ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+23
ManosHu
iraklis_athens
natsinas75
garba10
GRIOS
milano
Behind the curtain
Stkarabill
AntiGrinias
Teoscooter
teo
lll
mos
Hurricane
Margasv10
dimitris08
iraklarauk
Perone
Thomas Ele
milito10
Surgeon
Big bad wolf
Iraklaras07
27 απαντήσεις
Σελίδα 36 από 40
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
AntiGrinias έγραψε:δεν έχω κανέναν λόγο να σε αμφισβητήσω σε όσα μας αναφέρεις αφού έχεις κοντινές πηγές αν και όσοι γρίφοι υπάρχουν αργά ή γρήγορα θα λυθούν
όμως αν ξέρεις ποιος είπε στον λογιστή να απολήσει τον σκουρτό και γιατί το μάζεψε ο δράκό, δεν είναι δική του απόφαση? ποιανού είναι? μήπως κάποιος παιζει δεύτερο ρόλο?
ή μετάνοιωσε για την αποφαση του ο δρακό?
γιατί αυτή η απόφαση είναι τρικυμία εν κρανίο...όταν έχεις προβληματικό ροστερ και στέλνεις τον κοουτς, είναι σα να ψάχνεις για εξιλαστήριο θύμα
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι πέταξε μια παπαριά αυτός του τύπου "Σκουρτόπουλε τέλειωσες" και ο Δρακόπουλος επενέβη και το μάζεψε.
Προφανώς και υπάρχει θέμα γιατί αυτός δεν είναι η πρώτη φορά που πετιέται και κάνει την ομάδα άνω κάτω. Γιατί δεν τον μαζεύει μια και καλή ο Δρακόπουλος δεν ξέρω αλλά αν έχει σχέση εμπιστοσύνης μαζί του γενικά θα είναι δύσκολο να τον διώξει.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
ε καλα με τοσα λεφτα τι παικτες θελεις να φερουν .Ας ειμαστε δικαιοι. Αν υπήρχε πρόθεση για να δώσουν παραπάνω θα είχε νόημα. Τώρα μία η άλλη είναι, με το συμβόλαιο του woolridge μην περιμένεις παικταράδες. Είδαμε και τον αντικαταστάτη του φίνκε, χαμηλού επιπέδου παίκτης γιατί τέτοιους φέρνεις σε αυτά τα λεφτά.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Φίλε δεν ξέρω αν θελει να εκδικηθεί για τους Αμπελόκηπους ή όχι και το λέω αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ εγωιστής ο δρακοπουλος και κρατάω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.Big bad wolf έγραψε:teo έγραψε:Big bad wolf
Αντε ρε φιλε, μιας και αρχίσαμε να μιλάμε, πες το όνομα (οχι το επίθετο) του λογιστή που δεν έχει θεσμική θέση κ έχει ένα υποτυπώδης γραφείο στην φράγκων.
Τέλος αν δεν πουλάει, θεωρώ ότι θέλει να μην πέσει η ομάδα τουλάχιστον σωστα;
Ο μπαμπάς του οικονομικού διευθυντή της ΚΑΕ ειναι, μυστικό είναι;
Αν ήθελε να πέσει ρε Teo θα τους είχε πληρωμένους όλους; Γιατί να θέλει να πέσει; Για να εκδικηθεί για τους Αμπελόκηπους;
Αν τους έχει πληρωμενους όλους, ούτε αυτό το γνωρίζω και πιστεύω οτι έχει οφειλές, δεν γνωρίζω πόσες, ούτε με νοιάζει.
Άρα συνοψιζοντας, εσύ που πιστεύεις ότι το μόνιμο διοικητικό πρόβλημα που έφτασε σε σημείο να μην παίρνουμε και άδεια οφείλετε που ακριβώς;
Στον κόσμο; στον λογιστή που απολυει; στον Δρακοπουλο;
Και αν εντοπίζουν το πρόβλημα γιατί δεν το διορθώνουν (ξανα) και κάνουν μπαλώματα;
Και αν ζορίζονται, μιας και έχουμε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν γιατί έχουν μαλώσει με τους πάντες αντί να είμαστε ενωμένοι; (μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι τι έγραφε στην σελίδα της ΚΑΕ στο φεισμπουκ στα σχόλια).
Ειλικρινά σου μιλάω, θα έπρεπε να αναθεωρήσει την όλη του στάση γιατι είναι πρόεδρος και οσο δεν το κάνει δεν θα είναι απλά εγωιστής αλλά ύποπτη η όλη του στάση.
Ο Δρακόπουλος δεν έχει συμμετοχή στην επιλογή; Γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Σκουρτόπουλος επέλεξε από επιθυμία και όχι από υποχρεωτικότητα τον Τέρνερ. Κάποιος άλλος θα μας τον φόρτωσε από το τιμ που ασχολήθηκε, προφανώς άνθρωπος επιλογής του Δρακό. Και πιθανότατα το ίδιο να συνεβει και πέρσι με τον Χάτσερ, στον οποίο κολλήσαμε και τα τελευταία ένσημα και μετά ευχαριστήσαμε κιόλας.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Τέλος, όσο αναφορά τον λογιστή, τον Νίκο, που είναι "εξωτερικός συνεργάτης " για να έχει ΛΟΓΟ και να μιλάει ενώ είναι εξωδιοικητικος (παρεμπιπτόντως τουρκος) θα έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την ΚΑΕ.
Οικονομική ισως; λέω εγώ..
teo έγραψε:Φίλε δεν ξέρω αν θελει να εκδικηθεί για τους Αμπελόκηπους ή όχι και το λέω αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ εγωιστής ο δρακοπουλος και κρατάω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.Big bad wolf έγραψε:teo έγραψε:Big bad wolf
Αντε ρε φιλε, μιας και αρχίσαμε να μιλάμε, πες το όνομα (οχι το επίθετο) του λογιστή που δεν έχει θεσμική θέση κ έχει ένα υποτυπώδης γραφείο στην φράγκων.
Τέλος αν δεν πουλάει, θεωρώ ότι θέλει να μην πέσει η ομάδα τουλάχιστον σωστα;
Ο μπαμπάς του οικονομικού διευθυντή της ΚΑΕ ειναι, μυστικό είναι;
Αν ήθελε να πέσει ρε Teo θα τους είχε πληρωμένους όλους; Γιατί να θέλει να πέσει; Για να εκδικηθεί για τους Αμπελόκηπους;
Αν τους έχει πληρωμενους όλους, ούτε αυτό το γνωρίζω και πιστεύω οτι έχει οφειλές, δεν γνωρίζω πόσες, ούτε με νοιάζει.
Άρα συνοψιζοντας, εσύ που πιστεύεις ότι το μόνιμο διοικητικό πρόβλημα που έφτασε σε σημείο να μην παίρνουμε και άδεια οφείλετε που ακριβώς;
Στον κόσμο; στον λογιστή που απολυει; στον Δρακοπουλο;
Και αν εντοπίζουν το πρόβλημα γιατί δεν το διορθώνουν (ξανα) και κάνουν μπαλώματα;
Και αν ζορίζονται, μιας και έχουμε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν γιατί έχουν μαλώσει με τους πάντες αντί να είμαστε ενωμένοι; (μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι τι έγραφε στην σελίδα της ΚΑΕ στο φεισμπουκ στα σχόλια).
Ειλικρινά σου μιλάω, θα έπρεπε να αναθεωρήσει την όλη του στάση γιατι είναι πρόεδρος και οσο δεν το κάνει δεν θα είναι απλά εγωιστής αλλά ύποπτη η όλη του στάση.
Την προηγούμενη Παρασκευή πληρώθηκαν φετινοι και παλιοί παίκτες καμία 100χιλ. Ότι πληρωμές γίνονται είναι σίγουρο.
Με το μυαλό του ρε φίλε η ΚΑΕ δουλεύει κανονικά. Πιστεύω και ελπίζω η άδεια να του βάλει μυαλο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια και φέτος τότε και εγώ θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάτι είναι ύποπτο.
mos έγραψε:Ο Δρακόπουλος δεν έχει συμμετοχή στην επιλογή; Γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Σκουρτόπουλος επέλεξε από επιθυμία και όχι από υποχρεωτικότητα τον Τέρνερ. Κάποιος άλλος θα μας τον φόρτωσε από το τιμ που ασχολήθηκε, προφανώς άνθρωπος επιλογής του Δρακό. Και πιθανότατα το ίδιο να συνεβει και πέρσι με τον Χάτσερ, στον οποίο κολλήσαμε και τα τελευταία ένσημα και μετά ευχαριστήσαμε κιόλας.
Φέτος λένε πως δεν ασχολήθηκε καθόλου με παίκτες, εκτός από το παζάρι με τον Καββαδά.
teo έγραψε:Τέλος, όσο αναφορά τον λογιστή, τον Νίκο, που είναι "εξωτερικός συνεργάτης " για να έχει ΛΟΓΟ και να μιλάει ενώ είναι εξωδιοικητικος (παρεμπιπτόντως τουρκος) θα έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την ΚΑΕ.
Μπορει να έχει και σχέση με τον Δρακόπουλο, όχι απαραίτητα με την ΚΑΕ.
Ο λογιστής ασχολήθηκε καθόλου με τις μεταγραφές;
mos έγραψε:Ο λογιστής ασχολήθηκε καθόλου με τις μεταγραφές;
Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι παίκτες έβλεπε ο Σκουρτόπουλος, ο Τσιάρας και ο Καρβέλας. Στα οικονομικά παζάρια δεν ξέρω ποιος αλλά μπλέκονταν.
Big bad wolf έγραψε:
Με το μυαλό του ρε φίλε η ΚΑΕ δουλεύει κανονικά. Πιστεύω και ελπίζω η άδεια να του βάλει μυαλο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια και φέτος τότε και εγώ θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάτι είναι ύποπτο.
Μα αυτο λέω και εγώ, δεν βλέπει ότι δεν λειτουργεί η ομάδα σωστά ΞΑΝΑ;
Δηλαδή λες έδωσε 100χιλ σε παλιές οφειλές, και σε πιστεύω δεν αντιλέγω, δεν βλέπει ότι η πρακτική του δεν έχει αποτέλεσμα;
Εγω νωρίτερα και λόγο συνδιασμου θεμάτων και εγωισμού του θεωρώ ύποπτη την όλη του συμπεριφορά.
αλλόκοτη συμπεριφορά τουλάχιστον.
Μακαρι να ανοιχτεί και να αναθεωρήσει την θέση του στον σύλλογο.
Μην ξεχνάει πάνω απ όλους ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Όχι ρε φίλε, να φύγει ο Σκουρτόπουλος! Το μόνο που έχουμε καλύτερο απ' τους αντιπάλους είναι ο προπονητής!
Είναι δυνατόν ένας, κι όχι φίλαθλος, να λέει στο προπονητή τελείωσες.
Μπάτε σκύλοι αλεστε!
Είναι δυνατόν ένας, κι όχι φίλαθλος, να λέει στο προπονητή τελείωσες.
Μπάτε σκύλοι αλεστε!
Teoscooter- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2021
ο μ.ι ανέβασε τώρα στο σάιτ του οτι ο σκουρτό με το ένα ποδι εκτός
δηλαδή έχουμε λογιστή τουρκο που έδιωξε προπονητή αλλά ο δρακο τον σταμάτησε προσωρινά, γιατί τελικά δεν μπορει να σταματήσει το αναπόφευκτο???
αν δεν βγει κάπου να μιλήσει ο δρακό θα τον πάρει ο διάολος στα επόμενα και θα είναι απολυτά δικαιολογημένα.
δηλαδή έχουμε λογιστή τουρκο που έδιωξε προπονητή αλλά ο δρακο τον σταμάτησε προσωρινά, γιατί τελικά δεν μπορει να σταματήσει το αναπόφευκτο???
αν δεν βγει κάπου να μιλήσει ο δρακό θα τον πάρει ο διάολος στα επόμενα και θα είναι απολυτά δικαιολογημένα.
Τόπος : Salonica
Αρέσει στον χρήστη Teoscooter
AntiGrinias έγραψε:
Δεν έχουμε τουρκο λογιστή, δεν είναι τίποτα στην ομαδα, απλά είναι "συνεργάτης " του Δρακοπουλου.
Αμα σε πω ότι το σχέδιο είχε μέσα και τους Αμπελόκηπους και από εκεί στράβωσε εντελώς η δουλειά θα φανώ ο τρελος του χωριού.
Αλλα δεν πειράζει, ας τα ζυγίσει ο δρακοπουλος τι θέλει και τι δε θέλει και ας αποφασίσει.
Δηλαδή ρε παιδιά δεν ξέρατε τόσο καιρό τι παίζει στην καε με τον λογιστή που έκανε πλαστική;
Πλαστική?
Κανονίστε μαλάκες στην ΚΑΕ να φύγει ο Σκουρτόπουλος και να φέρετε κανέναν Ζιάγκο ή μαθητευόμενο μάγο και πάλι.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Αρέσει στους χρήστες teo και Teoscooter
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo στις Κυρ Οκτ 17, 2021 6:51 am, 1 φορά
teo- Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011
εγώ προσπαθώ για να κρατιέμαι στα ενδιαφέροντα να παω παρακατω αλλιώς το παρατάω και παω για ψάρεμα. Ειπα δηλαδή οκ τελείωσε των αμπελοκήπων, δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει, δεν με ενδιέφερε ποτέ αλώστε, συνεπώς επικεντρώνεται στο μπάσκετ και εκεί κρίνεται διαγράφοντας τα παλιά.
Εγώ διεγείρομαι οτι ενας λογιστής έχει παρεμβατικό ρόλο στο αγωνιστικό. Γιατί στο αγωνιστικό αυτό που τώρα προέχει είναι να καθίσει ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του και να μπαλώσουν τον όποιο κακό σχεδιασμό.
Δεν φτάσαμε σε σημείο να έχει εξαντλήσει ο προπονητής την ενέργεια του για να τον αλλάξει κάποιος με άλλη πνοή.
Αν λοιπόν σε αυτή την φάση εκδιωχθεί ο κοουτς βρωμάει τρύπαρα απο μέσα και πάνε για το χειρότερο σενάριο
Αυτό πιστεύω διαβάζοντας αυτό το άρθρο σε σχέση με τα δεδομένα
Το άτυπο δικαστήριο που είναι το γήπεδο θα έχει πολλούς δικαστές μέσα (και με το δίκιο τους) εχει να βγάλει πολύ ξεφωνητό
εκτός και αν ανατραπούν όλα αυτά και η ομάδα γίνει μια γροθιά
Εγώ διεγείρομαι οτι ενας λογιστής έχει παρεμβατικό ρόλο στο αγωνιστικό. Γιατί στο αγωνιστικό αυτό που τώρα προέχει είναι να καθίσει ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του και να μπαλώσουν τον όποιο κακό σχεδιασμό.
Δεν φτάσαμε σε σημείο να έχει εξαντλήσει ο προπονητής την ενέργεια του για να τον αλλάξει κάποιος με άλλη πνοή.
Αν λοιπόν σε αυτή την φάση εκδιωχθεί ο κοουτς βρωμάει τρύπαρα απο μέσα και πάνε για το χειρότερο σενάριο
Αυτό πιστεύω διαβάζοντας αυτό το άρθρο σε σχέση με τα δεδομένα
Το άτυπο δικαστήριο που είναι το γήπεδο θα έχει πολλούς δικαστές μέσα (και με το δίκιο τους) εχει να βγάλει πολύ ξεφωνητό
εκτός και αν ανατραπούν όλα αυτά και η ομάδα γίνει μια γροθιά
Τόπος : Salonica
Πού να ξέρουμε εμείς ρε Τέο για τον λογιστή και τι μπουμπούκι είναι;
Λύκε, είναι όντως αυτός το δεξί χέρι του Δρακόπουλου, που πήγε να τελειώσει χθες και τον Σκουρτόπουλο;;;
Λύκε, είναι όντως αυτός το δεξί χέρι του Δρακόπουλου, που πήγε να τελειώσει χθες και τον Σκουρτόπουλο;;;
Μόνο αυτό απάντησε σε παρακαλώ.
mos έγραψε:Πού να ξέρουμε εμείς ρε Τέο για τον λογιστή και τι μπουμπούκι είναι;
Το ξέρω πάρα πολύ καιρό φιλε, από λίγο πριν εμφανιστεί το θέμα των Αμπελοκήπων και το πρότζεκτ που έκρυβε κάποια περίεργα σημεία (όπως τα έβλεπα εγώ παντα) όμως ας το αφήσουμε αυτό.
Και φαντάζομαι το γνωρίζουν και άλλοι.
Αλλα δεν το γνωρίζουν όλοι, οπότε η στάση μου προς τον Δρακοπουλο φαίνεται σε πολλούς ότι απλά θέλω να φύγει και να τον "φαω" για να διοικησω, ενώ το θέμα μου είναι πολύ απλά οι επιλογές του και το όλο κλίμα που εχει δημιουργήσει.
Πιστεύω αν υπάρχει καλή θέληση, όλα αλλάζουν κανένας δεν θέλει να βλέπει το μπάσκετ ετσι, ούτε να πεσει ούτε να τρώει-3 ούτε να μας κάνει κουμάντο ο λογιστής.
Στο χέρι του Δρακοπουλου είναι αυτο πιστεύω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo στις Κυρ Οκτ 17, 2021 6:59 am, 1 φορά
Ρε παιδιά, αυτός δεν είναι λογιστής είναι απατεώνας!
Απ' τους μεγαλύτερους στην ιστορία του κράτους!
Απ' τους μεγαλύτερους στην ιστορία του κράτους!
Αρέσει στον χρήστη teo
Αν αυτό ισχύει ρε φίλε... τι να πω. Δηλαδή ο Δρακόπουλος έχει τέτοιο δεξί χέρι στα της ομάδας και εμείς εδώ ασχολούμαστε με τους προπονητές, τους παίκτες και τα συστήματα;;; Και αναρωτιόμαστε γιατί δεν στρώνουμε ομάδα;;;
Είσαι σίγουρος ρε συ ή οποίος άλλος γνωρίζει ότι αυτός ο λογιστής που είναι και δεξί χέρι, είναι αυτός που έβαλες παραπάνω;
Είσαι σίγουρος ρε συ ή οποίος άλλος γνωρίζει ότι αυτός ο λογιστής που είναι και δεξί χέρι, είναι αυτός που έβαλες παραπάνω;
Εγω αυτο γνωρίζω αυτό λέω.
Ετσι κι αλλιώς εδώ μέσα φόρουμ είναι, απόψεις λέμε σωστα;
Κράτα το σαν άποψη
Με τα ίδια μου τα μάτια δεν τον έχω δει, δεν γίνεται κιόλας δεν είμαι καν Ελλάδα
Ετσι κι αλλιώς εδώ μέσα φόρουμ είναι, απόψεις λέμε σωστα;
Κράτα το σαν άποψη
Με τα ίδια μου τα μάτια δεν τον έχω δει, δεν γίνεται κιόλας δεν είμαι καν Ελλάδα
Ρε παιδιά ήταν και σε μια συνέντευξη τύπου όταν ανεβήκαμε στην Α1.Ειναι γνωστό καιρό
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» Περιοδος 2021-2022