ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 16 από 27
Σελίδα 16 από 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019
Αδικημενος κικο ρατον, θυμάμαι ήρθε ως πρωτος σκόρερ Γ ισπανιας και εβαλε νομιζω μονο ενα γκολ αστείο , μαλλον αυτο που λεει ο αντιγκρινιας. Δηλαδή τωρα θα αρχισουμε τις καραβιες ;Άμα δω καμία γνωστή μορφη τη Κυριακη στο γηπεδο με γουνα... Σιγουρακι η δουλεια
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
δεν έχω φειςμπουκ δεν ξέρω τίποτα, απο ότι φαίνεται καλύτερα γιατί είμαι αλλεργικός στην γκρίνια
Τόπος : Salonica
ΙΙΙ@ την προηγούμενη χρονιά πριν τον κίκο θυμάσαι τι είχες για φορ περιοχής?
νικολόπουλο/δράμπη/χλωρο
πανδαισία των γκολ
νικολόπουλο/δράμπη/χλωρο
πανδαισία των γκολ
O ρατον παντως φαινοτανε ξεκαθαρα βαρυ φορ περιοχης παλαιας κοπης,και ναι μπροστα στο Νικολοπουλο (μπρρρρ)φαινοτανε ζλαταν! Και μπονους!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είχαμε και φερελπι Γιαααααααααααααντσηηηηη!!!
Και δευτερο μπονους!!!Ετσι για να χαμογελαμε λίγο!!
Και δευτερο μπονους!!!Ετσι για να χαμογελαμε λίγο!!
Κατι ντιαζ / εντινιο/ παρντο/ ροντριγκο τοσι/ φυσικα ααρον ηταν διαμαντακια της εποχης!
Με την τσαπου τους το κάρφωσε.
Άσχετο, ο Ζουέλα έχει τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα μαζί με τον Άντζα.
Ευκαιρία να πάει εκεί και ο Ελευθερόπουλος να ξαναζεστανουν τις σχέσεις τους...
Η χρόνια κυλάει όπως περασμένες χρονιές που δεν ανεβήκαμε και η έλευση Ισπανού κοουτς μου θυμίζει εποχή ογιος, με την διαφορά ότι τότε μάζευε λεφτά ο κόσμος για να πληρωθούν παίχτες προπονητές διαιτητές κτλ (δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τόσα που πάθαμε).
Ο κικο ρατον όντως ερχόταν σαν γκολτζης αλλά δεν ακούμπησε, ίσως δεν κόλλησε με την ομάδα.
Σαν τον ζαχορα πάντως δεν έχει. Που θα τον έκανε και παιχτουρα ο γκογκιτς (?) και κάθε Κυριακή αναστατωνε τις καντίνες..
Άσχετο, ο Ζουέλα έχει τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα μαζί με τον Άντζα.
Ευκαιρία να πάει εκεί και ο Ελευθερόπουλος να ξαναζεστανουν τις σχέσεις τους...
Η χρόνια κυλάει όπως περασμένες χρονιές που δεν ανεβήκαμε και η έλευση Ισπανού κοουτς μου θυμίζει εποχή ογιος, με την διαφορά ότι τότε μάζευε λεφτά ο κόσμος για να πληρωθούν παίχτες προπονητές διαιτητές κτλ (δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τόσα που πάθαμε).
Ο κικο ρατον όντως ερχόταν σαν γκολτζης αλλά δεν ακούμπησε, ίσως δεν κόλλησε με την ομάδα.
Σαν τον ζαχορα πάντως δεν έχει. Που θα τον έκανε και παιχτουρα ο γκογκιτς (?) και κάθε Κυριακή αναστατωνε τις καντίνες..
ζμποτσακ/κομβολιδη/τσινεγκε/μπενκο/εντινιο/ντιας ριμπειρο/μπρουνο λειτε/μορο τσαβι και ζήσαμε εμεις ¨καλα¨και οι μανατζερ καλύτερα!!
AntiGrinias έγραψε:Κατι ντιαζ / εντινιο/ παρντο/ ροντριγκο τοσι/ φυσικα ααρον ηταν διαμαντακια της εποχης!
Μ αυτούς που έγραψες, πάνε και 10-11 χρόνια ε, η ομάδα σήμερα έβγαινε περπατώντας Ευρώπη.
Πως το έλεγαν εκείνο το παλικάρι την παιχτουρα που από εμάς έφυγε πήγε Α Ισπανίας και μετά Α Ιταλίας; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ
Φερνάντο μάρκες.
Και ο Έμερσον νομίζω με την διπλαρα στο χανουμι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo στις 17/12/2018, 18:05, 1 φορά
Ζαχορααα ρε φιλε που το θυμηθηκες!!! ο τυπος ηταν συν 10 κιλα και εμεις περιμεναμε να τα καρφωνει δυο- δυο τα γκολακια!!εποχη αθωοτητας για πολλους απο εμας πιστευω!!Τωρα εχουμε παει στο αλλο ακρο!
Μη με πεις για το μαρκεζ..φωτο πιο πανω εβαλε ο αντιγκρινιας...δε το γουσταρα καθολου,μεγαλο ταλεντο αλλα προβληματικος χαρακτηρας,νομιζω πηγε παρμα στο τελος αλλα ποτε δεν πηρε σοβαρα αυτο που εκανε
Για τον ζαχορα είχα μαλώσει με πολύ κόσμο ότι για όταν ότι σωματότυπο αθλητή δεν ειχε.
Τουλάχιστον αυτό καταλάβαινα εγώ.
Ο κιροφσκι μπροστά του ήταν Ιμπραΐμοβιτς
Τουλάχιστον αυτό καταλάβαινα εγώ.
Ο κιροφσκι μπροστά του ήταν Ιμπραΐμοβιτς
Αλλου επιπεδου και το ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε...ακομη επεφταν φραγκα...μπουζουκια,κολομπαρα,δανεια,καρτες YOLO σε ολα τα επιπεδα!!
Αλλου επιπεδου και το ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε...ακομη επεφταν φραγκα...μπουζουκια,κολομπαρα,δανεια,καρτες YOLO σε ολα τα επιπεδα!!
lll έγραψε:Μη με πεις για το μαρκεζ..φωτο πιο πανω εβαλε ο αντιγκρινιας...δε το γουσταρα καθολου,μεγαλο ταλεντο αλλα προβληματικος χαρακτηρας,νομιζω πηγε παρμα στο τελος αλλα ποτε δεν πηρε σοβαρα αυτο που εκανε
Αδερφέ μετά από εμάς Α Ισπανίας Εσπανιόλ έπαιζε βασικός.
Όντως μπάλα ήξερε αλλά μυαλό κουκούτσι ελιάς.
Πάντως φέτος σε εμάς θα γινόταν το γούστο του. Βασικός σε όλα τα ματς αφού καλύτερο δεν έχουμε.
Θα εκτελούσε κόρνερ φάουλ πλάγια και τερματας κάνει άμα είναι να μην βλέπω τον βοσνιαδη
Ωραίο εξτρέμ ήταν και ο Ρίβας και ωραίο μπακ ο Πάμπλο Λίμα...
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Η ομάδα που κινήθηκε περισσότερο έξυπνα και λιγότερο πονηρά τα χρόνια του yolo μέχρι σήμερα είναι ο Ατρόμητος.
Αλλά εμείς δεν έχουμε τα άντερα να κάνουμε τέτοιες αλλαγές, για αυτό και κράζουν όλοι δεν ανέβηκε η ομάδα χάλια ο ένας χάλια ο άλλος.
Δεν είναι το brand name ,κτλ, αυτό πάει γαμηθηκε, είναι ότι είμαστε εκτός τόπου και χρόνου συνολικά.
Ο τρόπος που θέλουμε να ανέβει η ομάδα θυμίζει (και μην αρπαχτητε) τον αστέρα Τρίπολης.
Φωτοβολίδα.
Απλά εμείς δεν έχουμε τα κονέ να ισοπεδωσουμε ομάδες ΜΕΧΡΙ να σταθεροποιηθουμε.
Φέτος σταθεροποιουμαστε.
Ήδη άρχισε το κράξιμο σε Παπαδόπουλο και κατσαμπη.
Άμα τα βροντιξουν ΟΛΟΙ τους όμως και φύγουν θέλω να δω ποιος "μάγκας" θα πάει να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα της Μίκρας.
Σιχαθηκα φέτος πραγματικά
Αλλά εμείς δεν έχουμε τα άντερα να κάνουμε τέτοιες αλλαγές, για αυτό και κράζουν όλοι δεν ανέβηκε η ομάδα χάλια ο ένας χάλια ο άλλος.
Δεν είναι το brand name ,κτλ, αυτό πάει γαμηθηκε, είναι ότι είμαστε εκτός τόπου και χρόνου συνολικά.
Ο τρόπος που θέλουμε να ανέβει η ομάδα θυμίζει (και μην αρπαχτητε) τον αστέρα Τρίπολης.
Φωτοβολίδα.
Απλά εμείς δεν έχουμε τα κονέ να ισοπεδωσουμε ομάδες ΜΕΧΡΙ να σταθεροποιηθουμε.
Φέτος σταθεροποιουμαστε.
Ήδη άρχισε το κράξιμο σε Παπαδόπουλο και κατσαμπη.
Άμα τα βροντιξουν ΟΛΟΙ τους όμως και φύγουν θέλω να δω ποιος "μάγκας" θα πάει να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα της Μίκρας.
Σιχαθηκα φέτος πραγματικά
Μπενίτο ριβας. Έκατσε λίγο θυμάμαι. Νομίζω έπαιζε και τις δύο πτέρυγες, ίσως να έπαιξε και συμπαίκτης με τον Εστεμπάν Ερέρα Εστεμπάν
Πάμπλο Λίμα, μεγάλη παιχτούρα...
Κουιζάκι: Ποιανού αλλαγή ήταν;
Κουιζάκι: Ποιανού αλλαγή ήταν;
Μη μπο πεις Μος οτι ήταν του γαμπρου ;
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
Ο ριβας θυμάμαι ειχε θεμα με τους κοιλιακους, μετα πήγε Μπαρι αλλα είχε συνέχεια τραυματισμους
Ναι, κερδίζετε από μια μπομπονιέρα.
Απεθαντος ο ρομπερτο καρλος της Μακεδονιασς
Ο Μάρκες σταμάτησε το καλοκαίρι. Τεράστια προσωπικότητα, τρελός χαβαλές. Αν είχε το μυαλό εντός του κεφαλιού του (του επάνω κεφαλιού εννοώ) θα είχε κάνει τεράστια καριέρα. Νομίζω τώρα είναι dj.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Σελίδα 16 από 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
FORUM :: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ :: ΠΑΙΚΤΕΣ
Σελίδα 16 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης