FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

+16
Night Watcher
Behind the curtain
uphercules
Teoscooter
Surgeon
AntiGrinias
Thomas Ele
kostakis
iraklarauk
dimitris08
Iraklaras07
teo
Hurricane
milito10
Big bad wolf
mos
20 απαντήσεις

Σελίδα 27 από 31 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

Δημοσίευση από kostakis 11/5/2022, 17:20

dimitris έγραψε:
teo έγραψε:Όταν σου βρίσκουν λύση και η ομάδα να μην πέσει....

Οπότε όσο και να προσπαθείς να ρίξεις συνυπαιτιοτητα στον ΓΣ Ηρακλή, εγώ θεωρώ ότι δεν έχει διότι εκτός του ότι μιλάμε για ΚΑΕ (εταιρία), πρότεινε και λύση την χλευασε ο Δρακόπουλος.

Χωρίς ίχνος ειρωνείας, ποια ήταν η λύση που προτάθηκε?? Νομίζω οι περισσότεροι έχουν (κι εγώ μέσα σ'αυτους) την εντύπωση, ότι εσύ συνέχισε να πληρώνεις (που απ' ότι αποδείχθηκε δεν το έκανε) και να διοικήσουμε εμείς. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με
Από τι στιγμή που δεν είχε σκοπό να πληρώσει ούτε 100€ από τα προσωπικά του χρήματα, αλλά στην ουσία έκανε καθυστερημένες πληρωμές μόνο όταν έρχονταν χρήματα από τηλεοπτικά, στοίχημα κτλ, τότε το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραδώσει το management της ομάδας στον ΓΣ. Ίσως να μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο ή τουλάχιστον να κρατούσαν κάποιους βασικούς παίκτες για περισσότερο καιρό, μπας και κάναμε κανα δυο νίκες παραπάνω.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Αρέσει στον χρήστη teo

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

Δημοσίευση από teo 11/5/2022, 17:28

Εγω απ οτι είχα ακούσει γιατί η πρόταση ούτε συζητήθηκε ήταν να βάλουν και αυτοί κάποια χρήματα και τέλος της σεζόν να δουν πως θα συνεχίσουν.

Εκ του αποτελέσματος πάντως, και με δεδομένο ότι ο δρακοπουλος είχε δείξει ήδη τη θα επακολουθησει, νομίζω οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είχε περισσότερες πιθανότητες. 

Τωρα αν θέλουμε να κατηγορισουμε κάποιον άλλο εκτός αυτού που φταίει, έτσι για να τα τσουβαλιαζουμε όλα, ας κατηγορήσουμε και την Λέσχη κ το Athens club την αυτόνομη το Ασβεστοχώρι.
Ας τους βάλουμε όλους μαζί, να μοιράσουμε την ανευθυνότητα της διοίκησης.

Εγω θέλω, όπως και στην μπάλα, όποιος υπέγραψε κάτι και δεν πλήρωσε/ τήρησε να έχει αυτός συνέπειες.
Δεν διαχωρίζω κανένα άθλημα.

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από dimitris 11/5/2022, 17:39

Αν ισχύει ότι του προτάθηκε όντως να βάλουν χρήματα και αρνήθηκε τότε προφανώς και έχει όλο το μερίδιο ευθύνης.
Αν ωστόσο του είπαν απλά δώσε την ομάδα να την τρέξουμε εμείς κι εσύ συνέχισε να βάζεις χρήματα (όσα κι αν ήταν αυτά), τότε sorry αλλά ούτε εγώ θα το έκανα...
Κανείς δεν τσουβαλιάζει κανέναν..
Συμφωνούμε ότι τις συνέπειες τις έχει όποιος δεν τηρεί/πληρώνει κλπ...
Το θέμα είναι ότι τις συνέπειες τις λούζετε ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουμε αυτήν την κατάντια

dimitris

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

Δημοσίευση από teo 11/5/2022, 18:09

Γι αυτό και είπα ότι είχα ακούσει, διότι η συγκεκριμένη λύση δεν δημοσιοποιηθηκε, δεν την διαβάσαμε κάπου, οπότε ίσως να λέω κάτι λάθος.

Εν πάση περιπτώσει εγώ θα έδινα το management και δεν θα έλεγα "κοστολογω την ομάδα 3 εκ ευρώ " που επί της ουσίας αυτό σημαίνει "φύγετε μακριά ".

Δημοσίευση από dimitris08 11/5/2022, 19:21

teo έγραψε:Γι αυτό και είπα ότι είχα ακούσει, διότι η συγκεκριμένη λύση δεν δημοσιοποιηθηκε, δεν την διαβάσαμε κάπου, οπότε ίσως να λέω κάτι λάθος.

Εν πάση περιπτώσει εγώ θα έδινα το management και δεν θα έλεγα "κοστολογω την ομάδα 3 εκ ευρώ " που επί της ουσίας αυτό σημαίνει "φύγετε μακριά ".

Γι' αυτό κι εγώ έγραφα τότε αν θυμάσαι ότι θα έπρεπε όλα αυτά να δημοσιοποιηθούν από τον ΓΣ (ή όποιον άλλο συμμετείχε στις συζητήσεις), ώστε να είναι καλυμμένοι στην περίπτωση που κάποιος τους καταλογίσει κάποια ευθύνη.
Αν και νομίζω ότι πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να μη βλέπει ότι η ευθύνη βαραίνει κατά 99% τον δρακόπουλο, ανεξαρτήτως της όποιας πρότασης μπορεί να του έγινε.

Στα αγωνιστικά τώρα:
Η λάρισα κέρδισε τον προμηθέα, που σημαίνει ότι άρης και λάρισα, με νίκες τελευταία αγωνιστική (απέναντι σε απόλλωνα και ιωνικό αντίστοιχα), βάζουν τον προμηθέα από κάτω στην τριπλή ισοβαθμία και αποφεύγουν τους γαυροβάζελους στα play-off. Τεράστιο κίνητρο για δύο ομάδες που έχουν δείξει ότι θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Αν κερδίσουμε τον βάζελο, πέφτουμε μόνο στην περίπτωση που κερδίσουν και ο απόλλωνας και ο ιωνικός. Δεν το λες και απίθανο γεγονός, αλλά σίγουρα το πιο δύσκολο σε αυτό το ενδεχόμενο θα είναι να κερδίσουμε εμείς.

dimitris08

Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2021

Δημοσίευση από kostakis 11/5/2022, 21:04

Ο βάζελος πέρα από το γόητρο έχει άλλο κίνητρο για τη νίκη; Σε ισοβαθμία με τον γαύρο ποιος είναι από πάνω;
Μοναδική περίπτωση να κερδίσουμε είναι να ξεκουράσουν αυτοί πεντε-έξι παίκτες, αλλά έτσι θα ξεφτιλιστούν και δεν το νομίζω.

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από Iraklaras07 11/5/2022, 21:32

Ειναι αδιάφοροι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουν να χάσουν. Δυστυχώς.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6075
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Αρέσει στον χρήστη teo

Δημοσίευση από dimitris08 11/5/2022, 22:11

Να κάτσει να χάσει ο βάζελος έτσι γενικά και αόριστα, ναι δεν γίνεται. Να χάσει γιατί εμείς θα βάλουμε 75-80 πόντους κι αυτοί θα επιτεθούν στα τελευταία λεπτά όπως έκανε ο τούρκος απέναντι στον ιωνικό, μια χαρά γίνεται.

Δεν είναι και καμιά αθώα περιστερά ο βάζελος, εδώ πριν 3 χρόνια δεν κατέβηκε καν τελευταία αγωνιστική με την Κύμη και έριξε το Λαύριο (άλλο που μετά έγινε η τράμπα με τα ΑΦΜ).

Το θέμα είναι να κατέβει σοβαρά η ομάδα και να χτυπήσει το ματς. Αν δούμε τους Γκάρετ και Έιμπραμς να σκοντάφτουν μόνοι τους από το πρώτο λεπτό, δεν πρόκειται να σου χαριστεί κανένας.

dimitris08

Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07

Δημοσίευση από teo 11/5/2022, 22:18

dimitris08 έγραψε:Να κάτσει να χάσει ο βάζελος έτσι γενικά και αόριστα, ναι δεν γίνεται. Να χάσει γιατί εμείς θα βάλουμε 75-80 πόντους κι αυτοί θα επιτεθούν στα τελευταία λεπτά όπως έκανε ο τούρκος απέναντι στον ιωνικό, μια χαρά γίνεται.

Σ αυτό το σενάριο κερδίζει κάτι ο βαζελος; χάνοντας με τον τρόπο που λες; δεν του ειναι πιο εύκολο απλά να μας κερδίσει; δεν θα ζοριστεί ιδιαίτερα νομίζω.

Δημοσίευση από AntiGrinias 11/5/2022, 22:38

Παιδες δεν υπαρχει καμια πιθανότητα για να μη χαλιεστε ασκοπα το λεω
Ο απόλλωνας ειναι ενα ποντο πανω απο ιωνικο
Πρεπει να νικησουμε εμεις και να χασει ο απ.πατρας.
Ο ιωνικος μπορει να πασει μονο εξωαγωνιστικα.

Ποσο να παιξουν οι ιδιοι και ιδιοι αμερικανοί, ποσα τριποντα να καταφερει να βαλει ο παπαδακης? Το ροστερ παρακαλαει να τελειώσει το μαρτύριο...

Επειδή εχουμε γινει τρυπητήρι αυτοαποκαλούμενων παραγόντων.....δρακοπουλε ανεβασες τον Ηρακλη για 3 περιόδους στην Α1, τοσο μέγιστος ήσουν, στα τσακιδια.
Να αποσπάσουν τις ακαδημιες μπασκετ απο την καε, οπως στην μπαλα. Δε θελουμε αλλους σωτηρες φτανει...
Τοσα παιδακια του χρονου θα ψαχνουν ομαδα....πραγματικα αυτο ειναι η μεγαλητερη απώλεια.

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από dimitris08 11/5/2022, 23:43

teo έγραψε:
dimitris08 έγραψε:Να κάτσει να χάσει ο βάζελος έτσι γενικά και αόριστα, ναι δεν γίνεται. Να χάσει γιατί εμείς θα βάλουμε 75-80 πόντους κι αυτοί θα επιτεθούν στα τελευταία λεπτά όπως έκανε ο τούρκος απέναντι στον ιωνικό, μια χαρά γίνεται.

Σ αυτό το σενάριο κερδίζει κάτι ο βαζελος; χάνοντας με τον τρόπο που λες; δεν του ειναι πιο εύκολο απλά να μας κερδίσει; δεν θα ζοριστεί ιδιαίτερα νομίζω.

Καλά, αν είχε να κερδίσει και κάτι, θα είχαμε κλειδώσει τον άσσο από τώρα. Απλά η λογική είναι ότι θα αγωνίζεται μια ομάδα που θα παίζει κυριολεκτικά την ύπαρξή της, με τον κόσμο στο πλευρό της, απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, με το μυαλό στους τελικούς και στο να μην τραυματιστεί κανείς από τους βασικούς. Τώρα αν υπάρξει και καμιά συνεννόηση μεταξύ των (ελλήνων) παικτών και κόουτς, ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να προσφέρουμε.

Ασχέτως έκβασης της τελευταίας αγωνιστικής πάντως, πιστεύω ότι η επόμενη μέρα είναι καθαρά στο χέρι του συλλόγου. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο, να ψάχνουμε επενδυτή με το φανάρι. Αποδείχθηκε περίτρανα ειδικά τη φετινή σεζόν, όταν δεν ήρθαν τα λεφτά από το στοίχημα και όλες οι ομάδες πλην του γαύρου ζορίστηκαν όσο δεν πάει. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες λειτουργούν με "έσοδα-έξοδα" και απλά έχουν κάποιον από πίσω να διευκολύνει με ρευστό όταν πρέπει να δοθούν προκαταβολές/έκτακτα έξοδα. Μιλάμε για ποσά 10-20-30 χιλιάδων, όχι τίποτα εκατομμύρια. Ε, αν ο Ηρακλής σαν σύλλογος δεν έχει 1-2 τέτοια άτομα για να κρατήσουν την ομάδα στην Α1, αλλά τον έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, τότε τζάμπα χαλιόμαστε κι εμείς και περιμένουμε υπομονετικά την αναγέννηση...

dimitris08

Δημοσίευση από teo 12/5/2022, 00:07

Αν είχαμε διοίκηση θα τους τραπεζωναμε θα έτρωγαν κ ένα ψαράκι στην περαια κ θα ήταν όλα καλα. Αλλά δεν έχουμε.

Στην 2η παράγραφο σου συμφωνώ φιλε.
Ταμειακή διευκόλυνση εννοούμε, ούτε αυτό δεν έκανε η κ. Μαρία

Δημοσίευση από Iraklaras07 12/5/2022, 00:15

δεν μπορεί η ομάδα μας να κερδίσει τον παο με κανέναν τρόπο. Ναι μεν είναι ο χειρότερος βαζελος των τελευταίων πολλών χρόνων αλλά παίζουμε με τον σταμάτη βασικό άσσο. Αν είχαμε την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα ή ακόμα και την ομάδα που πήρε το διπλό στον Απόλλωνα θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε στην έδρα μας. Αυτό το πιστεύω. Πλεον όμως...
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/5/2022, 00:51

Ρεαλιστικά, κάποιος έπρεπε να πάρει μια γενναία απόφαση να κάνει το πρωτάθλημα μπουρδέλο. Απόσυρση της ομάδας πριν το ματς με τον Προμηθέα, στις 2 εγκαταλήψεις αγώνων η ποινή είναι μπούλος από το πρωτάθλημα. Παίρνεις πακέτο μαζί σου και τον Ιωνικό και έχεις 4 μήνες να αγοράσεις το ΑΦΜ του Τρίτωνα που είναι χειρότερη διαπλοκή και από τον Ιωνικό. Τόσο απλά.
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Δημοσίευση από Iraklaras07 12/5/2022, 01:08

εγω παντως είμαι κατά λύσης αφμ για Α1 όπως το έχουν κάνει λαύριο και ρόδος(ασε που δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο σενάριο ρεαλιστικά). Αν είναι ανάγκη να γίνει λόγω του νεου ΓΣ τότε με ομάδα που παίζει στην Α2-Β εθνική να μπορείς να πάρεις και τον ερασιτέχνη κτλ κτλ όπως το κάναμε και στο ποδόσφαιρο.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από mos 12/5/2022, 04:21

Φτάνει με τα αφμ, φτάνει...
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Αρέσει στον χρήστη Hurricane

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/5/2022, 18:07

Χέστηκα για το ΑΦΜ παιδιά, θέλω κάποιος να κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω. Ότι και να έχει κάνει ο Δρακόπουλος δε γίνεται όλο το σύστημα να σε στήνει τόσο ξεδιάντροπα για να σωθεί ο Ιωνικός. Μια με την άδεια, μια με τις μετοχές, μετά με τους χρήσιμους ηλίθιους που λένε στους παίκτες ότι ο Δρακόπουλος θα τους φάει τα λεφτά (οι ξένοι μας είναι ένα μήνα πίσω και στους μπαουγκαρηδες είναι κανένα τρίμηνο!). Ενταξει τώρα, ο Δρακόπουλος είναι τρία πουλάκια μεν αλλά μην κλείσουμε τα μάτια στο στήσιμο.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από teo 12/5/2022, 18:32

Κατσε ρε φιλε, καλά τα λες μας κυνηγάνε, είναι η πρώτη φορά ή η τελευταία;
Και αντε μας κυνηγάνε, εμείς (ο Δρακόπουλος) αντί να είμαστε ενωμένοι πάνω απ όλα, βλέπαμε ένα Δρακοπουλο να κάνει δηλώσεις για οπαδούς στην τβ να μαλακιζεται στο φβ και να προκαλεί την ίδια στιγμή που έφευγαν παιχτες 1 εβδομάδας απλήρωτοι.
Οπότε ναι μεν μας κυνηγάνε, αλλά και η διοίκηση αδιαφόρησε γι αυτό (ίσως το δέχτηκε; ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω για υποβιβασμους; δεν γνωρίζω).

Παρ όλα αυτά, αν διαλυθεί το τμήμα και πούμε να πάρουμε αφμ πρέπει να μην το κάνουμε κουτουρού όπως το έχουμε κάνει στην μπάλα ας πούμε ήδη και μπλεκομαστε.
Το πιο σημαντικό που δεν έχει λυθεί ούτε στην μπάλα, ποιος θα είναι ο χρηματοδοτης;
Θα είναι πχ ποτ Ηρακλής (αντίστοιχα) και στο μπάσκετ ;
Θα έρθουν όλοι οι παλιοί παιχτες του Δρακοπουλου να ζητάνε από την νέα ομάδα τα λεφτά τους;

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/5/2022, 20:51

Και επειδή ο Δρακόπουλος είναι μπούφος πρέπει η ομάδα να βαρέσει διάλυση; Ο Δρακόπουλος πρέπει να φύγει και η ομάδα πρέπει να μείνει Α1. Είναι 2 διαφορετικά προβλήματα.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από teo 12/5/2022, 21:16

Βλέπεις να μην βαράει διάλυση η ομάδα δλδ ή να μην πεφτει;

Για τις απορίες μου έχεις κάποια ιδέα;
Γιατί από αφμ και μπάσκετ δεν γνωρίζω πως γίνονται οι αγοραπωλησίες

Δημοσίευση από Big bad wolf 12/5/2022, 21:43

Είμαι αισιόδοξος ότι με κάποιον τρόπο θα παίξουμε Α1 του χρόνου. Με άλλο ΑΦΜ, με wild card, με αναδιάρθρωση, με νίκη με τον ΠΑΟ δεν ξέρω πως αλλά πιστεύω ότι θα ήμαστε Α1.

Τα ΑΦΜ της Α1 πάνε 200χιλ. Υπάρχουν σίγουρα 2 για αγορά (Ιωνικός και όποιος ανέβει 2ος από την Α2, του Ιωνικού είναι καβατζωμένο από τον νιώνιο απ'ότι λένε), μπορεί και της Πάτρας που είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Μετά είναι σαν την μπάλα. Τα χρέη της ομάδας είναι διαχειρίσιμα (αν αυτά που λέει ο Δρακόπουλος και η αυλή του είναι ακριβή, είναι καμιά 50χιλ φετινά και κάτι λιγότερα παλιά αλλά υπάρχουν ακόμα φετινά λεφτά από το στοίχημα για να εισπραχθούν άρα κάποια από αυτά θα πληρωθούν). Εξασφαλισμένα έσοδα στην Α1 του χρόνου είναι καμιά 120χιλ τηλεοπτικά, κάποια λεφτά από το στοίχημα (άγνωστο πόσα ακόμα αλλά λιγότερα από τα φετινά) και καμιά 60χιλ που είναι η χορηγία από τον ΕΣΑΚΕ. Οπότε η ομάδα θα χρειαστεί σίγουρα λεφτά από επενδυτή για να λειτουργήσει.
Big bad wolf
Big bad wolf

Δημοσίευση από Iraklaras07 12/5/2022, 22:03

Θελω λίγο από αυτό που πίνεις  και είσαι τόσο αισιόδοξος Razz Razz
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από AntiGrinias 12/5/2022, 22:33

Γιατι δε πουλαει το αφμ ο δρακοπουλος να κονομισει....?
Αν δε κατσει του ιωνικου στον νιωνιο να παρει της κυρα μαριας
Σίγουρη επένδυση

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Αρέσει στον χρήστη teo

Δημοσίευση από teo 12/5/2022, 23:01

Εγω αν είχα ΑΦΜ που ανεβαίνει Α1 ή υπάρχει Α1 (χαμηλές θέσεις αλλά δεν πεφτει) θα το κοστολογουσα 3 εκ ευρώ γιατί σε 3 χρόνια τόσα λεφτά θα έχει έσοδα η ομάδα.
Το βλέπεις λογικό αυτό που λεω;

Δημοσίευση από dimitris08 14/5/2022, 00:19

Big bad wolf έγραψε:Χέστηκα για το ΑΦΜ παιδιά, θέλω κάποιος να κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω. Ότι και να έχει κάνει ο Δρακόπουλος δε γίνεται όλο το σύστημα να σε στήνει τόσο ξεδιάντροπα για να σωθεί ο Ιωνικός. Μια με την άδεια, μια με τις μετοχές, μετά με τους χρήσιμους ηλίθιους που λένε στους παίκτες ότι ο Δρακόπουλος θα τους φάει τα λεφτά (οι ξένοι μας είναι ένα μήνα πίσω και στους μπαουγκαρηδες είναι κανένα τρίμηνο!). Ενταξει τώρα, ο Δρακόπουλος είναι τρία πουλάκια μεν αλλά μην κλείσουμε τα μάτια στο στήσιμο.

Σόρυ ρε συ Λύκε, αλλά και να θέλει κάποιος να πιστέψει ότι τον στήνουν από παντού τον δρακό, απλά δεν βγαίνει.. Χέσε τους ξένους, αυτοί είναι πάντα αστάθμητος παράγοντας και συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις ομάδες. Έχασες τον Κουζέλογλου για να πάει σε ομάδα που υποτίθεται έχει σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα από μας και έχει πιστολιάσει και τις καθαρίστριες.. Έχασες τον Αγραβάνη που έπαιζε σε μας 35 λεπτά και πήγε στην πάτρα να κάνει παρέα στον αδερφό του και να σκουπίζει τον πάγκο.. Έχασες τον Σκορδίλη, παίκτη που θα μπορούσε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα όπου ξεκίνησε και είχε καταλήξει 5αδάτος και αναντικατάστατος, για να πάει στον Καναδά!! Τρία ματς πριν το τέλος της σεζόν!!! Δηλαδή σε λίγο οι παίκτες θα προτιμούν να σταματήσουν την καριέρα τους από το να παίξουν στον Ηρακλή του δρακόπουλου!
Ποιος τους φοβίζει δηλαδή όλους αυτούς και τι τους λέει, που δεν το βλέπουν με τα μάτια τους τόσους μήνες στην ομάδα; Ο τύπος έχει απλά παρατήσει την ομάδα στην μοίρα της, ο καημός του είναι οι οπαδοί ή κάτι άλλο, δεν ξέρω, πάντως το μπάσκετ γραμμένο το έχει. Ε, λογικό είναι μετά, όταν οι άλλοι που καίγονται να επιβιώσουν σε βλέπουν να κοιμάσαι όρθιος, θα σε σπρώξουν να πέσεις μια ώρα αρχύτερα, χαζοί είναι;

Όσο για τα πέρι ΑΦΜ:
ΟΚ, 10 χρόνια πριν ήταν ταμπού, κι εγώ κατά ήμουν τότε, και μάλιστα ανένδοτος. Πλέον ο κύβος έχει πέσει, όχι για μας μόνο, για όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχουν ντροπές πια. Εδώ φτάσαμε στο καλοκαίρι που συζητάμε πώς θα πάρουμε ολόκληρο τον σύλλογο και θα τον μεταφέρουμε σε έναν άλλο σύλλογο, καινούριο, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και ακόμα σκεφτόμαστε τα περί ΑΦΜ; Στην τελική, δεν θα πάρω το ΑΦΜ της Λίβερπουλ, να πάω στον τούρκο να τον κοροϊδέψω ότι έχω Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτός όχι. Θα πάρω το ΑΦΜ που χρειάζεται για φτάσω στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που "παίζουν" με άλλους κανόνες από μένα (στην μπάλα πάει περισσότερο αυτό).

Να μου πείτε ότι παίρνουμε τα ΑΦΜ και τα γ@μάμε τη μάνα, δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, ναι να το δεχτώ. Κι εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο. Αλλά μπάσκετ είναι διάολε, με ταμείο από περίπτερο στην Τσιμισκή κάνεις διαχείριση.. Αν δεν μπορείς να βρεις 1-2 σοβαρά άτομα να τρέξουν την ομάδα (που κατά τ' άλλα είναι άψογη, κόσμο έχει, γήπεδο έχει, όνομα έχει), ε τότε κλείστο το μαγαζί, δηλαδή στα τοπικά τι παραπάνω κέρδος θα υπάρξει;

dimitris08

Σελίδα 27 από 31 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης