ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+18
dimitris
Teoscooter
kostakis
GRIOS
iraklis_athens
iraklarauk
milito10
teo
Hurricane
dimitris08
Iraklaras07
lll
mos
Thomas Ele
uphercules
Big bad wolf
AntiGrinias
iraklis-Kamara
22 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 21
Σελίδα 8 από 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Iraklaras07 έγραψε:Και όμως επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετά το πρωτάθλημα ο Κολοσσός είναι αρκετά καλύτερη ομάδα. Έχει χάσει 4,5 παιχνίδια στον πόντο και έχει μικρότερο μπάτζετ από το δικό μας. Φαντάζομαι ότι θα ήμασταν πολύ καλύτερα αν είχε μείνει.
Σχετικά με τους προπονητές , τελικά αν είχε μείνει ο Ζιάγκος θα τα είχαμε πάει καλύτερα.Τότε βέβαια ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που φώναζαν. Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα...
4 ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Τραγικές επιλογές έκανε ο Ζιάγκος.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Μάγκες σήμερα πάλι χωρίς ψηλό παίζουμε?
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
Κοίτα εγώ νομίζω οι δύο χειρότερες επιλογές του ήταν Χάτσερ και Σαγκς.Με την έννοια ότι δεν ταίριαζαν καθόλου στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Ντάνιελ είχε καλές χρονιές για 2ος ψηλός και πιθανόν να επηρεάστηκε πάρα πολύ και από την πολύμηνη διακοπή λόγω κόβιντ και ο Μουρ είχε καλά χαρακτηριστικά(αθλητικός με καλό σουτ καλό κορμί) και ήταν και φτηνός.Big bad wolf έγραψε:Iraklaras07 έγραψε:Και όμως επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετά το πρωτάθλημα ο Κολοσσός είναι αρκετά καλύτερη ομάδα. Έχει χάσει 4,5 παιχνίδια στον πόντο και έχει μικρότερο μπάτζετ από το δικό μας. Φαντάζομαι ότι θα ήμασταν πολύ καλύτερα αν είχε μείνει.
Σχετικά με τους προπονητές , τελικά αν είχε μείνει ο Ζιάγκος θα τα είχαμε πάει καλύτερα.Τότε βέβαια ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που φώναζαν. Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα...
4 ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Τραγικές επιλογές έκανε ο Ζιάγκος.
Το αγωνιστικό μπάτζετ μπορεί να είναι μεγαλύτερο αλλά όχι σημαντικά .Με 50 χιλ διαφορά ένας ξένος να μην σου βγει....
Τέλος πάντων η ομάδα αν είχε στόχους έπρεπε να είχε κάνει περισσότερες αλλαγές στο ρόστερ και νωρίτερα. Ήταν έγκλημα που άργησαν τόσο πολύ να αλλάξουν τους δυο ψηλούς και χρεώθηκαν ως αλλαγές δευτέρου γύρου. Αν τους άλλαζαν στο σωστό timing θα μπορούσαν να διώξουν και τον σαγκς και τον χάτσερ.
Τώρα βέβαια ότι και να λέμε έχουν τελειώσει όλα.
Σήμερα η ομάδα παίζει στο λαύριο (λογικά με το ίδιορόστερ που έπαιξε και την κυριακή) και ελπίζω να μας λυπηθούν και να μην το πάρουν πολύ στα σοβαρά γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καθόλου καλά.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Το θέμα είναι το value for money. Με τα λεφτά που έδωσε πχ για τον Σχίζα θα μπορούσε να πάρει τον Καμπερίδη και να έχουμε σουτέρ. Ο Κουζέλογλου είναι 20% φθηνότερος από τον Τσαιρέλη. Τον Ντάνιελ τον δώσαμε 7χιλ το μήνα και τώρα παίζει στο Κόσσοβο με 1500, ο ψηλός που έχει ο Προμηθέας ο Αγκμπελίς παίρνει 5.5. Ο Μουρ, ο Μπόουλιν, ο Χάνλαν ήταν καλές επιλογές και σε καλά λεφτά. Ο Τσίλντρες ήταν ότι να'ναι, κανείς δεν κατάλαβε τι ρόλο είχε στην ομάδα (άσχετα από τον τρόπο που έφυγε).
Του χρόνου η κατάσταση θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο δανδροπόταμος θα κάνει 750χιλ ομάδα (με ίδιο προπονητή και μισούς παίκτες να μένουν) και η παπαναστασίου θα έχει και αυτή πιο μεγάλο budget (η οποία παπαναστασίου έχει το 6ο μεγαλύτερο budget στην Α1). Θα υπάρχει και γαυρος. Προφανώς η κούλα θα είναι πολύ χειρότερη αλλά πάλι θα έχει 700-800χιλ budget και το Λαύριο δεν μπορεί να ξαναβρει 6 λαχεία αμερικάνους.
Του χρόνου η κατάσταση θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο δανδροπόταμος θα κάνει 750χιλ ομάδα (με ίδιο προπονητή και μισούς παίκτες να μένουν) και η παπαναστασίου θα έχει και αυτή πιο μεγάλο budget (η οποία παπαναστασίου έχει το 6ο μεγαλύτερο budget στην Α1). Θα υπάρχει και γαυρος. Προφανώς η κούλα θα είναι πολύ χειρότερη αλλά πάλι θα έχει 700-800χιλ budget και το Λαύριο δεν μπορεί να ξαναβρει 6 λαχεία αμερικάνους.
Το λαυριο ειναι ο ηρακλης του δευρερου γυρου της προηγουμενης περιόδου
Πολυ αθλητικη ομαδα δικαίως βρίσκονται ψηλα.
Σημερα θα μας πανε πιπα-κωλο
Ειμαστε το ανάποδο απο αυτους βαρίδια εντελώς παραγωγικά
Πολυ αθλητικη ομαδα δικαίως βρίσκονται ψηλα.
Σημερα θα μας πανε πιπα-κωλο
Ειμαστε το ανάποδο απο αυτους βαρίδια εντελώς παραγωγικά
Τόπος : Salonica
Όση λιγότερη αξιοπρέπεια στο κλείσιμο της σεζόν, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το καλοκαίρι.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Τι βόδια είμαστε
Δεν είπαμε να κερδίσουμε είπαμε απλά να παίξουμε μπάσκετ. Αυτό είναι κοροϊδία. Φοβούνται την επαφή δεν έχουν κάνει ουτε ένα drive και απλά βαράνε τρίποντα
δεν είναι οτι φοβούνται, ίσα ίσα
έχασαν την μπάλα με την ταχύτητα του αντιπάλου, τους ξέφυγε το σκορ και δεν μπορούν να κάνουν άμυνα
το 60 πόντους σε ένα ημίχρονο πρέπει να είναι το φετινό ρεκόρ
αν είχαμε εκείνη την ασχημόφατσα τον ζάρα κάποια τρίποντα θα έμπαιναν
έχασαν την μπάλα με την ταχύτητα του αντιπάλου, τους ξέφυγε το σκορ και δεν μπορούν να κάνουν άμυνα
το 60 πόντους σε ένα ημίχρονο πρέπει να είναι το φετινό ρεκόρ
αν είχαμε εκείνη την ασχημόφατσα τον ζάρα κάποια τρίποντα θα έμπαιναν
δεν έχω δει πιο άμπαλη ομάδα
Μας έκανε πλάκα και το Λαύριο. Η χειρότερη ομάδα πρωταθλήματος, ever, ίσως και σε όλη την Ευρώπη Η σημερινή δήλωση του Σκουρτόπουλου "δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την ομάδα" τα λέει όλα...! Αμα και ο προπονητής σου σηκώνει τα χέρια ψηλά και δηλώνει ανήμπορος να αλλάξει ο,τιδήποτε προς το καλύτερο, βράσε όρυζα. Τρεις προπονητές περάσανε και δεν άλλαξε απολύτως τίποτε στον τρόπο παιχνιδιού 10 μαλακών παικτών. Αμυνες για γέλια, νοοτροπία looser και η κατάχρηση του τριπόντου στην επίθεση, όπου καθένας βαράει τρίποντο για την πάρτι του, θαρρείς ότι δεν παίζουν σε αγώνα ή για νίκη αλλά αυνανίζονται μαζικά όλοι τους σε προσπάθειες αποτυχημένης επίδειξης τριπόντων απελπισίας, από τον καθένα τους ξεχωριστά. Ετσι παίζω κι εγώ μπάσκετ με τον γιο μου. Παίκτες φύγανε, παίκτες υποσχόμενοι ήρθαν, αλλά οι ήττες-ντροπές συνεχίζονται με 20 και 30 και 40 πόντους (σήμερα) διαφορά και με την 4η περίοδο στα περισσότερα παιχνίδια να καταντάει στα περισσότερα παιχνίδια μια τυπική διαδικασία, όπου ο φίλαθλος της ομάδας περιμένει απλά να τελειώσει το μαρτύριό του και απλά ελπίζει η κάθε νέα ήττα-ξεφτίλα να έχει πια μικρότερη από 20 πόντους διαφορά..... Η κωλοτρυπίδα μας από τέτοιες ήττες 30ποντων διαφορών και με κάτω τα σορτσάκια έχει ανοίξει σαν γιγαντιαίο αερόστατο. Λίγο ακόμη και θα χωράει αεροσκάφος Jumbo. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι ποτέ ο μπασκετικός Ηρακλής να έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ σε πρωτάθλημα και ειδικά από τέτοιες ομάδες σαν τον Λαύριο, τον Ιωνικό, τον Προμηθέα ή τη Λάρισα. Πόσο θα μικρύνουμε κι άλλο σαν μέγεθος, το ξέρει μόνον ο κ. Δρακόπουλος....
Εμπρός, μπασκετικέ Ηρακλή στο.... "δρόμο", που χάραξαν πιο πριν τα τμήματα ποδοσφαίρου και βόλλευ.
Εμπρός, μπασκετικέ Ηρακλή στο.... "δρόμο", που χάραξαν πιο πριν τα τμήματα ποδοσφαίρου και βόλλευ.
iraklis-Kamara- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019
iraklis-Kamara έγραψε: Ειλικρινά, δεν θυμάμαι ποτέ ο μπασκετικός Ηρακλής να έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ σε πρωτάθλημα και ειδικά από τέτοιες ομάδες σαν τον Λαύριο, τον Ιωνικό, τον Προμηθέα ή τη Λάρισα.
Σεζόν 2010-11.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
"Υπάρχει θετικό κλίμα στη σχέση μου με τη διοίκηση. Μετά το τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε, θα δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα αγωνιστικά και στα λειτουργικά και θα αποφασίσουμε…”.
Όντως αυτο που θελει να πει ο κοουτς δε ειναι μονο η αμοιβή προπονητή , αλλα η προοπτική και η διαχείριση του ροστερ.
Λογικα την επομενη σεζον θα υπαρχουν εισιτήρια τουλαχιστο το μισο γήπεδο απο την μεγιστη χωρητικότητα θα μπορει δίνεται.
Πρεπει η φετινη χρονια να ειναι κακη παρένθεση
έτσι από περιέργεια, ξέρει κανείς ποιος είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής;
Νομίζω ο up !!!
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
Teoscooter έγραψε:Νομίζω ο up !!!
Εκει πήγε το μυαλό μου και εμένα!
Up χαβαλέ κάνω μην παρεξηγήσεις
Iraklaras07 έγραψε:έτσι από περιέργεια, ξέρει κανείς ποιος είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής;
Τώρα είναι ο Δρακό
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
προηγουμένως ξέρεις γιατί δεν ήταν;
Ματσάκι για διαφήμιση των παικτών μας που θα φύγουν για να τσιμπήσουν κάνα συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Μου φαίνεται από το πρώτο δεκάλεπτο ότι απλά ΔΕΝ έδιναν ότι μπορούσαν μέσα στην χρόνια. Ίσως το καλύτερο δέκαλεπτο φέτος
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
o μποχωρίδης τα 2 τελευταία τρίποντα που έβαλε δεν τα βάζει ούτε στην προπόνηση...
Iraklaras07 έγραψε:προηγουμένως ξέρεις γιατί δεν ήταν;
Κάτι με τα δικά του φορολογικά νομίζω. Άσχετο με τον Ηρακλη
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
είμαστε εξαιρετικά ατάλαντη ομάδα. Του χρόνου αν θες να έχεις στόχους από αυτό το τσούρμο κρατάς μόνο τα παιδάκια
Το φετινό ήταν πραγματικό κατόρθωμα. Κατοστάρες η μία μετά την άλλη, φλόκους από τους μισοπεθαμένους συμπολίτες και εκτός πλέι οφ, σε ένα πρωτάθλημα της πυρκαγιάς.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Ωχ τι έγινε ρε μάγκες? Το άφησα στο πρώτο δεκάλεπτο! Λογικότατο το αποτέλεσμα, μακάρι να μην γίνει καμία στραβή και μπούμε πλέι-οφ.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Όλη η σεζόν ήταν ένα λάθος, από το ότι σε χρονιά covid πήγαμε να παίξουμε ευρώπη μέχρι την βολή του Ίμπανκς με την ΑΕΚ. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από το ότι πήρες ανάπηρο προπονητή; από τις αρχικές επιλογές ξένων; από το ότι πήγες στην κύπρο και έχασες ματς επειδή ένας χοντρός αμερικάνος που ούτε θυμάμαι πως τον λένε έβαλε τρίποντο και φάουλ στον Καββαδά; ότι πήγες για τουρισμό στο παλέ και έχασες από τον ρούλη; ότι πήρες ξένο που δεν ήξερες ότι έχει μελαγχολία; ότι έκανες 2 αλλαγές ξένων μια μέρα μετά την έναρξη του 2ου γύρου ενώ μπορούσες να τις κάνεις τον 1ο γύρο; ότι όλα τα ματς που πήγαν παράταση τα έχασες; ότι είχες συμφωνήσει να διώξεις τον Χάτσερ και μετά το πέσιμο των ούγκανων μετά τον ματς του κυπέλλου και τα σιχάματα που βρίζανε και απειλούσαν τη γυναίκα του Μπόουλιν δεν μπόρεσες να τον πείσεις ότι οι ούγκανοι είναι εκτός από ανίκητοι ηλίθιοι και ακίνδυνοι ώστε να τον κρατήσεις; ούτε σε κλέψανε 3 ματς τα κοράκια; ότι έχασες πριν το ματς που θα έκρινε τα playoff όλους τους ψηλούς σου επειδή του έδωσες άδεια να πάνε να φάνε στα mcdonalds και μετά τους τιμώρησες κι'ολας;
Αυτή είναι η πιο Ηρακλής χρονιά ever. Ότι μπορεί να πάει στραβά πήγε. Τι να λέμε τώρα.
Αυτή είναι η πιο Ηρακλής χρονιά ever. Ότι μπορεί να πάει στραβά πήγε. Τι να λέμε τώρα.
Αρέσει στους χρήστες Hurricane και Teoscooter
Σελίδα 8 από 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020