ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ 2016-2017
+20
teo
Γαλαζιος Ηρωας
Margasv10
tolisblue
iraklis_athens
georgeapostolo
Big bad wolf
lll
Knack
milano
xibalba
georgeka074
Surgeon
natsinas75
DIMSAV
playmaker
rafael nadal
antonievic
mos
Behind the curtain
24 απαντήσεις
Σελίδα 35 από 42
Σελίδα 35 από 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Απ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ 2016-2017
Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, σύμφωνα με τα γραφόμενα και τις πληροφορίες, θα καταθέσουμε φάκελο μόνο για τα μάτια του κόσμου και χωρίς να έχουμε καμία ελπίδα. Απλά περιμένουν να περάσει το Τεταρτιάτικο ματς για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Πολύ φοβάμαι μάλιστα ότι μπορεί να έχουμε κανά κλαρίνο για να πουν ότι "ορίστε κι αγωνιστικά πέφταμε". Επίσης ποτέ δεν μου βγαίνει απο το μυαλό και η πιθανή προβοκάτσια με επεισόδια για να ρίξουν τον υποβιβασμό στον κόσμο... Προσοχή, ψυχραιμία και σύνεση...
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
θα συμφωνήσω με τον milano αναφορικά με την προβοκάτσια! ελπίζω να το έχουν κατά νου οι συνοπαδοί μας...
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Σωστα το επισημαίνετε αλλα και οι οπαδοί μας εδω και χρόνια εχουν την απαιτουμενη σύνεση.
σημερα εχουμε κανένα νεο για τα διοικητικα;
σημερα εχουμε κανένα νεο για τα διοικητικα;
Όταν παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου για έναν φάκελλο, μπορείς μετά (αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη) να προσθέσεις ό,τι θέλεις μέσα.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Αυτο σημαίνει οτι σε δεύτερο χρονο μπορεί η παε να βάλει ενημερωτητες κτλ ομως περιμεναν τον καγιουλη να φέρει λεφτά κ δεν έφερε.
Από [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]:
Για τη δήλωση του για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα: «Ποιος σας είπε ότι μίλησα και είπα ότι έδωσα λεφτά στην Κέρκυρα; Μίλησα ανοιχτά και στο πρώτο μέρος μιλάει για την αναμέτρηση της Βέροιας με την Κέρκυρα η οποία είχε την πέμπτη απόδοση παγκοσμίως στο στοίχημα. Δεν χρειάζεται να αγοράσει ο Ηρακλής το παιχνίδι με την Κέρκυρα ενδεχομένως να θέλει κάποιος να παίξει στοίχημα.
Στον Ηρακλή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και δεν ξέρω και ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Ο Παπαθανασάκης δεν είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Ηρακλή, έχει μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία διοργανώνει εράνους για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Όποιος δει τα γκολ που δέχτηκε η Κέρκυρα με την Βέροια και τον Ηρακλή και τις αντίστοιχες αντιδράσεις μέχρι να συμπληρώσει 29 πόντους θέλω απλά να κάνει μια ψύχραιμη παρατήρηση. Επειδή ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Λιμπάτσης και τον Γρηγορίου πρέπει να τον βγάλετε να μιλήσει ο κύριος αυτός που η πρόοδος του με ξενίζει.
Δεν χρειάζεται να πληρώσει κανείς. Αρκεί ένας ιδιοκτήτης, ένας προπονητής, αρκεί ορισμένοι παίκτες να συνεργάζονται κάποιοι για να χαθεί ένας αγώνας. Δεν υπάρχει καλύτερος μάρτυρας από την εικόνα της ομάδας και έχω κάθε δικαίωμα να τα πω».
Για τη δήλωση του για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα: «Ποιος σας είπε ότι μίλησα και είπα ότι έδωσα λεφτά στην Κέρκυρα; Μίλησα ανοιχτά και στο πρώτο μέρος μιλάει για την αναμέτρηση της Βέροιας με την Κέρκυρα η οποία είχε την πέμπτη απόδοση παγκοσμίως στο στοίχημα. Δεν χρειάζεται να αγοράσει ο Ηρακλής το παιχνίδι με την Κέρκυρα ενδεχομένως να θέλει κάποιος να παίξει στοίχημα.
Στον Ηρακλή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και δεν ξέρω και ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Ο Παπαθανασάκης δεν είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Ηρακλή, έχει μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία διοργανώνει εράνους για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Όποιος δει τα γκολ που δέχτηκε η Κέρκυρα με την Βέροια και τον Ηρακλή και τις αντίστοιχες αντιδράσεις μέχρι να συμπληρώσει 29 πόντους θέλω απλά να κάνει μια ψύχραιμη παρατήρηση. Επειδή ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Λιμπάτσης και τον Γρηγορίου πρέπει να τον βγάλετε να μιλήσει ο κύριος αυτός που η πρόοδος του με ξενίζει.
Δεν χρειάζεται να πληρώσει κανείς. Αρκεί ένας ιδιοκτήτης, ένας προπονητής, αρκεί ορισμένοι παίκτες να συνεργάζονται κάποιοι για να χαθεί ένας αγώνας. Δεν υπάρχει καλύτερος μάρτυρας από την εικόνα της ομάδας και έχω κάθε δικαίωμα να τα πω».
ποιος ποιος ποιος ειναι ο πραγματικος ιδιοκτητης της ομαδας μας?
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Τέτοιο μπουρδελο που ειναι η παε δύσκολο ναμαθουμε τωρα
Βέβαια υπαρχει μια φήμη που λεει οτι οι μετοχες βρίσκονται στα χέρια τοκογλυφου (όχι του γουιλι) αλλα παραμένει μια φήμη
Λοιπον υπαρχει μια φημη οτι δανειστηκε 500.000 € απο μεγαλομετοχο αλλης ΠΑΕ της πολης με ενέχυρο τις μετοχες του Ηρακλη. Ονοματα δεν λεμε επωνυμίες δεν θιγουμε. Μπορει να ειναι και καποιος που εχει δύναμη να φέρνει 10 διμοιρίες ματ σε καθο παιχνιδι.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τόπος : Salonica
Η προβοκατσια ξεκίνησε απο το απαραδεκτο γκατζετα. Νομιζω τα πραγματα ειναι οριακα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επειδη το μυαλο μου λειτουργει παραδοξα.Μηπως τωρα εξηγηται η παρεμβαση του Κακετση.
Επειδη το μυαλο μου λειτουργει παραδοξα.Μηπως τωρα εξηγηται η παρεμβαση του Κακετση.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
Ωραίος Βεζύρη, είναι μια καλή εξήγηση αυτή, πιθανή ως πραγματικότητα αλλά και πάλι προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η αιτία, δηλαδή να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη για να πάει η περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ ουσιαστικά κ να ξεπουληθεί.
Πάντως σίγουρα υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για όλο αυτό που υφίσταται ο Σύλλογος. Δεν είναι τίποτα τυχαίο απ' όσα γίνονται τόσα χρόνια. Όποιο σενάριο κ να ισχύει, είναι σίγουρο πως πολλοί άνθρωποι εν αγνοία τους χρησιμοποιήθηκαν παίζοντας ουσιαστικά τον ρόλο του δούρειου ίππου ή βλάπτοντας, ακόμη κ άθελά τους ή εν αγνοία τους, τον σύλλογο. Λίγοι μόνο, ελάχιστοι, γνωρίζουν την πραγματικότητα. Πιστεύω ακράδαντα ότι εκτελείται πλάνο εκ των πολύ άνω.
Συμφωνώ Βεζύρη 100% στην λύση που προτείνεις.
ΥΓ: προσωπικά σε λίγες μέρες θα καταθέσω εδώ ένα άκρως συνομωσιολογικό σενάριο (που δεν έχω αναφέρει σε κανέναν ως σήμερα αλλά πολλές φορές αυτά τα χρόνια γυρνούσε που κ που στο μυαλό μου - μπορεί να είναι εντελώς μπαρούφα, μπορεί να έχει κ βάση όμως σοβαρή), ενδιαφέρον δε, που μ είπε άνθρωπος που είχα σε φοβερή εκτίμηση πριν 11-12 χρόνια!
Πάντως σίγουρα υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για όλο αυτό που υφίσταται ο Σύλλογος. Δεν είναι τίποτα τυχαίο απ' όσα γίνονται τόσα χρόνια. Όποιο σενάριο κ να ισχύει, είναι σίγουρο πως πολλοί άνθρωποι εν αγνοία τους χρησιμοποιήθηκαν παίζοντας ουσιαστικά τον ρόλο του δούρειου ίππου ή βλάπτοντας, ακόμη κ άθελά τους ή εν αγνοία τους, τον σύλλογο. Λίγοι μόνο, ελάχιστοι, γνωρίζουν την πραγματικότητα. Πιστεύω ακράδαντα ότι εκτελείται πλάνο εκ των πολύ άνω.
Συμφωνώ Βεζύρη 100% στην λύση που προτείνεις.
ΥΓ: προσωπικά σε λίγες μέρες θα καταθέσω εδώ ένα άκρως συνομωσιολογικό σενάριο (που δεν έχω αναφέρει σε κανέναν ως σήμερα αλλά πολλές φορές αυτά τα χρόνια γυρνούσε που κ που στο μυαλό μου - μπορεί να είναι εντελώς μπαρούφα, μπορεί να έχει κ βάση όμως σοβαρή), ενδιαφέρον δε, που μ είπε άνθρωπος που είχα σε φοβερή εκτίμηση πριν 11-12 χρόνια!
Ρε παιδες Σορρυ επειδή έχασα λιγο την μπάλα καταθέσαμε τελικά φάκελο; πήραμε παράταση; σε τι φαση ειμαστε;
Καταθεσαμε φακελο την τριτη. Τωρα τι εχει μεσα ενας θεος ξερει.... Παντως δεν αποκλείεται και τελικα να παρουμε αδεια....
Εγώ έχω μπερδευτεί με το εξής. Υποτίθεται πως φέτος ο κανονισμός της ΕΠΟ δεν προβλέπει υποβιβασμό σε περίπτωση μη αδειοδότησης, αλλά πάλι περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις. Έτσι δεν είναι?
Γιατί την προηγούμενη βδομάδα που έπαιξε το θέμα με τον ελλειπή μας φάκελο κι ότι δεν βγάζουμε ενημερότητες κ δεν έχουμε κάνει διακανονισμούς, τα σάιτς γράφανε για κίνδυνο υποβιβασμού. Τελικά τι ισχύει???
Γιατί την προηγούμενη βδομάδα που έπαιξε το θέμα με τον ελλειπή μας φάκελο κι ότι δεν βγάζουμε ενημερότητες κ δεν έχουμε κάνει διακανονισμούς, τα σάιτς γράφανε για κίνδυνο υποβιβασμού. Τελικά τι ισχύει???
Μήπως ισχύει υποβιβασμός επειδή ειμαστε υπότροποι;;;
Απο οτι εχω καταλάβει υπαρχουν δυο "ειδη" αδειοδοτήσεων. Αμα δεν εχεις ενημερότητες πας Β σουμπιτος ανεξαρτητα απο την προηγουμενη χρονια , αν το μονο που σου λείπει ειναι η αμκ εισαι οπως είμαστε φετος
Υπαρχει η αδειοδότηση(η γνωστη) και η αδεια συμμετοχης στην α'
Εμεις για το 2ρο ενδιαφερόμαστε το πρωτο μια απο τα ιδια με τα 22χρονα παρεα
Θυμιζω το ιδιο σεναριο ειχε παιχτεί τον αυγουστο και ευτυχως για εμας πηρε αναβολη η πρεμιερα για χ ψ λογους και ο καργιουλης αφησαν να εννοηθεί καλυψε την αδεια συμμετοχης μεσω πληρωμης ικα και εφορίας(ασφαλιστικη ενημερότητα)
Εμεις για το 2ρο ενδιαφερόμαστε το πρωτο μια απο τα ιδια με τα 22χρονα παρεα
Θυμιζω το ιδιο σεναριο ειχε παιχτεί τον αυγουστο και ευτυχως για εμας πηρε αναβολη η πρεμιερα για χ ψ λογους και ο καργιουλης αφησαν να εννοηθεί καλυψε την αδεια συμμετοχης μεσω πληρωμης ικα και εφορίας(ασφαλιστικη ενημερότητα)
Τόπος : Salonica
Με τους απατεώνες δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, ας σωθούμε αγωνιστικά και μετά πέσουμε δεν πέσουμε, αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι μόνο ο καναδός.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Θα γράψω 2 πράγματα, αν μου πουλήσανε παπά σας πουλάω και εγώ παπά.
1. Αν γίνουν κανονικά οι αδειοδοτήσεις υπάρχουν τουλάχιστον 5 ομάδες, πιθανόν ως και 7, που άδεια δεν παίρνουν. Εμείς, ραβανί, ΟΣΦΠ Χανίων, βάζελος, νιώνιος ΣΥΝ πιθανόν σουβλάκι και τριπολιτσά δεν έχουν πλήρεις φακέλους (έχουν πρόβλημα με την καθαρή θέση). Η ερώτηση είναι απλή, έχει άντερα ο τσίριζα να ρίξει 5 ομάδες λόγω άδειας ανάμεσα τους και τον βάζελο;
2. Τη μεγαλύτερη πίεση για να γίνουν υποβιβασμοί λόγω αδειοδοτήσεων την κάνουν παρασκηνιακά ο παπαναστασιακός, ο οφις και το τρίκαλο. Οι ομάδες της SL δεν ασχολούνται καν. Η πίεση γίνεται από τους κάτω γιατί του χρόνου από τη Β' θα ανέβει μόνο μια ομάδα στην Α'. Και η παπαναστασίου είναι ανύπαρκτη αλλά ο οφις και το τρίκαλο κινούν ότι πολιτικό βίσμα υπάρχει.
Αυτός που μου μίλησε πάντως μου είπε ότι 99,9% άδεια θα πάρουμε. Ελπίζω να μην ήταν παπάς.
1. Αν γίνουν κανονικά οι αδειοδοτήσεις υπάρχουν τουλάχιστον 5 ομάδες, πιθανόν ως και 7, που άδεια δεν παίρνουν. Εμείς, ραβανί, ΟΣΦΠ Χανίων, βάζελος, νιώνιος ΣΥΝ πιθανόν σουβλάκι και τριπολιτσά δεν έχουν πλήρεις φακέλους (έχουν πρόβλημα με την καθαρή θέση). Η ερώτηση είναι απλή, έχει άντερα ο τσίριζα να ρίξει 5 ομάδες λόγω άδειας ανάμεσα τους και τον βάζελο;
2. Τη μεγαλύτερη πίεση για να γίνουν υποβιβασμοί λόγω αδειοδοτήσεων την κάνουν παρασκηνιακά ο παπαναστασιακός, ο οφις και το τρίκαλο. Οι ομάδες της SL δεν ασχολούνται καν. Η πίεση γίνεται από τους κάτω γιατί του χρόνου από τη Β' θα ανέβει μόνο μια ομάδα στην Α'. Και η παπαναστασίου είναι ανύπαρκτη αλλά ο οφις και το τρίκαλο κινούν ότι πολιτικό βίσμα υπάρχει.
Αυτός που μου μίλησε πάντως μου είπε ότι 99,9% άδεια θα πάρουμε. Ελπίζω να μην ήταν παπάς.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Το 1 νομίζω δεν ευσταθεί.
Έτσι ήταν η κατάσταση και το '11, αλλά πέσαμε μόνο εμείς. Υπάρχει αυτή η περίφημη ρήτρα εμπιστευτικότητας, όπου καμιά ομάδα δεν μπορεί να κινηθεί εναντίων κάποιας άλλης. Δηλαδή αν δεν πάρουμε άδεια δεν μπορούμε να ζητήσουμε να ανοίξουν οι φάκελοι των άλλων ομάδων.
Το 2 μου φαίνεται λογικό ως προς αυτούς που φέτος μάλλον δεν ανεβαίνουν από τη Β, αλλά από την άλλη μου φαίνεται πολύ χλωμό να μην ενδιαφέρεται κανείς από την Α για το ποιος θα πέσει ή όχι.
Έτσι ήταν η κατάσταση και το '11, αλλά πέσαμε μόνο εμείς. Υπάρχει αυτή η περίφημη ρήτρα εμπιστευτικότητας, όπου καμιά ομάδα δεν μπορεί να κινηθεί εναντίων κάποιας άλλης. Δηλαδή αν δεν πάρουμε άδεια δεν μπορούμε να ζητήσουμε να ανοίξουν οι φάκελοι των άλλων ομάδων.
Το 2 μου φαίνεται λογικό ως προς αυτούς που φέτος μάλλον δεν ανεβαίνουν από τη Β, αλλά από την άλλη μου φαίνεται πολύ χλωμό να μην ενδιαφέρεται κανείς από την Α για το ποιος θα πέσει ή όχι.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
mos έγραψε:Το 1 νομίζω δεν ευσταθεί.
Η καθαρή θέση δεν έχει σχέση με τη ρήτρα εμπιστευτικότητας γιατί αν πάρεις τον δημοσιευμένο ισολογισμό και κάνεις 2 απλές μαθηματικές πράξεις την βρήκες. Τι θα πούνε, ότι δηλώσαν ψεύτικα στοιχεία στους ισολογισμούς τους; Άλλο οι ενημερότητες, οι διακανονισμοί, τα μετοχολόγια κλπ, εκεί ότι γουστάρεις κάνεις.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Σελίδα 35 από 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Παρόμοια θέματα
» Ροστερ 2016-2017
» Κύπελλο 2016-2017
» Φιλικά αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
» ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2017-18
» Αγωνιστική Περίοδος 2017-18
» Κύπελλο 2016-2017
» Φιλικά αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
» ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2017-18