FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις

Σελίδα 25 από 40 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από Iraklaras07 10/3/2021, 20:27

Τουλάχιστον μετά από τέτοιες εμφανισεις βγαίνει πιο εύκολα η βραδυνή προπόνηση 💪💪💪🦵🦵🦵👊👊👊
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 25 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από kostakis 10/3/2021, 20:32

teo έγραψε:Δεν είναι όλοι μπασκετανθρωποι ουτε μπαλαδοφατσες.
Απλά στελεχωνεις την ομάδα και βαρας το νταούλι.
Αν δεν το έκανε αυτό (που δεν το έκανε) κακο του κεφαλιου του.
Δεν του φταιει ούτε σύνδεσμος ούτε απλός κόσμος τι να κάνουμε δλδ.

Αυτο που φοβάμαι είναι ότι στην μπάλα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη πατάτα γιατι εκει σε τρυπανε κ δεν καταλαβαίνεις τι και πως.
Εδω φετος μιλαμε κάηκε χρόνια από δικά μας λάθη,  που να μπλεχτεί κ ξένος
Μερικοί όμως ανταπαντάνε ότι έτσι είναι το "μοντέλο" διοίκησης του Δρακό και το ξέρουμε εδώ και χρόνια.
Ε λοιπόν, έφτασε η στιγμή που αυτό το μοντέλο "χρεωκόπησε". Με πορδές δεν βάφεις αυγά.

Είσαι ιδιοκτήτης μιας επαγγελματικής ομάδας στην Α1 και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς top οργάνωση και μόνο με εθελοντισμό.

Χρειάζεσαι σοβαρό πρώτο προπονητή και σοβαρό τεχνικό τιμ (για σκάουτινγκ, analytics κτλ).
Χρειάζεσαι γενικό διευθυντή (κάποιος μπασκετάνθρωπο που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα)
Χρειάζεται ιατρικό τιμ και γραφείο τύπου.
Χρειάζεσαι τμήμα μάρκετινγκ - τμήμα για ηλεκτρονικές πωλήσεις κτλ.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά που να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από AntiGrinias 10/3/2021, 20:49

λύκε λύκε είσαι εδώ?
πες μας που έχεις πηγές, εκτός απο αυτό που αναφέρει ο σκουρτόπουλος τι σκατά παίζει με τους αμερικάνοι και δεν παιζουν?

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Hurricane 10/3/2021, 21:08

Ωχ ωχ ωχ, βλέπω τα αμερικανακια να φεύγουν όλα μαζί. Περιμέναμε διάλυση του τρικουπη αλλά από ότι φαίνεται άλλος πάει για διάλυση.

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 21:22

kostakis έγραψε:
teo έγραψε:Δεν είναι όλοι μπασκετανθρωποι ουτε μπαλαδοφατσες.
Απλά στελεχωνεις την ομάδα και βαρας το νταούλι.
Αν δεν το έκανε αυτό (που δεν το έκανε) κακο του κεφαλιου του.
Δεν του φταιει ούτε σύνδεσμος ούτε απλός κόσμος τι να κάνουμε δλδ.

Αυτο που φοβάμαι είναι ότι στην μπάλα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη πατάτα γιατι εκει σε τρυπανε κ δεν καταλαβαίνεις τι και πως.
Εδω φετος μιλαμε κάηκε χρόνια από δικά μας λάθη,  που να μπλεχτεί κ ξένος
Μερικοί όμως ανταπαντάνε ότι έτσι είναι το "μοντέλο" διοίκησης του Δρακό και το ξέρουμε εδώ και χρόνια.
Ε λοιπόν, έφτασε η στιγμή που αυτό το μοντέλο "χρεωκόπησε". Με πορδές δεν βάφεις αυγά.

Είσαι ιδιοκτήτης μιας επαγγελματικής ομάδας στην Α1 και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς top οργάνωση και μόνο με εθελοντισμό.

Χρειάζεσαι σοβαρό πρώτο προπονητή και σοβαρό τεχνικό τιμ (για σκάουτινγκ, analytics κτλ).
Χρειάζεσαι γενικό διευθυντή (κάποιος μπασκετάνθρωπο που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα)
Χρειάζεται ιατρικό τιμ και γραφείο τύπου.
Χρειάζεσαι τμήμα μάρκετινγκ - τμήμα για ηλεκτρονικές πωλήσεις κτλ.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά που να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Εγω το συνειδητοποίησα για τα καλά να πω την αλήθεια μετά το άρθρο του κουση.
Επίσης μου φάνηκε παρα πολύ άσχημο αυτο το περι εθελοντισμού, εγώ αν ήμουν Δρακόπουλος θα πείσμωνα να φτιάξω την ομάδα παρα να δεχτώ τετοια βοηθεια και δεν το λέω υποτιμητικά για τον κόσμο.

Τωρα, να μην βλέπει ο Δρακόπουλος ότι υπάρχει θέμα ΚΑΙ οργανωτικό που αυτο δεν συγχωρείται, εδω κορόιδευαμε τον Καναδά με το ίντερνετ το καλοκαίρι αν θυμάστε οποτε υπάρχουν κάποιες εκδοχές δυστυχώς

Μια από αυτές είναι ότι ξέρει ήδη ότι ο Ηρακλής δεν θα πέσει, ή δεν θα πέσει κάνεις, οποτε δεν ρίχνει χρημα ουτε για οργάνωση ουτε για τίποτα αλλα δεν του κόβει ότι αυτο είναι επένδυση για του χρόνου (τεσπα) και παίζουμε και λίγο στοίχημα αν δεις τις αποδόσεις των δυο τελευταίων αγώνων και απλά ξεφτυλιζομαστε εντός έδρας σαν ΗΡΑΚΛΗΣ και εμείς γαμαμε τις ψυχές μας με το τι φταίει.

Ή πάμε για ηρωική έξοδο.

Το να είναι τόσο κολλημένος και να μην βλεπει έστω ότι η ομάδα χρειάζεται προσωπικό δεν το πιστεύω με τίποτα.
Δεν κέρδισε το Τζόκερ, εταιρία έχει αρα ξέρει καλύτερα από εμένα.

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από uphercules 10/3/2021, 21:31

Έτσι είναι το μοντέλο διοικησης του Δρακό.
Όποιος δεν το θέλει να του το πει.
Επίσης να του πει ότι αν δεν το αλλάξει να τσακιστεί να φύγει γιατί εμείς προτιμούμε την ομάδα να την βλέπουμε στην Α2,3,..ν ή ακόμα καλύτερα στα ερασιτεχνικά να παίζει αλλά να κάνει πρωταθλητισμό.
Παίζει με τα νεύρα μας στην Α1. Ενώ το ποδόσφαιρο μας δίνει τόσες χαρές στην Γ' εθνική.
Το βόλλευ επίσης καλύτερα από τους καφετζήδες που το είχαν στην Α1 τώρα που διαλύθηκε.
Γενικά να το πάρει απόφαση ότι έτσι είμαστε και να κανονίσει την πορεία του: πρωταθλητισμό στην Α΄εθνική ή ερασιτεχνικό.
Για τίποτα μετριότητες μας πέρασες ρε Δρακόπουλε;
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Δημοσίευση από kostakis 10/3/2021, 21:35

Από τον πρωταθλητισμό στην Α1 μέχρι το ερασιτεχνικό δεν υπάρχει άλλη διαβάθμιση;

Εγώ δε θέλω να του πω τίποτα του Δρακόπουλου. Αυτός πρέπει να μου πει. Να μου πει ποιο είναι το όραμα του για την ομάδα και μετά εγώ θα αποφασίσω εάν θα τον ακολουθήσω ή όχι. Γιατί όταν δεν μου ξεκαθαρίζει τον στόχο που έχει για την ομάδα, τότε κι εγώ μπορώ να βγάλω αυθαίρετα συμπεράσματα και να τον κατηγορώ άδικα τον άνθρωπο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostakis στις 10/3/2021, 21:39, 1 φορά

kostakis

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 10/3/2021, 21:38

Δυστυχώς ο τίτλος της sport24 τα λέει ολα: "σκόρπισε τον γηραιό". Είμαστε μια γερασμένη και καταραμένη ομάδα-κομμάτια. Συντρίμια σαν μπάζα από σεισμό. Προτείνω στο δρακό αύριο κιόλας να φέρει ένα καλό παπά, να μας διαβάσει ευχέλαιο! Χρειαζόμαστε επειγόντως θεία βοήθεια, ένα θαύμα , ειδικά με το Μεσολόγγι. Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί οι αμερικάνοι μας λίγο εγωισμό δεν έχουν, εντάξει δεν απαιτούμε να κερδίζουμε, το έχουμε αποδεχτεί ότι είμαστε ομάδα μόνο για την Α2, δεν μπορούν τουλάχιστον να συμμαζεύουν οι ξένοι κάπως τη διαφορά από κάθε αντίπαλο που μας κερδίζει με χαβαλέ, να χάνουμε πιο δύσκολα και με λιγότερο από 20 πόντους διαφορά σε κάθε παιχνίδι;;; Τον ρουφάμε που τον ρουφάμε κάθε σάββατο ή κυριακή απόγευμα, όπου μας μαυρίζουν σταθερά την ψυχή, πρέπει το ρεζιλίκι μας να είναι και τόσο βαρύ; Πρέπει να γίνεται η ομάδα και εμείς οι οπαδοί ρεζίλι με 20 και 30 πόντους διαφορά από καθέναν που ηττάται;
Κύριε Σκουρτόπουλε, εσύ μπορείς να κάνεις κάτι πάνω στις διαφορές πόντων, που τουλάχιστον θα χάνουμε στα επόμενα παιχνίδια, να την μικραίνεις έστω κάπου στους 5 με 10 πόντους, αυτό μόνο σου ζητάω!!!!!!!! Και γαμώ τον μπελά μου και γαμώ την ομάδα που αγαπώ.....

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Δημοσίευση από uphercules 10/3/2021, 21:51

kostakis έγραψε:Από τον πρωταθλητισμό στην Α1 μέχρι το ερασιτεχνικό δεν υπάρχει άλλη διαβάθμιση;

Εγώ δε θέλω να του πω τίποτα του Δρακόπουλου. Αυτός πρέπει να μου πει. Να μου πει ποιο είναι το όραμα του για την ομάδα και μετά εγώ θα αποφασίσω εάν θα τον ακολουθήσω ή όχι. Γιατί όταν δεν μου ξεκαθαρίζει τον στόχο που έχει για την ομάδα, τότε κι εγώ μπορώ να βγάλω αυθαίρετα συμπεράσματα και να τον κατηγορώ άδικα τον άνθρωπο.

Δυστυχώς διαβάθμιση δεν υπάρχει. Πλέον όλα είναι χρήμα. Ή έχεις χρηματοδότη και προχωράς ή δεν έχεις και πας ερασιτεχνικό.
Αν φύγει ο Δρακό, τότε ποιός;
Υπάρχει ένας άνθρωπος που χώνει λεφτά για το κέφι του. Πόσους  τέτοιους ξέρεις ιδίως σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή;

Στόχοι; Τί σημαίνει στόχοι; Ο Δρακό προσπαθεί να βάλει οσο το δυνατό υψηλότερους στόχους.
Προφανώς και με βάση τα λεφτά που έβαλε θεωρούσε οτι θα κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.
Ο σκοπός του είναι να βάζει-χάνει τριακόσια χιλιαρικα το χρόνο για να κάνει πλάκα στους οπαδούς της ομάδας;
Με τριακόσια χιλιάρικα κάνει πολύ καλύτερες πλάκες και χωρίς να τον βρίζουν.

Το όραμα του μας το έχει πει ο ίδιος: ΠΑΟ,Ολυμπιακό, ΑΕΚ και για την ώρα Προμηθέα δενμπορεί να τους κοντράρει.
να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα και να βγάλει νέους παίκτες. Αλλά νέους παίκτες βγάζεις όταν είσαι βαθμολογικά χαλαρός και τους βάζεις. Εμείς είμαστε στην κόψη συνέχεια.
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από kostakis 10/3/2021, 21:58

uphercules έγραψε:
kostakis έγραψε:Από τον πρωταθλητισμό στην Α1 μέχρι το ερασιτεχνικό δεν υπάρχει άλλη διαβάθμιση;

Το όραμα του μας το έχει πει ο ίδιος: ΠΑΟ,Ολυμπιακό, ΑΕΚ και για την ώρα Προμηθέα δενμπορεί να τους κοντράρει.
να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα και να βγάλει νέους παίκτες. Αλλά νέους παίκτες βγάζεις όταν είσαι βαθμολογικά χαλαρός και τους βάζεις. Εμείς είμαστε στην κόψη συνέχεια.
Πάντως δεν έχει πετύχει σε κανέναν στόχο του. Ούτε παίκτες έβγαλε και η υψηλότερη θέση που έφτασε είναι η τελευταία στη βαθμολογία. Μεγάλη επιτυχία, ομολογουμένως.

kostakis

Δημοσίευση από dimitris08 10/3/2021, 21:59

Υπάρχει: Η Α2.

Το χω ξαναπεί, μην κρίνετε την ομάδα με δεδομένα 90s-αρχές 00s... Τότε ταβάνι ήταν η τετράδα και πάτος η 10η θέση. Τώρα είμαστε σε άλλη εποχή, όπου ταβάνι είναι η 10η θέση και πάτος είναι τα τοπικά.

Η ομάδα των 10s λοιπόν, αυτή που κατέβαινε με εφήβους στο κύπελλο και μάζευε 100άρες στις γειτονιές της Αθήνας, έπιασε το ταβάνι της.

Θα πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν, ότι έχουμε στα χέρια μας μια επιτυχημένη ομάδα για τους στόχους που είχε φτιαχτεί κάποτε, αλλά που χρειάζεται ολοκληρωτικό rebuild για να αλλάξει επίπεδο και να γυρίσουμε στα προ 20ετίας.

Αυτό γίνεται μόνο με συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες πολλών ατόμων, όχι με το σκορποχώρι και διοίκηση one man show που έχουμε τώρα.

Υγ. Μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα από την σημερινή ήττα, είναι να βάζεις έναν εθελοντή στη θέση του γραφείου Τύπου της ομάδας (χωρίς να φταίει σε τίποτα φυσικά ο άνθρωπος που ανέλαβε). Στο "χωριό" που είναι το ελληνικό μπάσκετ, όπου όλοι γνωρίζονται με όλους, οι τιμωρίες μαθαίνονται από πριν, οι κλίκες φροντίζουν τους δικούς τους και οι δημοσιογράφοι δημιουργούν κλίμα και αποκαλύπτουν ή κουκουλώνουν σκάνδαλα, εσύ πας στον πόλεμο με έναν εθελοντή/ερασιτέχνη...

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από mos 10/3/2021, 22:06

Δεν είναι μόνο το χρήμα, είναι και άλλοι παράγοντες σημαντικοί που παίζουν ρόλο. Τα σκουλήκια δεν έχουν να πάρουν ούτε τα τσιγάρα τους και σε ξεφτιλησαν στο σπίτι σου. Η Ρόδος σε ξεφτιλησε επίσης με αυτούς που εσύ είχες πέρσι.
Αν οι άλλοι είχαν βάλει τα λεφτά που έβαλε αυτός, θα έμπαιναν 4άδα, άρα κάτι άλλο φταίει είναι η γνώμη μου...
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από uphercules 10/3/2021, 22:14

Πάντως μετά τις δηλώσεις Σκουρτόπουλου που φωτογράφισε σίγουρα Χάνλαν (δεν ξέρω ποιον άλλον) ο τύπος είναι παρελθόν από την ομάδα.
Πέρασε μια ολόκληρη χρονιά, πέρασαν τρεις προπονητές και αυτός δεν μπορεί lay up να βάλει.
Γενικά εμένα μου φαίνεται αδιαφορία ή μούτρα όταν η ομάδα όλη δεν παίζει για πάρτη του.
Για τα αμυντικά του καθήκοντα δεν το συζητάω. Πάλι σήμερα έδωσε ρεσιτάλ άμυνας με τα μάτια.

Υ.Γ1: Α2 δεν υπάρχει. Α1 ή ερασιτεχνικό. Για να ανεβείς από Α2 με φιλότιμο και οργάνωση και ανθρώπους (που ούτε αυτά υπάρχουν) δεν γίνεται.
money,money,money. Στην καλύτερη περίπτωση μένεις μόνιμα Α2. Στην καλύτερη.

Υ.Γ2: Αν υπάρχουν λεφτά όλα τα διορθώνεις. Αν δεν υπάρχουν λεφτά θα τα μπαλώσεις μια χρονια όπως όπως,μια δεύτερη βαριά και την τρίτη τον ήπιες. Στο τέλος της χρονιάς μμπορεί να πέσουμε εμείς αγωνιστικά και να υποβιβαστεί κανένας άλλος για χρέη τελικά ή να διαλυθεί κανένα Μεσσολόγγι.. Το χρήμα πάντα έχει τον τρόπο του... Απλά εμείς ρίχνουμε χρήμα στον βρόντο και η επένδυση μας είναι για τα μπάζα.
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από uphercules 10/3/2021, 22:24

Σε ότι αφορά τον αγώνα δε, εγώ έχω μείνει στη φάση του Βεργίνη. Έχει πάει η διαφορά στους 17,δενέχουν βάλει καλάθι, έχουμε βάλει 8 πόντους στη σειρά και παμε να κατεβάσουμε στους 15 και ο άλλος παίρνει τον Βεργίνη αγκαζέ και δεν βλεπει κανένας απότους 3 διαιτητές τίποτα;
Το VAR το έχουν μόνο για τις αμφισβητούμενες, ενώ αυτή ήταν φως φανάρι η φάση.
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από Iraklaras07 10/3/2021, 22:34

Τσαϊρέλης ---> Περιστέρι.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 22:39

Κατσε ρε φιλε μισο λεπτο.
Ετσι είναι το "μοντέλο διοίκησης ";
Μήπως μπουρδελο διοίκησης; γιατι μπουρδελο εγινε η ομάδα.
Όταν φεύγει ο κουσης και ο γιατρός είναι στα πλαίσια του μοντέλου;

Στην τελική να βγει να πει, μάγκες, δεν πέφτει κανένας, και γι αυτό θα δείτε και "περίεργα " αποτελέσματα.
Αλλα δεν θα το πει, προτιμα να κράζει κανενα σύνδεσμο και όταν η ομάδα δεν πάει καλά να σφυραει αδιάφορα.

Και να ξέρεις, αφού το πάμε "μοντελο διοίκησης Δρακοπουλος" σήμερα κάποιοι έκλειναν την τιβι αύριο κάποιοι απλά δεν θα πατάνε στο γήπεδο με το τρόπο που διοικεί (που μάλλον δεν διοικεί).

Ποσο μάλλον πολλαπλασιασε το αυτο οσο αναφορά και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, γιατί τα τελευταία φετινά δείγματα του δεν είναι ενθαρρυντικά.

Αφού είναι το μοντέλο διοίκησης τέτοιο, ελπίζω να μην στεναχωριεστε αν δεν στηρίζει καθόλου ο κόσμος.

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 22:42

Και δεν του ζήτησε κανένας να βγει ουτε πρώτη η ομάδα ουτε να πάρει το παγκόσμιο έτσι;

Μην διασύρεται η ομάδα λέμε και λίγο οργάνωση.

Τους αμερικανους τελικά γιατί τους είπε να φύγουν και τους αποθαρρυνε θα μας απαντήσει άραγε κάποιος ή και ο ίδιος;

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 22:48

uphercules έγραψε:
Υπάρχει ένας άνθρωπος που χώνει λεφτά για το κέφι του. ;

Σοβαρα τώρα το έγραψες αυτο;

Δημοσίευση από Iraklaras07 10/3/2021, 22:49

teo έγραψε:Και δεν του ζήτησε κανένας να βγει ουτε πρώτη η ομάδα ουτε να πάρει το παγκόσμιο έτσι;

Μην διασύρεται η ομάδα λέμε και λίγο οργάνωση.

Τους αμερικανους τελικά γιατί τους είπε να φύγουν και τους αποθαρρυνε θα μας απαντήσει άραγε κάποιος ή και ο ίδιος;
Τι εννοείς ; Ποιος είπε στους Αμερικανούς να φύγουν;
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 22:56

Υπήρχε ένας επενδυτής που προέρχονται από την Αμερική, αλλά το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι διαφορετικό από ότι το αντιλαμβάνονται οι Αμερικάνοι.Ο άνθρωπος ήθελε να επενδύσει για να κερδίζει, όχι μόνο στον Ηρακλή, αλλά οπουδήποτε. Δεν ήξερε ότι στην Ελλάδα δεν κερδίζεις αλλά μόνο βάζεις. Του το εξήγησα και εξαφανίστηκε. Δεν έχουμε καμία εξέλιξη και ούτε πρόκειται για απλά θέλει να έχει κέρδος από τη επένδυση του και στην Ελλάδα δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα από το μπάσκετ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ενας ακόμα που καταστρέφετε από τον Ηρακλή και ισχύει μόνο για τον Ηρακλή.
Ήρθε να επενδύσει και τον έδιωξε λέει.
Δλδ υποτίθεται θες βοήθεια αλλά αυτός που ήρθε τον έδιωξες.
Εντάξει είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε μερικά αλλα εγω τουλάχιστον ούτε τρώω σανο ούτε καπνίζω τίποτα περίεργο

Δημοσίευση από Iraklaras07 10/3/2021, 23:00

A νόμιζα ότι μιλας για αθλητές. Ότι ο δρακο είναι ασοβαρος ρε παιδιά είναι γνωστό. Τώρα τα ανακαλύψατε που χάσαμε από τον ρουλη; 

Ο άλλος λέει κατάλαβε σήμερα ότι ο δρακο δεν μπορεί να τα βάλει με τα θηρία του ποδοσφαίρου,δηλαδή ότι έκανε 4 χρόνια να ανεβάσει ομάδα απο την α2  όπου τον γλεντούσε οποίος παράγοντας ήθελε να ανέβει δεν ήταν αρκετό; Δεν χρειάζονται όλες αυτές οι συζητήσεις τώρα. Τα ίδια ίσχυαν και χθες και προχθές. Νίκη με Μεσολόγγι, όχι τιμωρια και τελείωσε η χρονιά.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από AntiGrinias 10/3/2021, 23:07

Iraklaras07 έγραψε:. Νίκη με Μεσολόγγι, όχι τιμωρια και τελείωσε η χρονιά.

Εχει δικιο ο αποπανω, ξεφευγετε σε κινδυνολογία και δεν ειναι της ωρας.
Αν νικησουμε μεθαυριο μαλλον ξεμπερδεύουμε με την παραμονή

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από uphercules 10/3/2021, 23:16

teo έγραψε:
uphercules έγραψε:
Υπάρχει ένας άνθρωπος που χώνει λεφτά για το κέφι του. ;

Σοβαρα τώρα το έγραψες αυτο;

Ναι. Γιατί;
Κερδίζει;
Μένει στα ίδια;
Το κάνει για να το παίζει μούρη πρόεδρος ομάδας;
Το έχει κάνει τάμα στην μακαρίτισσα τη μάνα του; 

Τους Αμρικανούς τι εννοείς τους έδιωξε; Τους είπε ότι δεν θα βγάλουν κέρδος. Τους δούλεψε; Για να μην του φάνε το μαγαζί γωνία;

Κάτσε για πες.Αν είναι ναμπούμε οι δυο μας συνεταιρικά. Έχει μάσα η φάση; Εσύ πρέπει να ξέρεις πολλά για τα οικονομικά στο μπάσκετ. Για πες!
uphercules και teo for president Basketball
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 23:26

Όταν μιλάς για λεφτα, αν δεν έχεις κέρδος "εισαι κοντά ", "βοηθάς " κτλ.
Το ότι τους έδιωξε κλαίγοντας γιατι τρυπησαν οι τσέπες του από τον Ηρακλή, ούτε για τον Ηρακλή ειναι τιμητικό.

Και δεν πήγε ο τεο για πρόεδρος. Επενδυτες ήταν.
Απ όσο καταλαβα ετσι όπως το είπε ο πρόεδρος μας, στο μπάσκετ όλοι οι καλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν (όπως στην μπάλα ας πούμε) και τρυπανε τις τσέπες τους.

Ετσι όπως τα λέει ειναι βεβαια.

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 10/3/2021, 23:28

Και τεσπα, με την δικιά σου λογική, ότι αυτό είναι το πρόγραμμα και ετσι δουλεύει το "μαγαζι" ο καθένας έχει κάθε δικαιωμα να μην ξαναπατήσει ή να μην είναι κοντά κτλ.
Διαφωνείς πάνω σ αυτο; γιατι εσυ εβαλες αυτο το πλαίσιο στην ΚΑΕ.

Σελίδα 25 από 40 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης