ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+16
Night Watcher
Behind the curtain
uphercules
Teoscooter
Surgeon
AntiGrinias
Thomas Ele
kostakis
iraklarauk
dimitris08
Iraklaras07
teo
Hurricane
milito10
Big bad wolf
mos
20 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 31
Σελίδα 3 από 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
Είναι απίστευτοι οι τύποι, εμείς όταν έχουμε επαναφορά μας πιάνουν αγκαλιά και όταν έχουν οι άλλοι δεν μπορούμε ούτε να πλησιάσουμε.
Είναι το πρώτο ματς που θα πω ότι μας έσφαξαν με το γάντι.
Είναι το πρώτο ματς που θα πω ότι μας έσφαξαν με το γάντι.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
ρε μάγκες έχετε δει ποτέ φάουλ μας να αναβαθμίζεται;
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
δεν έχω δει πιο πλασματικό σκορ
Το σκορ ειναι πλασματικό, 3λεπτα πριν το τελος πήγαινε κοντρα, αλλα κορακια που δεν άφησαν να δουμε που θα κοντραρε το ματς και η κωλοφαρδια στα τριποντα εφερε το αποτελεσμα. Θελω να δω τα ποσοστα τους
Μετα τα κορακια, την ιδια ευχη και στον μπασταρδο σπικερ...
Μετα τα κορακια, την ιδια ευχη και στον μπασταρδο σπικερ...
Τόπος : Salonica
Ειμαι ικανοποιημένος απο την εμφάνιση της ομαδας, αμυντικά και ριμπάουντ τους πατησαμε, χασαμε μονο λιγα μακρινα μαρκαρισματα στο τρίποντο και το πληρώσαμε.
AntiGrinias- Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
πωω τι αγγλικα μιλάει ο δημοσιος υπάλληλος
Μπράβο στην ομάδα, το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έπαιζε απέναντι σε παραπάνω από πέντε.
Συνεχίζουμε και ελπίζω στην διακοπή να μην τα σκατώσει ο Δρακόπουλος και να παραμείνει η ομάδα τουλάχιστον ως έχει.
Συνεχίζουμε και ελπίζω στην διακοπή να μην τα σκατώσει ο Δρακόπουλος και να παραμείνει η ομάδα τουλάχιστον ως έχει.
Και εντάξει να πω συγχαρητήρια στην παικταρα τον καρτερ που φευγει για καλυτερο πρωταθλημα και υποδομες, τον θυμάμαι απο τα περσινα μας παιχνιδια.
Να εισαι μεγαλη ομαδα να τον δίνεις παχουλό μισθό και να εισαι εξασφαλισμένος για την θεση 1-2. Το αξιζει
Να εισαι μεγαλη ομαδα να τον δίνεις παχουλό μισθό και να εισαι εξασφαλισμένος για την θεση 1-2. Το αξιζει
Εγω είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και ας χάσαμε.
Με προβληματίζει πολύ το θέμα με τα κοράκια και όλα αυτά γενικά που συζητατε και πιο πάνω.
Αλλα πως να σε παίξουν τα κοράκια όταν σε βρίσκουν μπόσικο στα διοικητικά;
Είναι και αυτός ένας βασικός ρόλος μιας σωστής διοίκησης.
Καμία μεταγραφή, καμία ενίσχυση παίζει, ή να περιμένουμε ξαφνικές αποχωρήσεις;
Με προβληματίζει πολύ το θέμα με τα κοράκια και όλα αυτά γενικά που συζητατε και πιο πάνω.
Αλλα πως να σε παίξουν τα κοράκια όταν σε βρίσκουν μπόσικο στα διοικητικά;
Είναι και αυτός ένας βασικός ρόλος μιας σωστής διοίκησης.
Καμία μεταγραφή, καμία ενίσχυση παίζει, ή να περιμένουμε ξαφνικές αποχωρήσεις;
Οι διακοπές στο πρωτάθλημα είναι πάντα επίφοβες.
Αρέσει στον χρήστη AntiGrinias
Iraklara, έτσι από περιέργεια, μπορείς να τσεκάρεις τη φάση με το 1 δευτερόλεπτο;
Λοιπόν το τσέκαρα εγώ.
Αν δείτε τη φάση στο youtube, στα highlights του αγώνα και ειδικά στο ριπλέι της φάσης όπου οι αθεόφοβοι της ερτ δείχνουν την φάση σε αργή κίνηση έχοντας ζουμάρει και το χρονόμετρο του ταμπλό, πατήστε πάους συνεχόμενα για να σταματάτε σε διάφορα καρέ και θα δείτε ότι άλλο χρόνο δείχνει το ζουμαρισμένο χρονόμετρο κάτω δεξιά στην οθόνη και άλλο το χρονόμετρο στο ταμπλό, το οποίο υποτίθεται θα έπρεπε να δείχνει τον ίδιο χρόνο. Η διαφορά τους είναι 3 δέκατα...
Επίσης, αν καταφέρετε με το πάους να πιάσετε το καρέ όπου ο Κάρτερ πιάνει την μπάλα από την επαναφορά, το χρονόμετρο του ταμπλό (όχι το άλλο το πειραγμένο) δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και καθυστερεί 1-2 δέκατα.
Συνολικά δηλαδή δόθηκε μισό δευτερόλεπτο παραπάνω ώστε να γίνει υποδοχή της μπάλας, προσποίηση, ντρίπλα και σουτ. Με ένα δευτερόλεπτο αυτή η κίνηση συνολικά δεν έβγαινε.
Αν δείτε τη φάση στο youtube, στα highlights του αγώνα και ειδικά στο ριπλέι της φάσης όπου οι αθεόφοβοι της ερτ δείχνουν την φάση σε αργή κίνηση έχοντας ζουμάρει και το χρονόμετρο του ταμπλό, πατήστε πάους συνεχόμενα για να σταματάτε σε διάφορα καρέ και θα δείτε ότι άλλο χρόνο δείχνει το ζουμαρισμένο χρονόμετρο κάτω δεξιά στην οθόνη και άλλο το χρονόμετρο στο ταμπλό, το οποίο υποτίθεται θα έπρεπε να δείχνει τον ίδιο χρόνο. Η διαφορά τους είναι 3 δέκατα...
Επίσης, αν καταφέρετε με το πάους να πιάσετε το καρέ όπου ο Κάρτερ πιάνει την μπάλα από την επαναφορά, το χρονόμετρο του ταμπλό (όχι το άλλο το πειραγμένο) δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και καθυστερεί 1-2 δέκατα.
Συνολικά δηλαδή δόθηκε μισό δευτερόλεπτο παραπάνω ώστε να γίνει υποδοχή της μπάλας, προσποίηση, ντρίπλα και σουτ. Με ένα δευτερόλεπτο αυτή η κίνηση συνολικά δεν έβγαινε.
Παιδιά δεν εχει νοημα να αναλυετε τις φασεις… φυσικα κ φαση με το γουλριτζ ειναι αντιαθλητικο κ λογικα του καρτερ ειναι εκτος χρονου το τριποντο. Ειμαστε η μονη ομαδα που παιζει τοσο καιρο χωρις 2 ξενους κ ακομη 1-2 για αλλαγμα. Φανταζει πιονπιθανο σεναριο να φυγει κνο νταγκλας παρα να παρουμε ξενους… με αυτονπρεπει να ασχοληθουμε….
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Αρέσει στον χρήστη mos
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δεν χρειάζεται ριπλει μος, τριπλα + σουτ στο 1" δεν γίνεται, τοσα ματς βλεπουμε.
Τα συστήματα τον προπονητών στο 1" συντονίζουν, πασα στο αερα με φολοου. Αλλιως παίρνεις μπουλο
Τα συστήματα τον προπονητών στο 1" συντονίζουν, πασα στο αερα με φολοου. Αλλιως παίρνεις μπουλο
στο NBA έχουν μετρήσει 0.4 δεύτερα για σουτ μολις πιασεις την μπαλα
Στη φωτό η διαφορά στα δύο χρονόμετρα είναι 0.2 αλλά σε κάποιο καρέ το σταμάτησα στο 0.5 - 0.2, δηλαδή 0.3 διαφορά. Εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι η διαφορά είναι 2.5 δέκατα.
Αντιγκρίνια, εγώ το ξέρω ότι δεν προλαβαίνεται αυτή η κίνηση σε 1 δευτερόλεπτο αλλά οι δικοί μας δεν το ξέρουν; Έστω και τώρα η καε θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση γιατί τα κοράκια και η ερτ με τα δύο χρονόμετρα μας λένε στα μούτρα μας ότι είμαστε βλάκες...
Αντιγκρίνια, εγώ το ξέρω ότι δεν προλαβαίνεται αυτή η κίνηση σε 1 δευτερόλεπτο αλλά οι δικοί μας δεν το ξέρουν; Έστω και τώρα η καε θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση γιατί τα κοράκια και η ερτ με τα δύο χρονόμετρα μας λένε στα μούτρα μας ότι είμαστε βλάκες...
Iraklara, 0.4 μπορεί να μέτρησαν για να την πιάσουν και να σουτάρουν ή να της δώσουν σκαμπίλι στον αέρα. Να πάρει ο άλλος την μπάλα, να προσποιηθεί, να ντριπλάρει και να σηκωθεί για σουτ σε 1 δεύτερο, πρέπει να είναι μεταλλαγμένος.
Ακουσα κ τις δηλωσεις του προπονητη του λαυριου. Ειπε οτι πρρπει να παρουν αμεσα παικτη στη θεση του καρτερ. Καλα δεν ξερει οτι αυτο δεν γινεται αφου δεν υπαρχουν καλοι παικτες αυτη την παριοδο. Να ρωτησει τον δρακοπουλο να του πει…
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
0.4 μέτρησαν για να την πιάσουν και να σουτάρουν ναι όχι για ντρίπλα αλλά μπορεί να βγει η κίνηση από κάποιους παίκτες.
Εγώ αυτό που έκανα είναι να βάλω χρονόμετρο και να μετρήσω μόνος τον χρόνο , με την υπόθεση βέβαια ότι μένει όντως 1 δευτερόλεπτο.
