FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Play off ΑΝΟΔΟΥ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!)

+16
dr. drake ramore
maglin
luxus
Bezyr
mos
milano
bluedevil
sakoulas74
κατακρεουργημενος
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ
Γαλαζιος Ηρωας
www_theo_ira
natsinas75
Knack
Ιολαος
tolisblue
20 απαντήσεις

Σελίδα 9 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Play off ΑΝΟΔΟΥ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!) - Σελίδα 9 Empty Απ: Play off ΑΝΟΔΟΥ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!)

Δημοσίευση από Bezyr 5/5/2015, 14:32

Καθονται δεν καθονται Κατακρε, η αεκ εχει πολυ καλη ομαδα.
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Play off ΑΝΟΔΟΥ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!) - Σελίδα 9 Empty Απ: Play off ΑΝΟΔΟΥ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!)

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 5/5/2015, 14:43

εχει δεν εχει καλη ομαδα 
φανηκε η διαφορα ποια ομαδα ειναι δουλεμενη και με το σπαθι τις ειχε διαφορα βαθμων 
και φανηκε ποια ομαδα εφαγε σπρωξιμο ολη την χρονια και επαιζε ολη την χρονια φιλικα!!! 
δεν λεω οτι δεν εχει διαφορα ποιοτητας αρχηγε μου απο τις αλλες ομαδες 
αλλα αμα δεν την σπρωχναν ολη την χρονια θα βλεπαμε αεκ με 5 βαθμους και οχι με 10 στα πλεη οφ!

Αριθμός μηνυμάτων : 804
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
Τόπος : bluehookahland

Δημοσίευση από bluedevil 5/5/2015, 15:10

Η άνοδος θα τελειώσει  όταν μαθηματικά θα έχουμε ανέβει, μέχρι τότε ελπίζω σύντομα, θα πρέπει καθε παιχνιδι να είναι τελικός. Όλα δείχνουν οτι ειμαστε η καλυτερη ομάδα στη κατηγορία ομως χαλάρωση ,ροτεισον, δοκιμές, πανηγύρια δεν χωράνε ακόμα, έχουμε ολοκληρο καλοκαίρι γιαυτά. Τώρα στήριξη με παρουσία στα εντός κ μια μεγάλη φιέστα όταν θα έχουμε ανέβει κ μαθηματικά.

bluedevil

Αριθμός μηνυμάτων : 456
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2014

Δημοσίευση από Bezyr 5/5/2015, 15:37

Aν ειμαστε στην τελευταια αγωνιστικοι ισοβαθμοι, εκει θα δειξουμε αν ειμαστε αξιοι να παρουμε το πρωταθλημα ή να ανεβουμε ως δευτεροι.
Για σπρωξιμο δεν εχω κατι υπ οψιν μου, εγω μιλαω με βαση την εικονα των δυο ομαδων μεσα στο Καυτα, οπου ειδα μια καλη αεκ, και ενω εμεις  δεν ειμασταν στα καλυτερα μας σε κεινη τη φαση.
Η ανοδος εχει τελειωσει με την νικη μας εδω στο πρωτο ματς.
Τωρα εχουμε ενα εκει μεσα να λυσουμε τους λογαριασμους μας, και μερικα ενδιαμεσα που ειναι στο χερι μας.Αλλωστε μονο εμεις μπορουμε να τους το στερησουμε, οχι μονο ως βαθμολογια αλλα και ως ομαδα.Αντε να δουμε.
Bezyr
Bezyr

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 5/5/2015, 16:13

επειδη εχω δει φετος την αεκ σε αρκετα ματς να σου πω την αληθεια οτι απο τον μεσοαμυντικο και πισω ποτε δεν με επεισε οτι το παθητικο σε γκολ που εχουν το αξιζουν
συγκεκριμενα το 2-1 που κερδισανε τον κουγια στην κανονικη διαρκεια δεν το αξιζαν
εγω ειδα μια παναχαικη που στο πρωτο ημιχρονιο τους ειχε κανει γιο γιο

δεν το βλεπω με μπλε γυαλια αλλα η δικια μας ομαδα ειναι ΣΥΝΟΛΟ 
η αεκ η μονη φορα που επαιξε σαν να εχει πραγματικο κινητρο ηταν εναντιων τον γαυρο στο κυπελλο
και επισης την αεκ αμα της παρεις τον μανταλο και τον αραβιδη δεν κανει τιποτα 
δηλαδη στηριζεται σε μοναδες
εγω χθες ειδα ενα τσιλιανιδη να παιζει δεκαρι που ηταν πολυ καλυτερος απο τον ρομανο εναντιων την ξανθη 
ειδα εναν λουκινα που απο τον παγκο εχει βαλει 11 μπαλακια 
ειδα εναν κυριακιδη που περισυ ηταν παγκιτης στην ζαντε να τρεχει σαν τρελος και να μην σταματαει 
και εναν μπαρτολινι που απο τοσους τραυματισμους που ειχε πριν ερθει θα επρεπε να μας βγει νουνο πιλοτο , να τρωει σιδερα 
αλλα χθες δεν μου ελειψε ουτε ο ρομανο ουτε ο περονε 

τωρα ολα αυτα ειναι κια προσωπικη αποψη ετσι! απλα βλεπω την ομαδα να μην εχει προβληματα! κανουμε ροτεησον και δεν το καταλαβαινουμε γιατι ο προπονητης ξερει να δινει ψυχολογια στους πιτσιρικαδες χωρις να τους βαζει τα μυαλα πανω απο το κεφαλι! 

ελπιζω του χρονου τετοια εποχη να διαβαζω στα αθηναικα αρδοσαητ οτι ο παπαδοπουλος ειναι ο ελληνας Τσολο Σιμεονε!

Δημοσίευση από teo 5/5/2015, 16:19

εγω παλι περιμενω πως και πως τον κουγια να του δειξουμε ποσο ευνοικη κληρωση του εκατσε...
τωρα θελω να τα κερδισουμε ολα τα ματσακια αλλα οκ και να γκελαρουμε καπου χωρις φυσικα να στοιχησει στην ομαδα δεν τρεχει και κατι,εκτος και αν εχει βαλει στοχο ο κοουτς να χτυπησει ολα μα ολα τα ματσακια.
σε γενικες γραμμες ομως η ομαδα πειθει και με το παραπανω αν την συγκρινεις με τον Ηρακλη που οποτε μαζευοταν κοσμος το κλαρινο ηταν δεδομενο ή με τον Ηρακλη που μετα απο μια ηττα εχανε την μπαλα γενικα.
αλλαξαμε εστω και για μια φορα αυτη τη χαζομαρα που μας κυνηγουσε, την γκαντεμια.
την κουλα δεν την εχω δει και πολυ, εμενα μου φαινεται επιθετικα καλη αμυντικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
μεχρι ομως να ξαναπαιξουμε μας συμφερει να παιρνει τα ματσακια μεσα εξω και να καθαρισει γενικα η ανοδος πολυ πολυ νωρις.
τωρα στο μεταξυ μας ματσακι κατω αν η ομαδα παιξει καλα χωρις να κομπλεξαριστει και η αληθινη κουλα ειναι η κουλα που ειδαμε στο καυτα τοτε μπορει και να την ξανακερδισουμε.

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από mos 5/5/2015, 16:42

Καλή είναι η Κούλα, δεν λέμε... αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από Επισκέπτης 5/5/2015, 17:46

φυσικά και μπορούμε να νικήσουμε την κούλα, οι παίκτες έχουν εξτρά κίνητρο, αλλά και να χάσεις δε με λέει τίποτα.
εν αντιθέσει κάποιοι που λέτε για πρωτάθλημα,  και την να λέει δηλαδή στην υστεροφημία μας?
για μένα εννοείται η ομάδα να χτυπάει όλα τα παιχνίδια ΗΡΑ είναι δεν είναι τουρκσ φσ,αλλά τα παιδιά να αποβάλουν το άγχος τελειώσαμε ας ευχαριστηθούν τα παιχνίδια όπως πραγματικά πρέπει και ας βάλει και παιδιά που δε πήρανε συμμετοχή και αυτοί μια χαρά ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους.
ψήσε και κανα τερματά πιτσιρίκο ευκαιρία είναι

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Bezyr 5/5/2015, 20:50

Η αεκ γιατι θελει πρωταθλημα και δεν θελει μονο ανοδο?
Θυμαστε τις δηλωσεις Δελλα?

Εδω και μηνες το θεμα της ανοδου εχει κλεισει.
Μπορουσαμε τελικο, δεν τα καταφεραμε.
Οπως και να το πουμε, αποτυχαμε σε εναν στοχο.
Αν δεν παρουμε το πρωταθλημα, επισης αποτυγχανουμε σε αλλον εναν στοχο
Οταν ΜΠΟΡΕΙΣ και λεγεσαι ΗΡΑΚΛΗΣ κυνηγας αυτα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Η ανοδος ειναι Ο ΜΙΝΙΜΟΥΜ αυτης της ομαδαρας, απορω πως συμβιβαζεστε με το μινιμουμ....
Η ανοδος της περυσινης ομαδος ηταν ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
Δεν υπαρχει πλεονεξια στον συλλογισμο.
Οι μεγαλες ομαδες εχουν λαο και τιτλους.
Η Αεκ θεωρειται μεγαλη ομαδα εκτος, γι αυτον τον λογο.Γιατι θελει τον τιτλο.Αυτον θελω κι εγω.ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ, παντου.
Αν ζητουσαμε επιτακτικα τιτλο το 80 τωρα να ειστε σιγουροι οτι θα ειχαμε.
Bezyr
Bezyr

Δημοσίευση από bluedevil 5/5/2015, 21:49

Ζηταμε του χρόνου τίτλο κ κύπελλο, φετος το πωταθλημα της β εθνικης δεν ειναι κ για να βγουμε στο λευκο πύργο! η άνοδος κ η πορεια στο κύπελλο φέτος για μένα κανει την ομαδα πετυχημένη, του χρονου θα ζητάω τα πάντα.Κριμα ειναι να μιρλιασουμε αντι να χαρούμε μετα απο τοσα χρονια για την ομάδα.

bluedevil

Αριθμός μηνυμάτων : 456
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2014

Δημοσίευση από luxus 5/5/2015, 22:11

αυτή ίσως να είναι η παγίδα
να έχουμε αυξημένες απαιτήσεις του χρόνου
χρειάζεται υπομονή και σταθερά βήματα με την ανάλογη στήριξη,δίχως μίρλα στην πρώτη στραβή
επιπλέον είναι πιθανές οι σφαλιάρες του στυλ `μάγκες καλωσήρθατε αλλά εδώ κάνουμε κουμάντο εμείς,οπότε τρένα και άλλες ρομαντικές μαλακίες ξεχάστε τα`

εκεί καλούμαστε να κάνουμε την διαφορά στηρίζοντας την δουλειά που γίνεται

Αριθμός μηνυμάτων : 166
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2011

Δημοσίευση από teo 5/5/2015, 23:10

Βεζυρη εχω την εντυπωση οτι η αεκ εχειτα ψυχολογικα της. δηλαδη προσπαθει να αποδειξει οτι εχει τα κονε, τα εχει οκ, εχει καλη ομαδα,την εχει οκ, ερχομαστε λενε και σαρωνουμε, και ναι ερχονται και σαρωνουν εκτος απ την τσαπου που αρπαξαν απο εμας.
αυτοι προσπαθουν σαν νεοπλουτοι να μπουν σφηνα στον γαυρο και τον βαζελο.
και τρελαθηκαν οσο και να μην το βγαζουν προς τα εξω που ο Ηρακλης χωρις αδεια κερδισε τα εκατομυρια και την πολυδιαφημισμενη ομαδα της Β του νοτιου ομιλου και ο Ηρακλης εφτασε στους 4ρις του κυπελλου ενω αυτοι οχι.
επαθαν την πλακα τους με εμας φετος. ειδικα στα πλει οφ. ολο το χρονο τα χανουμια υποστηριζαν οτι ο βορειος ομιλος ειναι ισαξιος ή κατωτερος ακομα σε δυσκολια απο τον νοτιο και οτι οι ομαδες κατω γαμανε ολες. πηραν τσαπου και ηρεμισαν.

εμεις δεν χρειαζεται να πουμε οτι παμε για ανοδο. βασικα οτι και να λεμε οι παιχτες-παε-κοουτς ξερουν απο μονοι τους τι πρεπει να κανουν. αν το πανε μεχρι τελους ειναι αλλο θεμα, εγω λεω να το πανε μεχρι τα τερματα αλλοι λενε (οπως π.χ. ο ντοκτορας9) να βαλουν και μικρους οταν κλειδωσει η ανοδος μαθηματικα.
για μενα κλαιν-μαιν. και γιατι κλαιν μαιν. γιατι το δεδομενο της ανοδου αν θυμαστε οταν πηγαμε Δ και το θα ανεβουμε ΗΡΑ εισαι κτλ κατεληξε να ειναι ονειρο, να κανουμε φιεστα να μας βγει η ψυχη και να χασουμε τα μαλλια μας για να πετυχουμε το δεδομενο.
οποτε το θεμα πρωταθλητισμος στην Β το ξεπερασα. απεδειξα σε ολους οτι χωρις αδεια τους γαμαω ΟΛΟΥΣ ή...σχεδον ολους.
γιατι αν ηθελα κατι, αν μετραει κατι και μενει δεν ειναι ενα πρωταθλημα στην Β που ναι ειναι τιτλος ειναι το κυπελλο.
εκεινο να πεις οτι εγινε μαλακια, ναι εγινε, αλλα και εκει δικαιολογω την ομαδα αφου φτιαχτηκε για την ανοδο και μονο.

για την νεα χρονια.
ο παπαθανασακης μας εδειξε εστω στην Β οτι δεν ειναι μονο λογια. ο κοουτς οτι δουλευει.
στην Α δεν περιμενω να δω αυτον τον Ηρακλη γιατι θα παιζουμε με αλλους αντιπαλους και με αλλες σφυριχτρες. περιμενω να θεσουν ρεαλιστικους στοχους και οχι μπουρδες και να δουλεψουν πανω σ αυτους.
και βλεπουμε και κρινουμε απ το αποτελεσμα. καθε χρονο παλια λεγαμε "κυπελλο" ετσι γιατι το ειχαμε παρει το 76. και? ηταν ρεαλιστικος στοχος το κυπελλο για μια ομαδα που ειναι ετοιμη να πεσει οικονομικα και καθε χρονο αλλαζε 200 παιχτες και προπονητες?
και πως μιλαμε για ενα ΗΡΑ φρεσκαδουρα οταν η ανυπομονησια μας χτυπαει κοκκινο.
δεν ειμαι φωτοβολιδα να ανεβω να βγω ευρωπη να παρω κυπελλο και να εξαφανιστω ουτε γαυρος.
αν θελουμε κοουτς στον ΗΡΑ για 2-3 χρονια και αλλα τετοια (που δυσκολα θα γινουν ακομα και τα αυτονοητα) πρεπει να τους στηριξουμε απλα και να απαιτουμε να εχουν στοχους τους οποιους θα θεσουν αυτοι και θα παρουν παιχτες και θα κανουν τις παραιτητες κινησεις για να τους πετυχουν στην Μικρα και πανω σ αυτο θα κριθουν.
δεν μπορει ο καναδος να λεει πρωτη χρονια στην Α να καθιερωθουμε, πιθανον να μην παρουμε και αδεια και εμεις να ζηταμε πρωταθλημα.
γενικα ολα αυτα, δεν παει σε κανενα προσωπικα το σχολιο μου.
απλα αυτα τα εχουμε δει ξανα πιο παλια.

Δημοσίευση από mos 5/5/2015, 23:17

Το πρωτάθλημα της Β εννοείται πως πρέπει να κυνηγηθεί. Η ομάδα έτσι χτίζει χαρακτήρα και αποκτά νοοτροπία, θέτοντας συνεχώς στόχους. Ο εφησυχασμός και η μετριοπάθεια ήταν χαρακτηριστικά του παλιού Ηρακλή. Ο νέος Ηρακλής θέλω να βάζει στόχους προς τα πάνω, όχι απλώς να βολεύεται με τις μετριότητες. Και εννοείται πως οι προσπάθειες θα αναγνωρίζονται από τον κόσμο, άσχετα αν δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
mos
mos

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 5/5/2015, 23:23

+1 στον τεο απο εμενα 
αποψη τωρα δικια μου! οντως δεν θελω να ειμαι φωτοβολιδα! δεν θελω να βαλουμε στοχους που δεν μπορουμε να τους πετυχουμε 
αλλα ζηταω σε ολα τα παιχνιδια να μπαινουμε για την νικη 
ζηταω ολα τα παιχνιδια στο καυτα να ληγουνε 1Χ
και ακομα ζηταω το βασικοτερο! να μην αρχισουμε ποτε ξανα τα ξεπουληματα παικτων που καναμε παλια! 
να μην μας φευγει ο καθε ποδοσφαιριστης για 100 και 200 χιλιαρικα 
και να ειμαστε η ομαδα που θα θελουν να ερχονται και οχι αυτη που παταν να ανεβουν πιο ψηλα 
να μην ξανα δω καραβιες παικτων τυπου κλαουντινιο που δεν επαιξε ποτε 
θελω σωστη οργανωση και οι επιτυχιες θα ερθουνε!

Δημοσίευση από Επισκέπτης 5/5/2015, 23:24

Αυτο που λέει ο Τεο ειναι ρεαλισμός αλλα και κουλτούρα!
Ελπίζω οπαδικα να μάθουμε απο αύτα τα χρόνια απραξίας και σοφότεροι να μη κανουμε λάθη παρελθόντος και το λέω αυτο για τους εκτος πεταλού, οι προπονητές μιρλιαζονταν απο το σκεπάστο ελπίζω και θεωρώ οτι θα ειμαστε οπως είμασταν πολυ ωραίοι συνολικά φέτος φυσικα μας έδιωξαν αυτή την εσωστρέφεια οι πρωταγωνιστες παίκτες προπονητές διοίκηση
Γι'αυτο πίνουμε στην υγεία τους!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από mos 5/5/2015, 23:32

Όσο για την Κούλα, λάβετε υπόψη σας ότι η πορεία της οφείλεται και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο ψυχολογικό πλεονέκτημα που είχε έναντι των αντιπάλων της. Ακριβώς το αντίθετο με μας, όπου είχαμε μεγάλο μειονέκτημα.
Όταν αγωνιζόμαστε τρία χρόνια στις μικρές κατηγορίες χωρίς την στοιχειώδη ομάδα και οργάνωση που θα έπρεπε, και μας γλεντούν κάτι Κρανούλες και κάτι Αγιονέρια, είναι λογικό φέτος ο κάθε αντίπαλος μας να πιστεύει ότι μας έχει και να παίζει πολύ καλά απέναντι μας. Αντίθετα, πολλοί αντίπαλοι της Κούλας, που δεν είχε τη δική μας φθορά, έπαιζαν με τα βρακάκια λερωμένα από τα αποδυτήρια και έχαναν πριν προλάβουν να ακουμπήσουν το τόπι.
Γι΄αυτό θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, επομένως γιατί να αρκεστούμε μόνο στην άνοδο;
mos
mos

Δημοσίευση από κατακρεουργημενος 5/5/2015, 23:37

εγω προσωπικα δεν θελω να παρουμε πρωταθλημα γιατι ειναι πρωταθλημα (τι να λεω οτι το πηρα στην β ?? δεν μου αρεσει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι)
εγω θελω να το παρουμε μονο και μονο για να λεμε οτι πατησαμε την κουλα! 
γιατι ρε φιλε τον πηδηξα τον νεοπλουτο και εκανε μοκο 
γιατι εγω με 3 μεταγραφες ανω των 25 και μπατζετ εαν δεν ειναι το 1/4 απο αυτο του κοτοπουλου τοτε ειναι σιγουρα το μισο 
τους εκανα να παραμιλανε 
γιατι γαμησα τον αστερα και τον νιωνιο και κωλοφαρδα περασε η ξανθη
γιατι πολυ απλα δεν μπηκα ποτε σε κανενα αρμα και εαν δεν υπαρχει Τεραστια διαφθορα στο πρωταθλημα μου σας πηδαω(γιατι οτι στηθηκαν ομαδες στην κουλα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο)

Δημοσίευση από Επισκέπτης 5/5/2015, 23:42

Εννοείται ρε μος, ποιος είπε να αρκεστούν σε κάτι, τον ιδρώτα των ίδιων των παικτών που τον πας, εγω είπα εαν δε σου βγει γιατί ατυχηςες η δε γκελαριςε η κουλα μη τρελάθεις με το και καλα πρωτάθλημα...
Το '80 πρωτάθλημα δε πήραμε στην 'β; δε το έχουμε αναφέρει ποτέ γιατί; Γιατί δεν εισαι ομάδα που παίζεις σε χαμηλές κατηγορίες εισαι παραδοσιακή δύναμη που σε βρήκαν μποσκο και σε ριξαν 2 φορές εξωαγωνιστικα

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από mos 5/5/2015, 23:56

Συμφωνώ, αν δεν το πάρουμε δεν θα αρχίσουμε τα ''Ήρα παίξε τη μπάλα της ζωής σου, αλλιώς...'', αλλά να το παλέψουμε γιατί είναι ένας στόχος. Μην όμως, μόλις εξασφαλιστεί η άνοδος, κατεβαίνουμε με Αγγελούδη βασικό και τους υπόλοιπους περιπατητές...
mos
mos

Δημοσίευση από teo 6/5/2015, 00:09

ειναι και ο κοπως των παιχτων.
δε νομιζω να εχουν την ευκαιρια να βγουν πρωτοι και να τα παρατησουν επειδη κλειδωσε βαθμολογικα η ανοδος.
δεν ξερω βεβαια υποθεση κανω.
εγω αν ημουν παπαδοπουλος μονο και μονο επειδη ο teo1908 και καμια 1000ακομα σαν κι αυτον δεν με πιστεψαν θα το επαιρνα το πρωταθλημα.
αλλα για εμας πριβε. εμεις το πρωταθλημα στην Β δεν το μετραμε καν, ουτε των 80s οπως ειπε και πιο πανω ο ντοκτορας.
αμα μετρουσε κατι ηταν το κυπελλο.
τεσπα σε γενικες γραμμες αν βλεπω στην Α παθος του φετινου Ηρακλη και του Ηρακλη της Δ με τα παιδακια που ετρεχαν σαν παλαβα οσο και να πεσουμε εξω, οσο ατυχια και να εχουμε ΚΑΠΟΥ θα φανει η δουλεια που γινετε.

Δημοσίευση από mos 6/5/2015, 00:40

Και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αφήσει το γκάζι η ομάδα. Αν αφήσουμε από έξω το ματς του Σαββάτου, θα έχουμε τρεις ''φιέστες'' ανόδου στο Καυτά. Με κόσμο που θα έρθει να γιορτάσει και που θα πρέπει να φύγει ενθουσιασμένος με αυτό που θα δει. Όλους αυτούς θα πρέπει να τους ψήσει η ομάδα για του χρόνου.
mos
mos

Δημοσίευση από teo 6/5/2015, 02:02

σ αυτο εχεις δικιο, συμφωνω, ομως δεν κολλαω με τον τιτλο του πρωταθληματος στην Β.
αυτα πιστευω ειναι για να μαλωνει το τυρι με τον γαυροβολο.

πρωτα απ ολα οι παιχτες οτι κανουν το κανω πρωτα για το εαυτο τους και μετα για εμας. εμεις βοηθαμε και βγαζουμε και γουστα.

Δημοσίευση από Επισκέπτης 6/5/2015, 02:10

Καλα τα λες και μακάρι να προσφέρουν θέαμα α και με μια χρόνια ολόκληρη στην πλάτη και με υψηλές θερμοκρασίες θα γίνουν παιχνίδια ρουτίνας μακάρι να βγω ψεύτης
Ομως ο κόσμος πρεπει να ρθει όχι για να δει μερες χατζηπαναγη αλλα να δει τους συντελεστές που μας έβγαλαν απο τον λαβύρινθο σε μόλις 10μηνες, να τους δει να τους ευχαριστισει με ενα ζεστό χειροκρότημα και με παρουσία οπως με κουλα
Εαν δεν έβγαινε η χρόνια (φανταστείτε λίγο το μέγεθος της επιτυχίας) θα είχαμε αλλη μια χρόνια με ελπίδα να βγούμε πριν προλάβει και μας περάσει το σκουλήκι (και το κάθε σκουλήκι) και καθιεροθουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε
Τωρα πλέον τελειώσαμε με ολα αυτά ανοικουν στο παρελθόν ανατέλλει μια νεα εποχή με περισσότερη σύμπνοια περισσότερη συσπείρωση και με περισσότερα άρρωστα ηρακλακια
Αν γίνουν στοιχιωδεις κινήσεις και οργάνωση απο την διοίκηση ετσι ώστε και να πηγαίνει η ομάδα στους στόχους της αλλα και να "βγαίνει" οικονομικά η ΠΑΕ με πληρωμένους στην ώρα τους ολους, οι οπαδοί με την τρελα τους θα πανε την ομάδα step forword εχουμε να δούμε φανταστικά πράγματα!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από maglin 6/5/2015, 10:23

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται φήμη ότι θα ανοίξει άλλη μία θέση για άνοδο, όποτε αυτό σημαίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τους υπόλοιπους.
Δεν θα υπάρξει εύκολο ματς μέχρι τέλους των playoff
maglin
maglin

Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2014

Δημοσίευση από Bezyr 6/5/2015, 13:45

Ωραια η συζητηση.
Μια αυθορμητη ερωτησουλα.
Αν ΔΕΝ ηταν η αεκ, θα πηγαιναμε μονο για ανοδο ή για πρωταθλημα?
Το να κυνηγας το πρωταθλημα, δεν το κανεις γιατι εχει αξια σαν τιτλος, αλλα γιατι αποδεικνυεις οτι
1.Εχεις αλλαξει νοοτροπια και κυνηγας αυτο που μπορεις και σου αξιζει
2.Ο Ηρακλης ανηκει στους μεγαλους που θελουν παντα το καλυτερο και δεν συμβιβαζεται με την ανοδο μονο ως δευτεραντζα
3.Διεκδικει μεχρι τελους αυτο που μπορει και οχι αυτο που θα του επιτρεψουν οι...αλλοι
4.Γυριζει σαν πρωταθλητης απο κει που δεν επεσες ποτε αγωνιστικα.
5.Κανεις εντονη την σηματοδοτηση στα λοιπα λιμα της Α για του χρονου τι τους περιμενει ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ...
6.Ηθικη ικανοποιηση παικτων κοσμου προπονητη και επενδυτη οτι πετυχες το απολυτο
7.Ενθουσιαζεις ακομη περισσοτερο τον κοσμο για διαρκειας
8.Πιθανα(?) καλυτερη αντιμετωπιση του χρονου στα οικονομικα (ισως και φετος δεν ξερω) καθως ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που εβαλες απο κατω την Αεκ...
9.Μεγαλη αβαντα ψυχολογικη στους παικτες που πηραν το πρωταθλημα εναντι της Αεκ...
10.Επικοινωνιακα, εκμεταλλευση του γεγονοτος οι καθαρισες εναν απο τους μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου στην προσπαθεια ανοδου...
και αλλοι 135 λογοι που απλα μας διαφευγουν με την πρωτη σκεψη αλλα που ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχουν και εχουν μεγαλη σημασια.
Του χρονου δεν μπορεις να εισαι αυχαριστημενος με κατι λιιγοτερο απο Ευρωπη.Οποιος θελει ας μου πει ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...
Αν κανουμε ομαδα πρωταθλητισμου, θα ζηταω πρωταθλημα, αν κανουμε ομαδα κυπελου θα ζηταω κυπελλο, αν κανουμε ομαδα για Ευρωπη, Ευρωππη.
Σχετικα με την αεκ.Κανετε λαθος.Εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μεγαλης ομαδος, γι αυτο θελουν πρωταθλημα, εμεις οχι, (ασχετως τι λεμε) γι αυτο και δεν ζηταμε.Ειναι απλο.
Απο τα τελευταια ποστ θα συμφωνησω απολυτα στο προτελευταιο του mos.Χειαζονται υψηλοι στοχοι και αλλαγη νοοτροπιας.
Oταν η ομαδα μου δειχνει οτι μπορει, ζηταω το καλυτερο.
Bezyr
Bezyr

Σελίδα 9 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης