ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 15 από 27
Σελίδα 15 από 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
#PrayForNtounis
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Και ο ντουνης είναι για πόδι;
Και ποιους έχουμε βάλει στο μάτι να έρθουν;
Και ποιους έχουμε βάλει στο μάτι να έρθουν;
Εγώ τον Ντούνη τον πάω. Έχεο ψυχή. Να μείνει αλλά να πάρουμε και καλύτερο στη θέση του.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Εμένα δεν μου αρέσει ιδιαιτέρως κανείς, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα σε μια ομάδα και δεν είναι μόνο το αν κάνουν ή δεν κάνουν οι παίκτες. Με Μουμίν από τους κορυφαίους, Ντούνη, και Πασσά βασικούς ανέβηκε πέρσι ο Άρης και στην ενδεκάδα έπαιζαν μαζί τους Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κάσσος, Καπνίδης, Πλατέλας, Καντιμοίρης και λοιποί επιεικώς μέτριοι... Νομίζω έχουμε ρόστερ πολύ καλύτερο από τον περσινό Άρη, αλλά...
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αλλά μαζεύουμε λεφτά από τα κάλαντα για του χρόνου;
Πλατέλα, Διαμαντόπουλο και στο τέρμα Καντιμοίρη δεν έχουμε.
Behind the curtain- Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015
Δεν θα μου εκανε εντύπωση πάντως να έρθει ο Ιντζογλου τον Γεναρη. Απο Παναγιωτουδη πιστεύω ειναι αρκετα καλύτερος.
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες ήταν τόσο άχρηστοι.
Υπάρχει κάτι άλλο στην ομάδα, δεν ξέρω τι, που αν δεν αλλάξει δεν θα δούμε προκοπή.
Η ομάδα είναι άρρωστη.
Τόση αδιαφορία δεν ήταν δυνατό.
Οι παίκτες έπαιζαν στο 30% των δυνατότήτων τους.
Αφού αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα μέχρι τέλους του χρόνου είτε θα σκεφτώ ότι ο Τομ είναι άχρηστος, είτε ότι είναι μπροστινός του ολιγάρχη.
Υπάρχει κάτι άλλο στην ομάδα, δεν ξέρω τι, που αν δεν αλλάξει δεν θα δούμε προκοπή.
Η ομάδα είναι άρρωστη.
Τόση αδιαφορία δεν ήταν δυνατό.
Οι παίκτες έπαιζαν στο 30% των δυνατότήτων τους.
Αφού αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα μέχρι τέλους του χρόνου είτε θα σκεφτώ ότι ο Τομ είναι άχρηστος, είτε ότι είναι μπροστινός του ολιγάρχη.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αυτον φωτογραφίζει η φαρίνα;
αυτον φωτογραφίζει η φαρίνα;
θυμάμαι είχε γράψει καλά λόγια για αυτόν ο κακός ο λύκος.
Μακάρι! Μπροστά στον Ελευθερόπουλο είναι κράμα Κλοπ και Αλέγκρι. Αντί να τον πάρουμε πριν ένα μήνα χαραμίσαμε τόσο χρόνο με τον μυρωδιά τον Ελευθερόπουλο.
Απλά ελπίζω πριν διώξουν παίκτες να του δώσουν 3-4 βδομάδες να δει μόνος του αυτό το υλικό που έχουμε.
Απλά ελπίζω πριν διώξουν παίκτες να του δώσουν 3-4 βδομάδες να δει μόνος του αυτό το υλικό που έχουμε.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Καλώς να έρθει, είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να φέρουμε αυτή τη στιγμή. Εννοείται ότι και αυτός θα κριθεί από αυτό που θα δείξει στο γήπεδο και εννοείται ότι αυτό θα γίνει από τον Ιανουάριο και μετά.
Όσο για τους παίκτες, εγώ θα μοίραζα από τώρα μπούλους με πιστόλι, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σε όλους (ή σχεδόν σε όλους) όσους έφερε ο μπαγλαμάς, για να δώσω το μήνυμα σε παίκτες, μάνατζερς, διευθυντές και λοιπά τρωκτικά ότι δεν είμαστε μαλάκες.
Η χρονιά ούτως ή άλλως χαντακώθηκε από το μπαγλαμά και πρέπει να δουλέψουμε για την επόμενη.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Όσο για τους παίκτες, εγώ θα μοίραζα από τώρα μπούλους με πιστόλι, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σε όλους (ή σχεδόν σε όλους) όσους έφερε ο μπαγλαμάς, για να δώσω το μήνυμα σε παίκτες, μάνατζερς, διευθυντές και λοιπά τρωκτικά ότι δεν είμαστε μαλάκες.
Η χρονιά ούτως ή άλλως χαντακώθηκε από το μπαγλαμά και πρέπει να δουλέψουμε για την επόμενη.
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
είναι ισπανός(πουλέν οι ισπανοί) τερματοφύλακας, απο ονοματα συμμετείχε σε μουρθια βιγιαρεαλ αλλά γενικά δευτερο/τρίτη κατηγορία μου κάνει εντύπωση που στην ελλάδα είχε ελάχιστες συμμετοχές εκτός απο τον πανθραξ.
Ως προπονητής έχει συνεχόμενες παρουσίες αλλά δεν στέριωσε σε κανένα για παραπάνω απο μια σεζόν
είναι ισπανός(πουλέν οι ισπανοί) τερματοφύλακας, απο ονοματα συμμετείχε σε μουρθια βιγιαρεαλ αλλά γενικά δευτερο/τρίτη κατηγορία μου κάνει εντύπωση που στην ελλάδα είχε ελάχιστες συμμετοχές εκτός απο τον πανθραξ.
Ως προπονητής έχει συνεχόμενες παρουσίες αλλά δεν στέριωσε σε κανένα για παραπάνω απο μια σεζόν
Τόπος : Salonica
Εγώ θα συμφωνησω με τον uphercules,δεν μπορει αυτο το ροστερ να εχει τοσο κακη εικονα.Αν πουμε με το Βοσνιαδη και το Μυροφοριδη οτι μπορει να υπηρχαν διαφορα θεματα δεν μπορει με αλλαγη προπονητη,οποιος και να ειναι αυτος,να μην βελτιωθει η ομαδα εστω σε τρεξιματα και ορεξη μεσα στο γηπεδο.Να δειξουν κι αυτοι στο νεο προπονητη οτι πρεπει να τους υπολογιζει!Οταν λοιπον φευγει προπονητης και δε στρωνει η ομαδα,φευγει τεχνικος διευθυντης και δε αλλαζει τιποτα σε νοοτρπια,γινονται εκκαθαρισεις παικτων και η κατασταση χειροτερευει τοτε τα αιτια ειναι βαθυτερα και στεναχωριεμαι που το λεω αλλα το μόνο που εμεινε είναι η διοικηση.Ελπίζω μόνο να είναι λάθη απειρίας...
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Συμφωνώ και εγώ με εσάς και με αυτό το σκεπτικόlll έγραψε:Εγώ θα συμφωνησω με τον uphercules,δεν μπορει αυτο το ροστερ να εχει τοσο κακη εικονα.Αν πουμε με το Βοσνιαδη και το Μυροφοριδη οτι μπορει να υπηρχαν διαφορα θεματα δεν μπορει με αλλαγη προπονητη,οποιος και να ειναι αυτος,να μην βελτιωθει η ομαδα εστω σε τρεξιματα και ορεξη μεσα στο γηπεδο.Να δειξουν κι αυτοι στο νεο προπονητη οτι πρεπει να τους υπολογιζει!Οταν λοιπον φευγει προπονητης και δε στρωνει η ομαδα,φευγει τεχνικος διευθυντης και δε αλλαζει τιποτα σε νοοτρπια,γινονται εκκαθαρισεις παικτων και η κατασταση χειροτερευει τοτε τα αιτια ειναι βαθυτερα και στεναχωριεμαι που το λεω αλλα το μόνο που εμεινε είναι η διοικηση.Ελπίζω μόνο να είναι λάθη απειρίας...
και να προσθέσω οι περιπτώσεις παραδοσιακά που είχαμε τέτοιο πρόβλημα κάνοντας αναγωγή θυμάμαι στα χρόνια ρέμου που το ζούσαμε κάθε χρονια οι αλλαγές προπονητών βοηθούσαν να πατήσουμε και με την προσθήκη παικτών τον Ιανουάριο απογειωνόμασταν
ομοίως και την τελευταία χρονιά επί παντελίδη
αυτό το πράμα το οποίο όσοι και να διωχθούν δεν αλλάζει η χωματωδη αγωνιστική συμπεριφορά κάτι άλλο βρομάει
και κάτι ακόμη τραγικό όσοι αρθρογράφοι της μπλουαρενα έγραψαν "ανάθεμα" στους παίκτες, ότι και να γίνεται δεν είναι ο ρόλος τους να σιχτιρίζουν δημοσίως τους πρωταγωνιστές. Απαράδεκτοι
Παιδιά όντως, άλλαξε τεχνικός διευθυντής, άλλαξε κοουτς ξανά αλλάζουμε κοουτς, ούτε δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν έτσι.
Φταίνε τα συμβόλαια; Οι συμφωνίες που έκαναν; Αν φταίει αυτό, νομίζω εξ αρχής θα συμφώνησαν ότι συμφώνησαν.
Οπότε μαζί με την αλλαγή προπονητή ας αλλάξουν και λίγο το ρόστερ ακόμα και σαν παραδειγματισμό.
Για τον νέο κοουτς, δεν έχω άποψη δεν τον θυμάμαι καν κάπου οπότε του εύχομαι απλά καλή επιτυχία δύναμη και γερό στομάχι.
Επίσης έχω μια ερώτηση.
Οι ακαδημίες μας η under19 που πάει πολύ καλά απ' όσο διαβάζω, ποιος την κοουτσάρει και ανήκει στον ιδρυτικό ή στην ΠΑΕ;
Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία, κάποιο στατιστικό.
Ευχαριστώ
Φταίνε τα συμβόλαια; Οι συμφωνίες που έκαναν; Αν φταίει αυτό, νομίζω εξ αρχής θα συμφώνησαν ότι συμφώνησαν.
Οπότε μαζί με την αλλαγή προπονητή ας αλλάξουν και λίγο το ρόστερ ακόμα και σαν παραδειγματισμό.
Για τον νέο κοουτς, δεν έχω άποψη δεν τον θυμάμαι καν κάπου οπότε του εύχομαι απλά καλή επιτυχία δύναμη και γερό στομάχι.
Επίσης έχω μια ερώτηση.
Οι ακαδημίες μας η under19 που πάει πολύ καλά απ' όσο διαβάζω, ποιος την κοουτσάρει και ανήκει στον ιδρυτικό ή στην ΠΑΕ;
Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία, κάποιο στατιστικό.
Ευχαριστώ
Η διαφορά είναι όμως ότι η απογείωση στον δεύτερο γύρο στην Α σωναμε την παρτίδα, ίσως κάποιες φορές να είμασταν και κοντά στην Ευρώπη.
Παρ όλα αυτά, η πορεία που πρέπει να κάνει η ομάδα στην Β είναι εντελώς διαφορετική από αυτό.
Είμαστε στο -15 από τον πρώτο, δεν κοιτάμε καμία άλλη θέση, δεν συμμετέχουμε απλά στην Β είχαμε άλλο σκοπό.
Τώρα το πρόβλημα είναι και διοικητικό, άσχετα αν έχουμε επικεντρωθεί στους παίχτες που είναι το τελικό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας.
Φυσικά πάνω σ' αυτό είτε δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα είτε θα μάθουμε αφού καταστραφούν όλα.
Πάντως, για μένα, είναι και ένα πάθημα αυτό, εξ αρχής έπρεπε να θέσουμε στέρεες βάσεις για άνοδο και όχι απλά "απαιτώ άνοδο".
Και ποιος είσαι να απαιτήσεις κάτι στην τελική θα μου πεις.. εμείς απλά χαρές ψάχνουμε και όχι νέα προβλήματα..
Παρ όλα αυτά, η πορεία που πρέπει να κάνει η ομάδα στην Β είναι εντελώς διαφορετική από αυτό.
Είμαστε στο -15 από τον πρώτο, δεν κοιτάμε καμία άλλη θέση, δεν συμμετέχουμε απλά στην Β είχαμε άλλο σκοπό.
Τώρα το πρόβλημα είναι και διοικητικό, άσχετα αν έχουμε επικεντρωθεί στους παίχτες που είναι το τελικό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας.
Φυσικά πάνω σ' αυτό είτε δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα είτε θα μάθουμε αφού καταστραφούν όλα.
Πάντως, για μένα, είναι και ένα πάθημα αυτό, εξ αρχής έπρεπε να θέσουμε στέρεες βάσεις για άνοδο και όχι απλά "απαιτώ άνοδο".
Και ποιος είσαι να απαιτήσεις κάτι στην τελική θα μου πεις.. εμείς απλά χαρές ψάχνουμε και όχι νέα προβλήματα..
Οι ακαδημίες ειναι της παε και σχηματίστηκαν φετος που εγινε παε
Α δεν το ήξερα.
Πολύ καλά φαίνεται ότι πηγαίνουν πάντως.
Φυσικά δεν λεω να πάρουμε από εκεί παίχτες γιατί πιστεύω θα τους καταστρέψουμε, αλλά δείχνει να γίνεται δουλειά εκεί.
Να φανταστώ λείπει ο Κωφίδης ε;
Πολύ καλά φαίνεται ότι πηγαίνουν πάντως.
Φυσικά δεν λεω να πάρουμε από εκεί παίχτες γιατί πιστεύω θα τους καταστρέψουμε, αλλά δείχνει να γίνεται δουλειά εκεί.
Να φανταστώ λείπει ο Κωφίδης ε;
Η κ19 που ειναι στην παε χτίστηκε σε μια εβδομάδα. Φανταστείτε τώρα τι μπουρδελα ειναι οι αλλες ομαδες και πόση σημασία δίνουν στις ακαδημίες τους...
Εμένα πάντως δεν ξέρω πείτε με κομπλεξικο πιο πολύ με ενόχλησε η δική μας στάση, της πλειοψηφίας δλδ που κράζει τους πάντες και τα πάντα παρά η πιστολια που δεν μας βγήκε η ομάδα καλη.
Δλδ πλέον δεν θέλω να υπάρχει νέο του Ηρακλή για να μην διαβάζω σκατοψυχα σχόλια.
Καμία στήριξη πουθενά, μένει λίγος χρόνος να στείλουμε αδιαβαστο Παπαδόπουλο κατσαμπη κτλ.
Μια χαρά μπράβο στην κ19 και ας είναι οι άλλοι μπουρδέλο
Δλδ πλέον δεν θέλω να υπάρχει νέο του Ηρακλή για να μην διαβάζω σκατοψυχα σχόλια.
Καμία στήριξη πουθενά, μένει λίγος χρόνος να στείλουμε αδιαβαστο Παπαδόπουλο κατσαμπη κτλ.
Μια χαρά μπράβο στην κ19 και ας είναι οι άλλοι μπουρδέλο
τρέλανε μας ρε πρόεδρε και φέρε κανα 2 τρελούς στα άκρα της επίθεσης όχι πολλά έναν 21χρονο ααρον νιγκεθ απο αριστερά ομοίως και έναν φερνάντο μαρκές απο δεξιά
τρέλανε μας ρε πρόεδρε και φέρε κανα 2 τρελούς στα άκρα της επίθεσης όχι πολλά έναν 21χρονο ααρον νιγκεθ απο αριστερά ομοίως και έναν φερνάντο μαρκές απο δεξιά
Αγαπουλες σας έλειψα;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ο κικος είναι αυτός
τον αγαπάω έβαλε γκολακι με τα @@ μέσ'τον βάζελο
τον αγαπάω έβαλε γκολακι με τα @@ μέσ'τον βάζελο
Χαχαχαχα αυτός είναι ρε ναι!
Φίλε δεν αντέχω άλλο γριομουρμουρα πραγματικά.
Έχει από το καλοκαίρι αυτο
Φίλε δεν αντέχω άλλο γριομουρμουρα πραγματικά.
Έχει από το καλοκαίρι αυτο
Σελίδα 15 από 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 15 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης