Αγωνιστικά Περιοδου 2015-2016
+25
Big bad wolf
papin
Knack
tolisblue
Mirlas1908
Iraklaras07
Ιολαος
natsinas75
Hood
Bezyr
Χαρίλαος Χαρίτων fake
dr. drake ramore
milano
maglin
DIMSAV
teo
bluedevil
luxus
mos
Γαλαζιος Ηρωας
rafael nadal
sakoulas74
Night Watcher
ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ
garba10
29 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 12
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Απ: Αγωνιστικά Περιοδου 2015-2016
να τα χεσω τα ονοματα αν ειναι να τα σκεφονται αυτοι που φερανε τους μπουλουτ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ?
ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ?
rafael nadal- Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2014
Δεν ξερω αν του προταθηκε η οχι, οταν ομως βλεπεις Τολη Τουρκο Περονε και δεν προκειται να σε πουλησουν, η ανανεωση/δανεικος ειναι μονοδρομος.
Τωρα αν οντως πιστεψε οτι σε μια τετραδα τετοια θα επαιρνε αρκετες ευκαιριες μεγαλο του λαθος. Οποιος βλεπει μπαλα καταλαβαινει οτι ο Λουκινας εχει αισθηση του γκολ, αλλα δεν ειναι και ο πιο εμπαλος επιθετικος.
(Μην μου πειτε για τον τουρκο μα μου , δεν ξεραμε τι μας περιμενει)
Τωρα αν οντως πιστεψε οτι σε μια τετραδα τετοια θα επαιρνε αρκετες ευκαιριες μεγαλο του λαθος. Οποιος βλεπει μπαλα καταλαβαινει οτι ο Λουκινας εχει αισθηση του γκολ, αλλα δεν ειναι και ο πιο εμπαλος επιθετικος.
(Μην μου πειτε για τον τουρκο μα μου , δεν ξεραμε τι μας περιμενει)
Ο Mανούσος είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα φέτος να είχαμε αντί για Μπουλούτ. Είναι ο τύπος του φορ που φωνάζω από το καλοκαίρι ότι μας έλειπε, με δεδομένη την παρουσία Βέλλιου και κατά δεύτερον Λουκίνα. Δεν ξέρω κάτι για πιθανό ενδιαφέρον μας, αλλά επειδή μου άρεσε ως παίκτης είχα ρωτήσει κάποιον να μου πει τι παίζει με αυτόν και γιατί δεν πάει σε μεγαλύτερη ομάδα και μου είχε πει ότι έχει επιχειρηση ( ή επιχειρήσεις) στην Μυτιλήνη και δυσκολεύεται να φύγει εκτός του νησιού του...
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Με κάτι μπιτσόμπαρα ασχολείται και εμπορικά καταστήματα. Εντάξει, δεν κουμαντάρει και την Apple. Το Γενάρη βολτάριζε στη Λεμεσσό αλλά μετά την απόλυση του Χάβου δεν προχώρησε το πράγμα. Ο οποίος Χάβος τον θέλει και τώρα στον μποροθρήνο αλλά όσο και να τον θέλει χλωμό τον βλέπω να τελειώνει το πρωτάθλημα.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Με λίγα λόγια, την Ευρώπη την έχουμε σίγουρη του χρόνου...
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
μόνο αμα παρατήσει τα μπιτσόμπαρα ο Μανούσος πάμε για ευρώπη...
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Φευγατους έχω σιγουρους βελλιο κ καρασαλιδη.
Υπο προϋποθέσεις και σαραμαντας.
Το θέμα είναι οτι ή παε μονο με καποιες από δεσμεύσεις + λεφτά βελλιου θα βρεθεί να έχει λεφτά για καποιες προσθήκες.
Τώρα αν ο μεταγραδικος σχεδιασμός γίνει όπως πέρσι σωτηρία δεν υπάρχει, ουτε μέλλον ουτε τίποτα.
Απλα μια απο τα ίδια.
Υπο προϋποθέσεις και σαραμαντας.
Το θέμα είναι οτι ή παε μονο με καποιες από δεσμεύσεις + λεφτά βελλιου θα βρεθεί να έχει λεφτά για καποιες προσθήκες.
Τώρα αν ο μεταγραδικος σχεδιασμός γίνει όπως πέρσι σωτηρία δεν υπάρχει, ουτε μέλλον ουτε τίποτα.
Απλα μια απο τα ίδια.
Ενταξει, τον Βελλιο δεν μπορει, αλλα Θοδωρη μου, μην μου τα γραφεις ετσι αποτομα για τους αλλους, γιατι τετοια δεν εκανε ουτε ο Περουκας.Μη μας ερθει κανα εγκεφαλικο βραδιατικα...
Ακουσες κατι?
Ακουσες κατι?
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Όχι φίλε. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να αρχίσω να ρωταω απο τη στιγμη που πασχουμε ακόμα διοικητικά στην παε.
Καλά τα μπηνελικια κτλ στον κυρ Σάββα αλλά όσο δεν οργανωνομαστε δεν πειθομαι.
Πιστεύω ηλικιακά σε συνδιασμό με την αγωνιστικη.κατασταση έχουμε 3 παιχτες μικρούς που θα μπορούσαν να φύγουν.
Βελλιος το ξέρουμε ήδη,που θα παει δεν ξέρουμε.
Σαραμαντας πιστεύω και καρασαλιδης που δεν τον πίστεψα, θεός δεν είμαι εκανα λάθος, βοήθησε.
Τώρα ΑΝ καταφέρουμε να σμπρωξουμε κανένα τσιλια, κάνα ανηψιό ξέρω γω θα ηταν το ιδανικό.
Το πρόβλημα της ανοργανωσιας όμως παραμένει.
Θα πάμε.όπως πέρσι ( Καναδός, παπ) ή ξέρω γω θα κανει καμια σκασια κάνα τυπακι τύπου ξενιδης?
Καλά τα μπηνελικια κτλ στον κυρ Σάββα αλλά όσο δεν οργανωνομαστε δεν πειθομαι.
Πιστεύω ηλικιακά σε συνδιασμό με την αγωνιστικη.κατασταση έχουμε 3 παιχτες μικρούς που θα μπορούσαν να φύγουν.
Βελλιος το ξέρουμε ήδη,που θα παει δεν ξέρουμε.
Σαραμαντας πιστεύω και καρασαλιδης που δεν τον πίστεψα, θεός δεν είμαι εκανα λάθος, βοήθησε.
Τώρα ΑΝ καταφέρουμε να σμπρωξουμε κανένα τσιλια, κάνα ανηψιό ξέρω γω θα ηταν το ιδανικό.
Το πρόβλημα της ανοργανωσιας όμως παραμένει.
Θα πάμε.όπως πέρσι ( Καναδός, παπ) ή ξέρω γω θα κανει καμια σκασια κάνα τυπακι τύπου ξενιδης?
Πλεον απο εδώ.και πέρα, ή σεζόν, στόχοι κτλ τελείωσαν.
Πρεπει απο τώρα, να οργανωθεί ή παε. Έχουν μηνες μπροστά τους για πολυ.μελετημένες κινήσεις. Ελπίζω να κατάλαβαν κάτι απο.την (πετυχημένη ομολογουμένως ) σεζόν που σχεδόν τελειωσε.
Ή.μη σοβαρή οργάνωση και ή μη είσοδος μας στα επομενα πλέι οφ θα είναι σαν να πυροβόλαμε τα πόδια μας.
Πρεπει απο τώρα, να οργανωθεί ή παε. Έχουν μηνες μπροστά τους για πολυ.μελετημένες κινήσεις. Ελπίζω να κατάλαβαν κάτι απο.την (πετυχημένη ομολογουμένως ) σεζόν που σχεδόν τελειωσε.
Ή.μη σοβαρή οργάνωση και ή μη είσοδος μας στα επομενα πλέι οφ θα είναι σαν να πυροβόλαμε τα πόδια μας.
Το λάθος της διοίκησης ήταν που έθεσε στόχο τα play off στη μέση της χρονιάς.
Όλοι οι πρώην ποδοσφαιριστές και γενικά οι ποδοσφαιράνθρωποι που βγαίνουν και μιλούν κατά διαστήματα για τον Ηρακλή όλοι αναφέρονται σε χρονιά σταθεροποίησης.
Για τον Άρη, έλεγε ο Αναστόπουλος ότι για να πρωταγωνιστήσει πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμα 2 χρόνια γιατί η 1η χρονιά στην Σούπερ Λιγκ θα είναι αναγνωριστική.
Ίσως όλοι αυτοί γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς.
Το καλοκαιράκι θα δούμε πολλά πράγματα.
Όλοι οι πρώην ποδοσφαιριστές και γενικά οι ποδοσφαιράνθρωποι που βγαίνουν και μιλούν κατά διαστήματα για τον Ηρακλή όλοι αναφέρονται σε χρονιά σταθεροποίησης.
Για τον Άρη, έλεγε ο Αναστόπουλος ότι για να πρωταγωνιστήσει πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμα 2 χρόνια γιατί η 1η χρονιά στην Σούπερ Λιγκ θα είναι αναγνωριστική.
Όσο είμαστε κωλοχανειο διοικητικά σοβαρή ομάδα (και όχι φωτοβολίδα) δεν παιζει να δουμε.
Μερικες φορες τα αυτονοητα ειναι τοσο απλα που δεν τα βλεπουμε.Iraklaras07 έγραψε:Το λάθος της διοίκησης ήταν που έθεσε στόχο τα play off στη μέση της χρονιάς.
Προσυπογραφω με 2 χερια τα παραπανω και ειδικα το υπογραμμισμενο.
Τσιμπαμε σε φημες που δεν εχουν βαση τις οποιες αναπαραγουμε χωρις να γνωριζουμε πραγματα και καταστασεις που στο μυαλο μας (σαν οπαδοι) ειναι εντελως διαφορετικα απ' οτι η πραγματικοτητα.
Από που προκύπτει ότι η διοίκηση είναι κωλοχανείο;teo1908 έγραψε:Όσο είμαστε κωλοχανειο διοικητικά σοβαρή ομάδα (και όχι φωτοβολίδα) δεν παιζει να δουμε.
Επειδή δεν πληρώνει τους δικηγορίσκους τα λεφτά που εκβιαστικά και αδίκως ζητάνε;
Νομίζω πρέπει να κοιτάμε και τα θετικά και οφείλουμε να πούμε ότι και η διοίκηση από τον Γενάρη και μετά έχει κάπως σοβαρευτεί.
Να σου θυμίσω ότι θεωρητικά τώρα έχουμε τεχνικό διευθυντή και δυο μεγάλα ονόματα να ασχολούνται με τις ακαδημίες.
Iraklaras07 έγραψε:Από που προκύπτει ότι η διοίκηση είναι κωλοχανείο;teo1908 έγραψε:Όσο είμαστε κωλοχανειο διοικητικά σοβαρή ομάδα (και όχι φωτοβολίδα) δεν παιζει να δουμε.
Επειδή δεν πληρώνει τους δικηγορίσκους τα λεφτά που εκβιαστικά και αδίκως ζητάνε;
Νομίζω πρέπει να κοιτάμε και τα θετικά και οφείλουμε να πούμε ότι και η διοίκηση από τον Γενάρη και μετά έχει κάπως σοβαρευτεί.
Να σου θυμίσω ότι θεωρητικά τώρα έχουμε τεχνικό διευθυντή και δυο μεγάλα ονόματα να ασχολούνται με τις ακαδημίες.
Ποιον και δεν το πηραμε χαμπαρι?
Δηλαδή δεν είναι μέσα στην ομάδα , κοντά στους παίκτες κτλ αλλά βοηθάει στις μεταγραφές.
Και είχαν πει ότι ο ίδιος δεν θέλει να γνωστοποιηθεί το όνομα του.
Δηλαδή δεν είναι μέσα στην ομάδα , κοντά στους παίκτες κτλ αλλά βοηθάει στις μεταγραφές.
Και είχαν πει ότι ο ίδιος δεν θέλει να γνωστοποιηθεί το όνομα του.
Η κατασταση ειναι σουρεαλ
Καποιος λεει πνιγοτανε και ο αλλος απ εξω φωναζε τι ασπρο κολο που ειχε...
Τί σημαινει σταθεροποιηση να καταλαβω?.
Υπαρχει ανωργανωσια.
Σταθεροποιηση θα υπηρχε αν παιρνανε 4 ΑΣΤΕΡΙΑ πιτσιρικαδες που θα περιμεναν να εξελιχθουν φετος, ωστε με 3 ετοιμους και ακριβους, κανα 2 μυρια,1-1,5 απο τον Αποστολη και μισο απο τσεπη θα κανανε ομαδαρα για τα επομενα χρονια.Αντε ξυπνηστε λιγο.
Ειχαν τη μαγια απο περυσι για να χτισουν
Τι χτισαμε ρε σεις με Μπουλουτ και Ρομειρο και τους αλλους που φυγανε νυχτα ή με παικτες που μειναν στασιμοι οπως ο Τσιλιανιδης?
Στασιμοι μειναμε παιδια, στασιμοι.
Δεν ειχαμε προβληματα γιατι, ο Παπαδοπουλος παρα τα λαθη του τα αγωνιστικα που εκανε και κανει (αποψη μου) συνεισεφερε πολυ στην συνεχεια απο περυσι, στα γκολ του Βελλιου απο το πουθενα, και στα 2 θυματα που πεσανε απο το Γεναρη.
Ποσοι παικτες μενουν απο τη σημερινη ομαδα?Απο το κεντρο και μπροστα ολοι αλλαζουν.
Αντε, ο Λεοζινιο μενει.
Να κρατησει Βελλιο και να χτισει πανω του βγαζοντας μας ρομπα ολους, μπορει?
Καποιος λεει πνιγοτανε και ο αλλος απ εξω φωναζε τι ασπρο κολο που ειχε...
Τί σημαινει σταθεροποιηση να καταλαβω?.
Υπαρχει ανωργανωσια.
Σταθεροποιηση θα υπηρχε αν παιρνανε 4 ΑΣΤΕΡΙΑ πιτσιρικαδες που θα περιμεναν να εξελιχθουν φετος, ωστε με 3 ετοιμους και ακριβους, κανα 2 μυρια,1-1,5 απο τον Αποστολη και μισο απο τσεπη θα κανανε ομαδαρα για τα επομενα χρονια.Αντε ξυπνηστε λιγο.
Τι χτισαμε ρε σεις με Μπουλουτ και Ρομειρο και τους αλλους που φυγανε νυχτα ή με παικτες που μειναν στασιμοι οπως ο Τσιλιανιδης?
Δεν ειχαμε προβληματα γιατι, ο Παπαδοπουλος παρα τα λαθη του τα αγωνιστικα που εκανε και κανει (αποψη μου) συνεισεφερε πολυ στην συνεχεια απο περυσι, στα γκολ του Βελλιου απο το πουθενα, και στα 2 θυματα που πεσανε απο το Γεναρη.
Ποσοι παικτες μενουν απο τη σημερινη ομαδα?Απο το κεντρο και μπροστα ολοι αλλαζουν.
Αντε, ο Λεοζινιο μενει.
Να κρατησει Βελλιο και να χτισει πανω του βγαζοντας μας ρομπα ολους, μπορει?
Πρέπει να βλέπουμε την κατάσταση και από τις δύο όψεις του νομίσματος.Bezyr έγραψε:
Και εγώ αν ήμουν στην θέση του Καναδού με την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και με τα 3000 άτομα που πηγαίνουν γήπεδο δεν θα έβαζα τάλαρο.
Οι μόνοι που επενδύουν σε αυτό το ποδόσφαιρο είναι αυτοί που έχουν αρκετά ώστε να μην τους νοιάζει. Ε, ο δικός μας δεν φαίνεται για τέτοιος
Αν δεν υπάρχουν τα λεφτά σταθεροποίηση είναι να κρατήσεις την ίδια ομάδα με την Β με λίγες μόνο προσθήκες και να δεις ποιοι παίκτες μπορούν. Ε αυτό και κάναμε.
Τώρα βέβαια για να πιάσει τόπο η χρονιά θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για ενίσχυση.
Αλλιώς η λέξη σταθεροποίηση χρησιμοποιήθηκε απλώς για να μην λέμε ότι πηγαίνουμε για την παραμονή.
Iraklaras 07 φίλε δηλαδή πως σοβαρευτηκε ή διοίκηση? Πήρε μήπως κάποιον υπάλληλο για κάποια συγκεκριμένη θέση?
Απο τον Γενάρη μέχρι τώρα σαν διοίκηση έκαναν μια καγκουρια με.τον κυρ Σάββα. Αυτό ειναι όλο.
Και όταν λέμε παε εννοούμε καναδό, παπ, σεντελιδη, σαρλη άντε και κανας ακόμα στην Κρήτη.
Άλλαξε κάτι δηλαδή και δεν το κατάλαβα? Κωλοχανειο ειμασταν Κωλοχανειο μειναμε.
Και όταν ακόμα και σήμερα διαβάζουμε για παιχτες χωρίς να έχουμε επίσημα τον τάδε τεχνικό διευθυντή δεν βλέπω καμία αλλαγή στην παε, ίσα ίσα σκέφτομαι πόσοι μπουλουτ ακόμα θα έρθουν στην ομάδα.
Τέλος φίλε θα ξαναγινω γραφικός και θα σε πω οτι οι μαλακες πέθαναν.
Αμα δεν θέλει 3.000 κοσμο να πάρει παιχτες.
Όχι ήρθε 3.000 κόσμος άρα δεν παίρνω παιχτες.
Και άλλοι είχαν την καλή διάθεση να έρθουν αλλά δεν πετάνε τόσο εύκολα χρονο και λεφτά.
Οποτε ας αφήσουμε τον κόσμο εξω απο την κουβέντα τι κάνει ή παε.
Απο τον Γενάρη μέχρι τώρα σαν διοίκηση έκαναν μια καγκουρια με.τον κυρ Σάββα. Αυτό ειναι όλο.
Και όταν λέμε παε εννοούμε καναδό, παπ, σεντελιδη, σαρλη άντε και κανας ακόμα στην Κρήτη.
Άλλαξε κάτι δηλαδή και δεν το κατάλαβα? Κωλοχανειο ειμασταν Κωλοχανειο μειναμε.
Και όταν ακόμα και σήμερα διαβάζουμε για παιχτες χωρίς να έχουμε επίσημα τον τάδε τεχνικό διευθυντή δεν βλέπω καμία αλλαγή στην παε, ίσα ίσα σκέφτομαι πόσοι μπουλουτ ακόμα θα έρθουν στην ομάδα.
Τέλος φίλε θα ξαναγινω γραφικός και θα σε πω οτι οι μαλακες πέθαναν.
Αμα δεν θέλει 3.000 κοσμο να πάρει παιχτες.
Όχι ήρθε 3.000 κόσμος άρα δεν παίρνω παιχτες.
Και άλλοι είχαν την καλή διάθεση να έρθουν αλλά δεν πετάνε τόσο εύκολα χρονο και λεφτά.
Οποτε ας αφήσουμε τον κόσμο εξω απο την κουβέντα τι κάνει ή παε.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Άντε να δούμε. Ελπίζω να μην καταλήξουμε και αυτό το καλοκαίρι στο Καρπενήσι...
Άντε να δούμε. Ελπίζω να μην καταλήξουμε και αυτό το καλοκαίρι στο Καρπενήσι...
Και στο Καρπενησι να γινει η προετοιμασια, αν γινει με τον σωστο εξοπλισμο, το σωστο ροστερ και τις σωστες προσθηκες/παραμονες, δεν νομιζω κανεις μας να χαλαστει...
Αλλες ομάδες εχει πχ στην Ιταλία αλλες στο Καρπενήσι.
Φυσικά και στο Καρπενήσι δεν με χαλάει αρκεί να μην κάνουμε τα ίδια λάθη όπως πέρσι.
Αλλες ομάδες εχει πχ στην Ιταλία αλλες στο Καρπενήσι.
Φυσικά και στο Καρπενήσι δεν με χαλάει αρκεί να μην κάνουμε τα ίδια λάθη όπως πέρσι.
Φτασαμε στο παραπεντε, δυο παιχνιδια πριν το τελος της σαιζον, χωρις αδειοδοτηση, κοινως χωρις μεταγραφες, για να "ψησουμε" τους παικτες που εχουμε.Οργανωση τωρα οχι μαλ@κιες...
Φαντάζεστε να βγει κανένα 2 ημίχρονο 1 τελικό;
Κατσικοποδαροι ενα ματς δεν ανοίξατε 3 μπαλάκια ρίξαμε..!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Φιλικά αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2015-2016
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2015-2016
» ΡΟΣΤΕΡ 2015 2016
» Κύπελλο Ελλάδας 2015-2016
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2015-2016
» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ 2015-2016
» ΡΟΣΤΕΡ 2015 2016
» Κύπελλο Ελλάδας 2015-2016