Ίσως και τελικά να καθυστέρησε μερικά κλάσματα. Αλλά μιλάμε για ακραία οριακή φάση που χρειάστηκε να την δω καμιά 10αριά φορές με την δική μου αξιόπιστη μέτρηση..... Εγώ πιστεύω πάντως καλά έκαναν και το μέτρησαν . Υπέρ του θεάματος.
δες αυτό . Στα 0.5 ο middleton κάνει κανονικό σουτ. θυμάμαι το είχα δει live και είχα πάθει την πλάκα μου https://www.youtube.com/watch?v=PZpmGdWWvTw
Εγώ αυτό που έκανα είναι να βάλω χρονόμετρο και να μετρήσω μόνος τον χρόνο , με την υπόθεση βέβαια ότι μένει όντως 1 δευτερόλεπτο.
Ίσως και τελικά να καθυστέρησε μερικά κλάσματα. Αλλά μιλάμε για ακραία οριακή φάση που χρειάστηκε να την δω καμιά 10αριά φορές με την δική μου αξιόπιστη μέτρηση..... Εγώ πιστεύω πάντως καλά έκαναν και το μέτρησαν . Υπέρ του θεάματος.
δες αυτό . Στα 0.5 ο middleton κάνει κανονικό σουτ. θυμάμαι το είχα δει live και είχα πάθει την πλάκα μου https://www.youtube.com/watch?v=PZpmGdWWvTw
Άσχετα με το αν έπαιζε ή όχι ο Ηρακλής, και εγώ ένα απευθείας σουτ θα το μετρούσα ακόμη και αν ήταν για λίγο εκπρόθεσμο.
Προσποίηση, ντρίπλα και μετά σουτ θα το θεωρούσα προκλητικό και δεν θα το μετρούσα.
Όπως και να έχει όμως, αφού πήγαν να το δουν δεν έπρεπε να το μετρήσουν. Αλλά εδώ πήγαν και δεν είδαν το αντιαθλητικό, τι να άλλο να πούμε;
Προσποίηση, ντρίπλα και μετά σουτ θα το θεωρούσα προκλητικό και δεν θα το μετρούσα.
Όπως και να έχει όμως, αφού πήγαν να το δουν δεν έπρεπε να το μετρήσουν. Αλλά εδώ πήγαν και δεν είδαν το αντιαθλητικό, τι να άλλο να πούμε;
Αρέσει στους χρήστες AntiGrinias και Teoscooter
mos έγραψε:
Ηθελα να στο γραψω απο χθες αλλα δε βρήκα χρονο, ποια παε?
Το ματς επρεπε να χαθεί κανει μπαμ.
Ολοι εδω ειδαμε την προσπάθεια των παικτών και τις συνθηκες του ματς, εκτος απο τον προπονητή....
Τα δημοσιεύματα απο τις δηλώσεις του μεξα μας βγαζουν απο τρελους εως αμπαλους....
Στο παιχνιδι που είμασταν ετσι οπως χαρακτήρισε ο μεξας ηταν με τον κολλοσο , οχι με το λαυριο..
Ειναι καποια ματς ενας καλοστημένος θίασος απο ολες τις διοικητικές πλευρες. Και ενδεχομένως οτι ο νταγκλας τον ξεφωνισε για την αλλαγη μπορει να εχει σχεση.
Δεν θα ελεγα τιποτα αν δεν ειχε αυτη την τοποθετηση και αυτη την σταση οταν μιλουσε on camera στο λαυριο. Ποιο Λαυριο βρε μαλεα δρακοπουλε, Ηρακλης εισαι
AntiGrinias- Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Αρέσει στον χρήστη mos
Τι έγινε με τους φακέλους στον ΕΣΑΚΕ; Όλα καλά; Τα 13 ban της αεκ είναι αρκετά ή περιμένουμε να φτάσουν τα 20; Έσκασε ένα και στον άρη σήμερα..
Είναι να τρελαίνεσαι στην ιδέα ότι ακόμα και όταν υπάρχουν ομάδες σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς, πάλι ο Ηρακλής είναι ο μόνος που δείχνει να βρίσκεται υπό διάλυση... Είναι απίστευτο πώς το καταφέρνουν αυτό οι παράγοντές μας, θα έπρεπε να έχουμε πάρει κάποιο βραβείο...
Είναι να τρελαίνεσαι στην ιδέα ότι ακόμα και όταν υπάρχουν ομάδες σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς, πάλι ο Ηρακλής είναι ο μόνος που δείχνει να βρίσκεται υπό διάλυση... Είναι απίστευτο πώς το καταφέρνουν αυτό οι παράγοντές μας, θα έπρεπε να έχουμε πάρει κάποιο βραβείο...
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
dimitris08 έγραψε:Τι έγινε με τους φακέλους στον ΕΣΑΚΕ; Όλα καλά; Τα 13 ban της αεκ είναι αρκετά ή περιμένουμε να φτάσουν τα 20; Έσκασε ένα και στον άρη σήμερα..
Βραβείο εγκεφαλικής βλάβης και ηλιθιότητας λέγεται.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Σελίδα 3 από 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022