ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+23
ManosHu
iraklis_athens
natsinas75
garba10
GRIOS
milano
Behind the curtain
Stkarabill
AntiGrinias
Teoscooter
teo
lll
mos
Hurricane
Margasv10
dimitris08
iraklarauk
Perone
Thomas Ele
milito10
Surgeon
Big bad wolf
Iraklaras07
27 απαντήσεις
Σελίδα 19 από 40
Σελίδα 19 από 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
Δηλαδη πηρε προκαταβολη ο τερνερ και δεν πηρε ο τειλορ!! Απο προχθες πολλα περιεργα ακουγονται, δεν βγαινει τιποτα προς τα εξω βεβαια! Για περσινα και φετινα ανοιγματα που δεν καλυπτονται..
Kαι ο κουζελογλου εκτος αποστολης
Kαι ο κουζελογλου εκτος αποστολης
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 975
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
@bigbadwolf ξέρεις καθόλου τι παίζει φίλε;
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Παραξενο παλι κ αυτο… Δηλαδη αργησαν να πληρωσουν μια μερα κ οι αλλοι απεχουν!!!! Κατι αλλα θα συμβαινει
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Τι κατάρα αυτή η ομάδα, αν υπήρχε θεός θα την έσβηνε από την μνήμη μου/μας για να ηρεμούσα/με μια και καλή….
Το χειρότερο είναι ότι κάναμε και τα παιδιά μας γριές…
Το χειρότερο είναι ότι κάναμε και τα παιδιά μας γριές…
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Αρέσει στους χρήστες teo και Teoscooter
Φίλε προφανώς δεν έχουν πάρει ακόμα τίποτα. Ένα μηνα είναι Θεσσαλονίκη και δεν έχουν πάρει ούτε προκαταβολές λογικά.. ε πόσο να κάνουν τους μαλακες
Τράπεζα είναι ο Δρακόπουλος μη μασάτε ρε. Το κακό είναι ότι πάλι ο λαός του Ηρακλή θα φάει στεναχώρια κ η κατηφόρα δε σταματαει.
Ακόμα κ τίποτα να μη γίνεται κ να πάρουμε άδεια, από πέρσι ο διασυρμός με τον ανύπαρκτο αυτόν παράγοντα δεν έχει τελειωμό! Μιλάμε για ανυπαρξία διοικητική χωρίς προηγούμενο. Είμαστε περίγελος πραγματικα. Κρίμα μόνο αυτό.
Ακόμα κ τίποτα να μη γίνεται κ να πάρουμε άδεια, από πέρσι ο διασυρμός με τον ανύπαρκτο αυτόν παράγοντα δεν έχει τελειωμό! Μιλάμε για ανυπαρξία διοικητική χωρίς προηγούμενο. Είμαστε περίγελος πραγματικα. Κρίμα μόνο αυτό.
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Αρέσει στους χρήστες teo και Thomas Ele
Μας ετοιμαζουν ψυχολογικα για την τριτη που θα βγει η αποφαση! Και επειδη το στοιχημα στις εποχες μας ζει και βασιλευει αυριο το μαρουσι το δινει 10,50 αποδοση!
Όχι εγώ πιστεύω ότι πρόβλημα με άδεια δεν θα έχουμε.
Επίσης, αμα η ομάδα δεν χάσει αύριο και δώσει μετά στους παιχτες κανένα φράγκο το σωνουμε το κλίμα κτλ.
Ερώτηση, υπάρχουν παλιές οφειλές σε παίχτες; οφειλές, προσφυγές κτλ;
Αλλιώς θα παίξει ο τζημερος
Χιούμορ ετσι
Επίσης, αμα η ομάδα δεν χάσει αύριο και δώσει μετά στους παιχτες κανένα φράγκο το σωνουμε το κλίμα κτλ.
Ερώτηση, υπάρχουν παλιές οφειλές σε παίχτες; οφειλές, προσφυγές κτλ;
Αλλιώς θα παίξει ο τζημερος
Χιούμορ ετσι
Αρέσει στον χρήστη garba10
Και πραγματικά το εύχομαι να μην έχουμε πρόβλημα με την άδεια γιατί και η ομάδα Ηρακλής είναι και θα ξενερώσει ο κόσμος ακόμα παραπάνω και μετά οι δικαιολογίες τύπου φταίει ο κόσμος κτλ θα ακούγονται σαν ανέκδοτο.
Όπως κ τώρα η μαλακια που έκαναν πάνε να την περάσουν αβαβα, αμα έκλανε κανένας στην κερκίδα ήξεραν που να ρίξουν το φτιάξιμο
Μην βγούνε μόνο 6-7 περσινοι απλήρωτοι κ αρχίσουμε πάλι αν φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος, οι πουθεναδες κτλ κτλ...
Όπως κ τώρα η μαλακια που έκαναν πάνε να την περάσουν αβαβα, αμα έκλανε κανένας στην κερκίδα ήξεραν που να ρίξουν το φτιάξιμο
Μην βγούνε μόνο 6-7 περσινοι απλήρωτοι κ αρχίσουμε πάλι αν φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος, οι πουθεναδες κτλ κτλ...
Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele
Iraklaras07 έγραψε:@bigbadwolf ξέρεις καθόλου τι παίζει φίλε;
Υπάρχουν καμία 15αρια παίκτες από την χρονιά της Α2 ως τώρα που τους χρωστάνε από 2 ως 7χιλ τον καθένα. Η οφειλή στον Φίνκε και τον Τέιλορ μαζί είναι λιγότερο από 9χιλ. Του Κουζέλογλου δεν νομίζω ότι είναι οικονομικο το θέμα.
Κάθε χρόνο πληρώνονται 500-600χιλ σε παίκτες και προπονητές, γιατί μένει πχ ο Οκερέαφορ απλήρωτος 2.5χιλ και κάνει καταγγελία δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το καταλάβω.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Big bad wolf έγραψε:Iraklaras07 έγραψε:@bigbadwolf ξέρεις καθόλου τι παίζει φίλε;
Υπάρχουν καμία 15αρια παίκτες από την χρονιά της Α2 ως τώρα που τους χρωστάνε από 2 ως 7χιλ τον καθένα. Η οφειλή στον Φίνκε και τον Τέιλορ μαζί είναι λιγότερο από 9χιλ. Του Κουζέλογλου δεν νομίζω ότι είναι οικονομικο το θέμα.
Κάθε χρόνο πληρώνονται 500-600χιλ σε παίκτες και προπονητές, γιατί μένει πχ ο Οκερέαφορ απλήρωτος 2.5χιλ και κάνει καταγγελία δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το καταλάβω.
Τελικά είναι τράπεζα ο Δρακοπούλος?
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
7 χιλ φίλε είναι ο μισός χρόνος για εναν παικτη Α2
Αρέσει στον χρήστη teo
teo έγραψε:Αλλιώς θα παίξει ο τζημερος
Χιούμορ ετσι
Καθόλου χιούμορ. Ίσως το γεγονός ότι υπάρχει άτομο στην ΚΑΕ που σκέφτηκε να τυπώσει φανέλα με το όνομα του τζήμερου να εξηγεί πολλά για το πού βαδίζει αυτό το τμήμα... Πραγματικά ακατανόητη κίνηση.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Αρέσει στους χρήστες teo, Teoscooter και Thomas Ele
Όταν πληρώνεις 600χιλ το χρόνο και αφήνεις απλήρωτα 15χιλ εσύ πιστεύεις ότι είναι οικονομικο το πρόβλημα;Thomas Ele έγραψε:Big bad wolf έγραψε:Iraklaras07 έγραψε:@bigbadwolf ξέρεις καθόλου τι παίζει φίλε;
Τελικά είναι τράπεζα ο Δρακοπούλος?
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Iraklaras07 έγραψε:7 χιλ φίλε είναι ο μισός χρόνος για εναν παικτη Α2
2 παίκτες είναι απ'οτι έμαθα από την Α2. 7χιλ δεν είναι το χρέος στους 2 μαζί
Τι σχέση έχει ο Τέιλορ, ο Φινκε κ ο κουζελογλου με τους Α2; Άρα για την ΕΕΑ έχουμε 3 πρόσφυγες σίγουρες, 2 από Α2 κ έναν το Σχίζα. Κ αυτά είναι πρόσφυγες γιατί αν δεν κάνω λάθος χρωστάμε κ σε άλλους απλά δεν έχουν κάνει πρόσφυγες (Ζαρα, Καββαδά, κλπ). 99% ισχύει κ το πρόβλημα με το μετοχικό όπως καταλαβαίνω. Μέχρι στιγμής εδώ κ δύο χρόνια ότι φήμη βγαίνει ισχύει!
Τράπεζα είσαι αν δεν χρωστάς ευρώ στης 2 του μήνα...πάντως είναι δεν είναι τράπεζα ένα πραγμα δεν είναι σίγουρα. Διοίκηση. Δεν μιλάω καν για σοβαρή διοίκηση. Αλλά λογικά φταιει ο κόσμος.
Προφανώς είναι ένα μικρό δείγμα αλλά 100% εξηγεί γιατί δεν ήθελε κανένας Έλληνας να κλείσει το καλοκαίρι.
Τράπεζα είσαι αν δεν χρωστάς ευρώ στης 2 του μήνα...πάντως είναι δεν είναι τράπεζα ένα πραγμα δεν είναι σίγουρα. Διοίκηση. Δεν μιλάω καν για σοβαρή διοίκηση. Αλλά λογικά φταιει ο κόσμος.
Προφανώς είναι ένα μικρό δείγμα αλλά 100% εξηγεί γιατί δεν ήθελε κανένας Έλληνας να κλείσει το καλοκαίρι.
Αφού το καλοκαίρι δεν ήθελαν να κλείσουν επειδή έχουμε κακούς οπαδούς.
Τελικά έκλεισαν ξένοι και δεν παίζουν.
Τελικά έκλεισαν ξένοι και δεν παίζουν.
Για να συμπληρώσω δεν ήθελαν γιατί φοβόντουσαν τα ντου της αυτόνομης κ επίσης δεν τους θέλαμε κιόλας. Αυτούς που θέλαμε τους πήραμε.
Δε ξέρω τι φταίμε σα λαος κ έρχονται μόνο ανύπαρκτοι για να διοικήσουν ειλικρινά
Δε ξέρω τι φταίμε σα λαος κ έρχονται μόνο ανύπαρκτοι για να διοικήσουν ειλικρινά
dimitris08 έγραψε:teo έγραψε:Αλλιώς θα παίξει ο τζημερος
Χιούμορ ετσι
Καθόλου χιούμορ. Ίσως το γεγονός ότι υπάρχει άτομο στην ΚΑΕ που σκέφτηκε να τυπώσει φανέλα με το όνομα του τζήμερου να εξηγεί πολλά για το πού βαδίζει αυτό το τμήμα... Πραγματικά ακατανόητη κίνηση.
Αστο αυτό, το είπα καθαρά για πλάκα, μην πιάσουμε να αναλύσουμε ΚΑΙ αυτή την κίνηση, διότι θα βρούμε ένα ακόμα λόγο να μαλώνουμε μεταξύ μας.
Εγω θέλω να πάρει τουλάχιστον άδεια η ομάδα να μην έχει τέτοια θέματα και πιστεύω θα πάρει.
Τωρα αμα θέλει να έχει απλήρωτους παίχτες, ας έχει, και αν ποτέ φύγει κ τους αφήσει πιστολι να τους πληρώσει ο ίδιος, όχι ο Ηρακλής (με την γενική έννοια της ομάδας), το ίδιο ακριβώς που θα έπρεπε να ισχύει και στην μπάλα και το συζητούσαμε πριν λίγο καιρό.
Ίδια γραμμή σε όλα ξεκάθαρα για να μην παρεξηγιουνται κάποιοι.
iraklarauk έγραψε:Για να συμπληρώσω δεν ήθελαν γιατί φοβόντουσαν τα ντου της αυτόνομης κ επίσης δεν τους θέλαμε κιόλας. Αυτούς που θέλαμε τους πήραμε.
Έλιωσε αυτή η καραμέλα, ας βρουν καινούργια τώρα.
Αμα κλείνουν παιχτες και δεν τους δίνουν κατι να παίξουν μπάσκετ, φταίει η αυτόνομη, φταίει ο κόσμος παλι;
Λίγο σοβαρότητα.
Εγω θέλω να τους δώσει το ελάχιστο για να μην πάθουμε μεγαλύτερη νιλα απ αυτήν και κλαίμε.
Επενδυτής δεν ειναι;
Αρέσει στους χρήστες Teoscooter και Thomas Ele
Γενικά πολλοί εργοδότες συνηθίζουν να αφήνουν, ένα μικρό ποσό,άλλοι το ζητάνε άλλοι όχι!
Καλά θα ήταν ότι μπορείς να κλείσεις από οφειλές να το κάνεις, αλλιώς κάπου μπορεί να σκαλωσεις!
Τώρα για τους 3 δεν ξέρω, υποθέτω πως όντως κάτι τους χρωστάμε! Αν, λέω εγώ , τους είπαμε σας πληρώνουμε Παρασκευή και τελικά δεν είδαν τα λεφτά, προφανώς και δεν θα πάνε να παίξουν.
Δεν είμαστε και το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα της και ούτε έχουμε την καλύτερη ιστορία σαν σύλλογος!
Ακόμα και να είσαι χρόνια συνεπεστατος , μια δυο φορές , κάτι να σε τύχει και καθυστερήσεις πληρωμές, σε βγαίνει τονομα!
Από την πλευρά μου νιώθω άσχημα που δεν πήρα διάρκεια ς ακόμη!
Καλά θα ήταν ότι μπορείς να κλείσεις από οφειλές να το κάνεις, αλλιώς κάπου μπορεί να σκαλωσεις!
Τώρα για τους 3 δεν ξέρω, υποθέτω πως όντως κάτι τους χρωστάμε! Αν, λέω εγώ , τους είπαμε σας πληρώνουμε Παρασκευή και τελικά δεν είδαν τα λεφτά, προφανώς και δεν θα πάνε να παίξουν.
Δεν είμαστε και το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα της και ούτε έχουμε την καλύτερη ιστορία σαν σύλλογος!
Ακόμα και να είσαι χρόνια συνεπεστατος , μια δυο φορές , κάτι να σε τύχει και καθυστερήσεις πληρωμές, σε βγαίνει τονομα!
Από την πλευρά μου νιώθω άσχημα που δεν πήρα διάρκεια ς ακόμη!
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
ρε λογικά δεν μπορεί πάνω στη μέρα που έμειναν απλήρωτοι να κάνουν αποχή. Λογικά θα τους πηγαίνουν από παρασκευή σε παρασκευή από τη μέρα που ήρθαν.
Αρέσει στους χρήστες teo, mos, Teoscooter και Thomas Ele
Δεν υπάρχουν αυτά που λέει ο Κούσης.
Ο κουζελογλου λέει δεν έχει υπογράψει καν συμβόλαιο κ δεν έχει δελτίο! Ο Τέιλορ κ ο Φινκε λέει μενουν ελεύθεροι αύριο αν δεν πάρουν τα χρήματα.
Μιλάμε για τράπεζα κ για σοβαρή ομάδα που θέλει κ πλέι-οφ. Καλά κράζουμε από τον Ιούνιο γιατί μυαλό δε βάζουν. Κ έχουν κ το θράσος να τα ρίχνουν στον κόσμο οι πουθεναδες.
Ο κουζελογλου λέει δεν έχει υπογράψει καν συμβόλαιο κ δεν έχει δελτίο! Ο Τέιλορ κ ο Φινκε λέει μενουν ελεύθεροι αύριο αν δεν πάρουν τα χρήματα.
Μιλάμε για τράπεζα κ για σοβαρή ομάδα που θέλει κ πλέι-οφ. Καλά κράζουμε από τον Ιούνιο γιατί μυαλό δε βάζουν. Κ έχουν κ το θράσος να τα ρίχνουν στον κόσμο οι πουθεναδες.
Σοβαρα τωρα ισχύουν αυτα;
Αμα φύγει ο ένας φύγει ο άλλος τον ήπιαμε. Να τους δώσει κάτι να μείνουν.
Στην τελική αν για τον Χ,Ψ λογο δεν θελει/μπορεί να μείνει στην ομαδα ας την πουλήσει.
Γιατί πρέπει να την ξεφτιλίσει; (γιατί αυτό καταλαβαίνω εγώ προσωπικά).
Πάνω που διάβασα ότι ο αυριανός νικητής θα παίξει με τον γαυρο και το έκανα το όνειρο.
Τωρα iraklarauk η διοίκηση έμπαζε που έμπαζε, εγώ ο κακός έκανα πόλεμο στον δρακοπουλο, η αυτόνομη έφταιγε που δεν έρχονταν Έλληνες παιχτες (μάλλον όμως οι πιστολιες φταίνε όπως γράφετε εδώ τελικά), ε έβγαλαν και μπλούζα στον τζημερο και ολοκληρώθηκε το έργο, μάλλον καταλάβαμε το επίπεδο της διοίκησης της καε.
Μπορούν να βγάλουν μπλούζες και για άλλα κόμματα (ή πρωιν κόμματα) ή και πρωιν βουλευτές που βρίσκονται εκτός βουλής αλλά εντός φυλακής..
Αμα φύγει ο ένας φύγει ο άλλος τον ήπιαμε. Να τους δώσει κάτι να μείνουν.
Στην τελική αν για τον Χ,Ψ λογο δεν θελει/μπορεί να μείνει στην ομαδα ας την πουλήσει.
Γιατί πρέπει να την ξεφτιλίσει; (γιατί αυτό καταλαβαίνω εγώ προσωπικά).
Πάνω που διάβασα ότι ο αυριανός νικητής θα παίξει με τον γαυρο και το έκανα το όνειρο.
Τωρα iraklarauk η διοίκηση έμπαζε που έμπαζε, εγώ ο κακός έκανα πόλεμο στον δρακοπουλο, η αυτόνομη έφταιγε που δεν έρχονταν Έλληνες παιχτες (μάλλον όμως οι πιστολιες φταίνε όπως γράφετε εδώ τελικά), ε έβγαλαν και μπλούζα στον τζημερο και ολοκληρώθηκε το έργο, μάλλον καταλάβαμε το επίπεδο της διοίκησης της καε.
Μπορούν να βγάλουν μπλούζες και για άλλα κόμματα (ή πρωιν κόμματα) ή και πρωιν βουλευτές που βρίσκονται εκτός βουλής αλλά εντός φυλακής..
Καλημερα, ακουγοντας εχθες τον Κ.Κουση, ολα αυτα που βγηκαν προς τα εξω ειναι ενα μερος απο αυτα που συμβαινουν εδω και πολυ καιρο στην ομαδα! Δηλαδη ρε συ Κουζελογλου δεχτηκες να εισαι χωρις δελτιο? Νταγκλας και Λιντς πρεπει να εχουν παρει μονο προκαταβολες, κανενας αλλος! Ποιος ο λογος να κατεβασει ομαδα αν ειναι να φευγουν οι ξενοι να σκασουν τα πρωτα μπαν και σε περιπτωση 0/5 στην αρχη( μαλλον πλεον το πιο λογικο) να εχουμε πεσιματα αλλαγη προπονητη και ολα τα υπολοιπα!! Και να τρεχουμε ολη την χρονια να σωθουμε!!
Ασχετο: Kουφαλα καστριτη εμας δεν μπορουσες να μας φερεις κανα 2 ρουκι την πρωτη χρονια?
Ασχετο: Kουφαλα καστριτη εμας δεν μπορουσες να μας φερεις κανα 2 ρουκι την πρωτη χρονια?
Σελίδα 19 από 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» Περιοδος 2021-2022