητή. Έχει τρομερή ευχέρεια να σουτάρει από μακριά και μπορεί να το κάνει ακόμα και από τα 7,5-8 μέτρα. Πολύ καλός στο «ένας με ένας» αλλά και με ευχέρεια στην πάσα. Το κάνει και με Pick n’ Roll , αλλά και όταν βγαίνει μόνο του με τον αντίπαλο. Γενικά είναι ένας παίκτης που θέλει να έχει την μπάλα στα χέρια του και αναλαμβάνει πολλές προσπάθειες».
Συνεχίζοντας ο τεχνικός του Κεραυνού Στροβόλου συμπλήρωσε:
«Ήταν στην ομάδα μας για δυο χρόνια και μακάρι να βρίσκονταν και φέτος. Είχε όμως στα χέρια του μια πρόταση από την Βόννη με 100 χιλιάδες και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Στον Ηρακλή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, αλλά το πρόβλημα είναι να καταφέρει συνυπάρχει επιθετικά με τον Χάνλαν και τον Χάτσερ που θα θέλουν και αυτοί να έχουν πολλές προσπάθειες. Είναι όμως πολύ καλός και αν βρεθεί μια λύση σε αυτό το κομμάτι θα δείξει τις ικανότητες του»
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αθλητή. Έχει τρομερή ευχέρεια να σουτάρει από μακριά και μπορεί να το κάνει ακόμα και από τα 7,5-8 μέτρα. Πολύ καλός στο «ένας με ένας» αλλά και με ευχέρεια στην πάσα. Το κάνει και με Pick n’ Roll , αλλά και όταν βγαίνει μόνο του με τον αντίπαλο. Γενικά είναι ένας παίκτης που θέλει να έχει την μπάλα στα χέρια του και αναλαμβάνει πολλές προσπάθειες».
Συνεχίζοντας ο τεχνικός του Κεραυνού Στροβόλου συμπλήρωσε:
«Ήταν στην ομάδα μας για δυο χρόνια και μακάρι να βρίσκονταν και φέτος. Είχε όμως στα χέρια του μια πρόταση από την Βόννη με 100 χιλιάδες και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Στον Ηρακλή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, αλλά το πρόβλημα είναι να καταφέρει συνυπάρχει επιθετικά με τον Χάνλαν και τον Χάτσερ που θα θέλουν και αυτοί να έχουν πολλές προσπάθειες. Είναι όμως πολύ καλός και αν βρεθεί μια λύση σε αυτό το κομμάτι θα δείξει τις ικανότητες του»
Τόπος : Salonica
Με τον Χάνλαν δεν μοιάζει τόσο πολύ, ο Χάνλαν δεν την βασανίζει την μπάλα. Θέλει κατοχές για να μπαίνει μέσα, πιστεύω θα βρεθεί με τον Χάγκινς. Ο Χάγκινς είναι πιο πολύ σαν τον Χάτσερ, τη χτυπάει την μπάλα μέχρι να βγάλει αίμα, αλλά παίζει καλά πικ'ν'ρολ και πασάρει. Δεν είναι σαν τον Χάτσερ που η μπάλα πάει μόνο από το δεξί στο αριστερό.
Επίσης έχει πολύ περίεργο κορμί, έχει πολύ μακριά χέρια και κλέβει μπάλες.
Φυσικά, ποιοτικά είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Μπόουλιν, που μόνο στον Ηρακλή θα μπορούσαν να τον βγάλουν άμπαλο.
Επίσης έχει πολύ περίεργο κορμί, έχει πολύ μακριά χέρια και κλέβει μπάλες.
Φυσικά, ποιοτικά είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Μπόουλιν, που μόνο στον Ηρακλή θα μπορούσαν να τον βγάλουν άμπαλο.
Κάτσε ρε wolf, δηλαδή εσένα ο Μπόουλιν σε ικανοποίησε;
Δεν γνωρίζω τι έφταιγε αλλά σίγουρα ο Μπόουλιν σε εμάς δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής.
Μόνο σαν αμυντικός έδειχνε καλός αλλά εμάς το πρόβλημα ήταν η επίθεση και όχι η άμυνα.
Ο Χάγκινς να βάζει τρίποντα και φτάνει... Όλο το σκηνικό με την ομάδα είναι να βελτιωθεί η ευστοχία.
Δεν γνωρίζω τι έφταιγε αλλά σίγουρα ο Μπόουλιν σε εμάς δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής.
Μόνο σαν αμυντικός έδειχνε καλός αλλά εμάς το πρόβλημα ήταν η επίθεση και όχι η άμυνα.
Ο Χάγκινς να βάζει τρίποντα και φτάνει... Όλο το σκηνικό με την ομάδα είναι να βελτιωθεί η ευστοχία.
Teoscooter έγραψε:Καλημέρα παιδιά
Συμφωνώ με ΟΛΑ όσα λες εκτός από το θέμα του ποδοσφαίρου. ΣΙΓΟΡΑ υπάρχει τρόπος και για το ποδόσφαιρο. Και ο Γ.Σ έχει πλάνο και ο Δρακόπουλος.
Μόνο που αρχικά θα θέλει αποσύνδεση από το παρελθόν ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 περιπτώσεις. Σε μάς τους αμύητους αρχικά θα φανεί προδοσία...
Αν κάποιος πάει mainstream θα φάει τα μούτρα του ή θα πρέπει να έχει ένα σκασμό λεφτά.
Σημασία δεν έχει αν με ικανοποίησε (που φυσικά με ικανοποίησε, αυτός έφταιγε δηλαδή που σε κάθε ματς έβγαζε 15 ελεύθερα σουτ και οι άλλοι τα χάνανε ή αυτός έφταιγε που και ο Ζιάγκος και ο Καλύβας δεν είχαν ένα σύστημα να παίρνει την μπάλα στην κίνηση ο Καββαδάς που τον βολεύει για να ποστάρει και βαρούσε στο 0 τούβλα ο Μπόουλιν;;;, σημασία έχει πόσο καλός παίκτης είναι. Και το πόσο καλός παίκτης είναι φάνηκε από το πόσο εύκολα και γρήγορα βρήκε ομάδα πολύ καλύτερη από τον Ηρακλή. Άσε που είχε προτάσεις από πολύ πριν τα Χριστούγεννα.uphercules έγραψε:Κάτσε ρε wolf, δηλαδή εσένα ο Μπόουλιν σε ικανοποίησε;
Από τις πιο ανόητες κινήσεις του Δρακόπουλου.
Big bad wolf έγραψε:Σημασία δεν έχει αν με ικανοποίησε (που φυσικά με ικανοποίησε, αυτός έφταιγε δηλαδή που σε κάθε ματς έβγαζε 15 ελεύθερα σουτ και οι άλλοι τα χάνανε ή αυτός έφταιγε που και ο Ζιάγκος και ο Καλύβας δεν είχαν ένα σύστημα να παίρνει την μπάλα στην κίνηση ο Καββαδάς που τον βολεύει για να ποστάρει και βαρούσε στο 0 τούβλα ο Μπόουλιν;;;, σημασία έχει πόσο καλός παίκτης είναι. Και το πόσο καλός παίκτης είναι φάνηκε από το πόσο εύκολα και γρήγορα βρήκε ομάδα πολύ καλύτερη από τον Ηρακλή. Άσε που είχε προτάσεις από πολύ πριν τα Χριστούγεννα.uphercules έγραψε:Κάτσε ρε wolf, δηλαδή εσένα ο Μπόουλιν σε ικανοποίησε;
Από τις πιο ανόητες κινήσεις του Δρακόπουλου.
Ο Δρακόπουλος τί κίνηση να κάνει; Να τον κρατήσει με το ζόρι; Ο ίδιος ζήτησε να φύγει, δεν τον έδιωξε. Να του υποσχόταν ότι θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας πάνω του ή ότι ο νέος προπονητής θα τον έχει 40 λεπτά μέσα ή ότι θα του αυξήσει τις αποδοχές ή ότι θα αλλάξει όλη την υπολοιπη ομάδα;
Αυτή ήταν η ομάδα. Με αυτούς τους συμπάικτες έπαιζε και θα συνέχισε να παίζει. Γιατί να τον κρατήσει; Για να συνεχίσει όπως λες να βγάζει αμαρκάριστους τους συμπαίκτες του και αυτοί να τα χάνουν; Άρα έπρεπε να διώξει όλη την υπόλοιπη ομ΄δα και να κρατήσει τον Μπόουλιν.
Προσωπικά νομίζω ότι απλά δεν ταίριαζε στην ομάδα όπως είναι δημιουργημένη.
Ουδείς αναντικατάστατος...
Προσωπικα θεωρω θα εχουμε εχουμε μεγαλυτερο προβλημα στην περιφερειακη αμυνα πλεον και αν αναλογιστουμε οτι σχεδον ολες οι ομαδες εχουν τριποντακηδες κα ειδικα ο ιωνικος που ερχεται την αλλη εβδομαδα, θα ζοριστουμε αρκετα. Μικρο καλαθι για τον χαγκινς(1/16 τριποντα στα τελευταια 6 ματς στην γερμανια).Ο λαμπροπουλος δεν τελειωσε εκει στην αραβια τα παιχνιδια, μηπως ερθει στην θεση 4?? Γιατι θεωρω θα αργησουμε να δουμε την βελτιωση του ιμπανκς(εαν την δουμε).
Ελληνες μεχρι ποτε μπορουμε να παρουμε, γνωριζει κανεις?
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 972
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Ουδείς αναντικατάστατος το καλοκαίρι. Τον Φεβρουάριο, όταν σου φεύγει παίκτης με αξία 15χιλ το μήνα που έκλεψες εκκλησία και τον έκλεισες το καλοκαίρι με 8, μια χαρά αναντικατάστατος είναι. Αντί να διώξουμε τον Χάτσερ να φέρουμε έναν σουτέρ διώξαμε τον Μπόουλιν.
milito10 έγραψε:Προσωπικα θεωρω θα εχουμε εχουμε μεγαλυτερο προβλημα στην περιφερειακη αμυνα πλεον και αν αναλογιστουμε οτι σχεδον ολες οι ομαδες εχουν τριποντακηδες κα ειδικα ο ιωνικος που ερχεται την αλλη εβδομαδα, θα ζοριστουμε αρκετα. Μικρο καλαθι για τον χαγκινς(1/16 τριποντα στα τελευταια 6 ματς στην γερμανια).Ο λαμπροπουλος δεν τελειωσε εκει στην αραβια τα παιχνιδια, μηπως ερθει στην θεση 4?? Γιατι θεωρω θα αργησουμε να δουμε την βελτιωση του ιμπανκς(εαν την δουμε).
Μεταγραφες Ελλήνων μέχρι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ο Λαμπρόπουλος και ο Βασιλειάδης φεύγουν οπότε θέλουν, έχουν buyout της πλάκας αλλά και 12χιλ το μήνα συμβόλαιο
Δεν εχει νοημα πλεον να δωθουν τετοια συμβολαια. Αν και πρεπει να γινουν 2-3 νικες σιγουρα.Big bad wolf έγραψε:milito10 έγραψε:Προσωπικα θεωρω θα εχουμε εχουμε μεγαλυτερο προβλημα στην περιφερειακη αμυνα πλεον και αν αναλογιστουμε οτι σχεδον ολες οι ομαδες εχουν τριποντακηδες κα ειδικα ο ιωνικος που ερχεται την αλλη εβδομαδα, θα ζοριστουμε αρκετα. Μικρο καλαθι για τον χαγκινς(1/16 τριποντα στα τελευταια 6 ματς στην γερμανια).Ο λαμπροπουλος δεν τελειωσε εκει στην αραβια τα παιχνιδια, μηπως ερθει στην θεση 4?? Γιατι θεωρω θα αργησουμε να δουμε την βελτιωση του ιμπανκς(εαν την δουμε).
Μεταγραφες Ελλήνων μέχρι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ο Λαμπρόπουλος και ο Βασιλειάδης φεύγουν οπότε θέλουν, έχουν buyout της πλάκας αλλά και 12χιλ το μήνα συμβόλα
**Ο μποουλιν εκλεισε με 17 χιλ στην πολωνια.
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 972
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Σελίδα 12 από 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022