ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 40
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
δε ξέρω μήπως έπρεπε να το πάμε στο αεροδρόμιο κιόλας και να του πούμε ελα του χρόνου έτοιμος.. και την κενή θέση να την γεμίσεις με ενα καλό για μπακ απ 5ριHurricane έγραψε:
Άραγε ποιος είναι αυτός που θέλει να την κάνει? Μήπως ο ιμπανκς...
Τόπος : Salonica
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, απλά στο κατέβασμα της μπάλας ήταν ο καλύτερος μαςBig bad wolf έγραψε:Χατσερ
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Με ποιους τα έσπασε?
Με ποιους τα έσπασε?
Τί γίνεται στην ΚΑΕ; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Μάλλον "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην"
Μάλλον πρέπει να βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι για την φετινή χρονιά.
Αυτό που είναι το χειρότερο για εμάς που δεν γνωρίζουμε τίποτα από τα εσωτερικά της ΚΑΕ είναι οτι μπορεί να βγάζουμε εντελώς άκυρα συμπεράσματα μόνο από αυτά που διαβάζουμε σαν γεγονότα.
Παραιτήθηκε ο Κούσης. Εγώ που είμαι και άσχετος πρώτη φορά άκουγα αυτό το όνομα.
Αλλά γιατί έφυγε με αιχμές;
Μάλλον βάλει κατά Δρακόπουλου. Ο Δρακόπουλςο τι τύπος είναι; Εγώ συνήθως τον υπερασπίζομαι αλλά και αυτός τι μυαλό κουβαλά; Επειδή είναι ο χρηματοδότης πιστεύει οτι γνωρίζει και από μπάσκετ; Ο ίδιος λαμβάνει τις αποφάσεις ή έχει κανέναν άλλο να τον ορμηνεύει;
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ και εμένα θα μου έστριβε να βάζω τόσα χρήματα και να μην βγαίνει αποτέλεσμα. Αλλά μήπως φταίει και ο ίδιος; Ακούει κανέναν ή μόνο τις εσωτερικές του φωνές;
ΑΒΥΣΣΟΣ!!!
Μάλλον "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην"
Μάλλον πρέπει να βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι για την φετινή χρονιά.
Αυτό που είναι το χειρότερο για εμάς που δεν γνωρίζουμε τίποτα από τα εσωτερικά της ΚΑΕ είναι οτι μπορεί να βγάζουμε εντελώς άκυρα συμπεράσματα μόνο από αυτά που διαβάζουμε σαν γεγονότα.
Παραιτήθηκε ο Κούσης. Εγώ που είμαι και άσχετος πρώτη φορά άκουγα αυτό το όνομα.
Αλλά γιατί έφυγε με αιχμές;
Μάλλον βάλει κατά Δρακόπουλου. Ο Δρακόπουλςο τι τύπος είναι; Εγώ συνήθως τον υπερασπίζομαι αλλά και αυτός τι μυαλό κουβαλά; Επειδή είναι ο χρηματοδότης πιστεύει οτι γνωρίζει και από μπάσκετ; Ο ίδιος λαμβάνει τις αποφάσεις ή έχει κανέναν άλλο να τον ορμηνεύει;
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ και εμένα θα μου έστριβε να βάζω τόσα χρήματα και να μην βγαίνει αποτέλεσμα. Αλλά μήπως φταίει και ο ίδιος; Ακούει κανέναν ή μόνο τις εσωτερικές του φωνές;
ΑΒΥΣΣΟΣ!!!
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Κορυφαίο....
Τι απειλές ειναι αυτα που διαβάζω....που να πηγαιναμε καλα και να ενοχλουσαμε κιολας
Εγω φαντάστηκα οτι οταν δε παει κατι καλα με βαση τον αρχικο σχεδιασμο και το μπατζετ, τοτε ενδεχεται στη διοίκηση να "ανασκουμπωθουν" στα οικονομικά τους.
Τι απειλές ειναι αυτα που διαβάζω....που να πηγαιναμε καλα και να ενοχλουσαμε κιολας
Εγω φαντάστηκα οτι οταν δε παει κατι καλα με βαση τον αρχικο σχεδιασμο και το μπατζετ, τοτε ενδεχεται στη διοίκηση να "ανασκουμπωθουν" στα οικονομικά τους.
Αυτό ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον Ηρακλή, τα κλειστά στόματα. Υπάρχει ένα σημείο όπου πριν από αυτό τα στόματα πρέπει να μένουν κλειστά και πέρα από αυτό να ανοίγουν. Στον Ηρακλή ανοίγουν πολύ πιο μετά, όταν έχουν μαμηθεί τα πάντα.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Είχε φύγει ο γιατρός τωρα φεύγει ο κουσης.
Κατι μέσα στην καε δεν πηγαίνει καλά και σ αυτό φταίει αποκλειστικά η διοίκηση.
Ας αποφασίσει ο Δρακοπουλος τα λεφτά που βάζει να πιάνουν τόπο αλλιώς θα αλλάζουμε προπονητές κάθε λίγο, θα ξενερώνει και αυτός και εμείς.
Το ότι έφυγε ο γιατρός περασε στα ψιλά, τώρα με τον κουση έκανε θόρυβο.
Γιατι εφυγε δεν ξέρω, ούτε θέλω να μάθω αν ο ίδιος δεν επιθυμεί να πει, είναι δικό του θέμα.
Ας προσπαθήσει ο Δρακοπουλος να κινηθει επαγγελματικά, ούτε γρια πρέπει να είναι ο κόουτς ουτε μαθητευομενος μάγος αν θέλει να δει αποτελέσματα.
Ευκαιρία είναι, κάποιος από το περιβάλλον του να τον πείσει να κανει την υπέρβαση στο θέμα κόουτς και να χτίσει την νέα χρονιά καλη ομαδα.
Κατι μέσα στην καε δεν πηγαίνει καλά και σ αυτό φταίει αποκλειστικά η διοίκηση.
Ας αποφασίσει ο Δρακοπουλος τα λεφτά που βάζει να πιάνουν τόπο αλλιώς θα αλλάζουμε προπονητές κάθε λίγο, θα ξενερώνει και αυτός και εμείς.
Το ότι έφυγε ο γιατρός περασε στα ψιλά, τώρα με τον κουση έκανε θόρυβο.
Γιατι εφυγε δεν ξέρω, ούτε θέλω να μάθω αν ο ίδιος δεν επιθυμεί να πει, είναι δικό του θέμα.
Ας προσπαθήσει ο Δρακοπουλος να κινηθει επαγγελματικά, ούτε γρια πρέπει να είναι ο κόουτς ουτε μαθητευομενος μάγος αν θέλει να δει αποτελέσματα.
Ευκαιρία είναι, κάποιος από το περιβάλλον του να τον πείσει να κανει την υπέρβαση στο θέμα κόουτς και να χτίσει την νέα χρονιά καλη ομαδα.
Πάντως είναι τόσο μεγάλη η αποτυχία φέτος σε προπονητές και παίκτες που αν δεν του τα μασάνε managers είναι ανεξήγητο.
Να έβαζε σε κληρωτίδα 100 παίκτες και προπονητές καλύτεροι θα μας τύχαιναν.
Θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να μαζέψεις τόση φύρα.
Ακόμα και τη χρονιά που ο (Μ)πέος μας είχε φέρει στο ποδόσφαιρο εκείνες τις καραβιές μια ΑΕΚ τη νικήσαμε στο ΟΑΚΑ.
Μήπως τελικά να κάνουμε έναν αγιασμό;
Ο Καβαδάς πώς την γλίτωσε;
Μπας και κυκλοφορεί με σκόρδα στην άσπρη σοβρακοφανέλα που φορά από μέσα;
Να έβαζε σε κληρωτίδα 100 παίκτες και προπονητές καλύτεροι θα μας τύχαιναν.
Θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να μαζέψεις τόση φύρα.
Ακόμα και τη χρονιά που ο (Μ)πέος μας είχε φέρει στο ποδόσφαιρο εκείνες τις καραβιές μια ΑΕΚ τη νικήσαμε στο ΟΑΚΑ.
Μήπως τελικά να κάνουμε έναν αγιασμό;
Ο Καβαδάς πώς την γλίτωσε;
Μπας και κυκλοφορεί με σκόρδα στην άσπρη σοβρακοφανέλα που φορά από μέσα;
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Ο (μ)μπεος μπορει να είναι λαμογιο και να σου κάνει κόλπα με τα συμβόλαια αλλα με λίγα λεφτά σου κάνει σωστή ομάδα. Αν δεν ήταν και (μ)πεος θα ήταν μια χαρα τυπακι για την μπάλα.
Ας φέρει ένα καλό από το πάνω ράφι, κόουτς από τώρα, θα ηρεμήσει και αυτός και ο κόσμος λιγο, να δει ποιους κρατάει για την νέα σεζόν μη σκάει ουτε αυτός ούτε εμείς.
Ας δει και λίγο την ομάδα διοικητικά, να οργανωθεί και τέλος
Δεν είπαμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, ταμπασκο στα μάτια να μη ρίχνουμε σε κάθε αγώνα
Και αμα δεν θέλει, γιατί παιζει κ αυτο, ας κάνει το κομμάτι του, αλλά μην έχει μετά παράπονα από τον κόσμο
Ας φέρει ένα καλό από το πάνω ράφι, κόουτς από τώρα, θα ηρεμήσει και αυτός και ο κόσμος λιγο, να δει ποιους κρατάει για την νέα σεζόν μη σκάει ουτε αυτός ούτε εμείς.
Ας δει και λίγο την ομάδα διοικητικά, να οργανωθεί και τέλος
Δεν είπαμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, ταμπασκο στα μάτια να μη ρίχνουμε σε κάθε αγώνα
Και αμα δεν θέλει, γιατί παιζει κ αυτο, ας κάνει το κομμάτι του, αλλά μην έχει μετά παράπονα από τον κόσμο
καλησπέρα και από μενα. Πάντως για την κουβέντα που γίνεται για τους προπονητές πρέπει να υπολογίζουμε και τον παράγοντα μπατζετ.
Πχ. εστω οτι ο Δρακόπουλοw θέλει να δώσει τα 12χιλ στο Ζούρο/Τόμιτς, αυτοί θα υπογράψουν ΜΟΝΟ αν τους υποσχεθεί οτι θα έχουν διαθέσιμο το αντίστοιχο μπατζετ!
Για τους συγκεκριμένους δυο, αυτό σημαίνει τουλάχιστον μπατζετ Περιστερίου, που χωρίς να ξέρω πράγματα από μέσα δεν θα φτάσουμε ποτέ με Δρακόπουλο οπότε πρακτικά τέτοιο προπονητη δε θα πάρουμε ποτέ.
Από τους υπόλοιπους μεσαίας κλιμακας για μένα ολοι ειναι μετριοκακοί χωρίς κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα (πχ να βρίσκουν καλούς αμερικανούς).
Παρόλαυτα αυτό που για μένα είναι λάθος είναι οι προσδοκίες που δημιουργούν απο την ομαδα στην αρχή της χρονιάς. Δηλαδή: αγωνιστικά το ρόστερ μας είναι για να παλέψει να βγει 8ο, καθώς και οικονομικά και σαν ονόματα υπερέχουμε μονο του Μεσολογγίου, του Αρη και του Ιωνικού/Λάρισας. Για της Λάρισας αμφιβάλλω κιόλας απλά έχουμε μεγαλύτερο ροτεισον (στη λαρισα θα χασουμε 15 στην κατασταση που είμαστε). Δεν καταλαβαίνω γιατι βγαίνουν και φωνάζουν για 4αδες και τσουλου οταν το ρόστερ μας ειναι δεδομένα μετριοκακο.
Επισης, ο Καλύβας διαφήμιζε οτι θα πάει τον Τσαιρέλη στο 5 και θα έχει δυο τεσσαρια με Ομπι, Ιμπανκσς. Τωρα που ο Τσαι φανηκε να μη μπορει στο 5, ο Ιμπανκς θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι και ο Χατσερ θέλει να φύγει τι να σώσεις;
Πχ. εστω οτι ο Δρακόπουλοw θέλει να δώσει τα 12χιλ στο Ζούρο/Τόμιτς, αυτοί θα υπογράψουν ΜΟΝΟ αν τους υποσχεθεί οτι θα έχουν διαθέσιμο το αντίστοιχο μπατζετ!
Για τους συγκεκριμένους δυο, αυτό σημαίνει τουλάχιστον μπατζετ Περιστερίου, που χωρίς να ξέρω πράγματα από μέσα δεν θα φτάσουμε ποτέ με Δρακόπουλο οπότε πρακτικά τέτοιο προπονητη δε θα πάρουμε ποτέ.
Από τους υπόλοιπους μεσαίας κλιμακας για μένα ολοι ειναι μετριοκακοί χωρίς κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα (πχ να βρίσκουν καλούς αμερικανούς).
Παρόλαυτα αυτό που για μένα είναι λάθος είναι οι προσδοκίες που δημιουργούν απο την ομαδα στην αρχή της χρονιάς. Δηλαδή: αγωνιστικά το ρόστερ μας είναι για να παλέψει να βγει 8ο, καθώς και οικονομικά και σαν ονόματα υπερέχουμε μονο του Μεσολογγίου, του Αρη και του Ιωνικού/Λάρισας. Για της Λάρισας αμφιβάλλω κιόλας απλά έχουμε μεγαλύτερο ροτεισον (στη λαρισα θα χασουμε 15 στην κατασταση που είμαστε). Δεν καταλαβαίνω γιατι βγαίνουν και φωνάζουν για 4αδες και τσουλου οταν το ρόστερ μας ειναι δεδομένα μετριοκακο.
Επισης, ο Καλύβας διαφήμιζε οτι θα πάει τον Τσαιρέλη στο 5 και θα έχει δυο τεσσαρια με Ομπι, Ιμπανκσς. Τωρα που ο Τσαι φανηκε να μη μπορει στο 5, ο Ιμπανκς θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι και ο Χατσερ θέλει να φύγει τι να σώσεις;
iraklarauk- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2015
τα είχαμε όλα, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ξεπέρασαν τα όρια
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Απαράδεκτα γεγονότα... Πάει και το μπάσκετ. Τα καταφέραμε... Έτσι θα έρθουν καλοί ξένοι στην ομάδα??? Ξεφτίλα κι απογοήτευση. Πάλι βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αρέσει στους χρήστες lll και Margasv10
Και όλα αυτά σε μια χρονιά που προσφερόταν για πολλά πράγματα...
για τον ιιμπανκς ειδικά που είναι και nbaer θα ήταν "φανταστική" εμπειρία....μη πω απο σενάριο επιστημονικής φαντασιας
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε οπαδικά οτι δεν μας ανήκει κάτι, δεν μας χρωστάει ο εκάστοτε πρόεδρος/ παίκτες προπονητές/ και δεν απαιτείται να απολογηθεί κανένας γιατί έχασε η εκάστοτε ομάς...Δημοκρατικά μπορείς να αποδοκιμάσεις ή να απέχεις ως στάση αντίδρασης.
Αλλάζουν τα πάντα στις συνειδήσεις, φάγαμε δυο κρίσεις στην σειρά, έχουμε χάσει πολλά ανθρώπινα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα στους δρόμους, η τοξικότητα σε πλήρη ανάπτυξη......όμως το "καθρεπακι του κολόμβου" καλά κρατεί...υιοθετούμε αυτό που προστάζει το σύστημα: να ασχολούμαστε με ομάδα, τα χρώματα, τις σωβρακοφανέλες το οπαδικό μίσος για το διαιρειν και βασίλευε, αν θέλει ο κάθε ενας να αισθάνεσαι λίγο λιγότερο πρόβατο πρέπει να τα βάλει σε μια ισορροπία όλα αυτά...
Δεν ξέρω αν αφυπνιστούν οι παικτες και παιξουν τελικά καλύτερα μετα το τραμπούκο, αλλά σε περίπτωση που καταρρεύσουν τότε μέρος ευθύνης θα πάρουν και ομοιδεάτες που προκάλεσαν την αναστάτωση
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε οπαδικά οτι δεν μας ανήκει κάτι, δεν μας χρωστάει ο εκάστοτε πρόεδρος/ παίκτες προπονητές/ και δεν απαιτείται να απολογηθεί κανένας γιατί έχασε η εκάστοτε ομάς...Δημοκρατικά μπορείς να αποδοκιμάσεις ή να απέχεις ως στάση αντίδρασης.
Αλλάζουν τα πάντα στις συνειδήσεις, φάγαμε δυο κρίσεις στην σειρά, έχουμε χάσει πολλά ανθρώπινα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα στους δρόμους, η τοξικότητα σε πλήρη ανάπτυξη......όμως το "καθρεπακι του κολόμβου" καλά κρατεί...υιοθετούμε αυτό που προστάζει το σύστημα: να ασχολούμαστε με ομάδα, τα χρώματα, τις σωβρακοφανέλες το οπαδικό μίσος για το διαιρειν και βασίλευε, αν θέλει ο κάθε ενας να αισθάνεσαι λίγο λιγότερο πρόβατο πρέπει να τα βάλει σε μια ισορροπία όλα αυτά...
Δεν ξέρω αν αφυπνιστούν οι παικτες και παιξουν τελικά καλύτερα μετα το τραμπούκο, αλλά σε περίπτωση που καταρρεύσουν τότε μέρος ευθύνης θα πάρουν και ομοιδεάτες που προκάλεσαν την αναστάτωση
Τέλος η ομάδα! Διάλυση και αυτό το τμήμα. Προβλέπω φυγή Δρακοπούλου και πτώση στα ερασιτεχνικά. Αν είναι δυνατόν να επιτίθεσαι σε παίχτες! Γαμώ το κεφάλι μου μέσα! Άνθρωποι είναι και αυτοί, να κερδίσουν ήθελαν και αυτοί! Παιχνίδι είναι, κάποιος θα κερδίσει κάποιος θα χάσει. ΕΛΕΟΣ γαμω την ομάδα μου...
Είμαι στην δουλειά και έχω τρελαθεί από τα νεύρα.
Γιαυτο είναι οι οπαδοί; Για να διαλύουν την ομάδα που αγαπάνε; Και έφυγε ο Δρακοπουλος και αυτόματα διορθώθηκαν όλα. Η ομάδα θα σηκώνει κύπελα από εδώ και στο εξής!!
Είμαι στην δουλειά και έχω τρελαθεί από τα νεύρα.
Γιαυτο είναι οι οπαδοί; Για να διαλύουν την ομάδα που αγαπάνε; Και έφυγε ο Δρακοπουλος και αυτόματα διορθώθηκαν όλα. Η ομάδα θα σηκώνει κύπελα από εδώ και στο εξής!!
Όλοι αυτοι που επιτέθηκαν είναι ανεγκεφαλοι και θα έπρεπε να είναι παοκ ή super 3...Από πίσω όμως από αυτούς υπάρχει ηθικός αυτουργός.Θα το βρούμε όταν απαντηθεί το ερώτημα ποιοι ήταν όλοι αυτοι εκεί μέσα σε ένα ματς χωρίς οπαδούς.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Αρέσει στον χρήστη Margasv10
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει ένας άνθρωπος. Αυτός πρέπει να πάρει απόφαση ότι το γήπεδο πρέπει να κλείσει, να σταματήσει να δίνει δουλειές σε "ηρακλάκια" (και για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση δεν αναφέρομαι φυσικά στον Κούση που είναι από τους πιο άξιους επαγγελματίες στην ομάδα, αναφέρομαι σε νεροκουβαλητές, ηλεκτρολόγους, αχθοφόρους κλπ), να κλείσει έναν κανονικό προπονητή (που θα κλείσει) και να πάει αυτός ο ίδιος να μιλήσει στους παίκτες και να τους εξηγήσει ότι όλα είναι υπό έλεγχο (γιατί ο Τσιάρας, που αυτοί που τον ξεφωνίζουν έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τη δουλειά που κάνει, δεν μπορεί να το κάνει και αυτό).
Κανένας παίκτης δεν θα φύγει, ο μόνος που το είπε μια φορά παραπάνω από τους άλλους που το είπαν πάνω στην ένταση της στιγμής ήταν ο Χάτσερ και αυτός δεν το είπε εξαιτίας του μπουκαλιού που έφαγε στο κεφάλι. Υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν είναι για να γράφονται αλλά δεν έχουν σχέση με την ομάδα. Και εν τέλει μπορεί και να μην φύγει άμεσα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν 2 επιλογές, ή Καστρίτης ή Μπρατσιάκος. Ο Σκουρτόπουλος πολύ δύσκολα γιατί θα μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή για 2 βδομάδες. Κακιούσης δεν υπάρχει πουθενά (ευτυχώς, 15 χρόνια έχει να προπονήσει ομάδα, έλεος δηλαδή). Προφανώς θα έρθουν και παίκτες.
Την ομάδα όμως τώρα πρέπει να την προστατέψει ο Δρακόπουλος. Αυτός πρέπει να μιλήσει στους παίκτες, αυτός πρέπει να βγει στα ΜΜΕ και να ξεφτιλίσει αυτά τα νούμερα που κάνανε το ντου, αυτός πρέπει να κλείσει άμεσα προπονητή. ΟΚ, το πήρε το λάθος τελείως φέτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαλύσουμε τα πάντα.
Κανένας παίκτης δεν θα φύγει, ο μόνος που το είπε μια φορά παραπάνω από τους άλλους που το είπαν πάνω στην ένταση της στιγμής ήταν ο Χάτσερ και αυτός δεν το είπε εξαιτίας του μπουκαλιού που έφαγε στο κεφάλι. Υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν είναι για να γράφονται αλλά δεν έχουν σχέση με την ομάδα. Και εν τέλει μπορεί και να μην φύγει άμεσα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν 2 επιλογές, ή Καστρίτης ή Μπρατσιάκος. Ο Σκουρτόπουλος πολύ δύσκολα γιατί θα μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή για 2 βδομάδες. Κακιούσης δεν υπάρχει πουθενά (ευτυχώς, 15 χρόνια έχει να προπονήσει ομάδα, έλεος δηλαδή). Προφανώς θα έρθουν και παίκτες.
Την ομάδα όμως τώρα πρέπει να την προστατέψει ο Δρακόπουλος. Αυτός πρέπει να μιλήσει στους παίκτες, αυτός πρέπει να βγει στα ΜΜΕ και να ξεφτιλίσει αυτά τα νούμερα που κάνανε το ντου, αυτός πρέπει να κλείσει άμεσα προπονητή. ΟΚ, το πήρε το λάθος τελείως φέτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαλύσουμε τα πάντα.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Τι έγινε ρε παιδιά, που τα είδατε-διαβάσατε αυτά;;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]mos έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, που τα είδατε-διαβάσατε αυτά;;;
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
κανεις δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον σύλλογο σοβαρα, οσο υπάρχουν αυτες οι συμπεριφορές
ο καλυβας καλα εκανε και παραιτήθηκε, δεν εκανε ετσι κ αλλιως.
απο την άλλη ομως.. δεν μπορει οι παικτες να διασύρουν την ομαδα στη ροδο στην αθηνα κλπ κλπ
Κ Ρ Ι Μ Α
ο καλυβας καλα εκανε και παραιτήθηκε, δεν εκανε ετσι κ αλλιως.
απο την άλλη ομως.. δεν μπορει οι παικτες να διασύρουν την ομαδα στη ροδο στην αθηνα κλπ κλπ
Κ Ρ Ι Μ Α
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
ο κουσης Ηρακλαρα ειναι.. μαλλον τον προπηλακίσανε , σιχάθηκε και παραιτήθηκε ...
εν ετη 2021 τωρα.. εκει στη θεσσαλονικη ειναι 20 χρονια πισω ακομα ορισμενοι
εν ετη 2021 τωρα.. εκει στη θεσσαλονικη ειναι 20 χρονια πισω ακομα ορισμενοι
Αρέσει στον χρήστη Margasv10
Πλέον δικαιούμαστε μία αλλαγή ξένου!! Εάν τυχόν έφευγαν παραπάνω, μήπως θα είχαμε πρόβλημα, σύμφωνα με την προκήρυξη του εσάκε?
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
Η δήλωση αποχώρησης από την ομάδα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κώστα Κούση, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του, αναφέρει:
“ΤΕΛΟΣ-χάρηκα πολύ για τη συνεργασία. Κανένα τελος δεν ειναι ωραίο, βέβαια. Θα τα λέμε στο γνωστό μετερίζι, όπως πάντα εκει στη γωνία.
Απειλές και αηδίες δε δέχομαι ιδίως όταν ξέρω τι εχω κάνει γι’ αυτήν την ομάδα. Ευτυχως το ξέρουν και λίγοι ακόμη. Καλή συνέχεια σε ολα τα παιδιά… Αξίζουν παραπάνω απ όσο παίζουν! Θα είμαι μαζί σας και το ξέρετε!
ΥΓ.: Δεν είμαι ποντίκι και δεν πηδάω απο κανενα καράβι. Εκει θα είμαι πάντα, αλλα ειναι καιρός να ηρεμήσω λίγο κι εγω. Πέντε χρόνια εγω (και λίγοι φίλοι) ξέρουμε τι τράβηξα. Τρεις φορές παραιτήθηκα φέτος, αλλα φτάνει. Δεν θα πληρώνω τις επιλογές άλλων, που δεν συμφωνώ κιόλας…
ΥΓ2.: Οι απόψεις μου ποτέ δεν εισακούστηκαν, χαρακτηρίστηκα με διαφορα, στιγματίζομαι επαγγελματικά, η οικογένεια μου με έχασε, με απειλούν και με βρίζουν, λεφτά δεν παίρνω, κι όλα αυτά γιατι; Ούτε για ευχαριστώ, επειδή δε μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Ας χαρούν και οι haters, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα! Εγω παντως δε θα πάρω άλλο. Πάντα ομως ραντεβού στο Ιβανώφειο…
ΥΓ3.: Τα «ευχαριστώ» μου γι αυτούς που τα αξίζουν θα τα πω απο κοντά! Οχι εδω…”.
milito10 έγραψε:Πλέον δικαιούμαστε μία αλλαγή ξένου!! Εάν τυχόν έφευγαν παραπάνω, μήπως θα είχαμε πρόβλημα, σύμφωνα με την προκήρυξη του εσάκε?
Υπάρχουν και έλληνες για να καλύψουν τις θέσεις. Αν εννοείς για το πρόστιμο που επιβάλει ο ΕΣΑΚΕ αν τελειώσεις με λιγότερους ξένους απ'ότι άρχισες το δεύτερο γύρο, αν οι αποχωρήσεις γίνουν με υπαιτιότητα του παίκτη η ομάδα δεν πληρώνει πρόστιμο.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Αρέσει στον χρήστη milito10
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020