FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις

Σελίδα 10 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 13/2/2021, 04:02

Εγώ το πιστεύω και το λέω από τότε που εμφανίστηκαν στα αθλητικά δρώμενα του Ηρακλή. Γι' αυτό και έχω δεχτεί απίστευτες και χυδαίες βρισιές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια και τα παιδιά μου από κάποιους αλήτες της. Η γνωστή Θύρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Στην ανακοίνωσή της επαίρεται για τα βίαια επεισόδια που κανείς εχέφρων δεν επικροτεί! Είναι αυτοί που συστηματικά διέλυσαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου με τις συνεχείς φασαρίες, τις ζημιές, τις καταλήψεις γραφείων, τους τραμπουκισμούς σε βάρος μελών και παικτών, με τα πρόστιμα που επιφέρουν οι ενέργειές τους εις βάρος της ομάδας, με τις φωτιές και το ξύλο στη Μίκρα και έχουν μετατραπεί σαν Θύρα σε εκτροφείο άγριων θηρίων, που κανιβαλίζουν και τρώνε μόνον από τις σάρκες του συλλόγου μας! Ελέγχουν και τα δύο-τρία οπαδικά διαδικτυσακά μέσα ενημέρωσης και διορίζουν τους δικούς τους ομόφρονες (μόνον) σε αυτά, διώχνοντας κάθε ηρακλειδέα αθλητικογράφο ή αξιόλογο πρόσωπο άλλου πολιτικού φρονήματος (από δαύτους), αποτρέποντάς τον να ασχοληθεί ως μέλος ή με κάποια άλλη επίσημη ιδιότητα με τα του συλλόγου, τον οποίον και απειλούν και βρίζουν μαζικά στις εξέδρες. Φθάσαμε στο κατάντημα ηρακλειδείς να μην πάνε στο γήπεδο γιατί φοβούνται τη συνάντησή τους με τους μπαχαλάκηδες αυτούς και μην πέσουν θύματα της βίας τους! Στις πορείες και σε κάθε βίαιο πολιτικό συλλαλητήριο συμμετέχουν με τους άλλους μπαχαλάκηδες σε κάθε επεισόδιο εναντίον αστυνομικών και δημόσιων αρχών, βεβηλώνουν με αισχρά συνθήματα σαν Ηρακλής Θ10 προτομές ελληνομακεδόνων αγωνιστών και ιεραρχών, χλευάζουν την ορθόδοξη πίστη, γράφουν αναρχοκομμουνιστικά και ανθελληνικά συνθήματα πάνω σε ναούς, καίνε εικόνες αγίων, είναι ψέμματα, ή  μόνος εγώ τα λέω; Δεν βάζουν και τον κύκλο με το Η στη μέση και υπογραφή της γνωστής Θύρας; Τους κατήγγειλε ποτέ γι' αυτά η Θ10;Η αστυνομία που τους έχει τους μισούς και παραπάνω εκεί μέσα φακελωμένους για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών και πρώτους ύποπτους (ή και ρουφιάνους της) για κάθε επεισόδιο με άγριο ξύλο, τραυματισμούς ή και φόνους οπαδών στην πόλη;Δεν τα έχει δει κανείς σας; 
Κανείς επιχειρηματίας δεν θέλει να αναλάβει διοίκηση σε οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου και όποιος το κάνει, από φόβο προσπαθεί να τα έχει καλά με αυτούς τους βίαιους. Στην πραγματικότητα κανείς από τους δεκάδες χιλιάδες φιλήσυχους φιλάθλους του Ηρακλή δεν θέλει να βλέπει όλους αυτούς τους αναρχικούς και τα βαρέως εθισμένα πρεζόνια της πόλης να έχουν βρει καταφύγιο στη Θύρα και στα γήπεδα της ομάδας, επειδή σε καμμία άλλη ομάδα της πόλης δεν μπορούσαν να βρουν στέγαση και, πολύ χειρότερα, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τα κουμάντα (οπαδικά και δημοσιογραφικά), αφού από τις άλλες ομάδες της πόλης από παντού τους έχουν διώξει οι οργανωμένοι τους, πλην δυστυχώς του Ηρακλή όπου οι πάντες μας εδώ και δεκάδες χρόνια το βουλώνουμε, γιατί τους φοβούμαστε ότι θα μας κάνουν μαύρο στο ξύλο, ή θα μας κάνουν το μαγαζί λαμπόγυαλο, όπως απειλούν κάθε φορά όταν αντιδρούμε στους τραμπουκισμούς, τη βία και τις πάγιες αλήτικες μεθόδους συμπεριφοράς.
Εγώ προσωπικά δεν στηρίζω αυτή την κατάσταση στο μπάσκετ μας, το κακό έχει παραγίνει από το σύνολο αυτό που δεν θυμίζει σε τίποτε ομάδα μπάσκετ, αλλά όσο υπάρχουν αυτοί και τα καμώματά τους εγώ θα στηρίζω Δρακόπουλο, άσχετα αν με τις ατυχείς επιλογές του σε πρόσωπα ξένων, σε πρόχειρο σκάουτιγκ και σε ονόματα άσχετων προπονητών έχει ξαναφέρει την ομάδα στα πρόθυρα υποβιβασμού. Ολοι όμως ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε τον ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, απέναντι στους κακοποιούς και τις μεθόδους τους! ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 13/2/2021, 04:57

Οσον αφορά καθεαυτό το τμήμα μπάσκετ, σε παρακαλώ Κύριε Δρακόπουλε, με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις καλύτερο φαγητό από το χαλασμένο που έφαγες χτες και προχτές (με τα ίδια υλικά). Με επαναφορά Καστρίτη, δεν πας πουθενά, ίδιος άσχετος με τον Καλύβα και τον Ζιάγκο είναι, οι νέοι αυτοί άνθρωποι κάνουν τώρα το αγροτικό τους, είναι αναποφάσιστοι, δεν παίρνουν ούτε πρωτοβουλίες ούτε ρίσκα. Εσύ όμως θέλεις πολύ καλό προπονητή, ΟΝΟΜΑ, άρα δώσε αυτήν τη φορά ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για προπονητή. Ο καλός όμως και καταξιωμένος προπονητής θα σου φέρει άμεσα ΚΑΛΟΥΣ ξένους με το έμπειρο μάτι του και θα διώξει άμεσα τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ ξένους, που ανέχτηκαν και δεν έδιωξαν οι προηγούμενοι, ενώ έχουν δείξει κατ' επανάληψη ότι δεν μπορούν ούτε σε πείσμα ούτε σε νοοτροπία νικητή ούτε σε οριακή πίεση για το αποτέλεσμα. Αρα θα δώσει άμεσες λύσεις στην ριζική αλλαγή παιχνιδιού της ομάδας και στην επαναφορά της ψυχολογίας νίκης που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι. Αλλο χρόνο με πειράματα προπονητών δεν έχεις, θα προκαλέσεις περισσότερο εξοργισμό στους οπαδούς και νέες αντιδράσεις από τις τυχόν νέες σωρηδόν ήττες που νομίζω δεν σε συμφέρουν, ούτε συμφέρουν στην ομάδα. Η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... ΟΥΤΕ Α2!!!!. Δεν βλέπεται, και αυτά σου τα λέμε, κ. Δρακόπουλε, πολύ φιλικά εμ,είς που ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και αντιδρούμε στα αίσχη των λίγων που έχουν ουσίες και όχι μυαλό στο κεφάλι τους!

iraklis-Kamara

Δημοσίευση από Teoscooter 13/2/2021, 05:15

Γενικά τα ..ντου οπαδών σε παίχτες προπονητές (είναι κατακριτέο) αλλά καθόλου σπάνιο ,όπως το παρουσιάζουν πολλοί εδώ μέσα και σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο σε μας.
Συνήθως το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο απ' το επιδιωκόμενο.
Όσο αναφορά τον τρόπο παρουσίασης της είδησης από γνωστά site, τα οποία απορώ που τα διαβάζουν Ηρακλειδείς, είναι αυτό που περίμενα.
Όλες τις καλές ειδήσεις τις υποβαθμίζουν όλα τα στραβά τα μεγενθυνουν.
Κλείνοντας δε μου άρεσε καθόλου η εικόνα με κόσμο στο γήπεδο, δεν ξέρω αν είναι φροντιστές ή παρατρεχαμενοι, στο γήπεδο να είναι αυτοι που πρέπει.
Δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά ο Δρακο στεναχωρήθηκε με το ντου, το αντίθετο μάλιστα.
Προπονητή προπονητή προπονητή.

Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 13/2/2021, 06:18

Δεν μεγεθυνουν οι ΑΡΔ κάτι που δεν έχει γίνει και που είναι πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά δεδομένα έτους 2021. Κανείς σοβαρός οπαδός οποιασδήποτε ομάδας δεν ρίχνει μέσα σε οργανωμένο ντου μπουκάλια πάνω σε παίκτες της δικιάς του ομάδας, κανείς δεν κυνηγάει προπονητές, παίκτες και φροντιστές της ομάδας του μέχρι τα αποδυτήρια (!), ούτε άλλοι βρίζουν χυδαία παίκτη της δικιάς του ομάδας τη στιγμή που δημόσια κάνει live δηλώσεις στην τηλεόραση και διακόπτουν την σύνδεση. Εγώ δεν τα έχω δει φέτος σε καμμία άλλη ομάδα, οι οπαδοί της θύρας αυτής είναι ΜΟΝΟΝ για τα Εξάρχεια, παίρνουνε δημοσιότητα μόνο από τα αίσχη τους κάθε φορά, που είναι χειρότερα από της προηγούμενης (φοράς). Αυτό μόνον επιδιώκουν, ποτέ το συμφέρον της ομάδας, και αυτοί είναι οι πραγματικά ΣΤΑΛΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης, οι ΕΡΥΘΡΟΙ ΧΜΕΡ που εξέθρεψε η σάπια μεταπολίτευση της χώρας!
Επίσης διαφωνώ με αυτό που λες ότι δήθεν ο Δρακόπουλος δεν στενοχωρέθηκε με το ντου.... Οχι μόνον θα στενοχωρέθηκε, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν πήγε στο σπίτι του θα πρέπει να έκανε ίσως δυο ώρες και παραπάνω, για να πείσει τη γυναίκα, τα παιδιά του και κάποιους άλλους συγγενείς που εκείνη τη βραδιά θα τον συμβούλευαν -είμαι σίγουρος!- για το αντίθετο, (να τους πείσει, λέω) γιατί συνεχίζει να ασχολείται με τα του Ηρακλή..... κάτι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί σε λογικούς ανθρώπους της οικογένειάς σου όταν απέναντί σου έχει να κάνεις με τέτοιους κάφρους και με τόσες συνεχιζόμενες συμπεριφορές καφρίλας, απειλών και άγριας ζούγκλας. Ο Κώστας Κούσης δεν το ανέχτηκε. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει και για πόσο ακόμη ο ΗΡΩΑΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, αλλά αν τον κάνει είναι πραγματικά ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΑΛΟΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΩΝ  (πλην του συναφιού των αλητηρίων που είπα παραπάνω), ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

iraklis-Kamara

Δημοσίευση από Teoscooter 13/2/2021, 07:48

Φέτος μπορεί να μην τα είδαμε τα δαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Ξεπερνώ τα πολιτικαντικα σχόλια και λέω πως η ως τώρα στάση του Δράκο έχει δείξει ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί τόσο με τους φιλάθλους όσο και με τους οργανωμένους μας. Από την στιγμή που δεν το κάνε , δεν θα ισχυριστώ ότι συμφωνεί , απλώς πως δεν τον ένοιαξε και ως ένα σημείο τον βόλεψε.
"Ζητησαν εξηγήσεις οπαδοί από παίχτες και προπονητή για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας" Αυτή είναι η είδηση που διαβάζουμε όταν τα αντίστοιχα συμβαίνουν σε άλλες ομάδες!!!
Teoscooter
Teoscooter

Αρέσει στους χρήστες spirliv και mpamall

Δημοσίευση από kostakis 13/2/2021, 17:01

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ανατροπή στον Ηρακλή: Αναλαμβάνει ο Σκουρτόπουλος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είναι αυτός, ο οποίος τελικά αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα head coach στον Ηρακλή, κερδίζοντας στο νήμα τον Γιάννη Καστρίτη.

O Ηρακλής εδώ και μερικές μέρες αναζητά τον επόμενο προπονητή της ομάδας, καθώς ο Στέργιος Καλύβας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του «Γηραιού», αφού υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ κι αυτή έγινε δεκτή.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει για το ποιοι ήταν οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του, όπως επίσης και για το γεγονός ότι ο Γιάννης Καστρίτης ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσει να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς.

Τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, αφού τα δεδομένα άλλαξαν και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι αυτός που θα αναλάβει, εκτός απροόπτου, την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal με τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 κάθισε για τελευταία φορά σε πάγκο συλλόγου, όταν είχε κοουτσάρει τον ΓΣΛ Φάρο.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από Hurricane 13/2/2021, 17:01

Έτσι...όλοι ανακοινώσεις (αρένα,αθ, λέσχη...) εναντίων του Δρακοπούλου. Γιατί μας πήρε νταμπλούχους και μας έφερε εδώ που είμαστε.
Ακούγετε φασιστικό αλλά είναι η αλήθεια, η διάλυση η δρακοπουλος! Εγώ προτιμάω δράκο με τα στραβά του.
Εκτός αν υπάρχει διαδοχή κατάσταση που αποδεδειγμένα και θα μας εκτοξεύσει και θα είναι αρεστή στους συνδέσμους.

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από Teoscooter 13/2/2021, 17:55

Δεν νομίζω ότι έχει λεχθεί ,φέτος τουλάχιστον το οτιδήποτε εναντίον του Δράκο, αν εξαιρέσεις το ζήτημα των λύκων, ειδικά για το μπάσκετ όλοι λέμε ότι ο άνθρωπος δίνει λεφτά αλλά κάποιοι δεν τα τιμάνε. Είναι απ' τις λίγες φορές που η ομάδα είναι πλερωμενη και το προσωπικό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο 60τις εκατό των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι θέμα , όπως και η επιλογή προπονητή.
Ένα άθλημα μας έμεινε, μ αυτό ασχολούμαστε, αν βλέπουμε ότι ο προπονητής δε νιώθει οι παίχτες κωλοβαρανε και να μην λέμε τίποτα... Έλεος
Teoscooter
Teoscooter

Δημοσίευση από Hurricane 13/2/2021, 18:10

Teoscooter έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχει λεχθεί ,φέτος τουλάχιστον το οτιδήποτε εναντίον του Δράκο, αν εξαιρέσεις το ζήτημα των λύκων, ειδικά για το μπάσκετ όλοι λέμε ότι ο άνθρωπος δίνει λεφτά αλλά κάποιοι δεν τα τιμάνε. Είναι απ' τις λίγες φορές που η ομάδα είναι πλερωμενη και το προσωπικό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο 60τις εκατό των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι θέμα , όπως και η επιλογή προπονητή.
Ένα άθλημα  μας έμεινε, μ αυτό ασχολούμαστε, αν βλέπουμε ότι ο προπονητής δε νιώθει οι παίχτες κωλοβαρανε και να μην λέμε τίποτα... Έλεος
Κριτική στους παίχτες/προπονητές ναι, έντονη επίθεση σε αυτόν που βάζει χρήματα (πρόσεξε ΒΑΖΕΙ) όχι Αν δεν υπάρχει εναλλακτική. Γνώμη μου πάντα.

Hurricane

Αρέσει στον χρήστη uphercules

Δημοσίευση από teo 13/2/2021, 21:19

Το μεγάλο λάθος του Δρακοπουλου είναι που πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, έδινε την εντύπωση στον κόσμο με τα λεγόμενα της καε ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από περσι, πολύ καλύτερη, επίσης έλεγε για επέκταση του γηπέδου, που δεν μπορούσε να γίνει διότι ο ΓΣ είχε θέμα με το αφμ, άρα τωρα μπορει να γίνει (ας το κάνει δεν θα τον πει κανείς κάτι αν είναι συνεπείς σε αυτά που λέει).

Επίσης ολο αυτο το διάστημα, δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην καε φυσικα, αλλά δείχνει (φαίνεται δηλαδή) ότι πάσχει οργανωτικά, δλδ φεύγει ο ένας φεύγει ο άλλος, άλλοι μένουν εθελοντικά (όπως διάβασα σήμερα, δεν το γνώριζα).

Αυτά τα προβλήματα ο Δρακοπουλος πρέπει να τα λυσει, όχι γιατί θα τον κριτικάρουν αλλα γιατι ετσι λειτουργει μια καε, μια επιχείρηση, το μαγαζί γενικά.
Αν δεν είναι οργανωμένο μπάζει από παντού.

Όσο για το σκηνικό, δεν ξέρω τι έγινε, μπήκαν σε αποδυτήρια, δεν ξέρω τι έκαναν, φυσικα αρθρο απο τουρκοsdna είναι αστείο να το διαβαζει Ηρακληδεας αλλα τεσπα.
Τέτοιες κινήσεις οπαδών, γίνονται ανα τον κόσμο ακόμα και σε μεγάλες ομάδες όπως πχ πρόσφατα στην σεντ Ετιέν στην Γαλλία.

Επίσης, σκρολαρω και προσπερνάω το πολιτικό κομμάτι σχολίων εδω γιατι δεν θέλω να έρθω σε πολιτική αντιπαράθεση.

Τον Δρακοπουλο ξεκάθαρα τον θέλω στον Ηρακλή αλλα προτιμώ να μην φουσκώνει τα μυαλά του κόσμου το καλοκαίρι και μέσα στην σεζόν να διαλύεται η ομάδα.
Κανεις δεν ειπε ότι δεν εβαλε λεφτα ή ότι δεν είναι Ηρακλής κτλ.
Για την αυτονομη που την κράζετε πάντως ειστε άδικοι, διότι το πέταλο στηριζε και στηρίζει την ομάδα σε όλες τις κατηγορίες και στην Α2 που κάποιοι ειχαν να πατήσουν χρονια, όπως και με διάρκειας και εισιτήρια.

Το ότι δεν τους γουστάρει ο Δρακοπουλος είναι δικό του θέμα, και θα ήταν σοφό, να μην ασχολείται περισσότερο με τα σοσιαλ μίντια απ ότι με την ομάδα καποιες φορές και να κράζει.
Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, όμως για το καλό της ομάδας, όλοι τα παραβλέπουν.
Εμείς δεν χρειάζεται να βρίσκουμε λόγους να διαιρουμαστε.
Γνώμη μου πάντα, και όταν μπαίνω στο γήπεδο αφήνω απ έξω τα προβλήματα μου και τα ιδεολογικοπολιτικα μου

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Iraklaras07 13/2/2021, 21:24

Καταρχάς συμφωνώ με όλους σας ότι τα πεσίματα δεν βοηθάν πουθενά. Απίστευτη δυσφήμιση για την ομάδα .Αυτά θα τα μάθουν και οι παίκτες που θα θες του χρόνου του παραχρόνου κτλ κτλ. Για φέτος ας τους κόψει το γήπεδο αφού παράτυπα μπήκαν μέσα έτσι και αλλιώς.
Δυστυχώς όμως  στην Ελλάδα συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά  .όταν πριν δύο μήνες είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό στο οακά για τους παίκτες του παο το sdna το παρουσίασε τελείως διαφορετικά . Γνωστό ότι είναι σιχαμένα αρδάκια αλλά  άμα τους δίνεις πάτημα, ειδικά σε παιχνίδια με τέτοια προβολή… καλά σε κάνουν.  

Γενικά θεωρώ υπερβολική την τοξικότητα που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Αυτό που  γίνεται στο facebook μετά από κάθε παιχνίδι είναι απίθανο. Δεν σκέφτονται ότι αυτά τα βλέπουν και οι παίκτες; Εμείς που γράφουμε μεταξύ μας και τα διαβάζουμε 30 άτομα ,τέτοιες χοντράδες δεν γράφουμε.

Ένα άλλο θέμα που βλέπω να συζητείται πολύ είναι αν θα πρέπει να γίνεται κριτική στον Δρακόπουλο.Το ότι η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένο. Για μένα υπάρχουν αρκετά red flags.Πολλά από αυτά αναφέρονται στο άρθρο της bluearena αλλά υπάρχουν και άλλα. Οι τύποι που γράφουν στην bluearena ότι και να κάνουν θα τα ακούσουν. Να τα αναφέρουν και να γίνουν κακοί ,εχθροί του Ηρακλή και του Δρακόπουλου (όπως λέτε πολλοί)  ή να κάνουν τις πάπιες και όταν πια δεν θα γίνεται να κουκουλώνονται όλα  (γιατί αν συνεχίσουμε έτσι αυτή η στιγμή θα έρθει ) πάλι να τα ακούσουν ότι δεν τα έλεγαν.

Για το θέμα του προπονητή, τον Σκουρτόπουλο τον συμπαθώ. Έφαγε τρελό  hate στο παγκόσμιο της κίνας αλλά είχε βρεθεί σε μια θέση που απλά δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής για μας. Φυσικά ήδη έχει λοιδορηθεί από τους επιστήμονες του facebook(αν και κάποια memes είναι πραγματικά αστεία) αλλά πιστεύω πλέον είναι μαθημένος .Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι έχει σχέση με την εοκ η οποία πάντα βοηθάει τα παιδιά της. Εκλογές έχουν στις 28. Μέχρι τότε νομίζω θα έχουμε παίξει τα σημαντικά παιχνίδια  για να σώσουμε την κατηγορία οπότε είμαστε κομπλέ πιστεύω.
Γενικά στα αγωνιστικά του δεν έχω άποψη. Η εθνική δυστυχώς με την σύσταση του ρόστερ ήθελε μάγο για να πάει καλά και ο Σκουρτόπουλος μάγος δεν είναι. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για την φιλοσοφία του ,ας μας γράψει.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από uphercules 13/2/2021, 21:57

Δεν ξέρω αν ο Σκουρτόπουλος είναι καλός ή κακός προπονητής.
Επίσης δεν ξέρω αν μέσα σε τόσο μικρό διάστημα μπορεί να κάνει θαύματα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για προπονητή με κάποια χρόνια καριέρας και όχι για μαθητευόμενο μάγο. (περιπτόντως ο Καλύβας μου ήταν συμπαθής σαν προσωπικότητα αλλά αμφιβάλλω αν μπορούσε να αντέξει το βάρος που επομίστηκε και να διαχειριστεί το υλικό που του φόρτωσαν)
Αν και ο Σκουρτόπουλος δεν καταφέρει να αλλάξει τίποτα τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα ήταν οι παίκτες. (να μας βγει και η απόρια τί έφταιγε)
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής δεν αναλάμβανα την ομάδα στην φάση που βρίσκεται και στην τοξικότητα που αποπνέει.
Οι παίκτες ψυχολογικά είναι χάλια λόγω του ντού, λόγω του ότι έχουν να νικήσουν μήνες αντίπαλο της προκοπής, λόγω του ότι καταλαβαίνουν ότι δεν θα συνεχίσει κανένας του χρόνου.
Καλή του επιτυχία!!!
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Δημοσίευση από teo 13/2/2021, 22:05

Συμφωνώ ρε συ, αλλά να σταθώ σε κάποια σημεία.
Ρε φιλε, συγνώμη δηλαδη, όποιος κάνει κριτική (οχι το τοξικό που λες) θέλει το κακο του Ηρακλή ή το κακό του Δρακοπουλου, ή το κακό των παιχτών;
Δηλαδή, να μην γίνει κριτική στο ότι φεύγουν γιατροί κτλ και στο οργανωτικό θέμα;
Και εν πάση περιπτώσει, ο δρακοπουλος όταν λέει ότι θέλω το γήπεδο των λύκων ή θέλω να κάνω ανακαίνιση κτλ στο μπάσκετ δείχνει ότι το μεγάλο του εμπόδιο δεν ειναι το οικονομικό, δλδ υπάρχει μια άνεση.
Θα μπορούσε να δαπανήσει κάποια χρήματα για να λειτουργεί σωστά η ομάδα, και το γήπεδο ας μην το κάνει τίποτα. Ετσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή ούτε η ομάδα λειτουργεί σωστά, ούτε το γήπεδο έγινε (να έλεγες ρε παιδι μου, φέτος δεν πέφτει κάνεις, τα έριξε όλα για ανακαίνιση αφού βρήκε την ευκαιρία).

Και το γράφω σαν σκέψη, ούτε να την "πω" στον δρακοπουλο ούτε να μοιράσω μπουλους, βάση λογικής το λέω.

Εκτός, (σκέφτομαι και αυτό) αν θέλει εδώ και καιρό να αποχωρήσει και άφησε την ομάδα να λειτουργεί έτσι.
Δεκτό, αρκεί να το πει ρε παιδι μου.

Για τον προπονητή, η επιλογή του δείχνει ότι και τελευταίοι να βγούμε ΜΑΛΛΟΝ δεν πέφτουμε.
Την αξία του δεν την γνωρίζω, οποτε σε αυτό γνώμη δεν έχω.
Για τα red flags συμφωνώ, και δεν είναι κάτι που έγινε τώρα αλλά σταδιακά.

Όσο για τον ΓΣ ειδικά, (νομίζω καπου διαβασα στο φόρουμ) μην τον απαξιωνεται τοσο παιδια, η συγκεκριμένη διοίκηση κατάφερε να αναστήσει τον ΓΣ Ηρακλή.
Και περιμένω αθόρυβα το επόμενο βήμα (πιστεύω θα πέσουμε από τα σύννεφα σύντομα).

Αριθμός μηνυμάτων : 12899

Δημοσίευση από mos 13/2/2021, 22:35

Ο Σκουρτόπουλος για τα δεδομένα του Δρακόπουλου είναι τεράστιο άλμα προς τα μπροστά. Μπράβο του και καλή επιτυχία στον νέο κόουτς.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από Knack 13/2/2021, 22:51

teo έγραψε:Δηλαδή,  να μην γίνει κριτική στο ότι φεύγουν γιατροί κτλ και στο οργανωτικό θέμα;
Τεο το θεμα δεν ειναι η κριτικη αλλα η επιλεκτικη κριτικη.
Διοτι (στη ΒΑ αναφερομαι) οταν ο καφετζης διεσυρε την ομαδα βολλευ και ολοκληρο το συλλογο κανεις δεν ασκησε ιχνος κριτικης αλλα αντιθετα ολοι λεγανε ποσο μαγκας ητανε που πλακωνοτανε με ολους.
Ρωτησε κανεις τι εγινε με τον Καλαντατζε;
Τον Ριζοπουλο;
Τον Αρμενακη;
Του εγινε ποτε κριτικη για τους καβγαδες με ολους που διεσυραν το συλλογο πανελληνιως;
Του εγινε κριτικη γιατι μπαταρησε τελικα το τμημα αυτανδρο;
ΟΧΙ 
Γιαυτο θεωρω οτι το αρθρο της ΒΑ ειναι καθαρα προβοκατορικο και στοχοποιει το Δρακο και υποκινειται απο Αριστοτελους μερια.
Και οσον αφορα σε αυτο που ειπες οτι αδικουμε την ΑΘ10 θεωρω οτι οπως και ο Δρακο δεν ειναι ουτε αυτη στο απυροβλητο και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες για το καταντημα τα τελευταια 10-11 χρονια.
Στην τελικη η κριτικη δεν απαυθυνεται σε ολο το οπαδικο κινημα αλλα στους 10-15 ηγετες-τραμπουκους της και σε αλλα 100-150 μαστουρωμενα παρταλια που τους ακολουθουνε,
Δεν ειναι αυτο το οπαδικο κινημα του Ηρακλη αλλα οι χιλαδες κοσμου που απεχουν απο ολα εξαιτιας αυτων των αποβλητων που σφετεριζονται το συλλογο θεωρωντας οτι επειδη χοροπηδανε πιωμενοι και μαστουρωμενοι στην κερκιδα και την πεφτουν σε ολους (αντιπαλους και συνοπαδους) προσφερουν υψιστη υπηρεσια στο συλλογο.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 757

Αρέσει στους χρήστες lll, Margasv10 και uphercules

Δημοσίευση από Big bad wolf 13/2/2021, 23:12

Ποια μπλε φαρίνα ρε παιδιά.... Έκανε η φαρίνα ρεπορτάζ γιατί τελικά αρνήθηκε να αναλάβει ο Καστρίτης; Ας γράψουν τι έγινε και από εκεί που ήταν όλα κανονισμένα χάλασε η συμφωνία. 

Για να ξεφωνίζουν τον Δρακόπουλο πρώτοι είναι, εκεί που κάνει τζιζ όμως κοκοκο.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Αρέσει στον χρήστη Margasv10

Δημοσίευση από dimitris08 13/2/2021, 23:23

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική προς όλους, αλλά όταν διαβάζω τέτοια στημένα/κατευθυνόμενα άρθρα, με ερωτήσεις που οι μισές έχουν απάντηση ακριβώς αντίθετη απ' αυτή που ο αρθρογράφος υποννοεί, τότε με σπρώχνουν να υποστηρίζω τον Δρακόπουλο ακόμα και στα λάθη του.

Knack έγραψε:Διοτι (στη ΒΑ αναφερομαι) οταν ο καφετζης διεσυρε την ομαδα βολλευ και ολοκληρο το συλλογο κανεις δεν ασκησε ιχνος κριτικης αλλα αντιθετα ολοι λεγανε ποσο μαγκας ητανε που πλακωνοτανε με ολους.
Ρωτησε κανεις τι εγινε με τον Καλαντατζε;
Τον Ριζοπουλο;
Τον Αρμενακη;
Του εγινε ποτε κριτικη για τους καβγαδες με ολους που διεσυραν το συλλογο πανελληνιως;
Του εγινε κριτικη γιατι μπαταρησε τελικα το τμημα αυτανδρο;
ΟΧΙ

+1.000

Αν τους έκαιγε τόσο το βόλλευ όσο καίγονται για το μπάσκετ, θα 'χαμε διαβάσει έστω μια λέξη από την μέρα που κάποιος διέλυσε την ομάδα σε μια νύχτα και εξαφανίστηκε...

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από Iraklaras07 13/2/2021, 23:58

@big bad wolf επειδή από ότι έχω καταλάβει μάλλον είσαι  κοντά με κάποιον στην καε θα ήθελα να μου γράψεις την άποψη σου για τα "red flags" που λέμε.
Επειδή  φαίνεσαι σοβαρό άτομο και επειδή φαίνεται να έχεις προσβάσεις που οι υπόλοιποι δεν έχουμε, θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη σου.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Behind the curtain 14/2/2021, 08:52

Γιατί δεν ήρθε ο Καστρίτης;
Behind the curtain
Behind the curtain

Αριθμός μηνυμάτων : 401
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2015

Δημοσίευση από Knack 14/2/2021, 10:36

Behind the curtain έγραψε:Γιατί δεν ήρθε ο Καστρίτης;
Μαλακας είναι;
Για τον ιδιο λογο που δεν ερχονται πολλοι (προπονητες και παικτες) αλλα και παραγοντες.
Και για τον ιδιο λογο που εχει απομακρυνθει το 95% του κοσμου απο το γηπεδο.

Αριθμός μηνυμάτων : 757

Δημοσίευση από Big bad wolf 14/2/2021, 11:25

Και πιο συγκεκριμένα αν σου το λένε κατάμουτρα στα Facebook και σε βρίζουν και σε μειώνουν πριν ακόμα έρθεις.

@iraklaras07

Το μόνο πράγμα που πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο είναι αν ο Δρακό έχει πρόθεση να πιστολιάσει και να φύγει. Αυτό δεν γίνει. Όλα τα άλλα, ειδικά οι π@π@ριες της φαρίνας, είναι να'χαμε να λέγαμε. Δικά του είναι τα λεφτά, δική του η ομάδα, ότι θεωρεί σωστό κάνει. Ότι είναι συγκεντρωτικός και εμπιστεύεται λίγους ανθρώπους αυτό είναι αλήθεια. Αν οι άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι χρήσιμοι αυτό είναι άλλη ιστορία. Δεν μπορεί κανείς όμως να πει ότι δεν θέλει το καλό της ομάδας. Και όποιος το λέει και το αμφισβητεί είναι είτε βλάκας είτε στημένος.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07

Δημοσίευση από Hurricane 14/2/2021, 11:53

Χωρίς Χάτσερ κ μποουλιν θα κατεβάζει την μπάλα ο καβαδας? Smile

Hurricane

Δημοσίευση από Teoscooter 14/2/2021, 12:14

Τελικά για τι δεν ήρθε ο Καστρίτης, λόγω των φιλάθλων ή λογω του Δρακο?
Αν δεν το γραφουμε εδω εμεις πως να το γραψουν τα site?
Teoscooter
Teoscooter

Δημοσίευση από Iraklaras07 14/2/2021, 20:09

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

λέει το άρθρο 
Πρόκειται για τον Σκάιλερ Μπόουλιν που έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει, όχι εξαιτίας όσων συνέβησαν έξω από τα αποδυτήρια την Τετάρτη -ή ίσως όχι μόνο εξαιτίας όσων έγιναν μετά τον προημιτελικό.Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να επιθυμεί την αποχώρηση του, επιπρόσθετα γιατί εκτιμάει ότι δεν έχει τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει στην ομάδα

ένα άλλο άρθρο που διάβασα και πιστεύω αξίζει να το διαβάσετε και εσείς
στην ουσία συμφωνώ. Φαίνεται πόσο κακό προπονημένη είναι η ομάδα και πόσο κακή ήταν  η επιλογή ίμπανκς. Σε αυτά που λέει για Καββαδά έχει μεγάλο δίκιο(δεν περιμένω φυσικά από τους επιστήμονες του fb να το καταλάβουν).Είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν εκμεταλλευόμαστε καν τα δυνατά του σημεία.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Teoscooter 14/2/2021, 21:12

Πολύ ενδιαφέρον άρθρα. Στα 2 τελευταία ματς φάνηκαν οι αδυναμίες μας, για να είμαστε δίκαιοι τις ανέδειξαν οι αντίπαλοι προπονητές.
Κανείς δε λέει ότι έχουμε υπερπαιχτες, αλλά έχουν καλά στοιχεία που με ένα καλό προπονητή θα μπορούσαμε να δείξουμε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Πιστεύω με Σκουρτόπουλο να το δούμε αυτό.
Teoscooter
Teoscooter

Σελίδα 10 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης