ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+23
ManosHu
iraklis_athens
natsinas75
garba10
GRIOS
milano
Behind the curtain
Stkarabill
AntiGrinias
Teoscooter
teo
lll
mos
Hurricane
Margasv10
dimitris08
iraklarauk
Perone
Thomas Ele
milito10
Surgeon
Big bad wolf
Iraklaras07
27 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 40
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
teo έγραψε:Ασε φιλε την ανικανότητα της διοίκησης μην την ρίχνεις στον κόσμο και στις "πραγματικοτητες ".
Με την ανικανότητα της ΚΑΕ και ενώ δεν έκλεινε παιχτες το ποστ σου για τον κόσμο ήταν στο 1.05.
Μπορείς να μου δείξεις έναν παίκτη που να έχει πει οπουδήποτε ότι έχει πρόβλημα με την ΚΑΕ; Ότι δεν πληρώθηκε όταν έπρεπε, ότι τον κακομεταχειρήστηκαν, ότι τον διώξαν από το σπίτι του. Να το είπε ο παίκτης επώνυμα όμως.
Η ανίκανη ΚΑΕ έκλεισε 3 εν ενεργεία διεθνείς ως τώρα, εσύ πες ότι δεν είναι αυτό πραγματικότητα. Θα δούμε τι ρόστερ θα κάνει στο τέλος και τότε θα την κρίνουμε και την ΚΑΕ.
Και εγώ δεν είπα πουθενά ότι φταίει ο κόσμος, φταίει η ΚΑΕ που δεν προστατεύει τα αποδυτήρια και μπαίνει μέσα ο κάθε ανύπαρκτος και πλακώνεται με τους παίκτες.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στον χρήστη Margasv10
Surgeon έγραψε:Παιδια μην γραφατε αστεια πραγματα.. τα οποια δεν πιστευετε καν…. Ο λογος που δεν ερχονται ειναι αποκλειστικα οικονομικος… Αυτου του επιπεδου παικτες ( ορισμος του μετριου) δεν εχουν καμια φιλοδοξια… το μονο που κοιτανε, κ καλα κανουν ειναι το οικονομικο… Οποιος δωσει παραπανω φραγκα παιρνει κ τον παικτη…. Απλα δινουμε λιγοτερα απο ολους… Αν παικτη που θελουμε τον θελει κ αλλα ομαδα( λαρισα, λαυριο, περιστερι, προμηθεας, πατρα ) παει σε αλλη ομαδα γιατι του δινουν περισσοτερα… Αυτη ειναι η αληθεια … Μην παμε να δικαιολογησουμε την πληρη ανικανοτητα κ ελλειψη μπατζετ με γελοιες δικσιολογιες…
Ο Κακλαμανάκης και ο Αθηναίου είχαν μεγαλύτερη προσφορά από εμάς από τις ομάδες που πήγαν. Για να λες το αντίθετο προφανώς ξέρεις καλύτερα.
Ελα ρε συ τωρα… Δηλαδη βγαινεις στα σοβαρα τωρα κ λες οτι για το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παρουμε κανενα παικτη φταινε οι κακοι φιλαθλοι του Ηρακλη!! Στα σοβαρα τωρα… Με συγχωρεις φιλε μου.. αλλα αυτο ειναι τοσο αστειο που μονο ως κωμικο μπορεις να το λαβεις… Κ ισχυει για οποιαδηποτε ομαδα.. οχι μονο για εμας… Συγνωμη κιολας, μην με παρεξηγησεις.. δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου… ολοι Ηρσκλης ειμαστε εδω κ ολοι ποναμε για την ομαδα…Big bad wolf έγραψε:Surgeon έγραψε:Παιδια μην γραφατε αστεια πραγματα.. τα οποια δεν πιστευετε καν…. Ο λογος που δεν ερχονται ειναι αποκλειστικα οικονομικος… Αυτου του επιπεδου παικτες ( ορισμος του μετριου) δεν εχουν καμια φιλοδοξια… το μονο που κοιτανε, κ καλα κανουν ειναι το οικονομικο… Οποιος δωσει παραπανω φραγκα παιρνει κ τον παικτη…. Απλα δινουμε λιγοτερα απο ολους… Αν παικτη που θελουμε τον θελει κ αλλα ομαδα( λαρισα, λαυριο, περιστερι, προμηθεας, πατρα ) παει σε αλλη ομαδα γιατι του δινουν περισσοτερα… Αυτη ειναι η αληθεια … Μην παμε να δικαιολογησουμε την πληρη ανικανοτητα κ ελλειψη μπατζετ με γελοιες δικσιολογιες…
Ο Κακλαμανάκης και ο Αθηναίου είχαν μεγαλύτερη προσφορά από εμάς από τις ομάδες που πήγαν. Για να λες το αντίθετο προφανώς ξέρεις καλύτερα.
Για το γεγονος λοιπον της πληρης αποτυχιας στο μεταγραφικο επιπεδο μεχρι στιγμης ευθυνη εχει ΜΟΝΟ η διοικηση κ κανεις αλλος… ουτε ο καιρος, ουτε η πολη, ουτε ο κακος ο κοσμος
Περσι, πριν το επεισοδιο που αναφερεις, παλι ηθελαν να φερουν Μαυροκεφαλιδη κ Αθηναιου… η καταληξη γνωστη.. κ παλι ο κακος ο κοσμος εφταιγε;;;
Ο καββαδας( μιλησα προσωπικα μαζι του) αν ειχε καλυτερη οικονομικα προταση απο εμας θα εμενε κ δεν θα πηγαινε παναθηναικο… Πρωτη προτεραιότητα για αυτους τους Ελληνες ειναι το χρημα…
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Αρέσει στους χρήστες teo και Thomas Ele
Surgeon έγραψε:Ελα ρε συ τωρα… Δηλαδη βγαινεις στα σοβαρα τωρα κ λες οτι για το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παρουμε κανενα παικτη φταινε οι κακοι φιλαθλοι του Ηρακλη!! Στα σοβαρα τωρα… Με συγχωρεις φιλε μου.. αλλα αυτο ειναι τοσο αστειο που μονο ως κωμικο μπορεις να το λαβεις… Κ ισχυει για οποιαδηποτε ομαδα.. οχι μονο για εμας… Συγνωμη κιολας, μην με παρεξηγησεις.. δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου… ολοι Ηρσκλης ειμαστε εδω κ ολοι ποναμε για την ομαδα…Big bad wolf έγραψε:Surgeon έγραψε:Παιδια μην γραφατε αστεια πραγματα.. τα οποια δεν πιστευετε καν…. Ο λογος που δεν ερχονται ειναι αποκλειστικα οικονομικος… Αυτου του επιπεδου παικτες ( ορισμος του μετριου) δεν εχουν καμια φιλοδοξια… το μονο που κοιτανε, κ καλα κανουν ειναι το οικονομικο… Οποιος δωσει παραπανω φραγκα παιρνει κ τον παικτη…. Απλα δινουμε λιγοτερα απο ολους… Αν παικτη που θελουμε τον θελει κ αλλα ομαδα( λαρισα, λαυριο, περιστερι, προμηθεας, πατρα ) παει σε αλλη ομαδα γιατι του δινουν περισσοτερα… Αυτη ειναι η αληθεια … Μην παμε να δικαιολογησουμε την πληρη ανικανοτητα κ ελλειψη μπατζετ με γελοιες δικσιολογιες…
Για το γεγονος λοιπον της πληρης αποτυχιας στο μεταγραφικο επιπεδο μεχρι στιγμης ευθυνη εχει ΜΟΝΟ η διοικηση κ κανεις αλλος… ουτε ο καιρος, ουτε η πολη, ουτε ο κακος ο κοσμος
Περσι, πριν το επεισοδιο που αναφερεις, παλι ηθελαν να φερουν Μαυροκεφαλιδη κ Αθηναιου… η καταληξη γνωστη.. κ παλι ο κακος ο κοσμος εφταιγε;;;
Ο καββαδας( μιλησα προσωπικα μαζι του) αν ειχε καλυτερη οικονομικα προταση απο εμας θα εμενε κ δεν θα πηγαινε παναθηναικο… Πρωτη προτεραιότητα για αυτους τους Ελληνες ειναι το χρημα…
Τον Καββαδά λοιπόν που μίλησες μαζί του τον ρώτησες πόσοι παικτες ζήτησαν να φύγουν μετά τα σούτια πέρσι και πως πείστηκαν να μείνουν (και τι κόστος είχε αυτό και πως καλύφθηκε; Τον ρώτησες αν είχε να συμφωνήσει να πάρει λεφτά και δεν τα πήρε; Τον ρώτησες τι προσφορά του κάναμε και τι προσφορά του έκανε ο ΠΑΟ; Αφού λοιπόν μπορείς να μιλήσεις μαζί του ρώτα τον να σου πει.
Για τα άλλα τα γεγονότα μιλανε μόνα τους. Έχουν έρθει 5 παίκτες, οι 3 είναι διεθνείς έλληνες. Εσύ τους θεωρείς πεταμένους και τελειωμένους. 2 23χρονοι και ένας 27χρονος τελειωμένοι. Εγώ βλέπω ότι είναι διεθνείς.
Φιλε μου το διεθνης δεν λεει κατι… διεθνης ειναι κ ο σλουκας, διεθνης κ ο τσαιρελης κ ο βεργινης. Οι παικτες που πηραμε ειναι συπληρωματα… με αυτους πεφτεις αν δεν το εχεις καταλαβει… καλυτεροι απο βεεγινη, σχιζα οπως λες αλλα παλι ανεπαρκεις… Εχασες καββαδα φετος, αρα συνολικα οι Ελληνες σου ειναι σς χειροτερο επιπεδο απο περσυ…
Δηλαδη εσενα σε καλυπτει ο παπαδακης κ ο αγραβανης…
Δουλευομαστε κ μεταξυ μας….Αν δεν δου βγουν οι ξενοι( που οι δυο πρωτοι δεν γεμιζουν το ματι) μαλλον θα εχουμε χειροτερη θεση σπο την περσινη
Για το καββαδα… ναι μου ειπε οτι του χρωστανε ενα ποσο… οχι μεγαλο ομως… δεν μου ειπε κατι για το επεισοδιο.. δεν μου το ανεφερε καν… δεν τον ρωτησα κ γω…. Γενικα να ξερεις οτι δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη διοικηση….
Δηλαδη εσενα σε καλυπτει ο παπαδακης κ ο αγραβανης…
Δουλευομαστε κ μεταξυ μας….Αν δεν δου βγουν οι ξενοι( που οι δυο πρωτοι δεν γεμιζουν το ματι) μαλλον θα εχουμε χειροτερη θεση σπο την περσινη
Για το καββαδα… ναι μου ειπε οτι του χρωστανε ενα ποσο… οχι μεγαλο ομως… δεν μου ειπε κατι για το επεισοδιο.. δεν μου το ανεφερε καν… δεν τον ρωτησα κ γω…. Γενικα να ξερεις οτι δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη διοικηση….
Surgeon έγραψε:Παιδια μην γραφατε αστεια πραγματα.. τα οποια δεν πιστευετε καν…. Ο λογος που δεν ερχονται ειναι αποκλειστικα οικονομικος… Αυτου του επιπεδου παικτες ( ορισμος του μετριου) δεν εχουν καμια φιλοδοξια… το μονο που κοιτανε, κ καλα κανουν ειναι το οικονομικο… Οποιος δωσει παραπανω φραγκα παιρνει κ τον παικτη…. Απλα δινουμε λιγοτερα απο ολους… Αν παικτη που θελουμε τον θελει κ αλλα ομαδα( λαρισα, λαυριο, περιστερι, προμηθεας, πατρα ) παει σε αλλη ομαδα γιατι του δινουν περισσοτερα… Αυτη ειναι η αληθεια … Μην παμε να δικαιολογησουμε την πληρη ανικανοτητα κ ελλειψη μπατζετ με γελοιες δικσιολογιες…
Όπως ακριβώς τα λες φίλε.
Η ανικανότητα διοικήσεων τόσα χρόνια μας έμαθε ότι όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως θέλουν, φταίει ο κόσμος μόνιμα. Οι πουθεναδες που φέτος θα τα ψάχνει τα διάρκειας κιόλας.
Τεσπα, καθείς την γνώμη του, ο κόσμος κρίνει, απόλυτος κανένας δεν μπορεί να είναι, ούτε να κατέχει την μοναδική αλήθεια.
Εγω προετοιμάζει πάντως, και πάω για μαζική παραγγελία κολλύριο για μπάσκετ και μπάλα μαζί.
Αυτά στο κύπελλο δεν έπρεπε να γίνουν ποτε, δεν διαφωνεί κανένας νομίζω. Αλλά ας είμαστε λογικοί κάπου..Η ιδια η ομάδα εχει κάνει άπειρα φαουλ με παίχτες (δες Βεργινη, Γεωργαλά) ακόμα και τα απλήρωτα που έχουν όλοι τους. Σε όλους οφείλονται κάποια ποσά (μικρά αλλα υπάρχουν). Αλλά εγώ λέω οτί ούτε αυτά επηρεάζουν.
Ξέρεις τι επηρεάζει; Να μην έχεις διοίκηση σοβαρή με πλάνο.
Για τους διεθνείς που ακούω λίγο ήρεμα. Ο αγραβάνης ο μικρός ήρθε και ο Κουζέλογλου. Καλοί παίχτες είναι δε διαφωνεί κανένας αλλά για να συμπληρώσουν ένα ρόστερ.
Στη ζυγαριά μείον είμαστε από περσι σα ρόστερ αυτη τη στιγμη αφου εχασες τον βασικό σεντερ και δεν εχει να πάρεις άλλον Ελληνα τώρα, οπότε μια θέση ξένου την τρως είτε στο 5 είτε στο 2 πλεον.
Δε θα την έτρωγες στο 2 αν επαιρνες τον Αθηναίου, αλλά δε μπόρεσες. Δεν μπόρεσες ούτε το Ζάρα.
Και για να το μαζέψουμε το θέμα, το ξανα είπα καλύτεροι από πέρσι είναι πολύ εύκολο να είμαστε αλλά δε σημαίνει οτι θα τερματίσουμε σε καλύτερη θέση. Αντικειμενικά ετσι οπως βλέπω τα ροστερ και μπατζετ είμαστε ΠΟΛΥΥΥΥ χαλαρα στην τελευταία τετράδα του πρωταθλήματος
Ξέρεις τι επηρεάζει; Να μην έχεις διοίκηση σοβαρή με πλάνο.
Για τους διεθνείς που ακούω λίγο ήρεμα. Ο αγραβάνης ο μικρός ήρθε και ο Κουζέλογλου. Καλοί παίχτες είναι δε διαφωνεί κανένας αλλά για να συμπληρώσουν ένα ρόστερ.
Στη ζυγαριά μείον είμαστε από περσι σα ρόστερ αυτη τη στιγμη αφου εχασες τον βασικό σεντερ και δεν εχει να πάρεις άλλον Ελληνα τώρα, οπότε μια θέση ξένου την τρως είτε στο 5 είτε στο 2 πλεον.
Δε θα την έτρωγες στο 2 αν επαιρνες τον Αθηναίου, αλλά δε μπόρεσες. Δεν μπόρεσες ούτε το Ζάρα.
Και για να το μαζέψουμε το θέμα, το ξανα είπα καλύτεροι από πέρσι είναι πολύ εύκολο να είμαστε αλλά δε σημαίνει οτι θα τερματίσουμε σε καλύτερη θέση. Αντικειμενικά ετσι οπως βλέπω τα ροστερ και μπατζετ είμαστε ΠΟΛΥΥΥΥ χαλαρα στην τελευταία τετράδα του πρωταθλήματος
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Αρέσει στους χρήστες teo, Surgeon και Thomas Ele
Τελικα μολις πηραμε για βασικο τριαρι αυτον που επειζε περσυ στον τουρκο…. Πως σας φαινεται;;;
Αρέσει στον χρήστη teo
λίγα πράγματα. Μήπως είναι όμως ο 3ος γκαρντ και οχι το βασικό 3άρι;
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Μου φαίνεται γενναία η κίνηση του, δεν φοβάται το ξύλοSurgeon έγραψε:Τελικα μολις πηραμε για βασικο τριαρι αυτον που επειζε περσυ στον τουρκο…. Πως σας φαινεται;;;
Αρέσει στον χρήστη Surgeon
Ελπίζω να μην είναι ενας απο τους 3 "καλούς" αμερικανούς..
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Αρέσει στους χρήστες teo και Iraklaras07
Δεν νομιζω… αφου κ στον τουρκο βασικος επαιζε…. Κ σε μας για βασικος θα ηρθε… τον εχει παρακολουθησει κανεις;;;
Αρέσει στον χρήστη teo
Χαχα… πολυ καλο!!!!teo έγραψε:Μου φαίνεται γενναία η κίνηση του, δεν φοβάται το ξύλοSurgeon έγραψε:Τελικα μολις πηραμε για βασικο τριαρι αυτον που επειζε περσυ στον τουρκο…. Πως σας φαινεται;;;
Αρέσει στον χρήστη teo
έχω την εντύπωση ότι η κανονική του θέση είναι στα guard αλλά επειδή είναι χοντρός τον βάζανε στο 3 τα τελευταία χρόνια.
Αρέσει στον χρήστη teo
Ρε λύκε έλεος με τα μπουκάλια! Αν αυτό θέλεις να πιστεύεις , καλώς , αλλά δεν ισχύει! Ακόμη κι ο Κακλαμάνακης ήταν ακριβός!
Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ και παίρνουμε συγκεκριμένους παίχτες!
Όπως κι έχουμε αυτήν τη διοίκηση κι αυτούς τους οπαδούς!
Τι να κάνουμε τώρα αυτή είναι η ομάδα!
Είμαι ακόμη αισιόδοξος για φέτος, κι μ αυτό το μπάτζετ μπορούμε να κάνουμε 2-3 καλές κινήσεις ακόμη!;Έχω εμπιστοσύνη στο Σκουρτοπουλο.
Όσο αναφορά τη διοίκηση πήρε ένα δύο άτομα μήπως και τρέχει κάποια πράγματα πιο γρήγορα!αυτό που ενδιαφέρει είναι να στηρίξει τον ,προπονητή και να πληρώνει τις οποίες υποχρεώσεις.
Δεν βλέπω υπέρβαση, στοχος η σωτηρία ,καλό μπάσκετ και πλέι οφ.
Την Ευρώπη νομίζω την κυνηγάμε κυρίωςγια το πρεστίζ και για καμιά δουλειά!!!
Άντε να δούμε!
Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ και παίρνουμε συγκεκριμένους παίχτες!
Όπως κι έχουμε αυτήν τη διοίκηση κι αυτούς τους οπαδούς!
Τι να κάνουμε τώρα αυτή είναι η ομάδα!
Είμαι ακόμη αισιόδοξος για φέτος, κι μ αυτό το μπάτζετ μπορούμε να κάνουμε 2-3 καλές κινήσεις ακόμη!;Έχω εμπιστοσύνη στο Σκουρτοπουλο.
Όσο αναφορά τη διοίκηση πήρε ένα δύο άτομα μήπως και τρέχει κάποια πράγματα πιο γρήγορα!αυτό που ενδιαφέρει είναι να στηρίξει τον ,προπονητή και να πληρώνει τις οποίες υποχρεώσεις.
Δεν βλέπω υπέρβαση, στοχος η σωτηρία ,καλό μπάσκετ και πλέι οφ.
Την Ευρώπη νομίζω την κυνηγάμε κυρίωςγια το πρεστίζ και για καμιά δουλειά!!!
Άντε να δούμε!
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
Αρέσει στους χρήστες teo και vagos10
Εγω νομιζω και σε αυτο το τοπικ χαρα δε θα δουμε..
Θα μας μείνει η καλη πορεια στην πρωτη περιοδο στην Α1 συγκεκριμένα τους μηνες ιανουαριο-μαρτιο '20.
Οι επιλογές του δρακο με το μπατζετ ειναι με το σταγονόμετρο, απορώ πως αυτος ο άνθρωπος ηθελε να επενδύσει στο ποδόσφαιρο...
Με αυτες τις κινήσεις πως θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ομαδες απο το 8-4?
Η μονη περιπτωση να ειμαστε ανταγωνιστικοί ειναι ο σκουρτοπουλος να κανει μαγικα στον τεχνικό τομέα.
Θα μας μείνει η καλη πορεια στην πρωτη περιοδο στην Α1 συγκεκριμένα τους μηνες ιανουαριο-μαρτιο '20.
Οι επιλογές του δρακο με το μπατζετ ειναι με το σταγονόμετρο, απορώ πως αυτος ο άνθρωπος ηθελε να επενδύσει στο ποδόσφαιρο...
Με αυτες τις κινήσεις πως θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ομαδες απο το 8-4?
Η μονη περιπτωση να ειμαστε ανταγωνιστικοί ειναι ο σκουρτοπουλος να κανει μαγικα στον τεχνικό τομέα.
Τόπος : Salonica
Αρέσει στους χρήστες teo, Iraklaras07 και Thomas Ele
Περιμενουμε να ολοκληρωθει το ροστερ για να εχουμε πληρη αποψη. Με τις μεχρι τωρα κινησεις βλεπουμε σημαντικα μικροτερο μπατζετ απο περσυ κ αποδυναμωση της ομαδας. Αυτο σε συνδυασμο με το φετος υπαρχει ολυμπιακος στο πρωταθλημα κ οχι καποιο λιμο σημαινει ο κινδυνος υποβιβασμου ειναι μεγαλος. Για να αλλαξει η κατασταση πρεπει οι υπολοιποι 3 ξενοι να ειναι αξιας χανλαν…. Το βλεπω λιγο χλωμο….
Αρέσει στον χρήστη teo
Για μένα σέντερ ιδανική περίπτωση είναι ο Auguste. Πρέπει να γίνει υπέρβαση
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
Φιλε αυτο δεν γινεται… ο συγκεκριμενος ειχε πανω απο 300 χιλ συμβολαιο στον παναθηναικο… Εμεις ολο μας το μπατζετ με το ζορι να φτασει τα 600 χιλ, ισως κ ποιο κατω… Δεν νομιζω να μπορουμε να δωσουμε σε παικτη πανω απο 80χιλ…. Πρεπει να βρουμε κατι ποιο οικονομικο….Thomas Ele έγραψε:Για μένα σέντερ ιδανική περίπτωση είναι ο Auguste. Πρέπει να γίνει υπέρβαση
Ο τερνερ απο τον περσινο χανλαν ειναι ενα επιπεδο πανω και ας ηταν χοντρος! Το προβλημα υπαρχει με το βαθος του ροστερ, και ας βγουν και οι 6 ξενοι καλοι(απιθανο να γινει αυτο) παιχτες!! Ομαδα με 6 ξενους, 3-4 ελληνες(οι δυο νεοι και ο ενας προβληματικος) και 2 πιτσιρικαδες δεν μπορει να αντεξει, εκτος και εαν παιζουν μονιμα 9-10 παιχτες και δεν τραυματιζονται και δεν κανουν 5 φαουλ(απιθανο και αυτο να συμβει).Surgeon έγραψε:Περιμενουμε να ολοκληρωθει το ροστερ για να εχουμε πληρη αποψη. Με τις μεχρι τωρα κινησεις βλεπουμε σημαντικα μικροτερο μπατζετ απο περσυ κ αποδυναμωση της ομαδας. Αυτο σε συνδυασμο με το φετος υπαρχει ολυμπιακος στο πρωταθλημα κ οχι καποιο λιμο σημαινει ο κινδυνος υποβιβασμου ειναι μεγαλος. Για να αλλαξει η κατασταση πρεπει οι υπολοιποι 3 ξενοι να ειναι αξιας χανλαν…. Το βλεπω λιγο χλωΟ
* Ελπιζω ο τερνερ να τους εστειλε καμια φωτογραφια και να μην εμφανιστει καμια 10αρια κιλα πανω οπως περυσι στους αλλους και τον ετρεχαν στα γυμναστηρια, αλλα ποτε δεν τα εχασε ολα!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 978
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Αρέσει στον χρήστη teo
Παιδιά ο μπαοκ πέρυσι ανέβηκε όταν ήρθε ο Κάρτερ και πήγε ο Τέρνερ στο 2. Δεν είναι τριάρι το παιδί,είναι μεγα λάθος αν έρχεται για το 3.Το προσπάθησε πέρυσι και ήταν ανεπαρκής.. Η θέση που θα μπορούσε να έχει σε μια μετριοκαλή ομάδα είναι ο 3ος Αμερικανός στα γκαρντ. Αντί για τον Μπαρτ δηλαδή.
Να παρουμε κ τον Σμιθ της Λαρισας τοτε να κανουν παρεα!!milito10 έγραψε:Ο τερνερ απο τον περσινο χανλαν ειναι ενα επιπεδο πανω και ας ηταν χοντρος! Το προβλημα υπαρχει με το βαθος του ροστερ, και ας βγουν και οι 6 ξενοι καλοι(απιθανο να γινει αυτο) παιχτες!! Ομαδα με 6 ξενους, 3-4 ελληνες(οι δυο νεοι και ο ενας προβληματικος) και 2 πιτσιρικαδες δεν μπορει να αντεξει, εκτος και εαν παιζουν μονιμα 9-10 παιχτες και δεν τραυματιζονται και δεν κανουν 5 φαουλ(απιθανο και αυτο να συμβει).Surgeon έγραψε:Περιμενουμε να ολοκληρωθει το ροστερ για να εχουμε πληρη αποψη. Με τις μεχρι τωρα κινησεις βλεπουμε σημαντικα μικροτερο μπατζετ απο περσυ κ αποδυναμωση της ομαδας. Αυτο σε συνδυασμο με το φετος υπαρχει ολυμπιακος στο πρωταθλημα κ οχι καποιο λιμο σημαινει ο κινδυνος υποβιβασμου ειναι μεγαλος. Για να αλλαξει η κατασταση πρεπει οι υπολοιποι 3 ξενοι να ειναι αξιας χανλαν…. Το βλεπω λιγο χλωΟ
* Ελπιζω ο τερνερ να τους εστειλε καμια φωτογραφια και να μην εμφανιστει καμια 10αρια κιλα πανω οπως περυσι στους αλλους και τον ετρεχαν στα γυμναστηρια, αλλα ποτε δεν τα εχασε ολα!
Ο Σμιθ πηγε στο Λαυριο!!Surgeon έγραψε:Να παρουμε κ τον Σμιθ της Λαρισας τοτε να κανουν παρεα!!milito10 έγραψε:Ο τερνερ απο τον περσινο χανλαν ειναι ενα επιπεδο πανω και ας ηταν χοντρος! Το προβλημα υπαρχει με το βαθος του ροστερ, και ας βγουν και οι 6 ξενοι καλοι(απιθανο να γινει αυτο) παιχτες!! Ομαδα με 6 ξενους, 3-4 ελληνες(οι δυο νεοι και ο ενας προβληματικος) και 2 πιτσιρικαδες δεν μπορει να αντεξει, εκτος και εαν παιζουν μονιμα 9-10 παιχτες και δεν τραυματιζονται και δεν κανουν 5 φαουλ(απιθανο και αυτο να συμβει).Surgeon έγραψε:Περιμενουμε να ολοκληρωθει το ροστερ για να εχουμε πληρη αποψη. Με τις μεχρι τωρα κινησεις βλεπουμε σημαντικα μικροτερο μπατζετ απο περσυ κ αποδυναμωση της ομαδας. Αυτο σε συνδυασμο με το φετος υπαρχει ολυμπιακος στο πρωταθλημα κ οχι καποιο λιμο σημαινει ο κινδυνος υποβιβασμου ειναι μεγαλος. Για να αλλαξει η κατασταση πρεπει οι υπολοιποι 3 ξενοι να ειναι αξιας χανλαν…. Το βλεπω λιγο χλωΟ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 978
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Κοιτάξτε να δείτε, αφού θέλετε να ακούτε μόνο αυτά που χαϊδεύουν αυτιά, μεταγραφές και πόσο κακή είναι η διοίκηση της ΚΑΕ, ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
Εγώ δεν ξαναγράφω τίποτε για το μπάσκετ. Προφανώς ξέρετε καλύτερα τι γίνεται οπότε εγώ που λέω κωμικά πράγματα περισσεύω.
Εγώ δεν ξαναγράφω τίποτε για το μπάσκετ. Προφανώς ξέρετε καλύτερα τι γίνεται οπότε εγώ που λέω κωμικά πράγματα περισσεύω.
Ο Κούσης γράφει ότι το βασικό 3αρι είναι αυτός ο Taylor.αρα ο Τέρνερ είτε θα είναι βασικός στο 2 είτε ο 3ος Αμερικανός στα γκαρντ. Ελπίζω να μην είναι η βασική επιλογή
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» Περιοδος 2021-2022