Bogdan Mara
+3
portorikanos
garba
κατακρεουργημενος
7 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ :: Ροστερ 2011
Σελίδα 1 από 1
Bogdan Mara
"Με πήρε τηλέφωνο ο Παντελή και περιμένω"
20/07/11 15:43 Επιμέλεια: BLUEARENA
Στο Sport103 FM μίλησε ο Μπόγκταν Μάρα και αναφερόμενος στον Ηρακλή τόνισε :
«Είμαι καλά και περιμένω να γεννηθούν τα δίδυμα παιδιά μου. Περιμένω επίσης να δω, πού θα παίζω του χρόνου. Έχω αρκετές προτάσεις απόν άλλες ομάδες. Περιμένω τις εξελίξεις και στον Ηρακλή, μου λείπει το ποδόσφαιρο, θα έρθω στη Θεσσαλονίκη να δω τι θα γίνει. Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον Ηρακλή. Το πρόβλημα είναι γενικότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Παντελής μου ανέφερε ότι θα αναλάβει τον Ηρακλή και μου είπε να περιμένω λίγο πριν αποφασίσω για το επόμενο βήμα».
________________________________________________________________________________________________________________
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
τελικα τι εγινε? τα πηρε τα κλειδια ο παντελος η οχι?
οσο για τον μαρα! με 120 χιλιαρικα σε ομαδα που θελει να μεινει Α εθνικη, η να ανεβει απο την Β καλος μου φαινετε!
κατακρεουργημενος- Αριθμός μηνυμάτων : 804
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Τόπος : bluehookahland
Απ: Bogdan Mara
Καλός μπορεί να είναι αλλά 1ον είναι μεγάλος, στην ηλικία μου περίπου, (σικ) και 2ον και κυριότερο είναι στην ομάδα "και οι 7 ήσαν υπέροχοι" και δε γουστάρω να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΗΡΑΚΛΗ.
τα λέμε Μπογδάνε!
τα λέμε Μπογδάνε!
garba- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
παρα πολλα τα 120 χιλιαρικα για ενα παικτη που στο μισαωρο ειναι με τη γλωσσα απ' εξω.
αμα αυτες ειναι οι σουπερ-ντουπερ κινησεις του παντελη, βρασε ρυζι...
αμα αυτες ειναι οι σουπερ-ντουπερ κινησεις του παντελη, βρασε ρυζι...
portorikanos- Αριθμός μηνυμάτων : 22
Χθες τον πηρε τηλ ο παντελη χωρις να εχει αναλαβει.σημερα πρεπει να εχουν ραντεβου για να δουν τι θα γινει (αν θα μπει ή οχι).
στο οτι μιλαει με παιχτες της ομαδας μας χωρις να εχει αναλαβει (εστω επισημα) ειμαι αντιθετος και δειχνει ποσο ξεφραγο αμπελι ειμαστε με λιγα λογια.
το ποσο εχει προσφερει στην ομαδα ειναι προσωπικη αποψη του καθενα.το προβλημα ειναι οτι και αυτος ειτε αναλαβει ο παντελη ειτε οχι, ειτε ειμαστε Α' ειτε οχι εχει να παιρνει καποια φραγκα και ειμαστε λιγο ζορικα αυτο τον καιρο...
στο οτι μιλαει με παιχτες της ομαδας μας χωρις να εχει αναλαβει (εστω επισημα) ειμαι αντιθετος και δειχνει ποσο ξεφραγο αμπελι ειμαστε με λιγα λογια.
το ποσο εχει προσφερει στην ομαδα ειναι προσωπικη αποψη του καθενα.το προβλημα ειναι οτι και αυτος ειτε αναλαβει ο παντελη ειτε οχι, ειτε ειμαστε Α' ειτε οχι εχει να παιρνει καποια φραγκα και ειμαστε λιγο ζορικα αυτο τον καιρο...
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το Σάββατο (23/7) ο Μπογκντάν Μάρα. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός που βρισκόταν στη Ρουμανία τις προηγούμενες μέρες ήρθε στην πόλη ώστε να συνεχίσει από κοντά τις συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα διαφανεί αν θα συνεχίσει να παίζει στην ομάδα. Ηδη, με τον παίκτη έχει επικοινωνήσει τις προηγούμενες μέρες ο Ανδρέας Παντελή και ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει και νέα συζήτηση μέσα στην εβδομάδα. Το πιθανότερο είναι ότι ο Μάρα θα βρίσκεται από Δευτέρα (25/7) στη Μίκρα για να ξεκινήσει προπονήσεις ώστε να μπαίνει σε έναν ρυθμό περιμένοντας πάντως το τι θα γίνει και με τις συζητήσεις του με τον Ηρακλή αλλά και το τι θα γίνει και με την προσφυγή που έχει καταθέσει. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε άλλες ανάλογες με άλλους παίκτες ένα κομμάτι της συζητήσης θα έχει να κάνει με το πώς μπορεί να αποσυρθεί η προσφυγή. Ολα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα γίνουν. Για τον Μάρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και από τη Ρουμανία π.χ. και την Κίνα ο ίδιος όμως ο παίκτης λέει ότι θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ηρακλή καθώς είναι ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Οπως και να έχει, συμπληρώνει ότι η απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα.
_________________________________________________________________________________________________________________
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αηντα να δουμε τι θα γινει και με αυτο το φρουτο!
τουλαχιστον αμα θελει να μεινει , να βγαζει και 90 λεπτα! οχι οπως περυσι που μαλωνε με τον πιτου ποιος θα κουραστει πιο νωρις και απο το 43 ηταν για αλλαγη και μασκα οξυγονου και οι 2!
κατακρεουργημενος- Αριθμός μηνυμάτων : 804
Τόπος : bluehookahland
Μη μασατε, οι μαλακιες του Τακαρου περνουσαν και στους παικτες και φαινονταν στο χορταρι.
Αλλαζουν τα κοζια.Αντε μη δειτε κανα εξωγηινο Μαρα και παραμιλατε.
(Ωχ Θεε μου, πολυ χτυπαει ο Ηλιος)
Αλλαζουν τα κοζια.Αντε μη δειτε κανα εξωγηινο Μαρα και παραμιλατε.
(Ωχ Θεε μου, πολυ χτυπαει ο Ηλιος)
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Μάρα: ''Εξαρτάται από το πλάνο η παραμονή μου''
Την επιθυμία του να μείνει στον Ηρακλή εξέφρασε ο Μπογκντάν Μάρα, τον μέλλον του όμως κρίνεται αβέβαιο.
Ο Ρουμάνος μιλώντας στο "Libero 107,4" τόνισε ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στον Ηρακλή και τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από το πλάνο της διοίκησης.
Αρχικά ο Ρουμάνος τόνισε: "Περιμένω κι εγώ να δω τι θα συμβεί τελικά με αυτή την υπόθεση, μιλάω με τον Ηρακλή αλλά και με άλλες ομάδες καθώς θέλω κι εγώ να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι στον Ηρακλή, είμαστε σε επαφή αλλά δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Το να μείνω στον Ηρακλή εξαρτάται από το πλάνο που θα έχει η ομάδα. Εγώ θέλω να παίζω μπάλα, να το διασκεδάζω και περιμένω να δω τι θα συμβεί τελικά, όπως είπα αν υπάρξει ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον στον Ηρακλή θα μείνω στην ομάδα. Νοιώθω πολλά για την ομάδα και θέλω να μείνω αλλά όλα θα εξαρτηθούν τελικά από το πλάνο της διοίκησης".
Ο Μάρα δεν απέφυγε να εξηγήσει το γεγονός ότι κάνει προπονήσεις με τους κυανόλευκους: "Έχω ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα από την Ρουμανία και συνεχίζω με τον Ηρακλή την προετοιμασία ώστε να είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε όποια ομάδα και αν αγωνιστώ στην συνέχεια. Οφείλω σαν επαγγελματίας να είμαι έτοιμος και αυτή την εποχή κάνω την προετοιμασία μου και εγώ".
Για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται φέτος στον Ηρακλή, σχολίασε: "Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ, πέρυσι πήγαμε καλά με τον Ηρακλή, είχαμε μια καλή σεζόν, μείναμε στην κατηγορία και είχαμε βλέψεις για ψηλότερα. Μετά όμως έγινε ότι έγινε και τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτε, έχουν μπερδευτεί τα πράγματα πλέον".
Τέλος ο διεθνής μέσος ανέπτυξε την δική του γνώμη και για τους «στημένους» αγώνες στην Ελλάδα: "Βλέπω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με εξέπληξε πραγματικά όλο αυτό, δεν περίμενα να συμβούν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και δεν είναι καθόλου καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι στο εξωτερικό βλέπουν τώρα με διαφορετικό μάτι το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα με τα σκάνδαλα κτλ. Το πιο άσχημο είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, κάθε μέρα ακούμε και διαφορετικά πράγματα, όλοι λένε διάφορα και την επόμενη μέρα τα αλλάζουν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με το σκάνδαλο αυτό".
Την επιθυμία του να μείνει στον Ηρακλή εξέφρασε ο Μπογκντάν Μάρα, τον μέλλον του όμως κρίνεται αβέβαιο.
Ο Ρουμάνος μιλώντας στο "Libero 107,4" τόνισε ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στον Ηρακλή και τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από το πλάνο της διοίκησης.
Αρχικά ο Ρουμάνος τόνισε: "Περιμένω κι εγώ να δω τι θα συμβεί τελικά με αυτή την υπόθεση, μιλάω με τον Ηρακλή αλλά και με άλλες ομάδες καθώς θέλω κι εγώ να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι στον Ηρακλή, είμαστε σε επαφή αλλά δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Το να μείνω στον Ηρακλή εξαρτάται από το πλάνο που θα έχει η ομάδα. Εγώ θέλω να παίζω μπάλα, να το διασκεδάζω και περιμένω να δω τι θα συμβεί τελικά, όπως είπα αν υπάρξει ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον στον Ηρακλή θα μείνω στην ομάδα. Νοιώθω πολλά για την ομάδα και θέλω να μείνω αλλά όλα θα εξαρτηθούν τελικά από το πλάνο της διοίκησης".
Ο Μάρα δεν απέφυγε να εξηγήσει το γεγονός ότι κάνει προπονήσεις με τους κυανόλευκους: "Έχω ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα από την Ρουμανία και συνεχίζω με τον Ηρακλή την προετοιμασία ώστε να είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε όποια ομάδα και αν αγωνιστώ στην συνέχεια. Οφείλω σαν επαγγελματίας να είμαι έτοιμος και αυτή την εποχή κάνω την προετοιμασία μου και εγώ".
Για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται φέτος στον Ηρακλή, σχολίασε: "Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ, πέρυσι πήγαμε καλά με τον Ηρακλή, είχαμε μια καλή σεζόν, μείναμε στην κατηγορία και είχαμε βλέψεις για ψηλότερα. Μετά όμως έγινε ότι έγινε και τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτε, έχουν μπερδευτεί τα πράγματα πλέον".
Τέλος ο διεθνής μέσος ανέπτυξε την δική του γνώμη και για τους «στημένους» αγώνες στην Ελλάδα: "Βλέπω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με εξέπληξε πραγματικά όλο αυτό, δεν περίμενα να συμβούν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και δεν είναι καθόλου καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι στο εξωτερικό βλέπουν τώρα με διαφορετικό μάτι το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα με τα σκάνδαλα κτλ. Το πιο άσχημο είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, κάθε μέρα ακούμε και διαφορετικά πράγματα, όλοι λένε διάφορα και την επόμενη μέρα τα αλλάζουν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με το σκάνδαλο αυτό".
garba- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Οριστική συμφωνία με Μπογκντάν Μάρα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Την αναμενόμενη -θετική- εξέλιξη πήρε η υπόθεση του Μπογκντάν Μάρα, καθώς οι εκπρόσωποι του, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Ανδρέα Παντελή, η οποία θα επικυρωθεί και με τη… βούλα μέχρι την Δευτέρα. Ο Ρουμάνος μέσος που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή την περσινή σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς συμφώνησε στο νέο διακανονισμό, ενώ το καινούργιο του συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών.
Πάντως, πρόκειται για μία φυσιολογική κατάληξη, διότι οι προθέσεις του Μάρα το τελευταίο διάστημα απέδειξαν την επιθυμία να συνεχίσει στους κυανόλευκους. Μάλιστα, ο 33χρονος άσος προπονείται σε καθημερινή βάση με την υπόλοιπη ομάδα και σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς.
Κυανομηχανικός- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : blueSTATE
Σημαντικός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου στη μεγαλη κατηγορία
Artist formerly known as- Αριθμός μηνυμάτων : 40
δεν πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει;;;
Artist formerly known as- Αριθμός μηνυμάτων : 40
φιλε δεν το ειπα για το ποσο και αν μπορει να προσφερει ο μαρα στην ομαδα.teo1908 έγραψε:πρεπει να αστειευσαι...
για την ανοδο στη μεγαλη κατηγορια το ειπα...
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ :: Ροστερ 2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης