ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 12 από 27
Σελίδα 12 από 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
αναλογα τι θες να κανεις ειναι ολα.
η ομαδα αυτη δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που μας ειχε φτιαξει ο μυροφοριδης στο προηγουμενο περασμα του. εκεινη η ομαδα με συγκεκριμενες προσθηκες (που δεν εγιναν ποτε αν εξαιρεσεις τον Βελλιο) ειχε παρον μελλον και χτισμενη ηταν και απ ολα τα καλα. αλλα μας γαμησε ο καναδος.
ακομα και τοτε ομως, ειχα αμφιβολιες για καποια συμβολαια που υπογραφτηκαν μολις ανεβηκαμε Α και ηταν ολα αυξημενα σε αποδοχες αν θυμαστε και σε χρονια.
εκεινη η ομαδα με την φετινη δεν εχει καμια, μα καμια σχεση. ουτε καν τα ορια ηλικιας.
φυσικα το ροστερ κρινεται απο το ΤΙ ομαδα θες να εχεις. γιατι αν θες να παρεις τα ρισκα σου κρατας μενδρινο, περονε κτλ φυσικα με ταβανι την 8η θεση και με φλερτ να παιξεις και μπαραζ.
ενδεικτικα λοιπον:
αφηνω εκτος τους τερματαδες γιατι μεχρι τα 40 παιζουν ορεξη να εχουν
κουσας 36, κανακουδης 34, χιτζιδης 30, κουτρομανος 31, μουμιν 31, καζναφερης 31, ται31, μενδρινος 33, ο πασας γαμωτο κερατο μου ειναι 27 ακομα..., γεωργιου 33, περονε 35.
τωρα ισως να μην εγραψα και κανενα ακομα.
10 στους οποιους θα βασιστεις στην Β ειναι ανω των 30 με αποκορυφωμα τον περονε που ειναι 35.
αυτη ΔΕΝ ειναι ομαδα με μελλον και να ξερουμε ολοι, οτι αν τους κανουν συμβολαιο πανω απο ενα χρονο θα αγκομαχαμε στην Α ασχημα.
τηλεφωνο απο τωρα στον Βελλιο να ερθει.
δανεικος αποτον γαυρο την νοτιγχαμ, σαν ελευθερος δεν ξερω σαν τι, αυτη η θεση κλεινει ανετα.
το παιδι εξωτερικο δεν εχει πιασει πουθενα, βελτιωθηκε ομως αισθητα οταν μας ηρθε απο την αγγλια, για ελλαδα ειναι αξιολογος φορ με πολλα θετικα στοιχεια για μενα.
και ειναι ακομα ΜΟΝΟ 26 χρονο με εμπειρια που δεν εχει αλλο φορ που θα μπορουσε να ερθει.
επισης οτι υπαρχει μεχρι 24 ετων στην ομαδα βλεπε πχ Ροβας, μεσα στην σεζον και αν ολα πανε καλα, θα ξεκαθαρισει αν μπορει για Α ή οχι.
αμα το κανουμε οπως την τελευταια φορα, 3ετη κ 4ετη συμβολαια επειδη απλα ανεβηκαμε σαν "ευχαριστω" θα πεσει ταφοπλακα στην ομαδα και θα κοτσαρουμε νεο αστερι.
η ομαδα αυτη δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που μας ειχε φτιαξει ο μυροφοριδης στο προηγουμενο περασμα του. εκεινη η ομαδα με συγκεκριμενες προσθηκες (που δεν εγιναν ποτε αν εξαιρεσεις τον Βελλιο) ειχε παρον μελλον και χτισμενη ηταν και απ ολα τα καλα. αλλα μας γαμησε ο καναδος.
ακομα και τοτε ομως, ειχα αμφιβολιες για καποια συμβολαια που υπογραφτηκαν μολις ανεβηκαμε Α και ηταν ολα αυξημενα σε αποδοχες αν θυμαστε και σε χρονια.
εκεινη η ομαδα με την φετινη δεν εχει καμια, μα καμια σχεση. ουτε καν τα ορια ηλικιας.
φυσικα το ροστερ κρινεται απο το ΤΙ ομαδα θες να εχεις. γιατι αν θες να παρεις τα ρισκα σου κρατας μενδρινο, περονε κτλ φυσικα με ταβανι την 8η θεση και με φλερτ να παιξεις και μπαραζ.
ενδεικτικα λοιπον:
αφηνω εκτος τους τερματαδες γιατι μεχρι τα 40 παιζουν ορεξη να εχουν
κουσας 36, κανακουδης 34, χιτζιδης 30, κουτρομανος 31, μουμιν 31, καζναφερης 31, ται31, μενδρινος 33, ο πασας γαμωτο κερατο μου ειναι 27 ακομα..., γεωργιου 33, περονε 35.
τωρα ισως να μην εγραψα και κανενα ακομα.
10 στους οποιους θα βασιστεις στην Β ειναι ανω των 30 με αποκορυφωμα τον περονε που ειναι 35.
αυτη ΔΕΝ ειναι ομαδα με μελλον και να ξερουμε ολοι, οτι αν τους κανουν συμβολαιο πανω απο ενα χρονο θα αγκομαχαμε στην Α ασχημα.
τηλεφωνο απο τωρα στον Βελλιο να ερθει.
δανεικος απο
το παιδι εξωτερικο δεν εχει πιασει πουθενα, βελτιωθηκε ομως αισθητα οταν μας ηρθε απο την αγγλια, για ελλαδα ειναι αξιολογος φορ με πολλα θετικα στοιχεια για μενα.
και ειναι ακομα ΜΟΝΟ 26 χρονο με εμπειρια που δεν εχει αλλο φορ που θα μπορουσε να ερθει.
επισης οτι υπαρχει μεχρι 24 ετων στην ομαδα βλεπε πχ Ροβας, μεσα στην σεζον και αν ολα πανε καλα, θα ξεκαθαρισει αν μπορει για Α ή οχι.
αμα το κανουμε οπως την τελευταια φορα, 3ετη κ 4ετη συμβολαια επειδη απλα ανεβηκαμε σαν "ευχαριστω" θα πεσει ταφοπλακα στην ομαδα και θα κοτσαρουμε νεο αστερι.
Τον Κούσα ούτε που τον θυμόμουνα ότι τον πήραμε
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αναλυτικά το ρόστερ του Ηρακλή ανά θέση:
Tερματοφύλακες: Βοσνιάδης, Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Γόμος
Αμυντικοί: Κουτρουμάνος, Καζναφέρης, Χιντζίδης, Κανακούδης, Κούσας, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Γιαννίτσης
Μέσοι: Παναγιωτούδης, Τάι, Κωστούλας, Μενδρινός, Καλτσάς, Γ. Παπαδόπουλος, Μουμίν
Εξτρέμ: Πτηνόπουλος, Γεωργίου, Ντούνης, Χασομέρης, Πασάς, Τσίπρας
Επιθετικοί: Ρόβας, Περόνε, Μπαστακός (*)
Το εβαλα για να το βλέπουμε, και να αναρωτηθούμε, είναι επαρκες ?
Tερματοφύλακες: Βοσνιάδης, Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Γόμος
Αμυντικοί: Κουτρουμάνος, Καζναφέρης, Χιντζίδης, Κανακούδης, Κούσας, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Γιαννίτσης
Μέσοι: Παναγιωτούδης, Τάι, Κωστούλας, Μενδρινός, Καλτσάς, Γ. Παπαδόπουλος, Μουμίν
Εξτρέμ: Πτηνόπουλος, Γεωργίου, Ντούνης, Χασομέρης, Πασάς, Τσίπρας
Επιθετικοί: Ρόβας, Περόνε, Μπαστακός (*)
Το εβαλα για να το βλέπουμε, και να αναρωτηθούμε, είναι επαρκες ?
santater- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ημερομηνία εγγραφής : 21/08/2018
Προσωπικά χωρίς να είμαι και γνώστης ή μπαλαδοφατσα, θα πρόσθετα σ αυτούς ένα δέκατο αφού έχουμε θέμα ανάπτυξης ή/και ένα τέρματα.
Αλλά ξεχειλωνει το ρόστερ οικονομικά με τέτοιες προσθήκες πιστεύω.
Τώρα ειδικός σ αυτα είναι και ο μυροφοριδης που είναι και γνώστης.
Εγώ σαν οπαδός λέω την γνώμη μου.
Αλλά ξεχειλωνει το ρόστερ οικονομικά με τέτοιες προσθήκες πιστεύω.
Τώρα ειδικός σ αυτα είναι και ο μυροφοριδης που είναι και γνώστης.
Εγώ σαν οπαδός λέω την γνώμη μου.
Μια χαρά είναι.
Ο προπονητής πρέπει να δούμε τώρα τι θα κάνει
Ο προπονητής πρέπει να δούμε τώρα τι θα κάνει
Μια χαρά είναι σαν μονάδες δεν αντιλεγω. Μακάρι ο βοσνιαδης να καταφέρει να δέσει την ομάδα.
Από κει και πέρα αν κάτι δεν του βγαίνει λογικά θα ζητήσει παίχτη .
Από κει και πέρα αν κάτι δεν του βγαίνει λογικά θα ζητήσει παίχτη .
Eγώ αν ήμουν ο τομ πάπας ή ο καρίμ ο σορούρ θα έδινα εντολή στον μυρο να φέρει βασικό δεκάρι και βασικό φορ.
Για να έχεις άποψη, βέβαια ,πρέπει να έχεις εικόνα και από τους ανταγωνιστές που εγώ δεν έχω.
Για να έχεις άποψη, βέβαια ,πρέπει να έχεις εικόνα και από τους ανταγωνιστές που εγώ δεν έχω.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Κοιταχτε εαν θελουμε να χτισουμε ομαδα στην ΣΛ θα πρεπει να δουμε δυο πραγματακια.
1.Οι ακαδημιες ωστε να παραγουμε παικτες απο τα σπλαχνα μας.Εαν εχουμε απαιτηση να ανεβουμε στην ΣΛ γιατι να μην εχουμε απαιτηση απο την Κ20 και την Κ17 να ειναι μεσα στις 4-5 πρωτες ομαδες των πρωταθληματων τους.
2.Καλο τμημα σκαουτινγκ.
Ας αφησουμε τους Μυρο και Βοσνιαδη να μας ανεβασουν φετος και ας ασχοληθει η νεα διοικηση να θεσει τα θεμελια για αυτα τα δυο.
1.Οι ακαδημιες ωστε να παραγουμε παικτες απο τα σπλαχνα μας.Εαν εχουμε απαιτηση να ανεβουμε στην ΣΛ γιατι να μην εχουμε απαιτηση απο την Κ20 και την Κ17 να ειναι μεσα στις 4-5 πρωτες ομαδες των πρωταθληματων τους.
2.Καλο τμημα σκαουτινγκ.
Ας αφησουμε τους Μυρο και Βοσνιαδη να μας ανεβασουν φετος και ας ασχοληθει η νεα διοικηση να θεσει τα θεμελια για αυτα τα δυο.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
προετοιμάζομαι για βόμβα. Το προανάγγειλε ο τεράστιος μάκης ιωαννίδης. Tώρα τι βόμβα θα είναι δεν ξέρω αλλά δεν έχει σημασία.
Πολυ καλη ομαδα θα γινουμε.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Θέλω να δω τα μούτρα του Σπανού τώρα...Iraklaras07 έγραψε:Κλέιτον
Κατάφερε να τον κλείσει ο σκύλος.
Μπραβο
Στα 35 του χωρίς καθόλου προετοιμασία και με βόμβα δεν την λες. Δυνατη μεταγραφή αν πιάσει κάποια στανταρ.
Το κατάντημα του Ηρακλή είναι ότι την τελευταία οκταετία παίκτες σαν τον Κλέιτον μπορει να τους φερει μονο στα 35. Μακαρι ,αν τελικά ανέβει η ομάδα στην σουπερ λιγκ, να δουμε και λιγο ποδόσφαιρο.
Άμα δεν πλακώσει τα ουσκια θα παιξει
Και με ουισκια πλακα μπορει να τους κανει ολους
Σε κλειστες αμυνες θα μπορουσαμε να παιξουμε με 8 τον Ται και 10 τον Κλειτον.Ωστε οταν επιτεθομαστε να γινεται 10 ο Ται και δευτερος φορ στην περιοχη ο Κλειτον.
Γαλαζιος Ηρωας- Αριθμός μηνυμάτων : 860
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2014
Πλάκα με κάνετε ρε σεις;
Αν πιάσει την απόδοση που είχε στην Κύπρο παπάδες θα κάνει.
Και κάθονται οι ΜΙΖΕΡΟΙ, οι ΚΑΚΟΙ ανθρωποι και τον κράζουν.
Κράζουν τα πάντα
Αγανακτισα σαν πεθερές είναι όλοι. Σιχαμενοι
Αν πιάσει την απόδοση που είχε στην Κύπρο παπάδες θα κάνει.
Και κάθονται οι ΜΙΖΕΡΟΙ, οι ΚΑΚΟΙ ανθρωποι και τον κράζουν.
Κράζουν τα πάντα
Αγανακτισα σαν πεθερές είναι όλοι. Σιχαμενοι
Γεμάτη χρονιά σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στην Β τουρκίας. Η Β τουρκίας πρέπει να είναι και 10 επίπεδα πάνω από την δική μας.
Η Α Βουλγαρίας εκτός 3ων ομάδων Λέφσκι τσσκα και λουντογκορετς που παίζουν άνετα σούπερ λιγκ, οι υπόλοιπες είναι Β Εθνικής. Υπάρχει τεράστιο χάσμα.
Έτυχε να παρακολουθώ και έχω αυτη την γνώμη.
Β Τουρκίας ακόμα δεν έχω κανένα φιλαρακι Πομάκο να δω.
10 επίπεδα ίσως να μην ειναι, αλλά εικάζω ότι είναι κατά πολύ καλύτερη από την δικιά μας Β όπως και η Α τους από την δικιά μας...
Έτυχε να παρακολουθώ και έχω αυτη την γνώμη.
Β Τουρκίας ακόμα δεν έχω κανένα φιλαρακι Πομάκο να δω.
10 επίπεδα ίσως να μην ειναι, αλλά εικάζω ότι είναι κατά πολύ καλύτερη από την δικιά μας Β όπως και η Α τους από την δικιά μας...
Καλά μην φανταστείς οτι εγώ βλέπω Β τουρκίας. Από το τρανσφερ μαρκετ πάντως φαίνεται να έχει πολύ καλύτερους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές από την δική μας Β.
Αφού βλέπεις βουλγαρία για τον ντεσπόντοφ τι γνώμη έχεις; Θα τον φέρουμε του χρόνου;
Αφού βλέπεις βουλγαρία για τον ντεσπόντοφ τι γνώμη έχεις; Θα τον φέρουμε του χρόνου;
Ούτε τις σαγιονάρες του δεν παιρνουμε
Έχω φιλαράκι Βουλγαρο και τύχαινε πολλές φορές να δω αγώνες της Λέφσκι στην τβ τους.Iraklaras07 έγραψε:
Εκεί έπαιζε και ο ανιετε παρεπιπτόντως πριν κάνα δυο χρόνια και έπαιζε πολύ κομπλέ.
Γενικά δεν έχουν άσχημο πρωτάθλημα απλά οι τρεις δυνατοί ξεχωρίζουν πολύ.
ναι όνειρο θερινής νυκτός είναι για χαβαλέ το έγραψα το όνομα.
Πάντως φίλε να βλέπεις βουλγαρικό πρωτάθλημα παίζει να έχεις τάσεις μαζοχισμού.
Πάντως φίλε να βλέπεις βουλγαρικό πρωτάθλημα παίζει να έχεις τάσεις μαζοχισμού.
Σελίδα 12 από 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 12 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης