FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+18
dimitris
Teoscooter
kostakis
GRIOS
iraklis_athens
iraklarauk
milito10
teo
Hurricane
dimitris08
Iraklaras07
lll
mos
Thomas Ele
uphercules
Big bad wolf
AntiGrinias
iraklis-Kamara
22 απαντήσεις

Σελίδα 14 από 21 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 14 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από Big bad wolf 16/6/2021, 10:20

Πάμε πάλι από την αρχή. Κανένας γιατρός, ειδικά ο Στέφας που όποιος ξέρει πρόσωπα και πράγματα στον Ηρακλή ξέρει πόσο άρρωστος Ηρακλής είναι, δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία κανενός παίκτη. Τόσα χρόνια είναι αυτή η διοίκηση, κανένας παίκτης δεν έχει μείνει ποτέ ξεκρέμαστος. Εδώ έδιωξε προπονητή ο Δρακόπουλος γιατί είχε υποσχεθεί σε παίκτες που ανέβασαν την ομάδα από την Α2 στην Α1 να τους κρατήσει και ο προπονητής δεν ήθελε, με κόστος για την τσέπη του, θα έδιωχνε τραυματία παίκτη που θα έμενε στην ομάδα τζάμπα;

Πειραγμένος χιαστός μπορεί να είναι από απλός ερεθισμός που θέλει ξεκούραση μέχρι κόψιμο που, ειδικά σε αθλητή, θέλει χειρουργίο. Αν τον είδε ο δικός μας ο γιατρός και μετά τον είδαν ένα σωρό γιατροί και κανένας δεν τον έστειλε να κάνει μια μαγνητική κάτι σημαίνει. Τι σημαίνει θα μάθουμε μόνο αν μιλήσει ο γιατρός της ομάδας. Μπορεί να σημαίνει ότι είναι όλοι άσχετοι, μπορεί να σημαίνει ότι άλλα του είπαν και άλλα έκανε, μπορεί να σημαίνει ότι ο Δρακόπουλος είχε ένα σατανικό σχέδιο να του κόψει την καριέρα. Πολλοί δεν γουστάρετε προσωπικά τον Δρακόπουλο, καλά κάνετε δικό σας θέμα είναι, και ρίχνετε το ανάθεμα στην ομάδα για κάτι που το μόνο που ξέρουμε είναι αυτά που λέει ο Γεωργαλάς που ο ίδιος λέει ότι τον είδαν πολλοί γιατροί και παρότι τον είδαν πολλοί γιατροί μαγνητική έκανε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η συζήτηση άλλαξε όταν κάποιοι λένε ότι αυτό το πράγμα έχει αρνητική συνέπεια στην προσέλκυση παικτών στην ομάδα θεωρώντας δεδομένο ότι η ομάδα έκανε κάτι λάθος και ο Γεωργαλάς έχει δίκιο. Η ομάδα ποτέ δεν έχασε παίκτη γιατί είχε προβληματική διοίκηση. Παίκτες χάθηκαν και χάνονται και τώρα για άλλους λόγους. Και αν πιστεύετε ότι μπορείτε να μάθετε τι γίνετε με τους παίκτες, ρωτήστε να μάθετε γιατί αρνήθηκε ο Ζήσης να έρθει για ένα χρόνο σαν παίκτης και μετά να αναλάβει τεχνικός διευθυντής. Πάντως δεν ήταν εξαιτίας της φήμης του Δρακόπουλου.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1471
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 14 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από milito10 16/6/2021, 10:43

Συμφωνα με φημες παντως αρκετοι ελληνες εκλεισαν απευθειας την πορτα, χωρις να πουν θα συζητησουμε αργοτερα, αλλοι ανεβασαν το κασε τους, οι υποθετικα κλεισμενοι το ξανασκεφτονται!!

milito10

Αριθμός μηνυμάτων : 973
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015

Δημοσίευση από Teoscooter 16/6/2021, 11:29

Το πιο μεγάλο προβλημα θεωρώ πως είναι ότι δεν έχει απαντήσει ακόμα η διοίκηση!
Κι δεν λέω για τον ίδιο το δράκο αυτός μπορεί να έχει χίλιες δουλειές, αλλά κάποιος ρε παιδιά! Την πιο ουσιαστική ενημέρωση μας τη δίνει ο 🐺 . Κι αν ξέρουμε γιατί δεν έρχεται ένας παίχτης δεν είναι κακό να το πούμε. Πάντως τις πραγματικές αιτίες που τρώμε άκυρα ,σπάνια τις μαθαίνουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες!
Εγώ ξεκίνησα το θέμα του μποουλιν κι όχι ο 🐺 πάντως!
Teoscooter
Teoscooter

Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 12:06

"Πολλοί δεν γουστάρετε προσωπικά τον Δρακόπουλο, καλά κάνετε δικό σας θέμα είναι"

Καλά δεν ξύπνησε κάποιος πρωί και άρχισε να μην γουστάρει τον Δρακοπουλο.  Προφανώς κάτι έγινε (μην αρχίσω να θυμίζω τις ομορφιές του ετσι; )
Όπως κάθε Ηρακληδεας ετσι ΚΑΙ αυτοί που "δεν τον γουστάρουν " θέλουν ο Ηρακλής να πηγαινει ψηλά, όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε κάποιους.

Επίσης δεν έγινε ξαφνικά "θέμα παίχτη" αλλά προηγήθηκαν κι άλλα πολλά. Σωστα; σωστα για όσους είναι αντικειμενικοι (όσο μπορούν).
Το να μην σου βγει μια χρονιά, να κάνεις ένα λάθος σχεδιασμό δεν χάθηκε ο κόσμος, τα υπόλοιπα όμως πειράζουν.
Και μάντεψε, αν κάποια στιγμή φύγει, εμείς θα μείνουμε πίσω και εμείς θα τα συζητάμε, οι καλοί, οι κακοί, οι ουγκανοι, αυτοί που έχουν ονόματα σε τουαλέτες κτλ κτλ (γνωστές κατηγορίες που μας έβαλαν πρόεδροι και φίλαθλοι).

Το να μην του λένε πχ ούτε περαστικά, αν αυτό δεν αποθαρρύνει παίχτη να έρθει, τότε δεν τον αποθαρρύνει τίποτα.
Στις άλλες χώρες που έφαγαν πεσίματα (γιατί εκεί το γυρίσατε) μεγάλες ομάδες σε προπονήσεις κτλ Φαντάζομαι έχουν καταστραφεί. Τι οχι;

Καλημερες μπλε

*για την διοίκηση μάλλον είναι τρε μπαναλ να απαντήσουν δημόσια στις καταγγελίες του παίχτη. Ουτε ένα περαστικά βρε παιδάκι μου, μάλλον δεν πληροφορήθηκαν ότι έκανε επέμβαση..

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Iraklaras07 16/6/2021, 12:28

Περιμένω απάντηση με εξηγήσεις από την ΚΑΕ. Τι περιμένουν; Όσο δεν λένε τίποτα τόσο χειρότερα φαίνονται.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Αρέσει στον χρήστη Teoscooter

Δημοσίευση από Big bad wolf 16/6/2021, 14:36

Η μόνη ανακοίνωση που πρέπει να βγει άμεσα είναι αυτή που θα λέει ότι η διακοπή συμβολαίου έγινε εξαιτίας αντισυμβατικής συμπεριφοράς του παίκτη και όλες οι απαντήσεις θα δωθούν στα κατάλληλα δικαστικά και εκτελστικά όργανα. Δεν υπάρχει κανένας λογος μια δικαστική διαμάχη να γίνει θέαμα για τα μετροτουρκ και τις φαρίνες. Αλλιώς θα ήμαστε και κερατάδες και δαρμένοι.

@teo

Τα θέματα με τους παίκτες φέτος είναι 4:

1. Ο Μπόουλιν που έφυγε γιατί ούγκανοι του πέταξαν μπουκάλι μπύρα στο κεφάλι
2. Ο Τσαιρέλης που έφυγε γιατί του βρίζαν ότι είχε και δεν είχε και εκτός από τον Ηρακλή έχει και άλλα θέματα να ασχοληθεί (καμιά 300χιλ που τον έχει πιστολιάσει ο Άρης)
3. Ο Βεργίνης που έσπασε την καραντίνα και έκανε προσφυγή γιατί είναι 2 μήνες απλήρωτος και η ΚΑΕ λέει ότι αυτό είναι το πρόστιμο (και ίδια περίπτωση υπάρχει και με άλλο παίκτη)
4. Ο Γεωργαλάς που λέει αυτά που λέει και η ΚΑΕ πριν τα πει τον είχε ήδη διώξει από την ομάδα

Τι χειρίστηκε λάθος η ΚΑΕ σε σχέση με τους παίκτες; Να έχει φουσκωτούς να προστατεύουν τους παίκτες; Και αν πέφταν τίποτε φάπες στους ούγκανους που πετούσαν τις μπύρες να φταίει και για αυτό; Να βάλει control στα social media των παικτών να μην λαμβάνουν μηνύματα που να τους λένε να πεθάνουν τα παιδιά τους και τα αγέννητα μωρά τους; Να κλειδώσει τους παίκτες στα δωμάτια τους για να μην σπάσουν την καραντίνα; Άσε τον Δρακόπουλο που σαλιαρίζει στο facebook. Ο Δρακόπουλος έχει 1000% λάθος για τον τρόπο που μιλάει στα social media αλλά εδώ τι φταίει; Και ειδικά για τον Γεωργαλά ξαναλέω, κρατάτε μικρό καλάθι. 

Εσύ και κάποιοι άλλοι (και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέω εσένα ούγκανο αλλά κάτι τύπους που πετούσαν μπουκάλια άμστελ στον Μποουλιν και λέγανε στον Σαγγς να πάθει καρκίνο ο γιος του) πιστεύετε ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Δρακόπουλος σε κάποιους φιλάθλους είναι ίδιος με τον τρόπο που διοικεί την ομάδα. Δεν είναι απαραίτητα έτσι τα πράγματα, οι παίκτες και οι προπονητές τον έχουν Θεό τον Δρακόπουλο.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αρέσει στον χρήστη uphercules

Δημοσίευση από AntiGrinias 16/6/2021, 14:47

λύκε στο επιχείρημα που λες να το σπασω σε 5λεπτα 

ειμαι ο γεωργαλάς και έχω ενοχλήσεις στο ποδι μου, οι ιατροί μου στον Ηρακλή λένε είναι είσαι οκ πάρε μυοχαλαρωτικό, δεν μου περνάει όμως 
τελικά παω στον μανόλογλου τον οποίο το έχω απο πέρσι και πολλά χρόνια ιατρό και τον εμπιστεύομαι, μου προτείνει να κάνω επέμβαση που δεν επηρεάζει σε κόστος την ομάδα
πιο κώδικα με την ομάδα σπάει και αποδεσμέυομαι? 
Γιατί αυτό είναι το γεγονός

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Teoscooter 16/6/2021, 15:04

Αρα όλα καλά, τζάμπα ανησυχησαμε!
Κανείς δεν φταίει για τίποτα, τέλεια, Προχωράμε στην επόμενη σεζόν όπως και την προηγούμενη, τα κάνουμε όλα σωστά αλλά απλώς δε μας βγαίνει ρε παιδί μου... ατυχία καταραμένη.
Ο θεός να βάλει το χέρι του!
Teoscooter
Teoscooter

Δημοσίευση από Big bad wolf 16/6/2021, 15:19

AntiGrinias έγραψε:λύκε στο επιχείρημα που λες να το σπασω σε 5λεπτα 

ειμαι ο γεωργαλάς και έχω ενοχλήσεις στο ποδι μου, οι ιατροί μου στον Ηρακλή λένε είναι είσαι οκ πάρε μυοχαλαρωτικό, δεν μου περνάει όμως 
τελικά παω στον μανόλογλου τον οποίο το έχω απο πέρσι και πολλά χρόνια ιατρό και τον εμπιστεύομαι, μου προτείνει να κάνω επέμβαση που δεν επηρεάζει σε κόστος την ομάδα
πιο κώδικα με την ομάδα σπάει και αποδεσμέυομαι? 
Γιατί αυτό είναι το γεγονός

Οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε σε όποιον γιατρό θέλουν χωρίς την άδεια της ομάδας. Είναι μέσα στο συμβόλαιο τους.

Και δεν είναι ακριβώς αυτό το θέμα αλλά ότι έγραψα έγραψα. Αν η ΚΑΕ έχει δίκιο θα φανεί στο δικαστήριο.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 17:02

Έχει 3 σελίδες που μιλάμε κ το γυρνάς πάλι στους ουγκανους και στο πόσο καλή είναι ΚΑΕ.

Όχι δεν είναι έτσι.
Ο λόγος που φεύγουν και έφυγαν παιχτες είναι αντιληπτός 1908% σε όσους μπορούν να δουν λίγο αντικειμενικά τα πράγματα.

Όταν έσκαγαν σταδιακά τα εσωτερικά προβλήματα λειτουργίας της ΚΑΕ που είναι 100000000% ευθύνη του Δρακοπουλου γιατί δεν άκουγε κανένα συνεργάτη του και τίποτα ΗΔΗ οι παίχτες το ζούσαν μια χαρά καθημερινά, μέχρι να βγει προς τα εξω.

Όταν έφευγαν οι κακοί γιατροί και στελέχη της καε ΗΔΗ η σαπίλα είχε πιάσει ταβανι.
Γι αυτό φεύγουν οι παίχτες και για αυτό ΔΕΝ θα έρθουν.
Γιατί ο Δρακοπουλος φέρεται αντί επαγγελματικά στα στελέχη της καε στο σύνολο τους.

Αυτό κάνει μπαμ και δεν το μαζεύει κανένας όσο και να τα ρίχνει (και πάλι) στον κόσμο.

Με αποκορύφωμα το σκηνικό με τον πιτσιρικά, που έδειξε μεγαλύτερη βρωμιά που ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
Στους Αμπελόκηπους ίσως, δεν ξέρω σε εμάς όχι.

Ασε μην μου λες για δικές.
Γιατί δημόσια έφτασε ο θοδωρας να κατηγορεί τον κουση για υπεξαίρεση πολλών ευρώ, 60k αν δεν κάνω λάθος.
Και επειδή είναι καλά παιδιά δεν του έκαναν δικαστήριο.

Παίζει να είναι πιο αστεία διοίκηση πλέον και από του Τομ Παπαδόπουλου.

Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 17:03

Όταν τον δεις τον Άγιο Δρακοπουλο από την Αγία ΚΑΕ ρώτησε τον σε παρακαλώ τι γίνεται με την τουαλέτα μου.

Δημοσίευση από uphercules 16/6/2021, 17:11

Όσοι δεν γουστάρουν τον Δρακόπουλο περιμένουν στην πρώτη αφορμή να τον φάνε στην γωνία.
Και όταν έχεις μια ομάδα (δηλαδή τόσους ανθρώπους) είναι επόμενο να υπάρξουν και παρεξηγήσεις και πίκρες. Οι αφορμές θα υπάρξουν...
Προσωπικά εύχομαι να τα μαζέψει και να φύγει ο Δρακόπουλος ώστε να μην έχει κανένας να ασχοληθεί.
Η bluearena σχολιάζει όλα τα κακά του μπάσκετ και τις μοναδικές ειδήσεις που έχει είναι λόγω του μπάσκετ. Εύχομαι να φύγει ο Δρακόπουλος ώστε να τους μείνει να γράφουν για τον Χατζηπαναγή, αφιερώματα για την δεκαετία του 80, τον Ιβανωφ και τις επιτυχίες στον στίβο.
Οι οργανωμένοι των άλλων ομάδων θα μαζεύονται τα ΣΚ να πηγαίνουν αγώνες και στους δικούς μας συνδέσμους (που δεν γουστάρουν Δρακόπουλο) αν δεν υπάρχει και το μπάσκετ θα μαζεύονται να παίζουν πρέφα.

Και σχόλια του στυλ "δεν τα λέμε για να φύγει ο Δρακόπουλος" είναι υποκριτικά γιατί η κριτική είναι κακοπροαίρετη

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Υ.Γ1: Τί κάθεσαι ρε Λύκε και λες τις γίνεται στην ομάδα από μέσα, τα συμπεράσματά τους τα έχουν βγάλει.
Υ.Γ2:  Πόσα διαρκείας κόπηκαν στο βόλλευ;
Υ.Γ3: Ο Κούσης τί έγινε; Το ποδόσφαιρο προχωρά; Εντάξει; Όλα υπο έλεγχο;

Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μία
Κλιντ Ίστγουντ, Επιθεωρητής Καλαχαν
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Αρέσει στον χρήστη lll

Δημοσίευση από Big bad wolf 16/6/2021, 17:17

Προφανώς δεν μπορώ να σε πείσω ότι οι παίκτες έχουν Θεό το Δρακόπουλο, ούτε εσύ όμως μπορείς να πείσεις εμένα ότι έχει φύγει ΕΝΑΣ παίκτης εξαιτίας της οργάνωσης της ΚΑΕ. Αντίθετα, μέχρι και αυτοί με τους οποίους έχει ανοιχτή διαμάχη (πχ ο Κούσης) λένε ευθέως ότι παίκτες φεύγουν ή δεν έρχονται εξαιτίας των οπαδών. 

Θα ξανακάνουμε λοιπόν αυτή τη συζήτηση 15 Αυγούστου που θα έχει κλείσει το ρόστερ και τότε θα δούμε αν ο Δρακόπουλος μπορεί ή δεν μπορεί να κρατήσει και να φέρει παίκτες.

Και με τον Δρακόπουλο έχω μιλήσει 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια, μια φορά στο γήπεδο και μια φορά στο αεροδρόμιο. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του, από άλλου μαθαίνω τι γίνεται.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 17:20

uphercules έγραψε:
Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μία
Κλιντ Ίστγουντ, Επιθεωρητής Καλαχαν
Για να είμαι στο κλίμα, καλώς τ @δια μας τα 2.

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 17:33

Όχι να την κάνουμε την συζήτηση τώρα και αφού έχεις επαφές με τον Δρακοπουλο ρώτησε τον 3 πράγματα και απάντησε μου δημόσια εδώ
Γιατί εκτός από εσένα ίσως ξέρω κ εγώ κάποια πράγματα.

1.Γιατι δεν εκανε μήνυση στον Κουση όταν τον κατηγόρησε δημόσια για υπεξαίρεση; είναι καλό παιδί ή λίγα τα λεφτά που έλεγε ότι του εφαγε;
Αφού μιλάμε γενικά για τον Δρακοπουλο:
2. Όταν ανακοίνωσε το θέμα γηπέδου στο Καλοχώρι ΗΞΕΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ μέσα από την νδ ότι περνάει νομοσχέδιο για τα χρέη του ερασιτέχνη και αυτός εκτός του ότι στράβωσε προσπάθησε να επιταχύνει το θεμα Αμπελόκηπους και Καλοχώρι; μιλάω για πριν το μάθει ο κόσμος όταν πχ το γνώριζα εγώ εσύ (ίσως) και κάποιοι άλλοι μήνες πριν κ έκαναν τον μαλακα.
3. Που είναι η τουαλέτα μου 😝

Για 1 πράγμα δεν θα κατηγορούσα τον Δρακοπουλο, για το ότι πληρώνει. Το πως πληρώνει  κτλ, δεν είναι επί του παρόντος αμα θες να το αναλύσουμε ΚΑΙ αυτό, αλλά προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει, αλλά ας μείνουμε στο ότι πληρώνει, αυτό μας νοιάζει.
Αυτό όμως δεν αρκεί αν η διοίκηση είναι τσίρκο.
Αυτονόητο όχι μόνο για εμάς αλλά για κάθε άλλη ομάδα.
Τωρα αν αυτό δεν μπορείς να το δεχτείς κ πιστεύεις ότι για όλα φταίνε άλλοι κτλ τι να σου πω θα μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία λειτουργίας ΚΑΕ.

Και επειδή δείχνεις ότι ξέρεις, είναι εύκολο να απαντήσεις και τώρα γιατί αφού έχεις επαφές, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να μην έμαθες ή να μην κατάλαβες τίποτα.

Αμα θες δλδ πάμε την κουβέντα σε πολύ βάθος

Δημοσίευση από lll 16/6/2021, 17:47

Εμείς στον Ηρακλή θέλουμε έναν να χώνει τα φράγκα αλλά και είναι καλό παιδί...να είναι μέσα στα κόλπα αλλά να έχει την καρδιά του Νίκου Ξανθοπούλου στην Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου...να έχει ένα σκασμό λεφτά αλλά να πηγαίνει κόντρα στο καπιταλισμό και στο modern football...
Μετά απ' όλα αυτά να λαμβάνει υπ όψιν το τι θέλει ο οπαδός και εννοείται να δίνει λογαριασμό στον ΓΣ...
Αυτά είναι τα θέλω μας και τα καταφέραμε περίφημα μέχρι τώρα σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ...μας δυσκολεύει λίγο αυτός ο Δρακόπουλος στο μπάσκετ αλλά που θα πάει,έχω πίστη στην ηγεσία του ΓΣ ότι θα τα φέρει βόλτα.

lll

Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015

Δημοσίευση από Teoscooter 16/6/2021, 18:46

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα, ας αρχίσουμε από αυτό.
Κι όλοι ασκούμε κριτική για αυτά που θεωρούμε στραβά στο σύλλογο.Σπανια να συμφωνήσουμε ακόμα και δύο μεταξύ μας.
Δλδ έπρεπε να πούμε μπράβο για την φετινή πορεία της ομάδας, μπράβο στις επιλογές παιχτών, και προπονητών, μπράβο και για το μικρό! Οπαδοί είμαστε όχι κλακαδοροι.
Ότι θεωρούμε στραβό το λέμε, άλλο οι γνώμες άλλο τα γεγονότα.
Αν δεν δεις τα λάθη σου πώς θα γίνεις καλύτερος,?
Τέλος πάντων, το έλλειμμα στη στελέχωση της ομάδας υπάρχει και πιστευω πως το έχει αντιληφθεί κι ο δράκο.
Απ' τη άλλη έχουμε επιτέλους καλό προπονητή, ετοιμάζει το τιμ του κι φτιαχνουμε ομάδα σιγά σιγα Καλό αυτό.

Teoscooter
Teoscooter

Αρέσει στους χρήστες AntiGrinias και Thomas Ele

Δημοσίευση από AntiGrinias 16/6/2021, 21:49

Εχει δικιο ο τεοσοκερ

Τεο χαλαρα. Δεν αξιζει να μαλωνετε και να βριζεστε για οσα περιεργα γίνονται.

Ειπαμε δυο γραμμες τελος παμ παρακατ

Αν συνεχομενα απαξιώνουμε οτι υπαρχει δε θα μπορουμε οι ιδιοι να το αντικρίσουμε.

Ειναι καλοκαιρακι χαλαρωστε λιγο και δειτε euro2020

Λυκε thanks για τις διευκρινήσεις και οσες πληροφοριες μας διαθέτεις

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Αρέσει στους χρήστες lll, Teoscooter και Thomas Ele

Δημοσίευση από teo 16/6/2021, 22:32

Έχεις δίκιο, πάμε παρακάτω.

Παρελθόν ο Γκιουζέλης
Παρελθόν αποτελεί από τον Ηρακλή ο Γιώργος Γκιουζέλης. Ο 23ρονος αθλητής των κυανόλευκων δεν κατάφερε να στεριώσει στο Ιβανωφειο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν συνεχίζεται η συνεργασία μαζί του και έτσι θα αναζητεί σε άλλη ομάδα την τύχη του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στο Βέλγιο καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αρέσει στον χρήστη Teoscooter

Δημοσίευση από Thomas Ele 16/6/2021, 22:39

Αν ισχύουν ότι είπε ο Γεωργαλάς μιλάμε για ξεφτίλα του Δρακοπούλου την ώρα που έχουμε κρίση στα εργασία. Από την άλλη πλευρά θέλω να δω τι θα πει η ΚΑΕ Ηρακλής την ώρα που γινόμαστε ρεζίλι (μέχρι και το Γκαζζετα το ανέβασε). Σωστή η αποχώρηση γκιουζελη. 25 χρόνων χωρίς εξέλιξη καλύτερα τα λεπτά του να δώθουν σε φιλλιο πετανιδη.

Thomas Ele

Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021

Δημοσίευση από Bezyr 16/6/2021, 23:30

Ας ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματακια
 Τον κυριο Δρακοπουλο, δεν τον κρινω αν ειναι ομορφος, αν ειναι καλος ανθρωπος, τί προθεσεις εχει, τί κοσμοθεωρια, τί ψηφιζει....
Εις τα φρυδια μου τα δυο.
Τον κρινω σε ο,τι εχει να κανει με τον Ηρακλη.
Παρ οτι το μπασκετ μεχρι σημερα περιεχει μονο υποσχεσεις για το μελλον, λογω ελλειψεως αντικαταστατη με βαρια καρδια δεν του λεμε και τιποτε για το αγωνιστικο μην φοβισουμε το κλεπουρι μας και μας αφησει.Γιατι, οντως, δεν υπαρχουν εναλλακτικες.
Λεμε λοιπον, δε γαμεις, και κανουμε τα στραβα ματια.
Οσοι ομως πιστευτε οτι δε γουσταρουμε τον Δρακο γιατι ειναι πακετο κι εμεις μπατιρια και το βλεπουμε ταξικα, οτι δεν ξερουμε απο χρημα ή οτι επειδη ασχολειται πρεπει να κλεινουμε και το στομα μας γελιεστε μαγκες.
Καλα κανετε και τον γουσταρετε.Και το λετε κανονικα.
Αλλα.
Υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια,οπως φαινονται ξαναλεω, οπως φαινονται, δεν καλοκαθονται γι αυτο και ο ιδιος θα επρεπε να προστατευσει τον εαυτο του...εκτος και αν πιστευει οτι απευθυνεται σε μοσχαρια.
Το πρωτο εχει να κανει με το ποδοσφαιρο.
Μακρια απο το ποδοσφαιρο.Πολυ μακρια!
Αλλο η σπυριαρα αλλο το ποδοσφαιρο.
Καλυτερα να εχω ερασιτεχνικο, ναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, παρα καποιον που ελαφρα τη καρδια καθε χρονο θελει και αλλο ΑΦΜ.Ή να βαφτιζω τον καθε μαμελουκο Ηρακλη για το...μελλον
Το δευτερο εχει να κανει με την εκθεση του με τα ΜΜΕ.Η βλακας εισαι ή ασχετος.Βαλε καποιον που νιωθει διπλα σου γιατι ΔΕΝ ξερεις απο αυτο το αθλημα...
Τριτον.
Εισαι το αφεντικο στο μπασκετ.Χαλαλι σου.Κανεις ο,τι γουσταρεις.Παιρνεις οποιον θες διωχνεις οποιον θες.Αλλα.Εισαι και δημοσιο προσωπο, και ολα εχουν τους τροπους τους.Αφου μου ζητας το Ευρω μου ΚΑΙ ΗΓΕΙΣΑΙ ΕΝΟς ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, θα εισαι κυριος.
Αν δεν εισαι θα την ακους.Οχι γιατι ο,τι κανεις χαρακτηριζει εσενα, αλλα το συλλογο.Για σενα ουτε καρφι...
Τελος 
Η σχεση με τον κοσμο.Ο Δρακοπουλος εχει ενα υφακι, οτι βαζει μονο αυτος, οτι δεν υπαρχει αλλος, οτι δεν βοηθαει ο κοσμος.,,,Να πω και κατι; ως ενα βαθμο χει τα δικια του
Αλλα, πρεπει να καταλαβει οτι ο κοσμος ακολουθει.Αμα αποδειχθεις μαλακας μονο θα παρακαλας.Αν οχι ο κοσμος θαρθει μονος του.
Και κατι τελευταιο.Πρεπει να αποφασισουμε  αν υποστηριζουμε συλλογο ή προσωπα.Εγω προσωπικα εμπιστευομαι μονο τα αποτελεσματα. χωρις χρεη.Τιποτε αλλο.Και καθε παραγοντας, επαγγελματιας ερασιτεχνης, θα κρινεται μονο με βαση το συμφερον του συλλογου.Και σαν οπαδος, δν δεχομαι εκβιασμο απο κανεναν.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.
Bezyr
Bezyr

Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Δημοσίευση από dimitris08 17/6/2021, 02:02

Αφού ξέρετε όλοι ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, γιατί το τραβάτε πάλι στα άκρα;
Δεν γίνεται να βγάλει κάποιος ασφαλές συμπέρασμα αν δεν ξέρει όλες τις πλευρές της υπόθεσης. Συγκεκριμένα για την υπόθεση του Γεωργαλά, το μόνο που ξέρουμε είναι η ανακοίνωση που έβγαλε, δηλαδή τίποτα.

Όσο πιο πολύ προσπαθούμε να αναλύσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια στην καθημερινότητα της ομάδας, τόσο πιο εύκολα θα χάνουμε την μεγάλη εικόνα, η οποία για μένα είναι μια:

Το μπάσκετ του Ηρακλή είναι το μοναδικό τμήμα που έχει μείνει να εκπροσωπεί τον σύλλογο σε επαγγελματικές κατηγορίες και να θυμίζει στον μέσο φίλαθλο ότι υπάρχει ακόμα αυτή η ομάδα. Πρώτος και σημαντικότερος στόχος είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1, για όσο περισσότερο γίνεται, όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται, χωρίς να κινδυνεύει να σκάσει μια μέρα ένα κανόνι και να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν (βλέπε σημερινή αεκ).

Επομένως, κάθε είδηση στην ομάδα, θα πρέπει να κρίνεται υπό το πρίσμα του παραπάνω στόχου:
- Επηρεάζει αυτόν τον στόχο το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκες σκατένια σε έναν πιτσιρικά, το χειρίστηκες επικοινωνιακά λάθος, ακόμα και με συνέπεια να "χάσεις" μερικές μεταγραφές παικτών λόγω αυτού του γεγονότος; ΟΧΙ.
- Επηρεάζει αυτόν τον στόχο το γεγονός ότι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και μοναδικό κουμάντο στην ομάδα είναι ένας ιδιόρρυθμος και εγωιστής τύπος, ο οποίος είναι σε ανοιχτή κόντρα με άτομα μέσα και έξω από την ομάδα και φυσικά τους οπαδούς; ΝΑΙ.

Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Ο Δρακόπουλος είναι αυτός που είναι, όπως όλοι οι πρόεδροι έχει καλά και κακά. Ο Ηρακλής όμως πρέπει να είναι υπεράνω και να έχει μια συνέχεια, οπότε πίσω από τον Δρακόπουλο θα έπρεπε να υπάρχει plan b, plan c, plan d, κλπ, με άτομα με σχέδιο που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τον προαναφερθέντα βασικό στόχο.

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Αρέσει στον χρήστη natsinas75

Δημοσίευση από Iraklaras07 17/6/2021, 11:29

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6069
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από Big bad wolf 17/6/2021, 17:14

teo έγραψε:Όχι να την κάνουμε την συζήτηση τώρα και αφού έχεις επαφές με τον Δρακοπουλο ρώτησε τον 3 πράγματα και απάντησε μου δημόσια εδώ
Γιατί εκτός από εσένα ίσως ξέρω κ εγώ κάποια πράγματα. - Δεν έχω επαφή με τον Δρακόπουλο λέμε, 2 φορές έχω μιλήσει μαζί του.

1.Γιατι δεν εκανε μήνυση στον Κουση όταν τον κατηγόρησε δημόσια για υπεξαίρεση; είναι καλό παιδί ή λίγα τα λεφτά που έλεγε ότι του εφαγε; - Δεν ξέρω και να σου πω και την αλήθεια δεν με νοιάζει. Δικά του είναι τα λεφτά, και του Κούση είναι η υστεροφημία. Αν δεν αλληλομηνύονται πρόβλημα τους.
Αφού μιλάμε γενικά για τον Δρακοπουλο:
2. Όταν ανακοίνωσε το θέμα γηπέδου στο Καλοχώρι ΗΞΕΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ μέσα από την νδ ότι περνάει νομοσχέδιο για τα χρέη του ερασιτέχνη και αυτός εκτός του ότι στράβωσε προσπάθησε να επιταχύνει το θεμα Αμπελόκηπους και Καλοχώρι; μιλάω για πριν το μάθει ο κόσμος όταν πχ το γνώριζα εγώ εσύ (ίσως) και κάποιοι άλλοι μήνες πριν κ έκαναν τον μαλακα. -  Το ότι ο Καράογλου θα τακτοποιούσε τα χρέη του ερασιτέχνη ήταν γνωστό από τη μέρα που εκλέχθηκε η ΝΔ (σας το είχα γραψει την επόμενη των εκλογών). Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν ότι θα περνούσε με 300-0. Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου για το στράβωμα, ειλικρινά δεν βλέπω πως τα 2 θέματα συσχετίζονται.
3. Που είναι η τουαλέτα μου 😝 - Περιμένει άδεια από τον ΓΣ να κάνει έργα  Razz Razz Razz

Για 1 πράγμα δεν θα κατηγορούσα τον Δρακοπουλο, για το ότι πληρώνει. Το πως πληρώνει  κτλ, δεν είναι επί του παρόντος αμα θες να το αναλύσουμε ΚΑΙ αυτό, αλλά προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει, αλλά ας μείνουμε στο ότι πληρώνει, αυτό μας νοιάζει. - Δεν μπορουμε να το αναλύσουμε γιατί δεν ξέρουμε (τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι άλλο εκτός απ'ότι τα λεφτά μπαίνουν από την τσέπη του). Ξέρω τι υπονοείς αλλά πιο πιθανό είναι ο Δρακόπουλος να δίνει λεφτά σε αυτόν που υπονοείς παρά το αντίθετο. 
Αυτό όμως δεν αρκεί αν η διοίκηση είναι τσίρκο.
Αυτονόητο όχι μόνο για εμάς αλλά για κάθε άλλη ομάδα.
Τωρα αν αυτό δεν μπορείς να το δεχτείς κ πιστεύεις ότι για όλα φταίνε άλλοι κτλ τι να σου πω θα μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία λειτουργίας ΚΑΕ. - Φταίει για πολλά, για το ότι έχει μείνει με 4 ανθρώπους γύρω του, για το ότι μαλώνει με τον κόσμο στο facebook, για το ότι μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο κλπ. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν φταίει, είναι 1000% λάθος του Γεωργαλά.

Και επειδή δείχνεις ότι ξέρεις, είναι εύκολο να απαντήσεις και τώρα γιατί αφού έχεις επαφές, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να μην έμαθες ή να μην κατάλαβες τίποτα.

Αμα θες δλδ πάμε την κουβέντα σε πολύ βάθος

Τώρα λοιπόν που απάντησε η ΚΑΕ, εξήγησε ότι ο Γεωργαλάς έκανε το κεφαλιού του, ότι και γιατρούς είχε και θεραπεία είχε και ορθοπεδικό είχε και αυτός έκανε άλλα ελπίζω να καταλάβατε γιατί σας έλεγα κρατάτε μικρό καλάθι.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αρέσει στον χρήστη Hurricane

Δημοσίευση από Teoscooter 17/6/2021, 19:00

Ας το συνεχίσουμε λοιπόν! Συμφωνώ με όλους και με όλα!
Έβγαλε ανακοίνωση η ΚΑΕ και εξηγεί τη στάση της. Και λέει το εξής ένα :του κόψαμε το συμβόλαιο γιατί έκανε εγχείρηση στο Μανωλογλου. Αυτό δε χωράει σε μικρό καλάθι!
Το προσπερνάμε κι αυτό όμως ,να είναι καλά και το παιδί και οι διοικούντες και να μάθουν όλοι απ' τα λάθη τους.
Για μένα είναι 1000% σφάλμα διοικησης, αλλά ο καθένας μπορεί και πρέπει να έχει τη δική του άποψη!
Κι ο παίχτης κι τα άτομα της διοίκησης δεν έχουν καθόλου εμπειρία κι ετσι ένα συμβάν που λυνόταν με δύο τηλέφωνα , γιγαντώθηκε και η ομάδα πάλι βγήκε ζημιωμενη!
Όσο αναφορά το ποδόσφαιρο , τι να πω, εμπιστεύομαι καραογλου! Ας βρει αυτός wild cart και επενδυτή και από αφμ κι ομάδες κάτι θα γίνει.

Μπορείτε να κάνετε πλάκα αλλά θα ήταν πολύ καλό να γίνουν μικρές μικρές ανακαινίσεις, κι ας γράφουν οι χεστρες τα ονόματά μας!
Πότε βγαίνουν τα διαρκείας στο μπάσκετ?
Teoscooter
Teoscooter

Σελίδα 14 από 21 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης