ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
+17
GRIOS
Knack
Hurricane
uphercules
mos
Bobiras1908
Γαλαζιος Ηρωας
iraklis_athens
rafael nadal
AntiGrinias
milano
lll
Behind the curtain
Big bad wolf
teo
Margasv10
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 19
Σελίδα 9 από 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
Μήπως "κόπηκε" εκεί λόγω ιατρικών κι έρχεται προς τα εδώ; Ελπιζω όχιIraklaras07 έγραψε:αυτός υπέγραψε χθες σε γαλλική ομάδα. Πάμε για άλλα .Καθυστερούμε πάντως πάρα πολύ.
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
απλά γράφει βλακείες η μέτροσπορτ. Από χθες έχει ανακοινωθεί το είδα και στο twitter του και στο twitter της νέας του ομάδας. Πριν γράψουν δηλαδή το πρωτοσέλιδο τους.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
έκλεισαν τον ΝτεΑντρε Λίγκινς.Ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να είναι μεταγραφάρα, στην ευρώπη δεν έχει καταφέρει να παίξει πουθενά. Ελπίζουμε εδώ να προσαρμοστεί.
Αντε ρε μαλάκες ξυπνήστε. Τι περιμένουμε για να φέρουμε παίχτη δηλαδή...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
θέλει ευρωπάιο γιατί καλοί γαματοι οι αμερικάνοι θεαματικοί, αλλά μπορούν απο μαλακία τους να σου χάσουν παιχνίδι.
Τόπος : Salonica
εκλεισε ο Τέπιτς. Μακάρι να προλαβαίνει το Σάββατο.
Πιο σημαντικό από τον Τέπιτς είναι ότι ανοίξαμε παρτίδες με τον Ραζνάτοβιτς.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Θεωρώ αρκετά καλή την επιλογή για αντικαταστάτη του Σμιθ, ο οποίος προτίμησε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο αντί να μείνει στον Ηρακλή δυστυχώς. Μου αρέσει που γενικά οι επιλογές της διοίκησης στους παίκτες είναι από το μέσο ή ελαφρώς πάνω ράφι, για πρώτη σεζόν που ανεβήκαμε στην Α1 μετά από τόσα χρόνια. Γιατί τέτοιοι είναι τόσο ο Ντε Λίγκινς (που έχει εντυπωσιακό βιογραφικό με πέρασμα από 6 ομάδες του ΝΒΑ), όσο και ο Τέπιτς με το εξίσου εντυπωσιακό βιογραφικό, καθώς έχει κατακτήσει Ευρωλίγκα, πρωταθλήματα κύπελλα και άλλους τίτλους με τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και μεγάλες διακρίσεις με τις εθνικές ομάδες της Σερβίας.
Μεταξύ των 2 παικτών που είχε στοχεύσει η διοίκηση, κρίνω πως έπραξε σωστά και πήγε στην πιο σίγουρη λύση του Τέπιτς διότι ο Σέρβος έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά και στο ελληνικό, ενώ σκοράρει κατά μ.ο. και περισσότερους πόντους + λογικά είναι και καλύτερος αμυντικός από τον Αμερικανό.
Αν ταιριάξει με τους υπόλοιπους παίκτες και δέσει στην ομάδα, θα αποτελεί άλλο ένα πολύ χρήσιμο γρανάζι στην φετινή μηχανή του Ηρακλή. Προφανώς αύριο δεν θα παίξει και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες εβδομάδες για να τον δούμε να προσεγγίζει τα καλά του επίπεδα.
Πάμε και στον αυριανό αγώνα, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικά κρίσιμο και ενδεικτικό για το που μπορεί τελικά να φτάσει/στοχεύσει η ομάδα μας φέτος. Αν δηλαδή πράγματι μπορεί να διεκδικήσει την 4η ή 5η θέση, ή αν πάμε απλά για είσοδο στα πλέι οφ.
Η ΑΕΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία πια γιατί φαίνεται να ανεβάζει απόδοση στους τελευταίους αγώνες και να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Μπορεί να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία ως τώρα λόγω 2 κακών αποτελεσμάτων της, αλλά είναι σίγουρο πως θα μπει τελικά στην 4άδα. Την θεωρώ φαβορί του ματς αύριο.
Επομένως ελπίζω με ένα τίγκα γεμάτο Ιβανώφειο να βοηθήσουμε τους παίκτες να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και να τους δώσουμε ώθηση για μεγάλη εμφάνιση - νίκη! Αν δεν μας βγει το ματς δεν πρέπει επ' ουδενί να αρχίσουμε την γκρίνια ή τις αποδοκιμασίες. Η χρονιά φέτος είναι αναγνωριστική. Στήριξη στην διοίκηση, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ. Και όπου βγει.
Μεταξύ των 2 παικτών που είχε στοχεύσει η διοίκηση, κρίνω πως έπραξε σωστά και πήγε στην πιο σίγουρη λύση του Τέπιτς διότι ο Σέρβος έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά και στο ελληνικό, ενώ σκοράρει κατά μ.ο. και περισσότερους πόντους + λογικά είναι και καλύτερος αμυντικός από τον Αμερικανό.
Αν ταιριάξει με τους υπόλοιπους παίκτες και δέσει στην ομάδα, θα αποτελεί άλλο ένα πολύ χρήσιμο γρανάζι στην φετινή μηχανή του Ηρακλή. Προφανώς αύριο δεν θα παίξει και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες εβδομάδες για να τον δούμε να προσεγγίζει τα καλά του επίπεδα.
Πάμε και στον αυριανό αγώνα, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικά κρίσιμο και ενδεικτικό για το που μπορεί τελικά να φτάσει/στοχεύσει η ομάδα μας φέτος. Αν δηλαδή πράγματι μπορεί να διεκδικήσει την 4η ή 5η θέση, ή αν πάμε απλά για είσοδο στα πλέι οφ.
Η ΑΕΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία πια γιατί φαίνεται να ανεβάζει απόδοση στους τελευταίους αγώνες και να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Μπορεί να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία ως τώρα λόγω 2 κακών αποτελεσμάτων της, αλλά είναι σίγουρο πως θα μπει τελικά στην 4άδα. Την θεωρώ φαβορί του ματς αύριο.
Επομένως ελπίζω με ένα τίγκα γεμάτο Ιβανώφειο να βοηθήσουμε τους παίκτες να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και να τους δώσουμε ώθηση για μεγάλη εμφάνιση - νίκη! Αν δεν μας βγει το ματς δεν πρέπει επ' ουδενί να αρχίσουμε την γκρίνια ή τις αποδοκιμασίες. Η χρονιά φέτος είναι αναγνωριστική. Στήριξη στην διοίκηση, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ. Και όπου βγει.
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Με 8 παίκτες σήμερα. Φεύγει και ο Γκάρετ.. σε κάνα μήνα θα έρθει ο αντικαταστάτης του
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην ομαδα
καλος δυνατος μπαρούτι αλλα πολλα νευρα ο τυπος, να βρουν καποιον καλυτερο και δε θα μας λείψει
μωρε συμφωνώ. Και εγώ είχα γράψει να διαλέξουν έναν εκ των Ντέιβις-Γκάρετ και να φέρουν ένα ξένο τεσσάρι. Απλά νομίζω το timing είναι απαράδεκτο.
Εύχομαι το πρόβλημα να μην είναι οικονομικό και φεύγουν πάντως.
Τι έγινε πάλι; Ποια είναι η επίσημη ενημέρωση;
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αν γινόταν αυτό σε άλλη ομάδα εγώ θα πίστευα ότι είναι 100%οικονομικο το θεμα
Αν δεν είναι οικονομικό είναι πρόβλημα του προπονητή... Άρα η παραδεχόμαστε το πρώτο ή ψάχνουμε για προπονητή.. ερασιτεχνική ομάδα είμαστε αν σε κάθε αγώνα χάνουμε και ένα βασικό παίκτη. Αν είχαμε τον Σμιθ ή τον Γκάρετ σήμερα δεν θα χάναμε
juri- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2015
Είμαστε στην ουσία στον 3ο μήνα της σεζόν. Φαίνεται δεν υπάρχει καθόλου χρήμα.
Καστρίτης για γκάρετ:
Η αλήθεια είναι ότι εγώ αιφνιδιάστηκα γιατί έστειλε χθες ένα μέιλ στην ομάδα ότι αν δεν εκπληρωθούν κάποιες συνθήκες δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Εγώ αποφάσισα σήμερα να μείνει εκτός αποστολής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει αλλά πιστεύω κατά 99% είναι εκτός ομάδας».
Καστρίτης για γκάρετ:
Η αλήθεια είναι ότι εγώ αιφνιδιάστηκα γιατί έστειλε χθες ένα μέιλ στην ομάδα ότι αν δεν εκπληρωθούν κάποιες συνθήκες δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Εγώ αποφάσισα σήμερα να μείνει εκτός αποστολής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει αλλά πιστεύω κατά 99% είναι εκτός ομάδας».
Δεν ξέρω παιδιά τι γίνεται με το τμήμα.
Μάλλον δυστυχώς είναι οικονομικό το πρόβλημα.
Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο Δρακόπουλος ούτε τι χρημα έχει.
Τώρα θυμήθηκα και την συνάντηση που είχαν ζητήσει οι σύνδεσμοι με τον πρόεδρο την οποία απέφυγε και σκέφτομαι μήπως επειδή υπάρχει οικονομικό θέμα γενικά είναι μαζεμενος;
Και κατι σχετικό άσχετο με το μπάσκετ.
Αυτά που έγραφαν για το fund κτλ για τα ακίνητα άκουσα ότι ισχύει 1908% αλλά υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα να γίνουν για να μπει που λενε το νερό στο αυλάκι. Ίσως μια τέτοια αλλαγή δώσει ώθηση σε όλα τα τμήματα.
Μάλλον δυστυχώς είναι οικονομικό το πρόβλημα.
Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο Δρακόπουλος ούτε τι χρημα έχει.
Τώρα θυμήθηκα και την συνάντηση που είχαν ζητήσει οι σύνδεσμοι με τον πρόεδρο την οποία απέφυγε και σκέφτομαι μήπως επειδή υπάρχει οικονομικό θέμα γενικά είναι μαζεμενος;
Και κατι σχετικό άσχετο με το μπάσκετ.
Αυτά που έγραφαν για το fund κτλ για τα ακίνητα άκουσα ότι ισχύει 1908% αλλά υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα να γίνουν για να μπει που λενε το νερό στο αυλάκι. Ίσως μια τέτοια αλλαγή δώσει ώθηση σε όλα τα τμήματα.
Δεν είναι δικαιολογία όμως χθες παίξαμε με την καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής. Πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μονο με εγκλήματα θα έχαναν το ματς. Βέβαια ήταν κωλόφαρδοι εκεί το 5λεπτο με το κρεμασμένο τρίποντο του γκικα με ταμπλό....Βοήθησε πολύ η έδρα και η διακοπή η οποία τακτική αυτή είναι 90ties, παίζει να τσιμπήσουμε όμως τιμωρία δε.
Διοικητικά πολύ κακώς κράζουν τον δρακό, μόνος του καλύπτει το μπάτζετ, δεν έχει "κλάψει" ποτέ γιατί δεν πήρε περισσότερα διαρκείας, χορηγίες και είτε βοήθεια απο πρώην παράγοντες ενω αυτή την συμπεριφορά απο "παραγοντάρες" την έχουμε δει πολλάκις....με βάση ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα ομαδικά αθλήματα ως ευεργέτη θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουν, γιατί αν "κρυώσει" και τα παρατήσει παλι έρανο θα κάνουμε για να βγει η χρονιά
το ξέραμε απο την αρχή οτι μονος του θα πρέπει να είναι λίγο της υπομονής όλοι, αλλά αυτό που έγινε με τον "παικταρά" γκάρετ(σιγά τον ντοναλτσον που θα κλάψω κιολας), είναι απλώς ένα περιστατικό αμερικάνου χώρις επίγνωση πραγματικότητας και με χαρακτηριστικά αναστάτωσης είτε εντός είτε εκτός παρκέ.Ας πάει στον συμπολίτη αυτοκράτορα να δει χρήμα....
Αφετέρου τώρα που θα έχουμε αλλαγή με κάποια ρεζέρβα μέσα στην σεζόν θα πάρουμε κάποιον πιο συνεσταλμένο
Στο αγωνιστικό, θέλω ο ζάρας όταν μπαινει και αν, να μπαινει μονο για να πάρει πάικτη δηλαδή μονο άμυνα, αν πάει να σουτάρει ειδικά τρίποντο να τον ζημαδεύυν με σφεντόνες απο τα πέταλα στο ξεροκεφάλο του.
Δεν μπορείς ρε μάστορα, μη μας σπας τα @@
Αντιθέτως ο Μανωλόπουλος θα μπαίνει μόνο για κάνα τρίποντο και αν, αν χρειαζόμαστε άμυνα καλύτερα ο 18χρονος γεωργαλάς μέσα
Χανλαν: όσοι "υμνούσατε" περι αδικίας του κοουτς που δεν τον βάζει συνεχόμενα, τον είδατε, έπαιξε 35 λεπτά...8 πόντους(6βολές-1δίποντο). Ο Χανλαν πρέπει να παιξει στο "2" και με οκερεαφορ μονιμα στον ασσο, οργάνωση και σκοράρισμα δεν μπορεί το παλικάρι
Ο σουλερ πρέπει να ειναι η αλλαγή του χανλαν στο "2" συνολικά κανα 10' γιατί δεν μπορεί να παιξει παραπάνω
Ο καββαθάς επίσης κανα 10'λετπο, τον λυπήθηκε η ψυχή μου χθες και να βρούμε ένα καλό αθλητικό πεντάρι αμερικλάνικο
Κατά τα αλλα θέλει ψυχραιμία. Η ομάδα μπορεί. Έχει συνολικά δυνατότητες διοίκηση-ροστερ-γήπεδο γεμάτο να τα καταφέρει, υπάρχουν πολλές χειρότερες ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή.
Εμείς φαίνεται με τόσες αλλαγές ήδη δεν θα μπορέσουμε για παραπάνω που κάποιοι προέβλεπαν περι τετράδας.
Δεν είναι πρόβλημα, υπομονή θέλει, μακάρι ο δρακό να μας πει στο τέλος της χρονιάς οτι ίσα βάρκα ίσα πανιά δεν έχουμε τίποτα χρέη πίσω και να προχωρήσει του χρόνου με ποιοτικότερο ράστερ κρατώντας ένα κορμό
Διοικητικά πολύ κακώς κράζουν τον δρακό, μόνος του καλύπτει το μπάτζετ, δεν έχει "κλάψει" ποτέ γιατί δεν πήρε περισσότερα διαρκείας, χορηγίες και είτε βοήθεια απο πρώην παράγοντες ενω αυτή την συμπεριφορά απο "παραγοντάρες" την έχουμε δει πολλάκις....με βάση ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα ομαδικά αθλήματα ως ευεργέτη θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουν, γιατί αν "κρυώσει" και τα παρατήσει παλι έρανο θα κάνουμε για να βγει η χρονιά
το ξέραμε απο την αρχή οτι μονος του θα πρέπει να είναι λίγο της υπομονής όλοι, αλλά αυτό που έγινε με τον "παικταρά" γκάρετ(σιγά τον ντοναλτσον που θα κλάψω κιολας), είναι απλώς ένα περιστατικό αμερικάνου χώρις επίγνωση πραγματικότητας και με χαρακτηριστικά αναστάτωσης είτε εντός είτε εκτός παρκέ.Ας πάει στον συμπολίτη αυτοκράτορα να δει χρήμα....
Αφετέρου τώρα που θα έχουμε αλλαγή με κάποια ρεζέρβα μέσα στην σεζόν θα πάρουμε κάποιον πιο συνεσταλμένο
Στο αγωνιστικό, θέλω ο ζάρας όταν μπαινει και αν, να μπαινει μονο για να πάρει πάικτη δηλαδή μονο άμυνα, αν πάει να σουτάρει ειδικά τρίποντο να τον ζημαδεύυν με σφεντόνες απο τα πέταλα στο ξεροκεφάλο του.
Δεν μπορείς ρε μάστορα, μη μας σπας τα @@
Αντιθέτως ο Μανωλόπουλος θα μπαίνει μόνο για κάνα τρίποντο και αν, αν χρειαζόμαστε άμυνα καλύτερα ο 18χρονος γεωργαλάς μέσα
Χανλαν: όσοι "υμνούσατε" περι αδικίας του κοουτς που δεν τον βάζει συνεχόμενα, τον είδατε, έπαιξε 35 λεπτά...8 πόντους(6βολές-1δίποντο). Ο Χανλαν πρέπει να παιξει στο "2" και με οκερεαφορ μονιμα στον ασσο, οργάνωση και σκοράρισμα δεν μπορεί το παλικάρι
Ο σουλερ πρέπει να ειναι η αλλαγή του χανλαν στο "2" συνολικά κανα 10' γιατί δεν μπορεί να παιξει παραπάνω
Ο καββαθάς επίσης κανα 10'λετπο, τον λυπήθηκε η ψυχή μου χθες και να βρούμε ένα καλό αθλητικό πεντάρι αμερικλάνικο
Κατά τα αλλα θέλει ψυχραιμία. Η ομάδα μπορεί. Έχει συνολικά δυνατότητες διοίκηση-ροστερ-γήπεδο γεμάτο να τα καταφέρει, υπάρχουν πολλές χειρότερες ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή.
Εμείς φαίνεται με τόσες αλλαγές ήδη δεν θα μπορέσουμε για παραπάνω που κάποιοι προέβλεπαν περι τετράδας.
Δεν είναι πρόβλημα, υπομονή θέλει, μακάρι ο δρακό να μας πει στο τέλος της χρονιάς οτι ίσα βάρκα ίσα πανιά δεν έχουμε τίποτα χρέη πίσω και να προχωρήσει του χρόνου με ποιοτικότερο ράστερ κρατώντας ένα κορμό
Όσο ποδόσφαιρο και βόλεϋ είναι στην ανυπαρξία,από εμένα ο Δρακόπουλος έχει λευκή επιταγή.Extra bonus για τον Δρακοπουλο ότι δεν το γουστάρουν οι γνωστές βδελες.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Εύχομαι φίλε το ποδόσφαιρο και το βόλλευ να ξεφύγουν από τα ζόρια.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι αισιόδοξος για το θέμα του ΓΣ, και πιστεύω ότι από εκεί θα δωθεί ώθηση σε όλα μα όλα τα τμήματα.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι αισιόδοξος για το θέμα του ΓΣ, και πιστεύω ότι από εκεί θα δωθεί ώθηση σε όλα μα όλα τα τμήματα.
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω καθ' ότι εκείνα τα χρόνια απειχα από πολλά ... αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση αν όλα αυτά αληθεύουν.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Κάτι γράφουν για Χανλαν και Καναδά. Αν ισχύει θα αρχίσω να ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας στην Α1
Σελίδα 9 από 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Παρόμοια θέματα
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021