Μεταγραφικές επιθυμίες -καλοκαιρινή περίοδος 2015
+28
tolaras10
luxus
Bezyr
Γαλαζιος Ηρωας
Night Watcher
mos
Χαρίλαος Χαρίτων fake
Coleman10
3φ
Behind the curtain
sakoulas74
dr. drake ramore
vagelis_10
kaspar
teo
rafael nadal
antonievic
Surgeon
Mirlas1908
DIMSAV
maglin
κατακρεουργημενος
Timetraveler
bluedevil
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ
Knack
natsinas75
tolisblue
32 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 8 από 23
Σελίδα 8 από 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Απ: Μεταγραφικές επιθυμίες -καλοκαιρινή περίοδος 2015
Bezyr έγραψε:Γκεκας.
Πιστευω σχετικα αμπαλος (καμμια σχεση με τον τροπο παιχνιδιου του Περονε), αργος σε σχεση με τον Λουκινα, μεγαλος σε ηλικια,κοντος για κεφαλι, επιρρεπης στο off side και πιθανον σχετικα ατιθασος.
Απο την αλλη εφεση στο γκολ αν τροφοδοτηθει σωστα, καλες τοποθετησεις(οταν δεν ειναι off side ) , καλος στην κεφαλια (οταν την φτανει ) με πλουσια εμπειρια, και γνωστης της ελληνικης πραγματικοτητος.
Επισης αν ζηταει 400, μαλλον προκειται για αληθινη προσεγγιση σε ενα αληθινο φορ
(ακου 150...)
Αμα τον θεωρεις πιο ταχυ απο τον Λουκινα πες το μου.
Στα αλλα δεν βλεπω πού διαφωνεις.....
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Φέτος δεν τον έχω δει, κατά τη διάρκεια της καριέρας του φυσικά το θεωρώ πιο γρήγορο.
Ο γκέκας έκανε καριέρα στο πολύ γρήγορο γερμανικό πρωτάθλημα καθαρά λόγω ταχύτητας και γνώσης του πως να σπάει το τεχνητό οφσάιντ.
ΥΓ. Μου αρέσει να σε πειράζω...
Ο γκέκας έκανε καριέρα στο πολύ γρήγορο γερμανικό πρωτάθλημα καθαρά λόγω ταχύτητας και γνώσης του πως να σπάει το τεχνητό οφσάιντ.
ΥΓ. Μου αρέσει να σε πειράζω...
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Και λίγα πράματα για το γκέκα...
1) Έχει 107 γκολ στο εξωτερικό (απλησίαστο νούμερο για οποιοδήποτε έλληνα) τη στιγμή που βγήκε στο εξωτερικό στα 26 του.
2) Έχει 24 γκολ με την εθνική (3ος σκόρερ στην ιστορία της και πρώτος εν ενεργεία)
3) Έχει ανακυρηχτεί πρώτος σκόρερ στη μπουντεσλίγκα (με τη μπόχουμ)
4) Φέτος ήταν πρώτος σκόρερ στον πρωτο γύρο στην τουρκία.
5) Αρνήθηκε να πάει στον τούρκο το 2006 σαν αντάλλαγμα για το σαλπιγγίδη και έφυγε εξωτερικό. (δείγμα φιλοδοξίας)
6) Στην ιταλία φέτος πρώτος σκόρερ ήταν ο λούκα τόνι στα 38 του...
1) Έχει 107 γκολ στο εξωτερικό (απλησίαστο νούμερο για οποιοδήποτε έλληνα) τη στιγμή που βγήκε στο εξωτερικό στα 26 του.
2) Έχει 24 γκολ με την εθνική (3ος σκόρερ στην ιστορία της και πρώτος εν ενεργεία)
3) Έχει ανακυρηχτεί πρώτος σκόρερ στη μπουντεσλίγκα (με τη μπόχουμ)
4) Φέτος ήταν πρώτος σκόρερ στον πρωτο γύρο στην τουρκία.
5) Αρνήθηκε να πάει στον τούρκο το 2006 σαν αντάλλαγμα για το σαλπιγγίδη και έφυγε εξωτερικό. (δείγμα φιλοδοξίας)
6) Στην ιταλία φέτος πρώτος σκόρερ ήταν ο λούκα τόνι στα 38 του...
Το βιογραφικό του Γκέκα είναι υπεραρκετο για τον Ηρακλή των τελευταίων 10 ετων. Η ηλικία του ειναι πρόβλημα, όμως αν έχει όρεξη να παίξει 2 χρόνια ο Ηρα θα κερδίσει πολλά, στο αγωνιστικό ,στο επικοινωνιακό, εμπειρία, σεβασμό από διαιτησία και ο Λουκι θα ξεπατικώσει 2-3 κινήσεις ενός κλασικού αλεπουδισιου φορ.
bluedevil- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2014
Η περιπτωση Γκεκα εμενα μου θυμιζει τις περιπτωσεις Μαχλα-Σινιορι.Ο μεν ενας(Μαχλας) ειχε εναν χρονο να παιξει μπαλα,ο μεν αλλος ηταν υπερηλικας για μπαλα.Και οι δυο εδειξαν την αδιαφορια τους να παιξουν μπαλα.Το ιδιο νομιζω οτι θα κανει και ο Γκεκας.
Η περιπτωση Πετροπουλου ειναι εκεινη του αιωνιου ταλεντου που καταληγει να ειναι γυρολογος-μισθοφορος μικρομεσσαιων ομαδων.
Η περιπτωση Βελιου μου φανταζει καλουτσικη αλλα μονο εαν δεν βρεθει τιποτα αλλο.Προτιμω λοιπον να αναζητησουμε σε Ευρωπη-Λ.Αμερικη εναν φορ σχετικα αγνωστο στο Ελληνικο κοινο που να γινει ο νεος Εντερσον(κανεις δεν τον ηξερε οταν ηρθε στον Ηρακλη και ομως βοηθησε περισσοτερο απο Μαχλαδες-Σινιοριδες κτλ).
Μην σας πιανει παλι το συνδρομο του αεροδρομιου η των λαμπερων ονοματων.Να σας θυμισω δυο πραγματακια.
1.Την ανοδο την πηραμε με Λουκινα φορ οχι με Ζαχορα-Ονουατσι.
2.Ο Παπαδοπουλος εκανε την μαγκια να μην χτισει την ομαδα γυρω απο τους τρεις Αργεντινους,αλλα να τους ενταξει στο συνολο.
Με βαση το δευτερο τετοιους παικτες θελει ο Ηρακλης.
1.Να μπορουν να δουλευουν για το συνολο και οχι το συνολο να δουλευει γιαυτους.
2.Να βοηθησουν την ομαδα να καλυψει τα κενα της.Αυτο θα κανει την διαφορα και οχι το λαμπερο ονομα του παικτη.
Αυτη την στιγμη ο Ηρακλης παει να κανει μια επανασταση στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.Να γινει σωματειο προτυπο για ολες τις πλεον χρεωκοπημενες ομαδες για το πως μπορει να κανει καποιος πρωταθλητισμο με ισορροπημενο μπατζετ,πως μπορει μια ομαδα να γινει κερδοφορα επιχειρηση ανεβαινωντας σκαλι σκαλι καθε χρονο.
Το ποιο δυσκολο εργο τωρα αρχιζει για τον Ηρακλη.Να κρατηθει και να καθιερωθει στην ΣΛ,ενω ταυτοχρονα θα θεσει τις βασεις για το κλικ παραπανω που ειναι η διεκδηκηση της εξοδου στην Ευρωπη η του κυπελλου.
Για μενα ο στοχος του χρονου ειναι να παιξει η ομαδα ενα κλικ καλλυτερο ποδοσφαιρο απο οτι επαιξε φετος.Δεν ξερω σε τι στοχους θα μας οδηγησει αυτο.Γιαυτο θελω 5-6 παικτες ουσιας που θα βοηθησουν μαζι με τους υπολοιπους να το πετυχει η ομαδα.Το εαν ειναι λαμπερα ονοματα η οχι με αφηνει αδιαφορο.
Η περιπτωση Πετροπουλου ειναι εκεινη του αιωνιου ταλεντου που καταληγει να ειναι γυρολογος-μισθοφορος μικρομεσσαιων ομαδων.
Η περιπτωση Βελιου μου φανταζει καλουτσικη αλλα μονο εαν δεν βρεθει τιποτα αλλο.Προτιμω λοιπον να αναζητησουμε σε Ευρωπη-Λ.Αμερικη εναν φορ σχετικα αγνωστο στο Ελληνικο κοινο που να γινει ο νεος Εντερσον(κανεις δεν τον ηξερε οταν ηρθε στον Ηρακλη και ομως βοηθησε περισσοτερο απο Μαχλαδες-Σινιοριδες κτλ).
Μην σας πιανει παλι το συνδρομο του αεροδρομιου η των λαμπερων ονοματων.Να σας θυμισω δυο πραγματακια.
1.Την ανοδο την πηραμε με Λουκινα φορ οχι με Ζαχορα-Ονουατσι.
2.Ο Παπαδοπουλος εκανε την μαγκια να μην χτισει την ομαδα γυρω απο τους τρεις Αργεντινους,αλλα να τους ενταξει στο συνολο.
Με βαση το δευτερο τετοιους παικτες θελει ο Ηρακλης.
1.Να μπορουν να δουλευουν για το συνολο και οχι το συνολο να δουλευει γιαυτους.
2.Να βοηθησουν την ομαδα να καλυψει τα κενα της.Αυτο θα κανει την διαφορα και οχι το λαμπερο ονομα του παικτη.
Αυτη την στιγμη ο Ηρακλης παει να κανει μια επανασταση στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.Να γινει σωματειο προτυπο για ολες τις πλεον χρεωκοπημενες ομαδες για το πως μπορει να κανει καποιος πρωταθλητισμο με ισορροπημενο μπατζετ,πως μπορει μια ομαδα να γινει κερδοφορα επιχειρηση ανεβαινωντας σκαλι σκαλι καθε χρονο.
Το ποιο δυσκολο εργο τωρα αρχιζει για τον Ηρακλη.Να κρατηθει και να καθιερωθει στην ΣΛ,ενω ταυτοχρονα θα θεσει τις βασεις για το κλικ παραπανω που ειναι η διεκδηκηση της εξοδου στην Ευρωπη η του κυπελλου.
Για μενα ο στοχος του χρονου ειναι να παιξει η ομαδα ενα κλικ καλλυτερο ποδοσφαιρο απο οτι επαιξε φετος.Δεν ξερω σε τι στοχους θα μας οδηγησει αυτο.Γιαυτο θελω 5-6 παικτες ουσιας που θα βοηθησουν μαζι με τους υπολοιπους να το πετυχει η ομαδα.Το εαν ειναι λαμπερα ονοματα η οχι με αφηνει αδιαφορο.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
και εγω αυτο σκεφτομαι σαν αρνητικο. μην μας κατσικωθει με κανενα παχουλο συμβολαιο και δεν ακουμπησει και μπαλα. τελειωμενο ομως δεν τον λες, παρ ολα αυτα.bluedevil έγραψε:Το βιογραφικό του Γκέκα είναι υπεραρκετο για τον Ηρακλή των τελευταίων 10 ετων. Η ηλικία του ειναι πρόβλημα, όμως αν έχει όρεξη να παίξει 2 χρόνια ο Ηρα θα κερδίσει πολλά, στο αγωνιστικό ,στο επικοινωνιακό, εμπειρία, σεβασμό από διαιτησία και ο Λουκι θα ξεπατικώσει 2-3 κινήσεις ενός κλασικού αλεπουδισιου φορ.
γι αυτο (οπως με τον ελευθεροπουλο) μπορει η παε να συνεργαστει μαζι του αλλα με χαμηλο συμβολαιο, μπονους τερματων κτλ.
και τον ελευθεροπουλο τον φοβομασταν αλλα τα πηγε καλα αν θυμαμαι σωστα.
κατα τα αλλα και αυτο που προτεινει ο Γαλαζιος ηρωας ειναι σωστο, αλλα δυσκολο ετσι οπως φαινονται τα πραγματα. η λατινικη αμερικη σιγουρα θα εχει 2-3 παιχτρονια και για εμας, το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε τα κονε. και με Μυροφοριδη λογικα θα παιρνουμε ελληνες και ξενους απο ελλαδα.
το προβλημα δεν ειναι αν θα ειναι ονομα ή οχι, το προβλημα θα ειναι αν θα παιξει μπαλα και αν θα ξερει μπαλα, αυτος που θα ερθει.
