ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024
+16
MOCVD1977
kostakis
DIMSAV
playmakerNr1
Big bad wolf
dimitris
Behind the curtain
AntiGrinias
dimitris08
Γαλαζιος Ηρωας
Iraklaras07
Teoscooter
milito10
teo
mos
Bezyr
20 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 9
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024
Η ανακοίνωση είναι απαράδεκτη. Και μας πάει πίσω. Γενικα, αυτή η πρεμουρα με τα διαρκείας πρέπει να σταματήσει. Άσχετα αν έχει δίκιο ότι ο κόσμος δεν βοηθάει. Με 500 και 1000 διάρκειας δεν πας πουθενά. Όμως και ο Μονέ πρέπει να περιμένει. Ο κόσμος θέλει να δει πρωτα κάποια πράγματα, μια μεγάλη μεταγραφή, μια σοβαρή ομάδα, το γήπεδο, κλπ. Είναι χρόνια απογοητευμένος και χρειάζεται προσπάθεια και κατανόηση. Οι εκβιασμοί είναι εντελώς λάθος. Όλοι νιώθουμε μια ψυχική ανάταση τον τελευταίο μήνα δεν πρέπει αυτό να χαλάσει από την αρχή. Ας δώσουμε προς το παρόν τόπο στην οργή και ας ελπίσουμε ότι ήταν μια ανακοίνωση την οποια, συνέταξαν καποιοι, το λιγότερο, αφελώς...
MOCVD1977- Αριθμός μηνυμάτων : 62
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2024
Στην 5η αναγνωση αυτου του πραγματος καποια πραγματα δεν μου καθονται καλα.
Σε κανενα αλλο ποστ-ανακοινωση τους ως τωρα δεν ειχαν χρησιμοποιησει το .- σε προταση τους.Τωρα το εχουν βαλει 16 φορες.
Πριν 3 μερες ειχανε βγαλει ανακοινωση ευχαριστιας στο κοσμο για τα διαρκειας.Σημερα αυτο?
Στο κλεισιμο λενε λαθος ημερομηνια.
Σε κανενα αλλο ποστ-ανακοινωση τους ως τωρα δεν ειχαν χρησιμοποιησει το .- σε προταση τους.Τωρα το εχουν βαλει 16 φορες.
Πριν 3 μερες ειχανε βγαλει ανακοινωση ευχαριστιας στο κοσμο για τα διαρκειας.Σημερα αυτο?
Στο κλεισιμο λενε λαθος ημερομηνια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rafa Nadal στις 14/9/2024, 23:06, 1 φορά
Rafa Nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2024
Απο την ημερα που εβγαλε τα διαρκειας, ηθελα να κραξω πολυ ασχημα.
Αλλα τουμπεκιαστηκα για το καλο της ομαδος
Παιρνεις ομαδα που αν ειχες τα διαρκειας της Λαρισας, θα ειχες 5000 διαρκειας
Και μου βαζεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο του ΓΑΥΡΟΥ, και βγαζετε τετοια ανακοινωση και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
Γιατι, η Λαρισα δεν κυνηγαει ανοδο?
Το ξαναλεω, διαρκειας πουλατε, οχι μετοχες.
Λοιπον,ΔΩΣΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ
ΑΝ θελετε κοσμο στο γηπεδο.
Αλλα τουμπεκιαστηκα για το καλο της ομαδος
Παιρνεις ομαδα που αν ειχες τα διαρκειας της Λαρισας, θα ειχες 5000 διαρκειας
Και μου βαζεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο του ΓΑΥΡΟΥ, και βγαζετε τετοια ανακοινωση και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
Γιατι, η Λαρισα δεν κυνηγαει ανοδο?
Το ξαναλεω, διαρκειας πουλατε, οχι μετοχες.
Λοιπον,ΔΩΣΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ
ΑΝ θελετε κοσμο στο γηπεδο.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5055
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αυτή η ανακοίνωση τώρα που βγήκε βοηθάει σε κάτι την ομάδα ή τα έσοδα της ΠΑΕ;
Αποθαρρύνει κάποιον ο οποίος πχ αύριο θα έπαιρνε ένα διαρκείας.
Εγώ να πάρω παραπάνω διαρκείας από ένα των 250€ παιδιά δεν μπορώ και αυτό το παιρνω με δόσεις (πάλι καλά).
Η τιμή του είναι υψηλή (όχι τσιμπημενη) και έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είχε πει ο Μονέ, να πάρουν διαρκείας από τα μωρά μέχρι τους γέρους (κάπως έτσι το είχε πει).
Προφανώς δεν περισσεύουν σε όλους τα 250€ ΑΛΛΑ θα μπορούσε να βάλει την 13 και την 10 από 150€ ενιαία τιμή με σκοπό ΚΑΙ να έχει παραπάνω αριθμό διαρκείας ΚΑΙ το "εκτόπισμα" να φαίνεται στην τβ.
Τώρα, έχει 500 στην 13 κ 500 στην σκεπαστή.
Λογικό είναι ΑΝ πάρεις να πάρεις στην σκεπαστή και η 13 (που θα την τραβάει η τβ σε όλα τα εντός) να είναι άδεια .
Τεσπά, και το ύφος των απειλών δεν είναι σωστό.
Ξέρει ότι δεν έχουμε απο που να πιαστούμε, όμως δεν χρειάζεται να μας απειλεί με αυτό, δεν είμαστε εχθροί άλλωστε
Αποθαρρύνει κάποιον ο οποίος πχ αύριο θα έπαιρνε ένα διαρκείας.
Εγώ να πάρω παραπάνω διαρκείας από ένα των 250€ παιδιά δεν μπορώ και αυτό το παιρνω με δόσεις (πάλι καλά).
Η τιμή του είναι υψηλή (όχι τσιμπημενη) και έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είχε πει ο Μονέ, να πάρουν διαρκείας από τα μωρά μέχρι τους γέρους (κάπως έτσι το είχε πει).
Προφανώς δεν περισσεύουν σε όλους τα 250€ ΑΛΛΑ θα μπορούσε να βάλει την 13 και την 10 από 150€ ενιαία τιμή με σκοπό ΚΑΙ να έχει παραπάνω αριθμό διαρκείας ΚΑΙ το "εκτόπισμα" να φαίνεται στην τβ.
Τώρα, έχει 500 στην 13 κ 500 στην σκεπαστή.
Λογικό είναι ΑΝ πάρεις να πάρεις στην σκεπαστή και η 13 (που θα την τραβάει η τβ σε όλα τα εντός) να είναι άδεια .
Τεσπά, και το ύφος των απειλών δεν είναι σωστό.
Ξέρει ότι δεν έχουμε απο που να πιαστούμε, όμως δεν χρειάζεται να μας απειλεί με αυτό, δεν είμαστε εχθροί άλλωστε
Στο τελος η ανακοινωση γραφει ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ σκετο, ακομα κ αυτος που την εγραφε ηταν σε συγχυση! Εγω βλεπω κατι στραβωσε ασχημα, οπως με την αποχωρηση Δημητριαδη.
Μας γλενταει πλεον ο καθε πικραμενος και το καθε σαιτ και αυτο που γινεται στα σοσιαλ ειναι απιστευτο!! Θα ερθει και θεσσαλονικη να μας τα πει απο κοντα, ετσι λενε!!
Μας γλενταει πλεον ο καθε πικραμενος και το καθε σαιτ και αυτο που γινεται στα σοσιαλ ειναι απιστευτο!! Θα ερθει και θεσσαλονικη να μας τα πει απο κοντα, ετσι λενε!!
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 959
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Η σημερινη ανακοινωση, ειναι το αποτελεσμα της μή αντιδρασης του κοσμου στα πανακριβα διαρκειας.
ΟΛΟΙ αναγνωριζουμε οτι δεν ειναι απλα ακριβα.
Διοτι, δεν καταλαβαινω, πειτε μου, η ομαδα ξεχρεωμενη δεν ηρθε στα χερια του Μονε?
Ας αφησουμε τα σαλια και ας μιλησουμε καθαρα.
Εχουμε αναγκη τον Μονεμβασιωτη, γι αυτο και αυτος μας παταει.
Η σχεση του μαζι μας θελει να ειναι καθαρα οικονομικη.
Αλλα ας του πει κατι καποιος, ειναι μια κακια συμφωνια.
Γιατι και να θελει ο αλλος, αν δεν μπορει...
Εδω δεν μπορει τα 250 στο πεταλο, θα σου δωσει 500
στη 13??
Και αν δεν μπορει, του λες, φευγω?
Εισαι σοβαρος ρε συ?
Κριμα, κριμα, κριμα, μεγαλη ξενερα.
Το επομενο βημα ποιο ειναι, να μας παρατησει και να
σφαχτουμε μεταξυ μας?
Ακουστε και το λεω με πληρη σοβαροτητα.
Η σχεση μας με τον προεδρο πρεπει να ειναι κρυσταλινη εξ΄αρχης.
Ξερουμε ολοι εδω μεσα οτι με λογικοτερες τιμες, θα παιρναμε
ΟΛΟΙ διαρκειας.
Δεν μπορεις να εκβιασεις καποιον να κανει κατι που δεν μπορει.
Θελει αλλα δεν μπορει.Τελεια.
ΟΛΟΙ αναγνωριζουμε οτι δεν ειναι απλα ακριβα.
Διοτι, δεν καταλαβαινω, πειτε μου, η ομαδα ξεχρεωμενη δεν ηρθε στα χερια του Μονε?
Ας αφησουμε τα σαλια και ας μιλησουμε καθαρα.
Εχουμε αναγκη τον Μονεμβασιωτη, γι αυτο και αυτος μας παταει.
Η σχεση του μαζι μας θελει να ειναι καθαρα οικονομικη.
Αλλα ας του πει κατι καποιος, ειναι μια κακια συμφωνια.
Γιατι και να θελει ο αλλος, αν δεν μπορει...
Εδω δεν μπορει τα 250 στο πεταλο, θα σου δωσει 500
στη 13??
Και αν δεν μπορει, του λες, φευγω?
Εισαι σοβαρος ρε συ?
Κριμα, κριμα, κριμα, μεγαλη ξενερα.
Το επομενο βημα ποιο ειναι, να μας παρατησει και να
σφαχτουμε μεταξυ μας?
Ακουστε και το λεω με πληρη σοβαροτητα.
Η σχεση μας με τον προεδρο πρεπει να ειναι κρυσταλινη εξ΄αρχης.
Ξερουμε ολοι εδω μεσα οτι με λογικοτερες τιμες, θα παιρναμε
ΟΛΟΙ διαρκειας.
Δεν μπορεις να εκβιασεις καποιον να κανει κατι που δεν μπορει.
Θελει αλλα δεν μπορει.Τελεια.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5055
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αρέσει στον χρήστη garba10
Ισχυει 100% αυτο που λες!! Και εμαθα και οι δοσεις δεν ισχυουν για ολες τις τραπεζες. Υπαρχουν ανθρωποι που πηγαν να βγαλουν πιστωτικη για να παρουν με δοσεις, και κανει 7 εργασιμες να βγει και αν στην δωσουν! Αυτοι θελουν αλλα δεν μπορουν οι ανθρωποι να τα δωσουν κατευθειαν!!Τα εξοδα αυτον τον καιρο ειναι χ2 σε ολες τις οικογενειες! Δεν μπορει να μιλας για αδιαφορια! Παλι μας ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!
Αρέσει στον χρήστη Bezyr
Big bad wolf έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις τιμές, το αφεντικό ορίζει την αξία του προιόντος του (και δεδομένων των συνθηκών γενικά τα εισιτήρια θεωρώ ότι είναι είναι ακριβά αλλά όχι εξωπραγματικά ακριβά και λόγος για την μίρλα που βλέπω στα social της ΠΑΕ). Θα έχω πρόβλημα όμως αν αρχίσουν να μας ζαλίζουν τα @@ αν δεν πουληθούν όσο διαρκείας θέλει το αφεντικό.
Έλα ρε παιδιά, άρες μάρες κουκουνάρες. Από τη μια λέει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, είναι να φαίνεται μπούγιο και από την άλλη βάζει €250 το διαρκείας και θα κόψει στο τέλος χίλια κομμάτια με το ζόρι. Ότι να'ναι. Έκανε 5.5εκ μπάτζετ, έχει πάρει τις μετοχές και τι θα κάνει τώρα; Θα φύγει με καμιά 7,5εκ βεβαιωμένες υποχρεώσεις στο ΑΦΜ του; Στο καλό. Εγώ το είχα γράψει από την πρώτη στιγμή, το μαγαζί είναι δικό του, αν θέλει ας βάλει και χιλιάρικο τα διαρκείας. Αλλά κουμάντο στην τσέπη του άλλου δεν γίνεται.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στους χρήστες Bezyr και milito10
Εγω παλι νομιζω ότι και φθηνοτερα να ηταν δεν θσ ειχαμε μεχρι σημερα πανω απο 1000 στην καλυτερη. Και νομιζω οτι τον πηχη καποιοι τον βαλανε πολυ ψηλοτερα, σε μη ρεαλιστικα επιπεδα. Να μην κοροιδευομαστε η στηριξη ειναι γελοια, μπορει να φταιει και οτι κοσμος τα τελευταια χρονια συυρικνωθηκε. Αλλα δεν μπορει να μιλαει για αδιαφορια. Ειναι απαραδεκτος. Λες και ειχε κανει οικονομικη συμφωνια με καθεναν απο τους οπαδους. Αυριο κιολας πρεπει να ανασκευασουν.
Αρέσει στον χρήστη Bezyr
Συγνώμη, ακόμη και δίκιο να έχει για τη μη ικανοποιητική στήριξη του κόσμου, ποιος "φωτεινός νους" σκέφτηκε να γράψει με τέτοιο ύφος την ανακοίνωση; Έχετε δει καμία εταιρεία να "εκβιάζει" τους υποψήφιους πελάτες και να τους υποβαθμίζει.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Προφανώς, αυτό που είχε πει στη συνέντευξη τύπου ότι για να δείξουμε το μέγεθος μας πρέπει να έχουμε 8.000-10.000 εισιτήρια διαρκείας, το εννοούσε. Αλλά εάν είχαμε τη δυναμική να κόβουμε στη Superleague 2, 8.000 διαρκείας, τότε δε θα χρειαζόμασταν επενδυτή, τη διοικούσα και εγώ την ομάδα.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Για την σημερινή ελεϊνή ανακοίνωση, θεωρώ υπεύθυνους αυτούς που έφεραν τον Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή. Δεν ξέρω τι ακριβώς του ζήτησαν και τι συμφωνία έκαναν, αλλά σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μας τι ακριβώς περίμενε να κερδίσει ο Μονέ από τον Ηρακλή. Αν περίμενε να πληρώσει ο κόσμος τα χρέη (μόνο αυτό το σκοπό μπορεί να έχει το πανάκριβο διαρκείας) και αυτός να διοικεί, ας βγουν να μας το πουν, να λήξουμε την ιστορία όσο είναι νωρίς. Αν πάλι ήθελε να μετρήσει πόσοι έχουμε μείνει για να ξέρει πόσοι θα είναι οι μελλοντικοί πελάτες του, ας πάνε πάλι αυτοί που τον φέρανε να του δείξουν πόσα έχει πληρώσει ήδη ο κόσμος στον ΓΣ και τα υπόλοιπα αθλήματα για να βλέπει το απόλυτο τίποτα.
Υγ. Ψάχνω κανένα δελτίο τύπου του φούρνου αυτού του σπουδαίου επιχειρηματία, να δω αν απευθύνεται έτσι και στους άλλους πελάτες του.
Υγ2. Περιμένω ακόμα να μας ανακοινώσει πόσα λεφτά κοστολογεί τη διαφήμιση που κάνει ο Ηρακλής στο όνομα ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ της εταιρείας του. Α ξέχασα, αυτό έγινε για να μη μας μπερδεύουν με την Τρίγλια.. Ίσως πρέπει να πληρώσει ο κόσμος και γι' αυτό...
Υγ. Ψάχνω κανένα δελτίο τύπου του φούρνου αυτού του σπουδαίου επιχειρηματία, να δω αν απευθύνεται έτσι και στους άλλους πελάτες του.
Υγ2. Περιμένω ακόμα να μας ανακοινώσει πόσα λεφτά κοστολογεί τη διαφήμιση που κάνει ο Ηρακλής στο όνομα ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ της εταιρείας του. Α ξέχασα, αυτό έγινε για να μη μας μπερδεύουν με την Τρίγλια.. Ίσως πρέπει να πληρώσει ο κόσμος και γι' αυτό...
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 598
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Δεν υπάρχει περίπτωση να έγραφε την ανακοίνωση σε αυτό το ύφος κάποιος άλλος εκτός από τον ίδιο τον Μονεμβασιώτη. Σε οποιαδήποτε ομάδα ή εταιρεία γενικότερα, ο συντάκτης θα είχε φύγει από το παράθυρο.
Προφανώς την έγραψε μόνος του, άντε να είχε και κάποιον να του διορθώνει τα ορθογραφικά.
Προφανώς την έγραψε μόνος του, άντε να είχε και κάποιον να του διορθώνει τα ορθογραφικά.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2652
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Αν θέλει να το μαζέψει κάπως, να ζητήσει ταπεινά συγνώμη, να ανακοινώσει τιμές διαρκείας σε όλες τις θύρες 90 ευρώ και να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους πλήρωσαν και να τους στείλε δωρεάν το διαρκείας μαζί με ένα κουτί γλυκά.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2652
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Νομιζω και αυτοι που ηταν της αποψης να δω πρωτα την ομαδα και μετα να ασχοληθω(επειδη απεχουν χρονια), μετα το χθεσινο τους εχασε και αυτους. Επειδη μαλλον δεν υπηρχε κανενας να τον συμβουλεψει ή ετσι αποφασιζει σπαμοδικα, αυτη η ανακοινωση μονο τυχαια δεν ηταν! Τωρα εαν του εταξαν 5000 διαρκειας και γεματο γηπεδο σε καθε αγωνα και οτι ο κοσμος του Ηρακλη θα πληρωσει οτι τιμες και να βαλεις, αυτο ειναι αλλο.
παλικάρια μη σιχτιρίσετε και εσείς μετά απο την όντως απαράδεκτη ανακοινωση. Γιατί κοντρα στη κοντρα θα καεί πριν ξεκινήσει.
Ο άνθρωπος εκανε μπαμ απο τις πρώτες του ομιλίες, οτι είναι είναι απόλυτος, αν δε πάρει αυτά που θεωρεί δεδομένα θα βγεί στα κάγκελα..και το έκανε
Του αναγνωρίζουμε οτι είναι φερέγγυος και σε υψηλό επίπεδο διαχειριστικής ικανότητας για τις ως τώρα κινήσεις στο ροστερ και το γήπεδο. Και κακά τα ψέματα συγκριτικά με ευγενίου δε ξέρω αν ο δεύτερος θα κατέβαζε ομάδα φέτος..
Για το θέμα των διαρκείας ας του εξηγήσει κάποιος απο όσα παιδιά μπορούν να τον προσεγγίσουν πως απο τον μ.ο. αυτών που πηγαίναν γήπεδο στις θύρες 13 και πέταλο και αγόραζαν διαρκείας, είναι πια φτωχοποιημένοι..
εαν ο μ.ο. απολαβών μηνιαίος είναι 1000 / 1100 ευρώ και έχουν διαβίωση, στεγαστικό ή νοίκι, παιδιά σε φροντιστήρια / προπονήσεις, πως διάολο θα περισσέψουν το 1/4 του μισθού να δοθεί στο μονέ για να κάνει εξυγίανση...(εξυγίανση εννοεί όσες αμαρτίες σαν του μαρα έρθουν στο άμεσο μέλλον - που τίποτα δεν αποκλείεται).
Θα ήθελαν αλλά δεν "φτάνουν"...Αν δεν το καταλαβαίνει, αυτό λέγετε τοξικότητα.
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω (εννοώ δεν πιστεύω οτι θα αλλάξουν οι ανακοινωμένες τιμές των διαρκείας), όσοι μπορούν θα αγοράσουν. οι υπόλοιποι θα είναι στα εκτός και εκει θα χρειαστεί υποστήριξη η ομάδα
Ας τον καθησυχάσει όμως κάποιος γιατί μόνος του θα ξενερώσει και θα τα παρατήσει πριν καν ξεκινήσει..
*και ενα τελευταίο, έμπειρος είναι έχει περάσει και απο άλλη ομάδα, και ο απόλλών αθηνών θα μπορούσε να μαζέψει 10k διαρκείας στη ριζούπολη υπο ευνοικές συνθήκες και κοινωνία όπως πριν το 2010, κόσμο έχει, γιατί δε μπόρεσε? Αυτός θα ξέρει καλύτερα...
Ο άνθρωπος εκανε μπαμ απο τις πρώτες του ομιλίες, οτι είναι είναι απόλυτος, αν δε πάρει αυτά που θεωρεί δεδομένα θα βγεί στα κάγκελα..και το έκανε
Του αναγνωρίζουμε οτι είναι φερέγγυος και σε υψηλό επίπεδο διαχειριστικής ικανότητας για τις ως τώρα κινήσεις στο ροστερ και το γήπεδο. Και κακά τα ψέματα συγκριτικά με ευγενίου δε ξέρω αν ο δεύτερος θα κατέβαζε ομάδα φέτος..
Για το θέμα των διαρκείας ας του εξηγήσει κάποιος απο όσα παιδιά μπορούν να τον προσεγγίσουν πως απο τον μ.ο. αυτών που πηγαίναν γήπεδο στις θύρες 13 και πέταλο και αγόραζαν διαρκείας, είναι πια φτωχοποιημένοι..
εαν ο μ.ο. απολαβών μηνιαίος είναι 1000 / 1100 ευρώ και έχουν διαβίωση, στεγαστικό ή νοίκι, παιδιά σε φροντιστήρια / προπονήσεις, πως διάολο θα περισσέψουν το 1/4 του μισθού να δοθεί στο μονέ για να κάνει εξυγίανση...(εξυγίανση εννοεί όσες αμαρτίες σαν του μαρα έρθουν στο άμεσο μέλλον - που τίποτα δεν αποκλείεται).
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω (εννοώ δεν πιστεύω οτι θα αλλάξουν οι ανακοινωμένες τιμές των διαρκείας), όσοι μπορούν θα αγοράσουν. οι υπόλοιποι θα είναι στα εκτός και εκει θα χρειαστεί υποστήριξη η ομάδα
Ας τον καθησυχάσει όμως κάποιος γιατί μόνος του θα ξενερώσει και θα τα παρατήσει πριν καν ξεκινήσει..
*και ενα τελευταίο, έμπειρος είναι έχει περάσει και απο άλλη ομάδα, και ο απόλλών αθηνών θα μπορούσε να μαζέψει 10k διαρκείας στη ριζούπολη υπο ευνοικές συνθήκες και κοινωνία όπως πριν το 2010, κόσμο έχει, γιατί δε μπόρεσε? Αυτός θα ξέρει καλύτερα...
Τόπος : Salonica
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Πολύ ώριμη τοποθέτηση. Τέτοιος είναι, πρέπει να τον ανεχτούμε για να προχωρήσουμε. Ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει από αυτόν.AntiGrinias έγραψε:παλικάρια μη σιχτιρίσετε και εσείς μετά απο την όντως απαράδεκτη ανακοινωση. Γιατί κοντρα στη κοντρα θα καεί πριν ξεκινήσει.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6055
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος και ξενερωμένος. Μένω στην Αθήνα και θέλω να αγοράσω διαρκείας απλώς για να στηρίξω, αν και είναι δύσκολο να είμαι την Κυριακή στο γήπεδο. Επειδή έχω επιχείρηση σκεφτόμουν στη μέση της χρονιάς να στηρίξω και με κάποιου είδους χορηγία. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι, όσοι μπορούμε, να στηρίξουμε για το καλό του Ηρακλή. Όμως κακά τα ψεματα, αν η διοίκηση δεν εκφράζει τον μέσο οπαδό πώς θα προχωρήσουμε? Το ψυχικό δέσιμο θα χαθεί. Και σε καθαρά αγωνστικους όρους, δεν θα έχει αυτό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας?
Επειδή είναι φανερό ότι ο ίδιος ο Μονέ έγραψε το χαμηλότατου επιπέδου κείμενο, το οποίο μαλιστα, όπως έγραψε και ένας φίλος, είναι σφόδρα αντι-επιχειρηματικό, νομίζω ότι ο ίδιος πρέπει να ανασκευάσει άμεσα, τουλάχιστον στο βαθμό που του επιτρέπει ο εγωισμός του, πριν το κακό κλίμα διαπεράσει όλη την ομάδα.
Νομίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε εν βρασμώ μόλις έμαθε τον αριθμό των διαρκείας, επιστρέφοντας από το εξωτερικό. Το ύφος είναι εντελώς επιπόλαιο, εκτός και αν η αντίδραση του κόσμου δεν τον ενδιαφέρει. Ό,τι και από τα δύο αν ισχύει δεν είναι καλό για τον Ηρακλή. Αν είναι έξυπνος θα πρέπει κάπως να το μαζέψει. Άμεσα. Αλλιώς δεν θα στηρίξουν ούτε αυτοί που σκόπευαν να το κάνουν.
Επειδή είναι φανερό ότι ο ίδιος ο Μονέ έγραψε το χαμηλότατου επιπέδου κείμενο, το οποίο μαλιστα, όπως έγραψε και ένας φίλος, είναι σφόδρα αντι-επιχειρηματικό, νομίζω ότι ο ίδιος πρέπει να ανασκευάσει άμεσα, τουλάχιστον στο βαθμό που του επιτρέπει ο εγωισμός του, πριν το κακό κλίμα διαπεράσει όλη την ομάδα.
Νομίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε εν βρασμώ μόλις έμαθε τον αριθμό των διαρκείας, επιστρέφοντας από το εξωτερικό. Το ύφος είναι εντελώς επιπόλαιο, εκτός και αν η αντίδραση του κόσμου δεν τον ενδιαφέρει. Ό,τι και από τα δύο αν ισχύει δεν είναι καλό για τον Ηρακλή. Αν είναι έξυπνος θα πρέπει κάπως να το μαζέψει. Άμεσα. Αλλιώς δεν θα στηρίξουν ούτε αυτοί που σκόπευαν να το κάνουν.
Εν τω μεταξύ, το κοκοκο των ΜΜΕ του Ηρακλή είναι εκκωφαντικό. Όλα καλά με την ανακοίνωση.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στους χρήστες Bezyr, milito10, Hurricane και dimitris08
Πάντως σήμερα στην Μίκρα έχει πολύ κίνηση για διαρκείας.
teo έγραψε:Πάντως σήμερα στην Μίκρα έχει πολύ κίνηση για διαρκείας.
Για να αγοράσουν ή να επιστρέψουν;
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 598
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Αρέσει στους χρήστες mos, Big bad wolf και Teoscooter
Χαχα να αγοράσουν ρε συ.
Στραβοτιμονια με το καλημέρα από τον Μονεμβασιωτη..
Εγω πήρα διάρκειας, αλλά θέλω να το ακυρώσω. δε ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο βέβαια αλλά εκβιασμούς και απειλές δε δέχομαι.
Ειδικα οι φράσεις στον 2ο πληθυντικό με έχουν εξοργισει.
Εγω πήρα διάρκειας, αλλά θέλω να το ακυρώσω. δε ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο βέβαια αλλά εκβιασμούς και απειλές δε δέχομαι.
Ειδικα οι φράσεις στον 2ο πληθυντικό με έχουν εξοργισει.
Coleman10- Αριθμός μηνυμάτων : 84
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2014
Χαλαρά παιδιά.
Και εγώ κόντρα σε όλα αυτά μόλις χτύπησε το διαρκείας μέσω του more
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής με την κάρτα σας σε έξι δόσεις αυτόματα δηλαδή 41€ τον μήνα. Εντάξει οσοι μπορείτε δώστε τόπο στη οργή
Και εγώ κόντρα σε όλα αυτά μόλις χτύπησε το διαρκείας μέσω του more
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής με την κάρτα σας σε έξι δόσεις αυτόματα δηλαδή 41€ τον μήνα. Εντάξει οσοι μπορείτε δώστε τόπο στη οργή
Τόπος : Salonica
Αρέσει στους χρήστες Iraklaras07 και Teoscooter
Αν βλέπει ο Μονέ σχόλια στο fb δεν μας βλέπω να κατεβαίνουμε πρωτάθλημα.
Νέο ΑΦΜ νέες περιπέτειες
Νέο ΑΦΜ νέες περιπέτειες
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6055
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Επόμενη Μέρα Καλοκαίρι 2021
» Επόμενη Μέρα Καλοκαίρι 2023
» Επόμενη Μέρα καλοκαίρι 2019
» Επόμενη Μέρα καλοκαίρι 2019
» Επόμενη Μέρα καλοκαίρι 2020
» Επόμενη Μέρα Καλοκαίρι 2023