FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+24
mpamall
Knack
milito10
iraklis_athens
iraklarauk
dimitris
Behind the curtain
dimitris08
iraklis-Kamara
mos
GRIOS
Surgeon
milano
Hurricane
AntiGrinias
Teoscooter
lll
Coleman10
Big bad wolf
kostakis
uphercules
Iraklaras07
teo
Margasv10
28 απαντήσεις

Σελίδα 17 από 40 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από kostakis 2/3/2021, 21:26

uphercules έγραψε:
kostakis έγραψε:Στην τελική ο Δρακόπουλος είναι 100% υπεύθυνος που δημιούργησε τις όποιες προσδοκίες για την ομάδα το καλοκάιρι.
Αυτός έλεγε ο στόχος είναι τετράδα και καλύτερα από πέρσι κτλ.
Ας έβγαινε να πει ότι "παιδιά, τόσο μπορώ, τόσο κάνω. Αυτά τα χρήματα μπορώ να ξοδέψω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, μην έχετε απαιτήσεις και όνειρα. Πίσω από εμένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο, αν σας αρέσει στηρίζεται, αν δεν σας εκφράζει αυτό το σύστημα τότε από μακριά κι αγαπημένα".

Θα συμφωνούσα αν έβλεπα το καλοκαίρι όλους τους Ηρακληδείς μαζικά να είχαν αγοράσει διαρκείας. Θα έλεγα όντως δημιουργήθηκαν προσδοκίες, ο κόσμος πείστηκε, στήριξε την προσπάθεια και τελικά απογοητεύτηκε.
ΑΛΛΑ όταν πουλήθηκαν 70 διαρκείας με λύπη μου το λέω αλλά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει κριτική!
ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ.
Όταν λες ότι κάποιον/κάτι αγαπάς δεν είναι μόνο λόγια! Σε αγαπώ αλλά δεν μπορώ για πάρτη σου να στερηθώ ούτε 50 ευρώ...
Αγάπη του καναπέ...
Όχι φίλε, εδώ έχεις λάθος...
Βρισκόμαστε στο 2021, ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα. Πρώτα θα φτιάξεις μια σοβαρή και υπολογίσιμη ομάδα και μετά θα ζητάς από τον κόσμο να κάνει sold-out σε διαρκείας.
Ο ίδιος καλλιέργησε τις μεγάλες προσδοκίες και δεν τον πίεσε ο κόσμος. Επίσης και ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι στο ελληνικό μπάσκετ όλες οι ομάδες χάνουν χρήματα (ακόμη και παο, οσφπ) και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι κερδοφόρα ασχολία για τους ιδιοκτήτες. Το ίδιο ισχύει και στο υπόλοιπο ευρωπαικό μπάσκετ. Οι ιδιοκτήτες των ευρωπαικών ομάδων κάνουν "το κομμάτι" τους και βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.
Ο κόσμος πέρσι στήριξε και στα περισσότερα εντός έδρας ήταν γεμάτο το Ιβανώφειο, όπως θα ήταν και φέτος αν δεν υπήρχε ο covid.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από uphercules 2/3/2021, 21:35

Φυσικά και ο κόσμος του Ηρακλή είναι υπό την ομηρία του Δρακόπουλου!
Δώσε εναλλακτική να φύγουμε από αυτόν.
Τί εννοείς θα φάμε σκατά; Τα σκατά θα ήταν αν δεν είχε αναλάβει ποτέ του ο Δρακόπουλος. Θα παίζαμε κάπου στα ερασιτεχνικά. Ο Δρακόπουλος έδειξε το ποιόν του. 5 χρόνια βάζει λεφτά, είναι κολημμένος με ένα μοντέλο διοίκησης που δεν αποδίδει αλλά ανέβασε την ομάδα Α1 και όταν/αν την αφήσει δεν θα έχει χρέη. Πού είναι τα σκατά;

Υ.Γ: Ο Δρακόπουλος μάλλον δεν θα σκέφτηκε ποτέ του να έχει η ομάδα 10 άτομα διοίκηση αντί για 2,5. Περιμένει εμάς να του το πούμε.
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Δημοσίευση από teo 2/3/2021, 21:36

Περσι που το γήπεδο ήταν σολντ αουτ πληρωμενο ετσι, δεν ειδα να σηκώνουμε κανένα κύπελλο.

Αντίθετα, έκανε δηλώσεις στήριξης σε συμπολίτες, βγήκε φωτο μετά από 20αρα στον βαζελο , την ειπε στο πέταλο κτλ.
Και πάλι εδώ τουλάχιστον αλλα και στο γήπεδο όλα πέρασαν στο ντούκου για το καλό του Ηρακλή.

Αλλα έμεινε να κόψει το ίντερνετ όπως είχε κάνει ο Καναδός, καπου δλδ πολύ χαιδεμα έπεσε

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από teo 2/3/2021, 21:40

uphercules έγραψε:Φυσικά και ο κόσμος του Ηρακλή είναι υπό την ομηρία του Δρακόπουλου!
Δώσε εναλλακτική να φύγουμε από αυτόν.
Τί εννοείς θα φάμε σκατά; Τα σκατά θα ήταν αν δεν είχε αναλάβει ποτέ του ο Δρακόπουλος. Θα παίζαμε κάπου στα ερασιτεχνικά. Ο Δρακόπουλος έδειξε το ποιόν του. 5 χρόνια βάζει λεφτά, είναι κολημμένος με ένα μοντέλο διοίκησης που δεν αποδίδει αλλά ανέβασε την ομάδα Α1 και όταν/αν την αφήσει δεν θα έχει χρέη. Πού είναι τα σκατά;

Υ.Γ: Ο Δρακόπουλος μάλλον δεν θα σκέφτηκε ποτέ του να έχει η ομάδα 10 άτομα διοίκηση αντί για 2,5. Περιμένει εμάς να του το πούμε.

Εγω να δώσω εναλλακτική;

Φιλαράκι αμα δεν θέλει να τρέχει την ομάδα, αυτός την πουλάει οχι εγω. Εγω σαν τι να του πω φύγε να έρθει ο άλλος; εγω θα αποφασίσω για μια καε;

Αλλα οσο την κρατάει θα την διατηρεί σε νορμάλ επίπεδο αυτή είναι η γνώμη μου για να τον θεωρώ κάτι διαφορετικό απ τα υπόλοιπα λαμογια που πέρασαν κατά καιρούς.

Και αν δεν την διατηρεί όπως πρέπει οργανωτικά έστω, θα ακούει κριτική.
Η κριτική είναι καλο πράγμα, γίνεσαι καλύτερος, τα κλειστά αυτιά και τα πολλά παλαμάκια σε δίνουν λαθος εντυπώσεις

Δημοσίευση από uphercules 2/3/2021, 21:44

kostakis έγραψε:
uphercules έγραψε:
kostakis έγραψε:Στην τελική ο Δρακόπουλος είναι 100% υπεύθυνος που δημιούργησε τις όποιες προσδοκίες για την ομάδα το καλοκάιρι.
Αυτός έλεγε ο στόχος είναι τετράδα και καλύτερα από πέρσι κτλ.
Ας έβγαινε να πει ότι "παιδιά, τόσο μπορώ, τόσο κάνω. Αυτά τα χρήματα μπορώ να ξοδέψω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, μην έχετε απαιτήσεις και όνειρα. Πίσω από εμένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο, αν σας αρέσει στηρίζεται, αν δεν σας εκφράζει αυτό το σύστημα τότε από μακριά κι αγαπημένα".

Θα συμφωνούσα αν έβλεπα το καλοκαίρι όλους τους Ηρακληδείς μαζικά να είχαν αγοράσει διαρκείας. Θα έλεγα όντως δημιουργήθηκαν προσδοκίες, ο κόσμος πείστηκε, στήριξε την προσπάθεια και τελικά απογοητεύτηκε.
ΑΛΛΑ όταν πουλήθηκαν 70 διαρκείας με λύπη μου το λέω αλλά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει κριτική!
ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ.
Όταν λες ότι κάποιον/κάτι αγαπάς δεν είναι μόνο λόγια! Σε αγαπώ αλλά δεν μπορώ για πάρτη σου να στερηθώ ούτε 50 ευρώ...
Αγάπη του καναπέ...
Όχι φίλε, εδώ έχεις λάθος...
Βρισκόμαστε στο 2021, ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα. Πρώτα θα φτιάξεις μια σοβαρή και υπολογίσιμη ομάδα και μετά θα ζητάς από τον κόσμο να κάνει sold-out σε διαρκείας.
Ο ίδιος καλλιέργησε τις μεγάλες προσδοκίες και δεν τον πίεσε ο κόσμος. Επίσης και ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι στο ελληνικό μπάσκετ όλες οι ομάδες χάνουν χρήματα (ακόμη και παο, οσφπ) και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι κερδοφόρα ασχολία για τους ιδιοκτήτες. Το ίδιο ισχύει και στο υπόλοιπο ευρωπαικό μπάσκετ. Οι ιδιοκτήτες των ευρωπαικών ομάδων κάνουν "το κομμάτι" τους και βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.
Ο κόσμος πέρσι στήριξε και στα περισσότερα εντός έδρας ήταν γεμάτο το Ιβανώφειο, όπως θα ήταν και φέτος αν δεν υπήρχε ο covid.

Δεν υπάρχει λάθος θέασης. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία. Η δική μου νοοτροπία είναι στήριξη στην ομάδα και στα καλά και στα κακά δίχως προαπαιτούμενα.
Η δική σου είναι να γίνει πρώτα καλή ομάδα, να πηγαίνει καλά και αν δεν έχει ο κόσμος προσωπικά, οικονομικά,συναισθηματικά, σεξουαλικά προβλήματα να στηρίξει και την ομάδα.
uphercules
uphercules

Αρέσει στον χρήστη Knack

Δημοσίευση από Thomas Ele 2/3/2021, 21:56

Δεν είναι λογική το να μην κάνουμε κριτική γιατί θα θυμώσει και θα φύγει και θα είμαστε τοπικό. Θα τρώμε τους φλοκους κάθε βδομάδα και θα κάνουμε τουμπεκί. Τότε είμαστε σαν ομάδα στο επίπεδο του ΝΠΣ ΒΌΛΟΥ και της Λάρισας στο μπάσκετ

Thomas Ele

Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021

Δημοσίευση από uphercules 2/3/2021, 22:02

Thomas Ele έγραψε:Δεν είναι λογική το να μην κάνουμε κριτική γιατί θα θυμώσει και θα φύγει και θα είμαστε τοπικό. Θα τρώμε τους φλοκους κάθε βδομάδα και θα κάνουμε τουμπεκί. Τότε είμαστε σαν ομάδα στο επίπεδο του ΝΠΣ ΒΌΛΟΥ και της Λάρισας στο μπάσκετ

Ο ΝΠΣ Βόλος παίζει στην SuperLeague και είναι 7ος και η Λάρισα μια χαρά κρατιέται στην Α1.
Προσωπικά, θα ήμουν υπερευχαριστημένος αν ήμασταν σαν αυτούς.
Αλλά μάλλον είναι καλύτερα πρωταθλητής στα ερασιτεχνικά από τονα τρως φλόκους στην πρώτη κατηγορία κάθε αθλήματος...
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από Hurricane 2/3/2021, 22:04

Ρε μάγκες κακά τα ψέματα, ο δράκο μας έχει στην Α1, με τα κακά του με τα στραβά του είμαστε Α1(έστω για φέτος από ότι φαίνεται). Όταν αρχίσουν οι κατολισθήσεις στις κατηγορίες τότε να φωνάξω και εγώ ΦΥΓΕ!.αν όμως ψεύτο στεκόμαστε Α1 η πρωταγωνιστούμε στη Α2 και ΔΕΝ υπάρχει εναλλακτική νομίζω ότι πρέπει να βγάλουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Οι απαιτήσεις να ανέβουν όταν τα διαρκείας είναι 1000+ και σε κάθε κάθε εντός να μην πέφτει καρφίτσα. Μέχρι τότε στήριξη και κριτική που όμως να μην βλάπτει την ομάδα.
Τεο δεν έχω φέισμπουκ κ το πως μιλάει  εκεί ο δράκο δεν το γνωρίζω αλλά γνωρίζω καλά κ τις στραβοστομιες από φανατικούς δικούς μας. Ο ένας είναι 60αρης και ίσως γερό παράξενος και βάζει λεφτά ο άλλος 20 και βάζει μαγκιά.
Εγώ αυτό που έμαθα από τις αρχές 90ς που ασχολούμαι με τον ήρα καθημερινά είναι ότι μια ζωή τρωγόμαστε μεταξύ μας και ίσως ίσως συμπεριφερόμαστε εκδικητικά προς την ομάδα αντί να την προστατέψουμε. Βλέπε Κουση που ασυζητητί είναι γριά αλλά δεν νομίζω να του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο να εργαστεί άμισθη στην ΚΑΕ. Τι βγαίνει τώρα και κράζει? Κάνει καλό στην ομάδα? Όταν άκουγα την εκπομπή του παλιά στο μετροτουρκ ανάθεμα αν ανάφερε τίποτα για ήρα, μόνο αρηθ και μπαοκ, θα μου πεις το μεροκάματο να βγαίνει αλλά ρε φίλε κάπου βλέπω ένα φάουλ.
Τι να πω ρε μάγκες...

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από Hurricane 2/3/2021, 22:06

uphercules έγραψε:
Thomas Ele έγραψε:Δεν είναι λογική το να μην κάνουμε κριτική γιατί θα θυμώσει και θα φύγει και θα είμαστε τοπικό. Θα τρώμε τους φλοκους κάθε βδομάδα και θα κάνουμε τουμπεκί. Τότε είμαστε σαν ομάδα στο επίπεδο του ΝΠΣ ΒΌΛΟΥ και της Λάρισας στο μπάσκετ

Ο ΝΠΣ Βόλος παίζει στην SuperLeague και είναι 7ος και η Λάρισα μια χαρά κρατιέται στην Α1.
Αλλά μάλλον είναι καλύτερα πρωταθλητής στα ερασιτεχνικά από τονα τρως φλόκους στην πρώτη κατηγορία κάθε αθλήματος...
Ναι ρε φίλε up, καλύτερα μέτριος στην πρώτη κατηγορία, και που και που καμία καλή νίκη, παρά αγροτικά και φάπες από χωριά. Μες το μυαλό μου είσαι.

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από mos 2/3/2021, 22:08

Αυτή η συζήτηση με τα 70 διαρκείας όντως θυμίζει εποχές περούκα...
Για να μην το κουράζουμε, κανένας δεν μοιράζει μπούλους, ούτε οι αυτόνομοι πιστεύω, αναγνωρίζουμε την προσφορά του προέδρου, τον αγαπάμε και του ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική με σκοπό το κοινό καλό του Ηρακλή.
Είτε η κριτική αυτή έχει να κάνει με το θέμα προπονητή, είτε με το ρόστερ, είτε με τα γραφεία της ΚΑΕ, γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά του δεδομένα και όχι θεωρώντας τον πετρελαιοπαραγωγό. Δεν του είπαμε να χρεοκοπήσει την εταιρεία του ή να βάλει υποθήκη το σπίτι του. Όμορφα και ωραία του εξηγούμε, οι περισσότεροι πιστεύω, ότι το φτηνό βγαίνει στο τέλος πολύ ακριβό. Και μια δεύτερη συμβουλή από εμένα, με όση αξία έχει αυτό, ότι πρέπει ως πρόεδρος και χρηματοδότης να έχει πρώτος από όλους ο ίδιος απαιτήσεις από το τμήμα και να μην είναι τόσο μαλακός ή χαμηλών τόνων.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Δημοσίευση από kostakis 2/3/2021, 22:10

Ρε παιδιά, ποιος του έχει πει να φύγει; Βλέπετε κι εμείς που του κάνουμε κριτική να του λέμε να φύγει; Γιατί μπλέκετε τα πράγματα;
Δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε τα κακώς κείμενα; Μάλιστα είναι και τυχερός φέτος γιατί δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει σε ήττες από παοκ π.χ.

kostakis

Δημοσίευση από kostakis 2/3/2021, 22:15

Hurricane έγραψε:
uphercules έγραψε:

Ναι ρε φίλε up, καλύτερα μέτριος στην πρώτη κατηγορία, και που και που καμία καλή νίκη, παρά αγροτικά και φάπες από χωριά. Μες το μυαλό μου είσαι.
Προς το παρόν παρακαλάμε να πάνε όλα καλά στον αθλητικό δικαστή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψουμε στα αλώνια της Α2.

Tην Παρασκευή ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή!
Κρίνεται το μέλλον του μπασκετικού Ηρακλή, μέσα από την εν αναμονή απόφαση…

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε τους “κυανόλευκους” σε απολογία για το ζήτημα, στο οποίο οι ίδιοι τονίζουν μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχουν καμία ενοχή αλλά κινδυνεύουν με τιμωρία -2 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 16500 ευρώ.

Οι “κυανόλευκοι”, οι οποίοι θα παρασταθούν με τον ίδιο τον Θόδωρο Δρακόπουλο παρόντα, τονίζουν παντού ότι έχουν στείλει εγκαίρως το συμβόλαιο, ότι έχουν εκδώσει κανονικά από τις 24/2 φορολογική ενημερότητα και πως όχι μόνο εκδόθηκε δελτίο απ’ την ΕΟΚ, αλλά πλήρωσαν κανονικά και το παράβολο για το δελτίο και το παράβολο για την εγγραφή του παίκτη για την Ευρώπη στο διεθνές σύστημα εγγραφών της FIBA, το γνωστό MAP (Management and Administration Platform). Παράλληλα θα εκθέσουν στον Αθλητικό Δικαστή και άλλα επιχειρήματα σχετικά με παρόμοιες περιπτώσεις και εν τέλει αισιοδοξούν πως δεν θα τιμωρηθούν.

Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, που είναι κοντά στο να ανακοινώσει και τον Ζήση Σαρικόπουλο, θα έχει σοβαρό πρόβλημα βαθμολογικά, αφού θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον δύο νίκες (έχει μέσα Άρη, Μεσολόγγι, Προμηθέα και ΠΑΟ) και αναλόγως να μην κάνουν οι “αντίπαλοι” σε αυτή την κούρσα, ήτοι Μεσολόγγι, Άρης και Λάρισα…

Πηγή: basketplus.gr

kostakis

Δημοσίευση από uphercules 2/3/2021, 22:22

Η κριτική φυσικά και πρέπει να γίνεται. Αλλά έχει ένα όριο. Είναι σημαντικό πώς εκφράζεις την γνώμη σου και το κυριότερο ΠΟΤΕ πρέπει να την κάνεις.
Όπως και σε έναν πόλεμο δεν κάνεις κριτική την ώρα της μάχης!
Η κριτική θα πρέπει να γίνει οργανωμένα (π.χ από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ), ΑΦΟΥ τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και σε ΗΠΙΟ τόνο.
Γίνεται σχεδόν το αντίθετο! Τον κράζουν ΠΡΟΣΩΠΑ (αλλά και οι σύνδεσμοι), σε ύφος -να το πω ευγενικά- ... ανάρμοστο και όλα αυτά στη μέση της χρονιάς.    
Τώρα θέλει συσπείρωση!
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από dimitris08 3/3/2021, 00:22

Έχει δηλώσει πουθενά ο Δρακόπουλος ότι έχει οικονομικό πρόβλημα φέτος; Πέρα από τα κλασικά "η χρονιά είναι δύσκολη" εννοώ..

Αν χρειάζεται επιπλέον έσοδα, γιατί δεν βγάζει τίποτα κουπόνια στήριξης μπας και αγοράσει κανείς;

Το σκουλήκι 2-3 χρόνια μόνο με εράνους επιβιώνει, το ίδιο και ο τούρκος, και δεν έχουν ούτε ομάδα, ούτε διοίκηση.

Δεν λέω ότι αυτό είναι το πρόβλημα (το κείμενο του Κούση νομίζω δείχνει ακριβώς τι λείπει από την ομάδα), αλλά κουβέντα να γίνεται, μιας και αναφέρθηκε το οικονομικό και τα λίγα διαρκείας.

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από Thomas Ele 3/3/2021, 13:57

Νιώθω ότι θα πάρουμε διπλό στο Περιστέρι. Έχουν και αυτοί θέμα επιθετικά και νεκρά σημεία όπως εμάς. Έχω μια διαίσθηση δεν βασίζεται κάπου

Thomas Ele

Δημοσίευση από lll 3/3/2021, 17:19

Χωρίς να θέλω να πέσει έξω η διαίσθηση σου thomas ,εγώ με τη διαίσθηση μου πριν ενάμιση μήνα έβλεπα κύπελλο!
Χαχαχα

lll

Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από Iraklaras07 3/3/2021, 19:31

επειδή το έψαξα λίγο το θέμα θα είναι μέγα σκάνδαλο να τιμωρηθεί η ομάδα. Αν φταίει κάποιος είναι η ΕΟΚ που έβγαλε δελτίο χωρίς να ρωτήσει στον ΕΣΑΚΕ. Δυστυχώς όμως προβλέπω ότι θα τιμωρηθούμε γιατί κάποιοι έχουν λυσσάξει. Στη νέα βαθμολογία θα είναι σαν να έχουμε κάνει 2 νίκες. Επομένως το διπλό στο περιστέρι είναι must.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από Iraklaras07 3/3/2021, 19:39

oι ομάδες που είναι στις 4 νίκες(ρούλης,μεσολόγι,λάρσα) είναι παραρτήματα του προμηθέα όπως και ο ιωνικός που έβγαλε το θέμα. 

Ο ιδιοκτήτης του προμηθέα θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ.

επίσης στην καε θα πρέπει να κοιτάξουν αν γίνεται να αποβάλλουν την λάρσα από το πρωτάθλημα. Χαριστικά παίζουν .
Iraklaras07
Iraklaras07

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από Teoscooter 5/3/2021, 06:42

Ήρθε κι η παρασκευή! Άντε να δούμε τι θα γίνει .
Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από teo 5/3/2021, 07:35

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Δεν είμαστε για τιμωρίες και τέτοια τώρα.

Δημοσίευση από Iraklaras07 5/3/2021, 19:17

μαλάκες έβαλαν πρόστιμο 44.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (και όχι για το θέμα Χάγκινς). Αυτό είναι πάνω από το 10% του μπάτζετ των μισών ομάδων της basket league.Τεράστιο ποσό. Δυστυχώς και από δω φαίνεται ότι μας έχουν σημαδέψει Sad
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Thomas Ele 5/3/2021, 19:22

Γελάει ο κόσμος. Μας έβαλαν πρόστιμο 44.000 που είναι το 10% του μπάτζετ πολλών ομάδων στην Α1 για συμπεριφορά στους διαιτητές. Εγώ ένα θα πω. Τον κύριο πεδουλακη στο Ηρακλής περιστέρι όχι μόνο πρόστιμο δεν τον βάλανε ούτε τεχνική ποινή

Thomas Ele

Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07

Δημοσίευση από Teoscooter 5/3/2021, 19:26

Αν αρχίσαμε έτσι ,από βδομάδα δε πρέπει να περιμένουμε και πολλά. Θεωρητικά ο δράκο τα χει καλά με όλους! Έχουμε και Σκουρτόπουλο... Έλεος πια
Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από Thomas Ele 5/3/2021, 19:39

Μαγκες μετά από αυτή την απόφαση είμαι κατά 90% ότι το θέμα του συμβολαίου είναι προσπάθεια εξόντωσης και δεν υπάρχει. Φάγαμε 44.000 πρόστιμο σε περίοδο κοβιντ για έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή και κακή συμπεριφορά από ότι κατάλαβα. Ο Ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός στα επεισόδια μεταξύ τους και κροτίδες τι πρόστιμο τρώγανε. Κάπου διάβασα για 1.500
Γριές πρέπει να ξυπνήσουμε

Thomas Ele

Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07

Δημοσίευση από Iraklaras07 5/3/2021, 19:50

από όσο ξέρω απλά είπε νούμερο τον πιτσίλκα (3ο διαιτητή). Απίστευτα πράγματα.
Iraklaras07
Iraklaras07

Σελίδα 17 από 40 Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης