ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 40
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Margasv10 έγραψε:Μπράβο ρε Δρακόπουλε, σου βγάζω το καπέλο ακόμη μια φορά! Έκανε πράξη αυτό που είπε για καλύτερο ρόστερ από πέρσι, θα είμαστε εμφανώς πιο πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Η ομάδα βάσει του ρόστερ της φαίνεται να είναι διεκδικήτρια τουλάχιστον των θέσεων 3-4. Κοινώς, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν ο Ζιάγκος κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και έπειτα στο κοουτσάρισμα, η ομάς μοιάζει να έχει την ικανότητα να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος!
Βάσει ρόστερ ήμαστε κάτω από Προμηθέα και Περιστέρι. Συν του ότι τη μεγαλύτερη εμπειρία να παίζει Ελλάδα/Ευρώπη 2 φορές την εβδομάδα στην ομάδα την έχει ο Θοδωρής ο φροντιστής (και ο Ζιάγκος δεν έχει προπονήσει ποτέ σε ρυθμό 2 ματς την εβδομάδα).
Κάτω από 5η θέση θα είναι αποτυχία, πάνω από 5η θέση θα είναι επιτυχία. Είναι μεγάλο μειονέκτημα φέτος ότι δεν θα παίζουμε με κόσμο.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1474
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Nαι, συμφωνώ, τα έχω υπόψιν αυτά που λες, γι' αυτό έγραψα "διεκδικήτρια". Αν γίνει σωστή προετοιμασία, δέσει η ομάδα και ο Ζιάγκος δείξει ικανότητα στο καλό κοουτσάρισμα μέσα στον αγώνα, νομίζω ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε έναν τέτοιον εφικτό στόχο. Την χρονιά που τέλειωσε ήμασταν 2-3 επίπεδα κάτω από ΑΕΚ, Προμηθέα και Περιστέρι. Φέτος θα είμαστε 1 σκαλί πιο κάτω απ' αυτούς.
Όπως και να 'χει, το πρωτεύον είναι να συνεχίσει αυτό το τμήμα να βγάζει την υγεία που βγάζει τα τελευταία χρόνια. Και σ' αυτό αισιοδοξώ έχοντας Δρακόπουλο. Ο άνθρωπος το πάει βήμα βήμα, έχει στρατηγική, γνωρίζει να διοικεί και φαίνεται. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στον Ηρακλή.
Όπως και να 'χει, το πρωτεύον είναι να συνεχίσει αυτό το τμήμα να βγάζει την υγεία που βγάζει τα τελευταία χρόνια. Και σ' αυτό αισιοδοξώ έχοντας Δρακόπουλο. Ο άνθρωπος το πάει βήμα βήμα, έχει στρατηγική, γνωρίζει να διοικεί και φαίνεται. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στον Ηρακλή.
Margasv10- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016
Γνωρίζει κανείς η συμμετοχή μας στο BCL, εφόσον περάσουμε στους ομίλους, τι κέρδη αποφέρει;
Νομίζω στους ομίλους η διοργάνωση καλύπτει τα έξοδα διαμονής και των ταξιδιών. Μπορεί να έρθουν κάποιες χορηγίες, κάποιο τηλεοπτικό (μικρό πάντως) + τα παράπλευρα οφέλη ότι φέρνεις πιο φθηνά καλούς παίκτες πχ ο χανλαν απέρριψε ομάδα από Ιταλία με πιο πολλά λεφτά για να παίξει ch l με Ηρακλή,ο Τσίλντρες επίσης είχε πρόταση από Ιταλία (Καντού) και προτίμησε εμάς για τον ίδιο λόγο και λιγο πολύ αυτό ισχύει για όλους τους ξένους μας.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Margasv10 έγραψε:Γνωρίζει κανείς η συμμετοχή μας στο BCL, εφόσον περάσουμε στους ομίλους, τι κέρδη αποφέρει;
Εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικό που δεν είναι κεντρική διαχείριση, και στο τέλος της σεζόν έχει και ένα bonus της πλάκας που υπολογίζεται από αποτελέσματα και εμπορικότητα. Επίσης οι μετακινήσεις είναι τζάμπα, πληρώνει το BCL. Το Περιστέρι πέρσι καθάρισε καμιά 100χιλ.
Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θετικά όλα αυτά, επομένως η ομάς θα βγει κερδισμένη (και οικονομικά) από την συμμετοχή της.
Πάντως κρατάτε μια πισινή. Μπορεί να έρθει ακόμα ένας παίκτης...
από ξένους κλείσαμε πάντως..
Λογικά το μπάτζετ θα ξεπερνάει το 1 εκατομ. Ξέρω ότι δεν κολλάει στο κλίμα των ημερών αλλά η αλήθεια είναι πως έχω μια μικρή ανησυχία για το πως θα καλυφτεί αυτό.Τα έσοδα δεν νομίζω να ξεπεράσουν τα 400χιλ σε καμία περίπτωση.
Λογικά το μπάτζετ θα ξεπερνάει το 1 εκατομ. Ξέρω ότι δεν κολλάει στο κλίμα των ημερών αλλά η αλήθεια είναι πως έχω μια μικρή ανησυχία για το πως θα καλυφτεί αυτό.Τα έσοδα δεν νομίζω να ξεπεράσουν τα 400χιλ σε καμία περίπτωση.
Υπάρχει ενδιαφέρον για Έλληνα που είναι σε ομάδα αλλά πιθανόν να μείνει ελεύθερος.
Συνολικό budget (παίκτες, Ζιάγκος + team, λειτουργικά) είναι κοντά 800χιλ γιατί έχει μειωθεί πολύ η εφορία.
Αν μπούμε ομίλους μπορεί να καθαρίσουμε και 100χιλ, αν όχι και παίξουμε σε αυτό της FIBA μπορεί να μπούμε και μέσα.
Αν έχει κόσμο στα ματς κάθε ματς είναι καθαρά καμιά 6-7χιλ, αν είναι τα μισα εισιτήρια είναι πιο λίγα.
Αν γίνει τηλεοπτικό με κεντρική διαχείριση είναι καμιά 220χιλ αλλιώς είναι τα μισά.
Αν ο ΕΣΑΚΕ όντως δώσει από 100χιλ σε κάθε ομάδα από την κεντρική χορηγία από το στοίχημα ΟΚ αλλά θα τα πάρει;
Αν κλείσει η χορηγία φανέλας που συζητά ο Δρακό είναι άλλα 50χιλ.
Αν γίνουν όλα αυτά τότε ο Δρακό δεν θα μπει πολύ μέσα.
Συνολικό budget (παίκτες, Ζιάγκος + team, λειτουργικά) είναι κοντά 800χιλ γιατί έχει μειωθεί πολύ η εφορία.
Αν μπούμε ομίλους μπορεί να καθαρίσουμε και 100χιλ, αν όχι και παίξουμε σε αυτό της FIBA μπορεί να μπούμε και μέσα.
Αν έχει κόσμο στα ματς κάθε ματς είναι καθαρά καμιά 6-7χιλ, αν είναι τα μισα εισιτήρια είναι πιο λίγα.
Αν γίνει τηλεοπτικό με κεντρική διαχείριση είναι καμιά 220χιλ αλλιώς είναι τα μισά.
Αν ο ΕΣΑΚΕ όντως δώσει από 100χιλ σε κάθε ομάδα από την κεντρική χορηγία από το στοίχημα ΟΚ αλλά θα τα πάρει;
Αν κλείσει η χορηγία φανέλας που συζητά ο Δρακό είναι άλλα 50χιλ.
Αν γίνουν όλα αυτά τότε ο Δρακό δεν θα μπει πολύ μέσα.
Μακάρι να είναι έτσι και μακάρι να δούμε και χορηγία στη φανέλα επιτέλους.
Κόνιαρης; Πάντως νομίζω το ρόστερ είναι υπερπλήρες και αν δεν είναι κάτι εξαιρετικό καλύτερα να μην έρθει για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες.
Κόνιαρης; Πάντως νομίζω το ρόστερ είναι υπερπλήρες και αν δεν είναι κάτι εξαιρετικό καλύτερα να μην έρθει για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες.
Ο Κόνιαρης απ'οτι ακούω αν φύγει, που μάλλον δεν θα φύγει, θα πάει στους επαναστάτες με τα ντάτσουν.
Είναι πολύ μουλωχτό όνομα, δεν έχει ακουστεί πουθενά.
Είναι πολύ μουλωχτό όνομα, δεν έχει ακουστεί πουθενά.
Είναι μακρινό σενάριο. Πρέπει να γίνουν 2 κινήσεις πριν από εμάς, πρέπει μια ομάδα να πάρει παίκτη ώστε να αφήσει ελεύθερο έναν που έχει τώρα, αυτός που θα μείνει ελεύθερος να πάει στην ομάδα που είναι ο παίκτης που μας ενδιαφέρει και μετά αυτός να ψηθεί να έρθει σε μας. Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, μπορεί να τραβήξει και μέχρι το Σεπτέμβριο η ιστορία αυτή. Και μιλάμε για Έλληνα παίκτη προφανώς.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Διαβάζω ότι ο Δρακόπουλος μιλάει με ξένο επενδυτή και δεν μου έρχεται στο μυαλό ο Τομ Παπαδόπουλος!
Πιστεύω αν συνεχίσει στον Ηρακλή (ήδη έχει δειξει/αποδείξει αρκετά πράγματα) ίσως μελλοντικά να ασχοληθεί και με τον σύλλογο γενικότερα.
Πιστεύω αν συνεχίσει στον Ηρακλή (ήδη έχει δειξει/αποδείξει αρκετά πράγματα) ίσως μελλοντικά να ασχοληθεί και με τον σύλλογο γενικότερα.
Δεν είπε ρε ότι συζήτησε για να πουλήσει. Αλλά αντ'αλλων γράφει ο Χαρίλαος. Είπε ότι ένας από αυτούς που θέλει να αγοράσει τη Μαλαματίνα είναι γνωστός ενός γνωστού του και μίλησαν για το μπάσκετ και πως μπορεί να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ήταν στο πλαίσιο του ότι ο Ντένις ο τρομερός θέλει να αγοράσει τα πάντα. Και ο Δρακό είπε ότι συζητάει για το μπάσκετ με πολύ κοσμο. Καμιά σχέση με ότι ψάχνεται να πουλήσει.
Και εγώ δεν το πήρα ότι ψάχνει να πουλήσει φίλε!
Ότι ίσως βρεθεί ένας ακόμα επενδυτής να βάλει χρήμα μαζί με τον Δρακόπουλο ( σαν ομάδα επενδυτών εννοώ).
Τώρα θα την δώσει την ομάδα; Αυτός τώρα είναι που βγάζει γούστα
Ότι ίσως βρεθεί ένας ακόμα επενδυτής να βάλει χρήμα μαζί με τον Δρακόπουλο ( σαν ομάδα επενδυτών εννοώ).
Τώρα θα την δώσει την ομάδα; Αυτός τώρα είναι που βγάζει γούστα
δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο του ο Δρακό στο μπάσκετ του Ηρακλή. Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε...
έχει κλείσει το ρόστερ
1:Skyler ,Childress, Φίλιος
2:Hanlan, Βεργίνης
3: Σάγκς,Σχίζας
4:Μουρ,Τσαϊρέλης,Γκιουζέλης
5:Καββαδάς,Εντ Ντάνιελ,Γεωργαλάς
Ομάδα για 5άδα και ομίλους.
1:Skyler ,Childress, Φίλιος
2:Hanlan, Βεργίνης
3: Σάγκς,Σχίζας
4:Μουρ,Τσαϊρέλης,Γκιουζέλης
5:Καββαδάς,Εντ Ντάνιελ,Γεωργαλάς
Ομάδα για 5άδα και ομίλους.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δρακοπουλε σε ευχαριστώ που με έχεις καταγκαυλωσει κι ας είμαι άσχετος με το μπάσκετ...Θα περιμένω με ανυπομονησία πλέον να δω μπάσκετ μετά από την εποχή Μπερι-ζντοβτς
Δρακοπουλε σε ευχαριστώ που με έχεις καταγκαυλωσει κι ας είμαι άσχετος με το μπάσκετ...Θα περιμένω με ανυπομονησία πλέον να δω μπάσκετ μετά από την εποχή Μπερι-ζντοβτς
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Πραγματικά άρχισε και μας καλομαθαίνει επικίνδυνα ο Δρακόπουλος... Τώρα που τελείωσαν( οι ανακοινώσεις των παικτών και είχαμε μία κάθε ημέρα, απορώ τι θα κάνουμε τις επόμενες μέρες...
Θα βγάλουμε γούστα και την φετινή χρονιά, πιθανότατα περισσότερα από πέρυσι. Στήριξη με διαρκείας οπωσδήποτε.
Θα βγάλουμε γούστα και την φετινή χρονιά, πιθανότατα περισσότερα από πέρυσι. Στήριξη με διαρκείας οπωσδήποτε.
Μη στεναχωριέσαι...θα ασχοληθούμε με το παρακάτω...
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Όχι ρε παιδιά μην λερώνεται την ενότητα με καμήλες και πυραμίδες και επίδοξους ντηλερ ΑΦΜ.
Κ εγώ ως άσχετος με το άθλημα γουστάρω τρελά, άντε ας ανακοινώσουν κ τα διαρκείας τώρα που είναι ζεστός ο κόσμος.
Αν έχουν όρεξη μπορούν να κανουν ανα διαστήματα κανένα βίντεο από προπονήσεις να βλέπει ο κόσμος.
Μακάρι να μας βγει όλο το πρόγραμμα.
** Το βολει εξαφανίστηκε ή μου φαίνεται;
Κ εγώ ως άσχετος με το άθλημα γουστάρω τρελά, άντε ας ανακοινώσουν κ τα διαρκείας τώρα που είναι ζεστός ο κόσμος.
Αν έχουν όρεξη μπορούν να κανουν ανα διαστήματα κανένα βίντεο από προπονήσεις να βλέπει ο κόσμος.
Μακάρι να μας βγει όλο το πρόγραμμα.
** Το βολει εξαφανίστηκε ή μου φαίνεται;
Επειδή εγώ με το μπάσκετ ήμουν μαλωμένος και θυμωμένος για πάρα πολλά χρόνια, δεν ξέρω πώς εμφανίστηκε ο Δρακόπουλος. Μπορεί κανείς να κάνει μια ιστορική αναδρομή;
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
O Δρακό ασχολείται με χορηγίες εδώ και καμιά δεκαετία. Το 15 πήρε την ομάδα, δεν θυμάμαι αν είχαμε τότε διοικούσα επιτροπή του ΓΣ ή διοίκηση πρωτοδικείου, νομίζω είχαμε διοικούσα. Το κονέ έγινε μέσω κάποιου κοινού γνωστού του συχωρεμένου του Τσιργογιάννη, που και γι'αυτό χρέωμα είχε φάει ο Δρακό γιατί ο κοινός γνωστός είναι μπουγκσής! Την πρώτη χρονιά που πήρε την ομάδα την ανέβασε Α2 και μετά κάθε χρόνο ήταν playoff ανόδου.
Πρόχειρα έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να έχει βάλει χαλαρά από την τσέπη του ως τώρα 1.5εκ ευρώ αλλά η δουλειά του πάει καλά, αντέχει. Και φυσικά είναι άρρωστος ηρακληδαίας, δεν είναι γιαλαντζί μάγκας.
Πρόχειρα έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να έχει βάλει χαλαρά από την τσέπη του ως τώρα 1.5εκ ευρώ αλλά η δουλειά του πάει καλά, αντέχει. Και φυσικά είναι άρρωστος ηρακληδαίας, δεν είναι γιαλαντζί μάγκας.
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022