ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+16
Night Watcher
Behind the curtain
uphercules
Teoscooter
Surgeon
AntiGrinias
Thomas Ele
kostakis
iraklarauk
dimitris08
Iraklaras07
teo
Hurricane
milito10
Big bad wolf
mos
20 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 31
Σελίδα 8 από 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
Κορυφώνεται το δράμα στο Ιβανώφειο! Πριν από λίγο σήμερα (19/1), ο Τόνι Ντάγκλας αποχαιρέτισε τους πάντες στο αγωνιστικό τμήμα και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να ανταποκριθεί στις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της για πληρωμές.
Όπως γίνεται κατανοητό, με την αποχώρηση ΚΑΙ του παίκτη σημείου αναφοράς για τον φετινό Ημίθεο, ο οποίος κρατούσε την ομάδα επιθετικά, η υπόθεση της διάλυσης οριστικοποιείται!
Μάλιστα, πλέον, δεν διεξάγονται προπονήσεις στο Ιβανώφειο σε ομαδικό επίπεδο, λόγω προφανούς έλλειψης παικτών!!!
Όπως γίνεται κατανοητό, με την αποχώρηση ΚΑΙ του παίκτη σημείου αναφοράς για τον φετινό Ημίθεο, ο οποίος κρατούσε την ομάδα επιθετικά, η υπόθεση της διάλυσης οριστικοποιείται!
Μάλιστα, πλέον, δεν διεξάγονται προπονήσεις στο Ιβανώφειο σε ομαδικό επίπεδο, λόγω προφανούς έλλειψης παικτών!!!
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Για μένα είναι η καλύτερη λύση και πολύ άργησε.
Ας βγάλει μια λιτή ανακοίνωση ο Πρόεδρας, ότι "Έκλεισε το μαγαζί".
Ας βγάλει μια λιτή ανακοίνωση ο Πρόεδρας, ότι "Έκλεισε το μαγαζί".
Το μόνο που ήξερε ήταν να βρίζει τον κόσμο κ τον ΓΣ ο μπ@σταρδος.
Και τον χτυπούσαν παλαμάκια τα τρολ του.
Αυτά Teo, λίγη σημασία έχουν πλέον. Το τραγικό είναι ότι και στο μπάσκετ "παπαλα". Η ευθύνη είναι 100% δική του, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο πλέον.teo έγραψε:Το μόνο που ήξερε ήταν να βρίζει τον κόσμο κ τον ΓΣ ο μπ@σταρδος.
Φιλε έχει καταφέρει ΠΟΛΛΟΥΣ ο δρακοπουλος να πιστεύουν ότι φταίνε άλλοι και όχι αυτός.kostakis έγραψε:Αυτά Teo, λίγη σημασία έχουν πλέον. Το τραγικό είναι ότι και στο μπάσκετ "παπαλα". Η ευθύνη είναι 100% δική του, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο πλέον.teo έγραψε:Το μόνο που ήξερε ήταν να βρίζει τον κόσμο κ τον ΓΣ ο μπ@σταρδος.
Κατηγορούν κόσμο, τον γυμναστικο κτλ λες και αυτοί διοικουσαν.
Ας πάρει τώρα ο δρακοπουλος τις κλίσεις και για τα υπόλοιπα κόλπα που έστησε μεταξύ όλων των άλλων και ας δώσει εξηγήσεις.
Μην ξεχνάμε οι αφτωνωμοι φτεη και αμα γυρίσω ανάποδα τον ΓΣ δεν πέφτει ευρώ.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Να μην κατηγορούμε όποιον να ναι τουλάχιστον και να μην πάμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο.
Να πάρει τώρα την φανέλα του φασιστοτζημερου και να την βάλει βαθειά στον πρωκτο του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo στις 19/1/2022, 16:53, 1 φορά
γιατι αμα γυρίσεις τον δρακόπουλο ανάποδα τι θα πέσει.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Κανένα πλαστογραφημενο έγγραφο..Iraklaras07 έγραψε:γιατι αμα γυρίσεις τον δρακόπουλο ανάποδα τι θα πέσει.
Προσωπικά δεν έχω κουράγιο ούτε να τον βρίσω πλέον τον Δρακόπουλο.
Τη ζημιά την έκανε και μπορεί να πάει να γαμηθεί πλέον.
Τη ζημιά την έκανε και μπορεί να πάει να γαμηθεί πλέον.
Το θέμα είναι πόσο μεγάλη ζημιά έκανε, αμα διορθώνεται ή πάμε σε μεταφορά τμήματος στον ΝΓΣ.
Δεύτερον ηθελημένα την κατέστρεψε το βλέπω οτι το έκανε εκδικητικα
Δεύτερον ηθελημένα την κατέστρεψε το βλέπω οτι το έκανε εκδικητικα
Αρέσει στον χρήστη mos
milito10 έγραψε:Δρακοπουλε αυτα που εκανες θα τα βρεις μπροστα σου!!
Ο Δρακόπουλος το μόνο που μπορεί να βρει μπροστά του είναι καμία επιταγή πληρωμής από το στοίχημα, η οποία επειδή δεν υπάρχει ομάδα θα καταλήξει στην τσέπη του. Κάνετε λες και θα χάσει τον ύπνο του ο Δρακόπουλος επειδή τον βρίζουν στο γήπεδο και στο Facebook... Όσο πλήρωσαν οι προηγούμενοι, θα πληρώσει κι αυτός.
Θα στεναχωρήσω τον teo που θα νομίζει ότι έχω κάτι προσωπικό με τον ΓΣ, αλλά μετά από τόσους μήνες που χτυπάνε καμπάνες στο τμήμα, η ευθύνη είναι όλη δική του. Και όσο πιστεύω ότι ο Δρακόπουλος διέλυσε το τμήμα εκδικητικά, άλλο τόσο πιστεύω ότι από τον ΓΣ τον άφησαν γιατί υπάρχει ατζέντα από πίσω.
Θα φανεί τις επόμενες μέρες...
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Μπα δε στεναχωριεμαι, δεν έχω τέτοια καουρα, όμως ήταν 1.01 απόδοση ότι πάλι θα γίνει το ευκολακι να κατηγορούν πάλι τον ΓΣ και να αφήνουμε στην άκρη τον Χ που το έπαιζε πρόεδρος "γιατι ετσι συνηθίζεται ".
Ότι θα ξεπλεναμε τον Δρακοπουλο για να λέμε απλά ότι έχει ευθύνη ο ΓΣ (αλλά δεν έχουμε κατι με τον ΓΣ) με ξεπερνά, αλλα κλαιν κιόλας.
Όλοι ξέρουμε ποιος φταίει και αυτός είναι αποκλειστικά ο Δρακοπουλος.
"τον άφησαν γιατί υπάρχει ατζέντα από πίσω."
Σοβαρα τωρα;
Ποιοι είναι από πίσω αυτοί που θα μας φάνε τα οικόπεδα
Ή οι ελοχιμ;
Φίλος μας την έφερε ο Δρακόπουλος, με τις υγιές μας, αμα ψάχνεσαι για συνομωσιες κτλ δεν συμμετέχω, μιλάμε με δεδομένα όχι με σενάρια και κρυφές ατζέντες. Δεν είμαστε pronews ή πενταποσταγμα σορρυ κιόλας..
Ότι θα ξεπλεναμε τον Δρακοπουλο για να λέμε απλά ότι έχει ευθύνη ο ΓΣ (αλλά δεν έχουμε κατι με τον ΓΣ) με ξεπερνά, αλλα κλαιν κιόλας.
Όλοι ξέρουμε ποιος φταίει και αυτός είναι αποκλειστικά ο Δρακοπουλος.
"τον άφησαν γιατί υπάρχει ατζέντα από πίσω."
Σοβαρα τωρα;
Ποιοι είναι από πίσω αυτοί που θα μας φάνε τα οικόπεδα
Ή οι ελοχιμ;
Φίλος μας την έφερε ο Δρακόπουλος, με τις υγιές μας, αμα ψάχνεσαι για συνομωσιες κτλ δεν συμμετέχω, μιλάμε με δεδομένα όχι με σενάρια και κρυφές ατζέντες. Δεν είμαστε pronews ή πενταποσταγμα σορρυ κιόλας..
Ξέρεις κι εσύ πολύ καλά, ότι ο απλός κόσμος δεν έχει καμία δύναμη να επηρεάσει έναν πρόεδρο, ότι και να κάνει. Ο ΓΣ θεσμικά έχει, και πολλή μάλιστα.
Ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ότι οι ομάδες δεν σώζονται γιατί κάποιοι βρίζουν έναν πρόεδρο και τον απειλούν για να φύγει, αλλά γιατί αυτοί που θεσμικά έχουν την δύναμη να συνομιλούν μαζί του, τον αναγκάζουν.
Και το ξέρεις καλά γιατί αυτή είναι η σύγχρονη ιστορία του Ηρακλή τα τελευταία 20 χρόνια.
Αλλιώς είναι σαν να λες ότι φταίει ο κόσμος επειδή δεν έβρισε αρκετά τον Δρακόπουλο ώστε να καταλάβει ότι βλάπτει την ομάδα...
Ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ότι οι ομάδες δεν σώζονται γιατί κάποιοι βρίζουν έναν πρόεδρο και τον απειλούν για να φύγει, αλλά γιατί αυτοί που θεσμικά έχουν την δύναμη να συνομιλούν μαζί του, τον αναγκάζουν.
Και το ξέρεις καλά γιατί αυτή είναι η σύγχρονη ιστορία του Ηρακλή τα τελευταία 20 χρόνια.
Αλλιώς είναι σαν να λες ότι φταίει ο κόσμος επειδή δεν έβρισε αρκετά τον Δρακόπουλο ώστε να καταλάβει ότι βλάπτει την ομάδα...
Η ατζέντα δεν συνεπάγεται συνωμοσία, κάνεις λάθος. Ατζέντα έχουν όλοι, είναι το τι στόχους έχεις και πως προσπαθείς να τους πετύχεις. Ατζέντα έχει ο ΓΣ, αλλά έπρεπε να είναι φανερή, ώστε να ξέρει ο κόσμος πως κινείται και τι σκοπό έχει.
Όταν μετά από σχεδόν δύο χρόνια που ο Δρακόπουλος κάνει μπαμ ότι είναι επικίνδυνος, δεν έχει βγει ούτε μια ανακοίνωση, και μάλιστα γίνεται και συνάντηση, όπου ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ βγαίνει ανακοίνωση για να ενημερωθεί ο κόσμος, τότε θεωρείται ότι η ατζέντα είναι κρυφή. Και ούτε λέω ότι υπάρχει δόλος από πίσω, μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις για τον σύλλογο. Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
Όταν μετά από σχεδόν δύο χρόνια που ο Δρακόπουλος κάνει μπαμ ότι είναι επικίνδυνος, δεν έχει βγει ούτε μια ανακοίνωση, και μάλιστα γίνεται και συνάντηση, όπου ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ βγαίνει ανακοίνωση για να ενημερωθεί ο κόσμος, τότε θεωρείται ότι η ατζέντα είναι κρυφή. Και ούτε λέω ότι υπάρχει δόλος από πίσω, μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις για τον σύλλογο. Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
Την προτελευταία φορά που του πρότειναν να του σώσουν την ομάδα, αυτός είπε την πουλάω 3 εκ ευρώ.
Την τελευταία φορά, είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ΚΑΕ και δεν θέλει καμια βοήθεια από κανένα.
Άρα το πρόβλημα όπως το βλέπεις εσύ, είναι ότι δεν στο ανακοίνωσε ή δεν του έβαλε χέρι μέσω ανακοίνωσης ο ΓΣ, όχι ότι τα γαμησε ο Δρακόπουλος, παρ ολο που ουσιαστικά τον προσέγγισε, όταν αυτός έβριζε τους πάντες.
Φίλος, κατηγορούν την ΚΑΕ για πλαστογραφία και μου λες ότι " η ευθύνη είναι όλη δική του" του ΓΣ.
Μιλάμε σοβαρα τωρα η δουλευομαστε;
Αντε και του έβγαλε ανακοίνωση ότι τα γαμησε όλα.
Ναι και; πες μου τι θα γίνει. Θα ασχοληθεί ΠΟΙΟΣ εκτός από εμάς; ή μήπως θα ντραπει;
Την τελευταία φορά, είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ΚΑΕ και δεν θέλει καμια βοήθεια από κανένα.
Άρα το πρόβλημα όπως το βλέπεις εσύ, είναι ότι δεν στο ανακοίνωσε ή δεν του έβαλε χέρι μέσω ανακοίνωσης ο ΓΣ, όχι ότι τα γαμησε ο Δρακόπουλος, παρ ολο που ουσιαστικά τον προσέγγισε, όταν αυτός έβριζε τους πάντες.
Φίλος, κατηγορούν την ΚΑΕ για πλαστογραφία και μου λες ότι " η ευθύνη είναι όλη δική του" του ΓΣ.
Αντε και του έβγαλε ανακοίνωση ότι τα γαμησε όλα.
Ναι και; πες μου τι θα γίνει. Θα ασχοληθεί ΠΟΙΟΣ εκτός από εμάς; ή μήπως θα ντραπει;
Κοπρόσκυλα Δρακόπουλε και Κασιμάτη. Να τα φάτε ο ένας στα φάρμακα και ο άλλος στα μπότοξ.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη teo
Δεν είπα ότι ο Δρακόπουλος δεν έχει ευθύνη. Προφανώς και έχει, αυτός διέλυσε την ομάδα.teo έγραψε:Φίλος, κατηγορούν την ΚΑΕ για πλαστογραφία και μου λες ότι " η ευθύνη είναι όλη δική του" του ΓΣ.
Αλλά, άλλο πράγμα η νομική ευθύνη απέναντι στο κράτος σαν ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, όπου αν έχει παρανομήσει θα το πουν τα δικαστήρια (όπου και πάλι βέβαια θα τιμωρηθεί ο Ηρακλής, και όχι ο Δρακόπουλος), και άλλο πράγμα η ηθική ευθύνη απέναντι στον κόσμο της ομάδας ως μεγαλομέτοχος του τμήματος. Για την ηθική ευθύνη δεν πρόκεται να σου δώσει τον παραμικρό λογαριασμό (όπως δεν σου έδωσαν ο τομ, ο καναδός, ο καλαϊτζίδης, ο τάκης κλπ), γιατί απλούστατα δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση να λειτουργεί προς το συμφέρον της ομάδας. Ο ΓΣ από την άλλη, (θεωρητικά) έχει.
teo έγραψε:Αντε και του έβγαλε ανακοίνωση ότι τα γαμησε όλα.
OK, συμφωνώ μαζί σου, καλώς δεν βγήκε καμια ανακοίνωση.
Τώρα τι θα γίνει; Ποιος θα ασχοληθεί εκτός από μας; Θα ντραπεί αν του ευχηθώ καρκίνο; Θα μετανιώσει και θα πληρώσει τους παίκτες;
Φίλε σε είπα να του ευχηθείς καρκίνο ή κάτι θα καταφέρεις αμα του ευχηθείς ή οχι;
Ο τύπος θέλει να διαλυσει την ΚΑΕ γιατί έτσι.
Εσυ μου λες Έχει ηθική υποχρέωση ο ΓΣ.
Ωραια, τι θα ήθελες να διαβάσεις σε μια ανακοίνωση;
Ότι ο δρακοπουλος είναι μαλακας; στημένος; ότι δεν δέχεται καμια βοήθεια; οτι φταίει ο ΓΣ για τα χάλια της καε;
Και φυσικά τι αποτέλεσμα θα έφερνε η ανακοίνωση.
Τελευταία φορά που μίλησε ο ΓΣ είπε ότι δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την ΚΑΕ.
Ξέρω γω μήπως σώναμετην σεζον; λεω εγώ, απ το να το πάμε στα ακρα;
Ο τύπος θέλει να διαλυσει την ΚΑΕ γιατί έτσι.
Εσυ μου λες Έχει ηθική υποχρέωση ο ΓΣ.
Ότι ο δρακοπουλος είναι μαλακας; στημένος; ότι δεν δέχεται καμια βοήθεια; οτι φταίει ο ΓΣ για τα χάλια της καε;
Τελευταία φορά που μίλησε ο ΓΣ είπε ότι δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την ΚΑΕ.
Εσκεμμένα διέλυσε την ομάδα. Από την στιγμή που είδε ότι μέχρι και ο τελευταίος καλόπιστος υποστηρικτής του τον πήρε χαμπάρι και αυτόν και τον λογιστή, αποφάσισε να μηδενίσει τις πληρωμές, να πάρει ότι μπορεί από τα έσοδα της ομάδας και να την κάνει.
Τώρα αν αυτό έχει σχέση και με την αθ, τον γσ και δεν ξέρω ποιον άλλο... μόνο αυτός ξέρει πόσο σκατόψυχος είναι.
Τώρα αν αυτό έχει σχέση και με την αθ, τον γσ και δεν ξέρω ποιον άλλο... μόνο αυτός ξέρει πόσο σκατόψυχος είναι.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
τα είπατε όλα παραπάνω δεν έχω άλλη ευχή να προσθέσω προς τον άνθρωπο δρακοπουλο.
Αν πέσει το τμήμα δεν έχουμε κανένα νόημα ύπαρξης. Τέλος για μένα τουλάχιστο, αν ποτέ ανέβει κάτι θα το συζητήσω.
ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, ως εναπομέιναντα ελπίδα θα το δώ απο την καλοπροαίρετη μεριά μέχρι να διαψευστεί βέβαια.
Ποια είναι η καλοπροαίρετη μεριά? αυτά που υποστηρίζει ο δρακοπουλος. Είναι ξεκάθαρο πως έχει πρόβλημα ρευστότητας και περιμέμενει φράγκα και όσοι αντέξουν.
Ο ντάγκλάς ήταν ο πιο πολύτιμος, όμως έχουμε 3 αγωνιστικές φλόκο, συνεπώς 3 εβδομάδες χρόνο μήπως και πείσει νέους παίκτες να έρθουν και μπορέσουμε να πάρουμε τα 4 ματσάκια μήπως και μπορέσουμε να σταθούμε στην κατηγορία.
@κακέ λύκε, λέγε τι μαθαίνεις από μέσα?
Αν πέσει το τμήμα δεν έχουμε κανένα νόημα ύπαρξης. Τέλος για μένα τουλάχιστο, αν ποτέ ανέβει κάτι θα το συζητήσω.
ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, ως εναπομέιναντα ελπίδα θα το δώ απο την καλοπροαίρετη μεριά μέχρι να διαψευστεί βέβαια.
Ποια είναι η καλοπροαίρετη μεριά? αυτά που υποστηρίζει ο δρακοπουλος. Είναι ξεκάθαρο πως έχει πρόβλημα ρευστότητας και περιμέμενει φράγκα και όσοι αντέξουν.
Ο ντάγκλάς ήταν ο πιο πολύτιμος, όμως έχουμε 3 αγωνιστικές φλόκο, συνεπώς 3 εβδομάδες χρόνο μήπως και πείσει νέους παίκτες να έρθουν και μπορέσουμε να πάρουμε τα 4 ματσάκια μήπως και μπορέσουμε να σταθούμε στην κατηγορία.
@κακέ λύκε, λέγε τι μαθαίνεις από μέσα?
Τόπος : Salonica
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο Πρόεδρας ψάχνει παίκτες και παραλίγο να κλείσει και η μεταγραφή, αλλά μας έφαγαν στη γωνία
"Ο Ρόμπερτ Τζόνσον δεν θα έρθει τελικά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, καθώς έκλεισε στην Λέγκια κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Βαρσοβίας.
O 26χρονος σούτινγκ γκαρντ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μάλιστα, είχε φτάσει σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας με τον Γηραιό, δίχως όμως τελικά η μεταγραφή να περάσει στο στάδιο της οριστικοποίησης της. Εν τέλει ο Αμερικανός σκόρερ «χάθηκε» για τον Γηραιό, καθώς συμφώνησε κι υπέγραψε με την Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο σύλλογος της Πολωνίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη της Καντού, ο οποίος τελικά θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στην Βαρσοβία κι όχι στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζόνσον γνωρίζει καλά την πολωνική λίγκα, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα της Νταμπρόβα Γκόρνιτσα".
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
"Ο Ρόμπερτ Τζόνσον δεν θα έρθει τελικά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, καθώς έκλεισε στην Λέγκια κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Βαρσοβίας.
O 26χρονος σούτινγκ γκαρντ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μάλιστα, είχε φτάσει σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας με τον Γηραιό, δίχως όμως τελικά η μεταγραφή να περάσει στο στάδιο της οριστικοποίησης της. Εν τέλει ο Αμερικανός σκόρερ «χάθηκε» για τον Γηραιό, καθώς συμφώνησε κι υπέγραψε με την Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο σύλλογος της Πολωνίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη της Καντού, ο οποίος τελικά θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στην Βαρσοβία κι όχι στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζόνσον γνωρίζει καλά την πολωνική λίγκα, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα της Νταμπρόβα Γκόρνιτσα".
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό πως δεν το κάνει εσκεμμένα, απλά έχει ηλιθιότητα μεγατόνων. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει OCD και να μην επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.mos έγραψε:Εσκεμμένα διέλυσε την ομάδα. Από την στιγμή που είδε ότι μέχρι και ο τελευταίος καλόπιστος υποστηρικτής του τον πήρε χαμπάρι και αυτόν και τον λογιστή, αποφάσισε να μηδενίσει τις πληρωμές, να πάρει ότι μπορεί από τα έσοδα της ομάδας και να την κάνει.
Αρέσει στον χρήστη AntiGrinias
teo έγραψε:Εσυ μου λες Έχει ηθική υποχρέωση ο ΓΣ.
Θα ήθελα να διαβάσω τι ειπώθηκε στη συνάντηση. Ώστε να μην πιστεύουμε τις "διαρροές" που κάθε φορά δημοσιεύονται σε τέτοιες καταστάσεις.
Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μια ανακοίνωση δίνει ένα χαρακτήρα επισημότητας στις κινήσεις του ΓΣ, ενημερώνει τον κόσμο.
Πώς έβγαζαν ανακοινώσεις οι οργανωμένοι και ενημέρωναν τον κόσμο για πράγματα που δεν ήξερε; Ε, αντίστοιχα μπορούσε να το κάνει και ο ΓΣ.
Και γιατί στην τελική, όταν ακούγεται μόνο η μια πλευρά, κάνει δηλώσεις, παρουσιάζει μια δική της διεστραμμένη πραγματικότητα, σε προσβάλλει, κι εσύ δεν μιλάς, σημαίνει είτε ότι συναινείς, είτε ότι αδιαφορείς.
teo έγραψε:Τελευταία φορά που μίλησε ο ΓΣ είπε ότι δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την ΚΑΕ.
Αν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση επίσημα, πάσο. Ομολογώ ότι δεν την θυμάμαι, όμως εξηγεί τη στάση τους.
kostakis έγραψε:
Εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό πως δεν το κάνει εσκεμμένα, απλά έχει ηλιθιότητα μεγατόνων. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει OCD και να μην επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
Ποιον πρόεδρο ομάδος έχεις δει να τσακώνεται πολλάκις στα σοσιαλ με οπαδούς? Μιλάμε για γκάο ρε ούστη μου. Ούτε ο κουγιας τέτοια κατάντια
Τόπος : Salonica
dimitris08 έγραψε:Αν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση επίσημα, πάσο. Ομολογώ ότι δεν την θυμάμαι, όμως εξηγεί τη στάση τους.
Φώτης Θέος: “Δεν επιδιώκουμε ρήξη με τον Δρακόπουλο – Ελπίζουμε να “βγει” η χρονιά” – AUDIO
Για το τμήμα μπάσκετ:
«Γίνονται κάποιες διεργασίες στο θέμα του μπάσκετ, όντως εκεί αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα. Ως «ερασιτέχνης» παρακολουθούμε τις εξελίξεις και όπου μπορούμε θα παρέμβουμε και πρέπει να παρέμβουμε, όπου κριθεί. Το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου, του κ.Δρακόπουλου, υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στην ατμόσφαιρα, δεν είναι όμως αυτή η διάθεσή μας, δεν θέλουμε να έρθουμε σε ολική ρήξη με την ιδιοκτησία αυτή τη στιγμή του τμήματος. Η προσπάθεια μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις, να δώσουμε στον μεγαλομέτοχο να καταλάβει τι πρέπει να κάνει ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα για να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες περιπέτειες που τώρα φαίνονται ότι έρχονται για το τέλος της χρονιάς. Γίνεται μια προσπάθεια, θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό. Με δεδομένη την ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής με δεδομένα τα έσοδα που αναμένονται, πιστεύουμε ότι θα «βγει» η χρονιά, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Για το αγωνιστικό δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει, υπάρχουν και οι τιμωρίες που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα διαμορφωθούν».
Αρέσει στον χρήστη dimitris08
τον dpg αλλα είναι από την κόκα. Του δικού μας δεν ξέρω απο τι είναι. Μάλλον είναι ψιλοβλαμμένος !AntiGrinias έγραψε:kostakis έγραψε:
Εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό πως δεν το κάνει εσκεμμένα, απλά έχει ηλιθιότητα μεγατόνων. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει OCD και να μην επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
Ποιον πρόεδρο ομάδος έχεις δει να τσακώνεται πολλάκις στα σοσιαλ με οπαδούς? Μιλάμε για γκάο ρε ούστη μου. Ούτε ο κουγιας τέτοια κατάντια
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στον χρήστη AntiGrinias
Σελίδα 8 από 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021