ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
+14
uphercules
teo
Surgeon
Thomas Ele
milano
AntiGrinias
kostakis
mos
Knack
milito10
dimitris08
Big bad wolf
Hurricane
Iraklaras07
18 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 16
Σελίδα 13 από 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
και οι δύο ομάδες είναι μαγκωμένες επιθετικά.
Θα μας βγει η ψυχή σήμερα.
Θα μας βγει η ψυχή σήμερα.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στον χρήστη milito10
Ο Τέιλορ μέχρι τώρα είναι κακός και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.
δυστυχώς η χρονιά χάθηκε λόγω της περιόδου Γυμνόπουλου.Είμαστε γτπ που δεν καταφέραμε να βγουμε σε αυτήν την Α2. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε...
Τραγωδία, απλά/
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Μλκς είμαστε, χάσαμε από ένα χωριό τρεις φορές.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη teo
Για καποιο λογο εγω πιστευω μας εδιναν το ματς!! Ποιος ειπε στον αλλεν να χαραμιζει τις επιθεσεις ετσι?? Ταφοπλακα και στον μπασκετικο Ηρακλη!! Γιατι οποιος πιστευει οτι του χρονου που ανεβαινει 1 ομαδα θα καταφερουμε να ανεβουμε με πολυ ποιο δυσκολο πρωταθλημα ειναι γελασμενος!!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Και εντελώς απροστάτευτοι εξωαγωνιστικά, μας έπαιζαν 80-20 σήμερα.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη teo
Ειναι απιστευτο που η 1 ομαδα που θα ειναι στην α1 θα εχει βγαλει την χρονια χωρις ξενους και ειχανε πλανο να παιξουν με εμας εδω και κανα 1.5 μηνα, αλλα εμεις θελαμε να κερδισουμε το ψυχικο προτελευταια αγωνιστικη! Διωξαμε τον γκαθραιτ που ειχε το ευκολο σουτ αλλα δεν μαρκαρε!!
Όλη η χρονιά κρίθηκε στο γεγονός ότι χάσαμε μέσα από την Ερυθραία. Αυτό συνέβη επειδή για κάποιο λόγο ο Κακιούσης ενώ όλη η διοίκηση ήταν αντίθετη ήθελε ντε και καλά να φέρει τον Γυμνόπουλο. Όχι μόνο τον έφερε αλλά μας τον φόρεσε στο κεφάλι και πολύ περισσότερο χρόνο από ότι έπρεπε. Έτσι μας τον φόρεσε στο Ιβανώφειο η Ερυθραία, σε ένα παιχνίδι που αν ήμουν εγώ στον πάγκο θα το κερδίζαμε ανετότατα.
Ας μην γελιόμαστε. Και να περνούσαμε την Ερυθραία μια κλήρωση με Ψυχικό ή Μαρούσι θα μας είχε τελειώσει. Ήθελε τύχη και σήμερα και τύχη στην κλήρωση. Πολλές συγκυρίες.
Αντικειμενικά δεν ήμασταν η καλύτερη ή δεύτερη καλύτερη για άνοδο. Να την κλέψουμε πηγαίναμε.
Δεν είναι να ρίχνουμε ευθύνες. Οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Το θέμα είναι να έχεις γερό χρηματοδότη. Να πάρεις ξένους καλούς και να πηγαίνεις αέρα.
Αντικειμενικά δεν ήμασταν η καλύτερη ή δεύτερη καλύτερη για άνοδο. Να την κλέψουμε πηγαίναμε.
Δεν είναι να ρίχνουμε ευθύνες. Οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Το θέμα είναι να έχεις γερό χρηματοδότη. Να πάρεις ξένους καλούς και να πηγαίνεις αέρα.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Εγώ πάντως δεν μπορώ να δω πως αυτές οι ομάδες θα βρουν 500χιλ για να κάνουν σύσταση ΚΑΕ.
Το πιο τραγικό απ'όλα είναι ότι ενώ μπορούσαμε ΠΑΝ-ΕΥ-ΚΟ-ΛΑ να μηδενιστούμε με τον Τρίτωνα, μιλάμε για το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, ή δεν πήγαινες δελτία ή έπαιρνες την ομάδα και έφευγες στο πρώτο στραβό σφύριγμα ή στο τελευταίο στραβό σφυριγμα εμείς πήγαμε και απλά χάσαμε.
Τέλος πάντων, ξαναλέω, δεν μπορώ να δω αυτές τις γειτονιές να βρίσκουν 500χιλ να κάνουν ΚΑΕ (εκτός φυσικά αν τα σπρώξουν αυτοί από τον Πανιώνιο ή αποφασίσει αυτός του Ιωνικού να ξαναχωθεί).
Το πιο τραγικό απ'όλα είναι ότι ενώ μπορούσαμε ΠΑΝ-ΕΥ-ΚΟ-ΛΑ να μηδενιστούμε με τον Τρίτωνα, μιλάμε για το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, ή δεν πήγαινες δελτία ή έπαιρνες την ομάδα και έφευγες στο πρώτο στραβό σφύριγμα ή στο τελευταίο στραβό σφυριγμα εμείς πήγαμε και απλά χάσαμε.
Τέλος πάντων, ξαναλέω, δεν μπορώ να δω αυτές τις γειτονιές να βρίσκουν 500χιλ να κάνουν ΚΑΕ (εκτός φυσικά αν τα σπρώξουν αυτοί από τον Πανιώνιο ή αποφασίσει αυτός του Ιωνικού να ξαναχωθεί).
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στον χρήστη mos
Με το μαρουσι θα παιζαμε!!uphercules έγραψε:Ας μην γελιόμαστε. Και να περνούσαμε την Ερυθραία μια κλήρωση με Ψυχικό ή Μαρούσι θα μας είχε τελειώσει. Ήθελε τύχη και σήμερα και τύχη στην κλήρωση. Πολλές συγκυρίες.
Γιατί εμείς που έχουμε απλήρωτους τους παίκτες σε μισθολόγιο Α2 είμαστε έτοιμοι για basket league...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Iraklaras07 στις 13/5/2023, 22:10, 1 φορά
Iraklaras07 έγραψε:Γιατί εμείς που έχουμε απλήρωτους τους παίκτες σε μισθολόγιο Α2 είμαστε έτοιμη για basket league...
Δεν ήμαστε αλλά δεν πρέπει να φτιάξουμε ΚΑΕ.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
εντάξει σήμερα είμαστε όλοι πικραμένοι(και πρώτος εγώ) από την άσχημη κατάληξη της χρονιάς αλλά αν το δεις ψυχρά, κακά τα ψέματα και αυτή η προσπάθεια δεν έχει μέλλον και προοπτική στην Α1. Ο Ριζούλης είναι πιο αφερέγγυος/κακοπλήρωτης και από τον Δρακόπουλο. Απλά δεν είναι καθυστερημένος.
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Τρελη κερκιδα ..στο τελους φυγαμε σκασμενοι ολοι κριμα
Ηρακλαρα μου κριμα
Ηρακλαρα μου κριμα
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Σε αυτές τις στιγμές φαίνεται ο σωστός οπαδός. Βλέπω στο fb αρχίσαν. Βρίζουν τον Μπούτσκο, τον κακιούση τον Α τον Β. Κριτές όλοι μπορούν να γίνουν. Το θέμα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να υποστηρίξεις την ομάδα αυτή τη στιγμή.
Πέρυσι τέτοια εποχή δεν ξέραμε αν θα κατεβούμε στην Elite.
Εχθρός του καλού είναι το τέλειο.
Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου (πολύ αμφίβολο).
Δεν ήθελες με καφετζήδες στο βόλευ στην Α και προτιμάς με Κράβαρικ Β και Γ.
Δεν ήθελες με Δρακόπουλο στη Α' και πιθανό τώρα με Ριζούλη στην Elite και η εναλλακτική είναι...ερασιτεχνικά.
Δεν θέλεις με Κούγια και προτιμάς με Ευγενίου στην Β' ή ερασιτεχνικά.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κανένας δεν μαθαίνει.
Πέρυσι τέτοια εποχή δεν ξέραμε αν θα κατεβούμε στην Elite.
Εχθρός του καλού είναι το τέλειο.
Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου (πολύ αμφίβολο).
Δεν ήθελες με καφετζήδες στο βόλευ στην Α και προτιμάς με Κράβαρικ Β και Γ.
Δεν ήθελες με Δρακόπουλο στη Α' και πιθανό τώρα με Ριζούλη στην Elite και η εναλλακτική είναι...ερασιτεχνικά.
Δεν θέλεις με Κούγια και προτιμάς με Ευγενίου στην Β' ή ερασιτεχνικά.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κανένας δεν μαθαίνει.
Αρέσει στους χρήστες Bezyr και Pikos Apikos 10
uphercules έγραψε:Δεν ήθελες με καφετζήδες στο βόλευ στην Α και προτιμάς με Κράβαρικ Β και Γ.
Κάτι χάνω μάλλον.. Και ο καφετζής και ο δρακοπουλος τις ομάδες τους τις άφησαν διαλυμένες. Όχι απλά στην Β', αλλά υπερχρεωμένες και καρφί για τοπικό. Για ποια Α' μιλάμε?
Όσο για την φετινή χρονιά, πιστεύω ότι έγινε υπέρβαση. Ποτέ δεν έγινε ομάδα για άνοδο, απλά η εξέλιξη της χρόνιας και το σύστημα διεξαγωγής μας επέτρεψε να φτάσουμε να παίζουμε την άνοδο σε 1-2 ματς απέναντι σε ισάξιες ομάδες. Έγινε τραγική διαχείριση αυτού του πλεονεκτήματος, με το να πέσουμε πάνω στην ερυθραια.. Όταν δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις, δεν έχεις περιθώριο να κάνεις τραγική διαχείριση σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με λεφτά. Το να αποφύγεις την 3η θέση δεν χρειαζόταν ούτε λεφτά ούτε τίποτα.
Όπως και να 'χει, τα σκατώσαμε και θα ζήσουμε με αυτό, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι. Το μόνο που δε θέλω να ακούσω είναι μια ακόμα μαρθαβουρτσικη συνέντευξη τύπου της διοίκησης που θα καταλήγει στο "οποίος πιστεύει ότι μπορεί καλύτερα, ας έρθει να αναλάβει".
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Αρέσει στους χρήστες teo και iraklis_athens
Όπως έχω γράψει πολλάκις στο forum ένας επιχειρηματίας αυτό που φοβάται είναι οι φασαρίες.
Αν έχεις μαγαζί και κάθε μήνα έρχονται και τραμπουκίζουν τους εργαζομένους σου και τους χτυπάνε και τρως πρόστιμα για τη συμπεριφορά τους, το κλείνεις το μαγαζί.
Εν προκειμένω, όσο ήταν ο Δρακόπουλος, σχεδόν κάθε εβδομάδα τρώγαμε πρόστιμα λόγω συμπεριφοράς των φιλάθλων. Ένα που θυμάμαι ήταν στα 44.000 ευρώ!!! Επίσης σε 2-3 ήττες οι οργανωμένοι χτύπησαν αθλητές της ομάδας. Στο τέλος προφανώς και αγανάκτησε και έφυγε άρον άρον και άφησε και φέσι. Εσύ τί θα έκανες; Θα έλεγες και ευχαριστώ;
Εσύ γιατί πιστέυεις ο Κούγιας σκίζεται για τους οργανωμένους; Δεν τον νοιάζει η αποχή. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι φασαρίες που αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσουν.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ".
Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στα έργα ποιος;
Υ.Γ: Η ανακοίνωση που έβγαλε η Αυτόνομη χθες είναι τραγική. Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο. Μια σειρά φτάνει (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες)
"Μισούμε να μη μπορούμε να πιάσουμε κάποιον της διοίκησης από το λαιμό γιατί δεν έχουμε άλλον."
Αν και ο συντάκτης είναι ασύντακτος και δεν βγάζει νόημα η πρόταση, τελικά καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει.
Θέλουν να πιάσουν από το λαιμό κάποιον της διοίκησης. Το ότι υπάρχει διοίκηση πρέπει να λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η εναλλακτική θα ήταν η ομάδα στο ερασιτεχνικό ώστε να μην έχουν κανένα να πιάσουν από το λαιμό.
Τα παιδάκια ζούνε στην κοσμάρα τους. Ας βγούνε στον αληθινό κόσμο να δούνε πως είναι.
Πιστεύουν η μέγιστη βοήθεια που μπορείς να δώσεις στην ομάδα είναι να την ακολουθείς παντού. Υπάρχουν πολύ πιο έξυπνοι και αποδοτικοί τρόποι.
Αλλά όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια!
Θεε μου που μπλέξαμε!
Αν έχεις μαγαζί και κάθε μήνα έρχονται και τραμπουκίζουν τους εργαζομένους σου και τους χτυπάνε και τρως πρόστιμα για τη συμπεριφορά τους, το κλείνεις το μαγαζί.
Εν προκειμένω, όσο ήταν ο Δρακόπουλος, σχεδόν κάθε εβδομάδα τρώγαμε πρόστιμα λόγω συμπεριφοράς των φιλάθλων. Ένα που θυμάμαι ήταν στα 44.000 ευρώ!!! Επίσης σε 2-3 ήττες οι οργανωμένοι χτύπησαν αθλητές της ομάδας. Στο τέλος προφανώς και αγανάκτησε και έφυγε άρον άρον και άφησε και φέσι. Εσύ τί θα έκανες; Θα έλεγες και ευχαριστώ;
Εσύ γιατί πιστέυεις ο Κούγιας σκίζεται για τους οργανωμένους; Δεν τον νοιάζει η αποχή. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι φασαρίες που αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσουν.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ".
Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στα έργα ποιος;
Υ.Γ: Η ανακοίνωση που έβγαλε η Αυτόνομη χθες είναι τραγική. Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο. Μια σειρά φτάνει (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες)
"Μισούμε να μη μπορούμε να πιάσουμε κάποιον της διοίκησης από το λαιμό γιατί δεν έχουμε άλλον."
Αν και ο συντάκτης είναι ασύντακτος και δεν βγάζει νόημα η πρόταση, τελικά καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει.
Θέλουν να πιάσουν από το λαιμό κάποιον της διοίκησης. Το ότι υπάρχει διοίκηση πρέπει να λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η εναλλακτική θα ήταν η ομάδα στο ερασιτεχνικό ώστε να μην έχουν κανένα να πιάσουν από το λαιμό.
Τα παιδάκια ζούνε στην κοσμάρα τους. Ας βγούνε στον αληθινό κόσμο να δούνε πως είναι.
Πιστεύουν η μέγιστη βοήθεια που μπορείς να δώσεις στην ομάδα είναι να την ακολουθείς παντού. Υπάρχουν πολύ πιο έξυπνοι και αποδοτικοί τρόποι.
Αλλά όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια!
Θεε μου που μπλέξαμε!
Αρέσει στους χρήστες Knack και dimitris
καλά αυτές οι νοοτροπίες ότι θα σας δείρουμε, θα γαμηθείτε προς διοίκηση/παίκτες και τα λοιπά και τα λοιπά είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Και δεν νομίζω να εκφράζουν τους περισσότερους από εμάς. Σίγουρα όχι εμένα...
εγω θέλω να εστιάσω στο περίοδο διαχείρισης κρίσης του τελευταίου 5λέπτου, όποιος γνωρίζει ας διαφωτίσει
έχουμε θέμα με τον χαριτόπουλο που δε μπορεί να πηδήξει εφημερίδα αλλά μένει εντός 5άδας γιατί βγαίνουν κάποια πράγματα όμως ακολουθάει η ερυθραία
όταν αρχίζει να κοντράρει η ερυθραία αυτό γίνεται απο τα χαμένα αμυντικά μας ριμπάουντ...με αποτέλεσμα να ισοφαρίζουν με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις..
εκεί είναι που λές πρέπει να μπει περιοδικά να μαζέψει τα αμυντικά ο βουλγαρόπουλος. Βλέπουμε αυτό δε γίνεται ακόμη και στην φάση τραυματισμου του χαριτόπουλου, με αποτέλεσμα να παιζει 2 λεπτά με 5αρι small forward(taylor).
Και έρχεται το μοιραίο, στο τελευταίο λεπτό εχουμε ισοφαριστεί και ο αλλεν δίνει σκαστή πάσα στον ανύμπορο χαριστόπουλο, όπου την κλέβουν εύκολα και τρώμε τρίποντο..
δεν έχουν άλλα ψυχικά αποθέματα και κάπως έτσι εκπνέει
γιατί δεν μοιράστηκε ο χρόνος με το άλλο 5αρι την ομάδας όταν έπρεπε να χτίσουμε 5-6 πόντους για να τελειώσουμε το ματς?
γιατί ακόμη και την ύστατη στιγμή δε διαχειρίστηκε με σύστημα για ελεύθερο τρίποντο ή εντός πεδιάς στις 2-3 επιθέσεις που πήγαν χαμένες στο τελευταίο λεπτό?
Κοιτάζοντας σημερα ξανα το βίντεο και "περίεργο" θα τον έλεγες....
έχουμε θέμα με τον χαριτόπουλο που δε μπορεί να πηδήξει εφημερίδα αλλά μένει εντός 5άδας γιατί βγαίνουν κάποια πράγματα όμως ακολουθάει η ερυθραία
όταν αρχίζει να κοντράρει η ερυθραία αυτό γίνεται απο τα χαμένα αμυντικά μας ριμπάουντ...με αποτέλεσμα να ισοφαρίζουν με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις..
εκεί είναι που λές πρέπει να μπει περιοδικά να μαζέψει τα αμυντικά ο βουλγαρόπουλος. Βλέπουμε αυτό δε γίνεται ακόμη και στην φάση τραυματισμου του χαριτόπουλου, με αποτέλεσμα να παιζει 2 λεπτά με 5αρι small forward(taylor).
Και έρχεται το μοιραίο, στο τελευταίο λεπτό εχουμε ισοφαριστεί και ο αλλεν δίνει σκαστή πάσα στον ανύμπορο χαριστόπουλο, όπου την κλέβουν εύκολα και τρώμε τρίποντο..
δεν έχουν άλλα ψυχικά αποθέματα και κάπως έτσι εκπνέει
γιατί δεν μοιράστηκε ο χρόνος με το άλλο 5αρι την ομάδας όταν έπρεπε να χτίσουμε 5-6 πόντους για να τελειώσουμε το ματς?
γιατί ακόμη και την ύστατη στιγμή δε διαχειρίστηκε με σύστημα για ελεύθερο τρίποντο ή εντός πεδιάς στις 2-3 επιθέσεις που πήγαν χαμένες στο τελευταίο λεπτό?
Κοιτάζοντας σημερα ξανα το βίντεο και "περίεργο" θα τον έλεγες....
Τόπος : Salonica
Αρέσει στους χρήστες teo και mos
Πώς είναι δυνατό να χαρακτηριστεί "ύποπτο" ένα ματς στο οποίο δέκατα δευτερολέπτου πριν τη λήξη βαράμε τρίποντο που θα μας έδινε την νικη (αλλά το χάνουμε);
Μένουν 2,9 δευτερόλεπτα και ο Τειλορ αντί να δώσει αριστερά δίνει στον Γοργόνη που δεν το έχει με τα τρίποντα. Έτσι απλά...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μένουν 2,9 δευτερόλεπτα και ο Τειλορ αντί να δώσει αριστερά δίνει στον Γοργόνη που δεν το έχει με τα τρίποντα. Έτσι απλά...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ποιος εδωσε εντολη στον αλεν, ενω ημασταν μπροστα τα 3 τελευταια λεπτα, να μηδενισει ολες τις επιθεσεις μας, ειδικα κανοντας καταχρηση κατοχης χωρις η μπαλα να γυρισει, μιλαμε αυτα που εγιναν το σαββατο ηταν κωμικοτραγικα! Ο βουλγαροπουλος οσο επαιξε περιορισε τον ματαλιωτακη και πηρε σχεδον ολα τα ριμπαουντ! Μετα δεν ξαναμπηκε!!
Στα τελευταία λεπτά δεν γίνεται να είναι στο παρκέ ούτε ο Βουλγαρόπουλος ούτε ο Ζορμπάς. Η επιλογή είναι είτε Χαριτόπουλος είτε κοντό σχήμα. Κόντρα στον Πανερυθραϊκό δεν γίνεται κοντό σχήμα οπότε με τον Χάρι. Ίσως θα μπορούσε να τον έχει ξεκουράσει λίγο νωρίτερα στην 4η περίοδο, αυτό το δέχομαι. Αλλά στα τελευταία λεπτά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Επίσης , μιλιτο όλη τη σεζόν σε ατομικό ταλέντο βασιζόμασταν, στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Και ειδικά με τους περισσότερους παίκτες σε τραγική μέρα αυτό ήταν μια λύση... Άλλωστε μέχρι να φτάσουμε στα 3 τελευταία λεπτά έτσι παίζαμε και ,έστω με το ζόρι, ήμασταν μπροστά στο σκορ.
Γενικά η ομάδα έβγαλε όλες τις παθογένειες της φετινής σεζόν στο παιχνίδι του Σαββάτου.
1) Δεν εμπιστεύτηκε κανείς προπονητής τους ψηλούς σε κρίσιμα σημεία(αυτό κάτι σημαίνει μάλλον...) το ίδιο έγινε και το Σάββατο.
2) Δυστυχώς το να δίνουμε προσπάθειες στα τελευταία λεπτά στον κατάκοπο 40χρονο χαριτόπουλο είναι κάτι που το έχουμε ξαναδει. Δεν ξέρω αν είναι εντολή από τον πάγκο (αν είναι, τότε είναι λόγος απόλυσης) ή είναι απλά επιλογές του Παπαντωνίου.
3) Επίσης δεν ξέρω πόσο καιρό έχουμε να κερδίσουμε παιχνίδι που δεν ήταν εξαιρετικός ο Τέιλορ. Μπορεί τα νούμερα του να ήταν καλά αλλά έκανε τραγικό παιχνίδι. Επίσης λάθος του Μπούτσκου ότι επέμεινε να του δίνει μπάλες στο low-post ενώ από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι.
4)Κάτι που θα μπορούσε να δοκιμαστεί περισσότερο θα ήταν να παίξει ο Νώντας στο lowpost τους κοντούς της ερυθραίας καθώς υπάρχει σημαντική υψομετρική διαφορά . Το έχει κάνει σε αρκετά παιχνίδια με σχετική επιτυχία. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε περισσότερο ίσως.
5) Ο Σεθ άλλεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στον Ηρακλή αλλά δεν ήταν αρκετό. Τελικά δεν ξέρω αν ήταν σωστή λύση η απομάκρυνση του Gathright. Είναι διαφορετικοί παίκτες πάντως.. Όπως πήγε το παιχνίδι, δεν νομίζω ότι θα έκανε διαφορά προς το καλύτερο η παρουσία του Gathright.
Επίσης , μιλιτο όλη τη σεζόν σε ατομικό ταλέντο βασιζόμασταν, στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Και ειδικά με τους περισσότερους παίκτες σε τραγική μέρα αυτό ήταν μια λύση... Άλλωστε μέχρι να φτάσουμε στα 3 τελευταία λεπτά έτσι παίζαμε και ,έστω με το ζόρι, ήμασταν μπροστά στο σκορ.
Γενικά η ομάδα έβγαλε όλες τις παθογένειες της φετινής σεζόν στο παιχνίδι του Σαββάτου.
1) Δεν εμπιστεύτηκε κανείς προπονητής τους ψηλούς σε κρίσιμα σημεία(αυτό κάτι σημαίνει μάλλον...) το ίδιο έγινε και το Σάββατο.
2) Δυστυχώς το να δίνουμε προσπάθειες στα τελευταία λεπτά στον κατάκοπο 40χρονο χαριτόπουλο είναι κάτι που το έχουμε ξαναδει. Δεν ξέρω αν είναι εντολή από τον πάγκο (αν είναι, τότε είναι λόγος απόλυσης) ή είναι απλά επιλογές του Παπαντωνίου.
3) Επίσης δεν ξέρω πόσο καιρό έχουμε να κερδίσουμε παιχνίδι που δεν ήταν εξαιρετικός ο Τέιλορ. Μπορεί τα νούμερα του να ήταν καλά αλλά έκανε τραγικό παιχνίδι. Επίσης λάθος του Μπούτσκου ότι επέμεινε να του δίνει μπάλες στο low-post ενώ από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι.
4)Κάτι που θα μπορούσε να δοκιμαστεί περισσότερο θα ήταν να παίξει ο Νώντας στο lowpost τους κοντούς της ερυθραίας καθώς υπάρχει σημαντική υψομετρική διαφορά . Το έχει κάνει σε αρκετά παιχνίδια με σχετική επιτυχία. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε περισσότερο ίσως.
5) Ο Σεθ άλλεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στον Ηρακλή αλλά δεν ήταν αρκετό. Τελικά δεν ξέρω αν ήταν σωστή λύση η απομάκρυνση του Gathright. Είναι διαφορετικοί παίκτες πάντως.. Όπως πήγε το παιχνίδι, δεν νομίζω ότι θα έκανε διαφορά προς το καλύτερο η παρουσία του Gathright.
ακούω οτι θα ανέβουμε αλλιώς. ξέρει κανείς κατι ?
wild card ? η μήπως αδυναμια αλλης ομαδας ?
wild card ? η μήπως αδυναμια αλλης ομαδας ?
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Σελίδα 13 από 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13-14
» Αγωνιστική Περίοδος 2016-17
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
» Αγωνιστική περίοδος 2015-16
» Αγωνιστική Περίοδος 2016-17
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 23-24
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18