ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 17 από 40
Σελίδα 17 από 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
ρε τσαιρελη ρε αγορι μου κατω απο το καλάθι βάλε ένα καλάθι που παίζεις και στην εθνική...
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Διώξε τον μυρωδιά να τελειώνουμε. Κάντο τώρα, να μην πατήσει αύριο το πόδι του στο Ιβανώφειο. Δεν υπάρχει καμία προοπτική με τον κλόουν, τον σεντράρεις τώρα που είναι νωρίς για να στρώσεις την ομάδα και να μην πετάξεις τα λεφτά σου.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό φιλε
Είμαι πρόεδρος του Ηρακλή και επί δεκαπέντε μέρες με δουλεύουν κάτι ξελιγωμένοι που φοβούνται να κατεβαίνουν στην ώρα τους και σκαρφίζονται διάφορα για να κερδίσουν όσο χρόνο μπορούν, βγάζοντας την δική μου ομάδα-επένδυση εκτός προγραμματισμού.Ε, απαιτώ να τους ψωλιάσω για παραδειγματισμό... και ο κώνος παρουσιάζει την ομάδα σαν καμπαρέ; Ούτε στη συνέντευξη δεν θα τον άφηνα, θα του φώναζα ταξί, την μασκούλα του και στα τσακίδια.
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
το κάνει ακόμη εμφανέστερο το πρόβλημα διαχείρισης απο το γεγονός ότι χωρίς πίεση σε 3 φιλικά που παίξαμε με τους ρόυλιδες τους κάναμε πλάκα
εκτός και αν δεν το θέλαμε τόσο όπως και πέρσι
εγω ως πάγια τακτική μου, δε θα επικρίνω, θα περιμένω την εξέλιξη και την απόδοση απο τα επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια, αν δεν.. τότε κάτι θα πρεπει να γίνει..
όμως οι κώδωνες πρέπει να χτυπήσουν, οι διαφορά που έχουμε απο αυτές τις ομάδες εμφανέστατη να αφήνουμε επιτέλους τις ευκαιρίες να μας προσπερνάνε
εκτός και αν δεν το θέλαμε τόσο όπως και πέρσι
εγω ως πάγια τακτική μου, δε θα επικρίνω, θα περιμένω την εξέλιξη και την απόδοση απο τα επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια, αν δεν.. τότε κάτι θα πρεπει να γίνει..
όμως οι κώδωνες πρέπει να χτυπήσουν, οι διαφορά που έχουμε απο αυτές τις ομάδες εμφανέστατη να αφήνουμε επιτέλους τις ευκαιρίες να μας προσπερνάνε
Τόπος : Salonica
Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με πέρσι, με τον Καστρίτη. Η ομάδα με hero ball και αυτοσχεδιασμούς των παικτών.
Τα σκουλίκια έπαιξαν με πάθος και εμείς εκτός τόπου και χρόνου. Αν ο Δρακόπουλος επαναλάβει τα περσινά, τότε μην περιμένετε άμεση αλλαγή προπονητή. Κρίμα και πάλι κρίμα να χάσουμε από μια τέτοια ομάδα.
Τελικά ο Καντζούρης γιατί δεν έμεινε σε εμάς και πήγε στη Ρόδο; Υποτείθεται ότι ήθελε ομάδα στο εξωτερικό και γι'αυτό δεν συμφώνησε με εμάς.
Τα σκουλίκια έπαιξαν με πάθος και εμείς εκτός τόπου και χρόνου. Αν ο Δρακόπουλος επαναλάβει τα περσινά, τότε μην περιμένετε άμεση αλλαγή προπονητή. Κρίμα και πάλι κρίμα να χάσουμε από μια τέτοια ομάδα.
Τελικά ο Καντζούρης γιατί δεν έμεινε σε εμάς και πήγε στη Ρόδο; Υποτείθεται ότι ήθελε ομάδα στο εξωτερικό και γι'αυτό δεν συμφώνησε με εμάς.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Γράφτηκε εδώ νομίζω ότι πήγε στη Ρόδο γιατί εκεί δέχτηκαν να υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι αν έρθει πρόταση από εξωτερικό να μπορεί να φύγει, κάτι που εμείς πολύ σωστά δεν δεχόμασταν.
Να πω και αυτό, πόσο κότες είναι οι πούλιτζερς του Ηρακλή που γράφουν αυτά που γράφουν για τις αναβολές και ενώ ο μυρωδιάς τους κάνει ρόμπες, δεν ασκούν καμιά κριτική προς τον μυρωδιά παρά μόνο κάτι γενικά και αόριστα.
2 λεπτά πριν το φινάλε, βάζει Μποουλιν που κανει 5 δεύτερα για την επαναφορα! Και τον βγαζει στο καπάκι. Παιδική χαρά...
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
Για εμένα είναι ακατανόητο το πώς χάσαμε,το θέμα είναι ότι παρόμοια αισθάνθηκα και με την ήττα στην Κύπρο.Μονο προπονητής μου κάνει αυτό...χάναμε με την πρώτη πεντάδα 0-14 και το γύρισαν οι δεύτερη πεντάδα ...αυτό δείχνει βάθος της ομάδας που δεν μπορεί να το διαχειριστεί ο coach.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Η ομάδα σίγουρα έχει μεγαλύτερο βάθος από πέρσι. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι διαχειριστής του χρόνου συμμετοχής κάθε παίκτη και απλά μετράει το πόσα λεπτά πρέπει να παίξει ο καθένας. Μεγάλη απογοήτευση και πίκρα. Θα μας βγάλουν την ψυχή και φέτος.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Δεν χρειάζεται να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Είναι νωρίς ακόμη, του δίνεις τον μπούλο και σώζεις τη χρονιά πριν σου τα γαμήσει όλα ο μυρωδιάς. Ας παίξουμε και ένα δύο παιχνίδια με κόουτς ανάγκης, χειρότερα δεν παίζει να πάμε.
Στηρίζεις αυτόν που παρά τις ήττες δείχνει δουλειά, αυτόν που δεν παρουσιάζει τίποτα τον διώχνεις όσο είναι ακόμα νωρίς.
Στηρίζεις αυτόν που παρά τις ήττες δείχνει δουλειά, αυτόν που δεν παρουσιάζει τίποτα τον διώχνεις όσο είναι ακόμα νωρίς.
Mos συμφωνώ.
Απλά στις αλλαγές αργεί απ όσο θυμάμαι ο Δρακοπουλος.
Καλοπροαίρετα, ο Δρακοπουλος πρέπει να ακούσει κρητική για τον κόουτς, όχι κράξιμο, κ αν αυτό συνεχιστεί για 1-2 αγώνες θα αναγκαστεί να τον αλλάξει.
Απλά θυμάμαι ότι δεν είναι των γρήγορων αλλαγών.
Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ο τσαιρελης δεν τραβάει.
Απλά στις αλλαγές αργεί απ όσο θυμάμαι ο Δρακοπουλος.
Καλοπροαίρετα, ο Δρακοπουλος πρέπει να ακούσει κρητική για τον κόουτς, όχι κράξιμο, κ αν αυτό συνεχιστεί για 1-2 αγώνες θα αναγκαστεί να τον αλλάξει.
Απλά θυμάμαι ότι δεν είναι των γρήγορων αλλαγών.
Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ο τσαιρελης δεν τραβάει.
Αφού βλέπει ότι ο πρώτος ποτέ δεν του βγαίνει, ας πάει κατευθείαν στον δεύτερο.
Ντάξει τώρα δώσαμε ευκαιρία και στα σκουλήκια να βγάλουν γλώσσα.
Εμείς τους κρατάμε Α1 για να μην πληρώνουμε ξενοδοχεία κ αυτοί στην πρώτη ευκαιρία θα μας έδιναν πόδι.
Αυτά σκέφτομαι και τρελαίνομαι
Έπιασα δουλειά οποίος θέλει ας περάσει
Εμείς τους κρατάμε Α1 για να μην πληρώνουμε ξενοδοχεία κ αυτοί στην πρώτη ευκαιρία θα μας έδιναν πόδι.
Αυτά σκέφτομαι και τρελαίνομαι
Έπιασα δουλειά οποίος θέλει ας περάσει
Εντάξει, ο Δρακό έχει παραπάνω υπομονή από όσο πρέπει αλλά και εμείς δηλαδη νομίζει ότι θέλουμε να αλλάζουμε προπονητές έτσι για την πλάκα; Και η ήττα δεκτή είναι αλλά όχι έτσι και μετά από την τρελιτσα που μας πούλησαν τα ερπετά. Τρεις μήνες έχει ο μυρωδιάς την ομάδα και η ομάδα παίζει μπάσκετ Ποσειδωνίου.
Με έχει εκνευρίσει απίστευτα ο άμπαλος, γαμώ τη γκαντεμιά μας που πάμε και βρίσκουμε όλους τους άχρηστους.
Με έχει εκνευρίσει απίστευτα ο άμπαλος, γαμώ τη γκαντεμιά μας που πάμε και βρίσκουμε όλους τους άχρηστους.
Τεράστια ευθύνη για το σημερινό φιάσκο έχει ο Δρακόπουλος, ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που βάζει λεφτά στην Α1 και έφαγε τραμπούκο από τον ΕΣΑΚΕ για να αναβληθεί το ματς με τους ξελιγομένους.
Ούτε ο Ζιαγκος μου φταίει, ούτε οι παίκτες, ούτε οι διαιτητές που άφηναν τα καδρόνια της Παπαναστασίου να παίζουν κατς τον Καββαδά και εμάς μας σφύριζαν φάουλ με το κοίταγμα.
Αποτυχία 100% του Δρακόπουλου είναι το σημερινό.
Ούτε ο Ζιαγκος μου φταίει, ούτε οι παίκτες, ούτε οι διαιτητές που άφηναν τα καδρόνια της Παπαναστασίου να παίζουν κατς τον Καββαδά και εμάς μας σφύριζαν φάουλ με το κοίταγμα.
Αποτυχία 100% του Δρακόπουλου είναι το σημερινό.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, τι θα έπρεπε να κάνει ο Δρακόπουλος, να μην κατέβαζε την ομάδα ας πούμε ή μπορούσε να ορίσει μόνος του το ματς οπότε ήθελε;
Ας παίζαμε όποτε ήθελαν οι ξυπόλητοι, αλλά όταν θα παίζαμε θα έπρεπε να πάμε να τους ρίξουμε μια τσαπού να την θυμούνται, και σε αυτό ευθύνη έχει ο μυρωδιάς που εκτός από άχρηστος προπονητικά έδειξε ότι δεν κατάλαβε κιόλας τι παίχτηκε τις προηγούμενες μέρες και πως έπρεπε να απαντήσουμε ως Ηρακλής στο γήπεδο.
Ας παίζαμε όποτε ήθελαν οι ξυπόλητοι, αλλά όταν θα παίζαμε θα έπρεπε να πάμε να τους ρίξουμε μια τσαπού να την θυμούνται, και σε αυτό ευθύνη έχει ο μυρωδιάς που εκτός από άχρηστος προπονητικά έδειξε ότι δεν κατάλαβε κιόλας τι παίχτηκε τις προηγούμενες μέρες και πως έπρεπε να απαντήσουμε ως Ηρακλής στο γήπεδο.
Καταρχάς δεν αξιοποιεί σωστά τον Χάνλαν.Τον έχει βάλει να παίζει κυρίως off-ball. Ο Χάνλαν δεν ήταν ποτέ σουτερ .Σήμερα μπορεί να μπήκαν αλλά στα περισσότερα παιχνίδια δεν θα μπαίνουν. Είναι λάθος αυτό.Πρέπει να έχει την μπάλα στα χέρια του για να βγάλει την ποιότητα του. Δεν ξέρω αν αυτό δεν γίνεται με τον Μπόουλινγκ μέσα, όπως και να έχει όμως και οι δύο παίκτες είναι επιλογή του κόουτς.
2ον η ομάδα στην επίθεση αυτό που κάνει κυρίως είναι να δίνει την μπάλα στον Καββαδά ,να έρχεται το double team και να ψάχνει τον ελεύθερο για σουτ.Πέρα από αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο να γίνεται.
3ον. Δεν είμαι προπονητής αλλά επειδή έχω δει αρκετό ΝΒΑ ,που υποθέτω οι προπονητές είναι καλύτεροι, δεν έχω δει πουθενά να βγαίνει ο παίκτης με το ζεστό χέρι. Αυτός που του πηγαίνει καλά το παιχνίδι.Σήμερα αυτό έκανε στον Τσίλντρες , το ίδιο έκανε στον ίδιο παίκτη και με το παοκ.Το ίδιο στον σχίζα. Ο Σχίζας δεν θα ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι μέχρι να τελειώσει η καρίερα του. Έπρεπε να τον αφήσει περισσότερο.
4. Ειδικά σήμερα έκανε μια αποτυχημένη προσαρμογή στην οποία επέμεινε και πιστεύω τελικά για αυτό έχασε το παιχνίδι. Ο Τσαϊρέλης ξεκίνησε γιατί φαντάζομαι πίστεψε ότι είναι καλύτερο ταίριασμα για τον Μιλόσεβιτς.Αλλά αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει ,γιατί επιμένεις;
Εχει πρόβλημα στο coachαρισμα μέσα στον αγώνα + μου φαίνεται προσπαθεί να λύσει τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας αλλάζοντάς παίκτη. Πιστεύει μάλλον ότι αν έχει τον Χάτσερ π.χ. δεν θα έχει τόσα νεκρά διαστήματα η ομάδα.Γενικά οι ομάδες του Ζιάγκου στην επίθεση πιο πολυ βασίζονται στο ατομικό ταλέντο παρά σε οτιδήποτε άλλο ,μάλλον αυτό συμβαίνει και εδώ.
Ο Τσίλντρες παίζει πολύ καλά και θα είναι κρίμα να φύγει για να καλυφθούν οι αδυναμίες του προπονητή(που και πάλι δεν πιστεύω ότι ο χατσερ είναι η λύση αλλά λέμε τώρα).Σίγουρα δεν έχει εικόνα παίκτη που θέλει να φύγει. Εγώ μια χαρά τον βλέπω παθιασμένο , ορεξάτο και από ότι βλέπω στο ίνστα όλο κάτι ευλογημένος για την ευκαιρία και κάτι τέτοια ανεβάζει.Είναι πολύ σπάνιο να βλέπεις ρούκι να παίζει τόσο μυαλομένα. Πιστεύω είναι καλή επιλογή και θα κάνει καλή καριέρα.
2ον η ομάδα στην επίθεση αυτό που κάνει κυρίως είναι να δίνει την μπάλα στον Καββαδά ,να έρχεται το double team και να ψάχνει τον ελεύθερο για σουτ.Πέρα από αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο να γίνεται.
3ον. Δεν είμαι προπονητής αλλά επειδή έχω δει αρκετό ΝΒΑ ,που υποθέτω οι προπονητές είναι καλύτεροι, δεν έχω δει πουθενά να βγαίνει ο παίκτης με το ζεστό χέρι. Αυτός που του πηγαίνει καλά το παιχνίδι.Σήμερα αυτό έκανε στον Τσίλντρες , το ίδιο έκανε στον ίδιο παίκτη και με το παοκ.Το ίδιο στον σχίζα. Ο Σχίζας δεν θα ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι μέχρι να τελειώσει η καρίερα του. Έπρεπε να τον αφήσει περισσότερο.
4. Ειδικά σήμερα έκανε μια αποτυχημένη προσαρμογή στην οποία επέμεινε και πιστεύω τελικά για αυτό έχασε το παιχνίδι. Ο Τσαϊρέλης ξεκίνησε γιατί φαντάζομαι πίστεψε ότι είναι καλύτερο ταίριασμα για τον Μιλόσεβιτς.Αλλά αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει ,γιατί επιμένεις;
Εχει πρόβλημα στο coachαρισμα μέσα στον αγώνα + μου φαίνεται προσπαθεί να λύσει τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας αλλάζοντάς παίκτη. Πιστεύει μάλλον ότι αν έχει τον Χάτσερ π.χ. δεν θα έχει τόσα νεκρά διαστήματα η ομάδα.Γενικά οι ομάδες του Ζιάγκου στην επίθεση πιο πολυ βασίζονται στο ατομικό ταλέντο παρά σε οτιδήποτε άλλο ,μάλλον αυτό συμβαίνει και εδώ.
Ο Τσίλντρες παίζει πολύ καλά και θα είναι κρίμα να φύγει για να καλυφθούν οι αδυναμίες του προπονητή(που και πάλι δεν πιστεύω ότι ο χατσερ είναι η λύση αλλά λέμε τώρα).Σίγουρα δεν έχει εικόνα παίκτη που θέλει να φύγει. Εγώ μια χαρά τον βλέπω παθιασμένο , ορεξάτο και από ότι βλέπω στο ίνστα όλο κάτι ευλογημένος για την ευκαιρία και κάτι τέτοια ανεβάζει.Είναι πολύ σπάνιο να βλέπεις ρούκι να παίζει τόσο μυαλομένα. Πιστεύω είναι καλή επιλογή και θα κάνει καλή καριέρα.
Συμφωνω με iraklara στο εκτεταμένο ροτεισον που κάνει ο κοουτς, δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα μου φαινεται και μενα κουλό να εχεις ζεστο παικτη μεσα και να τον αλλαζεις, αν πεσει ναι αν ειναι on fire ομως δεν τον πειράζεις, αλλα δεν ειμαι ειδικός για να παρω θέση, μπορει να σχετίζονται πολλα
Τόπος : Salonica
Το ίδιο έκανε και στη Κύπρο και με τον ίδιο πάλι παίκτη, μόλις έβρισκε ρυθμό τον πετούσε έξω.
Ούτε εγώ είμαι προπονητής αλλά αν με κάποιο μαγικό τρόπο βρισκόμουν στον πάγκο σήμερα, αυτό που θα έκανα ειδικά στο σημείο που περάσαμε μπροστά στο +12, θα ήταν να τρέξω την ομάδα αντί να πηγαίνω σε αργές επιθέσεις γιατί είχα τα αμυντικά ριμπάουντ, έχω γρήγορους παίκτες, έχω αντιστρέψει την ψυχολογία και ο αντίπαλος έχει πλέον κουραστεί ψυχολογικά αλλά και σωματικά (δεν έχει το ίδιο βάθος στο ρόστερ με εμάς και έχει πολύ μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας), δεν δίνω το δικαίωμα έτσι να πάει το ματς στο ξύλο με την ανοχή των διαιτητών και επειδή 3 μήνες η ομάδα είναι αδούλευτη σε τακτική σε επίθεση και άμυνα.
Με αυτούς που παίζαμε σήμερα, το είχα εύκολα.
Ούτε εγώ είμαι προπονητής αλλά αν με κάποιο μαγικό τρόπο βρισκόμουν στον πάγκο σήμερα, αυτό που θα έκανα ειδικά στο σημείο που περάσαμε μπροστά στο +12, θα ήταν να τρέξω την ομάδα αντί να πηγαίνω σε αργές επιθέσεις γιατί είχα τα αμυντικά ριμπάουντ, έχω γρήγορους παίκτες, έχω αντιστρέψει την ψυχολογία και ο αντίπαλος έχει πλέον κουραστεί ψυχολογικά αλλά και σωματικά (δεν έχει το ίδιο βάθος στο ρόστερ με εμάς και έχει πολύ μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας), δεν δίνω το δικαίωμα έτσι να πάει το ματς στο ξύλο με την ανοχή των διαιτητών και επειδή 3 μήνες η ομάδα είναι αδούλευτη σε τακτική σε επίθεση και άμυνα.
Με αυτούς που παίζαμε σήμερα, το είχα εύκολα.
Τώρα με ιωνικό είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα πουτσα. Τους είχα δει στο πρώτο ματς που κοντραραν την αεκ στα ίσια.
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα.
Αυτός ο Τσίλντρες τι ωραίο παιχτακι, κρίμα που φεύγει.
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα.
Αυτός ο Τσίλντρες τι ωραίο παιχτακι, κρίμα που φεύγει.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Ώρες ώρες μου φαίνεται σαν να έχει αποφασίσει πριν το παιχνίδι πόσο θα παίξει ο καθένας και δεν το αλλάζει.Μόνο έτσι εξηγούνται αυτά που κάνει. Δεν ξέρω τι να πω...
Καλά ούτε αυτό είναι απίθανο.
Απλά σε αυτή την περίπτωση (του χειραγωγημένου αγώνα) μιλάμε για καταστάσεις Θεοδωρίδη και ειλικρινά δεν θέλω να σκεφτομαι έτσι στο μόνο τμήμα που μας εκπροσωπεί επαγγελματικά.
Σαν οπαδός, υπομονή δεν υπάρχει, όλες οι ομάδες δεν έχουν παίξει αγώνες, και φυσικά η λέξη υπομονή σε αγώνες της πόλης δεν υπάρχει.
Απλά επειδή ο Δρακοπουλος δείχνει ότι δεν ειναι των γρήγορων αλλαγών, δίνω στον κόουτς ακριβώς 2 ματς ακόμα (το πολύ).
Απλά σε αυτή την περίπτωση (του χειραγωγημένου αγώνα) μιλάμε για καταστάσεις Θεοδωρίδη και ειλικρινά δεν θέλω να σκεφτομαι έτσι στο μόνο τμήμα που μας εκπροσωπεί επαγγελματικά.
Σαν οπαδός, υπομονή δεν υπάρχει, όλες οι ομάδες δεν έχουν παίξει αγώνες, και φυσικά η λέξη υπομονή σε αγώνες της πόλης δεν υπάρχει.
Απλά επειδή ο Δρακοπουλος δείχνει ότι δεν ειναι των γρήγορων αλλαγών, δίνω στον κόουτς ακριβώς 2 ματς ακόμα (το πολύ).
natsinas75- Αριθμός μηνυμάτων : 339
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Σελίδα 17 από 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022