ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ 2016-2017
+20
teo
Γαλαζιος Ηρωας
Margasv10
tolisblue
iraklis_athens
georgeapostolo
Big bad wolf
lll
Knack
milano
xibalba
georgeka074
Surgeon
natsinas75
DIMSAV
playmaker
rafael nadal
antonievic
mos
Behind the curtain
24 απαντήσεις
Σελίδα 34 από 42
Σελίδα 34 από 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Απ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ 2016-2017
Δεν δινει διαχείριση δεν τον συμφέρει και λογικο ειναι γιατι, οποιος του λεει για διαχείριση αντιπαρατίθεται με προταση συμπαίκτη(που παιζει δαγκωμα), οπωτε δε συμφερει τον υποψήφιο
Εξαναγκασμός δεν επιτεύχθηκε, συνεπώς αγορα και μονο εαν σκασεις τον "αερα" που θελει αυτος για να δωσει και στον μπεζα καγιουλη και οποιον εμπλεκόμενο
Παντως επιχειρηματιας που θελει θεωριτικα να επενδύσει εαν βγαινει και κανει μανουρες με τους αρδ για τα φραγκα της διαπραγμάτευσης ειναι για γελια πια, ειναι το ιδιο με οποιον θελει ο καναδος να επιλεξει για επόμενο.
Εξαναγκασμός δεν επιτεύχθηκε, συνεπώς αγορα και μονο εαν σκασεις τον "αερα" που θελει αυτος για να δωσει και στον μπεζα καγιουλη και οποιον εμπλεκόμενο
Παντως επιχειρηματιας που θελει θεωριτικα να επενδύσει εαν βγαινει και κανει μανουρες με τους αρδ για τα φραγκα της διαπραγμάτευσης ειναι για γελια πια, ειναι το ιδιο με οποιον θελει ο καναδος να επιλεξει για επόμενο.
Τόπος : Salonica
Κατ' αρχήν δεν κατηγορώ κανέναν από εσάς προσωπικά, εφόσον έχετε κάποια πληροφορία καλά κάνετε και τη μοιράζεστε στο φόρουμ. Αυτό που λέω εγώ είναι πως αν ο Αμερικάνος έχει λεφτά, θέλει να τα χώσει και είναι και ηρακλάκι, να έρθει να μας συστηθεί και αν μας πείσει, μετά θα διώξουμε εμείς τον απατεώνα και μάλιστα θα του κάνουμε και έκπτωση. Γιατί το πρόβλημα στο να φύγει σήμερα ο απατεώνας είναι το ποιος θα έρθει μετά.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Mos αστο φιλε και "ο δεν ξερει η μανα του τι δουλεια κάνει" ηρθε και καλοπιασε οπαδους και γκειτ τεν και τα τι αυτα και εδειξε και λεφτα και την πατησαμε και παλι.
Και μη τι ψάχνετε για το ποιος ειναι αξιοπιστος και ηρακλακι χιλιο γιατι οταν ερθει η ωρα εκει στα κεντρα θα το βουτηξει το χερι στο μελακι ειτε οικιοθελώς ειτε εξαναγκασμού.
Οσο για το διώξιμο εαν εννοείς απο οπαδους η προσπάθεια εγινε μια χρονια ολοκληρη με οτι δυναμεις υπηρχαν δεν καθαρισε ο ιος γιατι εχει αντισώματα ενισχυμένα απο πολλα αντιμέτωπα στρατόπεδα.
Και μη τι ψάχνετε για το ποιος ειναι αξιοπιστος και ηρακλακι χιλιο γιατι οταν ερθει η ωρα εκει στα κεντρα θα το βουτηξει το χερι στο μελακι ειτε οικιοθελώς ειτε εξαναγκασμού.
Οσο για το διώξιμο εαν εννοείς απο οπαδους η προσπάθεια εγινε μια χρονια ολοκληρη με οτι δυναμεις υπηρχαν δεν καθαρισε ο ιος γιατι εχει αντισώματα ενισχυμένα απο πολλα αντιμέτωπα στρατόπεδα.
Knack τα γνωρίζω αυτά που λες όλα, άλλωστε κ εγώ ήμουν τακτικό "μέλος" των bluefans από την πολύ αρχή του κ μέχρι το κλείσιμο. Προσωπικά λόγω ηλικίας δεν συμμετείχα σε κάτι από αυτά. τον ba97200 τον θυμάμαι, τον έχω γνωρίσει κ προσωπικά. Απλά τα επαναφέρω στην συζήτηση γιατί δεν βλέπω καμία άλλη λύση, σοβαρή, από μέρους μας. Διαφορετικά αφήνουμε την ομάδα έρμαιο των ορέξεων του Καναδού, του συστήματος (αν αυτό ασχολείται με μας ακόμη) και όποιων άλλων τυχάρπαστων. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε δηλαδή (τον Ηρακλή)...Knack έγραψε:Αναφερεις τα προφανη που πρεπει να γινουν για να παρει ζωη ο συλλογος και ειναι αυτα που λεω κι εγω εδω και χρονια και κατ ιδιαν και δημοσιως.Margasv10 έγραψε:Τεράστιο λαμόγιο και ανίκανος ο Πλεξίδας. Θα γίνουμε Μπλεξίδας ως ομάδα, όχι πως δεν είμαστε ήδη βέβαια...
Δικός μας φορέας, Νέος φορέας, με κυρίως νέα άτομα, επιστήμονες δηλ πτυχιούχοι, με κατάρτιση ο καθένας στον τομέα του, με όρεξη να ασχοληθούν σοβαρά. Που θα αναδείξουν με σωστές, καθαρές, διαδικασίες μια ολιγομελή ομάδα που θα εκπροσωπεί τους υπόλοιπους και θα τρέξει κάποια πράγματα. Θα κάνει συναντήσεις με πολιτικούς, επιχειρηματίες, καμιά έπο μέπο, θα δώσει συνεντεύξεις τύπου, θα κινητοποιήσει τον κόσμο. Θα ενημερώνει τον κόσμο, θα ελέγχει τις διοικήσεις και θα προτείνει (πολύ βασικό) λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Για την ΠΑΕ, τον ΓΣ, τα γήπεδα και όχι μόνο αυτά. Πρέπει να βρεθούμε να μετρηθούμε και να συσταθεί αν μας παίρνει. Τζάμπα αναλωνόμαστε στα ίδια. Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι. Δεν θα τα ξαναγράψω γιατί όπως και αρκετοί ακόμη από εδώ μέσα τα χουμε πει, κάποιοι εδώ κ αρκετά χρόνια μάλιστα. Και κάποιοι έχουν κ εμπειρία να συμμετέχουν πολύ ενεργά σ' αυτό.
ΟΜΩΣ εχουν γινει στο παρελθον προσπαθειες (απο το 2008 και μετα μεχρι και το 2013) και πεσανε στο κενο. Και καποιοι ρομαντικοι Ηρακλειδεις (με τα προσοντα που περιγραφεις) που πρωταγωνιστησανε φαγανε τα μουτρα τους (αναφερω ενδεικτικα τον ba97200 για οσους τον γνωριζουν απο το bluefans φτου φτου).
Το γιατι πεσανε στο κενο και γιατι αυτα τα παιδια φαγανε τα μουτρα τους ειναι μια ιστορια για την οποιοα καποτε θα γραψω βιβλιο (σοβαρα το λεω ).
Μακαρι να ξεπηδησουν νεοι ανθρωποι η με καποιο τροπο να ξαναενργοποιηθουν παλιες φατσες που προσπαθησαν αλλα χλωμο το κοβω.
Αν δεν υπαρξει αλλαγη καταστασης στο Κατσανειο ουτε απο αποξω δεν περνανε οι περισσοτεροι.
όσο για τα δολλάρια εξ' Αμερικής... δεν πιστεύω τίποτα. Και αν και τον εκτιμώ μερικώς (παλιότερα πολύ) τον Σαρλή, δεν δίνω μεγάλη βάση στα λεγόμενά του. Και δεν ξεχνώ ότι ήταν υπάλληλος του Παπαθανασάκη μέχρι και φέτος, μέχρι που τον έδιωξε ο Καγιούλης.
Τώρα τι? Θα πάμε με ΑΟ Καρδίας όπως είχε ακουστεί ή θα πάμε στην Β' με Καγιούλη-Καναδό? Θα επανέρθει η ΠΑΕ του Ρέμου (η αυθεντική ΠΑΕ Ηρακλής)? Θα κάνουμε νέα ομάδα στα ερασιτεχνικά να γίνουμε Προοδευτική Τούμπας?
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Θα δειξει..πλεον οποιος πεσει ερασιτεχνικό εκκαθαριζεται με ποινη 5 ετών
Προσωπική εκτίμηση δε νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρέη για να τιθεται θεμα ερασιτεχνικού
αλλα θα δειξει, οπως δειχνει προς το παρον τα λαμογια θα παρουν παραταση μια εβδομάδα μπορει να κανουν κανα μαγικο
Προσωπική εκτίμηση δε νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρέη για να τιθεται θεμα ερασιτεχνικού
αλλα θα δειξει, οπως δειχνει προς το παρον τα λαμογια θα παρουν παραταση μια εβδομάδα μπορει να κανουν κανα μαγικο
ολοκληρωσαν τον εργο τους οι καναδοκαγιουληδες. η ομαδα σημερα πηρε αφαιρεση βαθμων -6. ακομα και αν οι βαθμοι επιστραφουν δεν ξερω με τι ψυχολογια θα παιξουν οι παιχτες τον επομενο αγωνα.
τα χρεη φιλε δεν ειναι πολλα συμφωνω, ομως τα Χ χρεη + 1,5 εκ που ζηταει ή υποτιθετε οτι ζηταει ο καναδος ειναι απαγορευτηκα για μια ομαδα που δεν παιρνει αδεια και υποβιβαζεται.
δεν ξερω πως θα βρεθει ανθρωπος να δωσει τοσα χρηματα για την ομαδα ειτε στην Α ποσο μαλλον στην Β εθνικη.
το σιγουρο ειναι οτι δεν θελουν να φυγουν γιατι οποιος παει να παρει την ομαδα τον διωχνουν και νομιζω οτι ακομα και αν η ομαδα παει στην Γ θα βρεθει ξανα τροπος να μην παραμεινει 5 χρονια.
δεν γινετε να ειναι και οι δυο τοσο παρανοικοι παντως. αντε ο καγιουλης δεν ειναι και κατι στην παε, αλλα ενας δεν εχει πει τον καναδο οτι θα ζορισει το πραγμα αν λυθει η εταιρια? εχει παρει απο καπου διαβεβαιωσεις οτι δεν θα τον αγγιξουν σ αυτη την περιπτωση?
τα χρεη φιλε δεν ειναι πολλα συμφωνω, ομως τα Χ χρεη + 1,5 εκ που ζηταει ή υποτιθετε οτι ζηταει ο καναδος ειναι απαγορευτηκα για μια ομαδα που δεν παιρνει αδεια και υποβιβαζεται.
δεν ξερω πως θα βρεθει ανθρωπος να δωσει τοσα χρηματα για την ομαδα ειτε στην Α ποσο μαλλον στην Β εθνικη.
το σιγουρο ειναι οτι δεν θελουν να φυγουν γιατι οποιος παει να παρει την ομαδα τον διωχνουν και νομιζω οτι ακομα και αν η ομαδα παει στην Γ θα βρεθει ξανα τροπος να μην παραμεινει 5 χρονια.
δεν γινετε να ειναι και οι δυο τοσο παρανοικοι παντως. αντε ο καγιουλης δεν ειναι και κατι στην παε, αλλα ενας δεν εχει πει τον καναδο οτι θα ζορισει το πραγμα αν λυθει η εταιρια? εχει παρει απο καπου διαβεβαιωσεις οτι δεν θα τον αγγιξουν σ αυτη την περιπτωση?
Ο Μάκης Σαρλής μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Τελειώσαμε! Τη φορολογική ενημερότητα δεν την παίρνουμε. Έπρεπε να ρυθμιστεί το ΙΚΑ και η εφορία μέχρι τις 10.00. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία και πρέπει να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα.
Μέχρι 10 έπρεπε ο λογιστής να είναι στην Κατερίνη και να τελειώσει τα θέματα. Δεν έγινε αυτό. Η εφορία είναι στην Κατερίνη, ο λογιστής είναι στη Θεσσαλονίκη. Τον παρατήσανε τον Ηρακλή.
Ο Καγιούλης πήρε χθες το λογιστή του είπε να είναι έτοιμος. Περίμενε, δε μάζεψαν μάλλον τα λεφτά., δεν έγινε καμία κίνηση. Πάμε αμαχητί. Ξέραμε τι θα γίνει αλλά λέγαμε μήπως κάνουμε λάθος. Για άλλους λόγους ήθελαν τον Ηρακλή. Τον ισοπέδωσαν.
Δεν ξέρω αν θα γίνει κανένα θαύμα μέχρι τις 3.30. Αφού δεν πήγε ο λογιστής στην Κατερίνη…
Οι Αμερικάνοι έκαναν την πρόταση μερικές μέρες. Τους ζήτησαν 3.5 εκατ. τα χρέη και 1, 5 εκατ. επιπλέον… αέρα.
Ο κύριος Τσίτσας ήθελε να μπει. Είναι δικό μας παιδί. Είναι στην Ατλάντα τώρα για μια επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Χθες βράδυ δέχτηκε και απειλητικό τηλεφώνημα στο σπίτι του όπου του είπαν: «Και να πάρεις τις μετοχές, εμείς το 1, 5 εκατ. θα στο πάρουμε. Μαφιόζοι. Το σήκωσε η γυναίκα του. Έχει και μικρά παιδιά ο άνθρωπος.
Ο Πλεξίδας ήθελε να μπει στον Ηρακλή αλλά δεν του έλεγαν ποιος έχει τις μετοχές.»
Μέχρι 10 έπρεπε ο λογιστής να είναι στην Κατερίνη και να τελειώσει τα θέματα. Δεν έγινε αυτό. Η εφορία είναι στην Κατερίνη, ο λογιστής είναι στη Θεσσαλονίκη. Τον παρατήσανε τον Ηρακλή.
Ο Καγιούλης πήρε χθες το λογιστή του είπε να είναι έτοιμος. Περίμενε, δε μάζεψαν μάλλον τα λεφτά., δεν έγινε καμία κίνηση. Πάμε αμαχητί. Ξέραμε τι θα γίνει αλλά λέγαμε μήπως κάνουμε λάθος. Για άλλους λόγους ήθελαν τον Ηρακλή. Τον ισοπέδωσαν.
Δεν ξέρω αν θα γίνει κανένα θαύμα μέχρι τις 3.30. Αφού δεν πήγε ο λογιστής στην Κατερίνη…
Οι Αμερικάνοι έκαναν την πρόταση μερικές μέρες. Τους ζήτησαν 3.5 εκατ. τα χρέη και 1, 5 εκατ. επιπλέον… αέρα.
Ο κύριος Τσίτσας ήθελε να μπει. Είναι δικό μας παιδί. Είναι στην Ατλάντα τώρα για μια επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Χθες βράδυ δέχτηκε και απειλητικό τηλεφώνημα στο σπίτι του όπου του είπαν: «Και να πάρεις τις μετοχές, εμείς το 1, 5 εκατ. θα στο πάρουμε. Μαφιόζοι. Το σήκωσε η γυναίκα του. Έχει και μικρά παιδιά ο άνθρωπος.
Ο Πλεξίδας ήθελε να μπει στον Ηρακλή αλλά δεν του έλεγαν ποιος έχει τις μετοχές.»
Φίλε Τεο, Περίμενα να μιλήσει κάποιος για τα τελευταία γεγονότα.
Εγώ έχω μείνει πλέον αποσβολωμένος , αιδιασμενος και πολυ πικραμένος από όλες αυτές τις φάπες και τις ξεφτίλες που τρώμε καθημερινά σαν "σύλλογος" . Ειδικά εδώ στην αθηνα έχουμε φτάσει στα όρια να γίνουμε εθνικός στην υπόληψη του κόσμου .
Τι κατάρα κουβαλάμε και τα περνάμε όλα αυτά; από τον περούκα και μετα.
Κλείστε το το μαγαζί ρε μπουρδελα γαμω τις μάνες σας , δεν θέλω εγώ προσωπικά να βλέπω την ομάδα της καρδιάς μου έτσι. Και το βολλευ ας κλείσει! Άλλο μπάχαλο και εκει . Περάσανε λεφτά μια 10ετια και ψόφησε μετα. Ας φτιάξουμε το μπασκετακι όλοι μια γροθιά
Ας κλείσει ο σύλλογος αυτές τις δυο τρύπες που μας ρουφάνε ! Δεν σηκώνουμε άλλο προς το παρόν το βάρος γι να έχουμε ομάδα σε 3 αθλήματα .
Δύναμη και συσπείρωση στον ΓΣ και στην ιδέα του Ηρακλή.
Εγώ έχω μείνει πλέον αποσβολωμένος , αιδιασμενος και πολυ πικραμένος από όλες αυτές τις φάπες και τις ξεφτίλες που τρώμε καθημερινά σαν "σύλλογος" . Ειδικά εδώ στην αθηνα έχουμε φτάσει στα όρια να γίνουμε εθνικός στην υπόληψη του κόσμου .
Τι κατάρα κουβαλάμε και τα περνάμε όλα αυτά; από τον περούκα και μετα.
Κλείστε το το μαγαζί ρε μπουρδελα γαμω τις μάνες σας , δεν θέλω εγώ προσωπικά να βλέπω την ομάδα της καρδιάς μου έτσι. Και το βολλευ ας κλείσει! Άλλο μπάχαλο και εκει . Περάσανε λεφτά μια 10ετια και ψόφησε μετα. Ας φτιάξουμε το μπασκετακι όλοι μια γροθιά
Ας κλείσει ο σύλλογος αυτές τις δυο τρύπες που μας ρουφάνε ! Δεν σηκώνουμε άλλο προς το παρόν το βάρος γι να έχουμε ομάδα σε 3 αθλήματα .
Δύναμη και συσπείρωση στον ΓΣ και στην ιδέα του Ηρακλή.
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Παιδια η ολη υποθεση μυριζει σκανδαλο απο οπου και να το ποιασεις.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
αδερφε δεν χρειαζεται να κλεισει κανενα τμημα.
πρεπει να δουμε τι κανουμε ή δεν κανουμε και εχουμε ξανα αυτη την καταληξη.
τωρα θα μεινουμε Α θα παμε Β θα αλλαξουμε ΑΦΜ προσωπικα δεν με φοβιζει τοσο αυτο, οσο να ξαναεχουμε τα ιδια σε 2,3,4,5 χρονια απο τωρα.
πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω. πρεπει στην πρωτη στραβη να εκτελουμε την διοικηση? να δινουμε πιστωση χρονου, εχω μπερδευτει κιολας γιατι η συγκεκριμενη διοικηση δεν απετυχε απλα, αλλα μας δουλευουν στα ισια.
πρεπει να δουμε τι κανουμε ή δεν κανουμε και εχουμε ξανα αυτη την καταληξη.
τωρα θα μεινουμε Α θα παμε Β θα αλλαξουμε ΑΦΜ προσωπικα δεν με φοβιζει τοσο αυτο, οσο να ξαναεχουμε τα ιδια σε 2,3,4,5 χρονια απο τωρα.
πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω. πρεπει στην πρωτη στραβη να εκτελουμε την διοικηση? να δινουμε πιστωση χρονου, εχω μπερδευτει κιολας γιατι η συγκεκριμενη διοικηση δεν απετυχε απλα, αλλα μας δουλευουν στα ισια.
ο Ηρακλής πρέπει να πρωταγωνιστεί. Και ξαναλέω ο σύλλογος είναι ρημαγμένος και μας χρησιμοποιούν απατεώνες ξεφτιλίζοντας την ιστορία και ιδανικά που πρεσβεύει .
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
iraklis_athens έγραψε:ο Ηρακλής πρέπει να πρωταγωνιστεί.
συμφωνω φιλε 1908%!
γι αυτο ομως και δεν πρεπει να κλεισουμε κανενα τμημα πιστευω.
μιας και μιλαμε για τον Ηρακλη συλλογικα.
μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχουν κινηθει να βαρεσουν λουκετο τον ΓΣ ομως αν δεν γινει κατι νομιζω δεν θα αργησει και αυτο. Βασικα το μονο νεο που διαβασα ειναι οτι θα εχουμε δικο μας περιπτερο στην Sportexpo Marathon. δεν μου λεει κατι αυτο σαν νεο, αλλα δεν ξερω και ποιοι ασχολουνται με τον ΓΣ.
επισης διαβασα οτι θα υπαρξουν καποιες επαφες με τον υφυπουργο αθλητισμου. ουτε αυτο το βλεπω ενθαρρυντικο, δλδ οκ μια επισκεψη σαν ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεις να κανεις με τον οποιονδηποτε.
τελος επειδη σαν ανθρωπος ειμαι λιγο αναποδος και λιγο ανωμαλος βλεποντας (με τα μεχρι στιγμης δεδομενα) οτι ολα οδηγουν σε αλλαγη ΑΦΜ (ειτε ειναι αυτο της παλιας παε, ειτε ενα νεο αλλης ομαδας) ασχετα με το τι θα γινει με τον καναδο θα προτιμουσα σαν τεο να εχουμε ενα plan B οσο αναφορα το θεμα εγκαταστασεων (πιο πολυ του ποδοσφαιρου) παρα να φαω αλλα τοσα χρονια περιμενοντας καποιος να καθαρισει την μπουγαδα με δεδομενο οτι ειτε πρεπει να περιμενω να φαληρισουν ακομα 2-3 μεγαλοι Γ.Σ. μπας και γινει κατι και μας πιανει και εμας ή να περιμενω τον μεσσια Ηρακληδεα που θα εχει ρουβλια, δραχμες, δολλαρια κτλ.
τωρα μην με παιρνεις και πολυ σοβαρα, ειμαι και αναποδος.
παντως οφειλω να δωσω ενα + στον Γαλαζιο Ηρωα που ειχε ανοιξει απο τον Οκτωβρη ακομα το τοπικ "επομενη μερα".
τεο και για τα αλλαγμένα αφμ έχει προβλεφθεί διαδικασία και είναι 5ετή παραμονή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Ας κάνουμε λίγο υπομονή όσο παίζεται μπάλα ακόμη αλλά κυρίως και για τα παλικάρια που θα κάνουν 700χλμ+ακτοπολοικά ημερησίως αντίθετα σε όλα τα δεδομένα για το μεγαλείο του ονόματος αυτής της φανέλας
Ας κάνουμε λίγο υπομονή όσο παίζεται μπάλα ακόμη αλλά κυρίως και για τα παλικάρια που θα κάνουν 700χλμ+ακτοπολοικά ημερησίως αντίθετα σε όλα τα δεδομένα για το μεγαλείο του ονόματος αυτής της φανέλας
Φιλε υπομονή εννοειται απλα λέμε για το σεναριο που δεν σώνεται τιποτα.
εγω απλα λέω οτι λυση θα βρεθεί οτι και να γινει.
εγω απλα λέω οτι λυση θα βρεθεί οτι και να γινει.
Γαλαζιος Ηρωας έγραψε:Παιδια η ολη υποθεση μυριζει σκανδαλο απο οπου και να το ποιασεις.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ! όλο το ρεζουμέ σε μια φράση.
Μπορεί κανένας να μου δώσει τα φώτα του στο εξής;
Γιατί ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν δημοσιοποιεί το ενδιαφέρον του ώστε αν ''αρέσει'' και στον κόσμο, η πίεση στον καναδό να γίνει πιο έντονη και στοχευμένη; Γιατί άλλη βαρύτητα έχει το ''φύγε, δεν μας κάνεις'' και άλλη το ''φύγε, δεν μας κάνεις και υπάρχει αυτός που μπορεί να βοηθήσει''. Τι κερδίζει αν κρύψει το ενδιαφέρον του;
Ειλικρινής απορία...
Γιατί ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν δημοσιοποιεί το ενδιαφέρον του ώστε αν ''αρέσει'' και στον κόσμο, η πίεση στον καναδό να γίνει πιο έντονη και στοχευμένη; Γιατί άλλη βαρύτητα έχει το ''φύγε, δεν μας κάνεις'' και άλλη το ''φύγε, δεν μας κάνεις και υπάρχει αυτός που μπορεί να βοηθήσει''. Τι κερδίζει αν κρύψει το ενδιαφέρον του;
Ειλικρινής απορία...
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
δεν ξερω ρε συ γιατι διαρρέουν έμμεσα τα ονόματα.
πάντως για τον Ηρακληδεα ξέρουμε το όνομα του δεν ειναι κάποιο ανύπαρκτο προσωπο.
πάντως για τον Ηρακληδεα ξέρουμε το όνομα του δεν ειναι κάποιο ανύπαρκτο προσωπο.
προσωπικά δεν έχω πειστεί σε καμία περίπτωση πάντως ότι ήταν υπαρκτό κ σοβαρό το ενδιαφέρον όσων έχουν ακουστεί τον τελευταίο χρόνο. μόνο κρατώ επιφυλάξεις σ' αυτό που λέω για την κίνηση που είχαν κάνει Αντωνέλης-Κατσιαμπής-Τουτζιάρης κλπ αλλά κ αυτοί νομίζω δεν ήταν διατεθιμένοι ή ικανοί να βάλουν σοβαρά λεφτά κ να πάρουν την ΠΑΕ.
Στην ουσια αυτοι θελαν να παρουν την διαχειρηση στα χερια τους ωστε να σουλουπωσουν λιγο τα πραγματα ωστε να εχει ποιο ελευθερα τα χερια του να πουλησει ο Καναδος.Κοιτα υπαρκτο ενδιαφερον υπαρχει οσο για το σοβαρο,αυτους που γνωριζουμε(Πλεξιδας) οχι δεν τον θεωρω σοβαρο οι αλλοι(Τσιτσας-Αμερικανοι) μου ειναι αγνωστοι και δεν μπορω να τους κρινω.Margasv10 έγραψε:προσωπικά δεν έχω πειστεί σε καμία περίπτωση πάντως ότι ήταν υπαρκτό κ σοβαρό το ενδιαφέρον όσων έχουν ακουστεί τον τελευταίο χρόνο. μόνο κρατώ επιφυλάξεις σ' αυτό που λέω για την κίνηση που είχαν κάνει Αντωνέλης-Κατσιαμπής-Τουτζιάρης κλπ αλλά κ αυτοί νομίζω δεν ήταν διατεθιμένοι ή ικανοί να βάλουν σοβαρά λεφτά κ να πάρουν την ΠΑΕ.
και μένα μου είναι άγνωστοι. κι επίσης δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενα του Σαρλή, αν και τον έχω σε σχετική εκτίμηση από πολύ παλιά, καθώς είναι άρρωστος Ηρακληδέας, ωστόσο έχει υποπέσει κ ο ίδιος σε σοβαρά λάθη αναφορικα με την ενασχόλησή του τόσο στην ΚΑΕ όσο κ στην ΠΑΕ. κ πολλάκις έχω ακούσει υπερβολές από αυτόν. δεν του καταλογίζω με τίποτα του Σαρλή βέβαια κακή πρόθεση. απλά δεν εμπιστεύομαι 100% όσα λέει. κι αναφορικά με τον Τσίτσα κλπ δεν έχω ακούσει/διαβάσει από κάποιον άλλο οτιδήποτε γι αυτό το ενδιαφέρον, άρα δε νομίζω ότι υφίσταται.
βασικα ο τσιτσας και ο καθε ενδιαφερομενος ειδικα αν ειναι και Ηρακληδεας, γνωριζοντας την κατασταση που επικρατει στην ΠΑΕ, θα εκανε τα πραγματα πιο ευκολα αν συστηνοταν στον κοσμο.
οκ ο πλεξουδας ειναι περιπτωσαρα, αλλα ο τσιτσας κ ο οποιοσδηποτε αλλος θα εκανε και τις διαπραγματευσεις του ευκολοτερες αν ελεγε γριες εγω ειμαι ο ενδιαφερομενος, αυτα εχω αυτα δεν εχω κτλ.
οκ ο πλεξουδας ειναι περιπτωσαρα, αλλα ο τσιτσας κ ο οποιοσδηποτε αλλος θα εκανε και τις διαπραγματευσεις του ευκολοτερες αν ελεγε γριες εγω ειμαι ο ενδιαφερομενος, αυτα εχω αυτα δεν εχω κτλ.
ακριβώς Τέο. γι' αυτό κ δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι υφίσταται τέτοιο ενδιαφέρον. τα υπόλοιπα είναι για "λαϊκή κατανάλωση"...
Ακουσα οτι σημερα η ΕΤ3 στις 22.00 θα εχει εκπομπη για τον Ηρακλη.
ρε παιδιά πως γίνεται να πέφτουμε για 350.00 ευρώ όπως διαβάζω? τι αστείο ποσό για εξω-αγωνιστική πτώση είναι αυτό?! θα μας τρελάνουν?! τα 300.000 που πήραν από Λάμπρου πριν 4 μήνες τι τα έκαναν?
Margasv10 έγραψε:τα 300.000 που πήραν από Λάμπρου πριν 4 μήνες τι τα έκαναν?
σουβλακια στην Αθηνα.
ειμαστε ικανοι να πεσουμε για ενα ζευγαρι καλτσες μ αυτη την διοικηση.
ΛΑΜΠΑΔΑ στον βελλιο που εφυγε δεν πηρε φραγκο και με τα λεφτα του πληρωθηκε η εφορια.
Σελίδα 34 από 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Παρόμοια θέματα
» Ροστερ 2016-2017
» Κύπελλο 2016-2017
» Φιλικά αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
» ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2017-18
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
» Κύπελλο 2016-2017
» Φιλικά αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
» ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2017-18
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
Σελίδα 34 από 42