Και ομως τεο κονε εχουμε αρκει να τα αξιοποιησουμε καλα.Σκεψου τεο ο Εντερσον δουλευει σαν προπονητης στην Λ.Αμερικη,ο Λ.Παπαιωαννου ειναι σκαουτερ της Αρσεναλ στην Ελλαδα και ο Γιοβανοβιτς ξερει καλα την αγορα της Κυπρου.Ας τους αξιοποιησουμε,μπορει να μην σου προτινουν παικτες αλλα θα μας κατευθυνουν τουλαχιστον για το ποιες εταιρειες μανατζμεντ παικτων εχουν μουφα και ποιες εχουν καλους παικτες στα κυβικα μας.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
Σολτανι για αριστερα θα μ'αρεσε.
Εχει επαφη και με διχτυα, γρηγορος ειναι ληγει και τωρα το συμβολαιο του.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εχει επαφη και με διχτυα, γρηγορος ειναι ληγει και τωρα το συμβολαιο του.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
maglin- Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2014
ωραια η κουβεντα για την ταχυτα και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Γκεκα αλλα βαλτε στην κουβεντα και τα λεφτα
πιστευεται οτι αξιζει να δωθουν στον 35χρονο Γκεκα 400 χιλιαρικα (οπως γραφτηκε)?
εγω λεω ΟΧΙ
καπως παρομοια περιπτωση ειναι και η περιπτωση του Κλειτον που ακουστηκε.καλος χρυσος ο Κλειτον αλλα το θεμα ειναι ποσα ζηταει για να ερθει..να μου λειπουν παικτες ενα βημα πριν την ποδοσφαιρικη τους συνταξη (χωρις καμια προοπτικη να εχω οφελος σαν ομαδα μεταπωληση κτλ) που μου ζητανε ενα σκασμο λεφτα (για τα δεδομενα του τωρινου ΗΡΑΚΛΗ) για να ερθουν
πιστευεται οτι αξιζει να δωθουν στον 35χρονο Γκεκα 400 χιλιαρικα (οπως γραφτηκε)?
εγω λεω ΟΧΙ
καπως παρομοια περιπτωση ειναι και η περιπτωση του Κλειτον που ακουστηκε.καλος χρυσος ο Κλειτον αλλα το θεμα ειναι ποσα ζηταει για να ερθει..να μου λειπουν παικτες ενα βημα πριν την ποδοσφαιρικη τους συνταξη (χωρις καμια προοπτικη να εχω οφελος σαν ομαδα μεταπωληση κτλ) που μου ζητανε ενα σκασμο λεφτα (για τα δεδομενα του τωρινου ΗΡΑΚΛΗ) για να ερθουν
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
Συμφωνω με οσα αναφερει ο Γαλαζιος Ηρωας.Εχω την αισθηση οτι λιγο πολυ εκει ειμαστε ολοι, να στηριξουμε την τωρινη ομαδα με καλες προσθηκες, οχι απαραιτητα ονοματα.Να προσθεσω βεβαια οτι καλοι παικτες μπορει να ειναι και φτηνοι, αλλα εκει αλλαζεις φιλοσοφια, και απο την φιλοσοφια του δοκιμασμενου καλου, πας στη φιλοσοφια του φτηνου αξιποιησιμου ταλεντου.
Οσον αφορα τον Ηρακλη ως υποδειγμα ανασυγκροτησης, οντως ισχυει, αλλα με μια ιδιαιτεροτητα, οτι ο Ηρακλης δεν επεσε ποτε αγωνιστικα αρα θα πρεπει να εχουμε ως ΜΙΝΙΜΟΥΜ την ανετη παραμονη, αφου αυτην αγωνιστικα την πετυχαιναμε ευκολα ή δυσκολα ακομη και στις ασχημες εποχες με τα τεραστια χρεη.Ενας λογος λοιπον παραπανω ολοι μας, και ο προεδρος και οι παικτες και ο κοσμος να ζητα το καλυτερο δυνατο, παντα δεδομενων των δυνατοτητων, πρωτα απο μας τους ιδιους και στη συνεχεια απο τα υπολοιπα κομματια που φτιαχνουν συνολικα το ''Ηρακλης"
Αρα οχι παραλογες απαιτησεις αλλα σιγουρα οχι και μιζερες.
εντιτ: συμφωνω και με το σκεπτικο του nadal κατι που δεν σκεφτηκαμε.
Οσον αφορα τον Ηρακλη ως υποδειγμα ανασυγκροτησης, οντως ισχυει, αλλα με μια ιδιαιτεροτητα, οτι ο Ηρακλης δεν επεσε ποτε αγωνιστικα αρα θα πρεπει να εχουμε ως ΜΙΝΙΜΟΥΜ την ανετη παραμονη, αφου αυτην αγωνιστικα την πετυχαιναμε ευκολα ή δυσκολα ακομη και στις ασχημες εποχες με τα τεραστια χρεη.Ενας λογος λοιπον παραπανω ολοι μας, και ο προεδρος και οι παικτες και ο κοσμος να ζητα το καλυτερο δυνατο, παντα δεδομενων των δυνατοτητων, πρωτα απο μας τους ιδιους και στη συνεχεια απο τα υπολοιπα κομματια που φτιαχνουν συνολικα το ''Ηρακλης"
Αρα οχι παραλογες απαιτησεις αλλα σιγουρα οχι και μιζερες.
εντιτ: συμφωνω και με το σκεπτικο του nadal κατι που δεν σκεφτηκαμε.
ξεχναμε ομως τον Μυρο. αν απο αυτον περνανε οι μεταγραφες δυσκολα θα δουμε παιχτη στον Ηρακλη που να μην ειναι ελλαδα ή εστω κυπρο (μιας και καποιοι πηγαινοερχονται).
αν προτεινει παιχτες ο φοφονκα θα ειναι ενα ειδος εγγυησης, αλλα και παλι οτι πληρωσεις παιρνεις.
σε πρωτη φαση θα εψαχνα (μιας και εχω και τον Μυρο) να μαθω απο που ψωνιζει η τριπολη αλλα και ο καθενας και φερνους παιχτες που δεν τους ξερουμε (εκτος και αν παρακολουθεις τα πρωταθληματα τους) και βγαινουν καλοι.
ο Λ.Παπ θα μπορουσε να ριξει καμια ιδεα για κανενα μικρο παιχτη και αν εχει παει στην αγγλια να μας πει τι κανουν εκει, με ακριβεια χιλιοστου, οτι προσεξε μπας και στρωσουμε τις ακαδημιες μας (πραγμα χλωμο).
αν προτεινει παιχτες ο φοφονκα θα ειναι ενα ειδος εγγυησης, αλλα και παλι οτι πληρωσεις παιρνεις.
σε πρωτη φαση θα εψαχνα (μιας και εχω και τον Μυρο) να μαθω απο που ψωνιζει η τριπολη αλλα και ο καθενας και φερνους παιχτες που δεν τους ξερουμε (εκτος και αν παρακολουθεις τα πρωταθληματα τους) και βγαινουν καλοι.
ο Λ.Παπ θα μπορουσε να ριξει καμια ιδεα για κανενα μικρο παιχτη και αν εχει παει στην αγγλια να μας πει τι κανουν εκει, με ακριβεια χιλιοστου, οτι προσεξε μπας και στρωσουμε τις ακαδημιες μας (πραγμα χλωμο).
Εμ, γι αυτο λεμε Τεο οτι χρειαζεται τμημα σκαουτιγκ...
σιγοψιθυρίζεται οτι ο μύρο δεν θα είναι μαζί μας κυρίως επειδή ο ίδιος το επιθυμεί, τώρα δε ξέρω εάν μιλήσει με τον πρόεδρο και βρουν κάτι άλλο
και είναι λογικό διότι εάν η ομάδα κινηθεί για συγκεκριμένους στόχους απο το εξωτερικό δε έχει και πολύ ενδιαφέρον για τον ίδιο
υσ.έχω δει αρκετές φορ τον λουκι να αφιερώνει το γκολ στον μυρο μου προκαλεί εντύπωση
και είναι λογικό διότι εάν η ομάδα κινηθεί για συγκεκριμένους στόχους απο το εξωτερικό δε έχει και πολύ ενδιαφέρον για τον ίδιο
υσ.έχω δει αρκετές φορ τον λουκι να αφιερώνει το γκολ στον μυρο μου προκαλεί εντύπωση
Επισκέπτης- Επισκέπτης
doctoras9 έγραψε:σιγοψιθυρίζεται οτι ο μύρο δεν θα είναι μαζί μας κυρίως επειδή ο ίδιος το επιθυμεί, τώρα δε ξέρω εάν μιλήσει με τον πρόεδρο και βρουν κάτι άλλο
Δεν θα το ανεφερα, αλλα επ' ευκαιριας, δεν ξερω πού το ακουσες αλλα απο φιλο που ειναι μεσα στην παε, ακουστηκε οτι το τεχνικο επιτελειο δεν εχει και τις καλυτερες σχεσεις με τον αναπληρωτη προεδρο εδω και καιρο...Οσο και αν τον πιεσα δεν ειπε γιατι.
Ας το κρατησουμε σαν φημη προς το παρον....
Δεν είναι φήμη δηστυχώς....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Οτι και αν ειναι πιστευω ο παπαθανασακης θα παρει την αποφαση
Και συν αυτο ο μυρο εχει δειξει πολυ καλες σχεσεις με τον παπαδοπουλο
Αρα θα βρεθει ο τροπος να κρατηθει ηρεμια στην ομαδα
Και συν αυτο ο μυρο εχει δειξει πολυ καλες σχεσεις με τον παπαδοπουλο
Αρα θα βρεθει ο τροπος να κρατηθει ηρεμια στην ομαδα
Τόπος : bluehookahland
εχει να κανει και με την ηρεμια και με τα ποστα. δεν μπορω εγω να κανω τον κοουτς ή τον αναπλ. προεδρο αν δεν το εχω.
οταν ο καναδος ελεγε οτι ακομα θελουμε δουλεια στην οργανωση, ηλπιζα οτι θα ξεκινουσε απο εκει, αλλα κλαιν μαιν. εδω κακες γλωσσες λενε οτι ο μπεζας ποτε δεν εφυγε απο την παε, απλα πηγε σε ποστο που δεν φαινεται απλα.
θελω και εγω να γινω προεδρος μ αυτη τη λογικη.
@κατακρε ο παπαθανασακης μυαλο εχει, το θεμα ομως εκτος αυτου ειναι και ποσο τον επηρρεαζει ο καθενας στο περιβαλλον του. αν τον Χ τυπο τον εχει σαν θεο την πατησε.
anyway ισως καταλαβουν μερικα πραγματα για την οργανωση οταν συναντηθουν με την εγκληματικη οργανωση στο πρωτο μιτινγκ της σουπερ κλικας..
*ο σεντελιδης πιστευω θα το ειχε πολυ με τις ακαδημιες.
οταν ο καναδος ελεγε οτι ακομα θελουμε δουλεια στην οργανωση, ηλπιζα οτι θα ξεκινουσε απο εκει, αλλα κλαιν μαιν. εδω κακες γλωσσες λενε οτι ο μπεζας ποτε δεν εφυγε απο την παε, απλα πηγε σε ποστο που δεν φαινεται απλα.
θελω και εγω να γινω προεδρος μ αυτη τη λογικη.
@κατακρε ο παπαθανασακης μυαλο εχει, το θεμα ομως εκτος αυτου ειναι και ποσο τον επηρρεαζει ο καθενας στο περιβαλλον του. αν τον Χ τυπο τον εχει σαν θεο την πατησε.
anyway ισως καταλαβουν μερικα πραγματα για την οργανωση οταν συναντηθουν με την εγκληματικη οργανωση στο πρωτο μιτινγκ της σουπερ κλικας..
*ο σεντελιδης πιστευω θα το ειχε πολυ με τις ακαδημιες.
Δικιο εχεις
Αλλα δεν νομιζω ο σακης να εχει καποιον σαν θεο
Οπως πιστευω οτι σε θεμα που εχει να κανει με οργανωση και τετοια
Μπορει να ειναι αμειλικτος
Ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες αλλα ελπιζω οι αποφασεις να ειναο καθαρα δικες του
Αλλα δεν νομιζω ο σακης να εχει καποιον σαν θεο
Οπως πιστευω οτι σε θεμα που εχει να κανει με οργανωση και τετοια
Μπορει να ειναι αμειλικτος
Ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες αλλα ελπιζω οι αποφασεις να ειναο καθαρα δικες του
Τόπος : bluehookahland
σε καποια φαση ειπε οτι αν (οταν πιο σωστα) η ομαδα ανεβει στην Α αυτος θα μετακομισει θεσ/νικη. αρα η θεση του αντιπροεδρου παιζει να μεινει και γλαστρα.
οργανωτικα ομως οταν και ο ιδιος παραδεχετε οτι ακομα δεν εχουμε φτασει σε καλο επιπεδο οργανωσης σαν παε ειναι θετικο βημα, ισως να μην κολωσει να στειλει κοσμο και να προσλαβει φυσικα υπαλληλους καταλληλους για καθε θεση.
αλλιως διεκδικω ανετα την θεση του σεντελιδη.
μην κοιτας που δεν παω ακομα, δεν θελω να χαλασω την αρμονια της παε..
οργανωτικα ομως οταν και ο ιδιος παραδεχετε οτι ακομα δεν εχουμε φτασει σε καλο επιπεδο οργανωσης σαν παε ειναι θετικο βημα, ισως να μην κολωσει να στειλει κοσμο και να προσλαβει φυσικα υπαλληλους καταλληλους για καθε θεση.
αλλιως διεκδικω ανετα την θεση του σεντελιδη.
μην κοιτας που δεν παω ακομα, δεν θελω να χαλασω την αρμονια της παε..
Κ ο Σεντελίδης βοήθησε στην ανοδο του Ηρακλή, ειναι ανθρωπος τον οποίο εκτιμάει ο πρόεδρος και μάλιστα τον βοήθησε να αναλάβει την ομάδα.Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όσους βοήθησαν αυτα τα χρονια πραγματικά τον Ηρακλή ουτε αυτούς που τον χντάκωσαν.
bluedevil- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2014
Ποιος είναι ο αναπληρωτής;;; Ο Σεντελίδης;;;
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Από σήμερα μπαίνει στις επιθυμίες μου ο Καραμάνος.
Δανεικός από το γκέυ δεν είναι;
Αν είναι έτσι τον βγάζω, αλλά και γιατί ζήτησε συγνώμη από τους γιούφτους.
αποσπασματα απο πρωινη συνεντευξη του Παπ:
Για την οργάνωση ενόψει της νέας χρονιάς:
Η βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες της φετινής σεζόν και θα προσθέσουμε ποιοτικούς παίκτες που δεν θα ξεπερνάν τον αριθμό των πέντε. Έχει νέα παιδιά η ομάδα, πρέπει να τα εμπιστευτούμε και θα πάρουμε παίκτες να τους βοηθήσουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παραπάνω παίκτες και να χρεώσουμε πάλι την ομάδα. Πάντα θα βλέπουμε και νέους παίκτες, θα κάνουμε σκάουτινγκ και ήδη έχουμε στην επαγγελματική ομάδα τρία αξιόλογα παιδιά από την Β’ ομάδα. Πάντα μας νοιάζει να χτίζουμε και τις μικρότερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά».
Για την οργάνωση ενόψει της νέας χρονιάς:
Η βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες της φετινής σεζόν και θα προσθέσουμε ποιοτικούς παίκτες που δεν θα ξεπερνάν τον αριθμό των πέντε. Έχει νέα παιδιά η ομάδα, πρέπει να τα εμπιστευτούμε και θα πάρουμε παίκτες να τους βοηθήσουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παραπάνω παίκτες και να χρεώσουμε πάλι την ομάδα. Πάντα θα βλέπουμε και νέους παίκτες, θα κάνουμε σκάουτινγκ και ήδη έχουμε στην επαγγελματική ομάδα τρία αξιόλογα παιδιά από την Β’ ομάδα. Πάντα μας νοιάζει να χτίζουμε και τις μικρότερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά».
Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Γκέκα:
«Όχι δεν υπάρχει θέμα με τον Γκέκα».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κλέιτον:
«Υπάρχει μια σκέψη για τον Κλέιτον. Ο Κλέιτον έχει αδιαμφισβήτητα ταλέντο, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και από εκεί και πέρα είναι θέμα συζητήσεων και οικονομικό. Μακάρι ένας τόσο ταλαντούχος παίκτης να έρθει στον Ηρακλή».
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
Σελίδα 8 από 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Παρόμοια θέματα
» Μεταγραφικες επιθυμιες 2012
» Μεταγραφικές Επιθυμίες 2011
» ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-16
» Αγωνιστική περίοδος 2015-16
» Περιοδος 2014-2015:Η επιστροφη
» Μεταγραφικές Επιθυμίες 2011
» ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-16
» Αγωνιστική περίοδος 2015-16