FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από Hurricane 12/2/2021, 11:44

iraklis_athens έγραψε:
Η δήλωση αποχώρησης από την ομάδα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κώστα Κούση, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του, αναφέρει:
“ΤΕΛΟΣ-χάρηκα πολύ για τη συνεργασία. Κανένα τελος δεν ειναι ωραίο, βέβαια. Θα τα λέμε στο γνωστό μετερίζι, όπως πάντα εκει στη γωνία.
Απειλές και αηδίες δε δέχομαι ιδίως όταν ξέρω τι εχω κάνει γι’ αυτήν την ομάδα. Ευτυχως το ξέρουν και λίγοι ακόμη. Καλή συνέχεια σε ολα τα παιδιά… Αξίζουν παραπάνω απ όσο παίζουν! Θα είμαι μαζί σας και το ξέρετε!
ΥΓ.: Δεν είμαι ποντίκι και δεν πηδάω απο κανενα καράβι. Εκει θα είμαι πάντα, αλλα ειναι καιρός να ηρεμήσω λίγο κι εγω. Πέντε χρόνια εγω (και λίγοι φίλοι) ξέρουμε τι τράβηξα. Τρεις φορές παραιτήθηκα φέτος, αλλα φτάνει. Δεν θα πληρώνω τις επιλογές άλλων, που δεν συμφωνώ κιόλας…
ΥΓ2.: Οι απόψεις μου ποτέ δεν εισακούστηκαν, χαρακτηρίστηκα με διαφορα, στιγματίζομαι επαγγελματικά, η οικογένεια μου με έχασε, με απειλούν και με βρίζουν, λεφτά δεν παίρνω, κι όλα αυτά γιατι; Ούτε για ευχαριστώ, επειδή δε μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Ας χαρούν και οι haters, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα! Εγω παντως δε θα πάρω άλλο. Πάντα ομως ραντεβού στο Ιβανώφειο…
ΥΓ3.: Τα «ευχαριστώ» μου γι αυτούς που τα αξίζουν θα τα πω απο κοντά! Οχι εδω…”.

Σίγουρα τον προπηλάκισαν, δεν αμφιβάλει πιστεύω κανείς ότι ο Κούσης είναι μπασκετανθρωπος και πάνω από όλα γριά.

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από milito10 12/2/2021, 11:47

Big bad wolf έγραψε:
milito10 έγραψε:Πλέον δικαιούμαστε μία αλλαγή ξένου!! Εάν τυχόν έφευγαν παραπάνω, μήπως θα είχαμε πρόβλημα, σύμφωνα με την προκήρυξη του εσάκε?

Υπάρχουν και έλληνες για να καλύψουν τις θέσεις. Αν εννοείς για το πρόστιμο που επιβάλει ο ΕΣΑΚΕ αν τελειώσεις με λιγότερους ξένους απ'ότι άρχισες το δεύτερο γύρο, αν οι αποχωρήσεις γίνουν με υπαιτιότητα του παίκτη η ομάδα δεν πληρώνει πρόστιμο.
Ναι αυτό εννοούσα, δεν ήξερα τι ακριβώς ισχύει! Προφανώς και υπάρχουν έλληνες αλλά δύσκολα να τους φέρεις! Το θέμα βέβαια είναι ο προπονητής αυτήν την στιγμή και η ηρεμία στην ομάδα εάν μπορεί να επανέλθει.

milito10

Αριθμός μηνυμάτων : 973
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015

Δημοσίευση από Knack 12/2/2021, 12:14

Μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε.
Ηταν μαθηματικα σίγουρο οτι στην πρωτη στραβη θα γινοτανε ντου σε παικτες και προσωπα της διοικησης για να παρει το μηνυμα ο Δρακο.
Η μεθοδος που χρησιμοποιουν οι οπαδοπατερες του διευθυντηριου της Αριστοτελους ειναι γνωστη και δοκιμασμενη.
Οσοι θυμουνται την επιθεση των οπαδοπατερων και των μπραβων τους μετα τον αποκλεισμο της ομαδας βολλευ στο κλειστο του Ευοσμου απο τη Δυναμο Μοσχας το 2012 καταλαβαινουν τι λεω.
Η συνεχεια θα ειναι ενδιαφερουσα αλλα δεν αισιοδοξω. Το αποτελεσμα θα ειναι η φυγη (ΚΑΙ) του Δρακο.
Με τις υγειες μας...
ΥΓ. Σαρλη ετοιμασου αναλαμβανεις!
ΥΓ2. Μαρεσει που δοθηκε λυση στο ΓΣ. 
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
Αν δεν καθαρισει ο κοπρος του Αυγειου στην Αριστοτελους παμε για εξαφανιση.

Αριθμός μηνυμάτων : 757
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Αρέσει στους χρήστες lll, Margasv10 και ManosHu

Δημοσίευση από mpamall 12/2/2021, 12:54

ΗΡΕΜΙΑ ...( ντροπη σε οσους εστελναν μυνηματα στους παικτες στα σοσιαλ εαν ειναι αληθεια)

mpamall

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2021

Αρέσει στον χρήστη Margasv10

Δημοσίευση από uphercules 12/2/2021, 13:10

Αν ενδόσουμε σε αυτούς τους ανεγκέφαλους καλά να πάθουμε!
Αυτοί προφανώς και δεν είναι οπαδοί πραγματικοί.
Τώρα ποιά είναι τα κίνητρά τους μάλλον τα γνωρίζουμε.
Ο Ηρακλής ανήκει στους υγιείς φιλάθλους του. Αυτοί οι τύποι είναι μια πολύ μικρή μειονότητα και σίγουρα έχουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Το θέμα είναι να μην φύγει ο Δρακόπουλος γιατί εκεί αποσκοπούν.
Αυτά τα έχουν ξανακάνει και έχουν πάρει θάρρος γιατί τους πιάνει.
Να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

Έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα και από τον Ρώσο!!!
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Δημοσίευση από ManosHu 12/2/2021, 13:22

Ντροπή σε όλους μας, που έχουμε φτάσει μετά από τόσα χρόνια ανυπαρξίας, να υποβαθμίζουμε την προσπάθεια που γίνεται και έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε οικονομικά υγιείς, και χωρίς την τάση να γίνουμε ασανσέρ.. Απορώ με όσους κράζουν με τόσο μένος μία διοίκηση που έχει 1.5 χρόνο στην Α1, ποιο είναι το plan B σε περίπτωση αποχώρησης του Δρακό, πέρα από περήφανες κερκιδάρες στο Ανατόλια και το Δούκα;

ManosHu

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2017

Αρέσει στους χρήστες Margasv10 και Hurricane

Δημοσίευση από AntiGrinias 12/2/2021, 14:25

μια ανάλυση απο sdna για τις εμφανίσεις, τα έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Margasv10 12/2/2021, 14:25

Τα ανύπαρκτα σάιτ μας και οι ανύπαρκτοι δημοσιογράφοι μας ακόμη μια φορά ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ της "αυτόνομης". Η ΑΘ έχει ζημιώσει πολλές φορές τον Ηρακλή σε πολλά επίπεδα τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια. Τα έχουμε πει κατ' επανάληψιν. Έχει κάνει σαφώς πολύ μεγαλύτερο κακό απ' ό,τι πρόσφερε. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και σ' αυτά η ΑΘ πάντα έβαζε το χέρι της. Ας μείνω στο μπάσκετ όμως. 

Αφήνω κατά μέρους τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας και τα λάθη που έγιναν φέτος. Είναι χρήσιμο για την όποια κριτική κάνουμε να έχουμε το γνώθι σαυτόν. Είμαστε 2η χρονιά στην Α1, ενώ η πρώτη ούτε καν ολοκληρώθηκε. Απαιτούμε από την ομάδα μας να μεγαλώσει απότομα, να κάνει άλματα που σε φυσιολογικές συνθήκες απαιτούν μία 5ετία το λιγότερο, εκτός κι αν ρίξεις πολλά εκατομμύρια ευρώ που όμως και πάλι θα πάρει καμιά 3ετία για να αποδώσουν. Προμηθέας και Περιστέρι, ειδικά ο πρώτος, είναι ομάδες - πρότυπα που αναπτύσσονται σταδιακά και με σχέδιο, με υπομονή και σε βάθος χρόνου. Παρομοίως το Λαύριο. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να γίνουμε Προμηθέας έτσι, στο άψε σβήσε, και μόνο με τα λόγια. Χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα και κυρίως δουλειά σε βάθος ετών. 

Θεωρώ ότι η χρονιά ΔΕΝ έχει χαθεί ακόμη. 

Στο πρωτάθλημα θα βγούμε 8οι λογικά, και δεν νομίζω ότι έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από την 6η θέση πέρα από λόγους γοήτρου. Έτσι κι αλλιώς, οι πρώτες 5 ομάδες έχουν ξεφύγει σε πολλά επίπεδα και δεν μπορούν οι υπόλοιπες να τις ανταγωνιστούν, είναι πολύ καλύτερες, ούτε στα πλέι οφ. 

Στο Κύπελλο αν ήμασταν σε καλή φόρμα ενδεχομένως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό. Δυστυχώς φάνηκε από το ματς στην Ρόδο πως η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση/ψυχολογία. Το Σάββατο κατάλαβα πως δεν έχουμε τύχη στον προημιτελικό, κι αν περνούσαμε με το τρίποντο του Σαγκς θα τρώγαμε μια 20άρα στο κεφάλι σήμερα χαλαρά. 

Στην Ευρώπη όμως έχουμε πιθανότητες. Αρκεί να πάρουμε έναν σοβαρό προπονητή και να μπορέσουμε στον επόμενο ενάμιση μήνα να στρώσουμε κάπως το παιχνίδι μας, να σταματήσουμε τα κενά διαστήματα, να περιορίσουμε τα λάθη μας, να βρίσκουμε περισσότερες επιθετικές λύσεις. Ένας αξιοπρεπής Ηρακλής μπορεί να περάσει αρχικά στους 4. Είναι μέσα στις πραγματικές δυνατότητες της φετινής ομάδας. 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλύουμε την ομάδα μας όταν διεκδικεί κάποιον στόχο στο μπάσκετ. Είναι τμήμα που ιστορικά μας έχει δώσει ελάχιστες επιτυχίες αυτά τα 100 χρόνια, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Άρα, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να ανασυνταχθεί η ομάς, να κάνει ο Δρακόπουλος όσα πρέπει, να επιστρέψει το καλό κλίμα και η ομάδα σύσσωμη να δουλέψει πάνω στον στόχο της Ευρώπης! Μπορούμε!

Margasv10

Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2016

Αρέσει στον χρήστη Hurricane

Δημοσίευση από AntiGrinias 12/2/2021, 14:48

Margasv10 έγραψε:
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλύουμε την ομάδα μας όταν διεκδικεί κάποιον στόχο στο μπάσκετ. Είναι τμήμα που ιστορικά μας έχει δώσει ελάχιστες επιτυχίες αυτά τα 100 χρόνια, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. 
Θα ήθελα μονο να προσθέσω ότι αν βάλεις κατω τα νουμερα το μπασκετ εχει περισσότερες διακρίσεις συνολικά σε σχέση με το ποδοσφαιρο

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Margasv10 12/2/2021, 14:50

Και το Πρώτο Θέμα έγραψε για τα ξεφτιλίκια με τους τραμπούκους φασίστες της ΑΘ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Η ΕΡΤ3 προχθές έκοψε γρήγορα στο τέλος την μετάδοση γιατί αρχίσαμε να βλέπουμε τις πρώτες ενέργειες των "οπαδών του Ηρακλή" (δεν εκφράζουν παρά μία μειοψηφία), έτσι κι ενώ είχε στηθεί το μπάνερ για να γίνουν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τελικώς δεν έγινε καμία! Οι τραμπούκοι σε όλο το ματς έβγαζαν κραυγές που μάλλον άγχωναν την ομάδα, παρά την ενίσχυαν, κάτι που έχει γίνει και σε προηγούμενα ματς. Φυσικά τα μέτρα για τον ιό πήγαν περίπατο και το Ιβανώφειο ήταν μία μικρή υγειονομική βόμβα. Δευτερεύον αυτό, αλλά ενδεικτικό της παράνοιας που επικρατεί στον Ηρακλή και του ότι κουμάντο κάνουν αυτοί. Βεβαίως, η εικόνα αυτή με τους τραμπούκους, οι συνεχείς τους ύβρεις, τα πανιά στην κερκίδα με τις νεκροκεφαλές (έχουμε σήμα τον Ημίθεο ή τον κουκουλοφόρο με την σφεντόνα; μήπως την νεκροκεφαλή έχουμε σήμαWink δεν νομίζω ότι αποτελούν διαφήμιση για τον Σύλλογο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πλήρη διαστρέβλωση του περιεχομένου του αθλητισμού. Δεν είναι αυτοί οι Ηρακλειδείς που θέλουμε δίπλα μας στην κερκίδα. 

Είναι απαράδεκτο που ο Δρακόπουλος συνεχίζει να τους κάνει τα χατίρια και να αφήνει αυτήν την εικόνα στην κερκίδα. Σε όλα τα ματς φέτος ήταν υπεράριθμοι οι παρεβρισκόμενοι στο Ιβανώφειο και δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε άλλο γήπεδο. Επίσης οι βλαχομαγκιές που κάνουμε φέτος (και σε άλλα ματς είχαμε τραμπουκισμούς αντίπαλων πάγκων) δεν έχω δει να συμβαίνουν αλλού. Οι ούγκανοι μας κάνανε μπαουγκίνους. 

Οι τραμπούκοι όμως δεν έμειναν μόνο στις απειλές, ύβρεις, ρίψεις από την κερκίδα μετά το ματς, αλλά κατέβηκαν και μέσα στο παρκέ όπως και μέσα στους διαδρόμους και τα αποδυτήρια του γηπέδου!!! Τριτοκοσμική συμπεριφορά και ίσως αδικώ τον "τρίτο κόσμο" με αυτό. 

Τα αστεία σάιτ του Ηρακλή, που φυσικά μόνο δημοσιογραφικά δεν είναι καθώς απλώς παραθέτουν τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις, έκρυψαν από προχθές το βράδυ όλη αυτή την κατάσταση, έκρυψαν τα γεγονότα, και σήμερα η ΒΑ ανέβασε λίγες λέξεις που αποκρύπτουν εντελώς τα όσα συνέβησαν. Βεβαίως τα σάιτς αυτά ακόμη μια φορά καταφέρονται ή κριτικάρουν τον Δρακόπουλο, δεν λένε κουβέντα όμως για τα φασιστοειδή αυτά που ζημιώνουν τον Σύλλογο. Μήπως τα σάιτς αυτά αποτελούν εδώ και χρόνια όργανά τους; Μήπως; ΕΕΕΕΕ; Το έχουμε δει κατ' επανάληψιν το έργο. 

Δρακόπουλε εσύ συνθηκολόγησες μαζί τους. Όσο τους αφήνεις λάσκα και να κάνουν ό,τι θέλουν, θα είσαι σε ομηρία μέχρι να σε διώξουν. Αυτό προσπαθούν και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Margasv10

Δημοσίευση από Margasv10 12/2/2021, 14:59

Τέλος, συγνώμη για το 3ο συνεχόμενο σχόλιο. Έκανε λάθη ο Δρακόπουλος. Το βασικό του λάθος τα τελευταία δύο χρόνια κατά την γνώμη μου ήταν που άφησε τον Καντζούρη να φύγει πέρσι τον Μάιο. Είναι λίγο συσκωτισμένη βέβαια η υπόθεση, γιατί τα αστεία sites μας πέρσι έγραφαν πως ο ίδιος ο Καντζούρης είναι που θέλει να φύγει. Από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου αρέσει που ο Δρακόπουλος κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Κι αν για τους εκτός έδρας αγώνες το κατανοώ και το δέχομαι, για τους εντός έδρας δεν βλέπω την κάποια χρησιμότητα. Αντιθέτως κρίνω πως η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας αγχώνει παίκτες & προπονητές. Ένας σοβαρός προπονητής θα του ζητούσε να μην συμβαίνει αυτό πιστεύω. Αν και βεβαίως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, δικιά του είναι η επένδυση, δικιά του η ομάδα. Ωστόσο η "τρέλα" μας, ο συναισθηματισμός μας, μας οδηγούν συνήθως σε λάθη. 

Ο Δρακόπουλος πρέπει να προστατευθεί κι όχι να πολεμηθεί. Πρέπει να γίνεται κριτική σε κόσμια πλαίσια και με καλές προθέσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον χάσουμε και αυτόν.

Margasv10

Αρέσει στον χρήστη ManosHu

Δημοσίευση από Margasv10 12/2/2021, 15:03

Η ΒΑ παρουσιάζει ως "προστριβές με τους παίκτες" τις απρόκλητες επιθέσεις με χλέπες, ύβρεις, σπρωξιές και πέταμα καφέδων και μπουκαλιών νερού προς τους παίκτες. Φυσικά οι ξένοι παίκτες αντέδρασαν γιατί δεν έχουν συνηθίσει να ανέχονται τον φασισμό. Οι Έλληνες αντιθέτως έσκυψαν το κεφάλι και υπέμεναν τους ανεγκέφαλους γνωρίζοντας την οικτρή ελληνική πραγματικότητα που κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στον Ηρακλή.

Margasv10

Δημοσίευση από ManosHu 12/2/2021, 15:17

Νομίζω πως πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο οργανισμός Ηρακλής έχει μικρύνει υπερβολικά πολύ, σε βαθμό που 10-15 τύποι είναι ικανοί να ταρακουνούν την ύπαρξη/επιβίωση του μοναδικού τμήματος που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία.

Καλώς ή κακώς, εκεί φτάσαμε. Οι παρουσίες σε Superleague και Basketleague, αθροιστικά τα τελευταία δέκα χρόνια, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δεν γνωρίζω αν ο Δρακό έχει ξενερώσει ή όχι, αυτό όμως που φαίνεται σίγουρο είναι οτι η παρακμή έχει ριζώσει για τα καλά.

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν υπάρχει δρόμος για επιστροφή σε κάτι που να μοιάζει σε Ηρακλη. Αυτό το χάλι πάντως, και η γενική απαξίωση και σαπίλα, Ηρακλής (όπως εμείς τον γνωρίσαμε), δεν είναι.

ΥΓ. Καλησπέρα στην παρέα.. αν και σας διαβάζω χρόνια, ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να συμμετέχω ενεργά. Μακάρι να βρίσκονταν σε όλα τα επίπεδα του Συλλόγου άνθρωποι τόσο ορθολογικοί και συγκροτημένοι όσο εσείς!

ManosHu

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2017

Αρέσει στους χρήστες Margasv10 και mpamall

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/2/2021, 15:24

O Καστρίτης πρέπει να προστατευθεί σαν κόρη οφθαλμού. Δεν είναι το θέμα ο Καστρίτης, είναι ότι αυτοί που θα ορμήξουν στον Καστρίτη είναι οι ίδιοι σαλιάρηδες που ορμήξαν στους παίκτες με τον ματς με τους άλλους. Τους νοιάζει μόνο το μπάχαλο, δεν τους νοιάζει ο Ηρακλής.

Και ο Δρακόπουλος πρέπει να κλειδώσει το Ιβανώφειο για όλους. 3 υπάλληλοι να κάνουν τις δουλειές και τέλος.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Δημοσίευση από mpamall 12/2/2021, 15:55

Big bad wolf έγραψε:O Καστρίτης πρέπει να προστατευθεί σαν κόρη οφθαλμού. Δεν είναι το θέμα ο Καστρίτης, είναι ότι αυτοί που θα ορμήξουν στον Καστρίτη είναι οι ίδιοι σαλιάρηδες που ορμήξαν στους παίκτες με τον ματς με τους άλλους. Τους νοιάζει μόνο το μπάχαλο, δεν τους νοιάζει ο Ηρακλής.

Και ο Δρακόπουλος πρέπει να κλειδώσει το Ιβανώφειο για όλους. 3 υπάλληλοι να κάνουν τις δουλειές και τέλος.
επιτελους το ειπε καποιος

mpamall

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2021

Δημοσίευση από Margasv10 12/2/2021, 16:07

Εμετικό άρθρο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

"Η κατάσταση δεν γυρνάει με αντιδράσεις παικτών προς τον κόσμο αλλά την οξύνει ακόμα περισσότερο διότι οι ίδιοι προκάλεσαν με την απόδοση τους όλο αυτό τον καιρό τον κόσμο να αντιδράσει έντονα."

Πάντοτε σε ετοιμότητα να δικαιολογήσουν κάθε βία από την ΑΘ10 και να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Margasv10

Αρέσει στους χρήστες uphercules και mpamall

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/2/2021, 18:18

Margasv10 έγραψε:Η ΒΑ παρουσιάζει ως "προστριβές με τους παίκτες" τις απρόκλητες επιθέσεις με χλέπες, ύβρεις, σπρωξιές και πέταμα καφέδων και μπουκαλιών νερού προς τους παίκτες. Φυσικά οι ξένοι παίκτες αντέδρασαν γιατί δεν έχουν συνηθίσει να ανέχονται τον φασισμό. Οι Έλληνες αντιθέτως έσκυψαν το κεφάλι και υπέμεναν τους ανεγκέφαλους γνωρίζοντας την οικτρή ελληνική πραγματικότητα που κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στον Ηρακλή.

Η ιστορία που ξέρω εγώ, και μπορεί να κάνω και λάθος, είναι ότι στο πέσιμο προς τους έλληνες πήγαν να αρπάξουν τον Βεργίνη αλλά ήταν δίπλα ο Καββαδάς και έριξε ένα αγριοκοίταγμα και κοκοκοκοκοκοκοοοοοοο και όχι Βασίλη είσαι τιμάς τη φανέλα.

Στους ξένους έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι ο Χάτσερ, πήγε να αρπάξει αυτόν που το πέταξε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπήκαν στην μέση 2 δικοί μας γιατί αν τον έπιανε ο Χάτσερ αυτόν που του πέταξε το μπουκάλι θα του έκανε το μπουκάλι υπόθετο. Οι άλλοι ξένοι απλά σοκαρίστηκαν, δεν τους πείραξε κανείς. Μετά κάτι γίδια άρχισαν να γράφουν στα facebook και τα instagram π@π@ριές. Κάποιες σύζυγοι δεν το έχουν πάρει και πολύ καλά αλλά δεν θα γίνει τίποτε.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Δημοσίευση από natsinas75 12/2/2021, 18:25

Πριν κανα δυο χρονια, μετα τη βαρια ηττα στην μπαλα απ τον ατρομητο, ειχα γραψει μια λεξη: ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ. Λιγο μετα το ποδοσφαιρικο τμημα διαλυθηκε.

Το ιδιο ειχα γραψει και στην αρχη της χρονιας, με ολες αυτες τις διαμαρτυριες για τον Ζιαγκο.

Επεσε το ματι μου τυχαια σε ενα σχολιο στο φεισμπουκ και ξαφνικα, σα να ξεκαθαρισαν ολα, σαν να εβαλα σε ταξη ολες τις σκεψεις μου τα τελευταια χρονια για τον Ηρακλη. Ελεγε λοιπον ενας τυπος: γιατι δεν παιρνουμε εναν προπονητη σαν του Λαυριου, που ειναι καλος, που κανει αυτο, που κανει το αλλο, που ξερει την αγορα... Και του απανταει ενα παληκαρι απο κατω: ρε φιλε, ο ταδε (δεν θυμαμαι το ονομα του προπονητη) ειναι στο Λαυριο 15 χρονια. Δουλευει με προγραμμα, τον αφησαν δηλαδη να δουλεψει τον στηριξαν στις αποτυχιες. Πως θα επιβιωσει καποιος στον Ηρακλη που θελουμε αποτελεσματα εδω και τωρα, χωρις υπομονη, κλπ.

Φυσικα καταλαβαινετε οτι στο σφαγειο του φεισμουκ δεν υπαρχει λογικη. Κι ομως η απαντηση του παιδιου τα ειπε ολα. Πως γινεεται να μην το βλεπουμε? Πως γινεται να ζουμε με ψευδαισθησεις παλιων μεγαλειων? Πως γινεται να μην βλεπουμε οτι ειμαστε ανυπαρκτοι? Πως γινεται να εχουν φωνη μονο τα 15χρονα (στο μυαλο)? Πως γιναμε ετσι βαρβαροι? Πως γινεται εν ετει 2021 να δικαιολογειται οποιαδηποτε πραξη βιας? Πως γινεται να μην βλεπουμε οτι ετσι ο γκρεμος ειναι μονοδρομος?

Αριθμός μηνυμάτων : 339
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

Δημοσίευση από dimitris08 12/2/2021, 19:06

Προφανώς και συμφωνώ με όλους σας για τις απαράδεκτες αντιδράσεις μετά το χθεσινό ματς. Είναι γνωστό σε όλους έτσι κι αλλιώς ότι ο Ηρακλής είναι πια αυτοκαταστροφικός, αλλά το κομμάτι της αντιπαλότητας με τον τούρκο και το πώς ορισμένοι οπαδοί διαχειρίζονται αυτή τη σχέση σε βάρος του συλλόγου χρίζει άμεσης αντιμετώπισης πλέον. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Εγώ όμως θα το πάω ακόμα πιο πέρα, σχετικά με τις αντιδράσεις συνολικά ως προς το αγωνιστικό τμήμα και τον Δρακόπουλο.
Όταν το κατώτατο σημείο που έχεις βρεθεί είναι να παλεύεις για τη σωτηρία, είναι λογικό όταν βλέπεις τον υποβιβασμό να έρχεται, να εκνευρίζεσαι και να τρελαίνεσαι.
Όταν όμως ο πάτος που έχεις δει είναι το να μην έχεις καν αγωνιστική ομάδα και ο σύλλογος να είναι στα όρια του αφανισμού, ε τότε σόρρυ, το να σε ξεφτιλίζει ο Κολοσσός στην Α1 είναι απλά Σάββατο.

Προφανώς δεν εννοώ ότι πρέπει να αρκεστούμε στην μετριότητα, ή ότι το ταβάνι είναι απλά να κατεβάζουμε ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. Αλλά ο σύλλογος έχει περάσει σε μια άλλη εποχή, πρωτόγνωρη για οποιονδήποτε άνω των 30, κινδυνεύοντας στην κυριολεξία με αφανισμό. Δεν γίνεται να σχολιάζουμε/αντιδρούμε/πράττουμε με τα ίδια κριτήρια που είχαμε 20 χρόνια πριν. Δεν γίνεται πάντα το μέτρο σύγκρισης να είναι ο Ηρακλής του Χατζηπαναγή ή του Ζντοβτς.

Πιστεύω ότι αυτή η άρνηση να δούμε την πραγματικότητα είναι ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα προβλήματα του συλλόγου την τελευταία 15ετία, και δυστυχώς όσο δεν το διορθώνουμε, δεν πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα..

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Αρέσει στους χρήστες Margasv10 και Hurricane

Δημοσίευση από uphercules 12/2/2021, 19:09

Νομίζω όλοι εδώ μέσα (και πολλοί άλλοι έξω) συμφωνούμε.
Αλλά είμαστε σιωπηλοί πλειοψηφούντες.
Οι εχθροί είναι εντός των τειχών.
Αν είναι σοβάρος ο Γ.Σ πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση στήριξης του Δρακόπουλου.
Άλλο οι διαφωνίες τους και άλλο αυτές οι μ@λ@κ13ς.
Όπως είπε και κάποιο πιο πάνω μια χο΄θφτα άνθρωποι κάνουν ότι θέλουν σε έναν σύλλογο με τόσα κόσμο.
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από kostakis 12/2/2021, 22:21

Ας πω και εγώ την άποψη μου.

Καταρχήν, να δηλώσω ότι δεν συμφωνώ με τους προπυλακισμούς κτλ εναντίων των παικτών. Δεν κερδίζουμε κάτι με αυτό, απλά βγάζουμε την οργή μας και κάνουμε την κατάσταση χειρότερη.

Διάβασα τις δηλώσεις Δρακόπουλου που λέει στους παίκτες "είστε πληρωμένοι, στρωθείτε στη δουλειά" και τις αναλύσεις σε άλλα άρθρα, ότι φταίει η ψυχολογία, το άγχος κτλ και ότι είναι καλοί παίκτες. Εγώ έχω αντίθετη άποψη για το θέμα. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καλοί παίκτες, τουλάχιστον όχι τόσο καλοί όσο μας τους παρουσίασαν ή όσο καλοί θα θέλαμε να είναι. Αν ήταν καλοί θα το έδειχναν κάποια στιγμή μέσα στο παρκέ. Ούτε η αστοχία στα τρίποντα είναι θέμα τύχης. Στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις οργανωμένες και σκληρές άμυνες, δεν είναι καλοί σουτέρ. Στην Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία μπορεί να είχαν 38% αλλά εδώ δεν...

Αν έχουν άγχος όταν παίζουν σε γήπεδα χωρίς θεατές, τότε τι θα γινόταν αν χάναμε από τον παοκ σε ένα γεμάτο Ιβανώφειο. Το ματς δεν θα τελείωνε. Πέρα από τον Χάνλαν και τον Καββαδά, οι υπόλοιποι είναι επιπέδου Α2. Κάποιοι είπατε ότι δεν υπάρχει κάποιος στον πάγκο να τους εμψυχώνει κτλ. Όι περισσότεροι παίκτες είναι άνω των 30 και επαγγελματίες, συνεπώς είναι η δουλειά τους να θέλουν διακαώς την νίκη. Αν πρέπει σε επαγελματίες παίκτες 30 ετών να τους κάνει ο προπονητής να παίζουν και να παλεύουν για τη νίκη για 40 λεπτά, τότε το τρένο χάθηκε. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Πρέπει να το έχεις μέσα σου το πάθος για τη νίκη και προφανώς οι περισσότεροι στο ρόστερ δεν το νιώθουν αυτό. Και ο Pat Riley να έρθει στον πάγκο, αμφιβάλω εάν θα τους μεταμορφώσει.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από mos 12/2/2021, 22:50

Από το ένα άκρο στο άλλο... Οι μισοί θα κυνηγάμε και θα βαράμε τους παίκτες και οι άλλοι μισοί θα θέλουμε 15 χρόνια υπομονή για να δείξει ο κάθε κόουτς τη δουλειά του.
Κάτι ενδιάμεσο δεν μπορεί να υπάρξει; Δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή ομαδούλα που να δίνει ό,τι μπορεί και τουλάχιστον να μην ξεφτιλίζεται; Σε ένα πρωτάθλημα σαν το φετινό, με τις περισσότερες ομάδες μέτριες.
Πρέπει να ρίχνουμε μπουκάλι στον παίκτη επειδή δεν μπορεί παραπάνω; Ή επειδή λέμε στον Δρακόπουλο ότι πρέπει να ξεκινήσει από τον προπονητή, πάει να πει ότι θέλουμε να τον διώξουμε; Τον Καστρίτη που τον είδαμε πέρσι, είναι ανθρωποφαγία που δεν τον πιστεύουμε; Ή τον Καλύβα έπρεπε να τον αφήσουμε καμιά δεκαριά χρόνια για φτάσει να μην μας γλεντάνε τα χωριά;
Κανείς δεν θέλει να ρίχνει ούτε σούτια ούτε μπούλους. Τα αυτονόητα και ακόμη πιο λίγα θέλουμε, για τον Ηρακλή.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από kostakis 12/2/2021, 22:56

Επίσης, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι μεγάλος μύθος ότι για να κτίσεις μια καλούτσικη ομάδα θέλει να κάνεις χρόνια υπομονή. Χρήμα θέλεις, οργάνωση και αποφασιστικότητα. Υπομονή κάνεις όταν έχεις μια ομάδα με νεαρούς παίκτες από την ακαδημία, οι οποίοι μπορεί να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο μετά από κάποια χρόνια. Δηλαδή ο Καλύβας και ο Καστρίτης θέλουν 5 χρόνια για να φτιάξουν ποια ομάδα; Με τους 32 χρονους και 36χρονους Αμερικανούς που έχουμε στο ρόστερ και οι οποίοι όλοι θα φύγουν σε 3 μήνες; Ή ο προπονητής θα τους μάθει στα 32 τα βασικά του αθλήματος; Αυτός που έφτιαξε το φετινό ρόστερ απέτυχε παταγωδώς. Ούτε η ψυχολογία φταίει, ούτε η ατυχία, ούτε η διαιτησία.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από mos 12/2/2021, 23:08

Ο Καλύβας και ο κάθε νέος προπονητής τον οποίο ο Δρακόπουλος ονειρεύεται ότι θα του βγει και θα χτίσει πάνω του την ομάδα όπως αυτός τη φαντάζεται, ΑΝ τελικά του βγει, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνει ακόμη μια χρονιά και θα φύγει με μια καλύτερη πρόταση από ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και προοπτική, γιατί πολύ απλά σαν νέος και πρωτάρης στην προπονητική θα θέλει να δοκιμάσει μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Οπότε, εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα θα έλεγα στον πρόεδρο ότι το σκεπτικό του είναι εντελώς λάθος και δεν πρόκειται ποτέ να έχει κέρδος από έναν τέτοιο προπονητή ο Ηρακλής και ο ίδιος προσωπικά. Θα φάει τα σκ.... για να τον φτιάξει και αν τα καταφέρει, ο φτιαγμένος κόουτς θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος, θα έψαχνα έναν κανονικό προπονητή που θα είχε κάνει τη γύρα του, άρα θα είχε και εμπειρίες, με την προσδοκία αν δέσει με την ομάδα και την φτιάξει, να μείνει για πολλά χρόνια και να μην ψάχνομαι κάθε ένα ή δύο χρόνια.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από uphercules 12/2/2021, 23:35

Εγώ σαν σύνοψη έχω να πω τα εξής:
α) Βρισιές, χειροδοκίες και απειλές δεν εκφράζουν την ιδέα Ηρακλής.
β) Βρισιές, χειροδοκίες και απειλές έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν: παίκτες φοβισμένους, παίκτες αδιάφορους, παίκτες οργισμένους, παίκτες στρεσαρισμένους.
Πρακτικές εκφοβισμού μπορεί να αποδίδουν αν ο εργαζόμενος κάνει καμιά μηχανική, χειρωνακτική εργασία αλλά σε δημιουργική ή αθλητική ή πνευματική εργασία επιδεινώνει την κατάσταση.
γ) Δημοσιογράφοι που γράφουν για "παραιτήσεις υπευθύνων" και "λίγα γίνανε" είναι γελοίοι και  λαϊκιστές. Είτε παίρνουν γραμμή από αλλού, είτε χαϊδέυουν αυτιά για να γίνουν αρεστοί είτε είνα απλά στόκοι και δεν καταλαβαίνουν ότι το εναλλακτικό σενάριο είναι ένας Ηρακλής στο ερασιτεχνικό και αυτοί να μην έχουν λόγο ύπαρξης.
δ) Χωρίς πολλά λόγια έγινε λάθος σχεδιασμός το καλοκαίρι. Λάθος παίκτες, λάθος προπονητής. Είτε οι παίκτες δεν έχουν καλό μαέστρο, είτε δεν "δένει" η χημεία μεταξύ τους είτε είναι λίγοι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο ανάλυση.

Η απογοήτευση είναι για loosers. Δεν τελείωσε τίποτα.
Έχουμε ακόμη στόχους και μπορούμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Και στην τελική και του χρόνου εδώ θα είμαστε.
ΠΑΜΕ ΗΡΑΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΡΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΣΟΡΒΟΝΗ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!
uphercules
uphercules

Αρέσει στους χρήστες Margasv10, AntiGrinias και Hurricane

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης