ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+16
Thomas Ele
Knack
milito10
iraklarauk
dimitris08
Surgeon
iraklis_athens
uphercules
GRIOS
AntiGrinias
teo
Big bad wolf
kostakis
mos
Teoscooter
Iraklaras07
20 απαντήσεις
Σελίδα 31 από 40
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
milito10 έγραψε:Εκεινος ο ρουτκαουσκας κ ο σοκ που να βρισκονται!! Μηπως χρωσταει κ σε αυτους ο atm!! Παντως να περιμενουμε και με τον νταγκλας να γινει κατι τετοιο!! Τωρα με τους ελληνες τι θα γινει δν ξερω γιατι θα ξεκινησουν σε λιγο καιρο οι ανταλλαγες ελληνων!
Ο Ρουτκάουσκας παίζει Ισλανδία, ο Σοκ ήταν στην Εσθονία. Δεν ξέρω που είναι τώρα
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Εντάξει, σουρεαλιστικές καταστάσεις. Ο Μέξας συμφώνησε με τον Σούλερ και ο Δρακόπουλος δεν τον θέλει γιατί έχει να παίξει ένα χρόνο. Μιλάμε μόνο στον Ηρακλή γίνονται αυτά.
Δηλαδη ο Μεξας ηθελε τον 36 χρονο Σουλερ που εδιωξε κακην κακως περσυ το σκουληκι ως αποτυχημενο κ σπο τοτε εχει να παιξει ενα χρονο μπασκετ;;;Big bad wolf έγραψε:Εντάξει, σουρεαλιστικές καταστάσεις. Ο Μέξας συμφώνησε με τον Σούλερ και ο Δρακόπουλος δεν τον θέλει γιατί έχει να παίξει ένα χρόνο. Μιλάμε μόνο στον Ηρακλή γίνονται αυτά.
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Τότε τελικά καλύτερα να κανει ο Κασιμάτης τις μεταγραφες
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στους χρήστες vagos10 και AntiGrinias
Μόνο ως κωμωδία μπορούμε να δούμε την κατάσταση στην ομάδα πλέον. Να διαβάζουμε τα νέα...να διασκεδάζουμε λίγο.
Ρε τους μαλάκες...
Ρε τους μαλάκες...
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Εγώ θα γελάσω όταν αλλάξουν τον Ντάνιελς με τον Φίνκε.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Σιγά μην διάλεξε ο Μέξας τον Σούλερ. Μαλακίες της καε για να κόψουν αντιδράσεις. Λες και δεν ξέρουμε τι τσίπης είναι ο Δρακόπουλος.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στους χρήστες teo και AntiGrinias
Γενικά πάντως τόσα χρόνια που έχει την ομάδα και παρουσιάζει αυτή την εικόνα, ή λαμόγιο είναι ή χαϊβάνι.
Τον μπούλο και στα τσακίδια.
Τον μπούλο και στα τσακίδια.
Αρέσει στον χρήστη teo
Σούλερ και Χάτσερ και είμαστε κομπλέ στα guard.
Big bad wolf έγραψε:Εντάξει, σουρεαλιστικές καταστάσεις. Ο Μέξας συμφώνησε με τον Σούλερ και ο Δρακόπουλος δεν τον θέλει γιατί έχει να παίξει ένα χρόνο. Μιλάμε μόνο στον Ηρακλή γίνονται αυτά.
δε τρώγεται αυτό αγαπητέ... είναι όπως ο σκουρτόπουλος φταίει για τις μεταγραφές του καλοκαιριού
φυσικά και είναι το atm πίσω απο κάθε απόφαση και ο-κάθε-μέξας προιόν μπροστινού για να σκεπάσει την γύμνια
κομπλεξικέ μπαροδρε βγες και μιλα, θα σε συμπονέσουμε αν μας πάρεις με το καλό γιατι είμαστε αισθηματίες, μέχρι τώρα μονο σπασμωδικές κινήσεις κάνεις η μια χειρότερη απο την άλλη..
Τόπος : Salonica
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ακόμα χειρότερα απ'ότι πίστευα.
Ακόμα χειρότερα απ'ότι πίστευα.
Ο λογιστής;
Εγώ για τον Θόδωρα ήξερα αλλα μπορεί να είναι και ο λογιστής. Πάντως άρθρο της φαρίνας είναι, δεν είναι να τους πολύεμπιστεύεσαι.
Εδώ λέει ότι ο Σούλερ είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση...
Κοκτέιλ ναρκωτικών το άρθρο.
Κοκτέιλ ναρκωτικών το άρθρο.
Αρέσει στον χρήστη teo
Το αρθρο λεει δεν μπορουμε ν βρουμε γκαρντ και παμε στην λυση σουλερ! Αληθεια τα πιστευουν αυτα που γραφουν?? Πραγματικα πλεον το θεωρω πολυ πιθανο σεναριο οτι στο επομενο εντος θα ξεσπασει ο κοσμος με οτι αυτο συνεπαγεται!! Δεν εχει νοημα και να ασχοληθεις για φετος!!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Ρε σεις, σοβαρά τώρα, ποιοι γράφουν στη φαρίνα; Έλεος δηλαδή, έχουμε φτάσει 2021, ο σύλλογος έχει διαλυθεί, έχουμε μείνει 50 νοματαίοι σκόρπιοι να κλαίμε τον μακαρίτη, και μου γράφουν ολόκληρο κατεβατό για να κλείσουν με αυτό:
"Ωστόσο, ο στενότερος των συνεργατών του Θόδωρου Δρακόπουλου (όπως και στο παρελθόν έχει πράξει) είχε άποψη για το θέμα και μάλιστα απολύτως αρνητική, με συνέπεια να μην ολοκληρωθεί η κίνηση επιστροφής του Τζαμάλ Σούλερ… Και δεν αναφερόμαστε σε άνθρωπο, ο οποίος έχει κάποια σχέση με τον χώρο του μπάσκετ, βεβαίως… Αλλά άποψη έχει… Την πλέον βαρύνουσα στην ΚΑΕ, όπως πολλάκις έχει αποδειχθεί…"
Ρε μλκες, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει όνομα; Δεν το ξέρετε; Αν δεν το ξέρατε όταν έπρεπε, τώρα δεν το ξέρετε; Ισχύει ή δεν ισχύει η είδηση; Αν ισχύει, τότε γιατί δεν γράφετε το όνομα; Κουτσομπολιό κάνετε ή δημοσιογραφία;
"Ωστόσο, ο στενότερος των συνεργατών του Θόδωρου Δρακόπουλου (όπως και στο παρελθόν έχει πράξει) είχε άποψη για το θέμα και μάλιστα απολύτως αρνητική, με συνέπεια να μην ολοκληρωθεί η κίνηση επιστροφής του Τζαμάλ Σούλερ… Και δεν αναφερόμαστε σε άνθρωπο, ο οποίος έχει κάποια σχέση με τον χώρο του μπάσκετ, βεβαίως… Αλλά άποψη έχει… Την πλέον βαρύνουσα στην ΚΑΕ, όπως πολλάκις έχει αποδειχθεί…"
Ρε μλκες, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει όνομα; Δεν το ξέρετε; Αν δεν το ξέρατε όταν έπρεπε, τώρα δεν το ξέρετε; Ισχύει ή δεν ισχύει η είδηση; Αν ισχύει, τότε γιατί δεν γράφετε το όνομα; Κουτσομπολιό κάνετε ή δημοσιογραφία;
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Αρέσει στον χρήστη milito10
Εν τω μεταξύ δεν παίρνουν τον αμερικάνο απο την Πολωνία γιατί εχει μπαιαουτ και καλά. Τράπεζα οχι αστεία. Η ομάδα θα πέσει αγωνιστικά φέτος είναι δεδομένο πλεον, δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα να τη βοηθήσουν.
Είναι πιο πιθανό να φύγει και ο Νταγκλας σε 2 βδομάδες παρά να έχουμε αλλους παίχτες μετά τη διακοπή.
Εγω πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένας αμερικανός/ελληνας που θέλει να έρθει γιατι όλοι βλέπουν και έχουν μάθει τη συμβαίνει στην ομάδα. Γούλριτζ, Τείλορ δε θα αλλαχτούν με την καμία πλεον, συζητάμε αν μπορέσουν να πάρουν ψηλό και μπας και αλλάξουν τον Ντανιελς, που αμφιβαλλω οτι θα προλαβουν το επόμενο ματς.
Στο επόμενο εντός με κόσμο ελπιζω να έρθει ο δρακοπουλος
Είναι πιο πιθανό να φύγει και ο Νταγκλας σε 2 βδομάδες παρά να έχουμε αλλους παίχτες μετά τη διακοπή.
Εγω πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένας αμερικανός/ελληνας που θέλει να έρθει γιατι όλοι βλέπουν και έχουν μάθει τη συμβαίνει στην ομάδα. Γούλριτζ, Τείλορ δε θα αλλαχτούν με την καμία πλεον, συζητάμε αν μπορέσουν να πάρουν ψηλό και μπας και αλλάξουν τον Ντανιελς, που αμφιβαλλω οτι θα προλαβουν το επόμενο ματς.
Στο επόμενο εντός με κόσμο ελπιζω να έρθει ο δρακοπουλος
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Οι δηλώσεις του Τζαμάλ Σούλερ στο sdna.gr:
«Όλοι γνωρίζουν ότι η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ κακή, αλλά ξέρω τον εαυτό μου και το παιχνίδι μου και ακόμα και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από το μπάσκετ, μπορώ ακόμα να βοηθήσω μια ομάδα να κερδίσει παιχνίδια με το παιχνίδι και τις ηγετικές μου ικανότητες.
O Έλληνας ατζέντης μου ηταν πάντα εκεί μαζί μου, είτε έπαιζα καλά είτε άσχημα. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου και τώρα μαζί με τον νέο κόουτς του Ηρακλή έχουν μιλήσει για την επιστροφή μου. Είναι μόνο θέμα της διοίκησης»
«Όλοι γνωρίζουν ότι η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ κακή, αλλά ξέρω τον εαυτό μου και το παιχνίδι μου και ακόμα και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από το μπάσκετ, μπορώ ακόμα να βοηθήσω μια ομάδα να κερδίσει παιχνίδια με το παιχνίδι και τις ηγετικές μου ικανότητες.
O Έλληνας ατζέντης μου ηταν πάντα εκεί μαζί μου, είτε έπαιζα καλά είτε άσχημα. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου και τώρα μαζί με τον νέο κόουτς του Ηρακλή έχουν μιλήσει για την επιστροφή μου. Είναι μόνο θέμα της διοίκησης»
Ο μετριόφρων κ. Σούλερ.
Δεν κατάλαβα γιατί ντε και καλά ο σούλερ πρέπει να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στον Ηρακλή; Τι αγαπάει την ομάδα; Υπάρχει άνθρωπος που τα πιστεύει αυτά; Εδώ κρατάμε γιατί νομίζαμε ότι τον φορτώνει η διοίκηση και τώρα που φαίνεται ότι ισχύει το αντίθετο πάλι κράζουμε. Τεσπά, αν είναι οι όροι που έχουν ακουστεί δεν είναι μεγάλο το κακό. Απλά η ομάδα θα μείνει χωρίς playmaker τουλάχιστον για όλον τον πρώτο γύρο. Τεσπά δεν πειράζει αφού λεφτά δεν παίζουν τι να κάνεις,,,,
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν έχουμε κάνει επανάσταση για την κούλα. Η κούλα χρωστάει σε όλο τον κόσμο και πήρε άδεια. Εμείς δεν χρωστούσαμε πουθενά όταν δώσαμε το γαμοφάκελο, γιατί η υπόθεση του Ζάρα ήταν στα δικαστήρια και όταν βγήκε απόφαση πληρώθηκε αμέσως, και πήραμε -3. Τι σκατά κάνουν στην ΚΑΕ δεν καταλαβαίνω.
πέρα από το ότι θα έπρεπε να τους έχουν ανακληθεί τα δελτία των ξένων. Ελπίζω να περιμένουν το μεταξύ μας παιχνίδι για να το κάνουν θέμα στον ΕΣΑΚΕ.
Ποιος θα κάνει επανάσταση; Ο Δρακόπουλος; Που όσες φορές έχει μιλήσει στα μίντια έχει αποδείξει ότι δε μπορεί να αρθρώσει 5 προτάσεις συνεχόμενες κ πετάει μόνο μαργαριτάρια χωρίς ουσία
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022