ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 28 από 40
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Διαφωνώ για το ρόστερ. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά μέσα σε ένα τέτοιο μάζωμα που ομάδα σίγουρα δεν είναι. Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λέτε, αλλά πρέπει να υπάρχει κάποια υποτυπώδης ομάδα για να κριθούν αν μπορούν ή όχι. Αλλά δεν κάνει ο ένας, δεν κάνει ο άλλος, δεν κάνει ο παράλλος... δεν έμεινε και κανένας που να κάνει. Μήπως φταίει τίποτα άλλο;
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
lll έγραψε:Καποτε οι προπονητές παραιτουντουσταν κιόλας σε μεγάλο ξεφτυλικι...
Δεν τον έχω ακούσει στη συνέντευξη, αλλά δεν το περιμένω κιόλας από προπονητή που έχει κατονομάσει παίκτες του ως υπαίτιους μετά από ήττα.
Οποιος έχει παίξει μπάσκετ, βλέπει ότι αυτός δεν είναι προπονητής..
Τα λέω εδω και μήνες, μόνο όταν πάρει μπουλο θα ανασάνει η ομάδα. Νύχτα με τη μέρα με τον περσινό...
Αυτοματισμοί μηδέν, δεν παίρνει ουτε το 50% των παιχτών του, δεν τρεχει την ομαδα οταν πρεπει, και κανει παιδαριώδη λάθη (και κρίσιμα) σε κάθε ματς. Δρακο αν σεβεσαι τον ιδρωτα σου, στειλτον.
Τα λέω εδω και μήνες, μόνο όταν πάρει μπουλο θα ανασάνει η ομάδα. Νύχτα με τη μέρα με τον περσινό...
Αυτοματισμοί μηδέν, δεν παίρνει ουτε το 50% των παιχτών του, δεν τρεχει την ομαδα οταν πρεπει, και κανει παιδαριώδη λάθη (και κρίσιμα) σε κάθε ματς. Δρακο αν σεβεσαι τον ιδρωτα σου, στειλτον.
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτόν έπρεπε να πάρουμε από το καλοκαίρι. Αλλά νομίζω περίμενε πρόταση από το εξωτερικό.Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Πέρυσι ήταν στον ήφαιστο λήμνου.
Αν πάντως έχουν διαρρεύσει το όνομα του Μανωλόπουλου και τελικά δεν διώξουν τον Ζιάγκο θα μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες στη διοίκηση...
Αυτόν έπρεπε να πάρουμε από το καλοκαίρι. Αλλά νομίζω περίμενε πρόταση από το εξωτερικό.Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Πέρυσι ήταν στον ήφαιστο λήμνου.
Αν πάντως έχουν διαρρεύσει το όνομα του Μανωλόπουλου και τελικά δεν διώξουν τον Ζιάγκο θα μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες στη διοίκηση...
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
mos έγραψε:lll έγραψε:Καποτε οι προπονητές παραιτουντουσταν κιόλας σε μεγάλο ξεφτυλικι...
Δεν τον έχω ακούσει στη συνέντευξη, αλλά δεν το περιμένω κιόλας από προπονητή που έχει κατονομάσει παίκτες του ως υπαίτιους μετά από ήττα.
Σα δε ντρέπεστε λίγο.
Ο ανθρωπας είπε
"Αναλαμβάνω την ευθυνη"
Άρα καθρεφτάκι δεν μετράει, δεν παραιτείται
Επίσης, ας έρθει από Τρίτη ο κόουτς με τον ραστα να τον κουμαντάρει, έχω 1.5 τόνο πελλετ να αποθηκευσω
Έχει αλλάξει όλη ομάδα και καλύτερος μας παίκτης είναι ο Καββαδάς... Κι ο δεύτερος της περσινής ομάδας, ο Χάνλαν, είναι χειρότερος από πέρσι σε διαφορετική θέση. Όλες οι επιλογές τραγικά λενθασμένες. Εντάξει Μπόουλιν και Τσαϊρέλης είναι καλοί και Βεργίνης και Σχίζας μια χαρά για back up. Ακόμη κι ο Ζάρας που διώξαμε μας έχωσε 20 πόντους για πλάκα με Κολοσσό. Καθαρά λάθος ο σχεδιασμός και οι επιλογές. Δεν ξέρω από κοουτσάρισμα, μπορεί όντως να είναι κακός, αλλά μόνο και μόνο για τις τόσο κακές εμφανίσεις των επιλογών του πρέπει να φύγει. Αρχικά βέβαια όλο το πράγμα ξεκινάει λάθος από τον Δρακόπουλο και το "σπάσιμο" με τον Κατζούρη... Θεωρώ ότι και με πεντάδα Χανλαν, Σούλερ, τριάρι καλό κι όχι Σαγκς και Τσαιρέλη, Καββαδα, θα ήμασταν πολύ καλύτεροι... Βέβαια είναι ελαφρυντικό ότι λείπει το βασικό ατού μας, η έδρα κι ο κόσμος της δηλαδή, αλλά και πάλι οι επιλογές τουλάχιστον των 2 ξένων (Μουρ, Ντάνιελ) είναι εγληματικές και του Σαγκς χλωμότατη. Θέλει αλλαγή κόουτς και 3 ξένων, μήπως σωθεί το ναυάγιο...
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
teo έγραψε:
Σα δε ντρέπεστε λίγο.
Ο ανθρωπας είπε
"Αναλαμβάνω την ευθυνη"
Μήπως εννούσε αναλαμβάνω την ευθύνη να συνεχίσω;;;
Milano και εγώ ακριβώς επειδή δεν ξέρω από κοουτσαρισμα αλλά προσπαθώ να συγκρίνω καταστάσεις κτλ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αλλάξει ο κόουτς ΚΑΙ σε δεύτερο χρόνο αυτός που έκανε τις μεταγραφές, το σκαουτιγκ στην ουσία.
Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας , και ο Δρακοπουλος θα είναι πιεσμένος και από την απόδοση της ομάδας και από το ότι επί της ουσίας χρηματοδοτεί δύο αθλήματα και αφού γεμιστανας δεν είναι, δεν θα κάνει και θαύματα.
Αλλαγή κόουτς τουλάχιστον και ας βάλουν μικρούς να παίζουν.
Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας , και ο Δρακοπουλος θα είναι πιεσμένος και από την απόδοση της ομάδας και από το ότι επί της ουσίας χρηματοδοτεί δύο αθλήματα και αφού γεμιστανας δεν είναι, δεν θα κάνει και θαύματα.
Αλλαγή κόουτς τουλάχιστον και ας βάλουν μικρούς να παίζουν.
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
mos έγραψε:teo έγραψε:
Σα δε ντρέπεστε λίγο.
Ο ανθρωπας είπε
"Αναλαμβάνω την ευθυνη"
Μήπως εννούσε αναλαμβάνω την ευθύνη να συνεχίσω;;;
Εμένα μου θύμισε την μονοπολη που έλεγε "πας φυλακή " αλλά έβγαζες την κάρτα "βγες από την φυλακή " κ συνεχιζες
Ο Ζούρος που γράφει η φαρίνα μας κάνει;
Τελικά φεύγει λένε τα ΜΜΕ,θα σιχαθηκε κι Δράκοπουλος, είναι και σε επικίνδυνη ηλικία ο άνθρωπος...τα εγκεφαλικά θερίζουν
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Μανωλοπουλος κάπου διαβασα;mos έγραψε:Ο Ζούρος που γράφει η φαρίνα μας κάνει;
lll έγραψε:Τελικά φεύγει λένε τα ΜΜΕ,θα σιχαθηκε κι Δράκοπουλος, είναι και σε επικίνδυνη ηλικία ο άνθρωπος...τα εγκεφαλικά θερίζουν
Όχι ρε συ πέρα από την πλάκα, μην πάθει κάτι ο άνθρωπος. Το εγκεφαλικό είναι δύσκολη περίπτωση.
Θα μου πεις γρια είναι, μαθημένος σε τέτοια
Τεό είναι καλό που έχει υπομονή ο Δρακό και δεν αποφασίζει ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα αλλά είναι άτυχος ας πούμε και διαλέγει λάθος.
Η λάθος επιλογή προπονητή έχει αντίκτυπο στην τσέπη του εκτός από τον προφανή λόγο ότι πληρώνει την απόλυση αλλά και ότι υπογράφει λεφτά σε παίκτες που μπορεί να μην αποδόσουν εξαιτίας του προπονητή.
Οπότε ελπίζω σε αυτή την αλλαγή, και επειδή πιστεύω ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό και έτσι όπως είναι, να μην αλλάξει παίκτες και να δώσει περισσότερα σε έναν πιο σίγουρο κόουτς.
Με έναν κόουτς που νιώθει θα δούμε άλλη ομάδα και άλλους παίκτες από αυτούς που σήμερα είναι μέτριοι.
Η λάθος επιλογή προπονητή έχει αντίκτυπο στην τσέπη του εκτός από τον προφανή λόγο ότι πληρώνει την απόλυση αλλά και ότι υπογράφει λεφτά σε παίκτες που μπορεί να μην αποδόσουν εξαιτίας του προπονητή.
Οπότε ελπίζω σε αυτή την αλλαγή, και επειδή πιστεύω ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό και έτσι όπως είναι, να μην αλλάξει παίκτες και να δώσει περισσότερα σε έναν πιο σίγουρο κόουτς.
Με έναν κόουτς που νιώθει θα δούμε άλλη ομάδα και άλλους παίκτες από αυτούς που σήμερα είναι μέτριοι.
Ειναι πολυ κριμα και αδικο οι αποχωρήσεις παικτων-προπονητών μετα απο κακα αποτελέσματα και μαλιστα να φευγεις με την ρετσινιά του αποτυχημένου..
Αλλα θα πρεπει οι επιλογές να ειναι πολύ προσεκτικές κατα τον σχεδιασμό για να μη γίνεται ολο αυτο.
Για να δουμε με νεο κουοτς σωζεται καποιος απο τους υποψήφιους
Αλλα θα πρεπει οι επιλογές να ειναι πολύ προσεκτικές κατα τον σχεδιασμό για να μη γίνεται ολο αυτο.
Για να δουμε με νεο κουοτς σωζεται καποιος απο τους υποψήφιους
Τόπος : Salonica
Big bad wolf έγραψε:Ο Ζιάγκος έχει μια φήμη ότι είναι φίλος του "Πάμε Στοίχημα". Νιώθει προπονητικά αλλά είναι θέμα το "Πάμε Στοίχημα".
Αυτά και τίποτε παραπάνω. Και τα ξέρανε όταν τον διαλέξανε.
Ο Ζούρος είναι μαζί με τον Κατσικάρη οι καλύτεροι Έλληνες προπονητές (και εγώ τον Ζούρο τον βάζω και πάνω από τον Κατσικάρη) αν βγάλεις εκτός Ιτούδη, Μπαρτζώκα, Σφαιροπουλο που είναι τελείως άλλο επίπεδο. Ο Ζούρος στο Περιστέρι είχε 90χιλ συμβόλαιο πάντως, σοβαρά λεφτά.
Γράψτε και ακόμα ένα όνομα, Χάρης Μαρκόπουλος.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Ξέρει κανείς την πορεία του Ζούρου σε συλλογικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια; Πέρυσι τον έδιωξαν γρήγορα από το περιστέρι αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίχτηκε. Στην εθνική Γεωργίας τα πηγαίνει πολύ καλά αλλά είναι τελείως άλλο πράγμα.
Συγνωμη ρε φίλε άντε εγώ σαν άσχετος να μην το πρόσεξα αυτό. Ο Δρακοπουλος;
Επίσης, ο Δρακοπουλος είτε μας αρέσει είτε όχι χρηματοδοτεί δύο αθλήματα (είτε δεχόμαστε είτε όχι το δεύτερο) οπότε ως ένα σημείο, και λογο της κατάστασης φέτος δικαιολογω την μη αλλαγή ροστερ.
Θέλω να είμαι γενικά δίκαιος και αντικειμενικός γιατί προσπαθεί.
Αν λοιπόν ο τωρινός κόουτς είναι στοίχημα φάση, ας αλλάξει ΜΟΝΟ αυτόν και για να μην έχει χασούρα, μπορεί να διώξει 1-παίχτες που δεν τραβάνε και να βάλει μικρούς.
Θα την βρει την άκρη του σίγουρα, απλά αν ισχύει και αυτό που λες, κάποιος πρέπει να του το επισημάνει έντονα
Επίσης, ο Δρακοπουλος είτε μας αρέσει είτε όχι χρηματοδοτεί δύο αθλήματα (είτε δεχόμαστε είτε όχι το δεύτερο) οπότε ως ένα σημείο, και λογο της κατάστασης φέτος δικαιολογω την μη αλλαγή ροστερ.
Θέλω να είμαι γενικά δίκαιος και αντικειμενικός γιατί προσπαθεί.
Αν λοιπόν ο τωρινός κόουτς είναι στοίχημα φάση, ας αλλάξει ΜΟΝΟ αυτόν και για να μην έχει χασούρα, μπορεί να διώξει 1-παίχτες που δεν τραβάνε και να βάλει μικρούς.
Θα την βρει την άκρη του σίγουρα, απλά αν ισχύει και αυτό που λες, κάποιος πρέπει να του το επισημάνει έντονα
Πώς παίζεται ρε παιδιά το στοίχημα στο μπάσκετ; Με ποιον τροπο μπορεί ένας προπονητής να αλλοιώσει αποτέλεσμα; Δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν και τέτοια κόλπα, αλλά ο Ζιάγκος το ίδιο χάλι παρουσιάζει σε όλα τα παιχνίδια, δεν μου προξένησε εντύπωση κάποιο αποτέλεσμα
Μυρωδιάς είναι και φάνηκε από το ματς με τους Κύπριους αλλά μέχρι εκεί, δεν πιστεύω να έπαιζε στοίχημα.
Μυρωδιάς είναι και φάνηκε από το ματς με τους Κύπριους αλλά μέχρι εκεί, δεν πιστεύω να έπαιζε στοίχημα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τι σύστημα παίζαμε σήμερα ;
Τι σύστημα παίζαμε σήμερα ;
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
καλά αυτά που έκανε με τσαϊρέλη στο ματς στον άρη και με τον χάτσερ την προηγούμενη αγωνιστική μόνο με στοίχημα θα μπορούσαν να εξηγηθούν .mos έγραψε:Πώς παίζεται ρε παιδιά το στοίχημα στο μπάσκετ; Με ποιον τροπο μπορεί ένας προπονητής να αλλοιώσει αποτέλεσμα; Δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν και τέτοια κόλπα, αλλά ο Ζιάγκος το ίδιο χάλι παρουσιάζει σε όλα τα παιχνίδια, δεν μου προξένησε εντύπωση κάποιο αποτέλεσμα
Γενικά μας κούρασε με τις εμμονές του και η ομάδα αντί να βελτιώνεται γίνεται και σε κάθε παιχνίδι και χειρότερη. + τις απαράδεκτες επιλογές ξένων. Γιατί ναι μεν έπαιζε ουσιαστικά με 3 ξένους στα τελευταία παιχνίδια αλλά αυτό είναι πρώτα δικό του λάθος . Οι προπονητές διαλέγουν τους παίκτες στην Ελλάδα . Ειδικά με τον Σαγκς δεν ξέρω τι όνειρο είδε. Καλός παίκτης αλλά δεν μπορεί να παίξει στο 3 ειδικά σε αυτό το πράγμα που ήθελε να παίξει ο Ζιάγκος . Με 28% καριέρας στα τρίποντα τον έφερε ο βλάκας και απορεί ο Χαρίτωνας στην φαρίνα γιατί δεν βάζει 3ποντα. Λες και ήταν ποτέ σουτέρ ξέρω γω. Πως μπορεί αυτό το παιδί να προσφέρει σε αυτό το πράγμα που έφτιαξε ο ζιάγκος ;
Το άλλο ....που είχε την δυνατότητα να αλλάξει παίκτη και αντί να φέρει κανονικό παίκτη στο 4 έφερε τον Χάτσερ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου το σκεπτικό του. Είναι άξιος της μοίρας του. Μακάρι να γίνει το σωστό και να πάρει το μπούλο μαζί με Μουρ,Ντάνιελ.
Δείτε όλες οι ομάδες τι αλλαγές έχουν κάνει. Δείτε ο Ιωνικός τί ομάδα έκανε από τότε που τους παίξαμε. Δείτε ο Προμηθέας πόσες αλλαγές θα κάνει μέχρι να ταιριάξουν οι παίκτες τους,το Περιστέρι ,το παοκ ,η λάρισα,η ρόδος. Όλοι προσπαθούν να βελτιωθούν και εμείς περιμένουμε να γίνει παίκτης ο Μουρ ή να θελήσει ξαφνικά να παίξει μπάσκετ ο Ντάνιελ. Ελπίζω ο νεος προπονητής να έχει κάποιο μπάτζετ να φέρει κανονικούς παίκτες,αλλιώς δεν μπορούμε να περιμένουμε και πάρα πολλά.
iraklara με βάση το παραπανω και ο χατσερ δεν κάνει και θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιο με σωστή ηλικία αθλητή να φύγει μάλλον και ο χανλαν μιας και είναι φάντασμα της περσινής περιόδου
αλλά εφόσον πάρθηκε η αποφαση αλλαγής προπονητή εγώ κανεναν δεν γνωρίζω απο τους υποψήφιους αλλά δεν χωρά αλλο λάθος πάνω σε αυτό. Αν δεν παιξουν στον επόμενο σαν λυσασμένοι το μπούλο, αν και ο μουρ μου είναι ιδιαίτερα συμπαθητική φυσιογνωμία
γιατί αν παιζει ο παράγοντας παμε στοίχημα που λέει ο κακός λύκος θα επρεπε ο καρβέλας να το γνώριζε πριν απο εμάς. Γιατί η αλήθεια είναι οτι κάποιος πονηρός που θα ήξερε θα είχε τον ζιάγκο στην επιτήρηση όταν στις συνεντεύξεις του άφηνε αιχμές για παιχνίδια "ρουλέτα" λόγω κοβιντ..
αλλά εφόσον πάρθηκε η αποφαση αλλαγής προπονητή εγώ κανεναν δεν γνωρίζω απο τους υποψήφιους αλλά δεν χωρά αλλο λάθος πάνω σε αυτό. Αν δεν παιξουν στον επόμενο σαν λυσασμένοι το μπούλο, αν και ο μουρ μου είναι ιδιαίτερα συμπαθητική φυσιογνωμία
γιατί αν παιζει ο παράγοντας παμε στοίχημα που λέει ο κακός λύκος θα επρεπε ο καρβέλας να το γνώριζε πριν απο εμάς. Γιατί η αλήθεια είναι οτι κάποιος πονηρός που θα ήξερε θα είχε τον ζιάγκο στην επιτήρηση όταν στις συνεντεύξεις του άφηνε αιχμές για παιχνίδια "ρουλέτα" λόγω κοβιντ..
Τόπος : Salonica
Ο Χάτσερ έχεις μια ελπίδα ότι θα στρώσει επειδή είναι εγνωσμένης αξίας. Το ίδιο για Χάνλαν.
Ο Σαγκς απλά δεν ταιριάζει θα ταίριαζε καλύτερα παίκτης στυλ ρας που πήγε στα λάρισα.
Ο ντάνιελ θέλει να φύγει και κάνει μπαμ. Χθες έπαιζε άμυνα χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια(νομίζω έτσι παίζουν στο ποδόσφαιρο οι αμυντικοί για να μην κάνουν πέναλτι).
Ο Μουρ δεν είναι επιπέδου Α1 . Σουηδία ,Α2 Ιταλίας (ότι νά ναι πρωταθλήματα δηλαδή) έπαιζε και φαίνεται ο λόγος .Τι να περιμένεις από αυτό το παιδί; Δεν νομίζω ότι έχει δείξει κάτι που να σου δίνει ελπίδα. Ένα τρίποντο υποτίθεται είχε που και αυτό δεν το παίρνει όποτε πρέπει και όποτε το παίρνει δεν το βάζει(31% για παίκτη που έχει μόνο αυτό στην επίθεση είναι κάκιστο). Στην άμυνα χάνεται ,δεν μπορεί να μαρκάρει δυνατά τεσσάρια επειδή είναι αδύναμος δεν είναι rim protector. δεν έχει δείξει τίποτα αυτό το παιδί.
Για προπονητές άκουσα ότι παίζει και του τόμιτς (που είχε γράψει και ο κακός λύκος το καλοκαίρι).
Ο Σαγκς απλά δεν ταιριάζει θα ταίριαζε καλύτερα παίκτης στυλ ρας που πήγε στα λάρισα.
Ο ντάνιελ θέλει να φύγει και κάνει μπαμ. Χθες έπαιζε άμυνα χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια(νομίζω έτσι παίζουν στο ποδόσφαιρο οι αμυντικοί για να μην κάνουν πέναλτι).
Ο Μουρ δεν είναι επιπέδου Α1 . Σουηδία ,Α2 Ιταλίας (ότι νά ναι πρωταθλήματα δηλαδή) έπαιζε και φαίνεται ο λόγος .Τι να περιμένεις από αυτό το παιδί; Δεν νομίζω ότι έχει δείξει κάτι που να σου δίνει ελπίδα. Ένα τρίποντο υποτίθεται είχε που και αυτό δεν το παίρνει όποτε πρέπει και όποτε το παίρνει δεν το βάζει(31% για παίκτη που έχει μόνο αυτό στην επίθεση είναι κάκιστο). Στην άμυνα χάνεται ,δεν μπορεί να μαρκάρει δυνατά τεσσάρια επειδή είναι αδύναμος δεν είναι rim protector. δεν έχει δείξει τίποτα αυτό το παιδί.
Για προπονητές άκουσα ότι παίζει και του τόμιτς (που είχε γράψει και ο κακός λύκος το καλοκαίρι).
Το θετικό είναι ότι όλοι αυτοί είναι καλοί προπονητές, ούτε μαθητευόμενοι μάγοι, ούτε φίλοι του πάμε στοίχημα. Όπως είναι η φάση τώρα εγώ θα διάλεγα πάντως τον Χάρη (ο Χάρης είναι πακέτο με το Σούλη τεχνικό διευθυντή). Είναι μικρότερο κόστος και ο Χάρης ξέρει την αγορά των Αμερικανών από τα ασιατικά πρωταθλήματα καλύτερα από οποιονδήποτε. Η ομάδα έχει παικτικη βαση, Καββαδάς, Χάνλαν, Μπόουλιν, Σαγκς, Τσαϊρέλης, Βεργίνης είναι μια χαρά παίκτες. Και ο Σχίζας για τα 20χιλ το χρόνο που παίρνει μια χαρά είναι.
Ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει στο φετινό κωμικό πρωτάθλημα τόσο μπουρδέλο η ομάδα. Τουλάχιστον έδειξε αντανακλαστικά ο Δρακό, αν δεν τελείωνε ή τον Ζιαγκο ή το Χάνλαν (γιατί ο Χάνλαν χθες ή είχε εντολή να μην δίνει πάσες στον Καββαδά ή είχε πάθει εγκεφαλικό) θα ήταν πολύ ύποπτη η κατάσταση.
Ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει στο φετινό κωμικό πρωτάθλημα τόσο μπουρδέλο η ομάδα. Τουλάχιστον έδειξε αντανακλαστικά ο Δρακό, αν δεν τελείωνε ή τον Ζιαγκο ή το Χάνλαν (γιατί ο Χάνλαν χθες ή είχε εντολή να μην δίνει πάσες στον Καββαδά ή είχε πάθει εγκεφαλικό) θα ήταν πολύ ύποπτη η κατάσταση.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022