ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
+16
Night Watcher
Behind the curtain
uphercules
Teoscooter
Surgeon
AntiGrinias
Thomas Ele
kostakis
iraklarauk
dimitris08
Iraklaras07
teo
Hurricane
milito10
Big bad wolf
mos
20 απαντήσεις
Σελίδα 26 από 31
Σελίδα 26 από 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
Εγώ θα έλεγα τώρα αρχίζει.
dimitris08- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021
Τοπικο και αφανισμος . Κανενα μαρτυριο . Απλα τελος
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Κριμα..... μεγαλη η προσπαθεια, δε μπορω να αδικήσω τους παίκτες τα εδωσαν ολα η διαφορα δυναμικότητας με τον προμηθέα πολυ μεγαλη.....
Αν υπηρχαν οι σκορδιλης και νταγκλας τους ειχαμε και αυτους
Το σύνθημα ενα
Δρακοπουλε μπινε τ@νας γιε
Αν υπηρχαν οι σκορδιλης και νταγκλας τους ειχαμε και αυτους
Το σύνθημα ενα
Δρακοπουλε μπινε τ@νας γιε
Τόπος : Salonica
Μα ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο οτι εχει πρατησει την ομαδα
Και την ριχνει..
Φυγαν οι μισοι καλοι παικτες που ειχαμε, πολλα λαθη διοικητικα..
Προπονητης ναι μεν τιμιος αλλα μετριος , και παικτες κακοι εκτος απο 2-3 (παπδακης-γκαρετ)
Ματι εβγαζε ολο αυτο τι καταληξη θα ειχε
Και την ριχνει..
Φυγαν οι μισοι καλοι παικτες που ειχαμε, πολλα λαθη διοικητικα..
Προπονητης ναι μεν τιμιος αλλα μετριος , και παικτες κακοι εκτος απο 2-3 (παπδακης-γκαρετ)
Ματι εβγαζε ολο αυτο τι καταληξη θα ειχε
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Αρέσει στους χρήστες teo και AntiGrinias
Ρε παιδιά κάτι άσχετο.
Ο Μεξας κάνει πάντα τέτοιες εκφράσεις;
Είναι σαν να θέλει να ρίξει ένα γαμωσταυριδι ΝΑ αλλά σφίγγεται να το κρατησει
Ο Μεξας κάνει πάντα τέτοιες εκφράσεις;
Είναι σαν να θέλει να ρίξει ένα γαμωσταυριδι ΝΑ αλλά σφίγγεται να το κρατησει
Λοιπόν καλησπέρες. Η ομάδα φέτος έχει περάσει τα πάνδεινα , με εναν πρόεδρο εντελώς αδύναμο οικονομικά και πνευματικά να την διαχειριστεί. Παρόλα αυτά,σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα υποβιβάζεται καθαρά λόγω της αντιμετώπισης που είχε από την διαιτησία. Είναι 4 παιχνίδια , γαυρος εντος, σκουληκι εκτός , απολ πατρας εντός και περιστέρι εκτός που με πενηνταρίσιες διαιτησίες θα τα είχαμε πάρει όλα.
Τώρα για την επόμενη χρονιά , νομίζω εδώ μέσα είμαστε έμπειροι πλέον. Είχαμε καταλάβει οι περισσότεροι ότι είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον η ομάδα του χρόνου δεν θα έπαιζε Α1. Ακόμα και να σωθούμε αγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άδειες και τα σχετικά. Οπότε νομίζω το έχουμε αποδεχτεί εδώ και καιρό. Εγώ τουλάχιστον το έχω αποδεχτεί.
Πάμε στα σημερινά.Σήμερα ήμουν στο γήπεδο.
Το πρώτο σχόλιο είναι ότι οι φωτογραφίες αδικούν το πέταλο. Και το λέω χωρίς καμία διάθεση υπερβολής.Είχε πολύ κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό.
Στα του αγώνα , η διαιτησία ήταν πραγματικά εμετική.Απορώ δεν ντρέπονται να σφυρίζουν έτσι;
Στεναχωρίεμαι που υπάρχει αυτός ο Χένρι στην ομάδα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι το μεγαλύτερο σίχαμα που έχει περάσει ποτέ από οποιοδήποτε τμήμα του Ηρακλή. Το είχα γράψει και στη νίκαια ότι ήταν ύποπτα κακός.Το ίδιο και σήμερα.Και πέρα από αυτό , έμαθα ότι χθες εκβίαζε ότι δεν θα κατέβει αν δεν πάρει 5 χιλιάρικα.Περίεργα πράγματα. Και είναι σίχαμα γιατί δεν σέβεται ούτε καν τους κόπους των συμπαικτών του, που προσπαθούν με τις όποιες δυνατότητες έχουν.
Περισσότερες κουβέντες για το υπόλοιπο ρόστερ και τις (περιορισμένες ) δυνατότητες του ,πλέον δεν έχουν νόημα.
Κοιτώντας μπροστά , ο ΓΣ πρέπει να προστατέψει τις ακαδημίες.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει φοβερά άλματα προόδου. Ότι δεν υπάρχει αντρικό τμήμα στην Α1 δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διαλύσει όλη η προσπάθεια που γίνεται.Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να προσεχθεί.
Όσο για την κατεύθυνση του συλλόγου; Λυπάμαι που το λέω αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει μπάσκετ. Ας κατεβάσουν μια ομάδα στην Β εθνική απλά να υπάρχει.
Πρέπει σαν σύλλογος πλεον να στρέψουμε όλες τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια που γίνεται στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει. Είμαι μπασκετικός αλλά η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς το σπορ στην Ελλάδα ,είναι το άθλημα που θα δημιουργήσει νέους φιλάθλους.
edit: Βλέπω σήμερα F4 παιδων συντρίψαμε τον Αρη. Αν το έλεγες αυτό πριν 5 χρόνια θα νόμιζαν ότι είσαι τρολάς.
Τώρα για την επόμενη χρονιά , νομίζω εδώ μέσα είμαστε έμπειροι πλέον. Είχαμε καταλάβει οι περισσότεροι ότι είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον η ομάδα του χρόνου δεν θα έπαιζε Α1. Ακόμα και να σωθούμε αγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άδειες και τα σχετικά. Οπότε νομίζω το έχουμε αποδεχτεί εδώ και καιρό. Εγώ τουλάχιστον το έχω αποδεχτεί.
Πάμε στα σημερινά.Σήμερα ήμουν στο γήπεδο.
Το πρώτο σχόλιο είναι ότι οι φωτογραφίες αδικούν το πέταλο. Και το λέω χωρίς καμία διάθεση υπερβολής.Είχε πολύ κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό.
Στα του αγώνα , η διαιτησία ήταν πραγματικά εμετική.Απορώ δεν ντρέπονται να σφυρίζουν έτσι;
Στεναχωρίεμαι που υπάρχει αυτός ο Χένρι στην ομάδα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι το μεγαλύτερο σίχαμα που έχει περάσει ποτέ από οποιοδήποτε τμήμα του Ηρακλή. Το είχα γράψει και στη νίκαια ότι ήταν ύποπτα κακός.Το ίδιο και σήμερα.Και πέρα από αυτό , έμαθα ότι χθες εκβίαζε ότι δεν θα κατέβει αν δεν πάρει 5 χιλιάρικα.Περίεργα πράγματα. Και είναι σίχαμα γιατί δεν σέβεται ούτε καν τους κόπους των συμπαικτών του, που προσπαθούν με τις όποιες δυνατότητες έχουν.
Περισσότερες κουβέντες για το υπόλοιπο ρόστερ και τις (περιορισμένες ) δυνατότητες του ,πλέον δεν έχουν νόημα.
Κοιτώντας μπροστά , ο ΓΣ πρέπει να προστατέψει τις ακαδημίες.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει φοβερά άλματα προόδου. Ότι δεν υπάρχει αντρικό τμήμα στην Α1 δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διαλύσει όλη η προσπάθεια που γίνεται.Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να προσεχθεί.
Όσο για την κατεύθυνση του συλλόγου; Λυπάμαι που το λέω αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει μπάσκετ. Ας κατεβάσουν μια ομάδα στην Β εθνική απλά να υπάρχει.
Πρέπει σαν σύλλογος πλεον να στρέψουμε όλες τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια που γίνεται στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει. Είμαι μπασκετικός αλλά η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς το σπορ στην Ελλάδα ,είναι το άθλημα που θα δημιουργήσει νέους φιλάθλους.
edit: Βλέπω σήμερα F4 παιδων συντρίψαμε τον Αρη. Αν το έλεγες αυτό πριν 5 χρόνια θα νόμιζαν ότι είσαι τρολάς.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στους χρήστες teo, spirliv, milito10 και iraklis_athens
Το μπασκετ του ΗΡΑΚΛΗ εχει τεραστια ιστορια.Ο Ηρακλης, ο γνησιος Ηρακλης ειχε παικτες που εκαναν την βασικη πενταδα της Εθνικης.Το γεγονος οτι απαξιωθηκε η ομαδα, δεν σημαινει οτι πρεπει να αφεθει στην μοιρα του.Αν ειναι αναγκη να φυγει ο Δρακο, πρεπει να βρεθει αλλος στη θεση του.Δεν μπορει να εχουν γειτονιες ομαδα στην Α1 κι οχι εμεις.Δυστηχως στον Ηρακλη δεν μαθαμε οτι οταν πανε στραβα τα πραγματα φταιμε ολοι, οχι μονο ο αποδ. τραγος.Αποδειξη τα ιδια λαθη που επαναλαμβανουμε παντα....
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Ε όχι και να βάλουμε στο ίδιο καζάνι τα άτομα που πάνε στο γήπεδο με αυτόν που δεν πληρώνει παιχτη και του φεύγει σε 1 εβδομάδα.
Το θεωρώ άσχημο, πολύ άσχημο τσουβάλιασμα και προσβάλλει όλους όσους πατάνε στο γήπεδο.
Αντί να εκμεταλλευτει ένα γεμάτο γήπεδο, μια πολύ καλή έδρα της Α1, τα έχει βάλει με τους οργανωμένους.
Ξεφτιλίζει το όνομα του Ηρακλή αυτός και κανένας άλλος δεν μπαίνει στο κάδρο μαζί του.
Το θεωρώ άσχημο, πολύ άσχημο τσουβάλιασμα και προσβάλλει όλους όσους πατάνε στο γήπεδο.
Αντί να εκμεταλλευτει ένα γεμάτο γήπεδο, μια πολύ καλή έδρα της Α1, τα έχει βάλει με τους οργανωμένους.
Ξεφτιλίζει το όνομα του Ηρακλή αυτός και κανένας άλλος δεν μπαίνει στο κάδρο μαζί του.
Δε συμφωνώ με το γενικότερο κλίμα για το τμήμα.
Όπως έχω ξαναγράψει, το να βρεθεί ο σύλλογος για πρώτη φορά στην ιστορία του χωρίς τμήμα στην πρώτη κατηγορία, θα έχει πιθανόν ανυπολόγιστες συνέπειες. Επομένως θα πρέπει να γίνουν τα πάντα για να κρατηθεί το μπάσκετ στην Α1. Στην τελική, αν είχαμε κερδίσει τον ιωνικό και είχαμε σώσει την κατηγορία, πάλι δεν θα έπρεπε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα από το μηδέν; Ε το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και τώρα.
* Με νίκη επί του βαζελου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για παραμονή.
** Το καλοκαίρι η κατηγορία θα γίνει άνω κάτω, ειδικά αν ο γαύρος κάνει περίπατο στους τελικούς.
*** Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί κανείς αγωνιστικά όπως το '20.
Το παν είναι να παρουσιαστεί ένα σοβαρό πλάνο ώστε να υπάρξει και η αντίστοιχη πίεση στον κοντό να μας αδειάσει τη γωνιά, αλλά και προς την ΕΟΚ ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη πολύ περισσότερο τον Ηρακλή από το αφμ του Διαγόρα/Κερατσινίου/Κηφισιάς/Αιγάλεω/Ιωνικού...
Όπως έχω ξαναγράψει, το να βρεθεί ο σύλλογος για πρώτη φορά στην ιστορία του χωρίς τμήμα στην πρώτη κατηγορία, θα έχει πιθανόν ανυπολόγιστες συνέπειες. Επομένως θα πρέπει να γίνουν τα πάντα για να κρατηθεί το μπάσκετ στην Α1. Στην τελική, αν είχαμε κερδίσει τον ιωνικό και είχαμε σώσει την κατηγορία, πάλι δεν θα έπρεπε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα από το μηδέν; Ε το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και τώρα.
* Με νίκη επί του βαζελου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για παραμονή.
** Το καλοκαίρι η κατηγορία θα γίνει άνω κάτω, ειδικά αν ο γαύρος κάνει περίπατο στους τελικούς.
*** Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί κανείς αγωνιστικά όπως το '20.
Το παν είναι να παρουσιαστεί ένα σοβαρό πλάνο ώστε να υπάρξει και η αντίστοιχη πίεση στον κοντό να μας αδειάσει τη γωνιά, αλλά και προς την ΕΟΚ ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη πολύ περισσότερο τον Ηρακλή από το αφμ του Διαγόρα/Κερατσινίου/Κηφισιάς/Αιγάλεω/Ιωνικού...
Το *** το άκουσα και εγώ σαν ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο. Βέβαια σ αυτό το σενάριο ευνοείται ο Ηρακλής και επειδή συνήθως δεν γίνεται αυτό δεν κρατάω καν καλάθι.
Όσο για το κλίμα, το στράβωσε εντελώς ο Δρακοπουλος. Ειναι πρόεδρος όχι ο Θοδωρής που πίνει μπύρες πριν τον αγώνα. Η θέση του προέδρου είναι σημαντική όχι γιατί απλά βάζεις λεφτά, αλλά γιατί εκπροσωπείς το τμήμα, είσαι το κεφάλι. Και στις πρόσφατες δηλώσεις του Δρακοπουλου περί οπαδων, τμήματος ποδοσφαίρου κτλ δείχνει ότι έχει σφηνωμένη βαθειά την τυρόπιτα στο κεφάλι του.
Δεν θέλω να μείνει και εννοείται ότι δεν φταίει ο κόσμος για την θέση της ομάδας. Διότι πολύ απλά ούτε αποφασίζει ούτε τον έκανε τσαμπουκισμο ΜΗΠΩΣ δεν επηρεαστεί το τμήμα.
Αλλα η ντροπή του δεν έχει όριο, απλήρωτα νοίκια, παιχτες της 1 προπόνησης έφευγαν κακήν κακώς κτλ.
Θα μπορούσε απλά επειδή πρόεδρος να μην είναι ΤΟΞΙΚΟΣ δημοσια; λεφτά θα κερδιζε.
Αλλα αυτό που κάνει μου φαίνεται εσκεμμένο.
Πουλο αμεσα
Όσο για το κλίμα, το στράβωσε εντελώς ο Δρακοπουλος. Ειναι πρόεδρος όχι ο Θοδωρής που πίνει μπύρες πριν τον αγώνα. Η θέση του προέδρου είναι σημαντική όχι γιατί απλά βάζεις λεφτά, αλλά γιατί εκπροσωπείς το τμήμα, είσαι το κεφάλι. Και στις πρόσφατες δηλώσεις του Δρακοπουλου περί οπαδων, τμήματος ποδοσφαίρου κτλ δείχνει ότι έχει σφηνωμένη βαθειά την τυρόπιτα στο κεφάλι του.
Δεν θέλω να μείνει και εννοείται ότι δεν φταίει ο κόσμος για την θέση της ομάδας. Διότι πολύ απλά ούτε αποφασίζει ούτε τον έκανε τσαμπουκισμο ΜΗΠΩΣ δεν επηρεαστεί το τμήμα.
Αλλα η ντροπή του δεν έχει όριο, απλήρωτα νοίκια, παιχτες της 1 προπόνησης έφευγαν κακήν κακώς κτλ.
Θα μπορούσε απλά επειδή πρόεδρος να μην είναι ΤΟΞΙΚΟΣ δημοσια; λεφτά θα κερδιζε.
Αλλα αυτό που κάνει μου φαίνεται εσκεμμένο.
Πουλο αμεσα
δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Ούτε ο Δρακόπουλος δεν τα πιστεύει αυτά.dimitris08 έγραψε:
Εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Θα ανεχόμουν τη συμπεριφορά του Δρακόπουλου αν τουλάχιστον είχε την ικανότητα να κρατήσει την ομάδα σε ένα μέτριο επίπεδο. Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο, οποίος όχι μόνο χρήματα δεν έχει, αλλά ούτε βασικές ικανότητες να διοικήσει ένα επαγγελματικό τμήμα. Μιλάμε για έναν "ανίκανο" διοικητικά και "μπατίρη" οικονομικά, ο οποίος την έχει δει κάπως και βρίζει τον κόσμο. Είναι "πουθενάς" σε όλα τα επίπεδα και με αυτόν προκοπή δεν μπορεί να έχει το τμήμα, σε όποια κατηγορία κι άν βρίσκεται.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Αρέσει στους χρήστες mos, Iraklaras07 και AntiGrinias
Iraklaras07 έγραψε:δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Ούτε ο Δρακόπουλος δεν τα πιστεύει αυτά.dimitris08 έγραψε:
Ο Δρακόπουλος καλά κάνει και δεν τα πιστεύει, γιατί ο Ηρακλής του Δρακοπούλου δεν μένει στην κατηγορία ακόμα και τελικούς πρωταθλήματος να έπαιζε. Μη ξεχνάμε το -3 που υπάρχει ακόμα και έχει γραμμένο το όνομά του πάνω.
Ο Ηρακλής του οποιουδήποτε άλλου μια χαρά πιθανότητες έχει να παραμείνει στην κατηγορία όπου τα αφμ πάνε κι έρχονται, 2-3 "μεγάλοι" αγωνίζονται χαριστικά και όσοι ανεβαίνουν από την Α2 δηλώνουν με τη μία αδυναμία συμμετοχής...
υπαρχει στοιχημα πλεον φιλε ολοι θελουν να ανεβουν. Αν συζηταμε για αφμ οκ έχεις δίκιο ισως υπήρχε περίπτωση να αγορασεις αν πχ ανεβει κανας τριτωνας δεύτερος. Αλλα οπως λες δεν υπαρχουν και λεφτα
Παντως χωρίς να ξέρω κάτι, το θεωρώ πολύ πιθανό και το μπάσκετ να βρεθει σε σταυροδρόμι ΑΦΜ ή Γ ΕΚΑΣΘ. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι θα διαλυθεί ο παλιος γσ δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εκτός αν μας έβαζαν με κανα ρουσφέτι στην Β εθνική με τον ΝΓΣ. Αλλα δεν το νομίζω.
kostakis έγραψε:Εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Θα ανεχόμουν τη συμπεριφορά του Δρακόπουλου αν τουλάχιστον είχε την ικανότητα να κρατήσει την ομάδα σε ένα μέτριο επίπεδο. Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο, οποίος όχι μόνο χρήματα δεν έχει, αλλά ούτε βασικές ικανότητες να διοικήσει ένα επαγγελματικό τμήμα. Μιλάμε για έναν "ανίκανο" διοικητικά και "μπατίρη" οικονομικά, ο οποίος την έχει δει κάπως και βρίζει τον κόσμο. Είναι "πουθενάς" σε όλα τα επίπεδα και με αυτόν προκοπή δεν μπορεί να έχει το τμήμα, σε όποια κατηγορία κι άν βρίσκεται.
Φίλε, θα μπορούσε να πει θέλω βοήθεια, δεν βγαίνω, ζορίζομαι, αλλά αυτός την ίδια στιγμή ούτε πλήρωνε ούτε προσπάθησε να τα βρει με τον ΓΣ και τον κόσμο να σώσει την χρόνια.
Και θα τα πηγαίναμε ΠΟΛΥ καλύτερα αν έκανε ΜΙΑ κίνηση.
Τα ίδια λέμε όλη την σεζόν.
Μόνο ένας βλακας ή ένας ορκισμένος να κανει κακό στην ομαδα θα τα έκανε αυτά.
Βλακας δεν είναι, ξέρει και από λεφτά και από επιχειρήσεις.
Οπότε...
Παιδες τι το συζητάμε, καναμε υπομονή δεν μιλησαμε για αποφυγη σύγχυσης στο αγωνιστικό, αλλα απο το Ιανουάριο και δοθε εχει κανει τα παντα ηθελημένα η μη για να γ@μηθει η ομαδα.
Ο ανθρωπος ειναι κατηγοριας παπαθανασακη, σπανουδακη ρεμου.
Άλλοθι δεν εχει κανενα, η μπομπα εσκασε στα χερια του. Ο κόσμος ειχε υπομονη, δεν εγινε τιποτα στο γηπεδο που να του χρεωθεί.
Και οσο δε μιλάει ολο αυτο το διάστημα σε τυπο να προσπαθήσει να καλωπιασει τουλαχιστο λιγο την κατασταση που γαμησε το μπασκετακι, ανιθετως ειτε αδιαφορεί με παικτες να φευγουν, ειτε οταν μιλαει γίνεται αιρεστικος.
Ειναι σίχαμα και ανεπιθύμητος.
Ο ανθρωπος ειναι κατηγοριας παπαθανασακη, σπανουδακη ρεμου.
Άλλοθι δεν εχει κανενα, η μπομπα εσκασε στα χερια του. Ο κόσμος ειχε υπομονη, δεν εγινε τιποτα στο γηπεδο που να του χρεωθεί.
Και οσο δε μιλάει ολο αυτο το διάστημα σε τυπο να προσπαθήσει να καλωπιασει τουλαχιστο λιγο την κατασταση που γαμησε το μπασκετακι, ανιθετως ειτε αδιαφορεί με παικτες να φευγουν, ειτε οταν μιλαει γίνεται αιρεστικος.
Ειναι σίχαμα και ανεπιθύμητος.
Τόπος : Salonica
Μετά από τόση υπομονή "για το καλο της ομαδας" 2 πράγματα του ευχομαι:
1. Να πάρει το ΜΠΟΥΛΟ άμεσα (τωρα αμα γίνεται)
2. Ζεστές παντόφλες..
1. Να πάρει το ΜΠΟΥΛΟ άμεσα (τωρα αμα γίνεται)
2. Ζεστές παντόφλες..
μα για αυτό η κυρα μαρία είναι πρωην πεθερά πλέον
Χαχαχαχαχα πόσο πιο χαμηλά ρε δρακομπουλε
Το "εμεις" Τεο δεν παει στον κοσμο.Παει σε υπευθυνους που βλεπουν το τμημα πώς διοικειται και πού παει, και δεν ψαχνουν για διαδοχη κατασταση.Ποιος θα ψαξει , εγω κι εσυ?
Επισης, καπου διαβασα σαν λαμογιο και το ονομα του Ρεμου.Ειδικα τον Ρεμο, εγω τον βγαζω εκτος
Απο κει και περα τα ευχολογια, οι αγορες ΑΦΜ και οι μεγαλοστομιες χωρις σχεδιασμο για το μελλον εχουν ξαναγινει και το πληρωσαμε πολυ ακριβα....Οπως και η υπομονη σε αρρωστες καταστασεις φυσικα.
Επισης, καπου διαβασα σαν λαμογιο και το ονομα του Ρεμου.Ειδικα τον Ρεμο, εγω τον βγαζω εκτος
Απο κει και περα τα ευχολογια, οι αγορες ΑΦΜ και οι μεγαλοστομιες χωρις σχεδιασμο για το μελλον εχουν ξαναγινει και το πληρωσαμε πολυ ακριβα....Οπως και η υπομονη σε αρρωστες καταστασεις φυσικα.
Bezyr- Αριθμός μηνυμάτων : 5059
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Όταν σου βρίσκουν λύση και η ομάδα να μην πέσει και να πέσεις στα μαλακα σαν δρακοπουλος και αυτός λέει πουλάω την ομάδα 3 εκ ευρώ πως να βοηθησεις;
Δλδ να βρω την διαδοχη κατάσταση και αυτός να ζητάει τρελά πόσα με σκοπό να μην φύγει επί της ουσίας.
Χαζοί δεν είμαστε καταλάβαμε τι κανει.
Όταν κρατάει την ομάδα όμηρο και πάει με το μοτο "με τον παρα μου γαμαω την κυρά μου" το οποίο πολλοί υποστηρίζεται κιόλας, ορίστε τα αποτελέσματα.
Αυτός που βάζει τα λεφτά δεν πρέπει να μιλάει μονο;
Ετσι έχω διαβάσει ΚΑΙ εδώ μέσα.
Οπότε όσο και να προσπαθείς να ρίξεις συνυπαιτιοτητα στον ΓΣ Ηρακλή, εγώ θεωρώ ότι δεν έχει διότι εκτός του ότι μιλάμε για ΚΑΕ (εταιρία), πρότεινε και λύση την χλευασε ο Δρακόπουλος.
Δλδ να βρω την διαδοχη κατάσταση και αυτός να ζητάει τρελά πόσα με σκοπό να μην φύγει επί της ουσίας.
Χαζοί δεν είμαστε καταλάβαμε τι κανει.
Όταν κρατάει την ομάδα όμηρο και πάει με το μοτο "με τον παρα μου γαμαω την κυρά μου" το οποίο πολλοί υποστηρίζεται κιόλας, ορίστε τα αποτελέσματα.
Αυτός που βάζει τα λεφτά δεν πρέπει να μιλάει μονο;
Ετσι έχω διαβάσει ΚΑΙ εδώ μέσα.
Οπότε όσο και να προσπαθείς να ρίξεις συνυπαιτιοτητα στον ΓΣ Ηρακλή, εγώ θεωρώ ότι δεν έχει διότι εκτός του ότι μιλάμε για ΚΑΕ (εταιρία), πρότεινε και λύση την χλευασε ο Δρακόπουλος.
Κοστολογείς τον Ηρακλή φέτος 3 εκ ευρω;
Όχι γιατί κάποιοι συνφορουμιτες συμφωνούσαν ΚΑΙ σε αυτό με τον Δρακοπουλο
Λαμογιο είναι επιπέδου καναδου.
Και ο Ρέμος καλή πουστια έπαιξε στην ομαδα.
Ξεχνάς ότι τα τηλεοπτικά της ομάδας βρέθηκαν στα χέρια του Γουιλι. Του γνωστου Γουιλι με τα "δανεικά" ή αλλιώς τοκογλυφος ετσι;
Μην γράψουμε κι άλλα δημόσια εδώ.
Δεν ξέρω που άκουσες μεγαλοστομιες και για ποιο ΑΦΜ, αν μιλάς για φέτος, παρέθεσε κάποια ανάρτηση ή συνέντευξη με συγκεκριμένα λόγια. Αν μιλάς για την μπάλα, γιατί αυτό υποθέτω, δεν έτυχε να διαβάσω κάπου κάποια μεγαλοστομια εκτός του ότι θα φτιάξουμε την ομάδα ή θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε όπως ήταν.
Ούτε για μεγαλοεπενδυτες διάβασα ούτε για μεταγραφές αεροδρομίου.
Το ότι δεν γουστάρεις την διοίκηση του ΓΣ Ηρακλή είναι άποψη σου, την σέβομαι, καλά κάνεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ΚΑΕ και ένα στουρναρι που την διοικεί. Αμα δεν θέλει μια λύση τι προτεινεις; να τον δείρουμε; να τον τηγανισουμε; να τον στείλουμε Ουκρανία;
Όχι γιατί κάποιοι συνφορουμιτες συμφωνούσαν ΚΑΙ σε αυτό με τον Δρακοπουλο
Λαμογιο είναι επιπέδου καναδου.
Και ο Ρέμος καλή πουστια έπαιξε στην ομαδα.
Ξεχνάς ότι τα τηλεοπτικά της ομάδας βρέθηκαν στα χέρια του Γουιλι. Του γνωστου Γουιλι με τα "δανεικά" ή αλλιώς τοκογλυφος ετσι;
Μην γράψουμε κι άλλα δημόσια εδώ.
Δεν ξέρω που άκουσες μεγαλοστομιες και για ποιο ΑΦΜ, αν μιλάς για φέτος, παρέθεσε κάποια ανάρτηση ή συνέντευξη με συγκεκριμένα λόγια. Αν μιλάς για την μπάλα, γιατί αυτό υποθέτω, δεν έτυχε να διαβάσω κάπου κάποια μεγαλοστομια εκτός του ότι θα φτιάξουμε την ομάδα ή θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε όπως ήταν.
Ούτε για μεγαλοεπενδυτες διάβασα ούτε για μεταγραφές αεροδρομίου.
Το ότι δεν γουστάρεις την διοίκηση του ΓΣ Ηρακλή είναι άποψη σου, την σέβομαι, καλά κάνεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ΚΑΕ και ένα στουρναρι που την διοικεί. Αμα δεν θέλει μια λύση τι προτεινεις; να τον δείρουμε; να τον τηγανισουμε; να τον στείλουμε Ουκρανία;
teo έγραψε:Όταν σου βρίσκουν λύση και η ομάδα να μην πέσει....
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, ποια ήταν η λύση που προτάθηκε?? Νομίζω οι περισσότεροι έχουν (κι εγώ μέσα σ'αυτους) την εντύπωση, ότι εσύ συνέχισε να πληρώνεις (που απ' ότι αποδείχθηκε δεν το έκανε) και να διοικήσουμε εμείς. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με
dimitris- Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Σελίδα 26 από 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22-23
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» Περιοδος 2021-2022