ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις
Σελίδα 29 από 40
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
οι αθηναίζοι δημοσιογράφοι λένε ότι έρχεται αφαίρεση. Προσωπικά μου φαίνεται παράλογο αλλά
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
ας έρθει, να έρθει όμως τώρα όχι στο τέλος να δουμε ποιος πεφτει - μένει, εγώ ακόμη (ο μαλέας) πιστεύω οτι μπορούν να κάνουν come backIraklaras07 έγραψε:οι αθηναίζοι δημοσιογράφοι λένε ότι έρχεται αφαίρεση. Προσωπικά μου φαίνεται παράλογο αλλά
ωστόσο να γίνει αποκάλυψη για την τιμωρία, τόσο για τα λεφτά που είναι εξοντωτικά όσο και για την ποινή αφαίρεσης που μου φαίνεται γελοία αν όντως γράφετε στο καταστατικό έναρξης του πρωταθλήματος όπως και αν έρθει η ποινή να δώ αντίδραση (μήνυση στον εσακε) γιατι οι δικοί μας το έστειλαν με email στον εσάκε αυτός έκανε οτι δεν το πήρε και ο ιωνικός ήταν ενημερωμένος εκ των προτέρων
αυτό πρέπει να βγεί στην φόρα, για να δούμε αν όντως όπου παίζουμε με παράγοντα ή μη όλοι μας θεωρούν τους μεγαλύτερους μαλάκες και περνάνε ότι ποινή γουστάρουν
Τόπος : Salonica
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι (γιατί τόσο ξέρουν τόσο γράφουν). Αποτυχημένη παρέμβαση στην εκδίκαση του ΕΣΑΚΕ έκανε η ΕΟΚ. Ο λόγος που η λεπτομέρεια είναι σημαντική είναι γιατί παρότι η ΕΟΚ δεν έκανε παρέμβαση στον ΕΣΑΚΕ έχει τώρα δικαίωμα να κάνει παρέμβαση στην εκδίκαση στον ΑΣΕΑΔ. Απ'ότι καταλαβαίνω λοιπόν θα φάμε -2 από τον ΕΣΑΚΕ, θα πάει στο ΑΣΕΑΔ και στο ΑΣΕΑΔ η ΕΟΚ θα αναλάβει την ευθύνη και θα ακυρωθεί η ποινή. Ο κίνδυνος με την καθυστέρηση του ΕΣΑΚΕ είναι να μην προλάβουμε εκδίκαση στο ΑΣΕΑΔ πριν τις εκλογές της ΕΟΚ και μετά τις εκλογές ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
Ομοίως πιστεύω ότι στον ΑΣΕΑΔ θα αλλάξει και η ποινή για τον Καρβέλα.
Ομοίως πιστεύω ότι στον ΑΣΕΑΔ θα αλλάξει και η ποινή για τον Καρβέλα.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
εχει γραφτεί αυτό για την ΕΟΚ. Είσαι σίγουρος όμως ότι θα έχει δικαίωμα η ΕΟΚ να κάνει παρέμβαση στο ΑΣΕΑΔ;
Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν στείλει το email οπως λένε .Αν το είχαν κάνει θα είχε βγει ήδη η απόφαση υπερ μας.
Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν στείλει το email οπως λένε .Αν το είχαν κάνει θα είχε βγει ήδη η απόφαση υπερ μας.
Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele
Καλά το λέω εγώ, έρχεται το κακόγουστο αστείο.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
mos έγραψε:Καλά το λέω εγώ, έρχεται το κακόγουστο αστείο.
Μακαρι να μην έχουμε τέτοιο μαντάτο και να περιορίσουμε στο ποιος φταίει για τον λαθος σχεδιασμό της διοίκησης αλλα με την ομάδα στην Α1.
Μου φαίνεται πολύ ύποπτο που δεν έχει βγει ακόμα απόφαση. Πιστεύω θα βγει αρνητική για εμάς απόφαση
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
Ας βγάλουμε τα κομπιουτεράκια, παλιά μας τέχνη κόσκινο, και ας θεωρήσουμε ότι θα μας αφαιρεθούν 2 βαθμοί, οπότε θα πάμε στους 20, όσους έχει και το Μεσολόγγι και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και μάλιστα με το μεταξύ μας παιχνίδι.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κερδίζουμε, οπότε πάμε στους 22 και το Μεσολόγγι στους 21 αλλά με δύο νίκες στα μεταξύ μας και 5 αγώνες να υπολοίπονται. Άρα, για να μας περάσουν θα πρέπει να κάνουν 2 νίκες παραπάνω από εμάς, σε αυτά τα 5 ματς.
Για εμάς, από τους 5 αυτούς αγώνες, οι 3 είναι χαμένοι σιγουρα και είναι ο 1 εντός με Παναθηναϊκό και οι 2 εκτός με Αεκ κα Λαύριο. Διεκδικήσιμοι είναι ο εκτός με Λάρισα και ο εντός την τελευταία αγωνιστική με Προμηθέα.
Το Μεσολόγγι ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ το μεταξύ μας, έχει χαμένα το 1 εντός με Λαύριο και τα 2 εκτός με Παναθηναϊκό και Προμηθέα. Διεκδικήσιμοι είναι οι 2 εντός αγώνες με Λάρισα και τους φίλους μας τους γύφτους.
Επομένως και με δεδομένη τη νίκη μας στο μεταξύ μας, αν κερδίσουμε και τη Λάρισα εκτός, θεωρώ απίθανο να κάνουν τις 3 νίκες που χρειάζονται για να μας περάσουν.
Αν δεν κερδίσουμε άλλο ματς, εκτός από αυτό με το Μεσολόγγι, είναι πολύ πιθανό να κάνουν 2 νίκες και να μας περάσουν και ακόμη πιο πιθανό να κάνουν 1 νίκη και να μας φτάσουν. Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται σε τριπλή ισοβαθμία με Λάρισα ή κάποιον άλλο.
Αν πάλι χάσουμε από το Μεσολόγγι, ας ετοιμαζόμαστε για την α2.
Γενικά είναι στο χέρι μας και μπορούμε. Όταν όμως υπάρχει τέτοια μπουρδελοποίηση στην ομάδα, εγώ φοβάμαι.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κερδίζουμε, οπότε πάμε στους 22 και το Μεσολόγγι στους 21 αλλά με δύο νίκες στα μεταξύ μας και 5 αγώνες να υπολοίπονται. Άρα, για να μας περάσουν θα πρέπει να κάνουν 2 νίκες παραπάνω από εμάς, σε αυτά τα 5 ματς.
Για εμάς, από τους 5 αυτούς αγώνες, οι 3 είναι χαμένοι σιγουρα και είναι ο 1 εντός με Παναθηναϊκό και οι 2 εκτός με Αεκ κα Λαύριο. Διεκδικήσιμοι είναι ο εκτός με Λάρισα και ο εντός την τελευταία αγωνιστική με Προμηθέα.
Το Μεσολόγγι ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ το μεταξύ μας, έχει χαμένα το 1 εντός με Λαύριο και τα 2 εκτός με Παναθηναϊκό και Προμηθέα. Διεκδικήσιμοι είναι οι 2 εντός αγώνες με Λάρισα και τους φίλους μας τους γύφτους.
Επομένως και με δεδομένη τη νίκη μας στο μεταξύ μας, αν κερδίσουμε και τη Λάρισα εκτός, θεωρώ απίθανο να κάνουν τις 3 νίκες που χρειάζονται για να μας περάσουν.
Αν δεν κερδίσουμε άλλο ματς, εκτός από αυτό με το Μεσολόγγι, είναι πολύ πιθανό να κάνουν 2 νίκες και να μας περάσουν και ακόμη πιο πιθανό να κάνουν 1 νίκη και να μας φτάσουν. Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται σε τριπλή ισοβαθμία με Λάρισα ή κάποιον άλλο.
Γενικά είναι στο χέρι μας και μπορούμε. Όταν όμως υπάρχει τέτοια μπουρδελοποίηση στην ομάδα, εγώ φοβάμαι.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Η όλη φάση με την τιμωρία θυμίζει Τάκη και "Με το χέρι στην καρδιά, θα πάρουμε την άδεια." [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πάντως αν καταφέρουμε να τερματίσουμε τελευταίοι (γιατί περί τεράστιου κατορθώματος θα πρόκειται), ας φάει τον κόσμο ο Δρακόπουλος να μην πέσει κανείς, να τιμωρηθούν όσοι δεν έχουν χαρτιά, ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Βαρέθηκα να 'μαστε κάθε χρόνο εμείς τα κορόιδα...
Πάντως αν καταφέρουμε να τερματίσουμε τελευταίοι (γιατί περί τεράστιου κατορθώματος θα πρόκειται), ας φάει τον κόσμο ο Δρακόπουλος να μην πέσει κανείς, να τιμωρηθούν όσοι δεν έχουν χαρτιά, ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
I
Για την ακρίβεια, επειδή ήμουν σε αυτή την συνέλευση, είπε ...και με τα δυο χέρια στην καρδιά. Έτσι και τώρα την έχουμε την αθώωση στο τσεπάκι μας. Ηρακλής είσαι, μόνο να μνημονεύεσαι στο πόσο έχεις αδικηθεί και όχι να βοηθιέσαι από κανένα και ποτέ!dimitris08 έγραψε:Η όλη φάση με την τιμωρία θυμίζει Τάκη και "Με το χέρι στην καρδιά, θα πάρουμε την άδεια." [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Το Μεσολόγγι θα κάνει 3 νικεσ. μπορεί να κερδίσει το Λαύριο και σίγουρα θα κερδίσει την Λάρισα. Όσο για τον παοκ τελευταία αγωνιστική είπες; Χαχαχαχαmos έγραψε:Ας βγάλουμε τα κομπιουτεράκια, παλιά μας τέχνη κόσκινο, και ας θεωρήσουμε ότι θα μας αφαιρεθούν 2 βαθμοί, οπότε θα πάμε στους 20, όσους έχει και το Μεσολόγγι και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και μάλιστα με το μεταξύ μας παιχνίδι.
Άντε ρε αθλητικε δικαστή τσουρέκια μας τα κανες
Από την τεράστια εμπειρία μας σε δικαστές κτλ θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις ότι η διαδικασία γίνεται σε 2 στάδιαIraklaras07 έγραψε:Άντε ρε αθλητικε δικαστή τσουρέκια μας τα κανες
Πρώτα γίνεται το μαγείρεμα και μετά η απόφαση βγαίνει σε ανύποπτο χρόνο και μέρα πχ Παρασκευή 16:45 ώστε να μην έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε άμεσα. Ιδιαίτερα βολεύει τώρα το τριήμερο που έρχεται για να τραβήξει το πράγμα (έφεση κτλ)από την επόμενη εβδομάδα και εμείς να αναλωνόμαστε σε μαλακιες.
Iraklaras07 έγραψε:Άντε ρε αθλητικε δικαστή τσουρέκια μας τα κανες
Ασχολείται με πιο σημαντικά θέματα. Έριξε 1 αγωνιστική και 1200 ευρώ πρόστιμο στον Βεργίνη για τα καντήλια στον Μάνο.
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Βεργίνης τιμωρία μια αγωνιστική.
Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
Η έχουν αρχίσει να μας χτυπάνε από παντού ;
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Φυσικά και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πχ σε εκτεταμένα επεισόδια του γαύρου μέσα και έξω από το ΣΕΦ πριν λίγα χρόνια του είχαν κόψει πρόστιμο 1500€! Ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να πληρωθούν τόσα λεφτά; Εγώ πάντως θα δυσκολευόμουν!iraklis_athens έγραψε:Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
Πέρα από την πλάκα έχουμε πλέον την φήμη του καρπαζοεισπρακτωρα και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό αν δεν ανέβουμε σε άρμα. Μην σώσει και γίνει ποτέ.
Καλύτερα μόνιμα αδικημένος, καρπαζοεισπρακτορας με 0 τίτλο πάρα σε άρμαHurricane έγραψε:Φυσικά και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πχ σε εκτεταμένα επεισόδια του γαύρου μέσα και έξω από το ΣΕΦ πριν λίγα χρόνια του είχαν κόψει πρόστιμο 1500€! Ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να πληρωθούν τόσα λεφτά; Εγώ πάντως θα δυσκολευόμουν!iraklis_athens έγραψε:Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
Πέρα από την πλάκα έχουμε πλέον την φήμη του καρπαζοεισπρακτωρα και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό αν δεν ανέβουμε σε άρμα. Μην σώσει και γίνει ποτέ.
Thomas Ele έγραψε:Καλύτερα μόνιμα αδικημένος, καρπαζοεισπρακτορας με 0 τίτλο πάρα σε άρμαHurricane έγραψε:Φυσικά και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πχ σε εκτεταμένα επεισόδια του γαύρου μέσα και έξω από το ΣΕΦ πριν λίγα χρόνια του είχαν κόψει πρόστιμο 1500€! Ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να πληρωθούν τόσα λεφτά; Εγώ πάντως θα δυσκολευόμουν!iraklis_athens έγραψε:Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να υπαρχεις στη μεγαλη κατηγορια ΧΩΡΙΣ αρμα..
εκτος ΑΝ ερθει καποιος στο μεγεθος του ιβαν , τοτε ναι .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτό ανέβασε ο κούσης πριν λίγο
αυτό ανέβασε ο κούσης πριν λίγο
Αρέσει στον χρήστη iraklis_athens
Ανακούφιση
Στο ΑΣΕΑΔ θα πέσει πολύ γέλιο. Να δω αν έχουν άντερα τα τυριά να κάνουν ένσταση.
Αρέσει στους χρήστες Iraklaras07 και Thomas Ele
Προσωπικά λέω ναι, οκ θα μου πεις ψωρο περηφάνεια αλλά έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Ναι στις συμμαχίες, άλλο αυτό, αλλά υπόδουλος του πχ γαύρου σαν το ληκι με τίποτα.Thomas Ele έγραψε:Καλύτερα μόνιμα αδικημένος, καρπαζοεισπρακτορας με 0 τίτλο πάρα σε άρμαHurricane έγραψε:Φυσικά και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πχ σε εκτεταμένα επεισόδια του γαύρου μέσα και έξω από το ΣΕΦ πριν λίγα χρόνια του είχαν κόψει πρόστιμο 1500€! Ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να πληρωθούν τόσα λεφτά; Εγώ πάντως θα δυσκολευόμουν!iraklis_athens έγραψε:Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
Hurricane έγραψε:Προσωπικά λέω ναι, οκ θα μου πεις ψωρο περηφάνεια αλλά έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Ναι στις συμμαχίες, άλλο αυτό, αλλά υπόδουλος του πχ γαύρου σαν το ληκι με τίποτα.Thomas Ele έγραψε:Καλύτερα μόνιμα αδικημένος, καρπαζοεισπρακτορας με 0 τίτλο πάρα σε άρμαHurricane έγραψε:Φυσικά και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πχ σε εκτεταμένα επεισόδια του γαύρου μέσα και έξω από το ΣΕΦ πριν λίγα χρόνια του είχαν κόψει πρόστιμο 1500€! Ξέρεις ποσό δύσκολο είναι να πληρωθούν τόσα λεφτά; Εγώ πάντως θα δυσκολευόμουν!iraklis_athens έγραψε:Ήθελα να ξερά , στα αλλά σωμάτια γίνεται το ίδιο ;; Γνωρίζει κανείς ;;
Αυτή η υποδούλωση του σκουλικιού από το γαύρο, πόσο ξεφτίλα ρε παιδιά; Ειλικρινά, πως το ανέχονται; Λίγη τσίπα δεν έχουν;
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Που είναι ο Άρης και που ο περήφανος Ηρακλής στο ποδόσφαιρο ;
Τώρα τα περί υποδούλωσης είναι για τη συζήτηση στο καφενείο , γνώμη Μου.
Τώρα τα περί υποδούλωσης είναι για τη συζήτηση στο καφενείο , γνώμη Μου.
Αρέσει στον χρήστη natsinas75
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020