FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019

+14
Bezyr
santater
lll
rafael nadal
iraklarauk
mos
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
milano
Behind the curtain
Margasv10
Iraklaras07
teo
AntiGrinias
18 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 27 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΡΟΣΤΕΡ 2018-2019

Δημοσίευση από Margasv10 Τετ Αυγ 08, 2018 2:41 pm

Επιπλέον έχω να σχολιάσω ότι φτιάχνεται ομάδα πολύ έμπειρη, με παίκτες κυρίως κοντά στα 30 πάνω κάτω, με πορεία σε ΣΛ και ΦΛ. Η ομάδα αυτή είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο, μένει όμως να αποδειχθεί στο γήπεδο αν θα καταφέρει να δέσει, να γίνει παρέα, να επιβάλλει το παιχνίδι της. 

Κατ' ουσίαν θα έχουμε πια ολοκαίνουρια ομάδα και χάθηκε η περίοδος προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια από σχεδόν όλους τους καινούριους. Άρα το δέσιμο πλέον θα πρέπει να γίνει στην Μίκρα στον επόμενο ενάμιση περίπου μήνα ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός. Το θέμα είναι όντως να δέσουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς, αλλά κυρίως οι νέοι μεταξύ τους, αφού αυτοί όπως φαίνεται είναι που θα πρωταγωνιστούν, θα είναι οι βασικοί και σ αυτούς θα στηριχθεί τελικά η φετινή προσπάθεια. 

Να πω και μια προσωπική προτίμηση, ότι μου αρέσουν περισσότερο οι νεανικές ομάδες, ενώ θεωρώ πως αρκετοί από τους περσινούς (μια 11άδα σίγουρα) θα άξιζαν φέτος να έχουν την ευκαιρία να ανταπεξέλθουν σε υψηλότερο επίπεδο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν σε νεαρή ηλικία και άρα εξελίξιμοι. 

Για τον Μπαξεβάνο κι εγώ να πω ότι είμαι σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου ο Μυροφορίδης να τον φάει. Η μόνη περίπτωση να μην συμβεί αυτό είναι να τα βρούνε αφενός τώρα στην προετοιμασία, δηλ να υπακούσει ο 1ος στον 2ο, αφετέρου δε να μην κάνει γκέλες στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα. Στην δεύτερη γκέλα που θα γίνει πιστεύω θα αλλαχθεί.

Margasv10

Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Big bad wolf Τετ Αυγ 08, 2018 2:49 pm

Αν θυμάμαι καλά Ρέμος, Ξανθόπουλος, Μπεος είχαν ανακοινώσει 14 σε ένα πρωί.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Δημοσίευση από Margasv10 Τετ Αυγ 08, 2018 3:02 pm

Τώρα για αυτούς που ήδη πήραμε, φυσικά γαμώ για Περόνε, και θετική γνώμη για Κουτρομάνο, Στάμου, Κουκόλη, Καλτσά. Για Μενδρινό, Χασομέρη, Κούσα, Φώτη Γεωργίου δεν έχω άποψη, δηλ. είτε δεν τους έχω παρακολουθήσει καλά είτε γνωρίζοντας ότι είναι καλοί, αναρωτιέμαι αν θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον Ηρακλή. Επίσης τον Ζιαμπάρη για ΦΛ τον θεωρώ καλό, στην ΣΛ έδειξε ότι είναι επιρρεπής σε λάθη και όχι σταθερός. Ο Μουμίν επίσης θα είναι χρήσιμος αν έρθει. Για Πασά δεν χαλιέμαι και πιστεύω μπορεί να βοηθήσει στην ΦΛ, αν και θα προτιμούσα Σιατραβάνη. Για Μπούρμπο όμως χαλιέμαι. Αρνητικός ήμουν και για Γ.Παπαδόπουλο. Θετικά είδα τον Νικολακάκη. Θέλω Γροντή αν και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοπαίξει πλέον στα χαφ. Για αριστερό μπακ νομίζω προτιμώ αυτόν τον Παντελιάδη της Λαμίας από ότι τον 35χρονο Κανακούδη. 

Σίγουρα κάποιοι από τους περσινούς που τώρα είναι στα 3-5 Πηγάδια θα αποχωρήσουν. Ελπίζω σε αυτούς να μην είναι οι Ρόβας, Πτηνόπουλος, Β.Παπαδόπουλος, Τάι, Καζναφέρης, Κωστούλας. 

Όπως φαίνεται 17-20 παίκτες θα είναι καινούριοι στο φετινό ρόστερ. Βάλε λίγους από πέρσι και τους 4 τερματοφύλακες και θα έχουμε ένα σύνολο 27-28 παικτών. Θα είμαστε υπερπλήρεις; ΝΑΙ! Και μιας και ανέφερα την θέση 1, ίσως εδώ να έπρεπε να πάρουμε κάποιον καλό και να διώχναμε Αμπάρη. 

Κλείνοντας για το μεταγραφικό πανδαιμόνιο, είναι θετικά όλα αυτά (για να μην παρεξηγηθώ) παρά τις όποιες μικρές ή μεγαλύτερες ενστάσεις μας. Μένει να αποδειχθούν και στο χορτάρι. Μένει κι εμείς ως κόσμος να στηρίξουμε έμπρακτα, οικονομικά με διαρκείας και μπουτίκ και φυσικά, με έντονη παρουσία στα γήπεδα.

Margasv10

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 3:50 pm

Big bad wolf έγραψε:Αν θυμάμαι καλά Ρέμος, Ξανθόπουλος, Μπεος είχαν ανακοινώσει 14 σε ένα πρωί.

πολυ σωστος! και εγω με το μπαμ που καναμε τωρα θυμηθηκα τον μπεο με την καραβια του.
το ροστερ γινεται πληρες, αρκετα πληρες ισως και η ανοδος μονοδρομος ΚΑΙ για οικονομικους λογους, αφου αλλαξε ολο το ροστερ απ τα θεμελια.

λογικα καποιοι παιχτες απο περσι δεν θα υπογραψουν επαγγελματικο συμβολαιο με την ομαδα.

επισης καποιος πιο πανω εγραψε κατι πολυ σωστο για τον πασα. ισως να μην ειναι για εξτρεμ και να αποδιδει καλυτερα στο κεντρο. παρ ολα αυτα, για φετος σιγουρα θα βοηθησει, ξερει και που ερχεται φυσικα, αλλα για Α εθνικη βασικος δεν ειναι για να παιζει.

επισης, παπαδοπουλος. δεν μ αρεσει που επεστρεψε να πω την αληθεια ειναι και ασσυρο τωρα για τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις, δεν ξερω ποσο τον κρατανε εκει.
μπουρμπος.
κοκκινο πανι. καποιος πρεπει να πει τον μυροφοριδη να μην κατεβει απ το καραβι στο λιμανι μας αυτος.

ο επιθετικος απο αστερα τριπολης.
μυρο σε γουσταρω αλλα μην παιζεις με την φωτια, αφου ξερεις πως ειναι τα πραγματα.

Ται.
που βρισκεται? κοιταω τοσες μερες τις φωτογραφιες και δεν τον βλεπω στις προπονησεις. ειναι σε αδεια? δεν συμμετεχει στην προετοιμασια?
νομιζω δεν ηταν στο προηγουμενο φιλικο, και περιμενω να δω αν θα ειναι στο σημερινο. ελπιζω να μην φυγει ετσι νυχτα, αλλα και να μεινει, ας προπονηθει με την ομαδα, τωρα που αλλαζει και ολο το ροστερ.

ενα φορ και ενα κλειτον και οι αντιπαλοι δεν θα περνανε το κεντρο..

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από AntiGrinias Τετ Αυγ 08, 2018 4:34 pm

Ο ται μπορει να την παιξει την κατηγορία, μη ξεχναμε οτι ηταν ο καταλυτικότερος παραγοντας στα πλειοφ
Να μείνει και αν μη τι αλλο τον θεωρώ ικανοτερο και καλύτερο παίκτη στην θεση 10 απο τον μενδρινο που μας φόρτωσε.

Θελω να σχολιάσω λιγο τις μεταγραφές, θεωρώ οτι ο μυρο το τερμάτισε και ενδεχομένως να γίνεται δουλειά με μεταγραφες.
Ο Καζναφερης ειναι καλυτερος του σταμου ο πτινοπουλος καλύτερος του πασα και ο καραντασιαδης καλυτερος του ζιαμπαρη ο παναγιωτουδης καλύτερος του μενδρινου στο 8, και ο ροβας μπορει να ειναι ενα πολυ καλο δεξι εξτρεμ και μαλιστα βασικό.
Ενταξει ειπαμε καλη φαση που εκανε προσθηκες αλλα το γαμησε, αλλα παιδια κανουν προετοιμασία και μαλιστα το ευχαριστω θα αποχωρησουν και αυτοι που υπεγραψαν πινουν φραπεδαρα στη Λ.Νικης..ωραια κατάσταση..

Εγω νομιζα οπως και ολοι μας οι πολυ καλο-διαλεγμένοι και καλοι παικτες που βρικε η επιτυχημένη περσινη διοίκηση που παιζουν ανετα 'β θα ειχαν εμπειρες προσθήκες απο τον μυρο ε οχι και ετσι ρε μαγκες.
Δεν κρυβω οτι δεν μ'αρεσει η εξέλιξη μακάρι να πετύχει και να εχει σωστο μπατζερ για τα δεδομενα αλλα δεν το βλεπω

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Big bad wolf Τετ Αυγ 08, 2018 5:18 pm

GK: Βοσνιάδης, Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Γόμος
RB: Νικολακάκης, Κουτρουμάνος 
LB: 
CB: Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Κούσας, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας
DM: Παναγιωτούδης, Καλτσάς, Καζναφέρης
CM: Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ.
W: Πτηνόπουλος, Γεωργίου, Πασάς, Αμαραντίδης, Τσίπρας
AM: Τάι
ST: Ρόβας, Περόνε, Μεντί, Β. Παπαδόπουλος, Χασομέρης

Ξενχάω κανέναν; Έχουμε 29 παίκτες χωρίς αριστερά μπακ, έναν κεντρικό/δεκάρι και ίσως και ακόμα έναν φορ(Wink. Χαλαρά για 6 (2 μπακ, Αμαραντίδης, Μεντί και μετάWink αποδεσμεύσεις/δανεισμούς δηλαδή.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από Iraklaras07 Τετ Αυγ 08, 2018 5:26 pm

Θα συμφωνήσω με ένα παιδί παραπάνω που είπε οτι ο Ηρακλής θέλει και έναν καλό τερματοφύλακα. Πιστεύω ο Βοσνιάδης δεν μπορεί να σου κερδίσει βαθμούς.

AntiGrinias αυτό που κάνει ο Μυροφορίδης μάλλον είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για άνοδο.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 7:45 pm

Ντοκτορα συμφωνώ για τον Τάι αδερφέ αλλά τον είδες κάπου; Σε κάποια φωτό; Σε φιλικό; Απο ανησυχία το λέω γιατί και εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα είτε έρθει άλλο δεκαρι είτε όχι.

Επίσης, για να τρολαρουμε λίγο την σαπιολιγκα αφού γεμίζουμε φορ, ας προτείνουμε να δώσουμε στην Α εθνική κανένα παίχτη μας δανεικό, πχ κανένα φορ στον βαζελο να τους κάνουμε χαβαλε.

Επίσης ο μυροφοριδης ψάχνεται και για άλλο φορ αφού κοιτάει της Τρίπολης για δανεικό, τώρα ποιος θα είναι δεν ξέρω.
Και αυτός ο παίχτης της Τρίπολης δείχνει καλός. Χάθηκε να είναι σε κάποια άλλη ομάδα να μην υπάρχει ηθικό κόλλημα;

Δημοσίευση από Iraklaras07 Τετ Αυγ 08, 2018 10:33 pm

O Hρακλής μέσα σε δύο μέρες έγινε η πιο ακριβή ομάδα της φούτμπολ λιγκ σύμφωνα με το τράνσφερ μάρκετ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Λογικά αυτό θα αντικατοπτρίζεται και στο μπάτζετ.

Ο Τάι ούτε σήμερα αγωνίστηκε. Λογικά δεν είναι στα 3-5 πηγάδια. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει δεν ξέρω αν είναι για βασικός όμως. Αυτό που με προβληματίζει με την πάρτυ του είναι ότι σκεφτόταν να αποσυρθεί στα 30 του. Φέτος δηλαδή είχε πει πως είτε θα συνέχιζε σε μας είτε θα σταματούσε την μπάλα. Δεν φαίνεται να έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο.

Tώρα θέλω Γροντή,ένα καλό αριστερό μπακ και τον Σίβας αν γίνεται.

Επίσης αν ο Μυροφορίδης δεν γουστάρει τον Μπαξεβάνο ας τον διώξει τώρα. Μην έχουμε συγκρούσεις μέσα στη χρονιά.
edit:Θέλουμε και έναν βασικό τερματοφύλακα.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 10:56 pm

εγω ξερετε τι καταλαβαινω? οτι αυτη τη στιγμη κανει προετοιμασια καποια ομαδα στα 3-5 πηγαδια που την βλεπει πχ ο μυροφοριδης και ο μπαξεβανος φυσικα και κρινουν παιχτες.η κανονικη ομαδα ΘΑ προπονηθει οταν ΘΑ εχουμε το βασικο 10ρι στα φιλικα.
δλδ παιζουμε θεατρο τωρα. βαζουμε μια ομαδα της Γ, χωρις το 10ρι της (Ται) να κανει τι? να προπονηθει γιατι? διαδικαστικο το θεμα δηλαδη. Οσο πιο συντομα ξεκινησουν οι προπονησεις των βασικων τοσο το καλυτερο.

τον Ται τον θελω στην ομαδα, και σαν δευτερο τον θελω. θα ερθει ο αγωνας που θα χρειαστει αυτο το κατι, που δε το εχει πχ ο μενδρινος αν λειπει το βασικο 10ρι μας (προβλεπω οτι δεν θα ειναι ο Ται φυσικα).
εχουμε υπεροπλια στα σεντερ μπακ εκει να δω τι θα γινει. τωρα που ειναι νωρις (δεν ξερω τι προετοιμασια κανουν) θα δοκιμαζα τον Ροβα σαν δεξι εξτρεμ μηπως υπαρχει προοπτικη γιατι ο παιχτης εδωσε στην ομαδα.

μεταγραφικα, η ομαδα απο το κεντρο και πισω θα ειναι πολυ δυνατη, σε οργανωση δεν ξερω τι σκεφτονται.
ενα δεκαρι τυπου κλειτον που θα παιξει και ανετα το 1-2 (ειτε να βγαλει παιχτη μπροστα ειτε να βγει ο ιδιος για γκολ) θα λυσει πολλα προβληματα στην Β εθνικη της εμπειριας..

ενας (τυπου) ανιετε που παιζει φορ, δευτερος φορ, δεξια πλευρα, δινει και καμια πασα, θα βοηθουσε κατα την γνωμη μου γενικα στην ομαδα.

αλλα εδω δεν ξερουμε αν θα μεινει ο μπαξεβανος, μιλαμε για ολικη αλλαγη ροστερ.

Δημοσίευση από mos Τετ Αυγ 08, 2018 10:57 pm

Ήρθαν όλοι μαζί και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται... Νομίζω πάντως ότι το ρόστερ θα είναι γεμάτο φέτος, θα έχουμε πάγκο δυνατό και δεν θα τρέμουμε μην φάμε καμιά κάρτα όπως πέρσι.
Ένας τερματάς νομίζω χρειάζεται σίγουρα. Ο Βοσνιάδης δεν μου γεμίζει το μάτι, ο πιτσιρικάς δεν ξέρουμε τι θα μας βγει και τον Αμπάρη δεν ξέρω γιατί τον έχουμε.
Αν μπορεί κανείς πάντως, ας κάνει μια σούμα να ξέρουμε τι έχουμε σε κάθε θέση...

Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 11:15 pm

μεχρι στιγμης ποιοι εφυγαν-ηρθαν
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

και απο transfermarkt
στο οποιο ειναι "μετοχες" παιχτων οχι πραγματικα συμβολαια, αλλα εχει ωραια στατιστικα με συμμετοχες ομαδες και τραυματισμους.

ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 11:20 pm

εχουμε και μονοετη συμβολαια.
ελπιζω ο ενθουσιασμος ανοδου να μην μας κανει να κανουμε συμβολαια παγκου.

7 μονοετη, 5 των 2 ετων καλο ποσοστο.

Δημοσίευση από Iraklaras07 Τετ Αυγ 08, 2018 11:42 pm

Big bad wolf έγραψε:GK: Βοσνιάδης, Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Γόμος
RB: Νικολακάκης, Κουτρουμάνος 
LB: 
CB: Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Κούσας, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας
DM: Παναγιωτούδης, Καλτσάς, Καζναφέρης
CM: Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ.
W: Πτηνόπουλος, Γεωργίου, Πασάς, Αμαραντίδης, Τσίπρας
AM: Τάι
ST: Ρόβας, Περόνε, Μεντί, Β. Παπαδόπουλος, Χασομέρης
To έχει κάνει ο κακός λύκος.
Μόνη διαφωνία ο παναγιωτούδης δεν είναι 6άρι
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo Τετ Αυγ 08, 2018 11:54 pm

συμφωνω, αλλα μετραει να δεις φιλε και τα συμβολαια τους.
καποιοι εχουν 1 χρονο καποιοι 2.

Δημοσίευση από Iraklaras07 Πεμ Αυγ 09, 2018 12:00 am

Ζιαμπάρης Διετές 
Κουκόλης Μονοετές 
Χασομέρης Μονοετές
Γεωργίου Διετές 
Πασάς Διετές
Περόνε Μονοετές
Καλτσάς Διετές
Μενδρινός Διετές
Κούσας Μονοετές
Κουτρομάνος Διετές
Στάμου Διετές
7 διετή έφερε ο Μύρο. Με ενοχλεί μόνο του Μενδρινού και ίσως του Καλτσά.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Margasv10 Πεμ Αυγ 09, 2018 12:16 am

Φαντάζομαι όλο και κατιτίς βγάζει ο Μύρο από όλα αυτά τα συμβόλαια...

Margasv10

Δημοσίευση από teo Πεμ Αυγ 09, 2018 12:28 am

Ε σαν παιδί και αυτός ...

Τα διετη είναι λίγα και δεν είναι κακό πάντως 
Αφού αν δεν προορίζονται για βασικοί στην Α θα είναι με το φετινό συμβόλαιο Μπακ απ στην Α  σαν αλλαγές.

Δημοσίευση από Behind the curtain Πεμ Αυγ 09, 2018 2:17 pm

Μεσημέριασε και ακόμα μεταγραφή!
Behind the curtain
Behind the curtain

Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015

Δημοσίευση από Iraklaras07 Πεμ Αυγ 09, 2018 2:36 pm

Γιατί περιμένουμε και σήμερα ανακοινώσεις;
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από teo Πεμ Αυγ 09, 2018 3:49 pm

εγω αυτους που περιμενω το πιο πιθανο ειναι να μην ερθουν
(ανιετε-κλειτον)

λογικα κανακουδη θα ανακοιωσουμε

Δημοσίευση από Behind the curtain Πεμ Αυγ 09, 2018 4:06 pm

Περιμένουμε: Μουμίν - Γροντή - Σίβας - Ανιέτε
Ακόμα: Κάποιον αριστερά (ψάχνουν κάποιον καλύτερο από Κανακούδη ή αλλιώς Κανακούδη)
Και σέντερ φορ.
Behind the curtain
Behind the curtain

Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015

Δημοσίευση από Big bad wolf Πεμ Αυγ 09, 2018 4:15 pm

Στα αριστερά μπορεί να προκύψει Βαλεριανος με είπε κάποιος με γνώση στα θέματα του παπαναστασιακού. Όπως μπορεί να προκύψει και Ιντσόγλου.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από teo Πεμ Αυγ 09, 2018 4:16 pm

Και ανιετε και φορ;