ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+18
dimitris
Teoscooter
kostakis
GRIOS
iraklis_athens
iraklarauk
milito10
teo
Hurricane
dimitris08
Iraklaras07
lll
mos
Thomas Ele
uphercules
Big bad wolf
AntiGrinias
iraklis-Kamara
22 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 21
Σελίδα 15 από 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Άμα μου εξηγήσεις πως είναι λάθος της διοίκησης ότι ο Γεωργαλάς που έχει υπογράψει συμβόλαιο που λέει ότι θα δέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο από την ΚΑΕ πήγε σε γιατρούς και χειρουργούς που αυτός ήθελε γιατί δεν του άρεσαν αυτά που του έλεγε ο γιατρός της ΚΑΕ θα σου πω ότι η ΚΑΕ έχει άδικο.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Βλέπουμε και διαβάζουμε τα ίδια , αλλά τα καταλαβαίνουμε διαφορετικά! Θεμιτό αυτό , αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σ αλλαξω την γνώμη (κι δε θέλω κιόλας)
Αυτό που βλέπω εγώ είναι καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων απ' τη διοίκηση που κρατούσε τον μικρό όμηρο και τον εξώθησε να πάρει μόνος του την απόφαση για την εγχείρηση.
Το νομικό θέμα θα κριθεί στο δικαστήριο,αν καταλήξει εκεί η υπόθεση, το ηθικό το έχουμε χάσει ήδη σαν ομάδα. Και λέω "έχουμε" γιατί οι διοικήσεις, δυστυχώς ή ευτυχώς εκπροσωπούν κι εμάς!
Αυτό που βλέπω εγώ είναι καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων απ' τη διοίκηση που κρατούσε τον μικρό όμηρο και τον εξώθησε να πάρει μόνος του την απόφαση για την εγχείρηση.
Το νομικό θέμα θα κριθεί στο δικαστήριο,αν καταλήξει εκεί η υπόθεση, το ηθικό το έχουμε χάσει ήδη σαν ομάδα. Και λέω "έχουμε" γιατί οι διοικήσεις, δυστυχώς ή ευτυχώς εκπροσωπούν κι εμάς!
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
Εγω διάβασα την ανακοίνωση του παιχτη και διάβασα και της ΚΑΕ (με καθυστέρηση φυσικά αλλά οκ).
Εγω με ότι έχω προηγηθεί δεν εμπιστεύομαι σε αυτά την διοίκηση, εσύ το αντίθετο σε όλα.
Αν πχ ήταν για πληρωμές, δεν θα είχα την ίδια στάση.
Το ποιος έχει δίκιο ούτε εγώ το ξέρω ούτε εσύ, ο καθένας εμπιστεύεται ή όχι την κάθε πλευρά.
Αμα φτάσουν στα δικαστήρια τότε θα μάθουμε!
Για τον ΓΣ που βλέπω ΚΑΙ εσύ τον κοροϊδεύεις για άδειες κτλ, όμως δεν βλέπω ούτε νέες χεστρες στο Ιβανώφειο που θα το έκανε ανακαίνιση ο δρακοπουλος, αφού ψήνεις κοντρα ΓΣ δρακοπουλου.
Ανακαίνιση θα γίνει παραδίπλα
Εγω με ότι έχω προηγηθεί δεν εμπιστεύομαι σε αυτά την διοίκηση, εσύ το αντίθετο σε όλα.
Το ποιος έχει δίκιο ούτε εγώ το ξέρω ούτε εσύ, ο καθένας εμπιστεύεται ή όχι την κάθε πλευρά.
Για τον ΓΣ που βλέπω ΚΑΙ εσύ τον κοροϊδεύεις για άδειες κτλ, όμως δεν βλέπω ούτε νέες χεστρες στο Ιβανώφειο που θα το έκανε ανακαίνιση ο δρακοπουλος, αφού ψήνεις κοντρα ΓΣ δρακοπουλου.
Στο Γκαζζετα διάβασα ότι θα έχουμε θέμα στην αδειοδότηση λόγω του γηπέδου
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
Δεν βγάλαμε αδεια για τις τουαλέτες
Thomas Ele έγραψε:Στο Γκαζζετα διάβασα ότι θα έχουμε θέμα στην αδειοδότηση λόγω του γηπέδου
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Η λογική λέει ότι ετοιμάζονται να κάνουν χάρη στην κούλα (πιθανόν και στον άρη), οπότε διαρρέουν προβλήματα και για τους υπόλοιπους, για να φανεί ότι χαρίζονται σε όλους.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
teo έγραψε:Εγω διάβασα την ανακοίνωση του παιχτη και διάβασα και της ΚΑΕ (με καθυστέρηση φυσικά αλλά οκ).
Μη βλέπεις φαντάσματα. Έβαλες τα emoji δίπλα στις τουαλέτες και νόμιζα κάνεις πλάκα, απάντησα κάνοντας πλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΓΣ, ίσα ίσα το αντίθετο. Το ότι πιστεύω ότι έχουν πάρει πολύ περισσότερο credit απ'ότι πραγματικά αξίζουν για το σβήσιμο των χρεών δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι κάνανε δουλειά. Ούτε φυσικά μπορεί να κάνει καποιον τον τυφλό όταν και τα γήπεδα φτιάχνουν, και 100 τμήματα τρέχουν και παιδάκια μαζεύουν, και το βόλλευ στηρίζουν.
Thomas Ele έγραψε:Στο Γκαζζετα διάβασα ότι θα έχουμε θέμα στην αδειοδότηση λόγω του γηπέδου
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ότι να'ναι γράφει ο μάστορας (ως συνήθως ο συγκεκριμένος). Ο Άρης έδωσε εγγυητική, οι διακανονισμοί της ΑΕΚ δεν επηρεάζουν την αδειοδότηση για φέτος αλλά για του χρόνου και σε εμάς αν δεν φτιαχτουν τα αποδυτήρια (που θα φτιαχθούν) το πολύ πολύ να πάμε να παίξουμε στο Αλεξάνδρειο που είναι δηλωμένο, όπως κάθε χρόνο, σαν δεύτερη έδρα.
Ο ίδιος έλεγε πέρσι ότι δεν θα πάρουμε άδεια γιατί έχουμε χρέη ίδια με του Άρη.
Big bad wolf έγραψε:teo έγραψε:Εγω διάβασα την ανακοίνωση του παιχτη και διάβασα και της ΚΑΕ (με καθυστέρηση φυσικά αλλά οκ).
Μη βλέπεις φαντάσματα. Έβαλες τα emoji δίπλα στις τουαλέτες και νόμιζα κάνεις πλάκα, απάντησα κάνοντας πλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΓΣ, ίσα ίσα το αντίθετο. Το ότι πιστεύω ότι έχουν πάρει πολύ περισσότερο credit απ'ότι πραγματικά αξίζουν για το σβήσιμο των χρεών δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι κάνανε δουλειά. Ούτε φυσικά μπορεί να κάνει καποιον τον τυφλό όταν και τα γήπεδα φτιάχνουν, και 100 τμήματα τρέχουν και παιδάκια μαζεύουν, και το βόλλευ στηρίζουν.
Συγνώμη τότε, σε παρεξήγησα. Βλέπεις όμως τι γίνεται και εδώ και γενικά στα σοσιαλ.
Φυσικά και σε έκανα πλάκα για τις τουαλέτες.
Συγνώμη όμως, δεν μπορώ να εμπιστευτώ μια ανακοίνωση της καε. Ουτε θέλω να σε πείσω φυσικά.
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, όλα κομπλέ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ωραια, ας παμε και στην ουσια.
Τραυματιζεται ενας παικτης σου.
Τί γινεται αν τον χρειαζεσαι.
Βαζεις κατω το συμβολαιο που εχει, τον τραυματισμο που εχει, και τον χρονο αποθεραπειας του.
Και ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, απο την επομενη μερα μαγνητικη-χειρουργειο.
Αν τον χρειαζεσαι και ΔΕΝ σε συμφερει.Τον καλεις και τα βρισκετε ωστε και ο παικτης να γινει καλα και κανεις επεκταση συμβολαιου με καλους ορους.
Αν δεν τον θελεις και δεν σε συμφερει, λυνεις ομορφα κι ωραια το συμβολαιο του.
Αν εισαι διοικηση του κολου, κλεινεις τα τηλεφωνα, και πατας στην απελπισια ενος 20χρονου, να βρει λυση αυτος, για να τον κατηγορησεις μετα για να γλιτωσεις πουστικα ακομη και το ποσο της διαλυσης-με κοινη συναινεση-του συμβολαιου του.....
Παμε τωρα στο ΓΙΑΤΙ ειναι για μας αυτο σημαντικο.
Γιατι αν αποδειχτει οτι ειχε δικιο ο μικρος, χανεις σε αξιοπιστια σαν ομαδα, οταν ειναι να φερεις μεταγραφες.
Η κηλιδα στην ομαδα, στα φρυδια του προεδρου.Αυτος δεν καταλαβαινει απο τετοια.Το ειδαμε με τα ΑΦΜ.
Ευχαριστως να ακουσω αντιλογο.Για ενα θεμα που ΔΕΝ μας διχαζει, απλα θελουμε να ισχυουν οι λογοι που καποιοι ειμαστε ακομη γριες.Εστω και ρομαντικοι.Αλλα και πρακτικοι.
Τραυματιζεται ενας παικτης σου.
Τί γινεται αν τον χρειαζεσαι.
Βαζεις κατω το συμβολαιο που εχει, τον τραυματισμο που εχει, και τον χρονο αποθεραπειας του.
Και ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, απο την επομενη μερα μαγνητικη-χειρουργειο.
Αν τον χρειαζεσαι και ΔΕΝ σε συμφερει.Τον καλεις και τα βρισκετε ωστε και ο παικτης να γινει καλα και κανεις επεκταση συμβολαιου με καλους ορους.
Αν δεν τον θελεις και δεν σε συμφερει, λυνεις ομορφα κι ωραια το συμβολαιο του.
Αν εισαι διοικηση του κολου, κλεινεις τα τηλεφωνα, και πατας στην απελπισια ενος 20χρονου, να βρει λυση αυτος, για να τον κατηγορησεις μετα για να γλιτωσεις πουστικα ακομη και το ποσο της διαλυσης-με κοινη συναινεση-του συμβολαιου του.....
Παμε τωρα στο ΓΙΑΤΙ ειναι για μας αυτο σημαντικο.
Γιατι αν αποδειχτει οτι ειχε δικιο ο μικρος, χανεις σε αξιοπιστια σαν ομαδα, οταν ειναι να φερεις μεταγραφες.
Η κηλιδα στην ομαδα, στα φρυδια του προεδρου.Αυτος δεν καταλαβαινει απο τετοια.Το ειδαμε με τα ΑΦΜ.
Ευχαριστως να ακουσω αντιλογο.Για ενα θεμα που ΔΕΝ μας διχαζει, απλα θελουμε να ισχυουν οι λογοι που καποιοι ειμαστε ακομη γριες.Εστω και ρομαντικοι.Αλλα και πρακτικοι.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αρέσει στους χρήστες teo, Teoscooter και Thomas Ele
Δεν νομίζω πάντως η λύση να είναι να καταστρέψουμε το τμήμα. Just saying
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Άρα, η ΚΑΕ ας πούμε που προτίμησε να πληρώσει buy out στον προπονητή που την ανέβασε Α1 (και να δώσει σχεδόν διπλό μισθό στον Καστρίτη) επειδή δεν ήθελε τον Κακαρούδη και τον Καλαϊτζίδη στους οποίους ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί ότι θα παίξουν στην Α1 με την ομάδα, ανακάλυψε αυτή την ιστορία για να διώξει τζάμπα τον Γεωργαλά που τραυματίστηκε, ο οποίος Γεωργαλάς θα είχε 0 κόστος για την ομάδα γιατί όσο καιρό είναι τραυματίας πληρώνεται από την ασφαλιστική του ΕΣΑΚΕ. ΟΚ, λογικό ακούγεται.
Τώρα ας απαντήσει ο παίκτης στα εξώδικα που του έστειλε και η ΚΑΕ και ο γιατρός και θα δούμε στα δικαστήρια ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.
Τώρα ας απαντήσει ο παίκτης στα εξώδικα που του έστειλε και η ΚΑΕ και ο γιατρός και θα δούμε στα δικαστήρια ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.
Καλημέρα παιδιά και πάμε πάλι απ' την αρχή.
Το νομικό απ' τη στιγμή που έχουμε εξώδικα θα δούμε που θα μας βγάλει.
Το ηθικό το χάσαμε, τώρα αν διαφωνούμε σ αυτό ...τι να κάνουμε!
Καλό θα ήταν στο μέλλον οι αποχωρήσεις οι αποδεσμεύσεις να συνοδεύονται με μια ανακοίνωση, τώρα τρέχαμε μετά την καταγγελία του αθλητή, μπας και σώσουμε τίποτα.
Αυτά πάνε , τα διαρκείας ποτέ βγαίνουν?
Το νομικό απ' τη στιγμή που έχουμε εξώδικα θα δούμε που θα μας βγάλει.
Το ηθικό το χάσαμε, τώρα αν διαφωνούμε σ αυτό ...τι να κάνουμε!
Καλό θα ήταν στο μέλλον οι αποχωρήσεις οι αποδεσμεύσεις να συνοδεύονται με μια ανακοίνωση, τώρα τρέχαμε μετά την καταγγελία του αθλητή, μπας και σώσουμε τίποτα.
Αυτά πάνε , τα διαρκείας ποτέ βγαίνουν?
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
Αρέσει στον χρήστη Thomas Ele
Teoscooter έγραψε:Αυτά πάνε , τα διαρκείας ποτέ βγαίνουν?
Όταν ανακοινώσουν πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και με τι χωρητικότητα.
Ελπίζω να μην είναι το γηπεδο αποκλειστικά για εμβολιασμενους
Ότι και να λέμε για Δρακοπούλο και συμβόλαια
Όλοι τον Ηρακλή αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε από κοντά
Ότι και να λέμε για Δρακοπούλο και συμβόλαια
Όλοι τον Ηρακλή αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε από κοντά
Thomas Ele- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2021
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Όπως τα λέει ο θωμάς είναι.
Επίσης ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ , στον Ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό τέτοιους παράγοντες θα έχεις. Σοβαρός άνθρωπος δεν πλησιάζει(πέρα από 4 ποδοσφαιρικές ομάδες , και ίσως δύο μπασκετικές). Ο Δρακόπουλος έχει τα κουσούρια του αλλά τουλάχιστον δεν στήνει και δεν χρεώνει την ομάδα. Σοβαρός άνθρωπος όπως τον εννοούμε και τον ονειρευόμαστε απλά δεν πλησιάζει. Όχι μόνο στον Ηρακλή αλλά γενικά στον αθλητισμό.
Όλοι εδώ μέσα ασχολούμαστε χρόνια και ξέρουμε τι παίζει. Ας μην έχουμε τρελά όνειρα. It is what it is .
Επίσης ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ , στον Ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό τέτοιους παράγοντες θα έχεις. Σοβαρός άνθρωπος δεν πλησιάζει(πέρα από 4 ποδοσφαιρικές ομάδες , και ίσως δύο μπασκετικές). Ο Δρακόπουλος έχει τα κουσούρια του αλλά τουλάχιστον δεν στήνει και δεν χρεώνει την ομάδα. Σοβαρός άνθρωπος όπως τον εννοούμε και τον ονειρευόμαστε απλά δεν πλησιάζει. Όχι μόνο στον Ηρακλή αλλά γενικά στον αθλητισμό.
Όλοι εδώ μέσα ασχολούμαστε χρόνια και ξέρουμε τι παίζει. Ας μην έχουμε τρελά όνειρα. It is what it is .
Big bad wolf έγραψε:Άρα, η ΚΑΕ ας πούμε που προτίμησε να πληρώσει buy out στον προπονητή που την ανέβασε Α1 (και να δώσει σχεδόν διπλό μισθό στον Καστρίτη) επειδή δεν ήθελε τον Κακαρούδη και τον Καλαϊτζίδη στους οποίους ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί ότι θα παίξουν στην Α1 με την ομάδα, ανακάλυψε αυτή την ιστορία για να διώξει τζάμπα τον Γεωργαλά που τραυματίστηκε, ο οποίος Γεωργαλάς θα είχε 0 κόστος για την ομάδα γιατί όσο καιρό είναι τραυματίας πληρώνεται από την ασφαλιστική του ΕΣΑΚΕ. ΟΚ, λογικό ακούγεται.
Big bad wolf εγω με το φτωχο μου το μυαλο, απο αναλογες περιπτωσεις του παρελθοντος, ξερω τί κανουν οι διοικουντες σε παικτη που τραυματιζεται.
Εδω εχουμε δυο αποψεις, οπου ο ενας λεει, δεν με εξεταζε ορθοπαιδικος και ο προεδρος δεν μου απαντουσε, και ο αλλος οτι εγινε μαγνητικη, αποφασισε ο φυσιατρος!! επαναληψη σε 15 μερες και μετα τιποτε...
Εγω βλεπω και πιστευω την ΚΑΕ, λεγοντας οτι εκανε λαθος.Γιατι αν αληθευουν οσα λεει ο παικτης, τα πραγματα ειναι χειροτερα.
Το δικαστηριο, επισης ειναι λαθος τακτικη.Οταν φτανουν να δημοσιοποιουνται τετοια θεματα, 99,9% δικαιωνονται οι παικτες.
Τεσπα, το θεμα μονο κακο κανει, το προσπερναμε ελπιζοντας στο καλυτερο.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αρέσει στους χρήστες teo και Teoscooter
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για να αντικαταστήσει τον Σχίζα είναι εξαιρετικός. Μακάρι να γυρίσει.
Τις 2 τελευταίες σεζόν (με εμάς και με τον Κολοσσό ) σούταρε 50% από το τρίποντο. Απίστευτο ποσοστό.
Το μόνο αρνητικό του είναι όταν πάει να δημιουργήσει κάνει πολλά λάθη αλλά φαντάζομαι ένας καλός προπονητής θα του το κόψει αυτό.
Στην άμυνα μπορεί όλοι να λένε ότι είναι τρύπα αλλά εγώ τον θυμάμαι να προσπαθεί.
για να αντικαταστήσει τον Σχίζα είναι εξαιρετικός. Μακάρι να γυρίσει.
Τις 2 τελευταίες σεζόν (με εμάς και με τον Κολοσσό ) σούταρε 50% από το τρίποντο. Απίστευτο ποσοστό.
Το μόνο αρνητικό του είναι όταν πάει να δημιουργήσει κάνει πολλά λάθη αλλά φαντάζομαι ένας καλός προπονητής θα του το κόψει αυτό.
Στην άμυνα μπορεί όλοι να λένε ότι είναι τρύπα αλλά εγώ τον θυμάμαι να προσπαθεί.
Εξελιξεις δρομολογουνται την τριτη στον Ηρακλη και μοιραια θα επηρεασουν το μπασκετ, συμφωνα με εναν εγκυρο δημοσιογραφο. Ξερει κανενας τπτ για αυτο το θεμα? Μπορει να ειναι και αρνητικες οι εξελιξεις στο μπασκετ?
milito10- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2015
ε για το ποδόσφαιρο λέει ρε. Επειδή δεν θα περάσει του Δρακόπουλου στο ποδόσφαιρο μήπως αποφασίσει να φύγει ή κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω όμως. Ή τουλάχιστον δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοιο σενάριο.
Λογικα την μπάλα εννοεί. Αν αποφασιστεί πχ κάτι που δεν θα συμπεριλαμβάνει τους Αμπελόκηπους (που είναι δικαίωμα του ΓΣ Ηρακλή τι θα κανει και άσχετο με το μπάσκετ και τον Δρακοπουλο) ποιος ο λόγος να φυγει από το μπάσκετ;
Επειδή δεν θα γίνει το δικό του; αμα σκέφτεται ετσι, το έχασε από τωρα
Επειδή δεν θα γίνει το δικό του; αμα σκέφτεται ετσι, το έχασε από τωρα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Καλός παίκτης αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Είναι κυρίως για ομάδες που κυνηγάν την σωτηρία και θέλουν έναν μεγάλο σκόρερ να τους πάρει μόνος του 5-6 παιχνίδια.
Πάντως με όλα αυτά που λέγονται για το μπάτζετ ,για τις μεγάλες προσφορές σε Έλληνες κ.α. περιμένω να ακούσουμε και καλύτερα ονόματα.
Καλός παίκτης αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Είναι κυρίως για ομάδες που κυνηγάν την σωτηρία και θέλουν έναν μεγάλο σκόρερ να τους πάρει μόνος του 5-6 παιχνίδια.
Πάντως με όλα αυτά που λέγονται για το μπάτζετ ,για τις μεγάλες προσφορές σε Έλληνες κ.α. περιμένω να ακούσουμε και καλύτερα ονόματα.
H φαρίνα δεν έχει καμιά πληροφόρηση από την ΚΑΕ, ότι γράφει είναι από manager που ψάχνουν να πουλήσουν. Ο Σκουρτόπουλος δεν έχει ξεκινήσει να ασχολείται ακόμα με ξένους. Μετά το προολυμπιακό.
καλά κοίτα συζήτηση να γίνεται κιόλας. Δεν είναι κακό που και που να γράφουν και κανα άρθρο και ας μην ισχύει και 100%. Ειδικά για μια ομάδα με τόσο φτωχή επικαιρότητα όπως ο Ηρακλής.
Σελίδα 15 από 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022