ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+16
Thomas Ele
Knack
milito10
iraklarauk
dimitris08
Surgeon
iraklis_athens
uphercules
GRIOS
AntiGrinias
teo
Big bad wolf
kostakis
mos
Teoscooter
Iraklaras07
20 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 40
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
Δεν κάνω υπόδειξη σε κανέναν, καμία τέτοια διάθεση δεν έχω.AntiGrinias έγραψε:iraklarauk απο την ίδια μεριά είμαστε, κάποιοι με περισσότερη πίστωση χρόνου, κάποιοι με λιγότερη.
Σταμάτα σε παρακαλώ να κάνεις υποδείξεις ξεκινώντας σε κάθε ποστ τύπου: σας τα έλεγα / λέγαμε "αυτά".. είναι τουλάχιστο εκνευριστικό, φιλικά σου το γράφω
Ας βγούν αυτοί που μας έκαναν υποδείξεις το καλοκαίρι να μην κράζουμε γιατι δεν έχουμε ιδέα απο μπάσκετ να μας που τώρα τι να κανουμε.
Συγγνώμη αλλά η δικιά μου πίστωση χρόνου έχει τελειώσει.
Η άποψη μου είναι οτι κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει δράση πρίν φουντάρουμε στο γκρεμό.
Ολα αυτά τα χρόνια πέφτουμε στο γκρεμό και μετά ψάχνουμε να δούμε τι έγινε.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το μπασκετ είναι αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν πέσει στο γκρεμό.
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
AntiGrinias έγραψε:Μος εφόσον δεν υπάρχει άμεσος αντικαταστάτης-χρηματοδότης-ενδιαφερόμενος που να έχει πλησιάσει τον σύλλογο, αυτό θα πρέπει να γίνει τον μαιο δίνοντας τα πάντα να καταφέρει η ομάδα και σωθεί.
Αν απο σήμερα ξεκινήσουν συζητήσεις μπουλου συμπεριλαμβανομένου ότι θα βγει αναγκαστικά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ιβανωφείου με μονο χρηματοδότητη τον δρακό, το μονο που θα καταφέρεις είναι να επιταχύνεις την πτώση της ομάδας σου. Πρόσεξε το γιατί το επαναλαμβανεις συνεχώς
Έτσι όπως βλέπω τον Δρακόπουλο από τις χρονιές της α2 ακόμη αλλά και επειδή δεν βλέπω το αντίστοιχο Μεσολόγγι φέτος, πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσουμε φέτος, ειδικά και με το μείον που θα φάμε. Ή αν θέλεις οι πιθανότητες να τη γλιτώσουμε είναι ελάχιστες, για να μην είμαι απόλυτος καθώς όσο ζει κανείς ελπίζει.
Είδες τη προπονητή πήρε και παίκτες ξέρουμε ότι θα φέρει ανέτοιμους ή στα τελευταία τους ή από το πανέρι ή ακόμη και όλα αυτά σε κάθε δυνατό συνδυασμό. Οπότε το να περιμένουμε νομίζω είναι χαμένος χρόνος. Αντίθετα, το να μπούμε σε φάση αλλαγής διοίκησης μπορεί να αλλάξει γενικότερα τη ψυχολογία σε όλους. Και ακόμη και αν ούτε έτσι σωθεί η χρονιά, η επόμενη στην α2 μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα από το να "κυνηγιόμαστε" με τον Δρακο και να μείνει πίσω η ομάδα σε σχέση με την άνοδο.
Περισσότερο κακό πάντως από τον ίδιο τον Δρακόπουλο δεν κάνει μια τέτοια συζήτηση.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Επίσης, νέος επενδυτής δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν μπει πρώτα πωλητήριο στην καε. Και εννοείται ότι ευκολότερα ενδιαφέρεται κάποιος με την ομάδα στην α1 (όπου ίσως να έχει και κάποια περιθώρια να σώσει το καράβι), παρά στην α2 όπου πιθανόν να έχει και φορτωμένα χρέη της φετινής χρονιάς.
Kαι ολα τελεια να ηταν φετος, το καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα ουτως η αλλως γιατι με τον νεο γυμναστικο συλλογο το τμημα μπασκετ πρεπει να ξεκινησει απο τα ερασιτεχνικα! Εκτος και εαν ο καραογλου βρει παραθυρο και μια νεα τροπολογια!! Νομιζω κατι τετοιο ισχυει και το ξερουν απο περυσι αυτο, εαν ειναι διαφορετικα πραγματα τοτε ας ενημερωσει καποιος εαν γνωριζει καλυτερα!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Συμφωνώ με τον mos, η ομάδα πωλείται πιο εύκολα και στην α1 και όλα όσα είπε.
Όσο αναφορά τον γυμναστικο.
Δεν γνωρίζω αν πέσει στην α2 το μπάσκετ τι γίνεται ακριβώς, γιατί δεν ξέρω αν είναι ερασιτεχνικό ή όχι ή αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να καίει απλά το μπάσκετ.
Όμως, όσο αναφορά τον νέο ΓΣ, υπάρχει η μετάβαση τμημάτων από τον ένα στον άλλο ερασιτέχνη, όπως και τα οικόπεδα το οποίο μπορεί να πάρει έως 1.5 χρόνο (οχι από τώρα από την δημοσίευση του φεκ).
Όσο αναφορά τον γυμναστικο.
Δεν γνωρίζω αν πέσει στην α2 το μπάσκετ τι γίνεται ακριβώς, γιατί δεν ξέρω αν είναι ερασιτεχνικό ή όχι ή αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να καίει απλά το μπάσκετ.
Όμως, όσο αναφορά τον νέο ΓΣ, υπάρχει η μετάβαση τμημάτων από τον ένα στον άλλο ερασιτέχνη, όπως και τα οικόπεδα το οποίο μπορεί να πάρει έως 1.5 χρόνο (οχι από τώρα από την δημοσίευση του φεκ).
Η τωρινή ΚΑΕ σε ποιον ερασιτέχνη ανήκει; Γιατί να υπάρξει πρόβλημα το καλοκαίρι;
Εγώ πιστεύω ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα, θα ακολουθήσει την πορεία που έκανε μετά τον υποβιβασμό το 2011. Που σημαίνει οριστική ταφόπλακα για τον σύλλογο, καθώς θα μιλάμε για μια τριετία μίνιμουμ χωρίς κάποιο μεγάλο τμήμα σε επαγγελματική κατηγορία.
Εγώ πιστεύω ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα, θα ακολουθήσει την πορεία που έκανε μετά τον υποβιβασμό το 2011. Που σημαίνει οριστική ταφόπλακα για τον σύλλογο, καθώς θα μιλάμε για μια τριετία μίνιμουμ χωρίς κάποιο μεγάλο τμήμα σε επαγγελματική κατηγορία.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
iraklarauk έγραψε:Δεν κάνω υπόδειξη σε κανέναν, καμία τέτοια διάθεση δεν έχω.AntiGrinias έγραψε:iraklarauk απο την ίδια μεριά είμαστε, κάποιοι με περισσότερη πίστωση χρόνου, κάποιοι με λιγότερη.
Σταμάτα σε παρακαλώ να κάνεις υποδείξεις ξεκινώντας σε κάθε ποστ τύπου: σας τα έλεγα / λέγαμε "αυτά".. είναι τουλάχιστο εκνευριστικό, φιλικά σου το γράφω
Ας βγούν αυτοί που μας έκαναν υποδείξεις το καλοκαίρι να μην κράζουμε γιατι δεν έχουμε ιδέα απο μπάσκετ να μας που τώρα τι να κανουμε.
Συγγνώμη αλλά η δικιά μου πίστωση χρόνου έχει τελειώσει.
Η άποψη μου είναι οτι κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει δράση πρίν φουντάρουμε στο γκρεμό.
Ολα αυτά τα χρόνια πέφτουμε στο γκρεμό και μετά ψάχνουμε να δούμε τι έγινε.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το μπασκετ είναι αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν πέσει στο γκρεμό.
ρε φίλε 10 άτομα γράφουν... έχεις διακρίνει καμία εμμονή από κάποιον που πρέπει να συνεχίσει να απαντάται?
εγω διακρίνω οτι κάποιοι έχουν περισσότερες ανοχές για το αν θα βγει η χρονιά ή όχι μέσα σε αυτούς και εγώ, αυτό δεν είναι πλάτες στον σάχλα τον πρόεδρο της καε, αλλά τα γενικότερα πιστεύω στους ανθρώπους και στην δύναμη τους. Όλοι παίζουν μπάλα
να σου δώσω παράδειγμα όπου θα συμφωνήσεις?
την παε του καγιούλη την θυμάσαι? οι οπαδοί ήταν σε κόντρα με τον καναδό με ξύλα, μπράβους και τέτοια.. έδωσαν βάση στην υποστήριξη της ομάδας όπου με καμία πιθανότητα υπέρ, τελικά η ομάδα κόντρα σε όλους και σε όλα αγωνιστικά σώθηκε λόγω της ενότητας των οπαδών να υποστηρίξουν ανεξάρτητα τι έγινε λίγους μήνες μετά στα γραφεία της επο
Τόπος : Salonica
Αυτό ειναι σόβαρο και δεν το γνώριζα, μπορεί να λύνεται εύκολα μιας και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά φαντάζομαι ο δρακό πρέπει να συμφωνήσει με τον θέο(θεσμικά) και να συμφωνηθούν οι κινήσεις πάνω σε αυτό και τι θα απαιτήσουν σύσσωμα(ξέρω η τελευταία λέξη είναι ουτοπική). Αν δεν κάνουν τίποτα και πεσει ο ομάς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να λογοδοτήσουνmilito10 έγραψε:Kαι ολα τελεια να ηταν φετος, το καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα ουτως η αλλως γιατι με τον νεο γυμναστικο συλλογο το τμημα μπασκετ πρεπει να ξεκινησει απο τα ερασιτεχνικα! Εκτος και εαν ο καραογλου βρει παραθυρο και μια νεα τροπολογια!! Νομιζω κατι τετοιο ισχυει και το ξερουν απο περυσι αυτο, εαν ειναι διαφορετικα πραγματα τοτε ας ενημερωσει καποιος εαν γνωριζει καλυτερα!
πάντως αν δεν το γνωρίζουν οι (αγωνιστικά) αντίπαλοι μας, καλά θα ήταν να μη το μάθουν
ναι ο υποψήφιος αγοραστής θα δει την αγγελία στον αγγελιοφόρο και θα μπει δυναμικά στην αγορα της καε....mos έγραψε:Επίσης, νέος επενδυτής δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν μπει πρώτα πωλητήριο στην καε. Και εννοείται ότι ευκολότερα ενδιαφέρεται κάποιος με την ομάδα στην α1 (όπου ίσως να έχει και κάποια περιθώρια να σώσει το καράβι), παρά στην α2 όπου πιθανόν να έχει και φορτωμένα χρέη της φετινής χρονιάς.
το πιθανότερο αν σκάσει το πωλητήριο είναι να να εμφανιστούν λαντάνιδες και κλπ διεθνή λαμογια
αν υπάρχει και είναι υπαρκτός υποψήφιος και καλύτερος απο αυτόν που έχουμε μπορεί να εισαχθεί μεσω ΓΣ τα υπολοιπα γίνονται γνωστά. Υπάρχει? Δε νομίζω?
Εδώ παρακαλάμε να πάρει κάποιος την τρίγλια να του δώσουμε οικοπεδα κλπ κλπ και δε εμφανίζεται μύγα και περιμένεις διαδόχους στην ΚΑΕ??
Η μόνη λύση στο αγωνιστικό αναγκαστικά στην παρούσα κατάσταση είναι να αντικαταστήσει τερνερ-τειλορ και σε δεύτερη φάση αν συνεχίζουμε να έχουμε θέματα και γουλριτζ.
Και έναν μέτριο(για την ελληνική αγορά) προπονητή, κανονικό όμως μπαρουτοκαπνισμένο μέχρι 50ετών
Και έναν μέτριο(για την ελληνική αγορά) προπονητή, κανονικό όμως μπαρουτοκαπνισμένο μέχρι 50ετών
milito10 έγραψε:Kαι ολα τελεια να ηταν φετος, το καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα ουτως η αλλως γιατι με τον νεο γυμναστικο συλλογο το τμημα μπασκετ πρεπει να ξεκινησει απο τα ερασιτεχνικα! Εκτος και εαν ο καραογλου βρει παραθυρο και μια νεα τροπολογια!! Νομιζω κατι τετοιο ισχυει και το ξερουν απο περυσι αυτο, εαν ειναι διαφορετικα πραγματα τοτε ας ενημερωσει καποιος εαν γνωριζει καλυτερα!
To ίδιο γνωρίζω και εγώ. Πρακτικά δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί στο νεο ερασιτέχνη η ομάδα αυτή τη στιγμή (θα πρέπει να βρεθεί λύση).
Αν η ομάδα πέσει στην Α2 δεν έχει κανένα λόγω ύπαρξης εκεί αν δε βρεθεί λύση μεταφοράς.
Ισως αυτό να αποτελέσει μορφή πίεσης προς το Δρακόπουλο σύντομα σε περίπτωση που δεν αλλάξει τροπάριο.
Πρακτικά αν αρχίσουμε απο το μηδεν σα σύλλογος (στο ερασιτεχνικό μπασκετ) δεν έχουμε καμία υποχρέωση να συνεχίσουμε μαζί του.
Γενικά νομίζω δεν έχει καταλάβει ο Δρακο οτι η ομάδα αν πέσει ο ίδιος δεν έχει κανένα μέλλον.
Μπορεί να είμαι τελείως λάθος αλλά αυτό που λέει ο μιλιτο ξέρω και εγώ
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Τελικά ποιο είναι το κόλλημα με τους ερασιτέχνες αν η ομάδα πάει στην Α2 γνωρίζει καποιος;
Είναι θέμα νόμου; είναι μια θεωρία; εγώ δεν έχω καταλάβει.
Όσο αναφορά τα υπόλοιπα που λέτε, δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά γιατί ο δρακοπουλος κανει τα ίδια λάθη και όσο πάει παίζει περισσότερο με την φωτιά (υποβιβασμός).
Είναι θέμα πλαφόν πόσα πρέπει να πάνε τσέπη σε μια σεζόν και το ξεφτυλιζει έτσι, είναι θέμα εγωισμού τι σκατα είναι να ανοίξει το στόμα του να πέσουν γέφυρες να τελειώνουμε.
Τι συμπεθέρα είναι αυτή ρε γαμωτο.
Είναι θέμα νόμου; είναι μια θεωρία; εγώ δεν έχω καταλάβει.
Όσο αναφορά τα υπόλοιπα που λέτε, δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά γιατί ο δρακοπουλος κανει τα ίδια λάθη και όσο πάει παίζει περισσότερο με την φωτιά (υποβιβασμός).
Είναι θέμα πλαφόν πόσα πρέπει να πάνε τσέπη σε μια σεζόν και το ξεφτυλιζει έτσι, είναι θέμα εγωισμού τι σκατα είναι να ανοίξει το στόμα του να πέσουν γέφυρες να τελειώνουμε.
Τι συμπεθέρα είναι αυτή ρε γαμωτο.
Αρέσει στον χρήστη AntiGrinias
AntiGrinias- Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Αρέσει στον χρήστη teo
AntiGrinias έγραψε:ναι ο υποψήφιος αγοραστής θα δει την αγγελία στον αγγελιοφόρο και θα μπει δυναμικά στην αγορα της καε....mos έγραψε:Επίσης, νέος επενδυτής δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν μπει πρώτα πωλητήριο στην καε. Και εννοείται ότι ευκολότερα ενδιαφέρεται κάποιος με την ομάδα στην α1 (όπου ίσως να έχει και κάποια περιθώρια να σώσει το καράβι), παρά στην α2 όπου πιθανόν να έχει και φορτωμένα χρέη της φετινής χρονιάς.
Ξέρεις τι θέλω να πω.
Μπορεί να διαφωνείς, αλλά όλες οι ιδιοκτησιακές αλλαγές στην Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις ομάδες, έγιναν αφού πρώτα οι ιδιοκτήτες τους κόλλησαν το πωλητήριο στο παρμπρίζ. Εκτός αν μου ξεφεύγει καμιά περίπτωση.
Ρε παιδιά, αμα ο άνθρωπος δεν πουλάει, τέλος δεν πουλάει.
Και εγώ είμαι υπέρ του πωλητηριου (το ανακοινώνει επίσημα κτλ κτλ) αλλα και off the record πληροφόρηση ας πούμε, έχει πει πριν λίγο καιρό ο big bad wolf ότι δεν τίθεται θέμα πωλήσεις της ΚΑΕ.
Αμα δηλαδή και στον κύκλο του δεν το λέει ανεπίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένας.
Και εδώ έρχεται η απορία μου, πόσο χαζος πρέπει να είσαι που ούτε ομάδα φτιάχνεις ΚΑΙ παίζεις με την φωτιά να την ρήξεις και να μην έχεις τι να πουλήσεις.
Εκτός αν νομίζει ότι θα ρίξει την ομάδα και θα τον ανεχθει ο κόσμος.
Και εγώ είμαι υπέρ του πωλητηριου (το ανακοινώνει επίσημα κτλ κτλ) αλλα και off the record πληροφόρηση ας πούμε, έχει πει πριν λίγο καιρό ο big bad wolf ότι δεν τίθεται θέμα πωλήσεις της ΚΑΕ.
Αμα δηλαδή και στον κύκλο του δεν το λέει ανεπίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένας.
Και εδώ έρχεται η απορία μου, πόσο χαζος πρέπει να είσαι που ούτε ομάδα φτιάχνεις ΚΑΙ παίζεις με την φωτιά να την ρήξεις και να μην έχεις τι να πουλήσεις.
Εκτός αν νομίζει ότι θα ρίξει την ομάδα και θα τον ανεχθει ο κόσμος.
Μπορεί να θέλει να χώσει μέσα την πεθερά...
Αρέσει στους χρήστες teo και Iraklaras07
Ναι, η αλήθεια είναι ότι πωλητήριο βάζει η κυρία Μαρία ή ίσως και ο λογιστής.
Ο λογιστης κανει τα κουμαντα! Δηλαδη εαν κερδισουμε την λαρισα που με βαση τα προγνωστικα και τις στοιχηματικες μας εχουν αουτσαιντερ, αλλαγες παιχτων δεν θα γινουν? Ολα καλα συνεχιζουμε? Μαλλον εμεις βλεπουμε κατι αλλο! Κοροιδευουμε τον ρουλη που κατευθειαν αλλαξε 2 ξενους! Ο κουφος περυσι εκατσε 3 ματς στον ιωνικο, εαν φυγει αυτος κ ερθει καποιος αλλος σε κανα 2μηνο θα παμε σε νεα αξιολογηση ροστερ!! 4 ματς ολη η χρονια με Λαρισα,Πατρα, Ρουλη και Ιωνικο!! Εαν δεν γινει 3/ 4 ή 4/4 θα μου πειτε τον προπονητη μετα τι να τον κανουμε!!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Βλεπω το περιστερι μεσα στον τουρκο
Σπρώξιμο με το ζορι στον ατατουρκ να ισοφαρίσει
Σπρώξιμο με το ζορι στον ατατουρκ να ισοφαρίσει
ο Ηρακλής αν είχε τις διαιτησίες που έχουν αυτοί οι βρωμύλοι θα ήταν 3/3 στο πρωτάθλημα.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρχίσαμε πάλι τις μαλακίες.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015